Krossade planer

Publicerat 2012-10-11 klockan 18:59:39 (Svensk tid)
Haha, helgens planer gick till skrot, iallafall de egentliga planerna, kommer väl säker upp nya i min hjärna snart. Köote fucking 10 stycken hamburgare idag som skulle hålla oss mätta hela helgen. Men det ser inte ut som att någon har sikte mot min husvagn imorgon eller lördagen, så får väl bli fet då och äta allt själv, yoyo. Men har ingen stor stress över det, att D skulle ha kommit skulle endå blivit helt problematiskt. Men vet inte ännu vad som kommer hända och ske. Något iallafall, hoppeligen. Det enda som harmar lite är att till denhär helgen så har jag skaffat 10 fuckings hamburgare, en stor coca-cola, ost och smör att ha i husvagnen när det är folk där. Nu blev jag så feidaaad, måste skicka ett meddelande, lol.
 
Idag kom jag hem lite tidigare, och stack iväg till Lindas på pappas begära, skulle visa upp en skoter och så skulle jag föreslå att det ska bli Lindas. Så blev det också, och pappa kommer kasta en 50€ i handen på mig som tack för hjälpen, låter riktigt braa ! 

Kommentar av: Perre

Haha I don't think so Lindaaa! :D Jag och eddie ska till din husvagn!!! :DD Kanske Jenni också? ;))2012-10-11 @ 20:42:47
URL: http://perryberrycherry.blogg.se

Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: