Du är sjuk som en sten

Publicerat 2012-11-30 klockan 18:10:54 (svensk tid)
Jag vet precis hur jag ska spendera min fredagkväll och halva natten! Jag har klätt mig i fula kläder (men bekväma) och så ska jag krypa ner under mina två älskade täcken i min säng, och se på film. Jag ska se på massor med filmer tills jag påriktigt inte orkar hålla mig vaken, samtidigt som jag socialicerar mej på facebook med min Ipad. Eller, jag ska ha en matpaus där emellan, för jag är skithungrig, det var gröt i smakis idag, och jag kan inte äta gröt som mat, det går ej! Alltså jag åt gröt, gröt är gott... men problemet är att det mättar snabbt, men så blir man hungrig efter en halvtimme igen, aaaangst! Ja, nu ska jag mysa ner mig under täcket!

Istid

Publicerat 2012-11-30 klockan 15:28:52 (svensk tid)
Sen jag senast hörde av mig så har det blivit en ny istid. Det har snöat i ett dyngn och det är svårt att ta sig fram ute nuförtiden, det är snö överallt. Jag hatar snö och jag hatar kyla. Hamnade ju gå till Smakis i värsta snöyran och stomen, jag såg ingenting, och vägen till Smakis har aldrig varit såhär lång. Dessutom så kastade Daniel snöbollar på mig, så det rann bara snövatten av mig resten av dagen. Jag hatade verkligen mina håliga skor, snart lappar jag dem med silvertejp. Den aldra bilden är resultatet på vad som händer om någon sitter och slår en med ett fönsterhandtag på armen under lektionen. Det gjorde fruktansvärt ont, men jag ska mörda personen som payback så det är helt lugnt nog. 
 
Idag är det dessutom fredag, och det finns inga planer .....
För att gå över till lite gladare saker, så kan jag berätta att pappa slutade tidigt så jag behövde inte yra omkring i snöyran. Träffade Perre, eftersom hon åkade hem med oss från Tenala (även Rickard), har chattat med Jenni och hon mår bra. Försöker få mig själv att tänka på att det är lillajul det här veckoslutet, att det är snö så att man inte kan ta sig någonstans, och att Jenni endå inte är hemma, hade fullt upp förra helgen, att vi nästa freda drar iväg till Kyrkslätt - För att jag ska fatta att det är helt okej att vara hemma forever alone hela helgen!
 

Nu innan jag somnar: Jag ska låta datorn somna, går ner, och använda den andra datorn istället .... 
 

Zigzag

Publicerat 2012-11-29 klockan 17:23:04 (svensk tid)

Jag har en boll i håret, och en stor skål med blåbär/turkiskyoghurt framför mig, chillnivån är höööög. Hittade inga bra skor i Wild Shoe ... eller jo, det gjorde jag ju kanske, men inga som jag har med mig hem. Snyft. Är lite förälskad i UGGS, men eftersom mamma betsämmer vad jag ska ha för skor så ... blev det så sklart inte att köpa ett par sådana. Jag får inte köpa skor som är gjorda av Mocca. Wtf, alla skor i butikerna nu är ju gjorda utan det! Och dom som inte är det är sådana med 3 meter klack och har så förbannat långa skaft så att det bildas byxor. Det är iallafall min synvinkel. Nej men ärligt, det fanns inge snygga vinterskor som inte var gjorda av mocca. Nu ska jag låtsas att jag nätshoppar, ska drägla lite på fina skot (som ÄR gjorda av mocca)
 
Eller, så gör ja det senare och far ut med Linda nu istället på en iskall vinter dejt! Tror det får bli så, hihihi.
 
PS. Jenni ringde till mig idag, hon mår "bra", lite råddig av medicinerna, men oj vad roligt det var att byta några ord med henne♥
 
 

Period 3

Publicerat 2012-11-29 klockan 14:11:00 (svensk tid)
Snart har första dagen i period tre! Endast en timme tills vi slutar. Har haft en ordentlig skoldag idag, senaste veckan i skolan så var ju inte till mycket nytta, vi lärde oss ingenting, och fick va lediga helatiden. Så nu, period 3, gäller det att ha hjärnan på igen, haha. Sitter i datasalen och rättar texter och designar dokument som handlar om citroner. Helt chill, detta är ju inte precis det svåraste som finns...

Efter skolan så ska jag gå till Wild Shoe och kolla vad det finns för vinterskor, eftersom mina nuvarande har hål och det läcker in snö och vatten direkt. Hittar jag inget där så lämnar jag det tills jag kommer till kyrkslätt, och shoppar ett par vinterstövlar där istället ... men får se vad som finns i Wild Shoe, pappa brukar oftast stå för min sko ekonomi, och det gör han även den här gånger, yeye! Men nu ska jag sluta blogga och hänga med lektionen istället... ska rätta en text om Finlands Historia.

Godnatt

Publicerat 2012-11-28 klockan 20:57:00 (svensk tid)
Åt på restaurang med pappa, stack till Horsbäck, kom hem kl. 8 typ. Sen då? Jo, fick också veta att Jenni är vaken, och jag är superduper glad för det! Ska snart leta upp sängen, klockan är massor och det är ju faktiskt en dag imorgon också....
 
Men ja, har inte heller så mycket mera att säga, jag chattar med 7 personer på samma gång, och denhär datorn är så jävla trög så det blir ju näsan stressigt att svara eftersom den inte riktigt hänger med i svängarna. Bloggar mera imorgon, nu måste jag börja se till att jag ska somna så småningom!
 

Lycka

Publicerat 2012-11-28 klockan 14:46:42 (svensk tid)

Nu ska jag förklara för er vad riktig lycka är. Igår när dom hade väckt Jenni en stund, så hadde hon varit såklart lite snurrig efter allt sövande och medicinering. Men hon hade sagt att jag hade varit där! Hon kommer ihåg mig... Hon hade antagligen drömt om mig, att jag hade kommit och hälsat på henne... och kommer hon ihåg mig så kommer hon nog ihåg så gott som allt! Jag är så glad! Hon har inte glömt mig, tänkt, i en sån situation som hon är i just nu så kommer hon att tänka på mig... Hon har inte glömt, allting finns kvar! Jag är så otroligt glad, skulle kunna börja lipa! Jenni, jag älskar dig! <3 jag hade dessutom drömt förr förra natten att jag åkte till sjukhuset och hälsade på henne, vi träffades i drömmarna, det måste ha varit så. Vi båda minns det ju! Men håll ut Berit! Ja kommer och hälsar på så fort som möjligt, vi kan träffas, vi kan prata, och vi kan gråta tillsammans! ÄLSKAR DEJ<3 :)


Ekenäs bilhus

Publicerat 2012-11-28 klockan 14:27:59 (svensk tid)

Sitter på pappas jobb, han hämtade mig från skolan. Om ett par timmar så far vi och äta när pappa slutar! Jag drack just en mugg kaffe..... Det smakade skit, men jag tvingade i mig allting, jag ska nämligen börja dricka kaffe, men hittills har det inte gått så bra. Kaffe är inte gott. Drack en kopp kakao också, för det är gratis, så kom hit och drick kaffe eller kakao allesammans, lol.


Det var allt

Publicerat 2012-11-28 klockan 13:02:53 (svensk tid)
Tumblr_me750usr381rhmxy6o1_500_large
Jo det enda vi skulle göra i skolan idag var tydligen att skriva prov, resten av dagen så "fick vi göra vad vi ville", liksom göra klart uppgifter som vi ännu måste göra tills tredje perioden, eftersom den börjar imorgon. Eller fara hem, eller gå ut och gå, eller bygga snögubbe .... vad vi ville liksom, Så jag körde i två timmar, fyra stycker körturer! Hela världen är vit nu ... men nu ska jag kontakta pappa, och se om han orkar komma efter mig för jag har förbannat inget att göra. Alla uppgifter fixade! 

Provet skriver

Publicerat 2012-11-28 klockan 10:31:03 (svensk tid)

Superkort inlägg nu, men jag skrev just provet, satt och skrev och skrev i en timme precis, har ont i handen. Antagligen första 3:an av det här ju ! Jättesuperlätt var det .... Nu ska jag gå och kolla om min bilskolelärare väntar på mig utanför skolan, jag ska köööra !


Prov

Publicerat 2012-11-28 klockan 08:12:07 (svensk tid)

Ska ha prov snart, eller om en timme. Hamnade ju endå komma till skolan jävligt tidigt, eller en timme före. Det snöar ute, jag är sömnig, och längtar lite till provet, jag vet att det kommer vara lätt. Åtminstone klarar jag det utan minsta problem, man kan inte göra ett prov svårt som handlar om vett och etikett. Kommer hem sent idag, väldigt sent. Ska köra på matrasten, och efter klockan 5 så ska jag och äta med pappa, för att sen senare ha mörkerkörningsgrej i Horsbäck. Ska avsluta skrivandet nu och odla majs istället, hejdå!


Sweet

Publicerat 2012-11-27 klockan 17:15:23 (svensk tid)
Hinner inte blogga ikväll, måste göra 4 finska arbeten, eftersom det börjar en ny period på torsdag och allting ska vara klart tills dess, och så har vi ju prov imorgon, som sagt. Men ska nu ta fram den finska delen av min hjärna och leta fram finska pappren, kommer ta en tid att titta egenom min mapp som är full med papper! Iallafall så är jag taggad inför följande period, men jag vet också att den kommer bli socialt dålig. Buubää.

Tisdag

Publicerat 2012-11-27 klockan 14:53:18 (svensk tid)

Har slutat redan, en och en halvtimme tills pappa kommer, är trött, fryser, det snöar typ och mitt finger är uppsvullet, lite blått och det tar sjukt. Annars så... Är det väl helt bra med mig. Haha, nä men seriöst, är på bra humör nog även fast det här inlägget lät lite negativt i början. Imorgon har jag prov, men det är inte så mycket att läsa, är ganska självklara saker. Till exempel att man inte ska rapa i matbordet, och att man ska använda deodorant.

Nu ska jag bege mig ut i kylan och hoppas på att jag inte träffas av våta snöflingor... Omöjligt. Nä, jag har inte ens orkat kolla ut genom fönstret så kanske det är sol och 20 grader. Not.


Saknar sommaren

Publicerat 2012-11-27 klockan 11:15:22 (svensk tid)

Matrast

Publicerat 2012-11-27 klockan 11:05:12 (svensk tid)
Nu har jag matrast, vi var just till Moda och kollade på kläder med hela klassen, i Stil och styling kursen. Det är förbannat kallt ute idag, och imorgon kommer det snö .... det skulle jag inte alls orka med! Snö är nog en av de värsta grejerna som finns. Nu ska jag sitta och facebooka i nästan en timme, innan nästa lektion börjar. Vi har haft ganska lång matrast idag, och jag har varit super sömnig. Första lektionen i morse så satt jag och skrev, skrev, skrev, skrev en hel lektion ... svarade på 66 stycken frågor!! Långa svar tillochmed. Sen hur rätta svaren blev så vet jag inte, det var så tidigt så jag kunde inte använad hjärnan. Nu märker jag att jag babblar strunt. Kommer hem vid 6 tiden idag, bloggar antagligen sen! Måste fortsätta vara social på facebook nu, slänger antagligen in något random inlägg ännu innan timmen, som tidsfördriv för mig själv ....

Är på bra humör nu, Jenni är lite på bättringsvägen, och det känns tryggt att höra att hon har pratat. Har planer på att hälsa på henne innan hon kommer hem, saknar henne såååå!♥

Random bilder

Publicerat 2012-11-26 klockan 17:52:22 (svensk tid)
 

 

 
 
 


 
 

Fusk frågestund

Publicerat 2012-11-26 klockan 16:44:13 (svensk tid)
Eftersom att jag inte själv orkar ordna en riktig frågestund, så har jag nu tänkt besvara lite frågor från en "färdig frågestund" , men ni vet väl att det är fritt fram att när som helst fråga mig något, i vilket inlägg som helst, så besvarar jag det i min blogg!
 
Vad skulle du vilja kunna ta bort/lägga till i ditt liv för att det skulle vara optimalt?
- Under de senaste månaderna så har jag faktiskt varit riktigt nöjd med det mesta i mitt liv, men såklart så finns det ju lite småsaker som skulle kunna ändrats. Men just nu vet jag iallafall vad jag ska svara: Det som hände med min bästavän på fredagkvällen skulle jag gärna ta bort, det skulle inte ha behövt hända!
 
Finns det någon sak som du alltid gör när du är själv? Till exempel sjunger för dig själv, dansar runt på platsen eller pillar med håret.
- Hmm... när jag är själv så brukar jag bara kasta på mig den fulaste outfiten någon har skådat, och känna mig väldigt superful, dessutom sätter jag håret bakom öronen, jag blir otroligt ful då, haha! Men det är så bekvämt när det inte hänger i ögonen eller nerför kinderna helatiden...
 
Känner du att du blir rädd om du träffar nya personer, ifall dom bara är ute efter status ?
I min värld så finns det inte sådana personer ens. Jag blir ungefär överlycklig om jag får nya vänner, tänker inte ens på att det skulle vara så att dom egentligen i princip inte skulle vilja vara kompis med mig. 
 
När kommer du flytta hemifrån?
- Ja har drömt om det nu ganska länge, flera år faktiskt. men det finns ingen perfekt lägenhet med perfekt pris, och dessutom så har mamma ljugit för mig (hon sa att jag skulle få en lägenhet om jag börjde studera i Ekenäs) Så denhär frågan är ganska svår... men det är min högsta dröm, att få flytta hemmifrån, precis allting skulle bli så mycket bättre, med tanke på skolan!
 
Hur skulle du beskriva din klädstil?
- Ganska..normal ? Använder en hel del basic kläder, klär mig egentligen lite olika från årstid till årstid, hehe
 
Favoritplagg?
min röda/rosa Peak tröja är absolut min favorit från garderoben! Den var på REA när jag köpte den, annors skulle den ha kostat 120€, fick den för 70€! Den är jätte bekväm, och jag har i flera år velat ha en sådan. Annors så har jag ett skogsgrönt JC-linne som också är mitt favoritplagg, och ettpar svarta treggings som jag tycker väldigt mycket om!
 
 
 

<3

Publicerat 2012-11-26 klockan 15:28:24 (svensk tid)
Girl_photo_smile-591d167d3411b90c59d10f9180095c3e_h_large

Skoldagen som blev irriterande

Publicerat 2012-11-26 klockan 13:44:07 (svensk tid)
Nu ska jag berätta om min onödiga skoldag, och en väldigt irriterande dag. Allt började med att min far var uppe på taket tror jag, vaknade iallafall av att någon bulltade som fan i taket rakt ovanför min säng. Det var inte egentligen det som jag skulle berätta. Kvart före 1 så började jag skolan, och ca en timme senare så sa läraren att vi fick sluta. Vafan liksom!! Vi hade inte ens gjort något i skolan, bara lyssnat på några presentationer, jag bor långt ifrån skolan, gissa hur irriterande det var att först ha nästan en timmes skolväg, och bara vara en timme i skolan för att sen åka hem igen, en resa som tar en timme. Dessutom så for det ju över 14 euro till bussen, helt till onödan, det här är så irriterande.... Så nu är jag i bussen, och så ska jag åka taxi hem. Det får jag egentligen inte eftersom det är skoltaxi och gratis, den är inte till för mig, men just nu orkar jag faktiskt inte med något annat än att få komma hem så fort som möjligt och skita i allt annat. Herregud.....

Du är stark!

Publicerat 2012-11-25 klockan 17:31:45 (svensk tid)
Du kommer alltid vara min favorit, och du kommer alltid vara samma gamla Jenni, du klarar dig alltid! Du är en stark Berit. Jag saknar dig, vi ses snart! ♥ 

This is it

Publicerat 2012-11-25 klockan 17:20:00 (svensk tid)
Efter att jag fixat till husvagnen lite efter veckoslutet, så fick jag så otroligt tråkigt, så jag hoppade på skotern och for iväg till Lindas för att chilla lite med Alex och henne! Kom nyss hem ditifrån, men förfrusen haka eftersom min hjälm är så gles så det strömmar in massor med luft längs med visiret. Nu är det bara att försöka hålla sig vaken och vänta på pizza och solsidan. Har ont i mina ben efter att ha gått 16 km under helgen! Imorgon skola som vanligt, börjar kl. 1, sooovmorgon. Kan behövas, efter dessa två senaste nätter ...

Helgen är över

Publicerat 2012-11-25 klockan 10:50:00 (svensk tid)
Helgen är nu över, nästan. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men men tanke på vad som har skett så klarade vi det otroligt bra. Vi blev nämligen en person mindre än planerat, eftersom att vår Jenni var med om en trafikolycka. Så jag och Perre fick klara av att sköta om pojkarna själva. Det blev iallafall bättre sen när vi fick veta hur hon mådde, hon skulle bli bra igen! Vi skålade för henne och kastade styrke kramar genom tankarna åt henne. Men vi saknade henne otroligt mycket, Jenni är en väldigt betydande del i gänget..
 
fredagkvällen så anlände Perre och kyrkslättborna till vår gård. Okej, två av dem var från Sjundeå men enligt mig så kan man kalla dem Kyrkslättbor. Det var första gången som Peik var ner till Bromarf, och första gången jag träffade honom, men jag börjar bli van med att det kommer människor hit som jag ska träffa och aldrig ens har sett förut, haha. Vi hade åtminstone en väldigt trång period i husvagnen, och eftersom vi inte hade något annat transport sätt att ta oss fram på, så har det blivit en del promenader. Igårkväll till exempel så träffade vi Alex och Linda, gick väldigt långt, det började regna, det blev kallt, blä. Men det var trots allt helt okej! Nu har jag sjukt i min fot efter min get away (Tack Perre för att du plockade upp min telefon efter min spurt). Förutom det så har vi kokat nudlar, hamburgare, ätit tortilla, och så har pojkarna varit vilda som vildsvin. Eller ja, alla utom Jacke. Har lärt mig att när Jenni inte är med så kan Benkku inte heller tänka, och han och dom andra vill absolut inte lyda mej eller Perre. Det blir kaos och problem. Endå är jag stolt över att jag och Perre klarade av att slöta vildsvinen, någolunda. 
 
Men på dagen på lördagen så hade vi faktiskt supertråkigt. Det enda pojkarna ville göra var att "mysa", som dom uttryckte sig. Jag och Perre skulle istället haft lust att springa Marathon och sedan padla över medelhavet. Vi hade så tråkigt liksom. Men nej, det gick ju inte. Vi låg hela dagen ute i husvagnen, enda tills kvällen då vi som sagt gick ut med Linda och Alex. 
 
Men nu är det söndag och alla har farit hem. Jag är trött som fan. Det blev ju lite obekvämt och trångt i husvagnen, eftersom att Benkku och Filu sov i ena endan av vagnen, och vi andra fyra fick sova i andra ändan. Dom hade uttrymme, men det hade inte vi. Vaknade typ 100 gånger varje natt, t.ex av Jacobs underliga snorkljud eller av att Peik höll på att frysa ihjäl när värman hade stängt av sig. Eller det gamla vanliga: Av att jag känner mig ihoptryckt mellan två personer eller att madrassen var obekväm, dessutom så sov jag ena natten utan en ordentlig dyna. Men förutom det så har jag sovit bra! Idamorse vaknade vi kl. 8, och 20 över 9 så var vi alla i bilen påväg till bussen. Det var ju inte heller så mycket rymligare. Fyra i baksätet och två på passagerarbänken fram. 
 
Nu måste jag fixa till lite i husvagnen, och avsluta med en bild på Peiks nyplattade hår, fint..
 
 
 
 
 

Ovalova

Publicerat 2012-11-23 klockan 15:58:02 (svensk tid)
Jass, har nästan allting gjort nu, har sprungit mellan huset och husvagnen 100 gånger ungefär, och har bara maten kvar ännu, måste vänta på att kylskåpet dit ute har fått perfekta tempen. Haha, ganska underligt att jag ens väntar på det eftersom att det endå var typ kylskåps temperatur från början, det är ju inte precis 20 grader vamt ute nu. Fick även ett telefonsamtal från Bilskolan, woop woop! Ja, nu borde jag bege mig i duschen, SEN är väl allt klart? Endast 4 timmar kvar tills dom anländer. Hallelujah!

Förberedelser

Publicerat 2012-11-23 klockan 13:00:46 (svensk tid)
Eller snart börjar förberedelserna ! Hade en kort och onödig skoldag, en lektion som bestod av att sitta och skriva om Webbdesign, och sendan var det en lektion facebook ungefär. Vi skulle på vernissage till gymnastiksalen och sen fick vi sluta, men jag satte inte ens in foten dit. Blev sedan att äta äckligt ris och kycklingköttbullar i Smakis med D och D, innan jag och D nr.1 gick till bussen. Slapp hem från byn eftersom jag hade skoter, och det är underbart att redan vara hemma lite över 1 ! ♥ 
 
Kommer inte ihåg om jag har berättat vad som ska ske under veckoslutet, men det ligger till så att Kyrkslättborna kommer och invaderar Bromarf en gång ingen! Ska bli väldigt roligt, och extra roligt denhär gången eftersom dom är FYRA styckna, förut var det bara två. En av dem har jag aldrig ens träffat, men jag har velat träffa han under ett års tid, hehe. Det är alltså Benkku, Jacke, Filu och Peik jag pratar om, och såklart så kommer Jenni och Perre också hit. Vi ska sova i min husvagn, så det är en del husvagns förberedelser som måste fixas innan dess. Ska bli bäldigt roligt med tanke på att vi ska vara 7 stycken i husvagnen, och bara 5 sovplatser. De två andra sängarna som också finns är inte tillräckligt hållbara för användning. Men det är det enda problemet, sen har vi täcken och dynor åt alla, vi lånar lite från Jennis husvagn.
 
Det jag måste göra tills dom kommer (har 6-7 timmar på mig, hehe) är följande: 
Duscha
Fixa sängkläderna
Fixa musik
 
Och sedan bära ut allt som behövs, hamburgare, 7up, kärl, bestick, täcken, datorn, kläder... och annat som behövs ! NU SKA JAG BÖRJA
 
 

Borde ladda mitt tangentbord

Publicerat 2012-11-22 klockan 17:52:52 (svensk tid)
Haha, jo som rubriken säger, snart går det ju inte att skriva mera. På bilden ser ni mig, sådär precis såg jag ut innan jag stack till skolan. Har varit en bra dag idag btw! På Stinas timme så fick vi en lista på vilka uppgifter som ska vara gjorda i nästa vecka, och jag visste att jag hade en hel del ogjorda, hade typ gjort en fjärde del av allt. Men så sa Stina att jag hade läget under kontroll och behövde inte göra dom sista. WTF? HAPPY FACE! Så slapp jag ett problem, för jag hade planerat att jag skulle göra dem på fredagen när vi slutar så tidigt ... men nu behöver jag ju inte det! Då hinner jag göra allt i ordning tills mina kvällsgäster på fredagen anländer. Det har jag inte heller berättat om, men gör det imorgon istället, har ju endå en hel del tid eftersom jag kommer hem lite före 2!
 
På matrasten så fick jag träffa två små katter, skulle så ha viljat sätta dem i fickan och tagit hem dom, hehe. På Finska timmen såg vi på Duudsonit, och vi har inte gjort något krävande alls idag. Jag klagar inte. Efter skolan böev det ett besök hos Ann-Mari, några smörgåsar och bullar senare så rullade jag hem, så fet blev jag. Nu är jag bara sömnig, sov för mycket inatt, uuuhh.

Perfekt

Publicerat 2012-11-21 klockan 17:47:00 (svensk tid)
Och min dag har varit ... helt okej. Eller riktigt okej faktiskt! Har gjort lite allt möjligt, och med min korta sömn inatt så har jag huvudvärk nu, men jag klagar inte, det har varit värt det. Vi hade sista timmen i "Jag" kursen idag, och vi såg på South Park, och så chattade jag med kusin på Ipaden, det var vääldigt chill timme. På matrasten gick jag till smakis med D, var länge sen sist, och vi hade mycket att prata om, t.ex surkål och morötter! trololol. Sista lektionen hade jag min presentation, och jag kände att den var alldeles för kort. Shit happens. Efter skolan så gick jag till bilskolan och så körde jag tre körlektioner på raken, cruisade omkring i Langansböle, Horsbäck och så vidare, gick bra, körde i en timme och 20 minuter, så det blev nog ganska lame där på slutet. Nu tänker jag inte skriva när jag ska köra nästa gång, eftersom att jag vill inte ha någon stalkker som kör efter mig hela vägen, vet att sådana finns, haha. Ne, men nästa gång så blir det FYRA körningar på raken, hela två timmar, hihi. Och efter nästa vecka är slut så har jag antagligen kört över 12 lektioner, woopwoop.
 
Kännslan när jag slutligen kom hem, hade gjort allt jag borde, och hade en pizza ätt trycka i mig ... AMAZING! Tvättade bort allt smink, och följande plan är att sätta på en film och se den, och ikväll ska jag gå tidigt och sova, mina ögon är döda....
 
 

Onsdag

Publicerat 2012-11-21 klockan 07:57:32 (svensk tid)
Det är onsdag, och jag är otroligt trött. Sitter i ett mörkt rum framför en dator, här är kallt, och jag ska göra en presentation om webdesign. Uuh. Det enda vi gör i skolan nu förtiden är presentationer ju, det suger. Har sovit 5 timmar inatt, och ikväll ska jag gå tidigt och sova, vet inte ens om jag orkar vara social på facebook som jag sa igår att jag skulle. Slutar 4 idag, och sen blir det att övningsköra och sen fara hem, så jag kommer hem tidigt idag, kvart över 6 ! YEAH. Det jag borde fundera på nu är min presentation, men det jag egentligen funderar på är vart jag ska dra iväg på matrasten. Jag har ätit på smakis i någon månad nu så jag orkar seriöst inte ens gå dit, lol. Dessutom så dog jag på måndagen när jag åt äcklig korvsås där, den smakade senap. Amen.

Jag kämpar

Publicerat 2012-11-20 klockan 22:54:56 (svensk tid)
Om någon kommer och säger att jag inte gör mitt skolarbete ordentligt så tänker jag slå den på käften. Har faktiskt kastat bort flera timmar på det, åtminstone idag! Har suttit länge och gjort på min presentation, och är inte ens klar nu ännu, har fortfarande lite kvar. Klockan är 10 före midnatt, bra Linda. Men är trots allt nöjd över vad jag åstadkommit (visserligen med lite hjälp av Linus) och hoppas på att folk inte kastar tomater på mig imorgon när jag ska stå där - trött som en apa och prata om ett bilspel. En annan grej är att jag fick ont i tungan idag när jag åt en semla och drack sockerfri tripp som pappa hämtade åt mig till skolan på Engelska lektionen. Min tunga är mer död än levande just nu. 
 
Imorgon ska jag vakna kvart över 6, vilket betyder ca 5 timmar sömn inatt. Dessutom så ska jag sitta 50 minuter i en bil imogon, och köra runt omkring i Ekenäs. Önska mig lycka till, när jag kommer hem så ska jag ... dö. Nej, det jag borde göra är att jag borde gör typ 10 skoluppgifter och skicka in dem till läraren, men det jag tänker göra är följande: Hoppa in i min One piece, logga in på fb, vara social i en timme, gå i duschen, vara social på fb tills mitt hår torkat - OCH SEDAN GÅ OCH SOVA, får dessutom sova en kvart längre eftersom jag duschar på kvällen istället för på morgonen. Jag är smart.

Jag vill sova

Publicerat 2012-11-20 klockan 15:10:25 (svensk tid)
Har skitkallt och är skittsömnig. Har suttit i skolan en halvtimme trots att vi har slutat, bara för att det är ännu kallare ute och först om en timme ska jag till bilskolan. Vet ni hur detta suger?

Annars så har väl dagen varit helt ok, förutom att jag MÅSTE göra en presentation klar tills imorgon. Men det är värre än vad det låter. Det är nämligen så att jag hatar presentationer eftersom jag tycker att det är onödigt. Men det var inte allt, presentationen ska handla om ett videogame som man spelar. HAH, jag brukar inte spela, jag vet ingenting om spel, så detta gör nu allting sååå mycket värre. Men jag har ännu inte berättat det värsta. Presentationen ska vara på Engelska. Japp, och grejen är den att jag inte kan Engelska, knappat ens lite. Så att detta är nu så gott som omöjligt för mig. Imorgon ska jag hålla en presentation om ett spel på engelska. Aj aj aj.

Men nu ska jag berätta något annat. Idag på matrasten så gick jag direkt till bilskolan och satte in mig i en bil, kändes ganska coolt att sätta sig på förarsidan och sen köra omkring i stan i 50 minuter!! Var helt awesome, och bra gick det, alla lever fortfarande. Imorgon ska jag köra igen!

Nu funderar jag bara på hur fan jag ska få tiden att gå. Jag hatar att vara i stan och vänta, tänker börja försöka att hitta någonstans att sova varje dag, åtminstone varannan. Hejdå.

All i need

Publicerat 2012-11-19 klockan 18:52:00 (svensk tid)
Bilden kan just inte bli mer random, tog den ganska sponstant efter att jag hade legat under mitt stativ på Lindas golv och speglat mig ..... jepp. Men jag ville bara ha något att fylla ut inlägget med, och jag orkade inte leta upp någon mer passande bild.
 
Har haft en ovanlig måndag, vi började ju redan halv 11 idag så det blev inte så mycket sovmorgon av det hela, och så steg jag ju upp en timme tidigare i onödan också. Ja, hade först en onödig lektion och sedan en och en halvtimmes matrast. Åt först i smakis med J, J och O, och sen stack vi alla hem till J och satt där och ugglade resten av rasten, jess. Hade en till lame lektion och avslutade skoldagen ... med ytterligare en lame lektion, och så fick vi sluta en halvtimme tidigare. Satt sen på Café med ett gäng människor, tills jag traskade iväg till bilskolan och så kom jag hem lite över 7 och sörplade i mig korvsoppa. Jag fick köra hem från byn, med en splitterny bil, och jag kan lugna er med att berätta att både bilen och jag kom hem välmående, pappa också. 
 
Nu angstar jag över den röda lampan som blinkar på mitt tangentbord, som betyder att batteriet snart är slut i det, vem bryr sig ? 
 
 

Photoshoot II

Publicerat 2012-11-19 klockan 08:20:00 (svensk tid)
 

 

 

Tik tok

Publicerat 2012-11-19 klockan 08:03:00 (svensk tid)
Hej på er igen. Ville sprida lite värme med en mycket varm och orande/rosa/röd bild. Näh, egentligen så försöker jag bara få tiden att gå, och varje gång jag bloggar så kommer jag på något annat som jag istället borde göra, så det är väl kanske lite det som jag är ute efter. Något som jag kan göra istället för att blogga om ingenting, smeta in händerna i tonvis med handkräm, lyssna på samma finska låt om och om igen, sitta och uppdatera facebooks  startsida varannan minut kl. 9 på morgonen .....
 
HAR JAG ETT LIV ? 
 
Nu ska jag ta på mig ett smile, och ta dagen som den kommer och ha det helt förbannat bra, det gäller ju att vara rätt inställd.
Allt går bättre med denna låt i hjärnan:
"Lähdetään kauas pois
sinne missä on lämmin
ja niin paljon elävämmin
loistaa tähdet ja kuu"

Inte kan det vara

Publicerat 2012-11-19 klockan 07:37:00 (svensk tid)
Såhär ser jag ut just nu, om ni kan se mig mellan alla pixlar, ha ha ha ....
Vaknade en timme för tidigt, suck. Blev strul med tiderna och jag var övertygad om att vi skulle starta halv 9, även fast det var först 20 över 9 .... sucksucksuck. Nu känner jag min fet och misslyckad, denhär dagen suger. Jag skulle ha fått sova en timme till och då haft en timme längre skönhetssömn. Fan vad jag hatar mig själv just nu. Så godmorgon på er, hoppas ni har en bättre morgon och att ni känner er vackrare än mej. Nu måste jag noppa ögonbrynen, jag har ju iallafall mer än tillräckligt med tid på mig. Måste. Komma. Ihåg. Att. Ringa. Och. Väcka. Janne. Klockan. 10. Shit. Angst. 

Photoshoot I

Publicerat 2012-11-18 klockan 20:42:00 (svensk tid)
 

 

Städdag

Publicerat 2012-11-18 klockan 18:26:51 (svensk tid)
Sorry för bilden Linda, men den är så jäva bra! Efter att Linda stuckit hem så har jag städat. Började med husvagnen, nu är den i toppform ungefär! Sen kom jag in och städade mitt rum riktigt ordentligt, men det blir väl snart dammattakerat igen kan jag tro. Det tog flera timmar hela denhär grejen, och ännu har jag inte hunnit redigera bilderna från min och Lindas photoshoot. Ska dra igång med det direkt nu, så kommer väl ett par bilder hit sen!

As long as you love me

Publicerat 2012-11-18 klockan 13:45:12 (svensk tid)
Vi vaknade vid ett tiden tror jag, och har sen dess suttit och lyssnat på Justin Bieber, ätit knäckebröd, druckit kakao och Coca-cola, det här är livet ! En negativ grej är att det är skitväder ute, och att det är söndag och jag sitter och funderar på hur tidigt jag orkar mig till skolan imorgon. Hoppas denna vecka går snabbt, så småningom börjar den tredje perioden, och nästa veckoslut kommer det en hög med Kyrkslättbor ner hit, yeye! Tillochmed en ny, som inte har varit hit tidigare, men jag vet inte vem ännu. Har just inget mer att skriva, hejdå !

Den spontana bilden

Publicerat 2012-11-18 klockan 02:10:46 (svensk tid)
Den här bilden blev lite spontan, jag råkade nämligen skuffa till stativet när jag tryckte på avtryckarn så det slutade med att vi fick förflytta oss och lyckades skutta fram framför kamerans nya vinkel i exakt rätt tid så att vi hamnade på bil. 
 
Just nu är klockan 3 på natten, och vi är otroligt nog ännu vakna. Vi var tidigare på en kort kvällspromenad, och så har vi annors bara suttit här i husvagnen och nördat fb och liknande. Jag har även chattat med en finne från Tammefors, och han fattade förvånansvärt mycket av det jag skrev, så vår konversation gick helt okej. Men annors så har denhär kvällen varit väldigt udda, men med mycket skratt, ett tag så var jag tillochmed en elefant. Jonej, känner hur mina ögon börjar falla ihop och snart så börjar vi väl säkert krypa ner på våra sovplatser i den andra endan av husvagnen ... godnatt säger jag färdigt !
 

Oppan Lindastyle!

Publicerat 2012-11-17 klockan 18:53:20 (svensk tid)
Stack iväg som ett streck till Lindas, och sen gick vi till stranden för lite photoshoots! Vi tog även några inne, till exempel denna som är här ovan, när jag tuperade mitt hår så att jag blev och se ut...sådär. Ni får väl antagligen se en hög med bilder imorgon! Sen så förflyttade vi oss till min husvagn, och här ska vi sova inatt. Vi har kylskåpet fullt med gott och musiken igång! 
 
 

Jag kan inte se min panna

Publicerat 2012-11-17 klockan 11:37:29 (svensk tid)
Sitter nere i vardagrummet vid stenålders datorn, gör det åt minstone en gång i veckan så att datorn hålls i skick, att den kan uppdatera och starta om sig några gånger, att den inte behöver stå forever alone avstängd i en månad, tror den inte skulle må så bra av det. de enda som suger är att när jag installerade Windows pånytt så försvann ljudet, haha, finns inte en enda ljudkälla .... men det överlever jag med. Eller så krossade jag ljudkortet i misstag när jag lagade dvd-spelaren.
 
Just nu så har jag mina rosa högtalare kopplade till både datorn och Ipaden, så att jag ska kunna lyssna på musik från Ipaden .... ibland är jag smart! Fml, nu ska mamma dammsuga.

Bortglömda mobil och Ipad bilder

Publicerat 2012-11-17 klockan 10:33:43 (svensk tid)
När jag var och undersökte Karis med Linda
 
Marknads cruis med Jenni och Perre med "tågbussen"
 
Alla kalla grillkvällar i vintras/våras med olika folk
 
Den galna kvällen hos Jenni med mittbenor
 
Perre med en badmössa
 
Tenaladagen, för ett och ½ år sedan
 
Städning av Kiosken med Perre
 
Chill med Linda på rastplatsen
 
Donitsar och kaffe med brudarna ute i kylan i stan
 
Vappen!
 
Tre töntar i tenala
 
En hel död hjort inne på vårt bord
 
Bromarfnatten, för 1000 år sedan
 
 

Husvagns brudarna

Publicerat 2012-11-17 klockan 10:19:17 (svensk tid)
Hade en chill kväll med Jenni igår, vi gjorde egentligen inte så mycket, lyssnade på musik och spelade, innan vi sen båda blev skittrötta och somnade. Vi steg upp halv 10 tiden på morgonen. Vi har även övergått från Berit humor till Kekkonen humor. Dagens planer är photoshoot med Linda, kanske. Om det inte hinner bli mörkt före vi har kommit så långt. 
 
 

HEHE

Publicerat 2012-11-16 klockan 15:43:12 (svensk tid)
Har varit hemma nu redan en tid, men har inte hunnit göra så mycket eftersom jag blev attakerad av facebook chattrutor direkt när jag kom hem. Hade planerat att äta en hamburgare direkt, men det har jag ännu heller inte gjort. Borde göra det nu, sedan kontakta Jenni så att jag vet hur våra planer är, och sen borde jag packa och sådant. Ska också överraska Jenni med en sak, eller det är egentligen ingen överraskning utan det är bara en korkad grej som typ jag kommer skratta mera än henne åt! Jo nu har jag inte tid med att blogga!
 

Jag har gått i sömnen hela dagen

Publicerat 2012-11-16 klockan 13:34:18 (svensk tid)
Har tillbringat alla lektioner i auditoriet idag, blrjade med att se en film, och jag blev så jävla trött så jag halvsovde och det känns som att jag har gått i sömnen hela dagen! Matrasten tillbringade jag i Kotipizza med mina tre brudar, och eftersom det är fredag så tillät jag mig själv att köpa en sallad för 8€, och det var ju också sista gången ja kunde tillbringa min matrast med dom, när dom hade sista dagen prao. Så jag fick slippa sitta och se på när dom andra åt, för jag hade en egen sallad!! Haha, det var ganska ljuvligt.
 
Nu startar bussen som jag sitter i, och dagens planer är att vara i en husvagn med Jenni, blir antagligen hennes husvagn, där har jag inte varit på jätte länge. Så det äger, annors skulle det ha blivit et tredje veckoslutet irad som jag är forever alone, yyyyh.
 
OBSERVERA, bilden är Jackes, det är han som har fotat den, lånade den bara lite för den fanns sparad på min Ipad!

The Beritz

Publicerat 2012-11-15 klockan 20:02:38 (svensk tid)
Det var både Jenni och Perre som kom på besök hit neråt nyss! Vad vi gjorde tänker jag inte berätta, men kan säga så mycket att vi satte på oss massor med dumma kläder och skrattade åt oss själva. Har nog skrattat tarmarna av mig känns det som, och en sixpack blev det, igen en gång. Lol. 
 
I nuläge så sitter jag och chattar och så ska jag byta om till pyamas och kleta bort dagens smink!

Min nya mössa

Publicerat 2012-11-15 klockan 16:10:00 (svensk tid)
Jag vet att ni alla tycker att den är förbannat fin. Eller så inte. Haha, jag fick denna mössan av Jenni idag, som hade norpat den med sig från när hon var på Prao i Åland på en chipsfabrik. Tänk, hon var tvungen att ha en sådan mössa på sig när hon jobbade ... jag skulle ha dött. Iallafall så fick jag en sådan av henne idag i Kotipizza, yeee!
 
Har inte bloggat på typ två dagar, och under dessa dagar så har det väl inte hänt så mycket intressant egentligen. Har asom sagt varit hos Lindas farmor med Linda. Vi har sovit för lite, och fjantat oss ute på stan. Skolan har varit normal, ungefär. Vi lyckades få två lärare lite sura på oss i går så dom stack och skvallrade för chefen och så fick vi sluta en timme tidigare från lektionen. Men annors har det faktiskt inte hänt något som borde skrivas, tror jag. Senare kommer antagligen Jenni ner på snabbvisit!
 
 

Snabbt inlägg

Publicerat 2012-11-13 klockan 12:42:54 (svensk tid)
Sitter i skolan och ska skriva ett slutarbete om YouTube på finska med Janne, haha, kan inte bli mycket värre. Måste berätta att jag sover två nätter i stan hos Lindas farmor (som jag redan har berättat), så min blogg kommer vara lite död, hehe. Men på torsdagkvällen kommer jag iallafall att blogga ordentligt! På matrasten nyss så var jag och äta med Jenni, Alex och Linda, som alla har prao inne i stan denhär veckan, woooopppis! Nåjo, ville bara blogga så att jag åtminstone får in ett inlägg idag, hehe.

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting .... vara social på facebook med klasskamraterna som sitter i samma rum eller i klassen brevid, eller något liknande, typ.

Jag kan ge komplimanger

Publicerat 2012-11-12 klockan 21:21:16 (svensk tid)
 
 
 
 
 
***
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, var bara tvungen att printscreena dessa två dialoger från min och Lindas konversation idag på facebook! Nu sitter jag här och är jätte pigg efter att ha vakat 3 nätter irad, och med tanke på att jag ska vakna om ca 7 timmar och jag är långt ifrån sömnig så .... äsch då. 

Perre, it's all for you ;)

Publicerat 2012-11-12 klockan 21:03:11 (svensk tid)
Tumblr_mdcrnydhmm1qb1syto2_250_large              Tumblr_mdcrnydhmm1qb1syto3_250_large               Tumblr_mdcrnydhmm1qb1syto4_250_large
 
Tumblr_mc8pv2r4s91royauao1_500_large
Tumblr_mdd9itfyog1r6tx34o1_500_largeTumblr_mde32kyhck1rx28qao1_500_large

Vem släckte ljuset?

Publicerat 2012-11-12 klockan 20:52:22 (svensk tid)
Tumblr_mde1566cwf1rkle4ho1_500_large
Yo dudes! Har haft en kort skoldag och fått sova ända till klockan 10 imorse, nice! När skolan var slut så blev det en timme stan med Jenni och Jeppe. Sen smällde jag ner min röv i bilskolan och så satt jag där en och en halvtimme, planerade bland annat en bilresa från Ekenäs till Nokia med fyra andra bilskole männskor, tog en tid innan vi ens hittade Nokia på kartan (Visste inte ens att det fanns en stad som hette så) men sen gick det nog bra!
 
Efter bilskolan åkade jag hem med pappa och efter att jag fått i mig lite lasagne så drog jag iväg ut för att träffa Linda, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, samtidigt som vi hade två ljus ivirade i ett Barbie-lakar framför oss på marken. Like e Linda! Kom hem vid 9 tiden, och upptäckte att Perre hade skrivit ett inlägg för mig i sin blogg ... EHM, och jag ska göra ett inlägg till henne också ännu ikväll!
 
Just nu så chattelichattar jag och svarar på min brors dumma frågor, till exempel så frågade han mig nyss om "ost" rimmar på "morot" - jag dog lite! Ännu ikväll så måste jag överföra en grej på minnesticka och sedan packa min väska, eftersom jag kommer övernatta två nätter hos Lindas Farmor med henne, diggar verkligen det!

HAHA

Publicerat 2012-11-11 klockan 22:14:31 (svensk tid)
Snyggaste bilden i min blogg på länge! Råkade få syn på den i en mapp på datorn och kunde inte hålla mig för skratt. Här står jag och Perre och provar barnglasögon i Lindex, samtidigt som en rosa paljett hatt har fastnat i Perres hår. Kände mgi tvungen att sätta in den i min blogg, hallelujah.
 
Klockan är kvart över 11, och imorgon är det måndag och som vanligt så börjar vi kvart före 1, så det betyder sovmorgon imorgonbitti, lovelovelove! Tänkte nyss sätta på film och låta sömnen ta över mig, men hittade ingen som jag vill se. Nåjo, ja räknar med att dethär är sista inlägget för idag, så godnatt!

Farsdagsmat

Publicerat 2012-11-11 klockan 20:50:31 (svensk tid)

?

Publicerat 2012-11-11 klockan 18:03:03 (svensk tid)
Tumblr_majtaqo3nc1r19wv5o1_500_large

Rensning av skrivbord

Publicerat 2012-11-11 klockan 17:56:11 (svensk tid)
Har rensat lite mitt skrivbord på datorn! Det behövdes, hade massor med knasiga mappar som jag inte ens hade en aning om vad som innehöll. Kastade över lite bilder till min hårdskiva, så nu står vissa mappar till och med toma, hehe. Nu kan jag med gott samvete sätta in nya bilder. Hade också massor med lösa bilder, dokument och filmer direkt på desktopen, men allt är arkiverat i mappar och sådant nu. 

Bloggfrågor

Publicerat 2012-11-11 klockan 17:01:19 (svensk tid)

ÄR DU:

 

1. Är du singel? Ja, mår bäst så, det känns inte som jag jag skulle klara av eller orka med något förhållande just nu, så jag väntar bara på den perfekta personen som får mig övertalad!
2. Är du lycklig? Jag anser nog det, är mer lycklig än olycklig nu iallafall, och jag ska nog få mitt liv lite förbättrat ännu!
3. Är du uttråkad? Ja, hehe. Har haft ett supertråkigt veckoslut, och nu är set söndagkväll så ... ja, jag är uttråkad.
4. Är du ledsen? Nej, som sagt, bara uttråkad! Ledsen hinner jag väl vara en annan gång?
5. Är du italienare? Haha, nejdå...
6. Är du gravid? Nej, tack och lov för det
7. Är du full? Nej, riktigt nykter för stunden! Det är inte ofta som jag är full minsann!
8. Är du en cooling? Jag brukar påstå det ibland kanske, men om jag ska svara seriöst, så nej.
9. Är du från Irland? Värför skulle jag varadet ? Jag är från Finland
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp, det fan är dom!

 

 

ERKÄNNANDE:

 

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det är inte ofta som jag blir kär genom första ögonkastet, och iallafall jag nåste ha lite längre betänke tid. Men ja tror nog på det!
2. Har du nånsin blivit sårad? Det blir väl alla lite då och då
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja, händer ganska ofta faktiskt
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja, det har jag. Han kommer antagligen aldrig få veta om det heller, för jag gillar inte ens honom mera, haha
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej, det var faktiskt en ganska lång tid sedan, 3-4 månader.

6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja, jag tror nog det. Men dom flesta har inte hållit det hemligt, hehe

7. Är du kär? Ja, och jag borde försöka sluta med att vara det för det är helt onödigt, fel person
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut, ser redan framemot det!

 

 

10 SAKER, 2 ALTERNATIV:


1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hmm... svårt! tror det blir hår!
3. Katt eller hund? Katt, helt klart
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner!
5. TV eller Internet? Internet, ser inte så ofta på tv nuförtiden, bara på söndagar
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi! Fast egentligen så är det inte så stor skillnad
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll, oftast iallafall!
8. Pengar eller lycka? För mig så är pengar ganska mycket lycka... det är samma sak liksom!
9. Dag eller natt? På sommrarna så är det nätterna, men på hösten eller vintern då det är kolmörkt på nätterna så väljer jag absolut dag!
10. MSN eller mobil? Mobil! Skulle aldrig klara mig utan min älskade Zylo!

 

 

10 HAR DU NÅGONSIN:

 

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Tror inte det, det var väldigt lägesedan jag har behövt göra det ens ...
2. Brutit ett ben? Nej, jag är väldigt hållbar, hehe
3. Gjort nåt du ångrar? Nåjo, vissa grejer som man senare kommer på att man borde ha gjort på ett annat sätt
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, och kommer högst antagligen aldrig göra det heller
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, men ingenting som är värt att tänka på nu mera, ingen skada skedd!
6. Ätit en hel tårta? Nejfan, då skulle jag antagligen rulla nu ...
7. Gjort bort dig offentligt? Jo, det är bara underhållande! Men jag har bara failat med småsaker egentligen
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja,helt otroligt mycket, och jag visste att det aldrig skulle hända
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej, båda lever ännu, hihi
10. Velat försvinna? Jadå, skulle vara skönt om man kunde göra det ibland

 

 

VEM OCH VAD:

 

Vad såg du på tv sist? Det var nog något underhållnings program igårkväll, samtidigt som jag satt på facebook...
Vems blogg läste du sist? Kommer inte ihåg! Någon kompis
Vad åt du sist? Godis!
Vem pratade du med sist? Linus
Vem ringde du sist? Jeppe
Vem messade du sist? Jenni
Vad läste du sist ”bok”? Läser typ aldrig, så jag har faktiskt ingen aning
Vem pussade du sist? O
Vem kramde du sist? Perre
Vem bjöd du sist på något? ööh... Perre, Jeppe och Virrku. Sen bjöd jag Linda på en halvpizza och en coca-cola för någon dag sedan, jeee
Vad köpte du sist? Nudlar och skinksallad!


Glad farsdag

Publicerat 2012-11-11 klockan 16:25:29 (svensk tid)
 
Bara för att det är farsag så passar detta bra, pappa måste synas i min blogg idag. Bilden är tagen för ca 2 år sedan i Hangö!
 
 

Farsdag

Publicerat 2012-11-11 klockan 15:58:44 (svensk tid)
Börjar med en liten galen bild på mig från klassresan i början på 9:an, herregud vad vacker jag var då. Iallafall, idag var dte farsag, som ingen knappast har missat. Firades genom att äta mat så att jag höll på att dö, sen kom Mormor och Morfar på farsdagsbesök, fick tvåpar leggings (får alltid leggings av mormor) och så fick jag en body. Jag dog nog lite, aldrig skulle jag kunna gå omkring med en sådan, som en långärmad med knappa mellan benen - HAHAHAH. Mormor spelade även Xbox, gick inget vidare. Dessutom så skulle jag ju träffa Jenni idag, men det kommer tyvärr inte hända. Harmar lite eftersom vi har massor att berätta för varandra, "allt mellan himmel och Berits hjärna", uttryckte hon sig, haha. 
 
Nej gud, som tur så är det här tråkiga veckoslutet snart över! 

Söndag eftermiddag

Publicerat 2012-11-11 klockan 13:43:09 (svensk tid)
312541_160128517407939_100002323748469_328031_829717273_n_large_large
Sov bort hela förmiddagen, försökte iallafall, gick inte så jätte bra eftersom att pappa började med att gasa med en skoter så att jag vaknade, och fick sen nöja mig med av halvsova resten av förmiddagen. Ja, tog sen ett varv med bilen, körde till stugan och tillbaka. Sitter nu och väntar på farsdags middagen, känner mig nämligen lite små hungrig. Antar att Jenni är påväg ner hit idag, har inte träffat henne på fruktansvärt länge. NU MAT!

Perre är min vän

Publicerat 2012-11-11 klockan 00:14:22 (svensk tid)
Ganska random inlägg, men Perre skrev just en omgjord version av "Rödluvan", som heter "Vitluvan" .... tror ingen egentligen vill läsa dne eftersom den innehåller lite inside jokes, men herregud vad jag skrattade! På bilden kan ni se Perre, bilden är från i våras (gode gud vad länge sen!) när vi satt en kväll och grillade på en strand med  gänget!
 
Vad har jag gjort sen jag senast bloggade? Ätit varma smörgåsar, chattat, uppdaterat stenåldersdatorn, druckit vatten och spelat Hayday... nu ska jag se på film och fortsätta chatta tills jag somnar med Ipaden i facet som har hänt ett fåtal gånger tidigare, godnatt♥
 
 

TRÅKIG LÖRDAG

Publicerat 2012-11-10 klockan 19:52:00 (svensk tid)
Underhåller mig med en fuckings godispåse. Eller nä, det kan inte kallas underhållande, har så otroligt tråkigt! Det här är nu den andra helgen irad som jag spenderar forever alone, det tar på, det är jobbit, det suger, det är tråkigt!
 
Så vad har jag att berätta ? Jo, att pappa sa att han skulle gå ner och kamma sig, och kommer upp tillbaka i vit skjorta, svarta byxor, hängslar och en liten röd snobben slips. Jag dog. Vad jag ska göra nu är att gnälla efter mat och antagligen kolla på en av världens tråkigaste filmer......
 

En gång i tiden var jag blond

Publicerat 2012-11-10 klockan 18:11:51 (svensk tid)

10 sanningar

Publicerat 2012-11-10 klockan 18:00:10 (svensk tid)
1. Är jag ensam så kan jag börja skratta åt saker som inte ens kan tolkas som roliga.
2. När jag gick på 6:an så ville jag absolut ha en storebror.
3. Jag vill ha en Iphone, men jag älskar min nuvarande telefon så jag skulle aldrig överge den.
4. Bilen jag har fått är helt perfekt för mig.
5. Jag känner mig dålig när jag klarar en hel månad utan att få spärr på telefonen.
6. Jag skulle vilja skada min fot och hamna gå på kryckor en tid, eftersom jag aldrig har skadat mig.
7. Jag tycker att min dator är jätte bra, även fast den egentligen inte är det
8. Jag älskar ost helt otroligt mycket, detsamma med socker
9. Jag är beroende av pizza, seriöst
10. När jag pratar så kan jag inte lyssna på musik, det är störande
 

Publicerat 2012-11-10 klockan 17:17:18 (svensk tid)
545930_4179048287386_651032545_n_largeA6-y3lbcyaem7da_large

På dig

Publicerat 2012-11-10 klockan 15:42:33 (svensk tid)
Bilden är tagen av Jenni, när vi var i kyrkslätt påväg till Benkkus för någon månad sedan, saknar♥ Japp, jag har just varit på mitt första cruis med min nya bil, skulle egentligen köra först imorgon, men tog ett litet varv idag också! Btw, fixade lite nytt på min blogg idag också, tryck F5! Haha, jag gjorde en ny header igen och gjorde min blogg lite smalare, och så fixade jag lite färgerna och typsnittet på vissa platser. Nu ska jag gå ner och spela Xbox med Linus, seee yaah!

Som en diamant

Publicerat 2012-11-10 klockan 13:46:29 (svensk tid)
Stack plötsligt iväg till Lindas, för att vara där tills hon stack iväg till Tenala! Spammade hennes facebook med hela 76 händelser och så pratatatatde vi. Började regna när jag stack hem, så egentligen så är det väl bra att jag inte ska göra något annat. Borde bara ta in alla täcken och sådant från husvagnen så att lakanen kan flyga i tvätten, så är det fräsch och rent nästa gång någon stackars filur kommer dit och sova. Nu ska jag köpa morötter och laga grismat, @Hayday
 

Robbie Williams

Publicerat 2012-11-10 klockan 11:43:55 (svensk tid)
 

Höststorm

Publicerat 2012-11-10 klockan 10:51:29 (svensk tid)
Det stormar lite ute idag. Vaknade av att det damp ner en katt på mig! Har inte haft en katt i sängen på flera månader, så blev ganska överraskad nog, haha. Vet inte vad som händer idag, kommer antagligen att sitta och ruttna framför datorn. Nu ska jag gå ner och ta reda på om det råkar finnas något ätbart hemma, vilket det knappast gör.
 
 

Konstig fredagskväll

Publicerat 2012-11-09 klockan 23:03:00 (svensk tid)
 
Började med att snabbstäda mitt rum med Skrillex ur högtalarna, och övergick sedan till SKOLARBETEN. Hur dum i huvudet får man bli ? Jo, jag gjorde skolarbeten på en fredag. Men nu får det räcka, och jag ska krypa ner under täcket med min bästa vän Ipaden, en skål med världens godaste chokladglass och nyaste numret av FRIDA! MYYYS♥
 
Inte precis såhär som jag brukar spendera fredagkvällar .....
 

WTF fact

Publicerat 2012-11-09 klockan 21:28:28 (svensk tid)
Tumblr_mbx1a3ukhf1roqv59o1_500_large

Här går hon

Publicerat 2012-11-09 klockan 21:24:00 (svensk tid)
Hade tre lugna timmar i byn, började med lite biljard med Jeppe och gick sedan med Jim hem till honom för att leka lite stalkers! Efter det gick jag till HV för att Perre skulle komma dit, och Jeppe saknade mig (Mohaha, vem gör inte) Avslutade det hela med en galen biljardmatch mot Perre! 
 
Sen kom jag hem och åt, vad det var vet jag inte, vilket är lika bra eftersom det var pappa som hade lagat det. Nu ska jag hitta på något underhållande här för mig själv. Som sagt så händer det inte så mycket denhär helgen, och så är ju såklart alla mina facebook chattkompisar och super sig fulla någonstans. Men jag angstar inte ett dugg! Nu ska jag skaffa fredags fiilis! HEY HO!

Turn up

Publicerat 2012-11-09 klockan 15:37:07 (svensk tid)
Hemma! Just nu har jag ettpar fula röda strumpor på mig, ni skulle se hur förjävligt det ser ut. Tre timmar av kvällen kommer spenderas i byn, eftersom jag ska upp dit och se vad fredagen har att bjuda på, undertiden mamma är och vaktar barn på HV, eller hur man ska säga. Kommer hem efter 9 tiden, och kommer väl antagligen att kasta in ett inlägg då, eftersom jag endå inte har något annat för mig. Här händer liksom ingenting nu förtiden i Bromarf när det är så jävla kallt att man inte kan vara ute. Nej nu ska jag ta och leta fram lite extra kläder att hoppa ner i så att jag kanske inte fryser ihjäl !

Det är freedag

Publicerat 2012-11-09 klockan 11:52:33 (svensk tid)
Just nu är jag påväg hem, jätte skönt att sluta 11:45 på en fredag! Har haft två lektioner, ena gick ut på att se på film, och den andra att skriva en filmanalys. Efteråt så träffade jag Linda och Demi, och sen gick jag till bussen. Efter denhär bussresan så ska jag ta och göra ett butiksbesök och köpa nudlar och sedan äta upp dem i eftis och antagligen vänta flera långa timmar på att ta mig hem....
 
Nu ska kag leta upp en nummer på min brors begäran!

Carry on

Publicerat 2012-11-08 klockan 20:15:00 (svensk tid)
Bilden är tagen för ett år sedan, men jag kände mig sååå tvungen att ladda upp en bild på Linda eftersom jag har tillbringat de senaste dagarna med henne, hehe. Jag vet inte värför hon ser så lila-blå ut, men iallafall.
 
Gjorde nyss något som jag trodde att jag aldrig skulle göra. Jag spelade Xbox med pappa, och jag tror inte jag behöver skriva något mera om det, förutom att jag förlorade. Ska snart fara och sova, efter att jag har pratat klart med mina facebook vänner, och så ska jag fokusera på att inte prata om vädret med Linda .... eller någon annan kanske. 
 
Innan jag dör av slöhet så ska jag publicera!

NEW IN, bil

Publicerat 2012-11-08 klockan 17:38:53 (svensk tid)

I'm home

Publicerat 2012-11-08 klockan 17:29:53 (svensk tid)
Uuh, nu har jag landat hemma och ska sova i min egna säng inatt. Eftersom jag bara har bloggat lite smått och snabbt nu under de senaste dagarna så antar jag att jag har glömt en del, och sådär. Nu ska jag faktiskt vara så elak och säga att jag inte orkar skriva något längre nu heller fast jag är hemma, eftersom jag är trött och så måste jag testa att skicka in en video till läraren, och så borde jag också skriva några inlämnings uppgifter. Har ju inte precis bråttom men iallafall, här kommer en lista:
 
- Jag har frusit i klyv på stan två kvällar irad
- Har köpt ut Energi dricka till Linda. (Så jävla löjlig åldersgräns, bryr mig inte om vad som är lagligt i det fallet)
Sprungit omkring i två timmar i simhallens bollhall
- Gått så mycket att mina fötter värker
- Ätit köttpirog till morgonmål
- Väntat en halvtimme på min pizza i Koti pizza, och blev en kvart försenad till lektion
- Diskuterat viktiga grejer bakom skolan med Jeppe i en halvtimme
- Upptäckt att period 2 snart är över
- Fått en bil, en röd polo
 
...Ja, det var det ! JAG HAR FÅTT EN BIL, hoppas ni alla läste det! Kommer bild i ett annat inlägg, antagligen idag
 
 

Jag sover

Publicerat 2012-11-08 klockan 09:06:20 (svensk tid)
Nej, jag är i skolan, men jag skulle kunna somna när som hälst! Så har jag endå sovit 7 timmar de senaste två nätterna, vilket är mera än vad jag brukar sova på skoldagar.

Hinner bara skriva ett litet kort inlägg nu, men jag ska försöka att klämma in tillräckligt med information här. Jag blev en till natt hos Lindas farmor med Linda, så igårkväll var vi ute på stan tills klockan blev typ halv 9, vi var ute med F och A största delen av kvällen.

Imorse så vaknade jag halv 8 av mitt alarm, och åt morgonmål och stack sedan till skolan. Linda sov då ännu, lol. Kände mig lite som Tarzan när jag skulle nappa åt mig mitt modem som var i knuten bakom Lindas huvud, jag lyckades med det utan att väcka henne, skills.

Första lektionen hade vi gymnastik, och gick typ runt hela stan (haha) med Jx2 och T. Trodde jag skulle dö, för jag har så sjukt i mina fötter och ben efter alla timmars vanring i stan efter skolan. Men idag far jag hem, och Linda också. Åkar antagligen hem med dem, yo dude. Men nu ska jag avsluta detta, och typ... jag vet inte vad vi ska göra, läraren är inte här. Vilket betyder chill timme, men nu hejdå!

Chill hos Lindas farmor

Publicerat 2012-11-06 klockan 21:10:48 (svensk tid)
Efter att ha suttit i bilskolan en tid och sedan varit ute på stan i kyla pch mörker med Linda, Alex och Mathi så har jag och L landat hemma hos hennes farmor, och här ska vi övernatta, tillochmed två nätter verkar det som! Det är så jävla nice häär, tror jag dör snart. Vi hade lite problem med att veckla ut min säng som jag ska sova i, och nu ligger vi här och äter godis. CHIIILLL! hade dessutom fått mail av läraren att vi börjar först 10 imorgon, lovelyyyy!

Annors så var jag på pizzeria idag på matrasten med Linda och Jeppe, och imorgon spenderas den troligtvis med Linda och Alex, woooppiis.

Café

Publicerat 2012-11-06 klockan 15:25:16 (svensk tid)
Sitter på Cafè och väntar på att klockan blir tillräckligt mycket så att Linda slutar. Sen far jag och tar passfoton som behövs till bilskolan, och därefter så ska jag föra min väska till Lindas farmor, för att sen sitta en och en halvtimme på en obekväm stol i bilskolan och lära mig trafikregler, hell yeah. Snart är Linda här! wooooop!

Goodmorning

Publicerat 2012-11-06 klockan 06:03:30 (svensk tid)
Helloi! Idag så kommer jag ju inte hem efter skolan, jag blir i Ekenäs och sover hos Lindas farmor, yeye! Så bloggningen kan vara dålig tills imorgon kväll. Har varit vaken i 45 minuter redan, och ska äta en smörgås, borsta tänderna och sen platta håret innan jag sätter mig i bilen som kastar av mig vid skolan. Måste ännu packa det sista också!

Listboxen

Publicerat 2012-11-05 klockan 19:08:05 (svensk tid)

STEG 1
Namn: Linda Wiberg
Födelseplats: Ekenäs (Ja, så ni kan sluta Bromarf-mobba mej)
Bor: Bromarf .... (TYVÄRR...)
Ögonfärg: Blågröna
Hårfärg: Kastanjebrunt ungefär
Skostorlek: 39-41, beror på skomodellen
Civilstatus: Singel, och fri!
Höger eller vänsterhänt: Höger

Tumblr_md0zhzj6ze1rjkil0o1_500_large

STEG 2
Skor som du bar idag: Bruna PUMA
Dina svagheter: Jag är svag, haha. 
Rädsla: Sådana som försöker mörda mig (u don't say)


STEG 3
Första tanke när du vaknar: "Nejfan jag orkar inte stiga upp" - Endå gör jag det
När somnar du: Runt 11, 12


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Pepsi
McDonalds eller Frasses:  McDonalds!
Vans eller Converse: Converse ... bara för att jag inte äger ett par Vans
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingendera, hatar te!
Choklad eller vaniljglass: Choklad är gott


STEG 5
Svär du?: Japp
Sjunger du?: Ja, men jag kan inte
Duschar du varje dag? Oftast nog
Röker du?: Kanske
Gillar du skolan?: Den är okej, men egentligen så gillar jag den inte
Har du bra självförtroende?: Nej ... 
Kommer du överens med dina föräldrar?: Haha, väldigt sällan. Jag är tvungen att lyda dom, dom är överrens men inte jag

76596_472319596143851_1152303240_n_large

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Bara någon klunk
Rökt?: Har väl hänt
Shoppat: Mini-shoppat
Ätit en hel ask müsli?: Nej, det är as
Ätit sushi?: Nej, men förra månaden
Stått på scen? Nej
Skejtat: Haha, nejfan
Bakat?: Nej
Stulit : Nej
Kysst någon?: Nej
Kramat någon?: Ja
Haft sex?: Nej


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Naah
Varit full?: Mjo, tillräckligt
Blivit kallad hora? Ungefär
Blivit nerslagen? Nej, men nästan
Busring någon?: Jaa, flera år sedan
Gjort något som du ångrade?: Kan man säga
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Jo, i högstadiet
Kastat en sten på nån ruta?: Hmm ... jo!

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Ingen jävla aning
Hur vill du dö?: Åtminstone så att jag vet om det, lol
Vad vill du bli när du blir gammal? INTE en sur kärring


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Egentligen inga, för dör jag så får jag ju inte umgås med en enda ....
Antal CD-skivor du äger? I min ställning finns det över 20, men hälften är pappas typ
Antal piercings?: En i örat
Antal tatueringar?: Inga, ännu
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Någon gång när jag var liten

Tumblr_md105fpjau1rzo8l0o1_500_large

 

STEG 10

Vad ska du göra i sommar?: Ha det bäst
Vad ska du göra i vinter?: Frysa och önska att jag kunde gå i ide
När tar du studenten?: Någongång
Vad gör du efter gymnasiet?: Pft, går inte i gymnasiet ....
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Haha, random. Nejfan, knappast!
Vad händer till helgen? Jag kommer inte ihåg
Vad vill du helst göra just nu? Vara social


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Inte just nu, har tröttnat!
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Ansiktet, eller egentligen människan i sin helhet
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Den tiden är varin och farin
Vem är den perversaste person du känner? Ööh, har inte riktigt funderat på den saken
Hur många gånger har du varit utomlands? 6 gånger ?
Vilket land är bäst? FINLAND♥ Hell noo.... något vaarmt land!

http://listfolder.com/?p=2&id=363


This is how it is

Publicerat 2012-11-05 klockan 18:37:00 (svensk tid)
Haha, börjar med en bild på mig och Jenni från en gång hon henne ... peruk, löshår, hattar och grejer, fina var vi! Men ja, egentligen så ska jag prata om något helt annat, nämligen morgondagen. Vaknar kl. 6 och far i duschen och så iväg till skolan med en stor väska med mig. Ska nämligen vara en natt istan med Linda hos hennes farmor! Har också bilskola imorgon, och så ska jag fara till Fotofabriken och ta passfoton. Jag ska till och med försöka att dom blir lyckade. Men det var det jag hade att säga!
 
Nu kan ni fortsätta dräglar över hottisarna på bilden. (Hottisen till vänster har rest iväg till Åland!! Kommer inte se henne på fleeera långa dagar!)

Vad är det för fel på dig

Publicerat 2012-11-05 klockan 18:11:12 (svensk tid)
Vaknade två gånger inatt av att mitt huvud höll på att frysa sönder, det kändes lite så. Jag sov ju ute i husvagnen, värmen hade inte orkat värma (haha?) Det var inte kallt egentligen, var endå 18 grader, men jag hade huvudet omringat av fönster ungefär, så det drog lite kallt. Mitt huvud värkte som fan, men kl. 10 när jag vaknade så var allt bra igen. Tog 12'ans buss till Ekenäs, för att ha två lektioner. Efter ett R-kiosk besök så gick jag till Lindas Farmor för att vänta på Linda där utanför, och sen satt vi på café en stund tills pappa kom och sökte mig.
 
Väntar på att pappa ska ha maten färdig så att jag sen kan ösa den i mig, är hungrig som ett fan eftersom det enda jag har ätit idag är en ynklig hamburgare med några ostskivor. Sen så ska jag ringa till Linda och höra hur planerna för morgondagen blir!

Regn som jävlas

Publicerat 2012-11-04 klockan 22:52:33 (svensk tid)
Jag har blivit van med regn eftersom det regnar helatiden, men nu är det nog ganska förjävlligt. Är ute i husvagnen och ska just sova, men just när jag tänkte gå ut för att pissa så hörde jag hur det började regna rätt skapligt. Regnet jävlas nog lite med mig.
 
Har underhållit mig några timmar med Ipaden, och nu när klockan är 12 så ska jag nog sova, får sova länge imorgon eftersom det är måndag och vi börjar först kl. 1. ÄÄÄÄLSKAR DET! Men nu ska jag gå ut, fuck my life.
 

Jag saknar dig lite

Publicerat 2012-11-04 klockan 17:57:00 (svensk tid)
It won't always be easy but i know that it's always worth it
 

Happy halloween

Publicerat 2012-11-04 klockan 17:24:00 (svensk tid)
När jag endå firade halloween denhär helgen så passade jag på att färga håret rosa och skaffa klarblåa linser. NOT. Jag behöver knappast skriva det, men bilden är fake, redigerad så att det luktar prutt om det! Ja, jag har suttit och redigerat lite bilder, jag försöker bli bättre på att "sminka" med hjälp av ett redigerings program, men såklar så lyckades jag inte hålla mig inom gränserna, utan istället så gjorde jag så att jag blev och se ut som ett spöke. Värför kan jag aldrig göra grejer seriösa, haha ? JO, jag ska fortsätta min redigering och göra en seriös version nu, om jag tänker att bilden ska hamna på facebook så kanske jag inte gör mig att se helt total förjävlig ut...

Bakgrund och header

Publicerat 2012-11-04 klockan 17:18:35 (svensk tid)
Böt till en annan header, som skulle föreställa lite mera vinter än vad min förra var. Ändrade också färgen på bakgrunden! Det ser förjävlit ut till min skrikrosa färg i menyn och i rubrikerna, men just nu får det fortsätta vara så, eftersom jag inte har lust att ändra det, men inom några dagar så kommer jag antagligen ha gjort det, hehe.
 

I love it

Publicerat 2012-11-04 klockan 16:06:02 (svensk tid)
21180_405677982836768_200248676_n_largeTumblr_m77v5yri0j1rzwttwo1_500_largeTumblr_m75aiuacwl1rzwttwo1_500_large

Nu var det över

Publicerat 2012-11-04 klockan 14:42:40 (svensk tid)
Nu kommer jag att sluta babbla om min film som jag aldrig lyckas få gjord. Filmade lite nytt med mammas Iphone och det fungerade lite bättre då, fick en film gjord men den blev inte alls lika bra som den skulle ha blivit med det förra filmmaterialet, jag får ju inte katten att göra samma saker pånytt, haha. Så jo, nu har jag en film, som blev dålig och det är ingen mening med den. Först kommer dte lite foton och plötsligt min katt som börjar dansa och gäspar i slutet. Den sista grejen som inte fungerar nu är att jag inte får filmen bifogad i mailet.
 
Snart ska jag äta hamburgare, och senare ikväll så börjar jag bege mig upp mot byn för att träffa Jenni och Perre ett varv när dom nu äntligen kommer hem ditifrån. Eller så kommer dom hit, får se lite hur planerna blir ännu. 

NU JÄVLAR

Publicerat 2012-11-04 klockan 11:18:18 (svensk tid)
Världen är emot mig! Ingenting fungerar som det ska. Min plan B om filmen skrotades just, den där jävla Suzukin startade inte, så hinner absolut inte få igång den innandet börjar mörkna. Det som harmar extra mycket är att jag redan har börjat på filmen!! Och får nu skita i att göra den klar ..... jag ger upp, det blir för knappt om tid, jag hinner inte få en film färdig. Får jag underkänt i kursen pågrund av krachande Movie Maker och en fyrhjuling som inte startar så får jag väl ta den smällen! SUCK!

Shit assså

Publicerat 2012-11-04 klockan 10:37:04 (svensk tid)
Efter 8 timmars sömn så har jag vaknat till liv och måste nu direkt börja fundera på filmen som jag måste få klar idag! Har en liten idé nog. Ska typ laga en film om min hobby, sätter först in bilder som jag har fotograferat, sen så sätter jag in något litet klipp på katten från igår, och avslutar med lite filmmaterial när jag kör fyrhjuling i skogen på banan, måste hitta någon som vill filma alltså.
 
Så nu har jag inte tid med att blogga på en tid antar jag, men vi hörs om några timmar!

Jag är bäst

Publicerat 2012-11-03 klockan 23:08:00 (svensk tid)
Jag är faktiskt lite chokerad över mig själv, ni kan inte gissa va jag lyckades me idag! Ni minns antagligen dendär gamla laptopen som har slutat ungera ungefär 4 gången nu? Nu den senaste gången så var den värre än vanligt. Men idag så fixade jag den, det tog några timmar, men iallafall så fungerar den nu, knappast så många veckor men man vet ju inte...
 
Blev verkligen en egoboooost! Ska passa på att skryta lite här...
 
Först så försökte jag reparera de skadliga filerna utan att göra någon inveckligare grej, men datorn var så mycket down så det fungerade inget vidare. Skulle sen installera windows pånytt, men eftersom dvd'n är sönder i den datorn så kunde jag ju inte bara lägga in skivan med windowsfiler. Jag testade att kopiera filerna på minnessticka och ta det den vägen, men såklart så fungerade det inte heller. Jag hade egentligen gett upp då redan, så jag tog en titt på dvd'n som har varit sönder sen vi skaffade datorn, och en minut efter det så var den fixad. Ja, jag kan inte förstå hur någon inte hade märkt felet tidigare, det var en lös skruv som jag fixade till direkt. Hah. Sen så kunde jag ju sätta in windows cd'n och installera och "programmera" in nytt windows i datorn. Sen plötsligt så fungerade datorn igen!
 
Nu är jag iallafall ute i husvagnen, tänkte sova här en natt eftersom att det är lördag, liksom.....
 
Ska kasta på en skräckfilm och bli lite passligt rädd eftersom det är halloween för mig nu!

Jag ger upp

Publicerat 2012-11-03 klockan 16:18:32 (svensk tid)
Blev ingen film. Får laga en film om något annat imorgonm typ filma med en Iphone istället för digitalkameran så kanske det fungerar. Det dumma är att jag har hållit på med filmen enda sen jag vaknade idag, och endå så har jag inte ens börjat med den. FUCK MY LIFE!!

TODAY WAS A GOOD DAY

Publicerat 2012-11-03 klockan 13:48:44 (svensk tid)

ROBBIE WILLIAMS

Publicerat 2012-11-03 klockan 13:43:03 (svensk tid)
Robbie_williams_largeTumblr_mbyb5yinc11qc5i9so1_500_largeRobbie_williams_largeRobbie-williams-drugs_largeTumblr_mcm8bebpze1qc5i9so1_500_largeTumblr_mbqr2gxpfz1r7uytco1_500_large

WMM

Publicerat 2012-11-03 klockan 13:35:53 (svensk tid)
Windows Movie Maker krachar helatiden, så inte blir det någon film gjord! Håller som bäst på att ladda ner något annat film editeringsprogram, som jag inte har en aning om hur man använder. Något säger mig att denna film kommer inte bli så vidare bra. Dessutom så kan jag inte göra seriösa filmer, dom blir alltid så otroligt oseriösa. Så att, jag kommer ha en oseriös film om min katt som sätts i min portfolio, ha ha ha... kill me.

Forever alone lördag

Publicerat 2012-11-03 klockan 11:57:54 (svensk tid)
Här sitter jag och häller i min några deciliter energi lördagen till ära, haha. Funderar också på filmen om min katt som jag ska göra till skolan, som senare hamnar in i min portfolio, stress! Den måste ju absolut bli bra då, om man tänker på att den i framtiden ska hjälpa mig få jobb, typ. Mamma och pappa har dragit iväg till Starrbölet för att sätta utemöblerna i vinterförvar, och sen skulle dom till Tenala för att tända ett ljus på Farmors grav. Idag är det halloween för min del, även fast halloween redan har varit. Kommer antagligen att blogga lite nu och då idag och imorgon, eftersom att jag är hemma och har inga planer, förutom filmen som jag måste fixa klar, kommer säkert att lägga in den här också, beroende på internetet och hur bra den blir, hehe.
 
Jag minns inte när jag somnade igår, låg uppe och såg på film fast jag var dödstrött, och avslutade kvällen med att ligga och chatta och sedan somna med facebook i ansiktet ungefär ....

Bibedibibba

Publicerat 2012-11-02 klockan 19:31:24 (svensk tid)
Har haft kusin här i ca 3 timmar, vi satt i husvagnen och var otroligt lama och skrattade så att mina ansiktsmuskler är helt trötta och jag känner mig allämnt förlamad. Vi google translaita lite, som säkert alla människor någon gång har sysslat med, klicka HÄR och använd sedan "lyssna" på vänstra sidan ... det låter rätt om det blir typ "bibbabibbah... bibedibibbabibbah" i slutet! Joo det låter förbannat roligt, sitter för mig själv och flinar åt det fortfarande!

Nu ska jag fortsätta på min random film som sedan ska läggas in i den hemliga gruppen på facebook som jag har med Perre och Jenni så att dom kan se vad jag har åstadkommit, var ganska länge sedan jag gjorde en film senast. Så blir det när jag slutar skolan alldeles för tidigt och kommer hem och har massor med tid ... men ja, tycker själv att filmen hittills har varit förvånansvärt bra!

FREDAGKVÄLL

Publicerat 2012-11-02 klockan 15:56:50 (svensk tid)
Kom hem väääldigt tidigt, och sen dess så har jag hållit på att göra en film, som kansks blir klar inatt någon gång. Tog iallafall matpaus nu, och orkar inte fortsätta just nu för jag väntar på min kära kusin som är påväg hit ungefär nu! Han har inte varit hit sen i somras, och det är bra att jag får lite sällskap såhär fredakvällen till ära. Ska gå ut och fixa upp lite i husvagnen eftersom jag måste visa honom hur fin den är, haha, han har inte sett den ännu. Måste kopla ström och sådant!
 
 

Påväg hem

Publicerat 2012-11-02 klockan 11:58:13 (svensk tid)
Vi slutade plötsligt otroligt tidigt, redan halv 12 så sa läraren att vi kunde sticka hem! Trodde först att det betydde att jag skulle vara tvungen att vänta ute i regnvädret i 3 timmar, men så tog jag en tidigare buss, och nyss ringde jag till min bat Mormor som kommer och hämtar mig från bussen och kör hem mig. For iallafall till Smakis och äta eftersom jag var hungrig som ett svin och jag hade endå en timmes väntan på bussen.
 
Just nu sitter jag på bussen och undrar över värför min ipad har bytt tangentbordsspråket till Finska ....

Sudda bort din sura min

Publicerat 2012-11-01 klockan 20:18:01 (svensk tid)
Har haft två töntar här på ett snabb besök efter lite chill i Padva! Blev en hel del galna bilder med zoom-effekt, kan inte göra annat än att skratta åt dem. Kan berätta att bilderna är lite förvrängda, mina två vänner ser inte riktigt ut såhär i verkligheten. Klockan är inte ens halv 10 ännu, men jag ska stänga datorn redan så att jag får det gjort, och krypa ner under täcket och fortsätta chatta via Ipaden istället, kan inte förstå värför jag alltid är dödstrött på mornarna, dagarna och kvällarna, men så fort jag lägger ner mig i sängen så får jag endå aldrig sömn.... gonatt iallafall!

Du är irriterande

Publicerat 2012-11-01 klockan 15:08:45 (svensk tid)
Dagen har gått otroligt långsam, och jag har haft otroligt på nerverna. Sitter i skolan, vi har slutat redan men som vanligt så blir det lång väntan på pappa. Han slutar några minuter tidigare idag iallafall, sen bär det av till Matkahuolto och sedan ett besök i matbutiken, innan vi börjar hemresan! När jag kommer hem så ska jag snabbt kasta något i magen för att sedan tillbringa en del av kvällen med Jenni och Perre. Har en hel del att berätta åt dem, ena grejen är orsaken till mitt nervsammanbrott, den andra är om en dålig raggningsreplik och det sista är ... En annan grej som jag inte ens kan nämna ett halft ord av.

Så mycket annat har jag väl inte att berätta, förutom mina veckosluts planer. Jag skiter i att tillbringa tiden i Ekenäs eftersom jag inte alls har lust för det just nu. Istället så kommer jag vara hemma och laga en film om min katt, som jag tänkte ha som skoluppgift. Den kommer antagligen ta en stor del av veckoslutet, men ska väl försöka endå hinna träffa någon kompis, fast dom flesta är på Höstdagarna...