Tatueringar

Publicerat 2012-10-31 klockan 20:03:08 (svensk tid)
Nu när jag snart är 18 så ska jag skaffa en tatuering! Jag har bestämt mig för det, vet inte när, men iallafall i framtiden någon gång. Önskar mig lite tatureings-pengar till julklapp eller födelsedagen bara! På söndagen så sökte jag lite inspiration i Weheartit med Linda, och det är ingen stor tatuering jag vill ha. (Något med en "forever" symbol, den liggande 8:an är just nu högst upp på min lista) Vill ha en liten, som har en betydelse, eller bara något fint. Har redan börjat skissa lite på en design, men mitt huvud är så tomt ännu så jag har långt ifrån bestämt mig. En liten tatuering har oftast ganska stor betydelse (även fast den är billig, lol) Jag har faktiskt ingen aning, men lite ditåt var den ska ta plats, någonstans i närheten av min högra hand, tror jag. Här är några få weheartit bilder iallafall!
 
Tumblr_mcg65dp29e1rjtuimo1_500_largeTumblr_mb8dtgg3fd1ruh223o1_500_large

Arkivbilder

Publicerat 2012-10-31 klockan 19:11:00 (svensk tid)
Bara på skojs skull så blir det lite arkivbilder! Dom blir oftast helt bortglömda, även fast jag inte har så mycket bilder i mitt bloggarkig eftersom min blogg endå är någolunda ny, har inte ens haft den i ett halft år ännu. Men iallafall, bilder:
 


 
Oj vad jag saknar sommaren efter att ha sett egenom dessa bilder, helt otroligt hur tiden går snabbt...

Fyfan

Publicerat 2012-10-31 klockan 18:36:36 (svensk tid)
Mitt huvudvärker. Mina ögon vill sova. Själv vet jag inte riktigt vad jag vill. Skoldagen idag har varit väldigt lugn, vi gjorde ett restaurangbesök och på eftermiddagen blev det teater. Sen var jag ungefär två timmar i stan med Jenni. Måste berätta om en liten konstig händelse i Café Busters! Jag och Jenni satt och åt och drack vid ett bord med soffor. Plötsligt kommer det en mommo och sätter ner sin väska brevid ena soffan. Hon säger ingenting, men hon öppnar sin jacka, för att en sekund senare stänga den igen, ta sin väska och gå tillbaka ut från Café. Jag och Jenni kollade dumt på varandra, men tänkte inte mera på det sen. En minut senare kommer samma mommo tillbaka dit med två andra mommon i släptåg. Dom verkar inte alls se oss, utan dom sätter ner sig brevid oss i varsin soffa och börjar prata mommo snack och tar av sig rockarna och sätter ner väskorna. Det underliga var att dom inte sa något till oss, dom låtsades att vi inte var där. Inte heller ägaren av Café sa något åt oss, och så började vi kolla efter "RESERVERAT"-lappar, men nej. Jag och Jenni tog vår grejer och stack därifrån. 1-0 till mommona! Rakt ut sagt så tycker jag att dte var väldigt skit gjort, tillochmed arga mommon borde veta bättre!
 
Satt sedan en och en halvtimme i bilskolan, och efteråt fick jag sån jävla huvudvärk! Åkte hem med pappa, och nu känns det som att mitt huvud väger 89 kg mera än vanligt. Nu ska jag gå och leta upp en pizza åt mig, och glädjas över att det här var sista bilskole kvällen för denhär veckan, nu återstår bara ... några hundra gånger. Haha, nä men nästan.

En bättre dag imorgon

Publicerat 2012-10-30 klockan 20:14:45 (svensk tid)
Har äntligen kommit hem och sitter och nyser och fryser som en gris. Dessutom bjuder jag på en dålig outfit bild, sorry. Mitt humör är väldigt lågt nu, min dag har bestått av att vänta. Tänker inte ta hela storyn om, men: Efter skolan väntade jag 3 timmar på att bilskolan skulle börja. Sen hade jag bilskola, och väntade en timme efter det ännu, på bussen. Det var iskallt och det fanns inte en enda grej att fördriva tiden med. Sen när jag kom hem så var klockan närmare halv 9! På denna halvtimme som gått sedan dess så har jag skrivit detta, ätit, läst bloggar och kollat bdb. Gjorde det liksom på raserfart. Grejen är den att kom just hem från Ekenäs, och ska nu sova i några timmar för att se vakna jätte tidigt och fara iväg till Ekenäs igen, och så kommer samma grej upprepa sig imorgon också. AAH, blir galen! Snart tar jag med mig tält och slår upp det i mitten av rondellen förfan. Men tänkt, först hade jag problem med att överleva att vänta två timmar i stan i kylan, och nu tackvare bilskolan så blir det 4 timmar .... jag vet precis att jag inte klarar av det här nu. (Skulle vara en annan grej om mina okära föräldrar skulle låta mig övernatta i stan, men det är ju en grej som tydligen är strängt förbjuden fast jag är 17 år och 10 månader) Nu ska jag gräva min grav och planera mitt veckoslut som absolut inte tänker tillbringas hemma, det är allahelgona!! (Hmmm, jag blir feidad av alla Bromarfkompisar eftersom dom sticker iväg på höstdagarna!) JAJA, nu måste jag sova så att jag hinner göra det alls.
 
Snart iväg till Ekenäs igen, ska bara sova lite först.... liksom jess.

Kill me

Publicerat 2012-10-30 klockan 17:45:10 (svensk tid)
Sitter nu och väntar på bussen, bara en timme kvar, KILL ME! Förutom att jag höll på att få dåndimppen på bilskols lektionen, så är det skitkallt här, denhär hårda frusna träbänken suger värmen av mig. Påriktigt! Jag hatar hatar hatar hatar detta, hur ska jag få tiden att gå ?? Busseeeen, komsi komsi ....

Kill me

Publicerat 2012-10-30 klockan 17:45:09 (svensk tid)
Sitter nu och väntar på bussen, bara en timme kvar, KILL ME! Förutom att jag höll på att få dåndimppen på bilskols lektionen, så är det skitkallt här, denhär hårda frusna träbänken suger värmen av mig. Påriktigt! Jag hatar hatar hatar hatar detta, hur ska jag få tiden att gå ?? Busseeeen, komsi komsi ....

Tisdag

Publicerat 2012-10-30 klockan 13:26:18 (svensk tid)
Tisdag är alltid veckans tråkigaste dag. Egentligen utan orsak så tycker jag att den här dagen suger. Skolan var lame med endast 3 lektioner, och nu återstår tre ensamma timmar i stan tills klockan blir bilskola. Det suger att vänta. Just nu sitter jag hos Ann-Mari, jag stack hit för att slippa kylan på utsidan, men hon själv var visst inte hemma. Men känner jag henne rätt så stormar hon in här när som hälst, snart hör jag antagligen nyckeln i låset. Ska hem med 8:ans buss idag, så det blir lång dag idag för mig. 11 timmar i stan, oumaaai!

Kommer typ dö snart, orkar inte vänta i stan helatiden. Det har liksom blivit lite lame..... Får spunk och huvudvärk av det!

(Nu ska jag googla "spunk", för jag vet inte vad det betyder men det lät bra)

You are my dream

Publicerat 2012-10-29 klockan 20:17:36 (svensk tid)
Oooh, åt en lövbiff på Harolds så att det kändes som att jag aldrig mer i hela mitt liv skulle behöva äta! (Endå så tryckte jag i mig en hel ask vindruvor när jag kom hem) och gjorde sedan ett snabbt besökt till Ekenäs Bibliotek innan pappa skjutsade mig till Vainio för första bilskolskvällen! Gick helt bra, fick material och fyllde i en lapp, så nu har jag officielt börjat bilskolan, känns jävla bra, äntligen! Fick sluta en kvart tidigare, och sen var pappa istan och väntade på mig så jag behövde inte krångla med buss och grejs. Imorgon tidig väckning och iväg till skolan, slutar tidigare än vanligt imorgon, redan 2. Vilket betyder att jag måste vara i stan 3 timmar tills bilskolan börjar .... grau liksom. Nämen, hittar antagligen på något nog.
 
Nu ska jag attakera klädskåpet och välja kläder för morgondagen!

Creepy cat

Publicerat 2012-10-29 klockan 14:04:27 (svensk tid)
Tumblr_ltn13dwrdh1qgnyxvo1_500_large
Nu har jag lektion, och denhär datorn är också trög. Antar att skolans internet är ganska dooown. Jag är vrålhungrig och är kär i måndagar, för dagarna känns jätte korta när vi börjar så sent och bara har två lektioner. Så om en timme så är jag i stan med Jenni och ännu en timme efter det så sitter jag på Harolds och äter mig mätt, för att sedan BÖRJA BILSKOLAN. Och hem med 8:ans buss, uuh.
 
Sitter och hör på presentationer, därför behöver jag inte göra något. Jo, egentligen höra på men det är för jobbigt för att göra på en måndag. Själv ska jag ha min presentation först imorgon så. Mina problem just nu är att jag fryser och är hungrig. Dessutom så hatar jag skolans datorer. Katten på bilden ser väldigt creepy ut, den är tagen från weheartit. Nu ska jag skaffa mig Tumblr, jag är lite sen i utvecklingen så därför har det nu tagit flera år innan jag ens har kommit på idén, men ja. Ska se hur det går till där, för jag har faktiskt ingen aning. Världens tråkigaste inlägg, hejdå.

i skolan

Publicerat 2012-10-29 klockan 13:01:42 (svensk tid)
Är i skolan på antagligen skolans trögaste dator. Vi har paus nu, har haft i en halvtimme, och före det hade vi gymnastik som gick ut på att spela pingis en stund. Resten av lektionen så väntade vi bara på att dom andra som hade varit ut och gå skulle komma tillbaka så att vi skulle få sluta. Det är lite varmare ute idagm men det kommer antagligen börja regna. Hoppas på att snön försvinner då! Har egentligen ingenting att skriva med kände att det behövdes ett inlägg, hehe.

Glada vi till skolan går

Publicerat 2012-10-29 klockan 10:22:35 (svensk tid)
Nu kommer ett fem minuters inlägg! Måste bara berätta om värför jag kommer hem så sent idag. Slutar kl. 4, och sen tillbringar jag en timme på stan med Jenni! Efter det så kommer pappa till stan och så far vi och äta någonstans så att jag inte ska hungra ihjäl. Ska sedan till bilskolan, kursen börjar idag nämligen! Sen rymmer jag därifrån 45 minuter för tidigt så att jag hinner hem med bussen, yee! 
 
Men nu måste jag till bussen ....

Min hårgärg

Publicerat 2012-10-29 klockan 10:08:58 (svensk tid)
 
Observera att mitt hår är oplattat på båda bilderna, och att bilderna inte exakt visar rätt färg! Det är lite brunrött, typ kastanjebrunt! Nu ska det bli intressant att se hur länge det hålls i mitt hår ... innan det börjar bli som förra gången. Men eftersom det är vinter nu och solen inte bleker lika ordentligt så kanske det håller lite längre ... hehe. Nu måste jag platta håret och sedan s¨k

I see you

Publicerat 2012-10-28 klockan 19:29:00 (svensk tid)
Nejdå, du ser inte dubbelt, jag har verkligen satt hit två exakt lika bilder på mig själv. Det här är min nya lite "vintrigare" profilbild på facebook. Ni borde egentligen få en bild på mitt nyfärgade hår, men just nu så är det världens sämsta ljus och mitt hår är dessutom ... ja, det ser inte så bra ut helt enkelt. Men imorgon innan jag reser iväg till skolan så kommer det nog bilder, om jag inte får brottom ! 
 
Pågrund av val så måste jag nu vänta två timmar längre på solsidan, eftersom det kommer senare idag. Ett annat FML moment jag kan berätta är att mitt täcke och dynor är ute i husvagnen, vilket ger resultatet till att jag måste klampa ut i snö och minusgrader och hämta in det. Helt otroligt awesome!! Not.
 

Dessutom så måste jag börja planera halloween! Förfan, jag blir annors forever alone hemma. Jag måste faktiskt hitta på något att göra helt själv nu, med någon annan. Det är nämligen så att både Jenni, Perre och Linda far iväg på något som kallas "Höstdagarna" och där kommer dom vara hela helgen. Vilket, i sin tur betyder att jag kommer vara forever alone. Därför tänker jag nu redan höra vad som händer till exempel i Ekenäs, och jag får antagligen jona någon av mina skolkamrater. Haha. Annors så får jag väll låsa in mig i mitt rum och kolla på skräckfilmer tills jag somnar ..... hmm, det skulle verkligen vara min sämsta halloween någonsin! Nä, men jag får väl nog någon att orka med mig, woop!
 

Ny hårfärg

Publicerat 2012-10-28 klockan 14:40:11 (svensk tid)
Kom till Lindas med Arctic Caten, och så färgade hon mitt hår, OCH DET BLEV NICE. Känns jätte bra att slippa min förra urtvättade underliga färg som bestod av 10 andra olika färger. Denhär färgen är samma färg som jag färgade förra gången, men det var i somras någon gång. Nu ska jag bara chilla här med facebook och Linda.

Blame it

Publicerat 2012-10-28 klockan 12:21:54 (svensk tid)
Känner mig som ett levande lik, är trött som fan och måste ännu vänta ett par timmar innan jag kan hoppa till sängs, här är så ljustså ingen normal människa skulle kunna somna här. Dessutom måste jag vara vaken tills pizzan ikväll, det är ju inte något som man precis vill missa. 
 
Nåja, nu ska jag glida iväg till Lindas på något fordon som orkar ta sig fram i denna halka, hehe.

I'm still alive

Publicerat 2012-10-28 klockan 10:18:00 (svensk tid)
Detta är nu fyra bilder från helgen, och mera tänker jag inte heller bjuda på! Två av bilderna har Jacob tagit, bara för att inte nämna det så var jag tvungen att göra det. Veckoslutet var tråkigare än vanligt, kallt, äcklig snö och brist på sätt att ta sig fram. Tillbringade lördagen med Perre och Jacke, eftersom Jenni och Benkku stack iväg tidigt på morgonen till Helsingfors. Så vi tre chillade för det mesta i husvagnen, åt tonfisk, pizza och hamburgare mest för att fördiva tiden. Några timmar senare så fick vi så tråkigt så vi ringde runt och försökte skaffa skjuts till byn. Pappa erbjöd sig sedan att köra oss till Perres, så dit stack vi sen. Vi tog en tripp ut på byn, och det var förbannat kallt och vi bara satt och gjorde ingenting. Tillbaka till Perres, och sen när Jenni och Benkku kom hem så flög vi iväg till hennes och så övernattade vi där.
 
Tidig väcknig på morgonen, eftersom pojkarna skulle med bussen. Mamma och pappa kom sen och hämtade hem mig, och nu sitter jag här och är sömnig och ska försöka mig på finska uppgiften som kommer skita sig totalt för jag fattar inte ens ett halft ord.


 

In my room

Publicerat 2012-10-27 klockan 12:10:21 (svensk tid)
Nu har vi förflyttat oss in istället för att vara i husvagnen, för vi skulle alla hoppa in i duschen (i tur och ordning). Och nu sitter Jacke och stylar Perres hår, undrar hur det kommer se ut när det är klart ...

Dagens problem är att vi inte vet hur vi ska slippa upp till byn kl. 8 ikväll, ingen skjutsar och fan heller att någon av oss ger sig av med skoter!

Godmorgon på er

Publicerat 2012-10-27 klockan 08:08:36 (svensk tid)
kvällen och natten igår var väldigt rolig, haha. Vi chillade en stund i Jennis husvagns också, och sen gick vi tillbaka till min för att bädda och börja sova. Just nu sover Jacke och Perre brevid mig. Vaknade otroligt tidigt för en lördag, klockan var bara lite över 8 !! Vaknade av Jenni och Benkku, som berättade att dom skulle iväg till Helsingfors idag. Så jag kommer tillbringa min dag här ute i husvagnen med Jacke och Perre, tills ikväll när Jenni och Benkku kommer hem tillbaka, sen drar vi alla iväg till Jennis och övernattar även en natt där! Så att det kommer antagligen bli ganska lite med sömn dethär vwckoslutet, eftersom det är tidig växkning sen eftersom B och J ska med bussen tillbaka hem. När vi vaknade här så var det superkallt, metaren visade 15 grader, gasvärmen hade slutat fungera och stängt av sig, så nu hoppas jag bara på att elvärmen orkar värma upp husvagnen tillbaka, Ute är det -3 grader, och jag hatar att det redan har kommit snö i oktober.... Helt sjukt. Nästa vecka ska det bli varmare igen, så jag hoppas på att snön smälter bort igen. 
 
sådär annors å kan jag berätta att min Ipad har börjat få försämrad batterihållningstid, så måste börja träna upp den innan det blivit försent. Bara om ett par månader så har jag redan haft min Ipad i ett år! Känns ganska otroligt, tyckte jag just fick den ....

Väntar

Publicerat 2012-10-26 klockan 20:03:31 (svensk tid)
Sådär såg det ut när jag kom hem ida, och nu är det mycket, mycket värre. Imorgon kommer vi antagligen inte ens slippa ut från husvagnen eftersom allt kommer vara insnöat, typ. Sitter fortfarande och väntar på mitt husvagssällskap, dom borde varit här redan för minst en halvtimme sedan. Men jag antar att dom kommer, ska börja räkna minuterna nu, hehe. Alltid när jag väntar på sällskap så vet jag att dom alltid kommer minst en timme senare än vad dom säger, men endå så blir jag besviken när dom inte dyker upp i tid. Kan iallafall fördriva tiden med att skriva dethär inlägget lite längre än vad det egentligen skulle behövas.
 
Mina planer för nästa vecka lutar lite mot gym och simhallen med Linda, haha. Vi ska inviga våra bikinin på vintertid tänkte vi. Nä, mäst sitta och värma oss i bubbelpoolen nu när det är skitkallt ute. På söndagen så har vi lite små planer på photoshoots, men jag antar att dom planerna blev skrotade pågrund av detta skyfall. Sitter här och söker i min hjärna om jag skulle ha något annat färdig planerat, men jag tror inte det. Förutom att jag ska gå på fin restaurang med klassen på skoltid! Nu börjar pappa laga mat så det är bäst att jag far ut i husvagnen och fortsätter vänta på folket där. (fuck logic)

Du gör mig galen

Publicerat 2012-10-26 klockan 17:42:56 (svensk tid)
Just nu sitter jag i mitt rum. Framför datorn. Jag har städat lite smått i mitt rum. Ska snart bära ut fem pizzor och fem hamburgare till husvagnen. Samt bestick och talldrikar. Täcke och dynor. Det är en och en halvtimme tills Jacob, Benjamin, Jennifer och Pernilla anländer hit. Husvagnen har varit på värmning i någon timme. Det har blivit 6grader. Måste sätta på gasvärmen också. Det har snöat mera. Det snöar massor helatiden. Vad ska jag göra nu? Internet far helatiden. Kan inte facebooka. Eller publicera detta. Måste vänta en liten stund tills internet är tillbaka för en sekund. Ska bli jätte roligt ikväll. Nu ska jag sluta skriva.

Nu är det hemskt

Publicerat 2012-10-26 klockan 15:21:00 (svensk tid)
Fy för snö, nu hamnar Melvin och skotern i vinterförvar, och tas fram först efter vintern. JAPP, så är det faktiskt, pappa låter inte mig köra, och då är det bara några cm snö. Så nu hoppas jag på att Perres mor är snäll och skjutsar ner henne och Jacke till mig, eftersom att jag inte ska till byn .... 
 
Nåja, ska snart ut i husvagnen och sätta på värmen så att vi alla överlever där, och sen måste jag ut och städa och bära ut mitt täcke dit och allt sådant. Kommer ett till inlägg innom kort men jag har så mycket för mig just nu så ja hinner inte skriva nu.

Helt otroligt kallt

Publicerat 2012-10-26 klockan 10:31:45 (svensk tid)
Först var jag nöjd över min nya vinterrock, jag frös inte ett dugg även fast det blåste. Men det var plusgrader då, nu är det minus, och jag fryser som fan ute. Det är inte fel på min rock, den är otroligt tjock och jag känner mig som ett fetto i den, men det är kallt ute. Hur blir det senare i vinter, då det är flera flera minusgrader? ser ni en tjockis som har frusit fast på gatan så kan ni gissa att det är jag även fast det mest liknar en stor isbit!

Sitter och fryser händerna av mig just nu, sitter inne i datasalen på lektion och har min rock på mig. O har tagit över min halsduk och sitter och dreglar på den just nu, jag tror han försöker äta den. Vi har en lektion kvar efter dethär och efter det så blir det butiken med Janne och sedan flyger jag in i en varm buss! ¨

Det här klassrummet är skitkallt btw, sitter rakt under en luftkonditionering sak som gör att luften ska bli fräschare, men den blåser så iskall luft på mig! Bloggningen kommer suga enda tills söndagen tror jag, men ska försöka slänga in något ointressant inlägg under helgen nog ...

FUCK MY LIFE

Publicerat 2012-10-26 klockan 06:34:17 (svensk tid)
just när jag skulle gå ut i bilen så.... Ja. Jag öppnade ytterdörren och såg förfan SNÖ!! Det var inte mycket snö, men det var iallafall så mycket att mina Converse hamnar i vinterförvar. Nu blev det lite dåligt det här till fredagen, eftersom planerna kanske lite hamnar finslipas. Benkku och Jacke kommer till Bromarf, och vi ska övernatta i min husvagn denhär gången. Jenni och Perre också. Men att ta sig fram i snön lär ju inte bli så lätt, Melvin har nog gott i idè tror jag. Jag måste fråga honom, för jag ska till byn idag, och sen får Jacke åka med mig ner i Melvin för jag låter inte Perre ha han och åka (absolut nu inte när det är snö) för då kan det inte sluta bra.
 
Bloggar vid halv 3 tiden, om inte tidigare.

Nu är det vinter

Publicerat 2012-10-25 klockan 20:35:12 (svensk tid)
Känslan då man sitter och chattar med sin kusin som befinner sig i Pargas, och så pratar om att det snöar massor där. Tyckte det just var sommar. Flera har även meddelat på facebook att det snöar, så om några dagar så kommer antagligen vår gård attakeras av ett vitt lager av snö. Det skulle väldigt gärna få dröja någon vecka ännu, helst skulle det inte alls behöva komma snö! 
 
Tyvärr så fick jag inte mitt hår färgat idag, fick tekniska problem i hushåll nr. 1, och det tog mycket längre än förväntat, uppstod även ett litet problem i hushåll nummer2, så klockan var alldeles för mycket för att färga något hår efter det. Nu ska jag göra min presentation klar, finskan flyttar jag till veckoslutet för inatt ska jag SOVA!! (Hehe, dessutom så är ju Benkku i Bromarf då så han kan få vara min översättare) 

Nu är det värsta kvar

Publicerat 2012-10-25 klockan 15:27:41 (svensk tid)
Är ganska förvånad över att ja klarade skoldagen utan att dö, jag har nog aldrig varit såhär sömnig på en skoldag Men även fast skoldagen är över nu och vi slutade tidigare, så har jag det värsta me dagen kvar, nämligen de eviga två timmarna att vänta i minusgrader, idag.

Trodde att jag inte hade så mycket att göra idag. Men fan det har jag! Ska till två hushåll och installera virusskydd, sen till Lindas och få mitt hår färgat (tror jag) sen måste jag hem och göra skolgrejer igen, typ finska och annat bajs.

På matrasten så var jag ut och äta med Ann-Mari och så joinade en gubbe oss också. Nu så är pappa påväg efter mig från kylan, så får jag sitta på hans jobb istället, det första jag ska göra när jag kommer dit är att jag ska dricka arm kakao! Det finns enkaffe apparat här som ineåller flera olikasorters kaffe och kakao, så trycker man bara på en knapp och så kommer de en mugg med kaffe/kakao i! GRATIS ännu till, den äger! Tror jag sen ska smaka på något random kaffe som låter gott. Fast jag inte dricker kaffe.

Jag går i sömnen

Publicerat 2012-10-25 klockan 09:12:38 (svensk tid)
Det känns lite som att jag går i sömnen just nu, haha. Fyfan jag är trött, som tur så borde jag inte ha något skolarbete för kvällen, hoppas jag. Det är också skitkallt ute, det är minusgrader och frost överallt även fast klockan är 10. Idag hemma på morgonen vid 7 tiden så var det plusgrader... Det enda som är bra med att bo där som jag nu bor, är det att det alltid är några grader varmare där och snön kommer senare där. Fast på våren är det precis tvärtom. 
 
Har haft en jätte sömnig timme nu, hade en engelska kurs och jag hatar dendär kursen redan. idagar vi också kul motion, och vi ska spela Wii och pingis, så det är endå någolunda okej ....

Down the step

Publicerat 2012-10-25 klockan 06:42:12 (svensk tid)
Påväg till skolan, är skittrött, kommer halvsova mig egenom alla lektioner. Satt uope till midnatt och skickade in uppgifter som skulle inlämnas, jag var så övertrött då att jag riktigt fick koncentrera mig och hålla mig borta från sängen tills allt var klart. Men jag är nöjd med mig själv nu iallafall! 
 
Ikväll ska jag till Mormor och installera ett virusskydd, och sen så ska jag kanske iväg till Lindas, och vad jag kanske ska göra där så får ni se senare!

Första inlägget för idag

Publicerat 2012-10-24 klockan 20:09:41 (svensk tid)
...Och det ploppar upp såhär sent! Det går mindre bra för mig och bloggen just nu. Har haft en riktligt nice skoldag, och hällt i mig slemmig korvsås på matrasten. Hade en hel del trööga timmar och det känns som att jag har massor att göra, skriva typ uppsatser och andra skolgrejer. Ska ta i tu med en efter detta inlägg. 
 
Efter skolan så blev det mat på Harolds, och när jag kom hem så stack jag nästan direkt ut med Linda så jag hann inte blogga före det. Nu ska jag äta två pizzabitar.

Den extrema dagen

Publicerat 2012-10-23 klockan 20:40:00 (svensk tid)
Finns nog inget bättre ord att beskriva denhär dagen. Men för att fylla ut dethär inlägget så kommer jag kasta in lite weheartit bilder och två Ipad bilder. Så egentligen är det här inlägget kort men det kommer inte se ut så. Låt bilderna beskriva min dag. Har varit både jätte dåligt och jätte bra. Ni får själv avgöra, haha.
 
 
Image_large
Irriterad
 
Tumblr_m9n8f0cpqd1qaodr1o1_400_large
Störd
 
Black-and-white-people-quote-reality-favim.com-525989_large
Perfekt förklaring för dagen
 
 
Tumblr_lb4b7yc36w1qc4i35o1_500_large_5082b0179606ee0324b1279f_large
haha, jo
 
Tumblr_mccy46liv71raudlko1_500_large
No comment
 
 
Och till sist, påvägen hem. PANG, en hjort flög, rutan sprack, huven blev ihopkrymplad, ena dörren gick inte att öppna och bilen gick inte att köra. Sen blev det att vänta på poliser, bärgningsbilar och sen mamma som fick komma och hämta oss. Låter kanske lite negativt, men egentligen så var det ganska coolt. Den enda som skadades va hjorten, och bilen fick en väldig skada. MEN, det var en firmabil, alltså inte vår egen så vi behöver inte betala något. Lol. Pappa tyckte vi skulle köra på en till hjort en annan gång!
 
En sista grej jag ska dela med mig av är att det var helt onödigt att vara i skola idag på förmiddagen. Första lektion skulle vi ha gymnastik men jag, J och O hittade inte resten av klassen eller läraren, eftersom vi tydligen hade gått om varandra, så istället blev det en timme kaffe hos J. Andra lektionen satt vi tre i ett eget klassrum och facebookade för fullt.
 
Träffade Jenni en sväng när jag äntligen kommit hem, vi pratade och immiterade folk. NU var detta färdigskrivet !

Det är okej

Publicerat 2012-10-22 klockan 21:28:53 (svensk tid)
Ojoj, skoldagen gick undan som ett skitigt streck, precis som förväntat! Efter skolan blev det lite chill i Bussis och sen i Gigantti, innan jag stack hem. När jag kom hem åt jag leverbiffar, och det är så intressant att veta så alla måste skriva upp det! Sen for jag iväg till Lindas där jag skrattade så att jag började gråta och Linda kletade ner sin datorskärm med mandarin. Det var i stort sett min kväll i ett nötskal! Nu är klockan massor så jag hamnar snart krypa ner i sängen, huvudvärk har jag också av allt skratt, blä.
 
Morgondagen kommer bestå av skola, till exempel kul motion och finska, vilket betyder att morgondagen är skit, haha. Hoppas lite på regn imorgonbitti så jag slipper springa ute på någon grusplan med resten av klassen, skulle inte smaka så bra. Morgontrött och allt. En timme efterskolan kommer antagligen tillbringas med Janne och sen är resten oklart...
 
Den här veckan har jag också planerat på att färga håret! Jajjemen ...
 
 

In the bussilainen

Publicerat 2012-10-22 klockan 11:10:02 (svensk tid)
Nu är jag på bussen påväg till skolan, smakade väldigt fint med att få sova till halv 11 idag, hehe. Denhär dagen kommer antagligen gå snabbt, vi har endast två lektioner. För att inte glömma bort att prata om vädret, så måste jag berätta att vädret värkligen är okej idag, solen skiner.... Och det är jätte kallt ute. Som tur så har jag min vinterrock!!!
 
Jes, idag kommer de nog att bli en bra dag.

Some nights

Publicerat 2012-10-21 klockan 21:12:19 (svensk tid)
Kvart före 8 så styrde jag skotern upp till byn, hade så massor med kläder på så jag höll på att storkna. Väntade vid 3kanten på att bussen som innehöll Jenni skulle komma, Jeppe var med mig och väntade. Jenni blev där i typ 5 minuter, och sen så stack hon hemmåt. Sen GICK jag till byn med Jeppe, eller vi gick till V's för att kolla på hans bil, och så var vi där och retarderade oss en stund, V nr2 var också där. Sen blev vi mer eller mindre iväg jagade från deras gård, så dom bestämde sig för att dra iväg till hamnen, och då for jag hem, ehehe. Dom verkade inte veta om kamerabevakningen så jag hoppas att dom blir fast nu. Jag och Jeppe var ganska eevil. Sen hem och äta pizza, och nu ska jag se på solsidan ... såhär i efterhand liksom, hade inte min Ipad med till byn så kunde inte se det direkt när det kom. Det skulle endå inte ha fungerat för jag skulle ha behövs flash, och man kan inte ha flash på en Ipad. 
 
Nu har jag berättat det, så hejdå.

Forever young

Publicerat 2012-10-21 klockan 17:42:00 (svensk tid)
Tumblr_mbe8waychl1qcntwzo1_500_large
Om en 20 minuter så ska jag slänga iväg en signal till Jenni, om hon då föståss inte har gjort det redan tills dess. Sen beroende på vad hon säger så ska jag göra mig klar för den långa resan upp till byn och hälsa henne välkommen till Bromarf. Har inte sett henne på en lång tid och hon har nu varit i kyrkslätt sedan torsdagen ... så det är ett måste att jag hinner se henne en snabb gång det här höstlovet, som egentligen är slut redan eftersom det är back to school imorgon!
 
Vet inte när jag kommer hem, men slänger kanske in ett inlägg nog eftersom jag endå har sovmorgon imorgon, yeye. Sen så får jag ju inte glömma att det är pizzadag också.....pussssss♥ Jag har nog ett väldigt strongt relationship till söndagspizzan!

Listboxen

Publicerat 2012-10-21 klockan 17:07:16 (svensk tid)
 

SEX, HÅNGEL & KÄRLEK:
Vem kysste du senast? - O
Är du ihop med någon? - Nej
Har du haft sex med någon på första dejten? - Haha, nej
Älskar du någon? - Lite
Den yngsta du hånglat med? - Omg, 98'a...
Den äldsta du hånglat med? - Omg igen, typ 91'a ?
Vad är viktigt i ett förhållande? - Att man älskar varandra, litar på varandra och är som bästa vänner, osv.
Har du haft ett långt förhållande någon gång? - Över ett år (två gånger)
Har du många killar efter dig? - Nja
Har du haft sex med fler än 5 personer? - Nej
Kan man vara vän med sitt ex? - Säkert...jo
Hur många har du varit ihop med? - 2 seriösa
Är du hetero, bi eller homosexuell? - Hetero

PERSONER:
Vem saknar du? - Jenni, har inte sett henne på länge (Och D)
Vem ringde dig senast? - Emil
Vem ringde du senast? - Pappa
Vem smsa dig senast? - Janne
Vem litar du mest på? - Jenni och Perre
Vem drack du med senast? - Öh, kommer inte ihåg
Vem festar du helst med? - Perre tror ja, vi dricker med måtta!! Fast vi aldri ha festa påriktit
Vem vill du träffa? - Jenni, ska träffa henne om någon timme
Vem ska du träffa imorgon? - Min klass!
Vem umgås du mest med? - Daniel (Men i bromarf Jenni och Perre)
Vem kramade du senast? - Jim
Vem ringer du när du är ledsen? - Ingen
Vem bråkade du med senast? - Hah, Daniel
Vem såg du senast? - Mamma eller Pappa


I ÅR HAR DU:
[x] Lärt känna någon ny
[x] Rökt vattenpipa
[ ] Varit på en festival
[x] Blivit kär
[ ] Gjort slut med någon
[x] Blivit dumpad
[ ] Kysst en främling
[ ] Varit på en konsert
[/] Slagit någon
[x] Sagt "jag älskar dig" till någon
[x] Erkänt dina känslor för någon
[ ] Haft en trekant
[ ] Sovit i tält
[ ] Flyttat
[x] Gråtit över en pojke
[/] Varit vaken en hel natt

HAR DU NÅGONSIN:
Blivit kär i en kompis? - Nej
Sårat en kompis? - Jo...
Sagt "hora" till någon? - Nej
Kallat någon för "bög"? - Har väl hänt
Retat någon? - På skoj
Krossat någons hjärta? - Jah, tror de
Fått ditt hjärta krossat? - Jo
Gjort något riktigt elakt? - Antar de
Skämts över dig själv? - Mmh
Kört bil? - Jo
Åkt flygplan? - Jo
Hånglat med en tjej? - Haha
Festat en hel natt? - Nej men nästan nog

UTSEENDE:
Är du utseendefixerad? - Lite nog
Har du färgat håret? - Såklart
Vad är din naturliga hårfärg? - Nån brun
Använder du lösnaglar? - Nej
Använder du löshår? - Väääldigt sällan
Sminkar du dig varje dag? - Nästan, men inte om jag bara är hemma
Vad är din ögonfärg? - Blå väl
Är du nöjd med ditt utseende? - Nej
Vad har du för stil? - Ganska normal tror jag, haha
Är utseendet viktigt? - Ibland nog
Beskriv din drömkille, utseendemässigt: - Hmm, ja faller för lite olika, så jag kan inte beskriva

FAVORIT:
Band: - T.ex Fun, men finns många
Låt: - Ingen aning!
Film: - Haha, vet inte. Typ Ice Age 4, hihi
Artist: - Svååårt
Skådespelerska: - I don't know
Skådespelare: - I don't know
Färg: - Svart, vit... öh, lite olika.
Maträtt: - Pizzzzaaa
Land: - Något varmt land med trevliga människor, eller Sverige!
Ord: - Hmm ... haha? Kan inte svara


NU:
Vad har du gjort idag? - Vaknat och suttit vid datorn och städat mitt rum
Vad har du på dig? - Mjukisbyxor och ett ruttet linne
Vad gör du? - En dörr som knarrar precis nu
Vad ska du göra imorgon? - Skola, och sen knappast något intressant


Morgonmål

Publicerat 2012-10-21 klockan 12:26:00 (svensk tid)
 
Har nog varit vaken länge men inte orkat äta morgonmål förens nu, hehe. Sitter och funderar på allt som jag skulle kunna göra idag, nämligen städa mitt rum. Regnar det inte så drar jag till byn kvart före 8 tiden för att ännu hinna se en skymt av Jenni dethär höstlovet! Vilket betyder att jag måste bli i byn och se på Solsidan också, för det tänker jag absolut inte missa! Måste ha min Ipad fulladdad.
 
Det är väl ungefär det som händer idag, 

What the fuck facts

Publicerat 2012-10-20 klockan 22:50:00 (svensk tid)
Tumblr_lyk0u8ppsg1r9s1eno1_500_largeI will always love you

Publicerat 2012-10-20 klockan 22:19:27 (svensk tid)
Fick lite spunk av att inte ha gjort något det här höstlovet, förutom Helsingfors som jag inte vill räkna med eftersom sällskapet sög. Så jag slängde iväg ett meddelande till Perre och ett till Jim, och sen körde jag till byn och hängde där med dom hela kvällen tills lite över 10. Vi satt och sjöng i hamnen, tack vare kamera övervakningen så vågade vi inte dansa, hehe. Nä, men dendär kamera övervakningen i hamnen är verkligen bra, då slipper vi bli beskyllda för något superlöjligt som vi aldrig har gjort. Nejfan, dom rätta människorna ska nog snart bli fast, om jag så ska sätta dit dem!
 
När jag körde hem så bestod luften av regn, det regnade som fan och jag såg ingenting av vägen, men lyckades igen en gång ta mig hem levande, ganska otroligt. När jag kom hem så fick jag kasta av mig några lager kläder och byta, borde ha varit insvep i en sopsäck! Fick även sätta min telefon på tork. E skulle ha mig till B's stuga också, men får se lite hur det blir med den saker. Har inga torra ytterkläder och dessutom så är jag genomfrusen och det skulle inte smaka så bra att sätta sig på en skoter i regn och mörker igen ....
 
Om 45 minuter kommer jag befinna mig ute i husvagnen, hade lust att sova där eftersom att jag inte har gjort det på en ganska lång tid nu tycker jag. Så jag gick ut och satte på värmen där, så bara den temperaturen har ökat lite så ska jag gå ut dit, och ÄNTLIGEN få sova ordentligt. Den som väcker mig imorgon tar jag livet av!!

Stranden

Publicerat 2012-10-20 klockan 14:14:52 (svensk tid)
 
 


 


 

Gissa vad jag äter nu

Publicerat 2012-10-20 klockan 11:22:23 (svensk tid)

 
 

Lördag

Publicerat 2012-10-20 klockan 10:48:16 (svensk tid)
5071e19bade37_large
Blev väckt av pappa idag ... har inte ännu heller fått sova ut ordentligt efter skolveckan. Gick i sömnen och klädde på mig och åt morgonmål, sen var det dags att åka iväg till Lindas med pappa. Vi skulle bara hämta skotern, så att pappa kan laga den under denhär helgen. Jag fick sitta på skotern uppe på en vagn. En ganska hög och vinglig vagn, min uppgift var alltså att hålla skotern stående kvar på vagnen. Var en aning svårt i uppförsbackorna eftersom skotern ville ta sig bakot då, men hem kom vi.
 
Aah, imorgon är det sista dagen på höstlovet. Tror jag får något fel, alla mina brudar är borta. Linda är i Åland, Jenni i kyrkslätt och så antar jag att Perre är i Kimito. Det kan inte bli sämre höstlov!

why

Publicerat 2012-10-20 klockan 00:16:27 (svensk tid)
564571_462600450426089_761989251_n_large406191_458854560800678_1056461140_n_large218109_447238208648181_317790479_n_large3081252087_1_3_6mhbb3em_largeTumblr_m3qoka6ec51roge1co1_500_largeTumblr_m0zm6ot1hw1r41313o1_500_largeTumblr_m0zlmso2ok1r41313o1_500_largeTumblr_m0zn5jjgy31r41313o1_500_largeTumblr_lzc0xi1viq1r6ipclo1_500_largeTumblr_lx4kv9god81r41313o1_500_large
 
Bilderna stämmer så perfekt in just nu, vad har jag egentligen för orsak att inte bli tillsammans med honom? Jag vet inte mera. Men det är någonting som inte tycker att jag ska ha ett föhållande på länge ... liksom bara nej, jag kan inte, vill inte, klarar inte av och orkar inte. Samtidigt krossar jag personern hjärta och det är det sista jag vill. Men jag följer mina känslor bara, förlåt. Dessutom så vet jag ingenting nuförtiden.

Bedroom

Publicerat 2012-10-19 klockan 23:16:54 (svensk tid)
Img_0303_s_large414069-11-1323897094234_largeTumblr_mc5nrpb0nb1recdf5o1_500_large8100531240_aacc06dac4_large
Jag vill så ha ett större rum, och jag vill ännu mera ha en bred säng. Skulle vara som en dröm att få sjunka ner på en mjuk madrass med massor av ljusa kuddar och täcken, är sååå avundsjuk på bilderna! (Som är tagna från weheartit, länk finns i menyn) Annars så är det ett ganska bra tips att få sömn, att kolla på vackra mjuka sängar. Min säng är däremot allmänt ful och hård.

Starbucks

Publicerat 2012-10-19 klockan 21:55:03 (svensk tid)
Sitter och sörplar på en starbucks, superjättegott! Har druckit kaffe som en tok det senaste dygnet. Det här inlägget är egentligen till för att göra er alla avundsjuka, för tänker också berätta att jag har en stor burk Ben 'n jerrys i frysen. En annan tanke om det är att jag aldrig ätit det tidigare, förutom att jag har smakat. Dyrt, men så gott!
 
Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta bort alla baciller från Helsingfors, samtidigt som jag filosofiserar över vad fan jag ska hitta på imorgon, och med vem...
 
 

This is love

Publicerat 2012-10-19 klockan 21:35:00 (svensk tid)
I denna bildsamling så finns det lite olika bilder, några enstaka bilder från hotelrummet, någon outfitbild och sen bilder på mina inköp. Köpte även en väska också men den var bara tråkig och svart så inget intressant att se på. Köpte ettpar svarta legging, en vit/svart tröja, en blå lös tskjorta, 3 stycken bh'n, värme skydd för håret, sminkborttagnings servetter, deodorant, mörkbkå halsduk och sen sist men inte minst, EN PEAK HUPPARI! Dessutom var alla kläder jag köpte på REA, (förutom halsduken) så allt som allt blev kläderna kanske 95 - 100 €, med Peak hupparin inräknad som annars kostar 120€. Jag är ganska lycklig just nu .... verkligen. En peak huppari har jag dräglat över i flera år, oooh♥
 
 
 

Hemma från H:fors

Publicerat 2012-10-19 klockan 20:41:00 (svensk tid)
Kom hem redan vid 3 tiden idag, rättare sagt så rullade jag in genom dörren, fyfan vad jag känner mig fet efter dethär. All god restaurangmat och morgonmålet på hotellet ... fyfan, tror jag inte skulle behöva äta på 5 år. (Jag är redan hungrig) Vädret kunde ha varit bättre, och den röda alkoholfria(!) drinken skulle ha kunnat varit godare igårkväll! För att inte glömma bort att jag blev utkastad från krog nummer 2, jag är badass! Har nog haft det riktigt bra i Helsingfors iallafall, men det skulle ha kunnat varit bättre, dessutom trevligare sällskap. Blev heller ingen bio igårkväll, och de några bilderna som finns på kameran så kommer jag visa i ett framtida inlägg.
 
Direkt efter att vi kommit hem så rustade jag iväg mig till Lindas, däför så bloggade jag inte direkt. Där så kollade vi lite på hennes skoter som inte vill fungera (tyypiskt, så vi kommer antagligen hamna ta tillbaka den, hoppas jag endå får behålla min micro) Och sen kan man säga att vi lekte lite hjortar. Slutligen dök vi ner inne hos Linda med föräldrafritt, vi åt stekta ägg och stalkade oskydliga personer på facebook !
 
Herregud, nu ska jag äta ännu mera. 
 
Ps. Rocken som jag har på bilden är min nya, den är verkligen varm!♥
 

På bar

Publicerat 2012-10-18 klockan 18:15:09 (svensk tid)
Haha, just nu är jag på bar, och här spelas den sämsta musiken någonsin! Har gått i butiker idag och lyckades få åt mig vinterrock, och den har jag förälskat mig i redan. Även ett par leggings och 3 skjortor/tröjor. Imorgon ska jag inhandla en till grej, som pappa ska sponsra åt mig, nämligen en Peak huppari!! Har velat ha en sån jäävligt länge nu, hihi. Sen måste jag få tag på en halsduk och en bh ännu, sen får jag väl vara nöjd.

On ma way to stadin

Publicerat 2012-10-18 klockan 10:42:31 (svensk tid)

Vaknade halv 9, och fixade mig klar för att resa iväg till huvudstaden! Så nu är vi påväg, vädret är inge vidare men det gör inte så mycket. På edtermiddagen så slipper vi in på hotellet som vi sk bo på. Har redan sett på en film denhär bilresan, det lär ju inte vara brist på underhållning när jag har en Ipad framför mig...


Några måsten

Publicerat 2012-10-17 klockan 19:01:00 (svensk tid)
Nu när jag och min familj siktar in oss på Helsingfors imorgon så måste jag tänka egenom vad jag absolut behöver, har inte haft pengar till kläder på över ett år, sen vi senast var till Helsingfors. Så här är nu en lista på vad jag absolut måste ha för att kunna överleva:
 
Deodorant - Min nuvarande är snart slut
Underkläder - T.ex min favorit bh har gått sönder, och har aldrig strumpor som ser normala ut
Vinterrock - Klarade halva förra vintern med söndrig dragkedja, och nu börjar det bli lite kallt med tunn rock
Sminkborttagning - Vill inte se ut som en panda varje morgon
Jeans - Eftersom mina favoritjeans snart spricker, och mina förra favoritjeans redan gjort det
JC-linnen - Dom som jag har är så gamla så tyget har blivit jätte tunnt, och dom ser förjävliga ut
T-skjorta - Yeeeppp, har inte inhandlat en t-skjorta på år och dagar, behövs verkligen
Halduk - Min nuvarande halsduk har blivit sladdrig och långa trådar hänger från 538 olika håll
Väska - Den väskan som jag använder till skolväska nu ramlar snart i bitar
Huppari med dragked - Har mest hupparin som man drar över huvudet, och resten har någon underlig färg, och så har jag en med massor med hål, saknar den (när den var hel)
 
Sen finns det såklart dendär listan med grejer som man vill ha, men kanske inte behöver lika mycket som ovan:
 
Mössa
Vantar
Mjukisbyxor
Mascara
Hårband
 
Japp. Var allt som jag hade att dela med mig av denna gång!
 
 
 

Pizzzza

Publicerat 2012-10-17 klockan 17:38:03 (svensk tid)
Sitter som bäst och mumsar i mig pizza och dricker kranvatten, en helt normal onsdag. NEJ. Detta är ingen normal onsdag, det är nämligen höstlov nu, och mitt höstlov är redan förstört. Typiskt. Den här dagen har gått väldigt trögt fram, även fast vi började en timma senare och även fick sluta en timme tidigare. Trodde redan att mitt höstlov var räddat med det vara bara en person som visst bara ville sprida lite falsk glädje. 
 
Var på stan med Jenni en stund efter skolan men var sedan tvungen att feida henne och fara hem med min pappa. Nu planerar ni säkert att jag ska berätta höstlovets planer? Imorgon till Helsingfors och så kommer jag hem på fredagen. Det var allt, jepp, och har inte ens någon liten plan på G. Jag är så säker på att det här höstlovet kommer bli ett av de sämsta någonsin, om det inte ändras imorgon. Med min tur: NEJ. 
 
Senare ska jag packa min packning inför morgondagen och planera om jag tänker sova i husvagnen eller inne inatt ... 
 

Är i skolan

Publicerat 2012-10-17 klockan 08:58:51 (svensk tid)

Börjar senare idag pågrund av håltimme, om man kan kalla det så. Dagens grej är att jag måste hitta någon som kan låna 55 cent åt mig, höhö. Idag är det sista skoldagen före höstlovet, så efter detta är det 4 dagar ledigt! Imorgon är det Helsingfors som gäller med mamma, pappa!


I don't care I love it

Publicerat 2012-10-16 klockan 17:34:00 (svensk tid)
Förra inlägget skulle egentligen ha blivit publicerat igårkväll men det blev visst lite försenat. Har haft en kall skoldag idag, som annors också har varit på den sämre sidan. Haft sövande timmar även fast jag fått energi av Daniel som inte har kunnat vara stilla eller tyst en enda sekund, typiskt honom. Efter skolan så stack jag till stan med Jeppe och sen så väntade jag med Daniel på bussis, åkte hem med pappa, åt, och ska nu siticka iväg till Lindas med pappa för att hämta en Honda Monkey så att vi får den avregistrerad. Därför blev det här inlägget lite stressigt i slutet ... bloggar bättre när jag kommer tillbaka, brb !

Två döda flugor

Publicerat 2012-10-16 klockan 17:29:19 (svensk tid)
Har haft ganska fullt upp idag, först skola, och sen efter skolan så gick jag till Jennis syster där Jenni var och vaktade Olivia. Sen gick vi ut på stan för att leta upp Alex och sedan vidare till Säästöpörssi för att köpa mat. Efter det så traskade vi vidare till Bowlinghallens källare, för att börja Kickboxning. Det verkade skitcoolt, skulle gärna vilja börja boxas, tänker gå på de 3 första lektionerna som är gratis/prov, men sen kan jag inte gå mera för jag har inga pengar, nybörjar kursen kostar 100€. Jenni och Alex får väl ha privat lektioner för mig efter varje gång, suck.
 

Nu sitter jag framför min dator och ska snart göra mig redo för att sova, bättre än förra natten. Ska sova i min OnePiece inatt, så kanske jag fryser lite mindre. Imorgon ska jag börja planera höstlovet♥

Mörkt

Publicerat 2012-10-15 klockan 08:52:44 (svensk tid)

Sitter i bussen, dethär vädret suger otrolig, det regnar och är mörkt ute, snart kan vi välkommna vintern! Blä. Har sovit skitdåligt inatt, har frusit hela natten och vaknat helatiden. Orkade nämligen inte bära in två täcken så jag fick klara mig med ett. Dessutom så vet jag inte vad jag ska göra åt min hals som fortfarande försöker ta livet av mig lite nu och då.

Nu ska jag förbereda mig för att ha tutorvärdering, första lektionen. Idag kommer jag hem kl. halv 9 först, eftersom jag ska på Kickboxning. Bloggar när jag kommer hem!


Jag vet vad du tänker

Publicerat 2012-10-14 klockan 20:47:35 (svensk tid)
Nu har jag sett på solsidan och håller som bäst på att frysa ihjäl. Börjar redan bli trött och får sova till kl. 8 imorgon, ganska passligt! Det enda jag tänlte göra nu är att gå och hämta mitt täcke (hehe, nej har inte gjort det ännu) och sedan sätta på en film, chatta och sen sova! NU, måste jag hämta mitt täcke annors så blir det aldrig av .......

Darkness

Publicerat 2012-10-14 klockan 18:39:07 (svensk tid)
Sooov jätte länge idag, behövde ju sova ut efter fredag-lördags "inte-sova-natt" ! Sen började jag rulla iväg till Lindas med hennes skoter, senare på kvällen kom även Jenni dit, och sen skjutsade hon just hem mig ! (Tack Berit♥) Just nu väntar jag bara på pizzan, och så ska jag gå ut och hämta in mitt täcke och två dynor för att tillbringa natten inne i min egna säng inatt, vilket jag inte gör så ofta nuförtiden. 

chillkväll

Publicerat 2012-10-13 klockan 20:14:23 (svensk tid)
Den här kvällen så ska jag varva ner några varv. ska ta en lång varm dusch, hoppa i Onepiecen och yllesockor och sedan krypa ut i husvagnen och breda ut mig över två personers sängen, med fem stycken täcken och lika många dynor, sätta på en film och hälla i mig den sista coca-colan som blev kvar från igår och idag. Supermysigt!♥

Jag fryser

Publicerat 2012-10-13 klockan 19:35:59 (svensk tid)
Tumblr_mbu7xcrpxo1qmr009o1_500_large
Btw rubrik och random bild tagen från Weheartit. Kom nyss hem från byn, där det var kolmörkt och skitkallt, chillade i hamnen med Jenni, Perre och två stearin ljus + också Linda en stund! Ska äta tonfisk och spagetti nu, som råkar finnas kvar från igår när pappa lagade. Så mycket annat har jag inte att berätta, ska sova i husvagnen inatt igen, och ensam denna gång. Det är så nice när man kan ha oljud för sig eftersom ingen mamma och pappa ligger och sover i närheten, yeeee ! Eller ska fråga om min bror joinar för han är vaken minst lika länge som mig så.

Wohoo

Publicerat 2012-10-13 klockan 16:02:38 (svensk tid)
Random rubrik och två random instagram bilder som är tagna förra veckan tror jag. Men dom passar även in nu också. Pappa hämtade hem en annan micro idag, och det var jätte nice eftersom den verkligen fungerade, så jag och Perre åt hamburgare idag igen, jeje. Jag skulle köra Lindas skoter till henne idag, men det blev inte av för att jag inte får skjuts tillbaka därifrån, pappa orkar inte komma efter mig. Så istället blir det byn med Jenni om en halvtimme ungefär. Tänker ha jätte mycket kläder på mig så att jag inte fryser, för helvete vad det är kallt idag, var minus grader inatt, yyyh.
 
Såhär allmänt om veckoslutet, det var varit ett av de mest random veckoslutet någonsin, på ett positivt sätt nog, tror jag. Nästa vecka är det höstlov, så redan på torsdagen är vi lediga, och då far jag iväg med mamma, pappa och bror till Helsingfors och övernattar en natt där, bio med bror och kanske någon annan, och sen även shopping av vinterrock. Är också i krisbehov av nya JC-toppar, ALLA mina håller på att gå sönder på ryggen, angst.
 
Nåjo, nu ska jag börja palta på mig kläder så att jag blir en eskimo.

Bra tänkt

Publicerat 2012-10-13 klockan 12:17:00 (svensk tid)

Har tillbringat fredagkvällen och natten i husvagnen med Perre och Eddie! Även Jenni var på ett snabbt besök. Vi tog kvällen ganska chill! Micron fungerade inte, vi försökte göra allt möjligt åt den för att få igång den. Vi fick steka hamburgarna för att få dom varma. Perre skulle använda datorn här, men så stärvade den igen och denhär gången tänker jag inte låta någon reparera den för den håller ju inte endå. Sen så började natthumorn komma och vi blev lite slöa. Jag och Eddie fastnade på golvet och Perre ville inte hjälpa oss så jag fick sjukt i mitt ben som blev uppstoppat. Så förklarade jag det igår iallafall. När klockan var 1000 så började vi bädda. Sen blev jag evil och stal Perres och Eddies täcken, slutade med att jag hade 5 täcken och låg högst upp på alla, men det varade inte så länge för dom gick till attack. Sen så började vi lugna ner oss och skulle sova, dom två andra hade varit trötta i flera timmar redan men jag hade hållit dem vakna. Men efter att vi släkt lampan så blev jag också sömnig. Perre somnade efter 5 minuter, men sen plötsligt blev Eddie pigg och började kasta en dyna. Han babblade också på om något kommer jag ihåg, men jag vet inte vad han sa eller vad jag svarade för jag var så trött då.

Följande morgon så vaknade jag före 9 av alarmet, och fake sunshinade Perre från sömnen. En halvtimme senare så körde jag Eddie till bussen och det har skitkallt, och sen hem till husvagnen igen. Perre hade sagt att hon skulle ha stekt en hamburgare åt mig, men hon sov. Jag började städa och åt morgonmål, två timmar senare började jag sjunga så att hon skulle vakna. Just nu sitter vi och ser på tv, världens horriblaste program någonsin!!


Sluuut

Publicerat 2012-10-12 klockan 12:44:55 (svensk tid)

Skoldagen är slut och om 50 minuter kommer min buss, och sen hämtar mamma mig från bussen och så ska jag hem och snabbstäda lite i husvagnen och sätta på värmen, för att sen behe mig upp till byn och leta fram Perskå, sen väntar vi tills 5:ans buss anländer och så kidnappar vi en E som kommer med den, sen får jag se vart det bär av, antagligen till min husvagn. Senare ska den nya micron testas, hehe.

Det enda negativa just nu är att det är förbannat kallt fast jag har skinnhuppari och vinterrock, det är länge tills bussen kommer. Allt annat äger just nu. Var antagligen sidta bloggningen för idag dethär!


Matrast

Publicerat 2012-10-12 klockan 11:48:35 (svensk tid)

Hejhopp, nu är jag på jätte bra humör, freeedagshumör liksom. Började dagen med "kul motion", jag skulle fara ut och gå med O istället för att delta i bobollen. Ringde till Janne och väkte honom som hade försovit sig, och så gick vi en halv kilometer till hans och chillade där och drack kaffe (såklart inte jag, kaffe smakar skit) Sen gick vi tillbaka och så slutade vi lektionen. Andra lektionen gick ut på att lära sig knyta slipsknutar. Matrasten gick ut på att göra världens mest randomigaste sak någonsin, nämligen köpa en microvågsugn. Pappa råkade komma till stan så jag joinade ha. Att först fara till Säästöpörssi och sen vidare till Gigantti för att kolla på micron. Så köpte vi en, jag fick den som tack för att jag sålde skotern igår, istället för 50€. Så nu har jag en egen micro som kommer att vara till mycket nytta i husvagnen! YEEAAAH, dayum!

Hmm, och dagens planer är att två fräna människor kommer till mitt, och övernattar. Hoppas också på att Jenni vågar hälsa på även fast hon inte kan bli övernatt.


Krossade planer

Publicerat 2012-10-11 klockan 18:59:39 (svensk tid)
Haha, helgens planer gick till skrot, iallafall de egentliga planerna, kommer väl säker upp nya i min hjärna snart. Köote fucking 10 stycken hamburgare idag som skulle hålla oss mätta hela helgen. Men det ser inte ut som att någon har sikte mot min husvagn imorgon eller lördagen, så får väl bli fet då och äta allt själv, yoyo. Men har ingen stor stress över det, att D skulle ha kommit skulle endå blivit helt problematiskt. Men vet inte ännu vad som kommer hända och ske. Något iallafall, hoppeligen. Det enda som harmar lite är att till denhär helgen så har jag skaffat 10 fuckings hamburgare, en stor coca-cola, ost och smör att ha i husvagnen när det är folk där. Nu blev jag så feidaaad, måste skicka ett meddelande, lol.
 
Idag kom jag hem lite tidigare, och stack iväg till Lindas på pappas begära, skulle visa upp en skoter och så skulle jag föreslå att det ska bli Lindas. Så blev det också, och pappa kommer kasta en 50€ i handen på mig som tack för hjälpen, låter riktigt braa ! 

Fail

Publicerat 2012-10-11 klockan 08:08:26 (svensk tid)

Kom till skolan till halv 9, precis som det stod på shemat. Väntade på läraren med resten av klassen, men hon kom aldri. Ingen hade fattat att de flesta av oss skulle komma senare idag, så det sket sig. Skulle ha fått sova längre, men sitter nu istället och inte gör någonting i skolan i väntan på följande lektionspasa, dayum. Bara 50 minuter kvar nu...


KALLT

Publicerat 2012-10-10 klockan 20:34:00 (svensk tid)
 
Skulle bli i byn med Jenni efter att jag kommit till Bromarf, jag hade mina grejer hos henne eftersom jag sov där inatt. När jag kom dit så var hon inte hemma, och ingen annan heller. Kände mig ganska van när jag bara gick int i deras hus och packade mina saker och stack, endast Tosse var hemma, hehe. Ja, for sen till hamnen och satt där en timme till Jeppe och Jenni anlände, Perre kunde inte komma. Ja, så efter att vi chillat där en stund så höll jag på att frysa fast i bänken så vi började sticka hemmåt, när jag körde hem så frös jag som fan och det regnade så jag blev genomvåt. Min skoterbelysning suger, och när det är vatten på visiret så det jag absolut INGET, men hem kom jag, oskadd, hehe.
 
Just nu gnaver jag på pizza och funderar över planerna över helgen. På fredagen kommer väl E till mitt, och Perre och kanske Linda. Måste komma på något bra att göra så att inte E börjar tycka att det sög att han nu äntligen kommer till Bromarf, lol. Resten av hela helgen är reserverad för min bästa klasskompis D, som jag samtidigt kan utnyttja lite så att jag får en grej på min dator fixad (och en annan grej på båda xp'na), och annors bara kommer han vara här för att jag måste visa han hur Bromarf ser ut, lol. Och för att han är en av mina bästaste kompisar. (OBS, INGET annat än kompisar.) Så jag kommer tillbringa min tid i husvagnen med lite olika människor, kommer bli kuuuuul. Två människor ska i tur och ordning komma till Bromarf för första gången, hihihihihi. Är på jätte bra humör för det ska bli jätte roligt. E säger så konstiga saker så man inte kan hålla sig för skratt (fast han sjäv verkar tycka att det är heöt normalt) Och D har så underlig humor så man behöver bara se han så börjar man skratta, AWESOME. Ska säga till pappa att han ska inhandla massor med hamburgare så att vi har något att droga i oss under natten. Mellan allt skratt.

Omg

Publicerat 2012-10-10 klockan 09:16:26 (svensk tid)

Jeees, nu har jag varit ute och lekt lekar med min klass, har frusna händer. Lärarna har plågat oss i en och en halv timme ute, och nu har vi äntligen fått gå in i skolan. Men det är inte över, resten av förmiddagen så ska vi fortsätta bli plågade, men som tur innomhus. Kl. 3 är det stan som gäller med Jenni ! Det var allt för denna gången, nu längtar jag bara till mat!


Be happy

Publicerat 2012-10-10 klockan 07:33:40 (svensk tid)

Stack till Jennis igårkväll övernatten, därför så har min bloggning sugit. Igår hade vi kul motion i skolan, vi spelade korgboll och jag kastade 6 korgar, jag äger. Sitter just nu i ett mörkt klassrum och väntar på läraren.


Oppa Bromarfstyle

Publicerat 2012-10-09 klockan 06:04:53 (svensk tid)
Om en halvtimme så ska jag bege mig iväg till skolan andra gången den här veckan, och en normallång dag. Tänker fan ta med mig paraply idag så att jag inte ser ut som en dränkt katt när jag kommer till Smakis på åmatrasten, vilket jag gjorde en gång. Allti när jag har paraplyet med mig så regnar det inte så ofta, glömmer jag det hemma däremot så vräääker det ner.
 
Orsaken till att jag blogga just nu är för att jag har lite extra tid över, det är 7 minuter tills jag ska platta håret. det gäller att ha en tidtabeller, lol. Sen när det är klart så ska jag gå till husvagnen och hämta min Ipad och telefon och sen sätta mig i bilen, vi har en UP just nu som jag ska åka till skolan, och den är så liten och söt, jag måste vara klar före Linus idag så att jag får sitta fram i den för dne är så charmig.  
 
 
 

Dom går skinka

Publicerat 2012-10-09 klockan 05:31:00 (svensk tid)
Pic_505d83e5e087c33ef270f402_large
Sov jätte bra i husvagnen inatt, men borde ha gått och sova tidigare, men var tvungen att få två chattkonversationer avslutade och det är jag inte så bra på. Kl. 12 lade jag ner huvudet på dynna, och sen somnade jag en tid efter det. Undrar btw när min hals tänker ge upp ? Den har ju snart varit sjuk i en vecka! Herregud nu måste jag ringa till mig själv för att glädjas åt min nya saldo, hihihi. Jaa, idag har vi kul motion och vi ska spela korgboll eller boboll, beroende på om det regnar eller inte. Bullshit, jag tänker inte vara med. Evil.

Snabb uppdatering

Publicerat 2012-10-08 klockan 21:10:10 (svensk tid)

Hejhopp, var en stund i Padva med Perre och Jenni, sen skulle Perre hem så jag och Jenni for först till Sandviken och satt sen och planerade en eeevil plan i min husvagn. Dessutom så är det idag exakt 3 månader tills jag är 18 !!! wWOOHOOOO! Yo dude, just nu är jag ute i husvagnen och fryser för att här bara är 12 grader, men har värman på högt och alla btterin på fullt, och ett täcke! Egentligen 5. Men nåjo, natinati!


Lets go crazy

Publicerat 2012-10-08 klockan 17:19:00 (svensk tid)
Energiiin på högvarv, och skull kunna typ flyga till månen när som hälst. Har inte hunnit göra av mig någon energi alls idag i skolan av någon orsak, så nu väntar jag bara på att Jenni och Perre ska höra av sig så att jag kan flyyy hemmifrån och typ hoppa omkring i Padva med dem och utnyttja dem genom att tvinga dem ta del av min energi. Det är därifrån bilderna kommer också, haha.
 
Idag är det förbaskat kallt ute, så jag måste ta med skinnmössa när jag far ut, hihi. Och vantar. Efterskolan så följde jag Daniel till bussen, sen for jag till Ann-mari och åt morötter och potatis och kött, antar att hon hade sprutat i för mycket energi i maten. Ingen idé att jag fortsätter skirva för jag bara babblar massa strunt. OOPPPPAA BROMARFSTYLE♥ Äh, nu ska jag sätta mig i Melvin och fara på cruis och se om jag hittar Perre och Jenni bakom någon stubbe i skogen, kan nämligen inte ringa eftersom saldooon blev uppäten av E.
 
 

 

HAPPY

Publicerat 2012-10-08 klockan 15:09:02 (svensk tid)

Jag är på bra humör nu, allt blev som vanligt ungefär. Har slutat och sitter och väntar på att Daniel också ska göra det (eftersom att vi inte har samma lektioner mera i Period2) så att vi sen kan gå till bussis, som vanligt. Har aldrig något annat att göra eftersom jag först slipper hem kl. Kvart över 5, angst. Orkar påriktigt inte vara istan så länge, flera timmar far till skrot bara därför. Nåjoooo, hejdå.


SOLSIDAN

Publicerat 2012-10-08 klockan 15:05:00 (svensk tid)

Väntar så bussen

Publicerat 2012-10-08 klockan 10:54:29 (svensk tid)

Nu är jag i byn och väntar på bussen, den kommer om 10 minuter. Har kort dag idag, bara två lektioner, slutar fyra och är hemma vid 6 tiden som vanligt. Sen så ska jag träffa Jenni och Perre som kommer ner idag!

Det var allt, ha en bra fortsättning på dagen!


Godmorning

Publicerat 2012-10-08 klockan 09:04:35 (svensk tid)

Vaknade nyss, och ska strax gå in i duschen, älskar sovmornar! Kan ta det lugnt eftersom det är en och en halvtimme tills vi startar upp mot bussen.

Har inte så mycket annat att säga, ska fösöka ta ut det bästa av denhär skoldagen, vad som än händer.


Snart ska jag sova

Publicerat 2012-10-07 klockan 21:17:55 (svensk tid)

Ska snart lägga ner mig och somna, hoppas på en bra dag imorgon, men tror inte den blir så vidare bra. Sitter i husvagnen och lyssnar på musik, ska se om jag möjligtvis tillbringar hela veckan här ute, hihi. Det är jätte mysigt här. Nu blir det godnatt, och så får ni en bild som är till att förgylla inlägget lite...


Bra och dåligt

Publicerat 2012-10-07 klockan 16:23:27 (svensk tid)
 
Just nu är allt lite hit och dit, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. 
 
+ På höslovet tillbringar jag en natt i huvudstaden på hotell!
+ Nästa fredag så blir det husvagnen! (Med J, P och E. kanske någon till?)
+ Premiär av solsidan s3 ikväll!
 
- I strid med en person som betyder mycket för mig, reder kanske inte ut sig denhär gången
- Orkar inte med skola imorgon!! Får nervfel och kommer vara irriterad på en annan person
 

Det enda som skulle lösa dethär är att jag blir tillsammans med personen... men jag har inte sådana länslor. Fuck this.
 

Think about

Publicerat 2012-10-07 klockan 16:06:31 (svensk tid)
Har varit ute med denna Berit nyss, vi var på Padvastranden och yrade på i en omklädnings kopp, tur så såg ingen oss, vi klättrade typ i taket samtidigt som vi mimade till en låt, wow. Börjar imorgon 12:45, så jag får sova till typ 10, nu i andra perioden så börjar vi den tiden alla måndagar. Enda problemet är att förra måndagen så kom jag 5 minuter försent till skolan, eftersom bussen blev några minuter senare, så jag får hoppas på att den inte är det imorgon. 

BACK ON TRACK

Publicerat 2012-10-07 klockan 14:07:59 (svensk tid)
Haha, Melvin igång igen, och har redan varit på lite cruis med honom, helt lovely var det! Är nog lite kär i min mopedbil tror jag♥ Idag så ska jag hinna med att träffa både Jenni och Linda, Jenni kommer snart hit till mitt, och bara Linda har kommit hem så ska vi se om det blir att fara ut med henne också. Imorgon är det måndag och jag har ingen lust alls med skolan, pågrund av en grej som jag inte tror att löser sig denhär gången. Och ikväll så får ju ingen missa premiären av solsidan s3 !
 
Var nog egentligen bara dte som jag hade att dela med mig av, nu ska jag springa ut till husvagnen och hämta minnestickan så att jag kan sätta annan musik på den !

Godmorning friends

Publicerat 2012-10-07 klockan 11:31:54 (svensk tid)

Vaknade när solen började kika in förbi rullgarsinen, och då försökte jag täppa till allt så att jag inte skulle vakna av solljuset ... Låg vaken en stund men lyckades sedan somna pånytt med hjälp av att ha ett täcke över huvudet. Vaknade nästa gång när pappa står och bankar på husvagnsväggen.

Pappa håller just nu på med att skruva på min skoter, eftersom den inte har fungerat att starta med elstarten nu på en tid, och han har hittat felet. På fredagen så kommer min saknade och älskade Melvin att startas, kommer bli helt awesome eftersom jag inte har fått köra med den sen i somras någong gång, men pappa sa helt plötsligt att jagfick göra de nu. Den har också fått något start problem för att den har stått stilla så länge, men det löser sig antagligen ganska snabbt.


Chill i husis

Publicerat 2012-10-07 klockan 01:40:41 (svensk tid)

Är ensam i husvagnen nu, och ska nu gå och borsta tänderna, det är roligt att borsta tänderna i husvagnen nu när vi har en husvagn med toa, den som vi hade för några år sedan hade nämligen inte det. Är trött som en fiskmås, men det gör ingenting för jag älskar fiskmåsar. Bloggar imoron direkt när jag vaknar, ska sova lääänge !


Eeey

Publicerat 2012-10-07 klockan 00:08:28 (svensk tid)
Tillbringade flera timmar i badtunnan med bror och pappa, tills det blev för varmt där. Gick sen o duchen för att skölja bort allt saltvatten och sjögräs, och det är egentligen det enda jag har gjort. Annors så har jag bara suttit i vardagsrummet och glott på tv eller Ipaden. Pappa fixade pizzor (och det är inte ens söndag idag!) var hungrig som ett litet barn, och trodde att min mage skulle äta upp mig innan pizzan klar. Men vet ni ... när den äntligen var klar så upptäckte jag att pappa hade dränkt pizzorna i chilisås ! Sådant äter inte jag, vet inte om jag är mes eller om det är så att min käft är känslig, men jag hatar att äta starkt mat, går åt en liter mjölk och mitt muntak sväller upp och annat trevligt. Mina nerver for, pappa tänker bara på sig själv, han känner ju ingen smak fast han skulle dricka 8 liter chili. Så jag började i panik steka pyttipanna som jag hittade i frysen. Gissa vad min far gör då? Jo han kommer in i köket och säger åt mig att jag borde steka åt alla ! Han kan väl fan äta sina chilidränkta pizzor ! Jag vill såååå flytta härifrån ..............
 
Nu ut i husvagnen, mitt nya hem typ♥

KYRKSLÄTT VECKOSLUT del 2

Publicerat 2012-10-06 klockan 17:56:00 (svensk tid)
Två bilder från tåget påväg till helsingfors på mina kumpaner !
 
I Helsingfors ! På andra bilden sprang vi över grönsaker

Vi började med att ta det lugnt
 
Bromarfborna är glada över att vara i storstaden, och Jacke är foreveralone
 
Jacke och Perre, och Jackes och mina fötter
 
Provsmakning av jätte jordgubbar och i väntan på grönt ljus
 
Sen började vi gå och kolla i butiker, och hittade en enooorm sko !
 
kollade på snowboardar och sen åt vi ben &Jerry's 
 
Sen var det dags att välja film och skaffa biljetter, och så satt vi i en park och chillade.
 
I väntan på att vi ska slippa in i bion
 
 
 
 

One day

Publicerat 2012-10-06 klockan 15:58:00 (svensk tid)
429310_464269606946682_1487601000_n_large
 
Har bosatt mig framför speldatorn, en gammal hemlagad dator med xp. Haha, värför? Jo, jag jag ska skriva två sidor om vett och etikett, som ska vara färdigt till tisdagen. Första dagen på nya perioden fick vi nämligen en läxa. Det här är nämligen den enda datorn i hela huset som har "word", förutom då Linus dator som jag såklart inte får röra.
 
Egentligen så har jag ingenting att göra här mera eftersom att jag har skrivit nästam två sidor redan, och fortsätter imorgon eller på måndagen, men jag tog mitt eget tangentbord hit så att det skulle gå snabbare att skriva och jag är för lat för att flytta det tillbaka till min datorn, så därför sitter jag här ännu. Troligtvis så kommer jag snart tvinga mig själv att byta tillbaka till min dator eftersom att jag hatar xp ...
 
Och ikväll ska jag kolla på MGP! Det är en med där som har sommarstuga någon kilometer från vårt hus, så det är ett måste att jag ska se hur det går för henne, yeye. En annan sak som jag inte får glömma (och inte ni heller) är att imorgon är det premiär av SOLSIDAN SÄSONG 3 !!!!! (Ja, det krävdes caps lock, bold och fem utropstecken för att säga detdär♥)

INSTAGRAM

Publicerat 2012-10-06 klockan 13:34:31 (svensk tid)
@ lindaleskandra, FÖLJ !
 
Och nej, jag är egentligen inte såhär långt efter i utvecklingen, har haft ett instagram konto redan flera månader, men har inte riktigt använt det. Så ska börja med det nu, så att jag hänger med vad som händer i världens eftersom tydligen alla använder sig av instagram just nu .... så följ mig, så följer jag dig !

Fint väder

Publicerat 2012-10-06 klockan 12:07:47 (svensk tid)
Precis som jag trodde så blev det fint väder idag, solen lyser ! Nu har alla lämnat husvagnen, förutom jag som ska sova här två nätter till ensam, mys ! Har städat upp efter oss, och har nu inget annat att göra än att gå in i huset för att få lite bättre internet så att jag kan FÖRSÖKA ladda ner en ny app till min Ipad. 
 
Uppdaterade ju min Ipad till iOS 6, och tycket att det suger. Appstore fungerar inte, det går inte att ladda ner något eller uppdatera appar, och även Viber buggar ofta. Det mesta i 6'an buggar som fan .... dessutom så hittar inte ens appstore någon youtube app åt mig (min gamla försvann) och inte heller någon instagram ! Så jävla stört.
 
Nåja, nu ska jag ta ipaden, osten, smöret och mjölken under armen och bege mig in.

Nu ska vi sova

Publicerat 2012-10-06 klockan 01:52:04 (svensk tid)

Första dagen i nya perioden, "kul motion" gick ut på att gå ut och gå i höststormen och regn, var inge vidare kul. Sen hade vi två lektioner till med nya kurser, och direkt när jag kom hem så städade jag mitt rum och sen äcen husvagnen ! Skulle nämligen få gäster över natten i husvagnen. Perre kom först, sen Jenni och Benkku och till sist Jim. Perre blev inte övernatten, hon stack hem i regnet. Vi andra har underhållit oss med att nörda surfplattor och lyssnat på musik, och så har det blivit lite dans och galenskaper... Roligt har vi haft ! Vi spelade även anden i glaset, och det fungerar perfekt här i husvagnen, vi var smått rädda när tv'n stängde av sig och någon sorts opera spelades i radion. För att få avsluta spelet så var vi tvugna att äta ost blandat med Oboy... Det var INTE speciellt gott. Lyckades också få saldon på telefonen slut inatt, och nu har jag inget annat att säga än DAYUM x3. Men har hållit länge den här månaden, så får upp det redan på tisdagen, så jag överlever ganska enkelt hoppas jag. Förra månaden fick jag vara 3 veckor utan att kunna texta, kände mig lite forever alone.

Jaja, nu ska vi börja sova, och hoppas att det är fint väder imorgon, tror det ! GODNATT. Bjuder på en bild från i våras, random.


Trött

Publicerat 2012-10-05 klockan 05:50:01 (svensk tid)

Råkade sitta uppe till 12 inatt och prata viktiga grejer med D, och dessutom så var jag tvungen att vakna en halvtimme tidigare eftersom det blir tidigare start när Linus ska till tandläkaren. Idag börjar ny period, så vi har nya kurser idag. Vi börjar med "kul motion", som är ett sneaky ord för gymnstik! Vad vi ska göra vet jag inte, men är ganska säker på att det inte är något kul. Jag hatar gymnstik.


Regnet öste ner

Publicerat 2012-10-04 klockan 19:50:48 (svensk tid)
Jag har upptäckt att hälften av mina rubriken har med regn att göra, vad är det för fel på vädre nuförtiden !? Iallafall, efter att jag hade kört två kilometer påväg upp till byn så började det ösregna, och det fortsatte hela vägen tills jag var i hamnen. Kan berätta att det regnade så pass mycket, att min vattentäta rock inte dög till någonting. Var iallafall på byn några timmar med Jenni, och Perre joinade även oss senare. Sen smet vi iväg till Framnäs för att slippa två irriterande störda typer, dom följde efter oss bara halvvägs, mohaha.
 
Nu har jag kommit hem till värmen, och ska gå ner i köket för att se om det finns någon form av mat hemma ... 

Det underbara lövet

Publicerat 2012-10-04 klockan 15:29:00 (svensk tid)
Tumblr_mbddtjvpl21rckhq3o1_500_large
Hejsan hoppsan ! Har haft en rolig dag idag, eller så är det bara min humor som är så låg att allt har varit roligt. Daniel tog min telefon, och så satte jag ut handen och sa "Ge min telefon!" En sekund efter det så kommer det ett litet gult löv flygande från trädet ovanför, och landar rakt i min hand. Jag skrattade i säkert en kvart efteråt, samtidigt som jag ramlade ner på marken av skratt. Helt jävla juvligt var det. tack vare lövet så glömde jag bort att han hade tagit min telefon. På matrasten så ringde han till Perre med den, antagligen för att han ville ta reda på vem fan "Perschkå" är, eftersom hon heter så på min telefon. Slutade med att Dennis började prata om typ får, kossor och öar med henne. Perre fattade säkert ingenting. Jag förstår inte varför alla ska tro att Bromarf är en ö och att jag brukar rida på kor !?
 
Nåja, i Smakis så hände en annan rolig sak, det var så att Daniel skulle skära ett bröd, och då hoppar jag fram och rycker i brödet och i kniven och säger "Käämpa mot din hunger!" (såndär random grej som bara flög i mig) Detta resulterade till att brödet flyger ner på golvet och rullar under bordet. *gapskratt*. Sådant har gjort min dag så förbannat bra, har verkligen varit slö idag. Känner mig också väldigt frisk, endast min hals som irriterar lite. 
 
Nu ska jag klä på mig massvis med kläder och kasta mig på skotern och bege mig upp till byn för att vara där med Jenni, var verkligen länge sen jag var ute på byn ! (men först måste jag googla miffad)

Jag har en katt i min OnePiece

Publicerat 2012-10-03 klockan 17:40:41 (svensk tid)
Efter den långa väntan i Ekenäs (som alla dagar), så kom jag äntligen hem, och upptäckte att Bromarfvägen nu är färdig asfalterad ! Fick också snabbt internet utan saldogräns idag, förut så var det så att mitt internet saldo höll en skolvecka, sen tog saldot slut. Nu har pappa uppgraderat sig lite, så nu har jag ingen gräns alls! LOVE♥ Blev lite dyrare bara, EN EURO ! Helt sjukt egentligen, bara för att pappa inte har orkat betala 1€ mera i månaden så har jag fått leva på världens trögaste internet. Men nu var den tiden över.
 
Så ska jag skriva lite om hur jag mår: Huvudvärk, jätte trött och fryser, men annors så mår jag bra. Har börjat få i mig lite mat nu också. Ibland när jag är sjuk så förlorar jag förmågan att svälja. Dessutom så har jag varken kunnat äta eller dricka fast jag har varit hungrig, för då började jag direkt må skit. Men idag så kunde jag svälja både fisk och potatis, var för en gångs skull god mat i Smakis idag. Även fast jag fortfarande började må illa efteråt, men det var så gotttttt. Japp, just nu väntar jag på att pappa ska ha svampsoppan färdig (blä) så att jag får lite mera mat i magen för jag är skylldig min mage lite mat, HUNGRIG. Som efterrätt blir det jordgubbsglass, yeaaah.
 

Jag är en banan

Publicerat 2012-10-03 klockan 14:30:49 (svensk tid)
Sitter utanför skolan med Daniel. Visserligen är han inte till så mycket sällskap eftersom han sover, eller något liknande. Vi fick sluta över en timme tidigare, så nu är det en lång väntan.

Skoldagen har varit riktigt bra, började känna mig bättre på sista lektionen, vågar nästan påstå att jag är frisk nu. Nästan hälften av männiksorna jag har pratat med idag har undrat över värför fan jag är i skolan när jag ser ut som en grottmänniska, HATAR ATT VARA SJUK. Men jag vill faktiskt vara i skolan istället för att vara sjuk hemma.

Fixade en portfolie uppgift idag, vi tog ett Typing Master test, och jag blev faktiskt helt nöjd över mina poäng, yeah ! Fick dessutom ut tenten, och jag fick 2:a ! Var bara några få poäng efter det högsta i klassen. Wowowow.

Hatar min hals

Publicerat 2012-10-03 klockan 06:07:45 (svensk tid)
Såhär ser jag ut idag, fortfarande som ett levande lik. När telefonen väckte mig imorse så önskade jag att jag skulle få sova minst 4 timmar till, men det kunde jag ju inte. Jag hatar min hals, och jag hatar allting med att vara sjuk. Nästa grej blir att försöka hålla sig vaken hela dagen och inte somna på lektion ... önska mig lycka till.

Hur saker kan gå på tvären

Publicerat 2012-10-02 klockan 21:19:00 (svensk tid)
Huvudet väger två kilo mera än vad det brukar, har kallt och varmt om vart annat, får inte i mig mat eller dryck, och ögonlocken vill inte hållas uppe. Ska kasta mig under alla mina täcken nu och sova som en murken stock tills det är dags att vakna igen. I can do this. 
 
Jag förstår mig inte på vissa människor, får jag inte vara kompis med dig och så vidare, eller är det liksom ett måste att vi blir tillsammans isåfall ? Isåfall så suger precis allting just nu, vad har jag gjort för fel ? Kan folk inte vara kompisar med mig ? Finns det en lag som säger att "nejfan, vi måste bli tillsammans, annors kommer vi inte prata med varandra mera"... den lagen har jag ju inte ens varit med om tidigare isåfall. Så inser först nu att tack vare att jag inte tänker bli tisammans med någon på en VÄLDIGT lång tid, så har jag mistat två skolkamrater. Fuck, jag måste ändra på detta.
 
Japp, som ni kanske förstår så har min dag varit lite mindre bra. Egentligen helt fuckings dålig. Det enda positiva som har inträffat är att jag förhoppningsvis ska få snabbt Ipad internet utan saldogräns, DET kallar jag underbart ! ♥

Why...?

Publicerat 2012-10-02 klockan 19:30:00 (svensk tid)
Skitdag, klarade mig egenom två lektioner med illamående och ont i magen och en väldig trötthet, och resten av dagen med stegring. Var inte så trevligt att vara i stan två timmar efter skolan och vänta på pappa, och sen även en och en halvtimmes väntan i Tenala, skitkallt och pinande ! Kom hem kvart före 8 först .... Kastade ner mig i sängen och ligger nu här under två täcken, med onepiece, halsduk och yllesockor. Är otroligt glad över att jag klarade egenom dagen, men mindre glad över ett meddelande jag nyss fick på fb. FAN VILKEN SKIT DAG. Antagligen överlever jag även dethär, men skulle ha god lust att gräva ner mig under jorden och skita i allting. Jag måste ha gjort massor med fel nu dessa två månader om det verkligen tänker sluta såhär ....

Skitdag

Publicerat 2012-10-02 klockan 06:30:16 (svensk tid)
Sitter i bilen påväg till skolan, och känner mig som ett levande lik. Har nämligen inte sovit någo bra alls inatt, har haft ont i halsen, och på morgonen tvingade jag mig ur sängen med både sjuk hals, trötthet, sjukt i magen och illamående. Känns som att jag skulle kunna somna när som hälst. Inte blir det bättre heller att veta att vi har lektion i Fågelsången idag, och måste gå enda dit för en lektion, och sen även tillbaka. Fyfan. Hoppas jag mår bättre tills eftermiddagen, jag kommer hem kvart över 6 ikväll !

Min kväll

Publicerat 2012-10-01 klockan 21:42:19 (svensk tid)
Tumblr_mb787zejfj1qfl8vno1_500_large
 
Nu är första October över, och nu hoppas jag bara på att den här månaden blir jätte bra, och jag har faktiskt en sådan känsla, jag har ingenting att oroa mig över. 
 
Kom hem och mumsade i mig lite fisksoppa (mycket) som pappa tagit med sig från jobbet efter att dom hade bjudit på soppa där. Sen stack jag ut med Linda, och så råkade jag ut för någon form av faceplant, rakt ner i värsta sumpmarken. Det enda jag kunde göra var att skratta, och sen hittade jag en kantarell. Vi for sen till Lindas, och så chillade vi där. Sen träffade jag även Jenni ett varv, och fick smaka på fisksoppan!
 
Sen dess har jag suttit vid datorn och chattat, och även fixat lite med veckoslutets bilder, ni märkte säkert att jag lade upp ett inlägg. Kommer mera bilder en annan gång ! Nu ska jag sova.

VECKOSLUTET DEL 1

Publicerat 2012-10-01 klockan 21:06:58 (svensk tid)
Börjar med fyra stycken bilder från tenala, när jag hade tråkigt och var forever alone i Väntan på Jenni och Perre.
 
Och här är bild på J och P, när vi hade satt oss i bussen. (Jag vet inte värför dom båda ser koncentrerade ut)

 
Här är två bilder på Jackes stora fina rum !
 
Vår lasagne "sås" och en bild på en flamingo (Perre)
 
Jackes jätte fina teckning och vår lasagne

 

 

wtf

Publicerat 2012-10-01 klockan 15:03:17 (svensk tid)
Försenade mig till skolan, pågrund av att bussen blev försenad tack vare asfaltsmaskinerna. Daniel blev också försedan för att jag bad honom vänta på mig vid busstationen, hehe. Vi kom iallafall 5 minuter för sent, och fick försening på Wilma för det. Dessutom så regnade det och jag hade inget paraply, så mitt hår var allt annat än platt när vi slutligen klampade in i klassrummet. 20 minuter efter det så började vi skriva provet, vissa frågor var jätte lätta och jag skrev typ massor med text, så jag antar att jag iallafall kommer bli godkänd. Mindre än en timme senare så var jag klar med mitt prov, och så fick vi sluta. Ringde till pappa och sa att han måste sluta tidigare, och så gjorde han och så kom han efter mig från skolan och så nu är jag hemma.
 
Ganska wtf dag egentligen, var i skolan i en timme och en kvart ungefär. Visserligen ganska bra, men kändes lite onödigt att betala över 7€ på bussen för att sitta i skolan i en timme och skriva ett prov som man skulle ha kunnat skriva hemma. Dagens lilla plan är att ta en liten dejt med Linda i dethär fula vädret, bara hon skulle komma på tanken att svara på facebook ...

Sovmorgon

Publicerat 2012-10-01 klockan 10:04:00 (svensk tid)
Igår innan jag skulle gå och sovam så fick jag lust att kolla facebook ännu en gång innan jag sen skulle få sova enda till kl. 8, som varje måndag. Det var tur som fan att jag loggade in på facebook, där hade Daniel skickat till mig att jag inte skulle glömma bort att vi börjar 12:45 imorgon .... hallelujah! Sååå, jag fick sova enda till 10:00 istället, och ska ta bussen till skolan om en timme nu. Vi har egenlärar timme, men det är bara 5 från klassen som ska dit idag, jag ska en annan gång. Därför fick jag sovmorgon idag, och jag har väl ingen annan än Daniel att tacka ....