Hur saker kan gå på tvären

Publicerat 2012-10-02 klockan 21:19:00 (Svensk tid)
Huvudet väger två kilo mera än vad det brukar, har kallt och varmt om vart annat, får inte i mig mat eller dryck, och ögonlocken vill inte hållas uppe. Ska kasta mig under alla mina täcken nu och sova som en murken stock tills det är dags att vakna igen. I can do this. 
 
Jag förstår mig inte på vissa människor, får jag inte vara kompis med dig och så vidare, eller är det liksom ett måste att vi blir tillsammans isåfall ? Isåfall så suger precis allting just nu, vad har jag gjort för fel ? Kan folk inte vara kompisar med mig ? Finns det en lag som säger att "nejfan, vi måste bli tillsammans, annors kommer vi inte prata med varandra mera"... den lagen har jag ju inte ens varit med om tidigare isåfall. Så inser först nu att tack vare att jag inte tänker bli tisammans med någon på en VÄLDIGT lång tid, så har jag mistat två skolkamrater. Fuck, jag måste ändra på detta.
 
Japp, som ni kanske förstår så har min dag varit lite mindre bra. Egentligen helt fuckings dålig. Det enda positiva som har inträffat är att jag förhoppningsvis ska få snabbt Ipad internet utan saldogräns, DET kallar jag underbart ! ♥


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: