Hem ljuva hem

Publicerat 2012-09-30 klockan 20:49:47 (svensk tid)
HEMMA, efter ett underbart veckoslut hos Jacob ! Var så länge sen sist jag var till Kyrkslätt, och alla gamla minnen med Jenni dök upp då vi traskade från tågstationen till Benkkus, det var helt jävla underbart ! Men nu ska jag fortsätta berätta om där jag blev senast.
 
Skrev ju att vi tänkte fara och hjälpa Jackes föräldrar med segelbåten, men istället blev vi ensama hos Jacke. Vi städade Jackes rum efter att vi ätit morgonmål, och sen for Benkku iväg för att inhandla en moped. Jag, Perre och Jenni chillade i Jackes rum och sen började Jenni och Perre att äta Cornflakes bara för att dom råkade hitta det i köket, jag fick lust för kakao, men jag antar att Jackes familj inte dricker sådant, för vi letade igenom alla skåp typ 3 gånger utan att hitta något. När Jacke och Benkku kommit tillbaka så blev vi skjutsade til tåget, och sen satt vi i det i två minuter för att ta oss till Kyrkslätt centrum. Vi skulle nämliigen till Benkkus för att äta sushi, det var gott ! Förutom det så satt vi i två olika parker en stund, och besökte Siwa. Senare så väntade vi i 40 minuter på bussen, som var helt proppfull. Jag, Jenni och Perre satt i trapporna med våra stora väskor ... och så var det 7:andra som fick stå, inga sittplatser fanns. Men det var en fruktansvärt rolig bussresa, massor med skratt.
 
Har bilder på min kamera av nästan allt dethär, så jag ska sätta in dem på datorn och gå egenom dom, samt redigera och rensa, så tyvärr blir det inga den här gången. Måste även kolla igenom lite grejer inför provet imorgon. Bilder kommer sen, antagligen imorgon !

Hos Jacke

Publicerat 2012-09-30 klockan 09:27:45 (svensk tid)
Sitter nu och nördar Jackes Mac dator, första gången jag använder en sånhär. Jag fick inte Jackes internet till min Ipad så därför har jag ite kunnar blogga, han hittade inte Wi-fi lösenordet. Men vi har haft jätte roligt här!

Började med att jag, Perre och Jenni fick åka gratis tåg till kyrkslätt, och sen så for vi till McDonalds med pojkarna. Vi fick brottom till följande tåg, så det var en väldigt vacker syn när vi sprang med franskisar och coca-cola till tågstationen tillbaka, haha. Sen fick vi också åka gratis till Tolls, hit som vi skulle. När vi kom in i Jackes hus så blev jag helt amazed över hur stort och fint hus dom har ! Första kvällen så lagade vi lasagne, och så somnade vi väldigt tidigt, kl. 12 redan !

Följande morgon efter att vi alla i tur och ordning hade gått i duschen och ätit morgonmål, och begav vi oss iväg till storstaden Helsingfors ! Vi åt på Subway, och så handlade vi lite gott till bion också. Upptäckte att det såldes chokladplattor för 50cent, så kom därifrån med fyra chokladplattor, en coca-cola och en godispåse, för endast 4€. Sen gick vi omkring i butiker och sen for vi på bio, "Magic Mike", den var inte så jätte bra, endast Jenni och Benkku dom tyckte det. Efter bion så började vi röra oss mot tåget, och for tillbaka till Jackes. Det var mörkt då, det äger att gå i helsingfors i mörknet !

När vi kom hem så lagade vi tortilla, och åt oss så jävla mätta. Sen skulle vi se på skräckfilm, men jag orkade inte göra det för Jackes tv är så förbannat liten, haha. Sen så ringde E till mig så jag pratade med han i en halvtimme samtidigt som jag spelade dreawsome med D och skrattade åt Perre ... hon levde sig så in i filmen att hon pratade med människorna, skrek, och så allmänt livrädd ut när hon gömde sig under täcket i jackes fåtölj.

Somnade vid 2 tiden på natten, och så vaknade jag av att Perre var störd. Just nu pratar Jackes med sin mamma i telefonen och det är jätte roligt att se Jackes ansiktsuttryck. Han måste fara med och hjälpa sina föräldrar med segelbåten, jag, Perre och Jenni tänker fara med dit och hjälpa han med det, Benkku ska till Esbo på hemligt uppdrag.

Nu har det burit av

Publicerat 2012-09-28 klockan 12:36:00 (svensk tid)
Nu har jag smällt ner min röv och min gröna fula väska i bussen, och min skoter är hos Jenni. Nu ska jag alltså åka till Tenala och sedan vänta där på att Jenni och Perre slutar så att vi kan ta en buss till Ekenäs, och därifrån kör Perres mamma oss till Karis, och sedan tåget till Kyrkslätt !

När jag körde upp till bussen så regnade det såklart, och nu har det slutat. Hade lite problem med att hitta en rock, eftersom min tjocka rock har dragkeden sönder .... Så det hela sluta de med att jag hittade en ny rock i skåpet som tillochmed hade prislappen kvar. Jag tänkte att jaf får ta den smällen opp pappa hamnar i rage mode och börjar berätta någon story om värför jag inte skulle få använda den.

Men japp ! Nu börjar helgen <3 Får säket låna Jackes internet när vi är därr, så kommer kanske något inlägg trrots att jag antagligen ha fullt upp helatiden. På Lördagen äer det huvudstaden som gäller, vi ska antagligen på bio !

Underbar fredag

Publicerat 2012-09-28 klockan 10:15:00 (svensk tid)
Vaknade tillochmed före telefonen skulle väcka mig, och det regnar inte ute så jag tar själv skotern upp till byn. Visserligen ser det ut att kunna börja precis när som hälst. Bilden är en arkivbild och har ingenting att göra med resten av inlägget, och jag känner mig som en uppstoppad höna. Har sovit bra inatt, men vaknade med en värkande huvud och ont lite överallt. Vet inte vad jag har gjort, min nacke är stel och blablabla.
 
Jeeppp, för att jag inte ska få brottom till bussen och inte hinna göra allt ordentligt och sådär, så ska jag gö i duschen och redan börja göra mig iordning. Kommer antagligen vara en vacker syn när jag kör upp till bussen med en stooor grön väska med mig, kommer inte vara något vidare bekvämt. Ska lämna min skoter hos Jenni, och där har den sällskap av Jennis och Perres skotrar också !
 
Nu ska jag börja röra mig iväg innåt mot morgonmålet och duschen, bloggar kanske kanske kanske ännu innan jag far iväg.
 

Husvagns bloggning

Publicerat 2012-09-27 klockan 20:18:27 (svensk tid)
... går inget vidare bra ! Skrev ett inlägg i husvagnen från några timmar sedan men det publicerades inte och blev inte ens sparat i utkast. Kan trösta er med att det inte stod något viktigt där, bara att jag just hade ätit i husvagnen med mamma, pappa och Linus. Före det had jag varit ut med Jenni och Linda en sväng, snackat lite skit och skrattat, det gamla vanliga liksom.
 
Har nu packat min väska inför helgen, och tror jag aldrig har packat såhär snabbt, borde kanske ha tänkt egenom mina outfits lite bättre men det fick nu bli som det blev, dessutom så behöver jag nya kläder, alla mina kläder är liksom sådär att oj, när spricker dom där byxorna, eller när går det hål på ryggen i det där linnet ? Ganska pain, min JC-linnen ser verkligen inte så jätte hållbara ut mera, tyget har blivit jätte tunnt ! Nu ska jag sluta med mitt girl talk och istället ta en annan väska och kasta in lite grejer som jag behöver till natten i husvagnen, ensam.
 
Tumblr_lw4ajjkrdw1qf824eo1_500_large

Imorgon smäller det

Publicerat 2012-09-27 klockan 15:34:22 (svensk tid)
Idag kom jag hem tidigt, redan halv 4, och sen satte jag på värmen i husvagnen och åt en halv räkpizza. Vi ska äta i husvagnen ikväll, och pappa lagar maten. Hoppas att han köper 7up som jag bad att han skulle, jag har börjat dricka det som om jag skulle få betalt för det. Just nu har jag ett glas Sprite att försöka överleva på, men det är inte alls lika gott. En Brunbergs kyss också, som ni kan se på bilden. Om 5 minuter är den antagligen försvunnen.
 
Och jo, idag är det torsdag och imorgon är vi lediga pågrund av att vi var en lördag i skolan för någon vecka sedan. Så ska packa ut mig i husvagnen och nörda facebook och se på film hela natten. Nä, men halva iallafall. Nu måste jag kolla när min buss går imorgon, så att jag kan lägga upp ett tidshema om när jag ska vakna så att jag inte missar den ... men får antagligen sova enda till kl. 11, vilket är rätt lovelyyy.
 

En förändring?

Publicerat 2012-09-26 klockan 21:59:56 (svensk tid)
Det krävs ett inlägg för det här ! Börjar direkt med att berätta att detta är en BRA sak, och inget angst nu. Det här är ett "tankeinlägg" som hamnar i kategorin "Min tankar". Orkar inte skriva så långt eftersom klockan är mycket och jag är trött, men jo, fortsätt gärna läsa och ta del av mina jätte intressanta tankar !
 
Det handlar om min pappa (lol), han har alltid varit sådan att han inte gillar speciellt mycket att jag umgås med pojkar. Jag har ju flera pojk kompisar, och det känns lika naturligt som att ha flick kompisar. Kompisar ska man ju umgås med. Pappa har antagligen trott att typ alla pojkar som man pratar eller umgås med måste vara ens pojkvän. Det som stör mig är att till exempel en fick kompis och en pojk kompis till mig kommer övernatten hit, så får flick kompisen komma hit, men pojk kompisen så skulle hälst kunna sticka någon annanstans. Det intrycket har jag iallafall fått. På min klass så är det ju mycket mera pojkar än flickor, så om jag nu till exempel skulle vilja övernatta hos någon just pojk kompis i stan så skulle det absolut inte gå. Skulle det däremot vara en flick kompis så skulle det väl antagligen gå. Detta stör jag mig nog lite på, eftersom jag bara är kompisar med pojkar just nu, no love for me.
 
Det jag egentligen skulle berätta om nu var en förändring. Daniel fixade ju min dator, och just så kom pappa upp till mitt rum och gav mig en 20€ sedel med ett visitkort, där han hade ritat en ful gubbe och skrivit "Tackis!", detta skulle jag då ge till Daniel. Har en känsla av att ingen fattar vad jag menar just nu, men detta är så inte likt min pappa gällande pojkar som jag umgås med ! En normal reaktion som jag hade förväntat mig få var "Inte hade du behövt låta han laga den där gamla datorn! Helt onödigt!" Han sa just också "Det där är ju en bra kille!" och så gav han MIG ytterligare 14€ som jag själv fick. JAG ÄR HELT AMAZED!
 
En liten till grej som jag kan lägga på här på slutet som inte handlar om det övriga egentligen, är att namnet "Daniel" har dykt upp i flera inlägg här de senaste veckorna, men det är för att det är oftast han jag umgås med i skolan (med andra då också) och han och jag kan verkligen vara oss själva när vi är med varandra, det är absolut INTE något mer än kompis mellan oss, ville jag bara berätta, vi kommer bra överens och har lite samma humor och sådär. Han är en av mina bästa pojk kompisar! GODNATT.

Kvällens random bilder

Publicerat 2012-09-26 klockan 21:26:04 (svensk tid)
Fick lust att knäppa lite på min kamera, och vips så hade jag tagit en knasig bildserie med världens obetydligaste bilder. Så här presenterar jag nu dem i brist på annat. Jag tänker börja ha med mig kameran lite mera, den ska iallafall med till kyrkslätt. Skulle vilja ha ett macro-objektiv och en zoom-objektiv, det har jag ju nu dräglat över enda sedan jag fick kameran, vilket var till konfirmation, så min kamera har sitt sina bästa dagar, så att skaffa objektiv till den nu är som att skaffa kattmat till en död katt .... (fan, vilken bra liknelse)

Ett glas med favoriten 7up och två underbaringar att chatta med
 
En random text som har sitt ursprung från Perres hjärna och en rutten vigselring som jag fick av Jeppe förra veckan då vi gifte oss♥ (not really)
 
Två bilder på min Ipad, kolla in min nya bakgrundsbild
 
En dragkedja och en spegelbild
 
En till spegelbild, men med tre speglar och "Oh my dayum" låten som spelades hööögt ur högtalarna
 
Mitt dammiga tangentbord som borde avdammas och mina kyrkslätt pengar
 
 
 
 

Det regnar visst

Publicerat 2012-09-26 klockan 20:23:36 (svensk tid)
Efter att jag hade ätit min kebab så satte jag mig på skotern för att dra iväg och träffa Jenni och Perre. Perre hade fått sin skoter tillbaka idag så därför så ville dom komma ner hit för att det var en tid sedan senast ! Fick först inte igång min skoter, den har alltid haft lite problem med att starta, eller man måste liksom vrida på styret lite hit och dit innan det börjar komma "startljud", om ni förstår vad jag menar. Men nu så var det ingen skillna hur mycket jag svängde och vred på det där sablars styret. 10 minuter senare kom jag på att jag har kick. Så for jag iväg till kakkabakka, där bestämde jag mig för att vänta på Jenni och Perre, och när dom kom så tog vi skydd i ett älgtorn eftersom att det regnade lite. Jag hatar regn, skulle det vara fint väder så hade jag haft skotern med till Ekenäs imorgon och sluppit hem tidigt. OCH, även sluppit gå till fågelsången, där vi ska ha en lektion imorgon, dayum. Så dit for den planen, och nej, jag vill verkligen inte sitta en och en halvtimme på en skoter i regn. Iallafall så satt vi där i älgtornet och pratade om hur underbar veckoslutet ska bli, för ni som inte vet vad det underbara är så ska jag berätta att vi ska till kyrkslätt (Tols, eller hur det skrivs). Vi ska vara hos Jacke hela helgen undertiden hans föräldrar är ut och segla, kommer bli väldigt roligt. Saknar kyrkslätt, och vi fem har alltid så jävla roligt tillsamman, och jag är jätte glad över hur veckoslutet ska spenderas ! Har faktiskt aldrig varit till Jackes. Sen träffar vi kanske andra kyrkslätt människor som jag inte har sett på förbannat länge, så det ska bli roooooligt. Nu kan jag knappt sluta skriva om kyrkslätt för att det ska bli så ... obeskrivligt.
 
Ni får ursäkta mig för mina två ledsna moln från google.... dålig bildfantasi. Men och andra sidan så är dom rätt söta♥

JAG ÄR HEMMA

Publicerat 2012-09-26 klockan 15:30:03 (svensk tid)
Slutade tidigare idag, för att lärarn visste inte vad vi skulle hitta på att göra, han hade inge uppgifter för oss. Så jag tog en buss hem tidigare ! Skulle överraska Jenni och Perre när jag plötsligt åkte med samma buss som dom, men Jenni var inte ens med. Men hade endå en trevlig bussresa med dom andra bromarfborna. Sen åkte jag med mamma från byn hem. Så jag var tidigt hemma idag, har redan hunnit äta och allt. Nu ska jag installera TeamViewer på min dator och sedan vänta på att klockan blir 6 så att kanske Jenni och Perre börjar dyka upp här i knutarna ?
 
 

Turn up the love

Publicerat 2012-09-26 klockan 06:37:50 (svensk tid)
Påväg till skolan nu, sov väldigt bra i husvagnen förutom att Linus väckte mig inatt, han undrade om han hade satt sin telefon på laddning, för han hittade inte den. Det dumma var att han hade satt den på laddning innan han somnade, men sen hade han drömt att han höll i den, så nu var han tvungen att sätta den på laddning tyckte han. Fast den var på laddning redan.

Idag är det onsdag, och imorgon är det sista skoldagen denhär veckan eftersom att vi är lediga på fredag. På fredagen är det också Kyrkslätt som gäller, SAKNAR KYRKSLÄTT !!

You know

Publicerat 2012-09-25 klockan 20:46:26 (svensk tid)
Just nu chillar jag i husvagnen med musik, Ipad dator och Linus + en chattkompis på facebook ! Här ska vi tillbringa resten av kvällen och natten, och imorgon iväg till skolan som vanligt.
 
Ville bara skriva för att få in ett inlägg, blir tyvärr utan bild eftersom jag har väldigt dålig internet uppkoppling här ute. Så småningom ska ja stänga musiken och datorn och sedan försöka bli lite sömnig, tror det skulle vara bra att somna före 11 idag ..... godnatt säger jag färdigt !

Aaaangst

Publicerat 2012-09-25 klockan 18:06:32 (svensk tid)
Hej människor. Nu ska ni få ett angst inlägg, för jag måste få angsta av mig, och jag har endå inget annat att skriva eftersom min hjärna är full av angst. Mina nerver for rätt jävligt på en rast, och jag höll på att döda en person, nästan iallafall.
 
Men idag insåg jag att jag faktiskt inte kommer få en egen lägenhet. Det svider så helvete, för har nu varit snart två månader i skolan, och varje dag efter skolan har jag fått tillbringa flera kalla, regniga och ensamma timmar på stan. Typ på någon bänk i väntan på pappa, och sedan suttit en timme i en bil och lyssnat på Radio fucking Vega. Det gick bra de första veckorna, men nu har jag fått nog. Det var idag jag fick nog. Det har börjat bli kallt ute och jag vill bara in någonstans och typ fixa något att äta och göra lite allt möjligt. Inte vänta och vänta för att slippa hem och sedan vara hemma så sent att jag bara hinner äta innan klockan är så mycket att jag måste sova. Jag trivs bra i skolan, men det finns liksom ingen glädre kvar, jag kan inte tänka att jess, om en timme så slutar vi, istället så måste jag ju tänka på att det är en timme tills jag får vänta ute i tre timmar på en bänk för att lyckas ta mig hem.
 
Grejen var ju den att när mamma föreslog så sa hon att jag skulle söka studieplats hit till Axxell så sa jag "Jag orkar inte vänta till kl. 6 varje dag för att slippa hem". Då sa hon "Nejnej, i Ekenäs hittar man nog lägenheter!". Så jo, förra året så blev jag ju tvingad av mamma att bo på internat med inte ens eget rum, och nu detta .... hon ljuger lite för mycket, jag orkar inte.
Jag orkar ju inte tänka på skolan mera. Ingen tycker väl egentligen om skolan, men för mig så är det såhär att tiden efter skolan är värre än sjävla skolan ! Skulle gärna gå i skolan till kl. 10 ppå kvällen, bara jag vet att jag slipper hem direkt efter åt utan att åka blir i 327 år ...........
 
JO, idag sprack det, jag har fått nog av det här. Jag vill fara med skoter till skolan varje dag för att slippa vänta forever alone i snart minus grader, eller ha en lägenhet. Snart typ ramlar jag ihop och störtlipar direkt skolan slutar och jag inser att det är 3-4 timmar innan jag är hemma. Ingen kan fatta hur hämskt det är, jag hade inget emot det i början, men nu är det värsta mardrömmen. Bara tre fuckings år till ....
 
Dagens angst avklarat.
 

Blue

Publicerat 2012-09-25 klockan 13:21:00 (svensk tid)


 
 
 

3 timmar

Publicerat 2012-09-24 klockan 20:45:59 (svensk tid)
Nu har jag använt den här datorn i 3 timmar, och den har inte kraschat, NU är jag väldigt säker på att den verkligen funkar.
 
Ska vänta några minuter ännu på att E ska klicka in sig på facebook så att jag kan säga några ord till honom, så får jag det överstökat så att jag sedan kan somna in i min egen värld. Inatt kommer jag sova högst 8 timmar, eftersom det är mycket tidigare väckning imorgon. Men ska se om jag bloggar i skolan eller något liknande imorgon, godnatt !

Som Perre

Publicerat 2012-09-24 klockan 17:51:43 (svensk tid)
Bara för att Perre skriver i varje inlägg om vad vi ska göra denhär helgen, och jag inte ännu har skrivit det en enda gång, så har jag nu bestämt mig för tillägna ett helt inlägg åt att berätta !
 
Det är nämligen så att på fredagen så far jag, hon och Jenni iväg till Kyrkslätt för att vara hela helgen hos Jacke med Benkku också ! Har saknat kyrkslätt jätte mycket nu när jag tänker efter, kommer väl ha svårt ifrån att hålla tårarna borta när jag stiger ut från tåget där som jag flera gånger steg av förut, då jag verkligen hade något att göra dit. Men nu ska jag inte träffa den personen. Det ska bli helt fucking awesome ! En hel helg hos Jacke med de bästa kompisarna är ju faktiskt väääldigt underbart ! Dessutom så ska vi ett varv till storstaden Helsingfors också, eftersom Jenni ska köpa en rock åt sig. Kommer hem på söndagen, antagligen sent.
 
Så att. Så ser mina/våra planer ut, och nu har jag skrivit om det här så Perre behöver inte känna sig så udda. (Visserligen skriver hon det varje dag) men jag tänker antagligen skriva det ännu en gång till sen på fredagen innan jag far iväg.... hehe.

Trodde aldrig detta skulle ske igen

Publicerat 2012-09-24 klockan 17:17:40 (svensk tid)
Fö en vecka sedan trodde jag aldrig att detta skulle ske, att jag skulle blogga med denhär datorn ! Fick tillbaka Datorn av Daniel, och herregud den fungerar, TACK DANIEL !
 
Så jo, därför är det en arkivbild, tänker inte sätta några andra bilder hit på den här datorn och kortläsaren verkar inte fungera, men det är skit samma, datorn fungerar och nu ska det bli intressant och se hur många dagar den vill göra det. Supernice, är verkligen glad nu. Den här dagen har också annors varit riktigt bra, fick sova länge inatt och vakna först kl. 8, och sen så blev jag helt amazed när jag såg att jag fick sällskap i bussen från Tenala vidare till skolan. Sen hade jag en lam lektion som jag skrev om bilar, och på matrasten var det smakis som gällde och sen även ett varv till Mathilda. En lektion igen, och sen så skulle vi fara på någon föreläsning om frånvaro, men eftersom alla från min klass sket i det så kände jag mig så forever alone så jag bestämde mig för att följa Daniel till bussen och sen vara på stan med Linda som just hade kommi från sjukhuset. Så blev det också, så chillade med Linda på stan, vi var i skola, hos Ann-mari och på Harolds där en liten unge var jätte irriterande. Åkade sen hem med pappa och nu väntar jag bara på maten, ska bli intressant att se om det är något ätbart eftersom det är pappa som lagar det ....

Color rain

Publicerat 2012-09-24 klockan 12:13:00 (svensk tid)

Jag är redo

Publicerat 2012-09-24 klockan 08:53:45 (svensk tid)
Sitter i bussen och är pigg som ett nöt efter att jag har sovit 10 timmar inatt, I like it ! Nu väntar jag på att vi ska kunna fortsätta denhär bussresan, det är nämligen en asfalterings maskin så vi måste vänta.

Idag så får jag min dator tillbaka som Daniel har fixat, och nu borde den vara i skick, igen en gång. Nu ska jag försöka lyckas med att publicera dethär med mitt internet.

Godnatt

Publicerat 2012-09-23 klockan 19:39:39 (svensk tid)
Jag vet att klockan är jätte lite, men har inte fått sova något dethär veckoslutet så nu tänker jag smälla ner huvudet på dynan och krypa under täcket och inte stiga upp före kl. 8 imorgonbitti, betyder att det borde bli ca. 10½ timmes sömn inatt ! Låter vääldigt perfekt. Känner mig faktiskt väldigt hungrig, men måste ännu dricka några liter vatten så att jag släcker pizzatörsten, men blir alltid sådär roligt törstig av pizza. Ska se om jag kanske bloggar imorgonbitti när jag sitter på bussen. Natinati♥
 

We are never ever getting back together

Publicerat 2012-09-23 klockan 13:21:26 (svensk tid)
Tumblr_m7mgsrhqkn1qg69rpo1_500_large
 
 
556595_344497145638233_1546878392_n_large

Några bilder

Publicerat 2012-09-23 klockan 13:12:39 (svensk tid)
 

 


 

Assface

Publicerat 2012-09-23 klockan 10:50:32 (svensk tid)
Igår kom Jenni ner hit, Perre kunde inte komma. En annan typ var också påväg hit men vi fick han stoppad i sista minuten, men jag lovade att han får komma nästa gång, och då hoppas jag på att Perre också kommer.

Så jag och Jenni fick leva ensamma i husvagnen. Vi facebookade, åt chips och drack 7prupp (7up). Sen började det åska, och redan kl. 12 så bestämde vi oss för att för att sova för vi var båda jätte trötta! Vaknade ganska tidigt pågrund av ljus och regn, men sen lyckades jag somna om.

Just nu sitter vi i mitt rum och ser på skräckfilm, vi skulle egentligen se den igår men husvagnsinternet är inte det bästa, så det gick inte så bra. Fotade några random bilder som ni får se sen senare nångång idag när Jenni har farit hem.

qwerty

Publicerat 2012-09-22 klockan 15:22:11 (svensk tid)
Nu måste jag:
- Duscha
- Flytta husvagnen
- Föra ut allting ut i husvagnen som behövs ikväll
 
- Fixa mig
- Snabbstäda mitt rum
 
Så värför sitter jag här och bloggar då ? Dessutom så ska ni inte fundera på hur fan jag ser ut på bilden, gårdagens smink i fejan och dessutom är jag trött. Nu ska jag flytta husvagnen bakom garaget !

Marknaden

Publicerat 2012-09-22 klockan 14:47:00 (svensk tid)

Jätte fina modilbilder med jätte bra kvalité, men det är nu tyvärr det enda jag har i bildform från marknaden! Berättar bara kort om gårdagen nu eftersom jag egentligen har massor av annat att fixa istället för att blogga. På matrasten åkade jag "Luffaren" med Daniel, och efter skolan så åkade jag den med Jenni och Perre efter att vi hade ätit på kina restaurangen. Sen gick vi runt på marknaden med lite olika människor som man fick syn på lite här och där, och åkade även ett varv i parisehjulet ! Perre blev i strid med en kurd som sålde kläder, och det var mycket bra underhållning, och sen så var det en annan gubbe som var gles som hon också skrek på. Sen fick vi gratis vatten och så blev jag skjuten i benet med kulpistol av fuckings Emppa, och har nu ett märke efter det på mitt knä. Sen förflyttade vi oss till simhallen, eftersom att det var "där det hände", och så lärde jag känna en random typ som följde mig till ytterdörren halv 12 på natten när jag skulle till Ann-Maris med Jim. När vi kom dit så gick tiden plötsligt jätte snabbt, vi åt lite, såg på tv och sen plötsligt var kl. 3. Somnade en stund efter det bara jag hade bäddat.
 
Idag så stack vi iväg till Ekenäs Bilhus för att Ann-Mari ska köpa en ny bil, så pappa fixade så att hon får ha den nu en tid för att övningsköra med den och se hur dte går. Så när vi kom därifrån så hade vi en annan bil som var mycket bäkvämare och större ! Jag åkte sen med pappa för att handla lite grejer till kvällen, och sen hem. Nu hinner jag inte skriva mera för att jag ska äta.
 

Novia

Publicerat 2012-09-21 klockan 09:30:00 (svensk tid)
Sitter nu i sovia och har rast, mitt Ipad internetsaldo tog slut igår, och jag övernattade i stan hos gammelmoster så jag orkade inte ens försöka blogga med mitt ipad internet. Men var på marknaden igår med Perre och Jenni, och i slutet med Jeppe och några andra random människor som jag inte vet vam var, lol. Sen gick jag till gammel moster och bäddade åt mig, åt smörgåsar och somnade. Vaknade 10 före 7, tog en dusch och fixade mig färdig för skolan. Gick till Novia, vi har två lektioner här och sedan ska vi till vår normala skola och ha en lektion där. Idag får vi extra lång matpaus pågrund av att vår lärare är snäll och vet att vi vill ha mera tid för att hinna till marknaden. Så bara det blir mat så ska jag äta i smakis och sen ska jag och Daniel åka en typ turistbuss runt Ekenäs, bara för randomhetens skull. Idag kommer också min kusin från Pargas, så han kommer med och övernattar ännu en natt hos vår gammelmoster.

Igår fick vi ut tenten i kursen "Jag som arbetstagare", alltså löneräkning och sådant invecklat, och jag klarade mig igenom den, fick förfan 22 poäng, bara två ynka poäng efter Daniel som är värsta nörden på det ! Så jag känner mig fruktansvärt braaaa. men utan Daniel så skulle jag nog inte ha klarat det sådär bra eftersom att det är han som har lärt mig, höhö. Han sitter brevid mig nu och tror att jag skriver något mobb om han eftersom att jag inte¨låter han läsa dethär, fast det är ju precis tvärtom...haaahaaa. Och jo, xp laptopen som kraschar helatiden har jag tagit med till skolan igår, och Daniel ska fixa den, och jag blir helt amazed om han lyckas.

Regnigt

Publicerat 2012-09-19 klockan 17:18:58 (svensk tid)
Såklart att det regnar hejdlöst just idag när jag INTE hade paraplyet med mig till skolan. Dayum ! Känns som att jag inte har bloggat på en vecka typ. Har inte skrivit något sen igår på morgonen. Men igår hade jag en hämsk skoldag, hade ju tent i en kurs och det gick typ bra, förutom att jag inte ens hann göra alla uppgifter före tiden tog slut. Sen blev jag torterad, och så for jag hem kl. 5. Mina nerver var långt borta från där dom borde vara, och det enda som pappa gjorde var att han gnällde på mig. Frågade jag något helt normalt så började han bara gnälla. Jag orkar seriöst inte åka hem med han från stan med han mera, tar heldre bussen och går från byn ! Först hamnar jag vara över en timme i stan varje dag, och sen när pappa kommer så börjar han bara skrika typ för att jag står på vänster sida om busstationen istället för höger, eller tvärtom typ. När jag kom hem så flydde jag till ett älgtorn och dit kom sen Jenni, hon räddade absolut min dag ! Sen kom hon även till mig och så sovde vi i husvagnen.
 
Vaknade kvart över 6 på morgonen och fixade oss färdiga för skolan. Visste redan att denhär dagen skulle bli så mycket bättre än gårdagen, men jag blev såklart torterad igen. Inte så att jag dog, men jag har sjukt i mitt knä och i min hand. På fredagen hade jag mina båda axlar helt helvetes sjuka. Men vad kan man förvänta sig, när två pojkar tar teamwork och skuffar mig in i väggar, drar ikull mig på golvet, vrider mina armar åt alla världens håll, förstör mitt hår, låser ut mig och slår mig i huvudet ? Förutom att det tar sjukt så funderar jag påriktigt hur i hela helvete jag ska klara tre år i denna klass. Allt detta för att jag är från Bromarf. Vi slutade lite tidigare idag, så jag fick vänta i stan nästan 3 timmar. Som tur så råkade jag hitta Jenni, Alex och Linda, trots att dom alla hade ignorerat mig när jag försökt få tag på dem via telefonen. Senare ikväll blir det PITABRÖD med kebab i, istället för pizza, yeye !
 
Nu måste jag göra en system återställning på min dator för att den har lite problem, dayum dayum DAYUM !

Påväg till skolan

Publicerat 2012-09-18 klockan 06:41:03 (svensk tid)
Bloggade igår när jag satt i bussen! Men det blev inte publicerat....fan, var ett ganska roligt inlägg och det är ingen idé att publicera det nu. Men kan säga att det handlade om Bakke. Hahahah. Igår kväll hann jag inte blogga, var ut för att träffa Jenni och sen när jag kom hem så fixade jag klart inlämnings arbetet och skickade in det. Undrar hur läraren reagerar, jag har nämligen satt ett får och en ko i duschen.... 
 
Idag har vi tent, i en kurs som år typ den svåraste. Matematik ungefär, man ska räkna löner och grejer. Det första jag gör när jag kommer till skolan är att jag ska fråga Daniel vad man ska göra om lönen har farit över inkomstgränsen. 

Black and white

Publicerat 2012-09-17 klockan 17:16:34 (svensk tid)

Börjar med tre skitsnygga svartvita egobilder ! Fotade med blixt, ganska otroligt, jag brukar aldrig fota med blixt. Men är ganska glad nu över att min kamera plötsligt har börjat fungera normalt igen, och att minneskortet är upplåst!
 
Idag har det typ stormat ute, och nu senare så har det också regnat. Det är så höst det bara kan bli, längtar till sommaren redan. Tänk hur enkelt livet skulle vara om det vore sommar året runt !? Iallafall så ska jag nu äta mig mätt på mat, och sedan ge mig ut i stormen på skotern för att träffa Jenni, har inte sett henne på några dagar.
 
Ska jag skriva något om min skoldag så kan jag skriva att den gick jätte snabbt. Satt först i datasalen två lektioner och gick sedan till fågelsången för att sitta där en timme och sen sluta. Gick med Daniel till busstationen, och före det ett varv via Ann-Mari för att ta ett snack med henne om slutet av veckan, woopwoop. Bor där från onsdag-fredag antagligeeen !
 
 

Disaster movie

Publicerat 2012-09-16 klockan 22:21:00 (svensk tid)
Börjar med två väldigt random bilder som inte har med något alls att göra. Men är nu ute i husvagnen och ska snart kasta huvudet på dynan och somna. Men inte riktigt ännu. Även Linus är här och ska sova här i husvagnen. Vi har nyss sett på filmen "Disaster movie", och bara chillat här. Men eftersom klockan är ganska mycket så ska jag runda av mitt inlägg här ! 
 

GANGNAM STYLE

Publicerat 2012-09-16 klockan 18:45:50 (svensk tid)
264037_411672542230291_2106122864_n_large601629_171830702954091_1230792781_n_largeTumblr_mab07sbbgo1rxp1g6o1_250_largeTumblr_mag790rjpd1rgiqllo1_500_largeTumblr_mafxbdhpwb1rsf0s4o1_500_large

My man

Publicerat 2012-09-16 klockan 18:26:00 (svensk tid)
Tog över en timme att få inlämningsuppgiften klar, skulle designa ett cellkontor... är egentligen inte klar ännu eftersom jag måste designa ett kombikontor också, men det orkar jag inte ens försöka med idag, hinner göra det imorogn när jag har kommit hem eftersom det ska va inlämnat på tisdagen, som sagt. Blir inte heller att träffa Jenni idag, men jag kommer tvinga henne komma in till stan någon dag denhär veckan så att jag får se skymten av henne. Nu sitter jag ute i husvagnen och lyssnar på musik och väntar på att pizzan ska börja bli klar så att jag kan springa in och hämta ut den, nuförtiden bor jag ju typ här ute, hehe. Ska sova här inatt, och imorgonbitti upp kl. 8 för att flyga iväg till skolan. En ny vecka börjar igen, och första tenten nästa vecka också !
 
Så mycket annat vet jag inte, bara att det är helt otroligt att denhär gamla laptopen som jag nu har ute i husvagnen (4 år gammal) verkligen nästan är någolunda snabb... och dessutom har internet, fast modemet är lååångt härifrån inne i kontoret, dayum dayum DAYUM !
 
HAHA, jo! Jag berättade ju att mitt kamera minneskort på nåot sätt hade låst sig, och jag inte kunde använda det. Felet var att "lock" knappen som finns på sidan av minneskortet hade hamnat på lock. Jag tänker inte ens på att det finns en sådan knapp, men blev iallafall väldigt glad över att det inte var något annat fel på kortet, hehe.

Fullt upp

Publicerat 2012-09-16 klockan 15:11:47 (svensk tid)
Har själv upptäckt att jag har nu alltid har något att göra ... ibland alldeles för mycket, så att inte tider räcker till. Det märkt kanske här i bloggen, hinner ju fan inte blogga nuförtiden ens. 
 
Iallafall så har Linda dragit hem nu, vi hade det väldigt mysigt ute i husvagnen! Nu måste jag fixa min inlämningsuppgift som ska vara inlämnad på tisdagen, och sen måste jag även ut i husvagnen och städa upp lite där efter helgen, för jag ska nämligen sova en till natt där tänkte jag. Även fast det är skoldag imorgon, men jag får endå sova till 8 så det är helt lugnt ! Detta måste jag göra på under 3 timmar .... för sen ska jag till byn ett varv för att träffa Jenni som kommer hem från kyrkslätt. Har fullt upp!
 
 

Burger

Publicerat 2012-09-15 klockan 22:18:35 (svensk tid)
Har det supermysigt ute i husvagnen med Linda, vi har massor med dynor och täcken, musik och tillochmed en dator. Vi har sett på film, ätit kex och druckit 7up, dayum dayum DAYUM ! Det går inte ens att förklara hur mysigt det är här, vi har liksom väggarna fördragna här bak så det blir liksom ett litet rum som består av madrasser .... går inte att förklara, som sagt.
 

Ojdå

Publicerat 2012-09-15 klockan 15:46:22 (svensk tid)
Övernattade med Jim och Perre i husvagnen, vi var ett varv till B's stuga också men vi orkade inte vara där så länge, så vi for tillbaka till husvagnen. Blandannat så sjöng vi, lyssnade på musik och så tappade Jim sin Iphone typ in i husvagnsväggen så byggare Perre fick ta en skruvmejsel och skruva upp väggen, var ganska underhållande. När vi skulle sova så började Perre jävlas med mig och Jim genom att tända lampan och skrika "fake sunshine!", men tillslut så somnade vi alla. Vaknade på morgonen av att Perre petade mig i öga - godmorgon ! På eftermiddagaen så stack Jim och Perre hem, och sen någon minut efter det så kom Linda, Emppa körde henne från Björns stuga. Så nu är vi inne och Linda har varit i dsuchen och jag har fixat mig. Nu ska vi snart ut till husvagnen igen för att sova där en natt igen ! OH MY DAYUM♥
 
OCH, imorgon ska jag lyssna på hela 10 hours av "oh my daym" ......

Mega snabbt inlägg

Publicerat 2012-09-14 klockan 18:11:06 (svensk tid)


Efter skolan så gick jag med Daniel och Dennis till Kela och sedan vidsare till buss/tågstationen för att följa dem dit, sen vidare till kinarestaurangen där Linda och hennes mor satt och åt, och sedan åkade jag med till Lindas. 100 år senare när Linda hade bytt kläder så blev vi sjutsade till mitt. Sen har det varit lite osäkert på hur planerna ser ut. Men det blir kanske att dra iväg till Björns stuga efter att Jim och Perre har kommit hit ! Eller så blir vi hos mitt och övernattar för första gången i husvagnen ! Jag, Perre och Jim kommer iallafall hit och sova även fast vi far ett varv till Björns stuga. Nu ska jag platta mitt hår och sen far jag och Linda ut och chillar i husvagnen, och bär ut allt som behövs dit. Bloggar antagligen ganska dåligt nu under veckoslutet eftersom Linda troligtvis blir två nätter här !

Oh my dayum

Publicerat 2012-09-13 klockan 19:17:26 (svensk tid)
Just nu sitter jag i husvagnen, och måste absolut städa den 100% klar imorgon. Hoppas som fan på att jag får allt klart då så att vi verkligen kan övernatta här, Jag, Linda, Perre och antagligen Jim !

Men nu ska jag gå in !

Windows 8

Publicerat 2012-09-13 klockan 14:21:30 (svensk tid)
Bloggning från skolan igen en gång ! Idag har vi börjat med ett grupparbete, och efter det så gick jag till Smakis med Daniel och Dennis för att få mat i magen, oätbar mat visserligen men jo. Nu är jag hungrig även fast jag åt, och nu har vi trixat lite med Windows 8, jag vet inte riktigt ännu vad jag tycker om den, 7:an är nog min favvorit fortfarande, men bara man lär sig så överlever jag väl. Vi slutar om ca 45 minuter, och sen ska jag gå iväg till bussis för att vänta på min buss, träffar också Jim så eftersom han ska med samma buss till Tenala ! Kan inteåka med pappa idag för att han är hemma, men han var endå tvungen att köra mig till skolan idag, blev bara ca. 70 km onödig körning eftersom att jag inte tog bussen, hehe. När jag kommer till Bromarf så ska jag gå till Jennis och lyckas med att öppna deras dörr och sen så far vi ner till mitt, jag får åka med Jenni, kommer bli ganska kallt eftersom att jag bara har en tunn rock, men Jenni ska endå ner så därför så åkar jag med henne så att inte mamma behöver komma efter mig. När jag kommer hem så MÅSTE jag städa husvagnen, och hoppas på att jag får den klar tills vi ska sova dä. Nu ska jag facebooka resten av skoldagen, eftersom vi bara ska undersöka nu windows 8:a på egen hand så vi går inte vidare.

Bla bla bla

Publicerat 2012-09-13 klockan 06:52:13 (svensk tid)
Mycket betydelse i rubriken. Idag är pappa sjuk, men han måste ju endå köra upp mig till stan för jag måste ju till skolan. Så sitter just nu i bilen och håller lite på att somna. Just nu har dom påbörjat asfalteringen här i byn, så om någon vecka så har vi ny asfallt. Kommer hem med någon random buss på eftermiddagen och sen får mamma hämta mig från byn. Men skulle bara blogga lite snabbt nu så att jag för en gångsskull slänger in en inlägg på morgonen ...

DAYUM

Publicerat 2012-09-12 klockan 21:12:21 (svensk tid)
 
 
Varsågod och lyssna på låten, den är bra på något underligt vis, så egentligen är den inte ens bra. Never mind. Var iallafall hos Linda en stund och konverserade om de mest underligaste, och så satt vi där och "hostskrattade", båda är vi ju flunssiga. Sen körde jag hem i halvmörker och sitter nu framför datorn och typ chillar med Linus. 
 
Imorgon ska jag iväg till fågelsången för att ha de två sista starttesterna som kommer gå dåligt. 

KEBABPIZZA

Publicerat 2012-09-12 klockan 17:44:00 (svensk tid)


Klämde just i mig dagens pizza, och ska nu dra iväg mot Orvlax för att träffa Linda ! Jätte kort inlägg, ska starta om 2 minuter så hejdå !

Never mind

Publicerat 2012-09-12 klockan 12:11:47 (svensk tid)

Min dator på bild, uppgiften vi gjorde igår (hade ingen annan bild)
Sitter i skolan nu och ska ännu en gång försöka installera windows på dom här jätte tröga datorerna ! Har haft en lite plågsam skoldag hittills, men det har varit riktigt okej. Är ganska trött eftersom jag var tvungen att vakna mitt i natten och texta i över en timme. Skulle träffa Linda idag men hon är sjuk, och dessutom så regnar det, så dagens planer blir att städa husvagns toaletten, den lukar inte rosor precis. Dessutom så ska jag sova där med ett gäng folk under lörda-söndag natten, så stanken ska bort !
 
Nu ska jag sluta blogga och fortsätta att installera ....
 
 

De senaste dagarna

Publicerat 2012-09-11 klockan 21:45:30 (svensk tid)
Bara för att jag inte har något annat för mig så ska jag framställa lite plusisar och minusar för de senaste dagarna, sen ska jag nog kanske endå börja rulla iväg till sängen .... 
 
+ Skaffade stor husvagn
+ Fick saldo till telefonen
+ Fick saldo till Ipade internetet
+ Skaffade nytt modem
+ Min kameras sökare har plötsligt blivit skarp igen
+ Fick en miniräknare
+ Fick nya leggings
+ Har inte försovit mig
 
 
- Översvämning i husvagnen
- Bensinen slut
- Kamera minneskortet låste sig
- Borde göra många olika skoluppgifter och läsa på prov
- Borde börja bilskolan
- Fans ingen passlig lägenhet på Rosenvägen
- Får inget studiestöd alls
- XP laptopens windows kraschade
- Blev flunssig
- Min BH är typ sönder
- Det har blivit lite höstigare ute
- Chrome blokerades från skolans datorer
 
 

Paplä

Publicerat 2012-09-11 klockan 20:50:32 (svensk tid)

Jao, här är nu dagens bilder. Äppelskörden blev inte till så mycket, dom satt jätte högt upp och så jätte bra såg dom inte ut heller. Blev lite strider med spindlar och brännässlor, men vi överlevde ! Senare kom också Jenni och Perre ner, och så avslutade vi med chill i husvagnen och smörgås hos mitt ! Nu sitter jag här och tänker faktist unna mig en kväll som jag inte går och sova kl. 10, eftersom jag verkligen inte har lust för att sova nu. Snabbt inlägg igen en gång

Publicerat 2012-09-11 klockan 17:28:46 (svensk tid)
Gick i stan i en timme, och sen hem för att äta mosad pyttipanna. Nu sitter jag här och ska bara skriva några rader och sedan fara ut med Linda för att päplä, det betyder att vi ska palla äpplen, eller vad man ska kalla det. Iallafall så är det mitt nya ord. Igårkväll så sprack vattentanken i husvagnen så att hela vagnen blev en simhall, så det blev att sätta dit massor med värmefläktar som snabbt torkar upp allt innan det typ börjar mögla. Värme fläktarna var på hela natten, så på morgonen  var det 30 grader i vagnen .....
 
Men nu ska jag kasta mig på skotern och dra iväääääg !

JESS

Publicerat 2012-09-11 klockan 13:52:55 (svensk tid)
Skoldagen började i princip med ett meddelande frn Sonera, som informerade mig om att jag äntligen har fått snabbt internet, det var äkta glädje ! Nu ska jag börja med att stänga av internet varje gång jag inte använder det så kanske internet-saldo håller längre än förra månaden. Hinner egentligen inte blogga nu eftersom att jag har lektion och ska göra uppgifter, men det finns inte så mycket mera att skriva heller. Var på matrasten till Kungs pizzerian med Janne, Jona och Chrisse, och efter skolan så ska jag handla för 40€ och sen hem med pappa. Bloggar sen !

I will be strong

Publicerat 2012-09-10 klockan 17:45:18 (svensk tid)
Hejhej, av någon orsak så har jag raderat "blogg.se" appen på Ipaden, hmm, undrar värför ? hade antagligen en bra orsak till det. De kan bli en orsak till ännu sämre bloggning. Tar visserligen endast typ en minut att ladda ner den pånytt men jag tror jag klarar mig utan den eftersom det endå bara finns för Iphone och det stör mig en aning. Har faktiskt lite blogglust idag, vilket jag inte har haft på länge så ska se om jag slänger in lite flera inlägg idag. Jag måste faktiskt ta mig i kragen och börja blogga mera ! Det är ju inte så jätte jobbigt att skriva några rader.
 
Efter skolan så våldtog jag en printer, och satt och konverserade med Jona så att han blev drygt en kvart sen till timmen. Jag slutade fucking FYRA TIMMAR före han, hehehe. Sen drog jag iväg till S-market för att söka smörgås åt mig, och sen till busstationen för att vänta på min kumpan, Linda, som skulle vara med mig istan. Blev typ prisses och chill vid en bänk, dit kom en gubbe och dräglade på oss i takt med att han berättade om sannfinlänader och pengar som for till grekland. Som om vi brydde oss ? Vi låtsades iallafall att vi brydde oss så att han inte skulle typ slå ihjäl oss eller drägla ännu mera. Sen satt vi på en nerskiten gräsmatta i en kvart tills pappa kom i en bil utan registernumror och körde hem oss. Kvällen konstiga planer är att pappa ska laga mat och sen ska allt ösas ut i husvagnen där vi ska äta, istället för att bara äta direkt i köket. Om skoldagen orkade jag inte skriva något om, lol.

Pizzadag

Publicerat 2012-09-09 klockan 20:14:13 (svensk tid)
Nu är det söndag, och senast jag bloggade så har jag varit ut och träffat Jenni, försökt fixa pappas dator med krachat windows, satt soffdynorna på plats i husvagnen, även städat diskbordet, spisen och lite skåpdörrar där. Jag är jätte hungrig, känns ungefär som att jag dör snart ! Efter att pizzan är uppäten så kastar jag mig antagligen i sängen, och får sova enda tills kl. 8 ! Tar nämligen 09:40 ans buss till skolan, wooopwoooop !

Söndag

Publicerat 2012-09-09 klockan 15:24:22 (svensk tid)

Var ute med Linda och Jim, han var fortfarande nere i Bromarf. Vi snackade skit och efter att vi varit en timme ute så stack vi till Lindas för att äta lite gott, och sen ut tillbaka, Jenni också. Vi började sedan så småningom bege oss hemmåt, eller Jenni for till sin mormor och morfar, så bara hon kommer därifrån så ska vi träffas igen en gång på stranden bara vi två. Pappa har tvättat sofforna och utsidan i husvagnen, så nu ska jag gå ut och tvätta köket, skåpen/lådorna och duchen/toaletten ! Så egentligen så skulle jag kunna sova där redan inatt ? Om jag blir klar med städandet, får se lite !
 
Åt just jorgubbs yoghurt, var tvungen att skriva det eftersom att det är det som syns på bilderna ... mitt mellanmål skulle man kunna säga. Nu ska jag fortsätta snora ihjäl mig och börja städa.

Wide

Publicerat 2012-09-09 klockan 10:41:28 (svensk tid)
Tumblr_m1p59iymfe1r1yixgo1_500_large
Bild från weheartit ! Vaknade och kände mig ännu piggare än igår, och sedan åt jag nästan ihjäl mig, två smörgåsar, ett stor glas Oboy och sedan ännu lite blåbärsyoghurt. Ska också snart ut med Linda, ska bara skriva det här klart och sedan kasta på mig massor med lager kläder och så bär det av. Tillochmed utebyxor ska jag dra på mig, när jag endå redan är sjuk. Sen hoppas jag att jag ska få träffa Jenni idag också !

Husvagnschill

Publicerat 2012-09-09 klockan 00:26:52 (svensk tid)
Linda och Jim rullade in på vår gård sedan, och så tillbringade vi hela kvällen tills kl. blev 1 på natten i husvagnen. Linus var också med, vi vågade ha anden i glaset och  det resulterade till skottlossningar någonstans från skogen, rävar och massor med annat creepy. Avslutade med att stå mitt på vägen i mörknet och elda upp fanskapet till bakplåtspapper (spelplan). Det kändes ganska bra. Linda och Jim körde till Lindas sedan för att övernatta där, och jag ska nog snart krypa ner i sängen och äntligen få sova ut, en natt, tills det är dags för skola igen. Fick också upp min spärr idag, och ska förfan försöka spara tså att jag åtminstone har i två veckor .... kan bli svårt.
 
Blev alltså inget städas idag, men imorgon så ska jag städa husvagnen med pappa, och lappa lite småfel, som typ lösa lister och olika fastsättningar. Sen kommer jag antagligen att tillbringa någon natt där. Mormor och morfar var också på besök före J och L kom hit, eftersom Linus fyllde år idag. (Jag, Linda och Jim käkade sedan upp det sista av födelsedags tårtat i husvagnen) GODNATTT!

NEW IN, husvagn

Publicerat 2012-09-08 klockan 15:15:15 (svensk tid)
Det här är såååå extremt otroligt ... bäst ! Vi hade ju en husvagn för något år sedan som vi sålde pågrund av att den blev lite rutten. Den var ganska "stor", men fan när jag såg att den här stod på vår gård igår ... den är förfan ÄNNU större, den är extreeeemt stor tycker jag. Lika lång som vårt garage ju !
 

GRATTIS LINUS

Publicerat 2012-09-08 klockan 15:09:17 (svensk tid)
Idag fyller min bror år, så jag passar på att tillägna det här inlägget åt honom, bilden är tagen för kanske ett halvår sedan, men jag tog bara första bästa. Han fick en Iphone, ost och korv - det han önskar sig. grattis! 
 
Handlade lite grejer med mamma i S-market innan vi begav oss hemmåt med pappa, och när jag kom hem så stack jag iväg för att leta upp Jenni och kyrkslättborna, slutade ganska dåligt eftersom att jag inte hittade dem någonstans, så jag antar att dom är i byn. Skulle jag inte vara flunssig så skulle jag kasta mig på skoterne fter maten och tillbringa natten hos Jenni med dem + Perre, men nu är jag inne på dag nummer 2 med min flunssa ... har jag tur så drar jag ut en sväng med Linda senare, och så får jag träffa Jim också ! Tror jag ska börja städa husvagnen nu. Det är inte så ofta som jag blir flunssig, och när jag råkar bli det så får jag väldigt sällan feber, så fast jag är lite snorig av mig så är jag endå pigg ! Men vet ni, ska sätta in en bild på husvagnen (fotad från fönster) i följande inlägg, bilder från husvagnens insida kommer kanske imorgon när jag har städat den.

Att vara i skolan på lördag

Publicerat 2012-09-08 klockan 12:17:07 (svensk tid)
Idag är det lördag, och just nu är jag i skolan. Dessutom så är föräldrarna också här, men som tur inte i samma klassrum. Första lektionen film, sen hade vi lekar ute (med föräldrar) och sen blev det pizza med Jona på matrasten och chill i vilorummet eftersom att han inte mådde så jätte bra. Nu ser vi på film igen, eller jag ser ju egentligen inte eftersom jag bloggar. Om ca. en timme så slutar vi och jag slipper hem direkt, pappa slutar samma tid som mig och mamma) så det är perfekt. Sen när jag kommer hem så ska jag antagligen samla krafter till att städa vår ENORMA husvagn som införskaffades igår !! Bloggade inte igår kväll så det har jag inte hunnit berätta om ännu.
 
Så nu ska jag skriva ett par rader om gårdagen. Skolan var inte så märkvärdig, så jag lämnar bort det för att få det kort. Efter skolan så for jag med Jona på kaffe till Christian, och när klockan blev tillräckligt mycket så for vi vidare till busstationen för att hämta Jenni och skjutsa henne till sin syster. När hon hade gjort det hon skulle göra där, så hämtade vi henne därifrån och sen for vi till Jona och såg å film och sen till 8:ans buss! Där i bussen satt Benkku och Filu, som ska vara i Bromarf hela helgen ! Vi blev hos Jenni sen en stund, och sen bar det av ner till Jennis husvagnen dit Perre sen kom, omen det sög att jag var tvungen att dra hemmåt redan före 12, eftersom jag skulle till skolan idag. Men när jag kom hem så såg jag iallafall en husvagn, som var ganska stor, men sen när jag gick in i den så märkte jag att den var ENORM. Så det blir att städa den idag och imorgon säkert !
 
Nu ska jag försöka se lite på filmen, de 15 minuterna som är kvar och sen snart så far jag heeeemmmm! (och antagligen ett varv till Jennis husvagn för att chilla med de töntarna, om dom fortfarande är kvar )

Lyssna på mej

Publicerat 2012-09-06 klockan 17:32:00 (svensk tid)


Jag kom hem för en stund sedan, och nu väntar jag på att mamma ska ha fått maten klar så att jag kan ösa den i mig, är nämligen hungrig som en ko. Om man nu kan vara det. Skoldagen har varit ganska förbannad, och efter skolan så frös jag ihjäl i en lekpark med Jonathan, vi blev plötsligt 5 år så vi passade på att dra dit. Sen for vi till R-kiosken och dit kom pappa som jag sedan åkade hem med. Imorgon är det fredag och jag slutar tiiidigt ! Så kommer antagligen hem någolunda tidigt, eller får se vad jag hittar på.
 
Jenni ringde just och sa att hon är påväg ner hit, så nu är jag glaaaad ! 

Filformat

Publicerat 2012-09-06 klockan 09:53:36 (svensk tid)
Bloggade ingenting igårkväll, och är nu i skolan så skriver snabbt några rader om gårdagen.
 
Vi hade tutorträff, så en ganska stor del av dagen gick åt att sitta och se på film i auditoriet. Vad vi annat gjorde minns jag inte, det var ju faktiskt så jävla länge sedan. (hehe, igår). På matrasten blev det Mathilda med O och J, och sen när skolan var slut så for vi tre till Jona för att se på film, sen körde han mig till 8:ans buss. Blev sen i byn med i huvudsak Jenni och Perre, men även några andra som man råkade träffa på. Sen körde jag hem i mörknet och blev ihjäl bländad av glassbilen. Sen landade jag framför datorn, lästa bloggar och chattade, hade planerat att jag skulle blogga men klockan var plötsligt 12 så jag struntade i det och gick och sova istället.
 
Vaknade som en zombie halv 7, och fixade mig färdigt för skolan. Började med en timme finska, vilket var väldigt sövande och irriterande eftersom vi skulle översätta en kravbrev och när man lästa det på svenska så fattade man inte ens något. Det skulle vi sen översätta till finska, som tur finns det en Hesabo på klassen som fick hjälpa, väldigt mycket.
 

Och nu ska jag förklara rubriken, vi sitter i Östra datasalen och har skrivit om filformat, lämnade just in mina svar så passar på att bloigga lite nu under min lediga tid i klassen. Det här inlägget blev redan längre än vad jag hade tänkt mig. Trodde att jag skulle sluta 2 idag, men upptäckte att jag förfan slutar 4.. hade tänkt träffa Jenni men det sket sig nu. Åkar hem med pappa kl. 5, så tillbringar en timme på stan med Jona efter skolan (pälonäplä). Känner mig fortfarande som en zombie, och tror jag snart uttnyttjar dehär minuterna till att sova istället för att blogga ..... låter bra. Det värsta är att resten av dagen betyder matematik, oumaaaai, i flera flera timmar.

Love in this club

Publicerat 2012-09-05 klockan 08:57:10 (svensk tid)
Nu är jag på lektion, och har just svarat på 16 frågor som vi skulle svara på, och jag antar att det mesta är fel. Kanske inte, men något iallafall, och det här kommer komma till provet så det kommer suga helt totalt när jag ska försöka komma ihåg vad fan jag ska svara, hehe.
 
Jag misstänker att vi borde få rast snart för det känns som att jag har suttit här i flera timmar redan utan paus. Nu ska jag skicka mina svar till Daniel som befinner sig i klassen brevid, så har jag varit riktigt snäll och han inte har behövt göra någonting. Idag är jag verkligen en snäll person. Efter skolan så ska jag på filmväll så jag kommer hem lite före 21:00 ikväll först ... som tur så sov jag 9 timmar inatt, det är fan rekord att jag sover så länge på en skoldag ! Måste också helt seriöst träffa Jenni och Perre här någon dag, har inte sett Jenni på 3 år, och Perre har jag inte sett på 4 år. Hinner kanske träffa Jenni nån liten minut idag om jag råkar få tag på henne ?

Snart blir det skolan

Publicerat 2012-09-05 klockan 05:56:00 (svensk tid)

Sitter hemma ännu, och ska platta mitt hår och äta morgonmål, sedan resa iväg till skolan ! Däför blir det ett ganska snabbt inlägg eftersom att jag inte har så mycket tid på mig, borde ta skotern till byn så att jag kan komma hem med 8:ans buss sen ikväll, eftersom jag antagligen blir mer eller mindre medtvingad till J på filmkväll, oumaaaai. Nåjo, smörgåsar väntar i köket, bloggar mera när jag kommit hem, vet inte när det blir, men mellan 6-9 åtminstone !

Det är inte lätt

Publicerat 2012-09-04 klockan 17:42:00 (svensk tid)


Helloj ! Har nyss kommit hem, efter en skoldag som kännts väldigt lång, och så mycket smart tycker jag inte heller att vi har gjort. Började med finska, som gick ut på att skriva av ett papper på datorn. Andra lektionen gick åt att vara i klassen nästan forever alone me Daniel, och bete sig som lågstadieelever. Ingen lärare, och dom andra var inte heller där. Sen var det äntligen matrast, stack då med Jona och Janne på ett litet cruis och för att plocka upp två passagerare till. Satt på Café Mathilda enda tills det var dags att sticka till skolan igen. Resten av dagen så försökte vi installera Windows 8:an i datorerna, men det sket på sig. Istället fick vi se på "film" i auditoriet, och skulle inte D ha suttit brevid mig och jävlats så hade jag antagligen somnat. När vi sedan äntligen slutade så blev det ett litet cruis i stan igen, med J och J, och sen landade vi hos Janne för att dricka kaffe (och vatten). När detvar gjort så blev det ännu ett cruis, och sen stannade vi vid K-market för att jag skulle vidare med pappa därifrån. När han hade handlat klart (efter typ 10 år) så sa jag hejdå till mina två vänner och stack hem med pappa. 
 
När jag kom hem åt jag tonfisk, den sista burken som ni också kan se på bilden. Nu väntar jag på mat, eftersom jag är vrålhungrig. Det är pappa som lagar maten UTE.
 
Såhär allmänt om dagen så kan jag säga att den har varit helt okej, men på ett annat sätt inte. This sucks. Med närmare eftertanke så är det faktiskt jävligt skit just nu. Eller nä.. jag vet inte.

This day

Publicerat 2012-09-03 klockan 21:37:50 (svensk tid)
Bilden är en arkivbild som inte ens är gammal, men det var nog bara det första jag hittade. Ni kan ignorera den, oplattat hår och hängande smink är ju inte precis min grej. Men nåjå, ska berätta om min skoldag iallafall !
 
Före skolan så hoppade jag in i Jonathans coola bil och så drog vi iväg på kaffe till Mathilda, eller jag drack inte kaffe såklart, för det smakar skit. En timme senare började jag, och så hade vi "starttest" på modersmål och finska, finskan söög helt totalt, men så hände ett mirakel, jag hade bättre poäng i båda testerna än Daniel....wtf. En av dagens bästa händelser, iallafall. På matrasten var det kungs pizzerian som gällde, men lite människor, och annors så har skoldagen gått ut på att alla har jävlat med mig för att jag är från Bromarf, jessss. 
 

Efter skolan blev det Prisses med Linda och company, och sen åkte jag hem med pappa, och sedan ut för att träffa Linda igen ! NU GLÖMDE JAG BERÄTTA EN VIKTIG GREJ, och det är att pappa har köpt nytt modem så vårt perus internet är tillbakaaa, fan vad jag är glad, denhär dagen glömmer jag aldrig. Nu ska jag så småningom önska mina chattkompisar godnatt och gå och sova, lite tidigare väckning imorgon ...
 

Veckoslutet över

Publicerat 2012-09-02 klockan 19:08:00 (svensk tid)
 
Denhär dagen har också tillbringas med Linda. Började med att vakna och få något i magen, och sen så började vi bege oss ivög mot Padvastranden för att chilla där. Det fann ingen glass, så vi bestämde oss för att hoppa på fyrhjulingen och dra iväg till Lindas för att äta chokladglass ! Så åt vi lite smörgåstårta och fick nervsammanbrott på internet. Sen drog jag hem när det hade slutat regna, och när jag kom hem så for jag ut i badtunnan ett varv och sedan i duschen. Sen är det ju söndagkväll idag också, vilket betyder pizza !
 
Just nu så bloggar jag med min gamlagamla lapop, som är kopplad till ett ännu äldre modem som inte ens är trådlöst... ehm. Min Ipad går knappt att använda mera på grund av att internet saldo är slut eftersom jag inte har något annat internet så har jag använt det nu, och saldon tagit slut. Har nog aldrig haft såna här internet problem tidigare, fuck.
 
Nu ska jag sluta gnälla om internet för idag ! Tänker snart kasta ner mig i sängen och försöka sova, imorgon börjar skolan 10:30, men kommer redan kvart före 9 till skolan, och så kommer J tidigare till skolan och håller mig sällskap så jag tror att jag kanske överlever, får vi hoppas. Iallafall så säger jag godnatt nu!

Hur fan skulla jag veta det

Publicerat 2012-09-02 klockan 01:51:45 (svensk tid)
Random rubrik, Linda tyckte att jag skulle skriva det som rubrik. Nu har vi bäddat och förflyttat oss till våra sovplatser, och snart kommer vi antagligen att somna för vi båda har varit trötta redan i någon timme. Bloggar egentligen bara för att jag inte kom på något smartare att göra, och min chattkompis på facebook har blivit tråkig. Imorgon är det söndag och då blir det antagligen en ganska lame dag, och bara för att ha något att skriva så berättar jag att på måndagen blir det antagligen stan efter skolan med Linda och Jonathan. Nu när jag endå redan har börjat med att gå händelserna i förväg så kan jag fortsätta med att skriva att nästa veckas lördag tillrbingas i skolan .... med föräldrar. Vi har någon föräldra dag, och jag har ingen aning om vad fan vi ska ens göra då ? Men vi får istället vara lediga en fredag!
 
Nu har jag bloggat färdigt för idag, godnatt !
 
 
 

This is how we do it

Publicerat 2012-09-02 klockan 00:15:31 (svensk tid)

Tell me Linda tell me why

Publicerat 2012-09-02 klockan 00:08:57 (svensk tid)
Ja, ehm. Bilden är väldigt snygg, och den föreställer mig och Linda, det syns kanske inte. Men jo, jag drog till mig lite ork och började städa mitt rum så att Linda skulle överleva och inte behöva sova i allt mitt damm. En timme senare ungefär så anlände Linda ! Vi skulle nörda facebook men pappas laptop kraschade och vi fick inget internet att fungera i den, tog sedan Linus mini laptop men den ville inte heller ha internet. Så Linda fick facebooka via min Ipad och jag med min dator, men internet var så förbannat trögt så nerverna höll inte riktigt. Det regnade hela jävla dagen idag, men vi var ändå ut och hämtade Lindas telefon och träffade lite folk i Padva, eller något. Inne så hade vi lite skoj med min webcam, och det är därifrån som bilen kommer, och så lagade vi också blåbärssmothie som man nästan hade behövt kniv och gaffel till för det var så segt. Det, kombinerat med trögt facebook utgjorde att den här dagen var värd att leva för, hihi. Nu så gick Linus och sova så jag tog det internet som han använde, så nu har jag och Linda två internet vilket betyder att det är ganska snabbbbbt ! Hell yeah. Nu spenderas resten av natten med mera facebook och antagligen ännu någon galenskap....

This sucks

Publicerat 2012-09-01 klockan 11:31:42 (svensk tid)
Linus tog med sig ett internet när han stack till en kompis, och jag föstår inte värför fan han gjorde det. Iallafall så har vi just nu bara ett internet hemma, och det fungerar liksom knappt, är man på facebook så kraschar det hela tiden.
 
Nåja, dagen ska tillbringas med Linda, vi ska ha fblannight. Det är något underligt som jag har kommit på, vi ska liksom ha lannight, men med fb, så det blir fblannight. Egentligen borde det typ bli fbnight men det låter för tråkigt. Linda kommer på något sätt att dimppa ner här hos oss idag, antagligen. Men nu ska jag städa lite här så att det inte ser ut som ett bombnedslag.