Nu är det värsta kvar

Publicerat 2012-10-25 klockan 15:27:41 (Svensk tid)
Är ganska förvånad över att ja klarade skoldagen utan att dö, jag har nog aldrig varit såhär sömnig på en skoldag Men även fast skoldagen är över nu och vi slutade tidigare, så har jag det värsta me dagen kvar, nämligen de eviga två timmarna att vänta i minusgrader, idag.

Trodde att jag inte hade så mycket att göra idag. Men fan det har jag! Ska till två hushåll och installera virusskydd, sen till Lindas och få mitt hår färgat (tror jag) sen måste jag hem och göra skolgrejer igen, typ finska och annat bajs.

På matrasten så var jag ut och äta med Ann-Mari och så joinade en gubbe oss också. Nu så är pappa påväg efter mig från kylan, så får jag sitta på hans jobb istället, det första jag ska göra när jag kommer dit är att jag ska dricka arm kakao! Det finns enkaffe apparat här som ineåller flera olikasorters kaffe och kakao, så trycker man bara på en knapp och så kommer de en mugg med kaffe/kakao i! GRATIS ännu till, den äger! Tror jag sen ska smaka på något random kaffe som låter gott. Fast jag inte dricker kaffe.


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: