Nerverande människor

Publicerat 2012-08-31 klockan 22:10:00 (svensk tid)
Jag har fått nog. Människor som påriktigt orkar gnälla och trycka ner en bara för att man råkar vara från Bromarf, fyfan. Vad är det för fel på oss ? Enda sedan 7:an har jag fått stå ut med irriterande människor som tycker att det är fel att man bor i bromarf, så dom måste precis hela tiden kommentera allt, det är tydligen det enda som finns i deras hjärnor. Det är inte alla som gnäller över detta, det har visserligen minskat lite, men endå, det är klart att man går omkring med dåligt självförtroende när man får höra flera gånger varje dag att man är så otroligt dålig och skit på allting. Fuck it.
 
Har fått den här kvällen att gå ganska snabbt, vi fick besök av en Taxichaufför som pappa känner, så åt vi lite mat och typ pratade. Samtalade också med kusin i telefon några minuter. Nu börjar jag bli lite sömnig, så ska hålla ögonen öppna ännu en liten stund bara på skoj, det är ju endå fredagkväll. Imorgon får jag äntligen sova ut, det har ju inte blivit av på några veckor, eftersom veckosluten också varit ganska fullbokade. Trots allt så är det ganska skönt med en fredagkväll utan minsta lilla extra plan ! 

Det är fredag

Publicerat 2012-08-31 klockan 15:30:00 (svensk tid)
Bara för att det är fokus på mitt hår på bilden, så tänker jag skriva om mitt hår. Mitt hår är konstigt, ingen hårfärg vill hållas längre en typ en vecka. Det kommer fram blonda slingor och fläckar, varje gång på sammaplats, när tänker det ta slut ? Färgar jag det så hålls det helfärgat i några dagar och sen börjar andra konstiga färger synas. Får snart något fel.
 

Egentligen skulle jag bara berätta att jag har haft en lam och underlig skoldag idag, var först i Novia och sedan i Döst i Axxell. Var liksom facebook och en presentation som gällde. När jag slutade så gick jag till K-supermarket och åkte hem med pappa efter att vi kollat på en bil och ett besök på spiltan. Snart får jag allvarliga nervfel, jag tror att jag är på dåligt humör, jag är hungrig, trött och sitter hemma i mjukisbyxor på en fredag. Det enda positiva är att jag kom hem lite före 4, vilket jag inte har gjort på snart 3 veckor. Men vet seriöst inte vad jag ska hitta på idag. Kan typ trösta mig med att morgondagen kommer tillbringas med Linda, och på tisdagen händer det kanske en väldigt underbar sak. Ännu en negativ grej är att internet är väldigt trögt, tog väldigt länge att ladda upp bilden, och man kan knappt ens använda det här internet nu. Skulle inte förvåna mig om det inte går att publicera nu ...pappa har druckit upp hela min wannabe sprite, TVÅ LITER !!
 

Oj, ännu en grej som jag inte berättat. Det är att idag i skolan när jag skulle logga in på fb, så gick det inte, för att "Facebook ligger nere, eftersom blablabla något repareras på sidan" så jag provade igen, igen och igen, tills det blev och stå något i stil med "Ditt facebook konto har blivit spärrat! Pågrund av att någon jävel från Karis har gjort intrång på ditt konto. Byt genast lösenord". Jag får nervfel ......... 

Den fullsatta dagen

Publicerat 2012-08-30 klockan 21:07:26 (svensk tid)
Ni får leva med en arkivbild på Linda, hehe. Internet anslutningen ligger lååågt. Kommer inte ihåg om jag har bloggat idag eller inte, och är för lat för att kolla efter, det är ju så jobbigt. Min plan just nu är att skriva ett normalt inlägg om min dag, även fast klockan är massor. 
 
Började dagen med att vakna och en tid senare smälla ner röven längst bak i en buss, som alla andra dagar denhär veckan. När jag anlände till Ekenäs så traskade jag iväg till Novia för att ha förmiddagens lektioner där. Fixade klar grupparbets grejen med Daniel. På matrasten var det Café Mathilda som gällde, med i J och J, och resten av lektionerna tillbringades i ett och samma klassrum i skolan, med krångliga matematiktal feat. D och D. (Fan vad enformiga bokstäver). Som tur så har vi inte matematik imorgon så jag slipper fundera på läxan idag, orkar faktiskt inte. Sen buss till Bromarf, det var nog en av mina värsta bussresor ever. Plötsligt kommer det in en stor hög med Helsingforsbor, det var 50 stycken, och flera fick stå i bussen. Dom var inte precis ljudlösa, med sin hemska dialekt. Sen när vi skulle ut så började dom sjunga. Resultatet blev huvudvärk.
 
Blev sedan på byn med Jenni till halv 7, och sen hem för att bota huvudvärken med korv och burana. Sen kastade jag på mig hjälmen och styrde skotern mot Orvlax för att träffa Linda, och så var vi ute i några timmar och min käft gick i ett, berättade typ hela min livshistoria för henne, och det var inte precis en mening. Avslutade med att krypa i skogen, och sedan hem. Kom hem lite före 10, och nu måste jag sova ....

Kvällen

Publicerat 2012-08-29 klockan 20:47:42 (svensk tid)
Tror jag aldrig har skrattat såhär mycket när jag har varit ensam, och dessutom samtidigt som jag gjort läxor. Min dag har nog varit riktigt bra, och jag måste gå och sova nu eftersom det ännu en gång är tidig väckning imorgon. Imorgon ska jag räkna matematik så att min hjärna exploderar, fixa på grupparbetet (eller det är vad jag tror att vi ska göra i skolan) och matrasten ska tillbringas med J på stan och så slutar jag 4 och så blir det att vänta på bussen. OCH SEN, ska jag träffa Jenni som borde ha kommit hem från Sverige, och jag måste berätta precis allt i detalj åt henne. Nu ropar sängen på mej♥

Min smarthet

Publicerat 2012-08-29 klockan 17:53:38 (svensk tid)
Fick sällskap i bussen av Rickard från Tenala enda till Bromarf, han underhöll mig med att sitta och sjunga, så hade en ganska rolig bussresa. När jag kom hem åt jag pizza, och satte sedan på min dator, och tänkte ta bärbara modemet för att sakta kunna knaggla mig in på inernet. Men nej, Linus har övertagit det sedan internet gick sönder, och av någon orsak kunde inte min dator connecta enda ner till Linus dator. Men så fick jag en smart idé. Jag tog min Ipad, tog ut SIM-kortet, satte det i en adapter, tog vårt andra bärbara modem som inte har blivit använt på skitlänge. Satte in adaptern och SIM-kortet i den, och vips så hade jag ett internet att connecta datorn tilll! Mitt Ipad internet är ganska snabbt också så jag överlever lätt med det här till datorn, hihi !
 
Så kan vara att bloggningen blir liiite bättre nu, trots att vi inte har vårt riktiga internet. (Och kommer inte få det tillbaka heller)
 
 

Snabbt inlägg

Publicerat 2012-08-29 klockan 15:52:12 (svensk tid)

N måste jag skriva snabbt för min ipad dör vilken minut som hälst!

Skiildagen har varit jätte bra, på matrasten gick jag runt halva ekenäs för att fördriva tiden och äta semla med Daniel, och den sista lektionen tillbriingades ute på en läktrare. Chill! Nu är jag i bussen, och så fort jag är. bromarf så ska jag hoppa på skotern och resa väg hemmåt och äta något.

Nu ska jag snabbt publicera!


Don't stop

Publicerat 2012-08-29 klockan 06:11:26 (svensk tid)

Hade en riktigt bra dag igår, i skolan så gjorde vi inte något speciellt, räknade och hade finska och sådant. Efter skolan gick jag med D till bussen, men blev sen på stan med Jenni och Perre, men jag kunde ju inte ringa till dem när jag fortfarande inte har saldo, så jag hade lite problem. Men sen ringde Jenni till mig !

Jenni stack ganska snabbt iväg till Sverige, och då blev jag och Perre ännu kvar i stan, vi satt på en bänk, och perre underhöll sig med att googla bilder, undertiden jag åt äppel. Hem med 8:ans buss.

När jag kom hem fixade jag en hemuppgift och nördade Ipaden resten av kvällen. Till min fövåning så fungerar internet där nu, men det är inte till så stor nytta eftersom inte vårt modem fungerar, och det är det jag brukar blogga med


Turn up the music

Publicerat 2012-08-28 klockan 06:08:59 (svensk tid)

Just nu påväg till skolan för att se vad dagen har att bjuda på, steg upp halv 6 imorse, uuh. Känner mig förjävligt sömnig, men ska väl nog klara denhär dagen. Efter skolan så ska jag hänga i stan med Jenni och Perre, sen far Jenni iväg till Sverige och jag och Perre åkar hem med 8:ans buss!


Lite bloggpaus

Publicerat 2012-08-27 klockan 20:09:30 (svensk tid)

Nu börjar det något som man kan kalla lite av en spontan bloggpaus, och det kommer inte innebära att jag slutar blogga helt för en tid, jag kommer fortfarande blogga lite så och då, korta inlägg och antagligen utan bilder, och det kommer vara ganska låg uppdatering.

Inatt så small det nämligen till ett varv, det var en jättehög åsksmäll, den kim helt plötsligt, och sen så hördes inget mera. Men den hårda åsksmällen var tydligen av att en blix slog ner i någon stolpe nära oss, så vårt huvudsakliga internet modem fungerar inte mera, och inte mitt internet i Ipaden heller, eftersom det också är Sonera, som vårt modem. Kvar blev nu bara vårt bärbara modem, som fungerar eftersom att den är DNA, men det har alltid varit supertrögt, så det går knappt att använda. Så kommer leva på det nu, så därför kommer bloggningen vara dålig. Men kan fortfarande blogga med Ipaden när jag till exempel är i skolan, för där fungerar mitt Ipad internet !

Så där var sen sorgliga historien berättar, bloggningen kommer vara ännu lägre nu ....


Påväg hem

Publicerat 2012-08-27 klockan 16:02:24 (svensk tid)

Sitter i bussen påväg hem, med huvudvärk, sömnig och kurrande mage. Men vet ni, jag är på ganska bra humör eftersom att det skedde ett litet mirakel idag, måste prata med Jenni.

Hade första lektionen i Novia pågrund av brist på klassrum, fixade lite på grupparbetet med Daniel, och resten av lektionerna tillbringades i datasalen, skrev affärsbrev och chattade med Linda som är sjuk. Efter skolan gick jag med Daniel till busstationen för att vänta på våra bussar, och här sitter jag nu, åkar sedan vidare med mamma enda hem!

Bara för att så lägger jag in mitt shema, fast man endå inte ser ett piss....


Söndagkvällen är här

Publicerat 2012-08-26 klockan 17:40:59 (svensk tid)
Börjar känna mig lite piggare såhär mot kvällen, och jag kom på att jag inte har ätit något idag, har helt enkelt glömt bort det. Eller jo, jag åt en liten burk tonnfisk och kladdkaka, men inget som man påriktigt kan kalla mat. Därför så är det väldigt tur att det är pizzadag på söndagar. En annan väldigt bra sak är att Jenni är påväg hit ner ikväll ännu, så henne ska jag träffa en sväng, nicenice! Sen ska jag iallafall sova. Har/haft jävligt tråkigt så jag har filmat när jag spelar Magic Piano på min Ipad, så det kanske jag lägger upp ännu idag, för randomhetens skull, who knows ?

Udda humör och miffo inlägg

Publicerat 2012-08-26 klockan 16:01:33 (svensk tid)
Hahaha, jag är på udda humör nu, mobbhumör och randomhumör, beror antagligen på att jag sovit för lite inatt. Utsätter Perre för internet mobbning på facebook, trolololol. Sa att hon är en siameskatt med rabies och aids, isåfall skulle hon se ut ungefär såhär:
 
 
Men sen kom jag på att det inte var en sådan katt jag menade ens, jag menade en Sphynx, har aldrig hört det förut, men det är en katt som inte har päls. En siames har visst päls ? Såhär ser en Sphynx-Perre-katt ut:
 

Gangnam style

Publicerat 2012-08-26 klockan 15:21:00 (svensk tid)
Skitsömnig och gårdagens smink i fejan, och dessutom humöret under jorden. Såhär fin ser jag ut då, och jag är ganska säker på att jag ska fara och sova tidigt idag, direkt efter att jag fått i mig pizzan, det är ju söndag. Men en grej till, jag tänker tvinga mig själv att bli på bra humör, eller liksom lura mej själv ! Kom på den idén själv och jag tycker att det låter ganska smart. 
 
Sen jag senast bloggade så har jag typ bara sett på solsidan, tröstätit kladdkaka och turkisk yoghurt. Dessutom har det regnat lite, och nu måste jag skriva igen att jag är förbannat sömnig. Imorgon ska jag vakna halv 7, och sedan ta 8:ans buss in till Ekenäs, och komma hem med kvart före 5:ans, eftersom pappa är ledig. Betyder att resten av veckan blir det väckning kvart över 5 på mornarna, YEEESSS.

Mitt humör i bilder

Publicerat 2012-08-26 klockan 12:48:31 (svensk tid)
...och såhär kommer det antagligen se ut en förjävligt lång tid framåt.
 
Tumblr_m4r9ejyoz01r4vgdao1_500_large
Tumblr_m8tkw1dgb01qapvcuo1_500_largeTumblr_m99rrjd7id1rwl6hzo1_500_large52447884_largeW7h3dd_largeDepressed_girl_by_syra997-d4qyq6r_large

Veckoslutets bilder

Publicerat 2012-08-26 klockan 12:07:40 (svensk tid)

Mitt veckoslut

Publicerat 2012-08-26 klockan 11:30:00 (svensk tid)
Har ju inte bloggat nu, så ska ta och skriva lite snabbt vad jag har sysselsatt mig med, gör såhär så att det ska bli lite lättare:
 
FREDAG: Hade den värsta skoldagen någonsin, och jag kände hur mitt hjärna föll i bitar. Efter skolan så var jag i stan med Daniel en timme, och sen efter kom Jenni och Perre med bussen. Vi tre chillade på stan, eftersom vi skulle överraska Benkku och Jacke som skulle komma med helsingfors bussen, dom trodde ju inte att vi var i Ekenäs ! Timmarna i Ekenäs tillbringades på obekväma platser, och sen när bussen kom så smög vi oss in dit och överraskade pojkarna. Dom såg inte så jätte överraskade ut, men det var roligt. Förutom att mitt humör inte riktigt visste hur det skulle vara. Vi sovde hos Jenni, blev tortilla, skräckfilm och föräldrafritt hela natten !
 
LÖRDAG: På förmiddagen gjorde vi inte spå mycket, med på eftermiddagen så klämde Perre sitt finger i dörren och huset översvämmade av blod. Nånej, inte riktigt. Men hennes finger lossnade inte iallafall, som tur. Senare kom min mor och hämtade mig och Jacke + all packning, och så for vi till mig, en stund senade kom också dom tre andra ner. Vi skulle ha vårt hus för oss själva, en till FF natt. Jag och Jenni fixade lite mat åt oss, fisk och pasta med blåbär till efterrätt. När klockan blev halv 6 så kastade vi oss på våra skotrar och styrde ner mot Skata, för att fira forneldarnas natt där! Blev chill vid brasan och sen att dansa loss på dansgolvet följd av en lugnt timme på bryggan under stjärnorna med blixtrarna ute över havet. Vi kom hem halv 1 på natten, och då blev det solsidan, och även körning av massor med madrasser från Jennis tomt till mig. Perre fick vara prinsessan på ärten och sitta högst upp på madrasserna på fyrhjulingen, fan vad jag skrattade åt den synen.
 
SÖNDAG: Vaknade av att Benkkus telefon alarmerade högt som bara vad, och sen fick vi börja med att städa undan. Vi sov i vardagsrummet och hade massor med madrasser, så det blev lite bär arbete. Sen körde jag madrasserna tillbaka med Jenni och Benkku som släptåg. Mina kära gäster fick börja packa sig iväg mot byn, eftersom Jennis mamma skulle skjutsa dom till tågstationen så att Jacke och Benkku skulle lyckas ta sig hemmåt.
 
Så nu har jag tillbringat ett till veckoslut med kyrkslättborna och två av mina favorit Bromarfbor. Imorgon är det söndag igen, och jag förstår inte hur jag sla överleva 3 år i skolan om det tänker fortsätta på samma vis om det var igår. Första skolveckan var helt amazing och jag var verkligen glad och diggade skolan, men sen förändrades allt av en orsak jag egentligen inte ens vet. Hur fan ska jag komma över dethär?
 
Kommer senare upp ett inlägg med bilder, om internet tillåter !

Fuck

Publicerat 2012-08-24 klockan 07:28:28 (svensk tid)

Det här kommer bli den värsta skoldagen i hela världshistorien. Seriöst, jag kommer inte överleva. Måste också säga att min blogg kommer vara död hela veckoslutet, far inatt till Jenni och kyrkslätt människorn kommer till Bromarf, det är forneldrna på lördagen och vi övernattar i husvagnen.

FAN, Helmi, nu dör jag.


Dagen åt helvete

Publicerat 2012-08-23 klockan 20:34:00 (svensk tid)
Träffade på Alex i Ekenäs, henne har jag inte träffat på länge så det var trevligt att få byta några ord med henne igen, träffar henne på lördagen också eftersom hon flyger ner till Bromarf då, nice! Åkte hem med pappa och ett dålight humör som hängde över mig. När jag kom hem åt jag pizza och sen så knackade det på dörren och Perre och Jenni stiger in, dom fick mig ganska snabbt på bättre humör, behöver bara se dem! hihi.
 
Men sen förstördes allting, det gick så snabbt, allt verkar helt onödigt just nu. Precis såhär trodde jag inte att det skulle gå, fan vad arg jag var, tror jag aldrig har varit såhär jävla förbannad. Dessutom visste jag inte ens vad jag skulle säga elelr göra, vem jag skulle tro på, eller ens någonting över huvudtaget. Tappade kontrollen över allting och kände hur allt ramlade ihopa. Nu var det hänt, en gång för alla. Har aldrig sett Perre såhär förbannad heller, och Jenni liknade lite hulken. Tror vi alla blev lite vilddjur. Måste bara få in i hjärnan att det är över nu, jag kan inte göra något, skulle hälst av allt slippa skolan imorgon. Tänkte försöka en gång till med att övertala O, men nej, det fan ska jag inte göra, han vill inte ha något med mig att göra alls nu. 
 
Är verkligen på dåligt humör nu, skulle ha lust att kasta mig på golvet och börja störtlipa, men ser ingen nytta med det. Tänker nog istället lägga mig under täcket med Ipaden och se vad som händer ännu ikväll. Det kan ju faktiskt bara bli bättre nu. Rubriken borde ändras till *åtminstone 3 år åt helvete

Skoolan

Publicerat 2012-08-23 klockan 11:21:08 (svensk tid)

Är i skolan nu, har sett på film och skrivit om datakompression, helt okej dag hittills ! Dethär dramat börjar bli lite bättre nu också, hehe. Skriver bara ett kort inlägg nu som alltid när jag är i skolan. Slutar typ 4 idag, så jag behöver bara vänta en timme på pappa ungefär.

Nästa vecka så hamnar jag åka buss både till skolan och hem varje dag, eftersom pappa har semester hela veckan, så då blir det tidig väckning och så måste jag fånga en buss när jag ska hem.

Nu återstår det bara att vänta i lite över en halvtimme tills lektionen börjar.


Det tråkiga inlägget

Publicerat 2012-08-22 klockan 19:07:57 (svensk tid)
Måste bara blogga ett inlägg till eftersom det bara är det andra för idag nu, och så blev det en bild från min och Perres coola picnik. Orkar egentligen inte skriva eftersom jag just skrev ett ganska långt inlägg, men så försvann internet så allt blev skrot. Men skrev något tråkigt, eftersom rubriken är tråkig såååå, ja.
 
Men påtal om ingenting, jag längtar absolut inte till vintern, det är nu som det har börja bli kallt ute och snart så har alla löv ramlat ner från träden och man ska börja gå på hal is, drunkna i snö och frysa ihjäl i -20 grader. Lockar inte, men försöker trösta mej med att tänka att den här sommaren har varit helt okej, den skulle visserligen kunna varit mycket bättre, men inte egentligen eftersom vädret har varit väldigt dåligt. Hoppas på att nästa sommar blir varmare och torrare, tror nog att det blir så, för denhär sommaren har inte varit till mycket ....
 
Nu ska jag äta, maten är klar !
 

Drama

Publicerat 2012-08-22 klockan 17:35:00 (svensk tid)
Här smäller jag ner röven på stolen, efter en förjävlig dag, drama och missförstån och minst två personer är arga på mig. Ska försöka åtgärda en av grejerna ikväll, men jag tror att det inte är mig det hänger på. Förstår bara inte hur en person kan tycka om mig först, och sen sluta, såhär bara. Nej, ska försöka reda upp dethär, och resten händer imorgon i skolan.
 
Annors så har skoldagen varit lame, halva dagen hade vi tutorträff så vi skulle kasta stövel, ha IQ och gräva i sand efter träbitar, mycket givande. Nu väntar jag bara på att det ska bli lite bröllopsmiddag här hos oss eftersom jag är vrålhungrig. Haha, jo var också med pappa till Seppälä idag, hans kulle hitta något fint åt mamma. Dog lite när jag upptäckte vad han skulle köpa.
 
Det var nog allt, imorgon redan torsdag (utan att ha fått ut så mycket positivt av denhär veckan) och på fredan händer det lite grejer igen, veckoslut, forneldarna på lördagen, JESS!
 
7837812922_717aabd1f0_large

Tisdagen över

Publicerat 2012-08-21 klockan 18:55:40 (svensk tid)
Har gått halva dagen i skolan och trott att det har varit måndag, ups ! Men ja, kom hem med pappa och direkt efter det så satte vi in oss i bilen igen och så for jag, pappa, mamma och Linus till Skatafé och äta med Jenni och hennes föräldrar ! Var jätte gott, och sista gången för iår som jag åt där, om man inte räknar med forneldarna, som jag inte gör.
 

Är trött som fan så det blir att fara och sova någolunda tidigt idag, dessutom är jag på lite dåligt humör, jag är inte ens säker på värför. Eftersom jag är helt dödstrött så blir det ingen bild, utan bara denna tråkiga text ... godnatt !

Busters

Publicerat 2012-08-21 klockan 14:12:36 (svensk tid)

Sket i att ta bussen, gick och köpte skor istället, mina är verkligen inte hela längre. Skulle vilja ha ett par röda låga converse, men jag hittade inte perfekt nummer och när jag hade ettpar på fötterna så var jag inte säker på om jag verkligen ville ha röda. Så det blev inga röda. Istället blev det ettpar svarta, för hittade min nummer i den färgen. Är verkligen nöjd, men knappast mamma som hamnade betala.

Annors så har skoldagen varit sömnig, eller kanske inte dagen men jag. Fick stå ut hela dagen med Daniel och hans skämt gjorde mig ännu tröttare, hehe. Nu sitter jag i busters och åt just en semla, om det intresserar er. Här ska jag sitta i ganska jämt två timmar och vänta på pappa, ensam. Det suger nog lite, men jag bryr mig inte för jag har nya skoooor!


Skolan

Publicerat 2012-08-21 klockan 07:18:20 (svensk tid)

Nu är jag i skolan, börjar om 20 minuter och jag är trött som faaaan. Det är jättekallt ute, snart fan börjar det snöa nästan ju. Idag har jag pengar till skor så jag far antagligen och köpa dem idag, eller så skiter jag i det och gör det en annan dag, köper jag skor idag så har jag nämligen inga busspengar att slippa till Bromarf med tidigare än om jag far med pappa. Nåjo, kanske inhandlar jag skor iställe....

Men nu ska jag skicka till Jenni och berätta om min bussresa, lol

Här ät en bild på mig från igår när jag hade löshår, har inte idag för jag fick nervfel på dej, hehehe


Kan inte sova

Publicerat 2012-08-20 klockan 22:42:12 (svensk tid)
Precis när jag började känna mig tillräckligt sömnig för att sova, och jag lägger mig ner, släcker lampan och fösöker somna, så börja jag må dåligt ! Då blir det ju helt omöjligt för mig att sova och lugna ner mig. Den här gången är jag väldigt säker på att det inte har något med min fobi att göra, det är påriktigt. Antagligen går det över, men det har redan hållit på i typ en timme. Min mage känns dessutom lite upp och ner vänd, när jag sitter känns det lite bättre, men jag är inte en sådan person som kan somna sittandes. Direkt jag lägger mig ner så känner jag hur något rör sig i min strupe typ, och jag hör tillochmed ljud så jag vet att det inte är inbillning. Detta här hänt förr, men det har gått över snabbare .....
 
Är ganska trött nu, och kommer nog inte få sömn på nån timme ännu så denna natten kommer inte bestå av så många timmar sömn, vilket jag inte precis oroar mig så mycket för nu. Värför fan känns det som att maten är påväg uppåt tillbaka ? Alltså jag känner riktit hur den förflyttar sig långsamt uppåt, som att den har fastnat för högt upp på något sätt. Jag har inte ont i magen eller något sånt, men det här är en väldigt obehaglig känsla. Hoppas den går över tills kl. 1 ......

Sov sött

Publicerat 2012-08-20 klockan 20:46:38 (svensk tid)
Tumblr_m7w1a14o8m1rsm53yo1_400_large_largeTumblr_m7w1a14o8m1rsm53yo1_400_large_large
Hatar när internet far innan jag hinner publicera, damn. Nåjo, skrev bara att jag ska gå och sova eftersom jag ska upp halv 6 imoronbitti, och att jag har lånat löshår av snälla söta Jenni så imorgon kommer jag antagligen ha flera cm längre hår, uulala ! Ska läsa lite FRIDA ännu innan jag ger mig iväg till drömarnas värld och bort från det här dramat, hoppas blir det bättre imorgon.

Dagen är avslutad

Publicerat 2012-08-20 klockan 19:26:46 (svensk tid)
(Nu kom den här bilden som jag inte orkade ladda upp tidigare)

Nu har jag gjort allt, träffat Jenni och Perre i husvagnen och haft riktigt chill med dem. Nu hoppas jag att Jenni finner det hon söker. Blev lite stess i avslutet på förra inlägget, efter som sagt Perre knackade på och flög in genom dörren, haha, ganska roligt att få besök av henne. Nåjo, hittills så är det värsta dramat och jag vet inte vad jag kan göra, men jag tror nog att med tiden blir det bra.

Jag har gjort mitt

Publicerat 2012-08-20 klockan 17:58:00 (svensk tid)
Nu har jag gjort något som jag är stolt över. Har sagt till person 2 att jag knappast kommer börja dejta han, och sagt till person 1 att jag gjorde det, så att han fattar vinken med att det är han jag vill ha. Haha, tycker jag är ganska bra.
 
Annors så har jag just ätit och Jenni och Perre har inte ännu hört av sig när dom anländer neråt... JO NU HÖR JAG SKOTRARNA, och dom körde förbi. Men jag är inte säker på det så jag väntar på att dom ringer, kan ha varit någon annan för jag såg inte efter. Jo Perre kom hit nu så, hehehe.Hon knackade på och skrek.
 
 

Yo dude

Publicerat 2012-08-20 klockan 17:15:21 (svensk tid)
Alltid när ett inlägg börjar med två cambilder på mig så betyder det att jag har bildbrist, och det är för att skolan har börjat. Punkt slut. Skulle egentligen bli två olika bilder men den andra gick inte att ladda upp så jag orkar inte göra det på nytt, jag är lat. 
 
Kom till skolan vid 9, och så gick jag till Wild shoe och K-market för att fördriva tiden, blev inga nya skor idag men förhoppningsvis införskaffar jag mig ettpar den här veckan. Sen gick jag tillbaka till skolan och så såg jag Daniel och min dag blev förstörd (Not really, men mobbar han mig så mobbar jag han) Och så tillbringade jag heela skoldagen med honom och hans jätte dåliga skämt, jag berättade om vårt hus och då skrattade han typ ihjäl sig åt hur dte var konstruerat. Förstår inte vad det är som är fel med att ha bastun på övervåningen och skorstenen brevid spisen ? Eller det gör jag egentligen, men det fungerar ju endå. Vi började en halvtimme senare, ingen hade läst sin mejl så alla var där för tidigt, men vi överlevde. Lektionerna var ganska lame, bestod för det mesta av facebook, och så skulle vi lära oss lite mera om Google account, lyckades återställa mitt lösenord som jag har glömt bor för länge sen, och så bekantade vi oss lite med grejer där.
 
När vi slutade så sprang jag för att leta upp Jenni och Perre som hade varit sneaky och kommit in i skolan. Vi gjorde inte så mycket istan eftersom vi bara hade en timme på oss till pappa kom, jag slutade så sent. Men jo, vi satt på busters och besökte Mathilda och Bokhandeln en snabb sväng. 
 
Kom nyss hem, och Jenni och Perre är påväg ner till husvagnen så ska ännu vara med dem en stund ikväll, awesome !

I skolan

Publicerat 2012-08-20 klockan 08:06:18 (svensk tid)

Enligt schema så har vi egenlärartimme idag till först, och jag är redan i skolan och här ska jag vänta i en och en halvtimme, tänkte gå ett varv ut på stan ännu för jag orkar inte sitta här så länge. Jag tror att denhär dagen kommer bli hämsk, känner mig lite rädd. Lol.

Sov ganska ordentligt inatt, jag lyckades somna före midnatt, yeah. Ska bli jätte fränt när Jenni och Perre kommer hit idag, det finns en frän orsak, dom kommer hit till skolan för att jag ska visa en person åt dem, hahah. Nu ska jag gå iväääg någonstans. Tror btw att jag kommer köpa nya skor idag, mina nuvarande har hår och väldigt slitet botten. Annors köper jag dem nog någon annan dag i veckan, och bild visar jag så fort jag hinner !


Lämna denna mannen

Publicerat 2012-08-19 klockan 19:42:03 (svensk tid)
Är lite smått sömnig, och har tänkt sova riktigt ordentligt inatt, så ska nart krypa till kojs ! Överlever med pappas telefon inatt, det är nice eftersom att det är en Iphone och det är inte vi som betalar räkningen så jag får texta hur mycket jag vill, sweet ! 
 
Imorgon startar jag hemmifrån med pappa lite före 8, och så kör han mig till skolan, börjar halv 11 så jag får se vad jag hittar på att underhålla mig med tills dess, är ju redan lite före 9 där .....
 
GODNATT!♥

Jag är jätte glad

Publicerat 2012-08-19 klockan 16:56:39 (svensk tid)
Var ut och träffade Jenni en stund, hon var hit ner, vi var i husvagnen och sen i Padva en stund, pratade och planerade lite om kommande veckoslutet, och imorgon träffar jag henne igen eftersom hon kommer till Ekenäs och underhåller mig ca. en timme tills vi far hem med min pappa, Perre kommer kanske också med, jättenice !
 

Annars, så kände jag att jag var på jätte jätte bra humör när jag körde tillbaka hem från Padva, och det kommer antagligen hålla i sig åtminstone en lite längre tid. Tänkte precis vara smart och skriva "Nu ska jag blogga" fast sen upptäckte jag ju att det var precis det jag gör just nu, hahaha, jag är störd.

Cut me up

Publicerat 2012-08-19 klockan 13:42:16 (svensk tid)
Åt just det ni ser på bilden, och har funderat på att sätta på en film och se den, vädret är nämligen ganska tråkigt pågrund av allt regn. Ber till gud att jag får träffa Jenni imorgon, måste bara prata med henne, egentligen om inte så mycket. Ganska tråkig dag, men har haft full underhållning på fb, försöker få D att fatta att jag inte tänker komma på dejt, och O att sluta hänga sig, han gillar tydligen att vara angst. Orsaken til värför han ska hänga sig är att jag inte kan texta mera pågrund av att min saldo är slut, OCH ATT DET ÄR 3 VECKOR TILLS JAG FÅR NYTT. Så jag skulle själv kunna hänga mig lite......
 
 
 

Regnet öser ner

Publicerat 2012-08-19 klockan 09:46:41 (svensk tid)

Det första jag upptäcker när jag vaknar är att det regnar, så det blir nog ingen båttur till Morgonland, misstänker jag. Vaknade 3 minuter före 10 och orkade inte försöka somna om efter det. Har inte orkat ta mig ur sängen ännu, så ligger här och bloggar och funderar på vadfan som händer idag. Jag menar förutom pizza, det är ju en sådan dag idag .....

Nu ska jag texta bort mina sista centar.


If you wanna be my lover

Publicerat 2012-08-18 klockan 23:28:09 (svensk tid)
YO DUDE, har haft riktigt trevligt med Jenni, Perre och Jim, avslutade kvällen i husvagnen, så jag hade inte speciellt långt hem. På tal om ingenting så slog det mig just en grej, jag hade tänkt att jag skulle äntligen få sova ut efter en skolvecka när det blev veckoslut. Men jag hade lite fel, det blev nämligen bara 5 timmar sömn inatt, och den här natten lär inte heller bli bättre, ska nämligen upp på förmiddagen imorgon antagligen, ska till morgonland med Jenni om det är vackert väder ! Ska bli riktigt kul .... pappa började nästan gråta när jag berättade det åt han, han vill också, men han har ingen båt, buurn !
 
Nu är jag sömnig, men på jätte bra humör, mitt hjärta slår dubbelt så hårt och jag har växlat upp en växel i mitt liv efter ett kärringstop, nu ler livet och jag längtar nästan  till måndagen. Snart ska jag sova !
 
 
 
 

Perres place

Publicerat 2012-08-18 klockan 20:14:20 (svensk tid)
Sitter på Perres golv och bloggar med hennes dator, träffade såklart Jenni och Perre också och inte bara Jim, vi var på byn och ska snart börja röra oss ner till Padva wättlax hållet för att söka Jennis skoter och hitta på något annat trevligt, händer inget i byn. Orsaken värför vi är hos Perre är för att vi väntar på att hon ska äta så att vi sen kan dra iväg neråt !
 
 

Träff med Jim

Publicerat 2012-08-18 klockan 17:18:07 (svensk tid)
Har varit i duschen och upptäckte ännu en gång att det inte finns någon balsam, harmar. Men tror att det kommer harma ännu mera när jag får en flaska balsam, eftersom det är pappa som handlar. Kommer han hem med en senapstub och tillägger att han har köpt balsam ? Jaja, bara min telefon har plingat till och Jim meddelat att han är påväg neråt hit till underbara Bromarf, så ska jag sticka iväg till byn för att träffa honom! Bra lördagkväll tror jag att det blir, hörs!

Lördag

Publicerat 2012-08-18 klockan 16:14:00 (svensk tid)
Tumblr_leyvudvi0y1qgnow4o1_400_largeTumblr_m8ycsb0vfm1re2fcpo1_400_large

Lyckades få Perre vaken genom att ha lite oljud för mig, men det hjälpte inte med "Fun sounds" från Ipaden, och den personen som inte vaknar till det borde vara rent av död, men detta gällde inte för Perre, fick skrika lite så vaknade hon, och sen attakerade jag henne med sunshine genom att dra upp rullgardinerna. Vi var lite hungriga, så vi försökte vara smarta och koka nudlar, men vi fick inte på gasen, och på så sätt inte plattorna varma. Men, man tager vad man haver, sa jag och Perre, och så kokade vi nudlar i kaffekokaren !! Påhittiga är vi, och igårkväll när vi upptäckte att vi hade en dyna för lite, man tager vad man haver, sa jag och satte in borduken i dynvaret!
 

Nåja, nudlarna blev inte så värst lyckade, iallafall inte mina. Perre åt troget upp alla sina. Sen började storstädningen, och husvagnen blev riktigt städig och fin efter att vi har varit där. Jag och Perre gjorde ett bra jobb. Sen började vi bege oss hemmåt kl. 4 ! Kändes ganska udda att jag och Perre vad där, och inte Jenni, som äger husvagnen !
 
Just nu har jag äntligen bloggat ett typ normalt inlägg, medans jag chattar med två av mina favorit klasskompisar. Tycker att veckoslutet redan har pågått alldeles för länge, men dör nog lite innombords när jag tänker på att jag ska umgås med dom där fjantarna i tre år, hehe. Kommer nog gå riktigt fint !

Vaken

Publicerat 2012-08-18 klockan 09:50:14 (svensk tid)

Vaknade när Jenni stack, men somnade nog om pånytt senare, vakna kl. 10 sen och fick inte sömn efter det. Perre sover fortfarande, det är alltid jag som somnar sist och vaknar först, låg uppe till 5 inatt/på morgonen. Min Ipad dör om en timme och 10 minuter, så om Perre sover längre än det så ska jag komma på ett brutalt sätt att väcka henne på.... Bäst för hon att hon vaknar före, vilket jag tror att hon gör.

Hon har haft ganska roliga miner i sömnen också, får immitera henne när hon vaknar så att hon får veta vad hon har gjort, lol. Nu en weheartit bild !


Sov sött

Publicerat 2012-08-18 klockan 02:28:24 (svensk tid)

Har haft en väldigt rolig kväll i husvagnen med två av mina favoriter, har skrattat åt mig en six-pack och haft teater och chattat som en galning, saldonpå telefonen tar slut när som hälst (en tid sen det gjorde det sist, hihi) Jenni gick och sova vid 1 tiden eftersom att hon ska upp ganska tidigt imorgon för att skaffa sig en ny säng från IKEA, och Perre somnade nyss vid 3 tiden. Jag låg och pratade med henne massor, och sen upptäckte jag att hon visst inte var vaken längre... Men jag har endå underhållning via fb, men även jag borde börja sova. Kommer endå vakna när Jenni far imorgon.

Vet inte vad jag ska göra resten av veckoslutet, men något dyker nog antagligen upp som det precis alltid brukar göra. Annors så överlever jag, efter första skolveckan så klarar jag nog av att sitta hemma en tid, kommer typ sova som faaaan !

Nu säger jag godnatt och sov sött till er, även fast de flesta redan gör det, hehe.
(en bild från idag)


Min uppdatering suger

Publicerat 2012-08-16 klockan 22:08:00 (svensk tid)
Allt det här med skolan och att jag inte har någon lägenhet ännu suger, eftersom jag inte orkar blogga via Ipaden för det är så invecklat, kommer hem till datorn först kl. 6 och oftast träffar jag någon bromarfkompis efter det ännu, kommer hem och inser att jag MÅSTE sova, slänger in ett inlägg som inte betyder något och somnar. Men ska försöka ändra på det lite, men lovar inget. Det här är nu ett inlägg som jag försöker få så normalt som möjligt, även fast jag borde sova eftersom jag ska vakna om 6 timmar. HATAR när vi börjar så jävla tidigt och enda möjligheten jag har är att hoppa på 06:55'ans buss ... från byn, vilket betyder att jag måste reservera en 20 minuters skoterkörning till bussen, och även stiga upp sp tidigt att jag hinner duscha, äta och fixa mig utan att få brottom = kl. 05:15.
 

Kollade även upp nästa veckas schema och då har jag FYRA sådana dagar. Funderar på att slå upp tält eller sova i någon buske utanför skolan. Skämt.
 
Men orkar faktiskt inte gå in så mycket på detaljerna. I skolan var det hämska nästan över, jag har gift mig, haft lektion i Novia och varit lite sneaky för säkerhets skull i skolan. Efter skolan har jag varit till Svartå och sedan träffat Jenni, Linda och Jim, supernice ! Men nu ska jag sluta blogga och försöka sova.
 
 
 

Tidiga bussen

Publicerat 2012-08-16 klockan 06:07:57 (svensk tid)

Idag fick jag ta den tidiga bussen, steg upp halv 6, smakade inte sådär jätte bra med tidig väckning, men denhär natten har jag iallafall sovit bra! Idag ska jag vara på jätte bra humör och vara glad över att jag får träffa mina kära klasskompisar, alla utom en.

Jag sitter på bussen nu, och ska sen genast traska iväg till skolan när jag hoppar av i Ekenäs. Imorgon är det fredag och då har jag också lika tidig väckning som idag ...


Död

Publicerat 2012-08-15 klockan 18:49:00 (svensk tid)
Gick i stan med Jenni, det var hett som faaaaaan, vi gjorde inte så mycket där egentligen, bara pratade och sen åkte vi hem med min pappa. När jag kom hem åt jag två pizzabitar, drack vatten och skulle sen sova men jag fastnade framför datorn i pyamas istället. Ska sova som en gris inatt, men före det måste jag äta lite mera pizza. Imorgon ska jag stiga upp kvart över 5 (!!) Så att jag hinner med 7:ans buss in till ekenäs och till skolan. Även fast det stod på schemat att vi börjar 10 ... så egentligen vet jag inte när vi börjar. Ska se hur det ser ut på Wilma!
 
Har just chattat med Perre, Jenni och Linda så att mina fingrar nästan gått sönder. Dessutom textat med min man, godegud. Ska snart slå mig ner i sängen och sova för ögonen börjar fara i kors ..... underligt inlägg, men känner mig ganska död nu så.

Jag lever

Publicerat 2012-08-15 klockan 13:43:08 (svensk tid)

Trots att jag sov 2 timmar inatt så överlevde jag skoldagen. Visserligen har jag ännu 4 timmar kvar innan jag är hemma, och grejen är den att jag är forever alone nu i ekenäs tills över 3. O räddade mig från Rainer men sen var han förjävlig och stack hem. Men jenni är ju här om 45 minuter så jag ska klarar mig. Nu ska jag chatta med min kusin och längta efter Jenni, lol.


06:00

Publicerat 2012-08-15 klockan 05:01:37 (svensk tid)

Och jag är vaken, fyfan vilken natt. Somnade slutligen vid 1 tiden, sov två timmar, vanade av att Linus var på toan vid 3 tiden, och har varit vaken sen dess, har försökt få sömn men det är helt omöjligt. Så i tre timmar har jag nu legat här och försökt somna. Jag är trött just nu, ögonen värker av sömnbrist, och jag ska klara en skoldag. Kommer hem kl. 6, detta lär bli omöjligt... Jag har alltid svårt att somna, men det brukar gå att somna innom två timmar iallafall.... Men nej, det blev en natt med endast två timmar sömn istället. Damn.

Nu är det en kvart tills min mobil signalerar mig om att jag ska stiga upp och gå i duschen. Tur så kan ja sova på matrasten i typ korridoren. Jag skoja.


Rainer

Publicerat 2012-08-14 klockan 20:03:56 (svensk tid)
Herregud jag dör bara jag läser vad jag egentligen skrev i rubriken. Var väldigt bra att jag träffade Jenni idag, hon gav mig massor med tips, så morgondagen kommer vara lite krävande men tror nog att det ska gå bra, allt ska nog gå enligt planerna. Hoppas jag bara får en skyddande människa med mig ! Just nu sitter jag här och är nervös inför morgondagen, kommer inte få sömn ikväll heller. Ska läsa lite bloggar och fortsätta chatta med Mr. O och typ dö lite. Kan ju egentligen vara bra, ifall jag hamnar leka död imorgon. Kan inte berätta vad det är som ska ske imorgon, men jo. Jenni kommer iallafall till stan så det ska nog bli riktigt perfekt. Eller så perfekt som det KAN bli. Kommer endå vara en horribel dag imorgon, igen.
 

Från det ena till det andra, jag har märkt att jag har minskat med bilder i min blogg. Klurade ut att detta beror på följande grejer:
 
- Allt oftare har bilduppladdningen inte fungerat
- När jag är i skolan så tar jag inga bilder 
- När jag är i skolan så bloggar jag bara på kvällarna, då mitt internet är lite dåligt
- Jag kanske bara inbillar mig att jag inte lägger upp lika mycket bilder
 
DÄRFÖR ......... kommer det weheartit bild nu!
 
Fondos-de-escritorio-creativos18_large
 
 

Andra skoldagen över

Publicerat 2012-08-14 klockan 15:45:07 (svensk tid)
Det här var egentligen den första riktiga ordentliga skoldagen, vi hade riktiga lektioner och gjorde uppgifter. Läraren verkade helt okej till en början men sen visade det sig att hon inte var lika okej som hon verkade. Visst, vi fick sluta en halvtimme tidigare pågrund av dålig luft i klassen, så att såmdålig var hon nog inte. Men denhär skoldagen har varit horribel, det är ett perfekt ord att beskriva min dag. Men den slutade riktigt bra sen endå, nu hoppas jag att resten av dagaran blir lite bättre... Hälst mycket bättre. Dagen var inte dålig heller, men den var horribelt horribel. Men just nu sitter jag på busstationen och ska börja gå mot k-supermarket om en kvart. Eller typ nu. Dit kommer pappa och handla och sen så kan jag ta mig hem ! 
 
När jag kommer hem så ska jag direkt träffa Jenni, i husvagnen så ja bloggar senare ikväll ! Måste berätta till Jenni om min HORRIBLA dag. Och Perre, du ska också få veta nästa gång jag träffar dej, för jag brukar alltid berätta om mina dagar för dig, heheheheheh.

In the buss

Publicerat 2012-08-14 klockan 08:46:29 (svensk tid)

Nu sitter jag i bussen påväg till skolan, fick sova en timme längre men det var nog inte till så stor nytta. Kastade mig i sängen redan halv 11 och stängde datorn, men fick absolut ingen sömn! Klockan var närmare halv 2 på natten när jag äntligen somnade. Väckning kl. 8, men för att jävlas så väckte pappa upp mig kl. 7, vilket sög enormt eftersom jag kunde ha fått sova en timme till... Då hade jag planerat att jag skulle sova ordentligt den här natten, men det blev bara lite över fem timmar. Tack vare att jag inte kunde somna och att pappa väcker mig när jag äntligen hade gjort det.

Mamma körde mig till bussen, så kvart över 10 är jag i stan, och så ska jag underhålla mig där i två och en halvtimme tills skolan börjar. Ska till bokhandeln och kolla läget lite.


Jag är lyckligare nu

Publicerat 2012-08-13 klockan 19:54:09 (svensk tid)
Hejhopp, förra inlägget blev bara snabbt ihopskrapat pågrund av att jag hade huvudvärk, kunde knappt tänka. men det botade jag med burana och kycklinggryta med vindruvor ! (Som ni kan gissa, pappa lagade maten idag igen) Så bestämde mig nu för att blogga ett ordentligt inlägg.
 
Har spelat något kines spel som jag inte kommer ihåg vad heter, med pappa, mamma och Linus, jag blev andra så jag behövde inte börja lipa och skrika, lol. Måste ännu tillägga att jag trivdes väldigt bra i skolan den första dagen, helt awesomeeee att vara enda flickan på klassen, även fast det säkert blir lite långtråkigt senare... eller nej, det tror jag inte. Pojkarna är riktigt trevliga just för att jag är ensam flicka, och bara jag lär känna dem ännu bättre så kommer jag ha riktigt roligt.
 
Imorgon börjar jag 12:45, vilket betyder att jag måste ta 09:40'ans buss, och då kommer jag hamna vänta nån timme innan skolan börjar ... sen också en timme efteråt. Men jag överlever nooooog.

Min dag

Publicerat 2012-08-13 klockan 17:09:34 (svensk tid)
Nu ska jag kort berätta om min första skoldag i den nya skolan ! i Axxell Ekenäs, datanom ! Först tänkte jag att jag kommer vara så forever alone eftersom JAG är den enda flickan ... men sen så upptäckte jag att det kommer bli riktigt roligt, alla pojkar är jätte trevliga mot mig, just för att jag är den enda flickan, mohaha. Så har faktiskt haft en riktigt rolig skoldag, och fick sällskap av en Karisbo till bussen, awesome ! Så jag var inte alls forever alone, tvärtom.
 
Ja, när jag gick till bussen så trodde jag att jag skulle till Bromarf, Jenni frågade om jag kommer ut med henne, så jag trodde att jag skulle ut med henne i Bromarf. Men nej fan, i sista sekunden fick jag reda på att jag skulle till torget, att hon var i Ekenäs ! Så åkte hem med henne och hennes mor istället, eller till Bromarf, sen hem med pappa från byn.
 
Imorgon börjar jag först kvart före 1 ............................... wow.

I skolan

Publicerat 2012-08-13 klockan 11:28:47 (svensk tid)

Just nu är jag i skolan, väntar på att nästa lektion ska dra igång. Kan bara påstå att datasalens stolar är väldigt obekväma. Ska försöka hinna med en buss till bromarf så att jag inte behöver vänta på att pappa slutar, men tror att jag kommer inte lyckas med den saken. För övrigt så är allt helt okej i den här skolan, fast maten inte riktigt är den bästa. Men bloggar mera senare !


Skumkarameller

Publicerat 2012-08-12 klockan 20:24:26 (svensk tid)
Nu är sista lediga dagen över före skolan börjar, och den har varit riktigt riktigt bra ! Är nästan beredd på att börja skolan efter den här dagen. Gled iväg till byn vid 6 tiden redan, eftersom Jenni inte skulle komma med 8:ans buss (fick jag reda på) så jag kunde inte överraska henne. Nåjo, enda till kl. 8 så var jag på byn med Perre, Jenni och Jeppe. Jenni hade med sig godis åt mig och Perre, jag fick en påsa av mina favoritisar, MARSMALLOWS ! Jenni är verkligen en ägande person. På bilderna ser ni tre av fluffisarna från påsen jag fick av Jenni. 
 
Kl. 8 startade jag hemmåt, när jag kom hem så ringer Jenni och säger att hon och Perre ska på cruis hitåt, så jag åt min pizza och begav mig ut för att träffa Jenni och Perre igen, men det blev bara i ca 20 minuter, sen så stack dom hem tillbaka. Nu sitter jag här framför datorn, och ska sätta på en film redan nu så att jag hoppeligen sen får sömn tidigt, eftersom jag ska stiga upp tidigt imorgon. 06:45 ska jag vara ur sängen, kl. 8 startar vi hemmifrån, jag åkar med pappa hela vägen till nya skolan. Bloggar knappast imorgonbitti, men gör det iallafall när jag har kommit hem, vilket är typ 6 tiden på kvällen.

Du mördade mig

Publicerat 2012-08-12 klockan 16:38:21 (svensk tid)
 
Jag och Linda vaknade, vilket är ganska självklart att vi gjorde, men jag minns inte vad klockan var. Över 12 iallafall. Så har vi ätit korvar med något grönt innuti, och så var vi till Padvastranden i våra Onepieces... det var ganska roligt för den kom en motorcykel dit (som lät som en helikopter) och han som körde glodde som fan på oss, vilket kanske inte var så konstigt eftersom vi liknande teletubbies. Körde just och följde Linda en bit, och det var allt. Sen kom jag hem och upptäckte att pappa köpt bensin, vilket är jätte trevligt tycker jag !
 
Jeppe ringde till mig för en tid sedan, han har kommit hem, och om nån timme ska jag dra iväg mot hans och träffa han, han har varit två veckor i sverige nu. I samma veva ska jag också fara till trekanten och vänta på att 8:ans buss kommer, FÖR DÄR ÄR JENNI. Jag ska inte säga något åt henne att jag är där, nu hoppas jag för det första att det verkligen är så att Jenni kommer med den bussen, och att hon inte läser min blogg så att jag blir avslöjad.
 
Imorgon ska jag till skolan, ska bli helt okej faktiskt, även fast jag inte tyckte det i förrgår ...

Dag 10

Publicerat 2012-08-12 klockan 11:29:00 (svensk tid)
1 person jag litar på
 

Det finns flera personer jag litar på, men säger nu iallafall en som är en av mina kompisar som jag umgås mest med, och som jag verkligen litar på till 100%, vi berättar allt till varandra, och ingen av oss berättar det vidare.
 
1. Jenni
 

Halv fyra

Publicerat 2012-08-12 klockan 02:48:59 (svensk tid)

Klockan visar halv fyra, och detta är min sista natt som jag kan vaka innan skolan drar igång. Men nu ska jag inte snacka om skolan.

Jag har suttit på stranden i skogen med Linda en stund efter att jag kört och mött henne en bit, sen körde vi hem till mig, och här har vi spelat och gjort lite random saker på min Ipad, stalkkat människor på facebook och ätit nattliga, hårda och kalla hamburgare! Med extra ost, om nån ville veta. Just nu ligger Linda och sover på golvet brevid min säng, och jag ligger i min säng och bloggar. Iallafall jag har inga planer om vad som händer imorgon, men antagligen inget speciellt. Förutom att jag ska träffa Jenni förståss. Jo, och fylla i massa papper om skolan som jag ska ta med dit på måndag morgonen !

Jag sa att jag inte skulle prata om skolan, men måste skriva att jag kommer hamna äta världens äckligaste mat på ett ställe som kallas "Smakis" varje dag, det kommer antagligen vara värsta bantningen. För många påstår att maten där är.... Väldigt dålig. Ska iallafall bli fränt att börja i ny skola, men jag har aldrig varit där så jag kommer tappa bort mig och inte veta vart jag ska eftersom jag inte vet någonting alls! Dessutom så är det mest pojkar på min klass, endast några få flickor så jag kommer vara lite forever alone nu åtminstone de första dagarna. Men jag överlever nog ganska säkert. Nu ska jag ta och låsa Ipaden, sätta den på ljudlös och sedan frigöra lite hallonsaft och krypa in riktigt ordentligt i mitt varma täcke och sooovaaa. Men först av allt så måste jag läsa egenom mitt inlägg och rätta alla stavfel eftersom jag bloggar via min ipad, svårt att skriva. Ännu till med en IPHONE app. Godnatt !


Onödigt inlägg

Publicerat 2012-08-11 klockan 20:36:18 (svensk tid)
Haha, som ni ser så tillochmed börjar det här inlägget onödigt, med fyra likadanna bilder. Ni ser iallafall att just nu är min outfit ett arméfärgat fult linne och en normal svart cardigan utan fickor. Sen har jag jeans också, men det är inte med på bilden. Jag har just fått i mig gräddig potatis gratäng och några kötbullor, så nu är jag mätt och belåten. Linda sitter hemma och äter kräftor men efter det så kommer hon över ! Alltid när jag är med Linda så brukar vi sitta vakna halva natten och nöööörda, så jag kan tänka mig att jag kommer uppdatera under natten, tills jag somnar.

Nystädat rum

Publicerat 2012-08-11 klockan 19:52:26 (svensk tid)
Såhär ser mitt rum ut nu, började dammsuga och torka damm trots allt, jag hade ju mera tid nu när jag kom hem lite tidigare. Men har lite trögt internet just nu så därför så kommer det här upp först nu. Kl. visar 10 före 9, och ingen Linda syns till ännu. Vår smoothie maskin är sönder, så nu kan jag inte laga min blåbärsdryck ... men pappa låtsas att han kan laga den så jag får de hur det blir nu sen. Äh, ville egentlgen bara visa bildera på mitt städade rum ! Har även släpat hit madrasserna och lakanet så nu är jag 100% redo för Lindas ankomst.
 
 
JESS, imorgon får jag träffa Jenni, har inte sett henne på hela fyra dagar !!

Bilder från picknicken

Publicerat 2012-08-11 klockan 19:04:57 (svensk tid)

Picknik med Perre

Publicerat 2012-08-11 klockan 18:19:20 (svensk tid)
Kom hem nu redan, fast jag skulle vara i byn tills kl. 8 så var jag redan hemma 7. Jenni skickade ett meddelande till mig och sa att hon inte kommer hem idag, men imorgon så ska jag träffa henne troligtvis !
 
Men jo, har seriöst haft en helt underbar picknik med Perre, vi hittade en plats som båda var random, forever alone och perfekt. Vi hade havsutsikt till och med. Som ni kanske ser lite på bilden, om ni tittar bortom det ni ser (@lejonkungen). Solen tittade fram mesta dels och där satt vi och åt tonnfisk, smörgås, kex, gammal choklad och runebergstårtor ! Helt suveränt ! Vi snackade också massor men för det mesta skrattade vi åt hur udda vi är, vi pratade om vad vi ska göra i mitten på september, och att vi ska fara till Jackes när han har fått större säng så att vi alla ryms dit. haha. Men det bästa var nog när Perre sa att M är ihopkrymplad och att hon inte förstår hur han kan se ut sådär. Nu börjar det bli lite inside grejer här, men egentligne så tycker jag att allt Perre säger är otroligt roligt. Där satt vi i över 4½ timme. Kommer flera bilder från dagen i nästa inlägg, bara jag har redigerat dem !

Sommaren är slut

Publicerat 2012-08-11 klockan 12:04:21 (svensk tid)
Om ungefär en halvtimme ska jag sätta mig på skotern och köra upp till byn där jag som sagt som sagt som sagt ska tillbringa några timmar med denna underbara fjant som ni kan se på bilden. Vi ska leva livet en sista gång innan skolorna börjar igen, vi ska picnika på någon forever alone plats och ha det bra.
 
Jag har varit i duschen och mitt hår har snart torkat, jag orkar inte platta mitt hår idag, så jag far iväg till byn med afro, inte ofta det händer. Jag har också hunnit städa lite snabbt i mitt rum, men dammsuga gjorde jag inte, vilket jag borde göra för Linda kommer nu storkna i allt damm om hon ska sova här, hehe. Dessutom så finns det en irriterande gräshoppa i mitt rum, jag vet inte hur den har kommit in hit eftersom jag bor på andra våningen, men den har jättehögt ljud. Jag var till Sandviken också ett snabbt varv, och där hittade jag ett läskigt brev så jag  stack fort som fan därifrån innan jag blev mördad. 
 
Nu ska jag packa ner allt som behövs för picknik, hör av mig vid 9 tiden, kanske, om ni har tur.

Supersonic

Publicerat 2012-08-11 klockan 10:25:33 (svensk tid)
Väldigt givande rubrik, och en väldigt givande bild. Haha, sitter just nu och laddar ner "Supersonic electronic", vet fan inte värfför jag gör det, men iallafall så ska jag sätta den till min teelfon. Har lyssnat på den så mycket så jag börjar fatta det roliga med den, eller så håller min humor på att förvandlas till något hämskt.
 
Idag ska jag umgås med Perre, som jag har skrivit typ tre gånger, men nu skev jag det igen. Jag ska föreslå för henne att vi ska fara på picknik, på någon random plats i byn, den blir nog säkert bra. Vädret är inte soligt, det är mulet, men man kan väl säga att vi ska fira sommarlovets slut. Imorgon är det redan söndag och sen är det skolan som gäller ! Tror nog att det ska bli helt bra, men nu i början kommer jag hamna vänta i Ekenäs ensam flera timmars tills klockan blir 5 eftersom det inte går någon buss, sen åkar jag hem med pappa. Men ska försöka få tag på en lägenhet så det är bara nu i början som jag åkar med pappa.
 
Nu ska jag göra något intressant tror jag.

Dag 9

Publicerat 2012-08-11 klockan 10:23:00 (svensk tid)
5 saker jag önskar jag kunde göra
 

1. Flyga
2. Kunna köra bil lika bra som pappa
3. Flytta hemmifrån precis nu
4. Läsa tankar utan att nån skulle veta om det
5. Köpa allting jag vill ha, och mera
 
Tumblr_m8hkl9uyt21r3hmq0o1_500_large
 

God morgon på er

Publicerat 2012-08-11 klockan 09:55:04 (svensk tid)
Idag vaknade jag typ halv 11, vilket är tidigt för mig. Det var en fluga som väckte mig, den hade så högt surr, antagligen något fel i motorn. Bara jag har vaknat ordentligt så ska jag i duschen, men det kommer nog dröja en tid ännu innan jag kmmer så långt. Ville bara blogga lite så att ni vet att jag faktiskt vaknade på förmiddagen idag, otroligt nog. Måste städa mitt rum idag också eftersom jag får en övernattare hit !

Nati nati

Publicerat 2012-08-10 klockan 22:04:41 (svensk tid)
Nu säger jag godnatt fast det ännu är nån timme innan jag somnar, men ska kasta mig i sängen och se en film och tror inte jag orkar blogga sen mera, iallafall så har jag nu fått mat, så min hungriga mage finns inte mera, nu finns det bara en mätt. Låter som att jag har två magar men det är samma jag pratar om. Morgondagen tillbringas med Perre, kl. 8 hinner jag träffa Jenni en sväng och sen så kommer Linda och sover över hos mig. Hinner träffa tre personer på olika tider på samma dag, inte illa !
 
AHAHAHAHAHA, detta som jag skriver nu är till för att Perre ska läsa, eller det är bara hon som kommer fatta det roliga. Jag började nämligen precis just nu att gapskratta, för här sitter jag och bloggar då plötsligt ... "Pling,pling,pliing" Vilket är ljudet av då någon spammar mig på facebook. Det var ingen mindre än BACKE. Det påminner om när du sjunger, och hans getaway. Nu skrattar jag ännu mera !
 
Nej herregud, ska fortsätta att chatta och se på film samtidigt nu då ...och antagligen så kommer Backe tvinga mej att vara på fb länge ännu....men godnatt♥

Fredagen är snart över

Publicerat 2012-08-10 klockan 18:27:43 (svensk tid)
Nu hoppas jag bara på att den där Pernilla upptcäkte vad jag skrivit på hennes facebook logg, skrev det inatt, och hon har inte ännu märkt det. Jag frågade om hon och jag skulle hitta på något random på lördagen. Som tur finns det telefoner så jag kan slå 80 signaler till henne imorgon, och hoppas på att hon svarar på åtminstone en. Annors så läser hon det här säkert och då loggar hon in på facebook, höhöhöhöh. 
 
Idag ska pappa laga mat igen, detta har börjat hända bara oftare. Visst det är ju helt okej, bara att det han lagar oftast innehåller oliver, och det tycker jag inte om, dessutom kryddar han det jättestarkt, och han lagar alltid något invecklat som man aldrig har hört om tidigare, och som låter väldit mysko. Tror det dessutom blir något med chili idag så jag kommer hälla i min vatten hela natten (jag vet att det rimmade). Efter maten så hoppar jag antagligen ner i sängen och ser på en film, låter som en ganska bra idé ! 

This is me

Publicerat 2012-08-10 klockan 17:03:12 (svensk tid)

Drawsomething

Publicerat 2012-08-10 klockan 15:29:11 (svensk tid)
Även fast det är en dag som man inte ska göra något på så tvingade jag mig själv att dra iväg på en dejt, med mig själv dock. Körde iväg till Padva på en glass och njöt det sista av sommarens sol, även fast det är lite halvmulet. Glassen var iallafall god, och mina sista pengar stoppades i kassan, nu är jag fattig som en fladdermus. Min nya hobby är att spela drawsomething, egentligen är inte den hobbyn ny, jag har spelat det i över ett halvår, men jag hade en ganska lång paus eftersom jag tröttnade på det, nu har jag fortsatt, och det är mycket roligare när det är på svenska nu.
 
Kommer ni ihåg då som jag sa att jag tar en bloggpaus om jag inte får några följade på bloglovin' ? Jag sket i det, eftersom jag vill blogga om hur det är i skolan de första dagarna och sådär, men får se om jag tar en bloggpaus senare i höst/vinter. Men varnar er nog för det. Just nu så går det inte att ladda upp en bild, så det får bli en weheartit bild här i slutet istället! För arkivet är temporärt inaktiverat, står det.
 
Draw-something_large

Göraingenting

Publicerat 2012-08-10 klockan 14:24:33 (svensk tid)
Idag är det en perfekt "göraingenting-dag", det är en dag som man inte gör någonting på. Det här är en perfekt sådan dag, eftersom det är den aldra sista sommarlovsdagen för mig ! Sen är det helg förståss, men det räknas inte till sommarlovet. Jag vill ju inte till skolan egentligen, för vem vill det ? Men det är ju endå ny skola så det är ju inget jag har varit med om förut iallafall.
 
Det sista som händer på den här helgen före skolan är egentligen ganska massor. Iallafall så borde jag hinna med allting. Idag är det fredag, och idag händer ingenting eftersom det är en göraingentingdag, men imorgon är det lördag, och då tänkte jag höra med Perre om vi kunde hitta på något, annors hinner jag kanske träffa henne på söndagen ? Dessutom får jag antagligen ett kvällsbesök av en övernattande Linda på lördagkvällen, och det är ett måste att även träffa Jenni som kommer hem från Tallinn och kyrkslätt, DET ÄR ABSOLUT ETT MÅSTE. Har inte sett henne sen onsdagen, och inte Perre heller för den delen. Men jo, allt detta ska jag iallafall hinna göra på två dagar. Jag vet inte ens när Jenni kommer hem kom jag på.
 

Som tur så kan jag trösta mig med att på forneldarna så får jag träffa mina underbaringar igen, och det blir att tillbringa en hel natt med dem, antagligen hos mig, eftersom jag bor närmast. Det kommer bli awesomeeee, Perre, Jenni, Benkku och förhoppningsvis så får jag träffa Jacke igen som jag inte ser så ofta, yo bitches!<3333< <3<3<<333<33

Dag 8

Publicerat 2012-08-10 klockan 10:37:00 (svensk tid)
5 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Mat
2. Berit
3. Skit
4. Fan
5. Internet
 
Haha, väldigt givande ord, här var nu fem exempel skulle man kunna säga, och jag brukar inte fundera på vilka ord som jag säger, men kanske mest dessa nog.
 
Tumblr_m8fzuanxyz1qeyhcmo1_500_large
 
 
 

Kl. 3

Publicerat 2012-08-10 klockan 02:02:13 (svensk tid)
Klockan börjar närma sig tre på natten, och jag har nyss kommit hem från Lindas, vet inte riktigt när jag startade därifrån med det var iallafall en bit över två. Har spelar lite draw something och ritat världens kinkygaste bilder, kinkytomte, kinkycowboy och kinkyfisk. Sparade bilderna på min Ipad men vill inte lägga hit dem eftersom dom borde vara K18 nästan. Förutom det så blev det smörgås ätande, facebook och så kom även Jim dit ! Det var verkligen kallt när jag körde hem, det märks att det är augusti, sommaren är tyvärr över
 
Ska kleta bort allt smink och sedan sätta på pyamas och krypa under täcket och spela lite på min Ipad tills jag känner mig redo för att försöka sova, godnatt!

This feeling

Publicerat 2012-08-09 klockan 14:26:49 (svensk tid)
Min blogg ser ju underlig ut när jag lägger upp ett inlägg med massor av bilder, vafan. Iallafall så ska jag gå i duschen så att jag har något att göra, sen om några timmar drar jag väl troligtvis över till Lindas och hänger där en del av kvällen och snackar lite skit. Jag har helt gudomligt tråkigt just nu.

Solsidan

Publicerat 2012-08-09 klockan 13:36:38 (svensk tid)
Eftersom vi såg ganska mycket på solsidan hos Perre så nåste jag bara lägga upp lite bilder, helt otroligt roliga bilder tillochmed, dom är tagna från facebook "The typical solsidan", och det är ju helt sjukt hur roligt något helt normalt kan vara .... iallafall så måste man ha sett solsidan för att förstå det roliga i dom här bilderna ! Så nu kommer en väldigt stor bildbomb.

Dag 7

Publicerat 2012-08-09 klockan 13:13:10 (svensk tid)
5 minnen jag aldrig glömmer
 

1. När jag var med Jenni första gången till Kyrkslätt
2. Bio till Helsingfors med J, J, F, B, J, P & T
3. Vappen 2010 och 2011 
4. Jag och Perre gick till Brunérkrogen och konstaterade påvägen att alla helsingforsare lever
5. Dagen då jag fick min Ipad
 
Och såklar massor, massor med annat, men allt kan ju inte rymmas på fem punkter, så det blev såhär nu.
 
304723_484394911570882_1871011464_n_large

Jag är vaken

Publicerat 2012-08-09 klockan 12:27:56 (svensk tid)
 
Jag vaknade lite före 1 idag, var ganska skönt att få sova ut riktigt ordentligt, men precis nu hör jag hur det rullar in en bil på gården, det är mamma och Linus som kommer hem, och Linus har antagligen en kompis med sig som ska bli här övernatten, och detta berättar jag i brist på annat. Känner mig några procent hungrig nu så jag ska äta en liten bit pizza som jag sparade från igårkväll. Den här dagen kommer bli ganska lame tror jag, kommer inte hända något. Det är orsaken till värför jag inte har något nytt att skriva, såklart börjar jag prata om vädret nu: Det blåser inte, det är lite sol ibland men det finns ganska mycket moln som resulterar till att det är mulet lite snabba svängar. Jag borde bli väderraporter. Eller vad det heter ? Det var allt för mig, säger Linda Wiberg från väääädret!

Fortfarande vaken

Publicerat 2012-08-08 klockan 23:49:59 (svensk tid)
Här sitter jag fortfarande framför datorn, har läst någre bloggar och typ dött av hetta, har haft min dörr stängd en stund och herregud hur temperaturen stiger. När jag öppnade dörren bara forsade det in kall luft. Sen upptcäkte jag att balkongdörren var öppen så det var antageligen det som var orsaken. Nu är det passliga grader här så jag ska kypa till kojs och somna, nu blir det första natten som jag sover i min egen säng och inte i en klunga med Perre och Jacke, på tre nätter. Dessutom i nya sängkläder så det ska bli riktigt mysigt endå. Bloggsr imorgon, men sover nog  ganska länge .....

Text messages

Publicerat 2012-08-08 klockan 23:44:48 (svensk tid)
Proxy_largeTumblr_lyxr9z5evz1r9u5p5o1_400_large627406677_largeTumblr_lzknmioqu61r70r2qo1_400_largeTumblr_m4v8k8skdv1qd0psoo1_400_large198340_429883123709931_1392065682_n_largeTumblr_m5wg8inb4b1qkus6uo1_500_large

Lame

Publicerat 2012-08-08 klockan 23:20:44 (svensk tid)
Just nu har jag jätte tråkigt, ska gå och sova snart, men tror att jag inte kommer få sömn fast jag är trött, jag sov ju hela eftermiddagen typ. Men ska iallafall försöka, har inget annatatt skriva egentligen. Sov gott och njut av de sista som är kvar av sommarlovet, påminner jag !

Draw something

Publicerat 2012-08-08 klockan 21:40:55 (svensk tid)
Nu har jag ätit ännu mera pizza, och massor med blåbär och turkisk yoghurt, pappa smakade och tyckte det var så gott så han tvingade mig att göra en portion åt honom också, snart är yoghurten slut. Har jag förstått rätt så kommer jag att vara ensam hemma en liten tid imorgon, vilket är perfekt eftersom jag verkligen behöver sova ut, ska sova ihjäl mig nästan.
 
Sitter just nu och väntar på att Linus fått på sig pyamasen och borstat sina tänder, så att han kan komma och spela draw something med mig, jag stal pappas telefon så han får spela med den och jag med min Ipad, den som vinner äger. Det kommer bli Linus, för jag kommer aldrig klara av att gissa vad hans teckningar föreställer. 
 
 

Fjärilen

Publicerat 2012-08-08 klockan 19:19:40 (svensk tid)
Bilderna är tagna av antingen Benkku eller Jacke, jag vet inte riktigt säkert va vem. Båda är bra på att fota, och jag hoppas att ingen av dem har någoit emot av att jag lägger upp bilderna här. Blev nu bara två, har inte redigerat de andra...
 
 

Några timmars sömn

Publicerat 2012-08-08 klockan 18:42:03 (svensk tid)
(Perres fot på bild, hehe) Fast jag försökte att inte somna, så gav jag endå upp efter att jag bäddat mig säng, jag somnade och sov ca. 4 timmar, sov ju endå bara 3 timmar inatt så jag jag lov till mig själv till sist att somna, när jag vaknade så insåg jag att jag var vrålhungrig, och att jag inte hade ätit på 23½ timme ! Förutom lite ostbågar, en starbucks, ett glas vatten och en liten burk tonnfisk. Som tur är det onsdag vilket betyder typ pizza från pizzeria, så pizzorna låg i köket på bordet, åt upp en halva av min kycklingpizza och kände mig genast lite levande pånytt. 
 
Sen blev jag ännu mer levande när jag loggar in på facebook, upptäcker att jag har ett oläst meddelanden och när jag ser att det är från Jacke och det är en länk till youtube... började skratta, eftersom att Jacke har visat många väldigt underliga och världens sämsta humor klipp på youtube under dessa dagar. Jag kunde bara förbereda mig för det värsta, och klickade upp dethär:
 
 
 
Jag visste att det skulle vara något helt sjukt och dåligt, men måste medge att jag älskar Jackes humor och hur dåliga klippen han visar är, det här var verkligen creepy och jag satt och skrattade för mig själv. PERRE, Jacke sa att jag skulle visa det här till dig, så du måste se det ! Lol.

DAGENS

Publicerat 2012-08-08 klockan 12:18:11 (svensk tid)
dagens låt: Supersonic electronic -.-
dagens frisyr: Plattat, löst
dagens smink: Mascara och kajal
dagens klädsel: Mjukisbyxor och rosa JC-topp
dagens händelse: Att det roliga är över, Jenni, Benkku och Jacke är inte i Bromarf mera.
dagens planer: Se på film
dagens vill ha: Pengar
dagens saknad: Jenni, Benkku och Jacke, ehehe
dagens tråkigaste: Att idag är det bara 5 dagar till skolan, lame.
dagens mat: Pizza !
dagens kärlek: Ingen
dagens mående: Helt niiice, men väääldigt trött och död ....
dagens köp: Nothing

http://listfolder.com/?p=2&id=104

Och nu måste jag lägga in den här irriterande underliga låten som Jacke visade, har hört den alldeles för många gånger under den tiden han var här...

 


Tired

Publicerat 2012-08-08 klockan 11:33:14 (svensk tid)
Tumblr_m7pc3ssrxs1rbdqy8o1_500_large
Efter tre timmars sömn inatt så känner jag mig en aning trött, så trött att ni får nöja er med en weheartit bild. Känner mig tillochmed för trött för att kasta mig i sängen och försöka sova, skulle vilja se på en film istället ... kaqnske går det så att jag somnar iallafall, men ska faktiskt kämpa för att inte göra det.Jag fryser, är så trött så att ögonen rinner och hela min kropp kliar av myggbett ! Endå är jag så otroligt glad och jag har gaft väääldigt roligt. Nu är det ca. 5 dagar ännu som jag ska ta det lugnt hemma och sen börjar skolan ....

Dagarna i bilder

Publicerat 2012-08-08 klockan 10:59:19 (svensk tid)
Nu kommer här några bilder från dessa tre dygn, dock så dog min kamera redan på andra kvällen så att .... bilderna får beskriva hur roligt vi har haft, lite sneakpeak för er som inte orkade läsa mina långa uppdaterings texter, hehe, Trots att dom inte blev så långa den här gången. Här kommer snabbt nu lite bilder och bildtext, bilderna är inte i någon speciell ordning.
 
Jag och Perre blev kineser.
 
Jacke facerapea mig.
 

På stranden, jag och Perre sjöng
 
Solnedgång jätte myyys.
 
 
Jacke frisera mig hos Perre. Eller så snorade han bara på mitt hår?
 
Fin blev jag iallafall.
 
 
 
Husvagnen blev lite oredig efter att vi varit där.
 
 

Dag 5 & Dag 6

Publicerat 2012-08-08 klockan 10:12:15 (svensk tid)

Dag 5 - 5 sånger jag tycker om


1. Call me maybe

2. Redrama - Kickstart

3. Ma cherie

4. Be right there

5. Shadow

(Blev bara random nu, finns massor med låtar jag diggar)

Tumblr_m8f4jqkfer1rdpas9o1_500_large

 

 

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan


1. MOBIL

2. Dator med internet

3. Skoter

4. Mat och vatten... heheh

5. VÄNNER

Tumblr_m8f8xraktv1qivgtho1_500_large

 


Sorgligt

Publicerat 2012-08-08 klockan 09:50:36 (svensk tid)
Har just kommit hem, var ganska sorgligt när vi såg bussen åka iväg från hållplatsen, innehållande Jacke, Benkku och tillochmed Jenni, det känns alltid lite tragiskt när man har umgåts med samma personer i tre dygn och sen åkar dom iväg och man får inte träffa dem på en lång tid. Fast Jenni kommer ju tillbaka redan på lördag, men det känns som en lång tid för jag bruka träffa Jenni varje dag nästan. Dessutom så ska hon till Tallinn med Benkku så hon/dom kommer inte ens befinna sig i Finland mera, hööh !
 
Men ska fortsätta där jag slutade i förra inlägget ! Jag började köra mot Padvastranden, eftersom att Jenni, Benkku,  Jacke och Perre höll hus där, jag var ju hem och äta. Men det tog en tid innan jag lyckades ta mig iväg pågrund av ett oljproblem, hittade inte oljan. Men när jag trots allt hade gjort det och kommit iväg så dröjde det inte länge förrän jag möter Perre och Jacke, så då blev det husvagnen istället. Där var vi alla en stund innan vi började röra oss mot byn. Hände en liten olycka på vägen upp, men tänker inte skriva något mera om den. Jag måste bara säga att jag var livrädd, har aldrig lyckats få min skoter på stöd sådär snabbt. Men tillägger också att det gick bra, kunde ha gått väldigt mycket sämre ! Shit vad rädd jag var.
 
Sen kom vi till Jennis där vi alla skulle sova en sista natt, och så började vi frisera varandras hår osv. börjar ännu flina när jag tänker på hur Perres pannlugg såg ut efter att Jacke hade varit i farten, lol. Sen såg vi på en skräckfilm och så började vi random se på en Jesusfilm, dessutom en seriös Jesusfilm som vi ändå alla skrattade ihjäl oss åt. Eftersom vi skulle vakna kl. 8 på morgonen följande dag så gick vi upp för att sova redan halv 3, vilket egentligen är tidigt. Perre, Jacke och jag sover såklart alltid med varandra (Kinky shit, hahah) så vi fick ju ingen sömn, vi alla låg ihoptromade i en hög över varandra och det var skitvarmt i rummet, dessutom kunde vi inte riktigt vara tysta så Jenni och Benkku var inte så glada på oss. Men jag var endå någolunda tyst ! Men vi låg där och skrattade, tills min arm klibbade fast i Jackes rygg. Klockan var närmare 5 när vi alla somnade ....och av tre madrasser så låg vi tvärs över och tog upp storleken av en ungefär. Detta kallade Jacke mysigt, även fast vi irriterade han genom att peta på hans frisyr och kittla han på ryggen, nu säger jag amen.
 

Vi lyckades vakna 8, men steg först upp 20 över, det var 4 snoozningar på min mobil. Vi fixade oss och gick sen till bussen för att ta farväl av våra vänner. Kvar på busshållsplatsen stod jag och Perre, och sen begav vi oss hemmåt. Orsaken till värför det här inlägget är bildlöst, är att jag inte ännu har vågat sätta in bilderna på min datorn, kommer antagligen ha väldigt roligt när jag ser bilderna. Kommer visa några få bilder senare ! ....Nu ska minnesskortet in i dator, AMEN IGEN !

Hem en sväng

Publicerat 2012-08-07 klockan 17:30:05 (svensk tid)
 
Orkar inte skriva någon rejäl uppdatering men jag tänker iallafall berätta lite snabbt om tiden efter förra uppdateringen, yo ! Vi har ätit makaronilåda hos mig, haft en dramatisk kväll som endå var värd att leva för, massa prat och underliga handlingar (vet inte vad jag menade med det men det lät så smart) suttit uppe halva natten med Perre och pratat och skrattat åt underliga getawayn, stora ögon och en lampa har gått sönder tack vare en fluga. Roligt har vi haft ! Dessutom tortilla till morgonmål och säsong två av Solsidan, kan inte bli så mycket bättre. Livrädda för åskan var vi också och just nu blåser det som fan.
 
Igår fick jag även veta att jag kom in i skolan jag sökte till, så om sex dagar befinner jag mig första dagen i Axxell Ekenäs och inleder skolåret, datanom ! Fick även ett samtal igår, tackade genast JA till studieplatsen. Har nu rullat hem iklädd Perres rock som jag lånade pågrund av att jag själv såklart inte var så smart att ta rock igår när det var så varmt, Perre är en ängel !
 
Om en halvtimme ska jag äta mat med min familj ute på balkongen, och efter det börjar jag röra mig mot byn tillbaka för att tillbringa en sista underbar natt med världens underbaraste gäng ! ♥ Jag sa ju att jag skulle leva livet nu denhär sista veckan innan sommarlovet är slut, och det har jag gjort också, är äntligen nöjd med sommaren. Så som sagt, nu blir det den sista chill kvällen och natten att tillbringa med gänget, och sen får jag ta igen mig lite innan skolan börjar ...... JAG ÄR GLAD ! Nu ska jag hoppa i duschen och bli ren, höööörs kanske ännu innan jag ger mig iväg en sista gång, hehe. Kameran är hos Perre men det kommer antagligen lite bilder från t.ex husvagnstiden och sådant imorgon kl. 11, typ. Måste tillägga en grej ännu som jag har glömde, jag och Jenni har städat Perres rum, jättefint blev det !

Äventyr i Bromarf

Publicerat 2012-08-06 klockan 12:34:41 (svensk tid)

Hejsan läsare! På eftermiddagen igår steg jag och Benjamin på den något fulla bussen påväg till Bromarf. Efter en lång tid kom vi äntligen fram till den fantastiska undangömda delen av Västra Nyland som lokalbefolkningen kallar Bromarf. När vi steg ut ur bussen möttes vi av Linda och Jenni som båda var glada att se oss. Efter ett glatt bemötande fortsatte vi till husvagnen. När vi väl var där förklarade Jenni och Linda sin onda plott om att skrämma den int ett ont anande Perre. Vi väntade i tre kvart på att Perre skulle dyka upp medan jag och Benjamin gömde oss på husvagnens toa. Efter stund kom Perre och Linda och Jenni förklarade slugt åt Perre att hon skulle kolla i vessan där jag ochBenkku stod tysta i väntan på att skrämma henne. Hela faderullan har vi på film och det var verkligen värt att gömma sig för att få se Perres min när vi skuttade ut genom vessan. Det var allt för idag, läsare. Ni kan följa denhär bloggen för liknande skrivelser. Tack o hej bitches!!<<333<<3 :D


Sömnlösa nätter i motorhem

Publicerat 2012-08-06 klockan 12:13:50 (svensk tid)

Jag vet inte vad som menas med rubriken, det var Jacke som skrev den. Iallafall så kan ja nu berätta det som jag inte har gjort tidigare, Benkku och Jacke kom till Bromarf, men vi skulle överraska Perre så jag kunde inte avslöja något på min blogg för hon läser den. Igår var jag och Jenni hos Perre, och på kvällen låtsades vi att vi skulle fara till Seuko men egentligen så skulle vi till trekanten för att möta upp Jacke och Benkku, Perre visste ingenting! Så stack vi fyra till husvagnen och dit kom sen Perre, men då var Jacke och Benkku inne på toan och gömde sig, sen lurade vi Perre att öppna toadörren och då knyckte hon sig och blev väldigt överraskad! Det var skit roligt för vi fick henne på film när hon såg vad som befann sig i toan. Det ägde. Sen var vi ett varv till Padva, och så har vi bara chilla i husvagnen, har varit jätte fränt. Men jag och Perre skulle sova på varsin sida av Jacke, och han var hämsk, han bredde ut sina armar ben och sin högra röv över oss, hela han var överallt. Men vi lyckades somna sen endå. Vi var tvugna att gå i kolmörknet hem till mig efter täcken, jag, Perre och Jacke. Så vet jag inte mera vad vi har gjort, nördat Ipad och överlevt natten (!!) Sen vaknade vi 11 tiden och så förde vi tre täckena tillbaka och hämtade hit min katt som har varit här och chillat med oss nu en stund, dessutom dräglade den på Perres skoter, det diggade jag. Snart ska vi till mig och äta, sen far vi en natt till Perres! Niiice. Nu vill Jacke skriva ett inlägg i min blogg, så följande inlägg kan handla om precis vad som hälst ..... Varnar er. Jacke ska gästblogga! Nu en bild på Jackes heta rygg och Jenni !


Dag 4

Publicerat 2012-08-06 klockan 09:00:00 (svensk tid)
5 rädslor
 

1. Stora spindlar, iallafall när dom är närmare mig än en halvmeter
2. Att jag eller någon anna kvävs av t.ex en godis så att jag ser det, usch !
3. När det är kolmörkt och man upptäcker att det är något mänskligt ljud brevid en, och man är ensam. 
4. Att min katt ska bli uppäten av ett lodjur
5. Att min skoter plötsligt skulle sluta fungera ! Det skulle vara pain.
 
389699_233054536812424_2017050479_n_large
 

Dag 3

Publicerat 2012-08-05 klockan 19:30:00 (svensk tid)
5 saker som irriterar mig
 

1. När man upptäcker att personer man tidigare litat på i flera år, inte plötsligt alls går att lita på.
2. När ens föräldrar gnäller över ingenting, och allt inte går entligt planerna tack vare det.
3. När folk sjunger när man ska sova. (Hahahahaha, Perre känner dig träffad)
4. När en katt väcker en på natten för att fråga "Var kan jag lägga mig?" Skitirriterande !
5. När det låter som att dom sjunger "Barmitzva" i en låt, men i själva verket sjunger dom något helt annat.


Bitchesbefuckedup11_large

Outfit och facelook

Publicerat 2012-08-05 klockan 13:33:11 (svensk tid)
Japp, det här är det sista inlägget för idag, här ser ni lite bilder på mig just nu, och jag ska just precis söka mig iväg mot byn ! Orkar inte skriva så mycket mera hit nu, men kan säga att uppdateringen inte kommer vara riktigt ordentlig före onsdagen, misstänker jag. 

Nagellackning

Publicerat 2012-08-05 klockan 12:44:36 (svensk tid)
Nu sitter jag här med röda naglar på ena handen, ska just börja med den andra bara det här har torkat lite. Har varit i duschen och haft problem med att välja kläder, men det är gjort nu iallafall, blev min favorit spets top igen en gång, som ni ser på bilden. Kommer bättre outfit bilder senare ! Nu ska jag lacka andra handen och sen är säkert mamma klar med maten, hörs ännu innan jag drar iväg.

Det är en ny dag idag

Publicerat 2012-08-05 klockan 10:27:39 (svensk tid)
527334_430380843667106_1643329612_n_large
Det kanske inte är morgon mera kl. 11:21, men bilden får passa hit endå. Vaknade faktiskt typ 10 tiden idag har  jag för mig, skulle somna om men då upptäckte jag en inkräktare på mitt ben, en äcklig fästing. Tampades med den en stund och sen var jag så pigg så jag orkade inte somna om, jävlar. Låg kvar i sägen och lyssnade på mina AutoRap låtar, en av mina favoriter låter såhär: Bwoooubjiji njaaoaouum mmouuublogligaaaa mjombloou CLAYTON!
 
Nåjo det där var ju givande, resten vill ingen ens veta. Sen orkade jag släpa mig från sängen och gick ut för att tanka min skotern, som hade så lite bensin som en skoter kan ha ! Ett halftsträck på tankmätaren. Så tog jag den gröna stora bensindunken, hällde i allt. Så tog jag den lilla gröna, och hällde i allt och sen slutligen den röda. Nu är min skoter nöjd ! Ska själv ut och sola nu, i kanske en timme, hörs antagligen efter det !
 

Jag är cool

Publicerat 2012-08-04 klockan 22:52:49 (svensk tid)
Här är en bild som jag fick tag på djupt nere i minnestickan, den är typ två år gammal ! Ville bara lägga upp den för att mitt hår är så långt här ! Grejen är den att mitt hår absolut måste ha krympt, så är det nog ! Hmm, har ett minne av att jag skrev tidigare idag att det är Perres place som gäller imorgon ? Det blev lite ändringar, istället flyger vi iväg till Jennis husvagns place, det är så mysigt där ! Hoppas bara gud släpper bra väder på oss.
 
Imorgon har jag planerat att jag ska sova så länge jag vill, men sätter endå mobilen på väckning vid 12 så att jag inte vaknar först nästa vecka, och sen så hoppas jag att vädret är fint, isåfall ska jag sola, och sen går jag antagligen i duschen och börjar ge mig iväg mot byn, jag och Jenni ska antagligen vara och leva livet hos Perre någon timme på eftermiddagen, tills vi ska iväg för att träffa en person. Så nu vet ni så långt, sen efter natten i husvagnen så far vi antagligen till Perres en natt, hon råkar nämligen ha FF så det låter ganska awesome. Sommarlovet är snart slut så herregud jag ska sätta fart på nu och ha riktigt roligt med mina två brudelibrudar !

Leffailta

Publicerat 2012-08-04 klockan 18:39:57 (svensk tid)
Nu har jag umgåtts en del av kvällen med denna knasboll!♥ (Jenni) Desvärre så är inte bilden tagen idag. Blev lite kortspelas i husvagnen, då hörde vi ljud utanför och någon som pratade, med hjärtat i halsgropen så försökte vi spionera på personen, men vi såg ingen. Senare konstaterade jag att det var någon blåbärsplockare bara, hoppeligen. Vi var en stund på stranden också, tills Jennis mor och far kom och hämtade henne, hon var inte med skoter den här gången heller. 
 
Som rubriken säger: Leffailta, vilket betyder filmkväll, så ska jag nu sätta på en film här i min ensamhet och glo på den ! 
 Ett dopp i det blå

Publicerat 2012-08-04 klockan 16:28:27 (svensk tid)
For ett varv till stranden för att simma, pappa sökte pengar i sanden undertiden medan jag och Linus simmade. Träffade även på Maja och Perre (idag igen) Och imorgon är det Perres place som gäller, yeye! På bilderna ser ni igen bikini överdelen som jag köpte senast, och det sista jag lägger till är att en bröms bet mig på axeln, äsch då. 
 
Nu är snart Jenni här ! Ska vänta på henne, hejdååå !

LÖRDAG

Publicerat 2012-08-04 klockan 13:05:17 (svensk tid)

Det är Lördag... Jag har trott att det är söndag. SÅ DET ÄR INTE ALLS PIZZADAG IDAG. Nåja, nu blir det bara att vänta på lördagens grillmat, yo !


Hellou

Publicerat 2012-08-04 klockan 11:41:01 (svensk tid)
Ännu ett onödigt inlägg, men ska bara skriva att idag kommer jag typ svälta ihjäl. Nej, inte seriöst, men på söndagar är det pizzadag, vilket betyder att vi äter pizza efter att mamma och pappa har badat bastu, typ 8-9 tiden ikväll .... så min mage som redan började vara hungrig kl. 12, ska nu klara sig typ 9 timmar tills pizzan. Okej, jag har ju överlevt alla andra söndagar i mitt liv så det här kommer knappast betyda döden, men något ditåt iallafall !
 
Tror jag ska ta min Ipad under armen och gå ner för att överta soffan, spela och lyssna på The Voice, perfekt !
 

True

Publicerat 2012-08-04 klockan 11:19:03 (svensk tid)
315920_245630898815814_1103676731_n_largeTumblr_m86zmicoqb1qgfo7wo1_500_large487725_317647181663856_966674825_n_largeTumblr_m880tik3cq1r4xmujo1_500_largeTumblr_m87vp6cfuw1ryoxcwo1_500_large386972_393449537401590_729533702_n_large319479_317636844998223_360171599_n_large418686_364606923608368_777347057_n_large380668_412093472170680_1613613483_n_largeTumblr_m85ailmfay1qgfo7wo1_500_large542386_10150840803131492_310942709_n_large428818_2296083137020_1389354145_n_largeTumblr_m87mytuwm21qg61mfo1_500_largeTumblr_m5gyf4ckm41rs3jm4o1_500_large_large

Dag 2

Publicerat 2012-08-04 klockan 11:01:33 (svensk tid)
 5 saker jag gör varje dag
 

1. Klär på mig, eller byter om till och från pyamas
2. Äter mat, självklart
3. Loggar in på facebook, händer flera gånger per dag
4. Bloggar
5. Låser upp min Ipad
 

Underbar början på dagen

Publicerat 2012-08-04 klockan 10:57:29 (svensk tid)
En bild på mig, men såhär ser man ut,osminkad, och dessutom så kom jag från duschen och kastade direkt på mig en hjälm över mitt våta hår. Men jag bryr mig inte, den här dagen har fått en superbra början, tackvare Jenni, jag är väldigt glad. Tog typ världens snabbaste dusch imorse, och sen flög jag iväg på skotern net till Sandviken där jag skulle möta upp Jenni, och så satt vi där och pratade lite innan hon sedan åkte hem med sin mor. Idag är det någolunda soligt och fint ute, btw ! Jag vågar NÄSTAN skriva att livet ler. Just nu skriker min mage efter mat, trots att jag inte ens är hungrig .... 

Inte trött

Publicerat 2012-08-03 klockan 23:56:04 (svensk tid)
Helt otroligt, vill faktiskt fara och sova nu, men är inte ett dugg trött, de där 6 dagssömns timmarna igår var nog bara fan. Klockan är ett, och imorgon sa Jenni att jag skulle träffa henne så jag misstänker att jag inte kan sova hela dagen, borde också gå i duschen imorgon innan jag lämnar detta hus. Problematiskt. Tror jag faktiskt ska stänga av datorn och bläddra lite i nyaste FRIDA tidningen och knapra lite på min Ipad, vi hörs mera imorgon, antar jag, ska fösöka att inte sova ihjäl mig !

Ute med Berit

Publicerat 2012-08-03 klockan 22:06:18 (svensk tid)
Träffade Jenni nyss, också kallad Berit ! Vi satt på ett mysigt ställe på Birgers, efter att jag hade kört och mött henne, hon hade ingen skoter eftersom Benkkus mamma hade kört ner henne hit. Sen hörde vi någon som skrattade, och det första jag kom att tänka på var att Perre var i närheten, såklart så var det hon också, hon var och simmade med Maja ! Jag och Jenni begav oss hem till mig, och här har vi inte gjort så mycket, Jenni GICK just till husvagnen, hon ska sova där med sin mamma och pappa. Jag i min tur ska borsta tänderna och sedan se en film ! Denna som ni ser på bilden nedan, den ser lite ut som en film för mig tycker jag....
 

Hejhopp

Publicerat 2012-08-03 klockan 19:14:23 (svensk tid)
Nu är det kväll, och bara att vänta på att pappa går in i köket och börjar med fredagsmaten ! På fredagar är det alltid pappa som står för maten, iallafall då han är ledig på lördagar. Det blir aldrig någon vanlig mat på fredagar, han typ letar upp något grekiskt recept, iallafall något väldigt invecklat. Brukar handla om att man ska äta ur en urgröpt paprika eller äta råa äggulor, idag är det något som han ska göra av yoghurt, tror att jag aldrig har hört om att man lagar mat av yoghurt, maten hade något underligt namn som pappa inte ens kunde uttala, så därför kan jag tyvärr inte skriva vad det heter, jag har faktiskt ingen aning. 
 
Har tillbringat en liten del av kvällen såhär långt ute på balkongen, spelar Yatzy med mina galna föräldrar och funderar på att se en film snart. Ska också ta en titt i min tv app vad det kommer på tv'en idag, det är ju trots allt fredag!
 
Det roligaste som jag ska berätta nu är att Perre har köpt en ny dator, så nu bloggar hon ofta, det gjorde hon inte förut, jag diggar att läsa hennes blogg. Det har jag skrivit typ 10 gånger förut men det kan man inte skriva för mycket...

Dag 1

Publicerat 2012-08-03 klockan 17:15:09 (svensk tid)

 
5 lite udda fakta om mig själv
 
1. Det går inte en dag utan att jag gör någon konstig min (som på bilden. tex.)
2. Jag har få vänner, men dem som jag har är äkta vänner som jag kan berätta allt åt.
3. Jag hatar Nokia mobiler, usch.
4. Jag har inte rört en cykel på ett år
5. Utan min blogg så skulle jag inte sitta framför datorn lika mycket som jag gör nu,
 
 

lista

Publicerat 2012-08-03 klockan 16:58:45 (svensk tid)
Hallelujah, bara för att det ska bli lite mera fart i mitt bloggande så ska jag börja med en 10 dagars lista. Har varit lite dålig på att göra 30-dagars listor, har lyckats med att glömma bort dagar, men med tanke på att det nu handlar om endast 10 dagar så ska jag väl nog klara det. Börjar med dag ett idag, så det inlägget kommer uppenbara sig riktigt snart !
 
Dag 1 - 5 lite udda fakta om mig själv

Dag 2 - 5 saker jag gör varje dag

Dag 3 - 5 saker som irriterar mig

Dag 4 - 5 rädslor

Dag 5 - 5 sånger jag tycker om

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - 5 minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - 5 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 - 5 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på
 
Tumblr_m86p0adfrc1qa8ihbo1_500_large

Vad i denna veckan....

Publicerat 2012-08-03 klockan 16:45:23 (svensk tid)
Vad i denna vecka är du mest nöjd med vad du har gjort eller klarat av ?
 
Oservera i vilken kategori inlägget är i. Kommer avslöja länken till sidan, den har antagligen redan dykt upp i menyn, annors så är den där inom 5 minuter !
 

Hmm, nu måste jag fundera lite. Den här veckan har jag faktiskt inte gjort eller klarat av så mycket, haha, men jag gör en lista med småsaker som jag väl kan påstå att jag är lite nöjd med.
 
1. Har målat fågelbrädet, mamma tyckte att det blev bra. 
2. Gjort världens mest perfekta bong.
3. Städat mitt rum (typ)
4. Plockat blåbär och gjort en paj
5. Gjort ny design här
6. Skrivit en dikt hos Linda (Med lite hjälp av henne)

7. Bjudit på en hämsk vinterbild ....
 
 
 

Jag vill ha en större säng

Publicerat 2012-08-03 klockan 16:28:08 (svensk tid)
Nu är det såhär, i flera år har jag velat ha en större säng. Alltså en 120'a, är det väl ? Istället för min 90cm smala jävel. Annors har jag inget emot min säng, den är bekväm och mysig, men jag vill verkligen ha en bredare. Problemet är det att mitt rum är så litet så det skulle inte rymmas in en säng här egentligen. Visst det går, om jag tar bort min byrå, men då kommer det endå bli trångt. Skiter jag visserligen i, jag vill ha en större säng.
 
Fast egentligen vill jag ännu häldre flytta hemmifrån, bo i en skitliten lägenhet och ha en stor säng. Skulle vara så perfekt som det kan bli. Dessutom så vill jag ha ett stooort köksfönster och en palmliknande växt i ett hörn någonstans i lägenheten. Här sitter jag och drömmer.
 
Sommarlovet är slut om en vecka och några dagar, sökte till Axxell Datanom i Ekenäs och har inte ännnu fått reda på om jag kom in dit eller inte. Wierd. Betyder det att jag inte kom in dit ? Det här berättar jag påtal om lägenhet, för att om jag börjar i skola i Ekenäs så måste jag typ ha en lägenhet där, annors så går det ju inte. Isåfall måste jag vakna 06:30, och så kommer jag hem typ 18:15.
 
Sådär, nu har jag delat med mig av dagens tankar !

Lam dag

Publicerat 2012-08-03 klockan 14:04:45 (svensk tid)
Det här måste nog vara den lamaste dagen i hela livshistorien. Jag har inte gjort något idag, bara vaknat och sen varit lam, klockan är 3 på eftermiddagen redan. Herregud. Det intressantaste jag har gjort idag är att jag har ätit turkisk yoghurt, och nästan laddat ner en film. Mitt liv är ganska tråkigt har jag kommit på. 
 
Dessutom så håller mitt tangentbord på att dö, det finns inte batterin i det utan man måste ladda det genom att kopla en sladd.Fan vad intressant för er att veta. Ska nog komma på något trevligt att blogga om ännu idag ...

Roliga bilder

Publicerat 2012-08-03 klockan 13:57:19 (svensk tid)
Nu kommer lite bilder som jag har suttit och glott på en tid nu, hoppas det finns andra som har lika dålig humor som jag. Jag tycker faktiskt inte ens att dom här är så värst roliga ... bara lite. Hoppas att jag underhåller er några sekunder iallafall !
 

Klockan är 2

Publicerat 2012-08-03 klockan 13:12:17 (svensk tid)
Hade lite svårt att somna igå pågrund av att jag just hade vaknat, haha. Men sen fan sov jag till 12 idag, tror att min dygnsrytm blev lite fel svängd. Idag har jag bara umgåtts med min Ipad, och läst bloggar. Måste speciellt skriva att jag har läst Perres blogg, började skratta åt hennes bilder. Hehe, Perre är så frän, och irriterande när man ska sova, då sjunger hon sånger om Backe, som hon tycker att jag ska gifta mig med. 
 
Idag är det regnväder, ikväll ska jag träffa Jenni som ska sova i husvagnen med sina föräldrar, och så ska jag antagligen vara lite sneaky, men sådant är livet. Har ingen aning vad jag till ska göra idag, skulle ha lust att fara och fotografera fåren, men dom springer ju bara iväg, och så är det så dåligt ljus väder. Haha .. ljus väder ? Nu ska jag kolla egenom min skäpkorg på hotmailen, det finns nämligen mycket spam där, det första jag ser är "Få kalsong för 0kr", sen finns det att jag har vunnit en Android surfplatta, Sony Ericsson och 10 000 kr. Lol, allt är bullshit.

Film time

Publicerat 2012-08-02 klockan 21:55:36 (svensk tid)
Jag skrev ju att jag skulle se på film tidigare, men det sket sig, kastade ner mig i sängen med katten och där somnade jag såklart. Den här natten blev det verkligen inte mycket sovet, så jag steg upp först efter 6 timmar, då klockan var 22:00. Känner mig äntligen lite utvilad ! Sitter och ser på film med Linus, "The Lorax" ! Internet fungerar inte men som tur har jag min Ipad.
 
Den här filmen är verkligen bra, hehe ! Så just därför ska jag fortsätta se på den och inte skriva onödiga ord hit, pusskram !
 
 

Snabb design

Publicerat 2012-08-02 klockan 15:50:23 (svensk tid)
Har visst gjort en ny design, eller egentligen bara ändrat lite färger, men det ser ut som en stor förändring. Kommer som vanligt tröttna ganska snabbt, men är nöjd för stunden. Typ. Har just träffat Jenni en sväng igen, hon kom ner för att hämta sin älskade hårdskiva som hon glömt i husvagnen. Jag har också ätit mat, så att det känns som att det snart ploppar ut genom öronen. Nu tror jag att jag ska kolla på någon film, kommer antagligen somna, eftersom jag är trött som ett svin. Nåjo, godnatt isåfall...

Ny header IGEN

Publicerat 2012-08-02 klockan 14:04:30 (svensk tid)
Min header såg inte alls bra ut, den gjorde det innan jag satte densom header, den så förjävligt irriterande ut till min blogg, haha. Så det är orsaken till värför jag har gjort en ny nu igen, men denhär gillar jag mera, hoppas jag. Alltså jag borde fixa om min blogg lite känner jag ... men jag orkar inte. Det slutar alltid med att jag failar med någon kod eftersom jag inte precis är expert på detta. Så går allting åt röven. 
 
Nåjo, kommer nog ha den här headern en tid frammåt tror jag, men planerar på att ändra lite färger på min blogg redan idag. Maybe ? Avslutar med en väldigt cool weheartit bild !
 
Resize_large
 

Nytt Ipad fodral

Publicerat 2012-08-02 klockan 13:30:15 (svensk tid)

Husvagnen med brudarna

Publicerat 2012-08-02 klockan 13:08:16 (svensk tid)
Har haft en bra kväll med brudarna i husvagnen, vi har tagit det ganska lugnt, spelat kort, chattat och så var vi även på cruis till Padvastranden vid 01:30 tiden. Vi blev lite skrämda, jag hörde röster, och Perre försökte vara sneaky och kolla efter om det var någon ute i mörknet, hon skriker plötsligt till och så uppenbarar sig två Tenalabor (mina gammla klasskamrater dessutom), helvete hur jag knyckte mig när Perre skriker. Men det var ju inga mördare iallafall. Förutom det så har vi också sjungit, dansat och fjantat oss. Kl. 05:00 på morgonen så hade vi ännu inte sovit, så vi bestämde oss för att göra det. Eller ja, Perre hade inte bestämt sig för det, så hon låg brevid mig och sjöng och var allmänt störd I EN TIMME, så jag kunde inte sova. Klockan var nog närmare halv 7 när jag äntligen fick sömn. Följande morgon så började vi städa upp husvagnen lite, och sen började vi röra oss hemmåt. Det enda jag ska göra idag är att se på film och äta, blev inte någon vidare bra sömn inatt. Det har jag att tacka Perre för.

En cool grej har hänt

Publicerat 2012-08-01 klockan 21:53:05 (svensk tid)

Nu är jag i husvagnen med Perre och Jenni, här ska vi övernatta ! Innan Perre kom så hade jag och Jenni planera att vi skulle skrämma upp Perre lite, vår plan var väldigt bra, men så råkade Perre få syn på oss, så det sket sig. Vi har spelat yatzy och just nu sitter vi alla och närdar.... JAG NÖRDAR PÅ MIN IPAD!! Jag har fått den tillbaka och den är hel som faaan, kostade 200€ att få den lagad, och pappa hade den med sig idag när han kom hem innan jag skulle sticka till husvagnen. Men nu ska jag fortsätta att chilla hääääär


Jukka poika på weheartit

Publicerat 2012-08-01 klockan 16:20:00 (svensk tid)
Jukkapoika_large300465_1798581104858_1849696641_1250633_273390401_n_large800px-jukka_poika_2011_1_largeJukkapoika_large

Jag idag

Publicerat 2012-08-01 klockan 16:17:43 (svensk tid)
Blåbärspajen var jätte god, och Jenni har inte än kommit, Undrar var hon blir. Ska strax packa min väska med allt som jag behöver och sen vänta på Jenni. Men visar iallafall hur jag ser ut idag, det här blir det sista inlägget för idag, tyvärr. På bilderna som är ovn så ser ni lite mitt fluffiga hår, för att få tiden att gå så fluffade jag till det lite och tuperade det, även fast det inte hålls fluffigt skärskillt länge. Och bilderna här nedanför är bara random webcam bilder egentligen
 
 

Blåbärspaj

Publicerat 2012-08-01 klockan 15:21:44 (svensk tid)
HAHAHAHAHAHAHA BILDEN ! Den är tagen för ett och ett halvt år sedan, jag likar en skrynklig kines katt medan Jenni liknar en chimpans. Herregud, gamla goda tider typ. Hoppas inte Jenni typ dödar mig nu för att ha satt ut en sådanhär bild, men den är väldigt rolig ... sen kan vi ju skylla på att den snart är 2 år gammal ! Den är tagen på en tjejkväll hos Perre, när vi var ut till byn på natten ! ....först nu upptäckte jag att Linda står där bakom också i svart, det märkte jag inte tidigare.
 
Skogen är  ganska full med blåbär just nu, så plockade snabbt en halvliter och fick på så sätt ihop till en blåbärspaj, den är klar nu, ska bara svalna lite och sen ska jag vispa grädde till, muums ! Efter kl. 4 tiden kommer Jenni att börja röra sig hit mot mig, och sen sover vi i husvagnen på deras tomt en natt, hoppas på att Perre också kommer, blir lite av en tjejkväll med massa skratt, dumheter och prat !  Kommer inte blogga efter att Jenni har kommit, för då far vi till husvagnen ! Upptäckte just att klockan är över 4, så Jenni borde antagligen vara här snart .. hehe.
 

Jag kommer tillbaka

Publicerat 2012-08-01 klockan 13:25:35 (svensk tid)
Har varit och simmat, var sådär halft kallt i vattnet men jag var så bestämd på att jag skulle simma, så jag gjorde det. Sen körde jag hem och gick i duschen, och nu ligger jag på världens obekvämaste sätt i min säng, har fått en idé på vad jag ska göra idag, nämligen blocka blåbär tänkte jag, och sedan laga något gott av det ... iallafall så ska jag inte skriva onödiga inlägg !
Weheartit.
 
Tumblr_m7mjd2iyqo1rq6rnvo1_500_large

Call me maybe ?

Publicerat 2012-08-01 klockan 13:13:06 (svensk tid)
Tumblr_m28ar8zchd1qddce3o1_r1_500_largeTumblr_m21z0epmor1qfqzs8o1_500_largeThatssotrue_6450_1332946273_large

För mycket begärt

Publicerat 2012-08-01 klockan 11:26:50 (svensk tid)
Har fortfarande inte orkat lysta röven från sängen, men jag har nog orkat lyfta datorskärmen närmare min säng istället ... jag borde egentligen bara vara stolt. Känner mig en aning hungrig så jag ska nog gå ner och se vad kylskåpet har att bjuda på. Tror att jag ska iväg och ta ett dopp i havet idag, skulla vara roligt. Har inte riktigt hunnit med det den här sommaren. Men först är det iallafall kylskåpet som gäller !

Behöver du mig

Publicerat 2012-08-01 klockan 10:51:59 (svensk tid)
(Random bil på Perre, från förra årets Tenaladag)
Inatt drömde jag en verkligen obehaglig dröm, det var en an de värsta drömarna jag någonsin har drömt. Säger bara att den hade att göra med mitt ex, och det är ju den personen som jag har drömt om nu väldigt ofta under två månaders tid. Men nu tänker jag absolut inte börja prata om det. 
 

Vaknade för en tid sen av oljud, mamma har slutat jobba så jag kommer inte ha FF på dagarna mera, vilket som suger eftersom jag inte kan sova hu länge jag vill, alltid något ljud att vakna av . Just nu håller pappa på att påstå att min Ipad finns i postlådan. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den saken, igår så lurade han Linus med att det fanns korv i postlådan, och Linus var såklart så dum och gick för att hämta korven, då var det såklart ingen korv där. Så är inte riktigt säker på dethär med Ipaden heller så den får isåfall nog ligga kvar där en tid.

Header

Publicerat 2012-08-01 klockan 04:05:00 (svensk tid)
Nu har jag ny header, den förra var ganska tillfällig, gillade den inte riktigt. Den här har jag tänkt egenom lite mera och känner mig just nu ganka nöjd åtminstone .. senare i Augusti så byter jag antagligen färg på bloggen, men kommer nog inte börja designa något mera, ändrar färg bara, sen när det börjar bli lite höst ute. Så nu får ni gärna säga vad ni tycker om min nya header ! Ser ni inte den nya headern, så klicka ett varv på F5 så borde den dyka upp. Nu är klockan snart 4 på natten, jag borde bara göra en sak nu, SOVA !
 
Här kommer en Thumbnail i allafall.
 
 
Godnatt och sov sött♥
 

Bloglovin'

Publicerat 2012-08-01 klockan 02:01:20 (svensk tid)
Dog typ nyss när jag upptäckte att jag bara har tre läsare som följer mig på bloglovin' !! Så dålig är jag väl inte ? (jo antagligen) Grejen är det att jag har över 10 besökare på min blogg varje dag, så ni kan väl endå följa mig ? 
 
Nu säger jag såhär, om inte jag får sex stycken nya följare tills nästa veckas onsdag, så tar jag en bloggpaus ! En bloggpaus som är en vecka lång. Nu undrar jag om någon ens bryr sig ? Det är fult att hota sina läsare men nu gör jag det, hehe, tycker inte att det är så mycket begärt, bara att klicka HÄR !
 
Bloglovin12_large

Vill hänga en citron

Publicerat 2012-08-01 klockan 01:40:05 (svensk tid)
Alltså herregud vad random rubrik, men typ 80% av mina rubriken är ju random så detta var ju inget nytt. Påtal om rubriker, tycker det finns många bloggare som har problem med det, jag har ju det också. Men om jag tänker efter så kommer jag endå snabbt på en rubrik, men den blir sen väldigt random och har inget att göra med inlägget eller ens något ur mitt liv. För jag vill inte hänga en citron ? Dethär är ett typiskt tråkigt nattinlägg av mig, skriver bara för att skriva, och får inte ut ett piss av inlägget, underligt. Det är iallafall väldigt hett i mitt rum nu, så jag har fönster uppe och har snart besök av massa nattfjärilar. Ska leta upp lite bloggar att läsa så att jag har något att göra. En annan tanke som jag har lust att dela med mig av är att jag har slutat läsa böcker ... förut så läste jag hela tiden böcker, när en tog slut så började jag på en ny. Det var liksom en del av mitt liv, men redan i några år nu så har jag inte alls läst. Visst, jag har en bok som jag har börjat läsa på, men att läsa den kommer ta flera månader, jag har liksom aldrig lust, och så tycker jag nuförtiden att det tar så länge att läsa en bok trots att den inte är så tjock.

Jag hatar och saknar dig

Publicerat 2012-08-01 klockan 00:21:56 (svensk tid)
Nu är klockan så mycket att internet har börjat fungera igen, någon gång efter 11 tiden på kvällarna brukar det försvinna och komma tillbaka två timmar senare. Iallafall så har jag sett på film med bror, och så var jag även till stranden och fotograferade lite, blev för en gångs skull nöjd med bilderna, trots min lite slitna kamera. Jag måste seriöst ha en ny när/om jag börjar skolan, har förstått att det är lite fotografering med där också som man ska öva på. Så jo, hur månne går det med min kamera som är över 2 år gammal, AF'en åt helvete och suddig sökare ?? Hjälp mig. Okej AF'n är ju inte hela världen eftersom jag kan använda mig av MF'n men hur lätt är det när endå sökaren är suddig fast man har rätt fokus ... naaaah. Ni som undrar hur jag kan använda min kamera nu trots dens problem, så gör jag faktiskt så att jag använder skärmen och autofokus, så bilderna blir inte riktigt riktigt perfekta. Fan vad jag gnäller.

Kvällens fotografering

Publicerat 2012-08-01 klockan 00:11:44 (svensk tid)