One day

Publicerat 2012-10-06 klockan 15:58:00 (Svensk tid)
429310_464269606946682_1487601000_n_large
 
Har bosatt mig framför speldatorn, en gammal hemlagad dator med xp. Haha, värför? Jo, jag jag ska skriva två sidor om vett och etikett, som ska vara färdigt till tisdagen. Första dagen på nya perioden fick vi nämligen en läxa. Det här är nämligen den enda datorn i hela huset som har "word", förutom då Linus dator som jag såklart inte får röra.
 
Egentligen så har jag ingenting att göra här mera eftersom att jag har skrivit nästam två sidor redan, och fortsätter imorgon eller på måndagen, men jag tog mitt eget tangentbord hit så att det skulle gå snabbare att skriva och jag är för lat för att flytta det tillbaka till min datorn, så därför sitter jag här ännu. Troligtvis så kommer jag snart tvinga mig själv att byta tillbaka till min dator eftersom att jag hatar xp ...
 
Och ikväll ska jag kolla på MGP! Det är en med där som har sommarstuga någon kilometer från vårt hus, så det är ett måste att jag ska se hur det går för henne, yeye. En annan sak som jag inte får glömma (och inte ni heller) är att imorgon är det premiär av SOLSIDAN SÄSONG 3 !!!!! (Ja, det krävdes caps lock, bold och fem utropstecken för att säga detdär♥)


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: