Ont i halsen

Publicerat 2013-04-30 klockan 10:48:29 (svensk tid)
Att ha sjukt i halsen är en av de värsta sakerna jag vet, jag måste nog vara extra känslig mot halsont. Skulle heldre ha feber, jag lovar. Det är så obehagligt. Det värsta är att jag hatar halstabletter, precis alla, dom smakar så otroligt äckligt att jag inte kan äta dom. Fick nyss i mig en halv, men det hjälpte ju inte så jätte mycket. Honung hatar jag också, så jag får bara stå ut med min hals. Tvingade i mig en tripp innehållande massor med gula frukter... jag hatar nämligen gula frukter också. Dessutom har jag jätte ont i ryggen också, och fryser som bara vad. Tog en lång och varm dusch tidigare, och snart ska jag börja göra mig klar för att sticka iväg mot Tenala och därefter mot Hangö! DET ÄR VAPPEN PÅRIKTIGT♥
 

Usch

Publicerat 2013-04-30 klockan 08:41:12 (svensk tid)
Vaknade miljoner gånger under natten och kollade temperaturen varje gång så att den inte skulle sjunka för lågt. Kl. 9 däremot så vaknade jag påriktigt och jag orkade inte sova mera. Då kände jag också hur min hals mådde. Att ha ont i halsen är det värsta med att vara sjuk, och nu hade min hals helt och hållet gett upp, jag hade så sjukt i halsen att det enda jag kunde tänka på var att jag skulle gå in efter en mugg varm kakao och få halsen att bli bättre av det. Nu har jag hällt i mig hela koppen och redan att andas är obehagligt. Fan, ingenting har någonsin hjälpt mot halsont åt mig ... GODMORGON -.-

Jag vet nog att du jobbar här

Publicerat 2013-04-29 klockan 22:39:45 (svensk tid)
Hej på er små fibrer, idag har jag nästan varit sjuk. Jag minns inte om jag har berättat detta redan men förra natten hade jag nog inte riktigt tillräckligt med hög värme på i husvagnen och det blåste egenom husvagnen kände jag. Jag tror inte det är orsaken till den underliga känslan i halsen. Rakt ovanför mig i datorsalen i skolan finns det nämligen ett monster. Det är en stor fläkt som blåser iskall luft rakt ner på mig och det var nog efter det som min hals inte klarade av att kännas normal längre. Typiskt, tyyypiskt. Satt med en air condition ovanför päroner i hela 180 minuter på raken, med endast två 5 minuters pauser. Tack halsen, jag var ju sjuk i vintras, och det är ganska ovanligt att jag är sjuk.
 
Iallafall så ligger jag återigen ute i husvagnen och har just spammat min pojkvän med alla dagens händelser så att han tröttnade på mig och gick och sova. Så nu plågar jag min blogg istället med onödiga texter om allt och ingenting, bra. Imorgon är jag hemma, jag har endast en plan och den går ut på att vara frisk och inte göra någonting alls. Jag är ensam hemma och det är verkligen inte ofta nuförtiden så riktigt trevligt kommer det bli eftersom jag kan gå runt och sjunga och prata för mig själv utan att behöva tänka på om någon annan svarar. Det är inte det som är meningen när man pratar med sig själv ju. Imorgon är det den officiella vappen också (eller på onsdag?) och det ska firas genom att jag och brudarna ska iväg till Hangö. Vi ska dit och äta, och bara för att göra något annorlunda för omväxlingens skull, tror det kommer bli riktigt trevligt. Tror jag ska damma av bilen lite innan på dagen, den är inte ren. Minns inte om det ännu var något som jag hade att berätta, nu ska jag lägga in 100 alarm på mobilen så att jag inte glömmer bort något eller får brottom imorgon, ska hämta tanterna från skolan vid halv 3!

Awesome

Publicerat 2013-04-29 klockan 13:30:00 (svensk tid)
Måndag, och jag vaknade pigg som en fisk, otroligt nog. Vaknade egentligen två gånger, första gången så var det mina kära pojkvän som valde att väcka mig halv 8 på morgonen för att säga någonting som jag inte har någon aning om vad det var pågrund av att jag var yrvaken och svarade nästan i sömnen. Tack. Andra gången så var det alarmet som ville väcka mig, och en timme senare startade jag mot skolan med en alldeles för ny Polo. På matrasten åt jag mig fet igen en gång (händer ju lite nu och då) och efter det stack jag med två klasskompisar till pappas jobb för att byta tillbaka till min älskade gamla Polo istället. Sen dess har vi suttit i ett kallt klassrum och försökt oss på inlämningsuppgiften som jag tammefan ska få klar tills så slipper jag vara i skolan på eftermiddagen imorgon. Isåfall tar jag ledig hela morgondagen så får jag två dagar ledigt. Just nu är det kaffepaus så alla sitter i café medans jag och de andra icke-kaffedrickare fortfarande sitter i datasalen. Det positiva är att den här dagen har gått snabbt och varit bättre än på länge, och efter skolan så ska jag vänta på Jenni och sen far vi till Bromarf och kastar ut oss på byn en stund. Jag vet att jag hatar att vänta  och nu när jag för en gångs skull har bil så skulle jag slipper hem direkt så väljer jag endå att vänta på Jenni för att hon äger. Dessutom så blir inte väntan så lång när jag kan sitta i min varma bil och vänta, och jag har ju inte brottom någonstans. Nu ska jag fortsätta på uppgiften och försöka klura ut hur fan ska ska få min query i Access att fungera precis som den ska ...

Crazy in love

Publicerat 2013-04-28 klockan 22:31:35 (svensk tid)

Ligger i husvagnen och ser på filmen "Crazy in love", och mitt huvud värker. Har väldigt roligt åt min onyktra pojkvän för allt han skickar låter så otroligt humoristiskt på något vis, så ja, jag ligger och skrattar för mig själv. Var ut och träffa Jenni och Perre också ett snabbt varv, fick en liten pratstund med dem. Har i princip inte så mycket att säga, ska sova i husvagnen inatt och imorgon ska jag ta en annorlunda bil till skolan, och sen träffa Jenni. Nu ska jag snart börja fara iväg till drömmarnas värld. Ursäktar för ett kort och meningslöst inlägg, men det är bättre än ingenting.


It's a rainbow

Publicerat 2013-04-28 klockan 16:50:42 (svensk tid)
Nu är husvagnen på uppvärmning och elluttagen igång ... vet var en stöpsel som pappa hade dragit ut och kopplat till bilen och det kunde jag ju inte lista ut i mörknet. Har inte ännu tagit in något täcke, ups. Hoppeligen blir det någon övernattning där vid första maj, isåfall behöver jag ju inte bära in täckena före det, haha. Har suttit och klipt ihop en kort film av gårdagens filmklipp, och har nu en rainbow låt i huvudet som jag hade med där och fick lyssna på den massor med gånger under klippningen så att jag skulle få allting att passa in. Jag tycker om att klippa ihop filmer, det är ett bra tidsfördriv eftersom det alltid tar flera timmar. Lägger inte upp filmerna någon annanstans än i en hemlig grupp på facebook där mina närmaste vänner finns, så tyvärr finns det inget som ni kan få se. Men jag borde kanske börja med andra filmer som jag kunde lägga in här? Typ roomtour eller något sådant ... men mitt rum är ju inte så intressant att det skulle behöva göras någon roomtour av ... men ja. 

Avundsjuk

Publicerat 2013-04-28 klockan 14:36:39 (svensk tid)
Det är nu som bilderna har börjat dyka upp på människors bloggar/facebook ... bilderna från JB's konsert, och herregud det verkar ha varit en lyckas konsert. Att sitta där med ett hav av andra Belibers kunde ju inte ha varit helt fel. Eller nja, jag anser inte mig själv som en Belieber men jag är iallafall ett fan av honom och ja. Iallafall, har läst ettpar beskrivningar om hur underbar och awesome feelis det var på konseren och här sitter jag bara "Hehe? Jag har aldrig varit på en konser i hela mitt liv, eller räknas popkalaset?". Jag är avundsjuk, och jag vet att jag inte är den enda som har skrivit i sin blogg om hur avundsjuka dom är på folk som fått se Justin Bieber. Jag går sönder, kan inte ens föreställa mig kännslan att få se en riktigt världskändis stå och sjunga, skithög musik och massormassormassor med andra galna människor runt omkring. Starka lampor och antagligen otroligt mycket ljud och den bästa känslan i hela världens och ... det jag försöker säga är att jag var en av dem som missade allt detta. Innan jag dör ska jag se Justin Bieber, och missade visst den chansen. 

Bildbomb

Publicerat 2013-04-28 klockan 14:09:09 (svensk tid)

 
 

 
 

Sunday

Publicerat 2013-04-28 klockan 13:31:55 (svensk tid)
Nu är det söndag, och jag har sovit ut riktigt ordentligt, det var flera veckor sen jag senast gjorde det så det behövdes verkligen. Det är lite kallare ute idag, trots att solen lyser. Jag var nämligen ut och köra lite för att träna upp min gastumme lite. (Haha, så att jag kan börja köra utan att få sjukt i den) men det blev en ganska liten runda pågrund av att det blev kallt. På bilden ser ni det coolaste mopedgänget någonsin, och mera bilder är på kommande i en bildbomb som jag lägger upp snart. Borde träffa Linda idag också eftersom att jag har hennes busskort, så får se hur det blir med den saken. Jag har 40 bloglovin händelser som måste gås egenom, och bara pappa kommer hem från skogen så ska jag fråga han om han vet något om värför eluttagen i husvagnen inte fungerar. Det enda som tynger på just nu är att jag måste bära in alla tusenmiljoner täcken och dynor från husvagnen och sedan städa lite hastigt där så att inte gammla pizzasmulor mögglar och massa möss och råttor bestämmer sig för att bosätta sig där. Men när jag är klar med allt ska jag mysa ner mig där ute och se en film, eller två, eller tre. 

I'm your father

Publicerat 2013-04-28 klockan 00:38:26 (svensk tid)
Kom hem vid midnatt, efter att ha kört hem i minusgrader med fyrhjulingen. Var otroligt lat när jag kom hem, alla täcken och dynor var i husvagnen så istället för att bära in ett täcke så gick jag ut i husvagnen och tänkte sova där. Villet visade sig vara en dålig idé, så nu ska ni få höra om dramat! Jag var fullt medveten om att det skulle vara skitkallt där för värmen var ju inte på. Det var 4 grader, så jag satte på gasvärmen. Nej, men jag gjorde ett tappert försök, började med att vrida på gasen, och sen satte jag på både gasvärmen och elvärmen. Efter en halvtimme hade det blivit 2 grader varmare så någonting hade jag iallafall lyckats med. Men det var inte det som var dramatisk. Ytterligare en halvtimme senare så hade jag tagit med mig det behövliga och gått in, endå. Orsakerna till detta var att jag upptäckte att inget eluttag gav ifrån sig någon ström och jag var i akut behov av laddning av både mobil och Ipad. När jag hade tryckt på alla intressanta knappar utan minsta framsteg så stängde gasvärmen av sig och en trevlig varningstriangel började lysa. Men jag tänkte bara att jag skulle klara mig med elvärmen. Sedan gick jag ut i mörknet och granskade alla stöpslar för att se om någon var uttdragen, men så var ju inte fallet. Jag gjorde allt, men gav sedan upp hoppet. Tog täcken, dynor och annat med mig och gick in i huset och landade inne i min säng. Nu fryser jag som fan, livet vore verkligen netydligt lättare om jag skulle vara elektriker.
 
Det var min lilla natthändelse, kommer nog aldrig få upp värmen i tårna mera, men shit happens even To me! Har haft en fin dag idag med människorna, även fast det började med en irriterad tidig väckning imorse, så okej. Igårkväll så vi egentligen bara på film innan vi somnade som döda gamar. Dagen har tillbringats på fina havsutsiktsplatser, en strand, hamnen och hemma hos Jenni. Dagens största händelse var DOCK Perres släktkalas, jag tror jag aldrig har ätit så mycket kaka, det var otroligt gott och Perre hade bakat världens finaste rainbow cake så jag ångrar att jag inte stal resten som blev kvar. Fan. Har lite bilden från helgen men fixar det imorgon eftersom jag bloggar från Ipaden och somnar vilken sekund som helst. Godnatt!

Bussis

Publicerat 2013-04-26 klockan 13:06:00 (svensk tid)
Sitter på busshållsplatsen och väntar på bussen som borde komma när som helst, så avslutas dethär inlägget tvärt så vet alla vad det beror på. Idag är det inte alls fint väder, det är kallt och det regnar, Blä. Efter dethär så kommer det nog inte finnas snö kvar alls. Slutade ännu tidigare idag än vanligt och sen besökte jag Lindas farmor med henne, efter att vi ätit så skulle vi fara och tanka hennes skoter för jag skulle hjälpa henne med det. Blev lite pinsamt eftersom vi bara stod där för vi fick inte upp tanklocket som var otroligt fastspänt, så fick ringa efter pappa så att han kunde komma och öppna det .... Undrar värför jag skriver denna pinsamma situation här? Gör det ju precis inte bättre, haha. Linda började just sin långa hemfärd och jag tycker verkligen synd om henne i dethär kalla, regniga väder och det är 50km som hon ska överleva. Nu kom en av bussarna, men det är såklart inte den jag ska med. 
 
Btw, jag sa tidigare att jag inte skulle blogga mera idag, men det gör jag ju endå. Men dethär är sista inlägget, jag lovar! Nu ska jag gå ut så att jag hinner stiga på bussen första varvet som den kommer hit, för den kör sedan iväg igen och kommer sedan tillbaka ... Den går först om en halvtimme mot Bromarf. Men det är roligare att åka buss än att sotta här brevid en brummande coca-cola automat på en obekm stol, så jag tänker åka en liten extra runda i bussen istället. Borde kanske gå ut nu istället för att fortsätta skriva?
 
DET ÄR DEN NYASTE BUSSEN!!! Har aldrig åkt den tidigare så därför är jag väldigt glad nu .... Hehe.

Uppdatering status: Down

Publicerat 2013-04-26 klockan 09:24:14 (svensk tid)
Nu kommer det sista inlägget för idag, beror på hur mitt veckoslut ser ut så bloggar jag kanske reda imorgon någon gång? Men det kommer folk till mig och så firar vi vappem i husvagnen så jag kommer inte hinna blogga då. Får se vad jag gör på lördagkvällen sen. P kommer inte till Bromarf för han har typ match eller whatever. Men Jacob, Benjamin och Jim kommer iallafall, och måste ju umgås med dem också! Nu har vi iallafall lektion ungefär, läraren är bara 7 minuter försenad, hehehe. Träffade Linda nyss innan hon reste iväg till hvc, och matrasten ska också tillbringas med henne. Ikväll ska jag äta pizza i byn och vänta med Jim, Jenni och Perre på resten av gänget som kommer med helsingfors bussen, woopwoop! Vappen kan snart börja firas. Nu kom läraren och sa att det är meningen att vi ska sätta igång och arbeta...

Freeeedaaag

Publicerat 2013-04-26 klockan 07:45:18 (svensk tid)
Nu ska jag blogga snabbt, vi har en jobbig lektion som man måste hänga med till 100% för att fatta. Nej, där ljög jag, fast man försöker hänga med så fatta man endå ingenting, och jag är inte ensam om det. Det är skönt med bara tre lektioner idag, när det dessutom är fredag. Alla skolkar idag, fem personer saknas och klassrummet känns otroligt tomt idag. Nu gav läraren oss beröm för att vi meddelar om vi blir borta, haha, det är ju positivt fast alla skolkar idag ... läraren är alltid på bra humör när det är fredag! Nu berättar hon om frånvaro.

Filosofiska tankar

Publicerat 2013-04-25 klockan 15:43:19 (svensk tid)
Bloggade inte igårkväll för att jag kom hem så sent efter att ha varit ute och träffat Jenni och Linda, och hann även med att träffa Jim i Tenala en sväng på hemvägen! Har haft en vanlig dålig dag, och åt så mycket mat i Smakis att jag var ett mänskligt klot på tillbaka vägen. Just nu sitter jag utanför skolan och om en timme kommer pappa för att hämta mig. Inser att det verkligen är vår nu när jag inte är innomhus när jag bloggar, solen lyser men det blåser rätt häftigt här. Fryser endast om mina fingrar. Väntar på ett samtal från P, och människor cyklar, går och kör förbi mig helatiden. Det kallas stadsliv. Ikväll ska jag inviga fyrhjulingen som jag döpt till Mario, uttalas med kort a. Jag får köra den lagligt pågrund av att det är en fyrhjulig mc, jag fick bilkortet före den 19:onde Januari och för att jag är allmänt cool. Ska ut och träffa Linda med den ikväll, nu kan man verkligen vara ute för nöjets skull nör det inte finns snö och är minusgrader. Nu ska jag starta hjärnan och inte tänka på att jag måste sitta här ännu en tråkig timme för det är då som allting blir dubbelt så tråkigt.
 
Tanke nummer 1: Converse. Jag älskar verkligen mina svarta Converse som jag har varit ägare till i ett halftår ungefär. Skorna är otroligt hållbara, bekväma och anpassar sig till ens fotform efter en tids användning! Dom blir inte förstörda heller, jag insåg nyss att jag har börjat älska dem ännu mera nu när färgen har slitits och inte är sådär onaturligt svart. Converse hör till att dom ska se välanvända ut och slitna tycker jag, bara dom inte är sönder. Så med andra ord sitter jag här och tänker på att jag har skitsnygga skor. Förutom mina svarta så har jag ettpar höga turkosa också, men jag får ont i min högra lilltå av någon konstig anledning om jag använder dem en hel dag, och när dom är höga så betyder det automatiskt att dom är jobbiga att sätta på sig, men dom är trots det också väldigt omtyckta av mig! (Endast färgen som gör att dom är jobbiga att matcha med kläder.
 
Tanke nummer 2: Wikipedia. Började tidigare fundera på om Wikipedia tar upp helt självklara saker? Jag vet att det är lätt att kolla, men jag har uteslutat det pågrund av att det får förbli ett frågetecken i mitt liv, och egentligen är jag inte så överdrivet inresserad. Vad jag menar med självklara saker är att om det står vad ett hus är? Eller träd, fönster, vägar... Och sådant. Började fundera på det när jag satt här och observerade olika hus framför mig, jag tänkte att dom bara står där, dom är upp bygda av människor så att alla ska ha ett hem, dom är liksom inte där för skojs skull. Allt har en mening här i livet, och därifrån började jag fundera om det verkligen är en så självklar sak att alla vet vad ett hus är eller måste det stå information om det på wikipedia? Det jag senare undrade var att om der seriöst står något om hus på wikipedia ... Vem i helvete har ödslat tid på att skriva dit det??
 
Tanke nummer 3: Pollen. Nu har pollen tiden börjat, och flera har tagit upp ämnet eftersom att dom är allergiska. Det är rätt många, jag har inte observerat det tidigare, tyckte att det var rätt få som jag kände och som har pollenallergier. Men nu känner jag många sådana personer. Bara för att berätta så kan jag säga att jag inte själv är pollenalergiker. Pollen säsongen har just fått sin början, jag har inte lagt märke till något pollen ännu, senare brukar ju allting färgas gult och sådär. Men nu märker jag det faktiskt, eftersom att jag med jämna mellanrum måste blåsa av Ipaden för att massor med pollenkorn bestämmer sig för att landa där och jag nästan inte ser texten jag skrivit.
 
Det var allt, och nu är det endast 35 minuter tills pappa kommer!!! "endast"....
 

Snabbt inlägg

Publicerat 2013-04-24 klockan 13:31:56 (svensk tid)
Nu kommer ett snabbt skrivet inlägg som inte har någon mening, men jag tänkte nu iallafall slänga in ett inlägg när jag har 5 minuter paus ännu innan lektionen börjar, DEN SISTA LEKTIONEN. Vi ska bekanta oss med Ubuntu och det ska faktiskt bli ganska intressant eftersom att jag inte har så mycket erfarenhet av det, rättare sagt inte alls någon erfarenhet av det. 90 minuter ska jag ännu sitta framför denhär dumburken innan jag sticker iväg mot stan med Jenni och sedan börjar resan hemmåt, for med bil till skolan idag eftersom det är pappas födelsedag och har har ledigt så ingen skjuts till skolan med honom. Blir kanske ett café besök med Jenni bara för att det är det vi alltid gör, speciellt när vi är ensamma i stan. Ikväll händer det väl inte så mycket speciellt, vi vill ju helst glömma att det är pappa som fyller idag. God mat är väl det enda positiva, och så kan man ju alltid sno pappas godis om han fått i present. Har jag extra tid så kommer jag att sopa golvet i husvagnen inför helgen, det är nämligen vappen som ska firas där, med brudarna, Benkku och saknade Jim, kanske Jacob också, ska bli riktigt underbart!

This day

Publicerat 2013-04-24 klockan 09:16:35 (svensk tid)
Första lektionen avklarad, började en kvart senare idag också, så lektionen gick snabbt som fan. Vi hade våra presentationer och nu sitter jag här och väntar på att följande lektion ska börja. Jenni kommer till Ekenäs och åkar hem med mig efter ett besök till butiken. Idag är det nog en bra dag, det är varmt, solen lyser och mitt humör är helt okej!

Nu när allt är grönt

Publicerat 2013-04-23 klockan 19:51:25 (svensk tid)
1. Rubriken passar som vanligt in riktigt ordentligt på mina inlägg, jag ska bli bättre på detta. 
2. Två bilder på min nya hårborste, och en bild på ett kanelkex passar också utmärkt.
Vad jag försöker säga är att jag är otroligt bra på att matcha saker med varandra, och att jag tog kexbilden bara för tat ha något att fylla ut med, rubriken kommer från Timbuktus låt som jag hörde i bilen påväg hem från byn. För en gångs skull råkade det sig så att allt har sin förklaring i detta inlägg! Orkar inte berätta något mer om skoldagen än att det var helt okej, trots att det började regna och att vi hade fyra otroligt tröga och tråkiga lektioner och ännu att jag måste fixa morgodagens presentation klar ikväll. Pappa slutade tidigare så jag behövde bara vänta en halvtimme vid skolan, how awesome! Fick även en biladapter med en USB-port idag (bara till låns till jag får tag på en egen) och det är jag i verkligt behov av eftersom att jag är tvungen att ladda min mobil minst en gång per dag, och att jag inte alltid har tillgång till vägguttag, så det är super. Kommer också behöva i den i sommar med Linda, hehe. Ja, direkt jag kom hem så åt jag två smörgåsar och stack iväg till byn i det fula vädret för att hänga med Jenni och Perre i över 2 timmar, behövdes verkligen! Nu väntar jag på en speciell pizza som pappa lagar idag. bara för att det inte blir pizzadag imorgon eftersom det är den såkallade kungensdag, och då ska mamma laga fin mat åt kungen. Tyvärr så är det husets herre jag pratar om, pappa. Tror bestämt jag avslutar här.

Jag vill sova

Publicerat 2013-04-23 klockan 07:37:24 (svensk tid)
Snälla, låt denhär dagen bli bättre än de senaste dagarna. Jag är trött som en babian och liknar också en. Måste försöka undvika speglar idag. Ikväll tror jag att jag får besök av två skoterbrudar, hoppeligen! Det är verkligen vår nu när folk börjar köra skoter igen. Tyvärr så skulle jag också vilja vara en av dem, men min skoter är inte i register mera. Men jag kommer alltid att vara en mopedmänniska, det sitter i blodet, trots att jag har bil och inte har kört moped på ett halft år. Nu sitter jag i skolan och ska har full dag idag, och alla lektioner tillbringas i samma datasal med två olika lärare. På matrasten tänke jag göra ett besök hos gammelmoster om jag orkar, och det är alla planer för dagen. Nej en sak ännu, vår blåa fyrhjuling får fungera som min moped nuförtiden, så när jag kommer hem ska jag kanske ge mig ut ett varv med den. Har inte kört den på ett år, och kommer ha förlamad tumme eftersom gasen är otroligt ovänlig mot mig. Nu måste jag hänga med på lektionen!

Göm er

Publicerat 2013-04-22 klockan 17:34:42 (svensk tid)
Hade helt glömt bort att visa bilderna från den där speciella kvällen då det var så konstig färg på allting ute. Fick trots allt det ganska bra på bild med min superkamera! Skulle ju visa bilderna redan igår men som sagt så blev det lite fördröjt pågrund av att jag var i husvagnen konstant enda sedan fredagen. Men iallafall, här har ni dessa två exemplaren tagna med Sony Alpha330 (3.5-5.6) 18-55mm SAM.

Slö dag

Publicerat 2013-04-22 klockan 17:28:30 (svensk tid)
Idag har det varit en enormt slö dag. Såg på en film i skolan som var hela 80 minuter lång utan paus, och att det var en dokumentär om operativsystem från 2001 och ett kallt auditorie så gjorde ju inte saken bättre. Efter en kvart höll jag på och somna, och efter en halvtimme så trodde jag att jag hade förfryst. Efter lite café och butiksbesök så bar det av mot Bromarf med full bil, och väldigt tom tank. Nu har jag kommit hem och skulle helst av allt vilja sova och inte vakna fören jag är så pigg att jag inte behöver sova på minst en vecka. Jag hatar måndagar, dom är sådär irriterande och finns bara för att dom måste. Tillochmed katten hatar måndagar. Så nu ska jag ta det så chill. Jag ska fira måndagen genom att kasta på mig myskläder, tvätta bort sminket och sedan äta grillmat och sen höjdpunkten: Se på film tills klockan blir 11 !
 
 
 

Mitt i skogen

Publicerat 2013-04-21 klockan 14:58:36 (svensk tid)
 
En instagrambild med super Ipad kvalité från helgens matlagning i husvagnen! Har i stort sett legat och slöat i husvagnen hela dagen, förutom att jag var en sväng till stranden, för omväxlingens skull. Höll nämligen på att somna, och det är underbart väder också. Men börjar känna mig lite ruttnande här ute nu, så jag ska väl gå in en sväng så att jag inte somnar. Dagen har gått trögt, klockan är bara 4, och jag har varit vaken i 8 timmar. Har märkt att det inte händer så mycket intressant nuförtiden, och har inte haft ordentlig blogglust på länge, som antagligen märks. Nu ska jag gå in och räkna mina pengar.

I'm back

Publicerat 2013-04-21 klockan 11:01:28 (svensk tid)
Sitter för tillfället ute i husvagnen, har städat den efter helgen! Före det skjutsade jagP till bussen, så det blev tidig väckning idag, som vanligt. Nu är jag trött. På fredagen var det som sagt bio som gällde, och hem kom vi ca. 10 tiden, som planerat. Däremot sov vi aldrig den natten, vi var uppe till närmare 6 på morgonen, och somnade sedan som två sorkar. Vi hade kokat makaroner vid 04:00, och så dansade vi och såg på skräckfilm så att man knappt vågade gå ut från husvagnen efter det. Såklart så sov vi halva dagen och vaknade först lite över 12 på dagen, och då stack vi iväg på lite ATV safari till en plats som kallas klippiga bergen. Där lekte vi typ grottmänniskor. På eftermiddagen for vi ett varv till Padva, gick omkring på stranden och sen skulle jag lära P köra bil. Det var svårare än jag trodde. Vi har sett på ca. 1000 filmer (5 st.), och igårkväll somnade vi runt 2 tiden. Vi var trötta redan på kvällen men var för lata för att sova, och orkade inte göra så mycket annat heller. 
 
Som sagt: Nu har jag städat husvagnen och nu sitter jag här och ska snart se på film och har just hällt i mig en Supernova. Det är ganska bra känsla. Allting inbärt från husvagnen, nu skulle de bara sitta fint att få ta ett snack med Jenni och Perre, men tidigast träffar jag dom imorgon ...

Jag är här

Publicerat 2013-04-19 klockan 11:39:05 (svensk tid)

Ja, denhär fredagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag förstår inte vad jag gör för fel. Nu vill jag bara att klockan ska bli 2 så att jag slipper härifån, det hämska är att en 90 minuters lektion känns som en 10000 timmar lång lektion. Jag förstår inte mig på mig själv, vissa dagar kan jag vara på kätte bra humör och umgås med massor med personer, och vissa dagar (som idag) så sitter jag forever alone i skolan och folk ser vl inte ens mig. Jag är visserligen van, men det är tråkigt. Jag måste ha någon att härja med och så vidare. Borde kanske leta fram mitt nästa offer? Nej, men dagen går så trögt när man inte umgås med någon annan än datorn, telefonen och Ipaden. Jag dör nog ensam. Sen när jag dör så kommer ingen ens märka det för dom vet inte om att jag lever, så jag tänker ligga död någonstans och fast någon går förbi så ser dom inte mitt lik just för att jag är osynlig. Det var det jag hade att säga. JAG ORKAR INTE HA LEKTION. Måste jag ännu påpeka, jag är skit.


Friday

Publicerat 2013-04-19 klockan 09:26:59 (svensk tid)
Idag är det fredag, och nu återstår endast två lektioner som jag hoppas att komma gå snabbt. Vi har ju en timmes matrast emellan, och då ska jag äta så otroligt mycket så att jag klarar mig tills klockan 10 ikväll. Fick nyss lust för att börja designa om min blogg, men jag har huvudet tomt på idér. Nästa vecka kanske jag börjar med det, det kommer ta en lång tid för jag är inte pensionär så jag har inte all tid i världen. Nu ska jag göra en uppgift och hoppas på att jag klarar den. Haha, det är nog målet med dagen.

Idag är ingen vanlig dag

Publicerat 2013-04-19 klockan 08:52:00 (svensk tid)
FÖR IDAG ÄR DET PERRES FÖDELSEDAG! Jag vill bara gratta henne via bloggen också, det är alltså den snygga bruden på bilden som jag pratar om, och idag ska alla tänka på henne. Perre fyller 16 idag, vilket betyder att hon inte är 15 längre. Hon var 15 i ett år och nu är den tiden över, hallelujah. Perre är en av mina bästaste vänner och jag känner mig verkligen skyldig till att lägga upp denna bild både på facebook och här på bloggen. Tyvärr så kommer jag inte att vara med och fira henne, men det är kanske inte så farligt eftersom jag firar henne helatiden i huvudet, haha. Ja, perre är faktiskt en sådan person som ganska ofta snurrar runt i huvudet på mig. Nu sänder jag ytterligare ett stort GRAATTTIS till henne♥

Old pic

Publicerat 2013-04-18 klockan 22:09:31 (svensk tid)

HAHA, denhär bjuder jag på. En gammal bild då jag hade (snyft) långt hår och (USCH) kort pannlugg, potatisnäsa och ja ... ni ser ju själva. Satt nämligen och kollade egenom lite gamla bilder från en minnessticka där jag förvarar alla bilder. Torterade Linda genom att sätta en bild på facebook på oss två från när vi skulle till stranden efter min konfirmations fest. Herregud. Från det ena till det andra -> Fotograferade lite bilder från balkongen tidigare idag då det var jätte tufft ute. Himlen var liksom svagt ljusröd och det skiftade av sig på träden på något vis. Nu undar ni säkert värför jag inte lägger upp bilder istället för att försöka förklara, men saken är den att jag glömde min kamera på nedervåningen och jag orkar inte gå efter den nu eftersom jag är påväg att krypa till sängs. Ni får de det på söndag antagligen. Imorgon är det en ny dag och dessutom fredag, hoppeligen har dagen mycket bra att bjuda på! På matrasten ska jag träffa Linda, hon ska komma med mig och äta.. eller se på när jag äter. Haha, nu säger jag godnatt!

Just smile

Publicerat 2013-04-18 klockan 15:21:39 (svensk tid)
Helt oredigerad bild, men bjuder på mitt överexponerade fejs och snygga smile. Har nyss kommit hem från skolan och det blåser ute. Det regnar ute. Snön far bort i snabb takt, men imorgon skulle det kunna vara sol eftersom det krävs lite solvärme också för att göra snösmältande ännu effektivare. Vad jag borde göra nu är att föra ut lite grejer i husvagnen och sätta allt i ordning där inför morgondagen och dennes morgondag. Det ska jag nog göra också.

Fredagsplaner

Publicerat 2013-04-18 klockan 11:39:24 (svensk tid)
Har knappast tid att berätta om det imorgon, och ni har ju nog hört en del om vad jag ska syssla med, som vanligt kommer min blogg vara rätt död nu under helgen. Imorgon är det alltså fredag, far med bilen till skolan (har sparat bensin hela veckan till denna tidpunkt). Har tre lektioner, och dessutom ganska bra lektioner, så dagen kommer gå ganska snabbt. Efter skolan så har jag en timme på mig att göra ingenting, far till busstationen och väntar på Jenni, Perre och Jeppe som kommer med buss. Plocka upp dem och sedan drar vi iväg till Karis tågstation. Jenni och Perre ska sedan ta ett tåg därifrån och sticka iväg till Kyrkslätt. Jag och Jeppe blir ytterligare en halvtimme kvar där för att vänta på ett annat tåg som P kommer med, sen far vi tre tillbaka till Ekenäs! Halv 8 ska vi på bio, vi ska se nya Scary Movie, och så kommer vi hem sent. Vad vi ska göra i Ekenäs tills bion börjar vet jag inte ...

Snart börjar sista lektionen för idag, det är dessvärre en trög lektion. Vi har matrast nu i ca 5 minuter ännu. Vill ni veta vad jag gjorde på matrasten? För åt gjorde jag inte. Åt pizza imorse så jag är ännu ganska mätt av den. Jag tog en halvtimmes promenad i stan, mest för att få upp värmen för jag fryser ju som vanligt, men fick ju även matrasten att flyga förbi ganska snabbt.

en bra dag

Publicerat 2013-04-18 klockan 07:07:05 (svensk tid)
Jag har en känsla någonstans i mina tår, den känslan påstår att det kommer bli en super dag idag! För det första så är jag pigg och för det andra så har jag endast två lektioner och fångar sedan in en buss och kommer hem tidigare. Bloggar med mobilen nu så ni får stå ut med mina stavfel.

Play

Publicerat 2013-04-17 klockan 16:51:38 (svensk tid)
Har hoppat omkring i favorit mjukisbyxorna hela dagen, och sedan fått dö tråkigt halv 4. Vad gjorde jag? Jag gick till butiken, ut från butiken, och sedan in i butiken igen före jag återigen gick ut och satte mig på sn sten och istället försökte fundera på vad jag skulle göra i två timmar innan pappa kommer. Där sat jag och höll på att få något fel av all tristess och ensamhet, så jag ringde till P och så fick han underhålla mig undertiden jag gick omkring i stan för att få upp värmen, trevligt. Kom endå hem en halvtimme tidigare för att pappa stack tidigare från jobbet, och har ätit pizza och ska leta fram några bra filmer så att jag har allt under kontroll inför helgen då jag får besök av P !

Jag är en dator

Publicerat 2013-04-17 klockan 12:22:00 (svensk tid)
532194_498889500160263_309883169_n_large
Har bott i en dator i över en timme nu, och vi lyckades faktiskt få datorn att fungera efter att vi fått ihop alla sladdar och delar! Som tur så hade vi matpaus emellan så det var ett stort plus. Däremot så var maten inte ett stort plus, det var en torr hård biff (tror det föreställde kyckling) med ris och citron-yoghurt sås till. Efter maten så blev det en liten cruis runda i stan med "dom coola pojkarna", och framme vid skolan började det såklart att regna ganska massor. Snart så kommer snön att försvinna helt eftersom den redan är en god bit påväg. 
 
Jag mår riktigt prima idag, det är otroligt hur allting kan ändra så att varje minsta sak får en på bra humör, då det tidigare var så att allt vanligtvis var så jätte bra, så hände de något som fortfarande var bra men inte lika bra som de vanliga så blev allt skit... nu är dte tvärtom. Någon vet väl hur jag tänker och hur jag menar?

Datorkomponenter

Publicerat 2013-04-17 klockan 09:53:48 (svensk tid)
Har nu suttit en och en halv lektion och åter igen skrivit om olika datorkomponenter. Nu är jag klar, så nu återstår det bara att vänta på att jag och T får fara och bygga ihop vår dator. Jag skulle inte alls orka vara i skolan idag, det är grått och fult ute, men annors så har väl dagen varit helt ok. Men jag orkar inte med skola. Jag är vrålhungrig och ska be till gud om att jag ryms me i någon bilskjust till maten, annors tar jag livet av mig eller något liknande. 
 
Nu börjar det hända lite grejer här så jag ska ta itu med dom istället och typ dö lite inside of me, yo dude, I'm cool. Swag. 

Trött

Publicerat 2013-04-17 klockan 08:22:51 (svensk tid)
Sitter i skolan framför en dator och är så nära att somna att jag funderar på om jag kanske redan sover och skrivet dethär i sömnen. Idag har vi 4 x 90's dag. Vi har alltså fyra stycken 90 minuters lektioner, och vi har samma ämne hela dagen. Vi ska alltså sitta och skriva en rapport och sen i något skede ska jag bygga en dator. Det är orättvist, jag kommer ju såklart suga på det eftersom jag aldrig har gjort det och här finns sådana som har gjort det ....
 
Min koncentration kommer vara på 0, och jag kommer fan inte få datorn ihop bygd så att den fungerar. Amen.

Godnatt inlägg

Publicerat 2013-04-16 klockan 22:55:02 (svensk tid)
Nu ligger jag i sängen och har legat här ett par timmar redan och väntat på John Blund men han verkar vara hos någon annan just nu. Antagligen hos min halvdöda katt som ligger på min dyna och ser ut att somna vilken sekund som helst, så bara han är klar där så kommer han nog åt mitt håll! Nu är fredagsplanerna helt under kontroll så småningom men orkar inte berätta mera om det nu, gör det på torsdag tror jag. Råkade få syn på en video på min Ipad idag som min gode vän Perre hade filmat i smyg i husvagnen. Herregud ... Vet inte när senast jag har skrattat så mycket! Efter ca. halva filmen så var jag tvungen att pausa eftersom jag inte fick något ljud av mig och ja... Skickade ett meddelande till Perre om att jag hade hittat filmen. När jag sedan fortsatte att se på filmen så sa Perre i filmen att när jag hittar den så kommer jag att skicka ett meddelande till henne, hon hade liksom föreställt sig det, och det var ju precis det jag hade gjort också. Var tvungen att kolla egenom filmen igen eftersom att jag måste skratta klart. Det var helt sjukt underhållande, och även efter filmen så kunde jag knappt hålla mig för skratt! Det var den roligaste filmen någonsin!
 
Nu känns det som att John är här, så snart ska jag somna. Ska bara kolla vad vi har för lektioner och komma ihåg att sätta på alarmat på mobilen så att jag vaknar lite över 6 imorgonbitti! Ja, dessutom så håller världen på att gå under för jag har tappat bort halva min Ipad laddarem och såklart är det den viktigaste delen. Jag misständer att den ligger ute i husvagnen med eftersom att jag tyckte att jag såg den igår i mitt rum så börjar jag fundera lite... Därför orkade jag inte gå ut för att kolla heller. Men med närmare eftertanke så tror jag att den ligger i husvagnen mellan någon madrass, för jag har letat egenom hela mitt rum och här är den inte. Jag trodde cäl att jag tog in hela fast jag bara fick tag i halva. så just nu lånar jag mammas laddare för jag tänker antagligen ta med Padden till skolan imorgon. Ännu en grej jag vill berätta är att jag inte har plattat mitt hår på hela 6 dar, så gör jag det inte imorgon så har jag inte gjort det på en hel vecka!! Förut plattade jag det ju precis varje dag, och jag tror faktiskt att jag kommer vänja mig vid mitt oplattade hår så småning om. Dessvärre har jag börjat använda hårspray varje dag, men det är endå inte lika farligt. Nu säger jag godnatt!

Nagellack

Publicerat 2013-04-16 klockan 19:25:44 (svensk tid)

Saker jag borde men inte gör idag

Publicerat 2013-04-16 klockan 18:22:00 (svensk tid)
1. Ringa till pojkvän och fråga om han har lust för bio påfredagkvällen
2. Bära in mitt andra täcke från husvagnen så att jag slipper frysa inatt
3. Göra Engelskan från period 4
4. Sätta smutskläder i tvättkorgen
5. Ta ut roskis
6. Sova
 
..... Det ska jag alltså INTE göra. 
Däremot så ska jag:
1. Fixa naglarna
 

Make-up remover

Publicerat 2013-04-16 klockan 17:49:44 (svensk tid)
Berättade aldrig att jag fick sminkborttagnings medeln av mormor igår! Min mormor köper alltid det jag är i störst behov av utan att hon själv vet om det. Håller mina leggingsar på att gå sönder så råkar det sig alltid att hon kommer med ettpar nya. Fick engång våtservetter av henne precis när det behövdes, och de senaste våtservetterna jag hade tog slut igår.. och så kommer mormor med detta. Helt sjukt hur allting kan bli så perfekt ibland, utan minsta lilla hjälp på färden. 
 
All-over make-up removern jag fick igår är från Oriflame och fungerar väldigt bra! De andra sminkbortagningarna jag har haft har varit dåliga jämfört med denna, så tummen upp!

 

Falska förhoppningar

Publicerat 2013-04-16 klockan 09:17:00 (svensk tid)
Har just haft en jobbig lektion, och nu återstår ännu en jobbig lektion. Access är något som jag aldrig har använt och jag förstår inte ens hälften som jag borde förstå. Jag antar att jag inte är den enda! Efteråt blir det mat, och jag är hungrig så jag hoppas på att det faktiskt är god mat idag. Sen ännu två lektioner innan vi slutar som endå är någolunda lätta, och sen måste jag underhålla mig i Ekenäs alldeles för länge för att det ska gå. Suck. Jag hade förväntat mig att denhär veckan skulle gå snabbt, men det gör den inte. Även fast vi har 3 korta dagar. Nu ska vi visst iväg till ett möte?

I can see it in your eyes

Publicerat 2013-04-15 klockan 20:31:48 (svensk tid)
Mormor och morfar kom på besök, och så hann jag även träffa Linda en sväng! Det har regnat nästan hela kvällen nu, så snön kommer försvinna nu, förhoppningsvis. Sitter just nu och pratar i telefon med pojken min, och jag ska börja med en ny tv-serie. Blir jag beroende av den så är det awesome, för då behöver jag inte leta fram en bra film varje kväll. Nu ska jag torka bort sminket och gå ut och hämta in mitt täcke.

I remember how much I loved you

Publicerat 2013-04-15 klockan 13:12:17 (svensk tid)

Halloj! Ska försöka att böja vara lite aktivare på min blogg, ska göra ett seriöst försök denhär gången. Grejen är det att jag egentligen nte har något problem med det, men att veta VAD jag ska blogga om är däremot ett stort problem. Jag vill därför att ni kommenterar och berättar vad ni vill läsa! Borde också byta header, så det får bli följande projekt. (Långt bak i min hjärna planerar jag även att ha en liten bloppis för er!)
 
Idag är våren ännu ett steg närmare, trots att det blåser och ät mulet och solen inte syns och det kommer några regndroppar, så känner man fortfarande att det är varmt ute. Visst, jag fryser ju alltid men jag känner att luften är varm och jag tror att det är runt 7 grader ute, awesööm! Den här veckan kommer vara ganska lätt, vi har endast två normallånga dagar, och bensinen i min bil ska sparas till fredagen så kommer sitta hemma varje kväll. Kommer bli värsta nörden och göra alla skoluppgiftet som behövs.Imorgon och på onsdagen så är dom två normallånga dagarna, så torsdagen kommer gå snabbt eftersom vi har två lektioner och en timme paus imellan, och på fredagen endast tre lektioner och tar Nemo (bilen) med mig till skolan. Efter skolan så ska jag vänta på att Jenni och Perre anländer till Ekenäs och sen plockar jag upp dem från busstationen och så kör jag dem till Karis och så väntar vi där på tåget. När dom har stuckit iväg med tåget så ska jag vänta på ett till tåg och med det kommer P, och sen kidnappar jag honom och vi drar hem till mig och bor i husvagnen hela helgen.
 
Nå, där var min vecka i ett nötskal! Det bästa är att även följande helg är planerad, det är då vi firar vappen i vår husvagn och såklart så ska Jim komma med då! Han måste vara med och fira vappen, eftersom att han har varit det dom två senaste åren, jag saknar honom! Sådär, nu måste jag hänga med på lektionen lite. Lame. Det går otroligt trögt frammåt nu.

Puust

Publicerat 2013-04-15 klockan 12:26:10 (svensk tid)
 
 
 
 
Ja, bussen var ju såklart försenad så trots att jag sprang och tog mig till skolan på rekordfart så lyckades jag endå komma för sent. Men tur i oturen så hade vi inte en normal lektion, och denhär läraren var underbar eftersom hon inte gav mig försening! Så istället för att undersöka datordelar så har jag just suttit och svarat på över 100 frågor om mig själv i ett frågeformulär/undersökning som alla första och andra årsstuderande blir tvingade att svara på. Nu ska vi trots allt snart fortsätta på det normala viset. Jag är slut efter min långa spurt från bussen och mitt hjärta slår fortfarande dubbelt så hår än vad det borde. Borde förfan träna upp min kondition för att hinna till skolan på måndagar! 
 
 
 
 

Måndag igen

Publicerat 2013-04-15 klockan 10:20:15 (svensk tid)
Helgen var som vanligt alldeles för kort och jag känner att jag behöver ytterligare några timmar sömn trots att jag sovit över 10 timmar inatt. Idag känner jag mig trött, fet och ful, men det är ju måndag så vad hade jag förväntat mig. Idag kommer jag hamna springa från busstationen till skolan för att inte bli försenad, så tror faktiskt att jag gör så att jag inte tar någon väska med mig idag, Ipaden får klara sig själv hemma. Hoppeligen kommer dagen gå snabbt eftersom jag bara har 2 lektioner....
 

Mys

Publicerat 2013-04-14 klockan 17:27:01 (svensk tid)

Ligger ensam ute i husvagnen efter en underbar helg! Vi har tagit det lugnt, sett på skräckfilmer, ätit 1 kilo stinkande köttbullar och haft en välbehövlig girlsnight i husvagnen. Ja, nu har även min husvagn varit i användning iår! Tyvärr så kommer bloggningen ännu idag vara lite lägre än vanligt eftersom jag nu ensam ska sova här och tillbringa resten av söndagen här. När jag inte ska göra så mycket annat än att ligga här i husvagnen och chilla så har jag ju inte så mycket att berätta heller. Men en bild kommer och så ser vi om det kommer något inlägg ännu före morgondagen kanske?


Må jag frysa fast

Publicerat 2013-04-13 klockan 12:33:59 (svensk tid)
Imorse fick jag det beskedet att Jenni och Perre först kommer hitåt i kväll, så jag fick direkt börja städa husvagnen ensam. Tragiskt. Jag har torkat bort smuts och sopat golvet 100 gånger men eftersom det är vått på golvet så suger skräpet fast sig så borde först torka me en handduk och sen låta golvet torka ordentligt. Iallafall så hinner jag inte städa mitt rum idag och skulle jag göra det så skulle jag vara död innan mina gäster kommer! Har även bärt ut allting som behövs hit, förutom det ätbara. Internet här ute är dåligt men ska se om jag iallafall får det här publicerat? Nu måste jag även hinna i duschen och fixa lite till. Jobbigt. Dessutom så har jag haft värmen på 20 grader och det har blivit 11 grader ... det var 10.8 när jag satte på den för en timme sedan. Så nu ska jag gå in och duscha och sedan sopa golvet en sista gång om jag hinner efter någon timme innan människorna kommer!

Friday

Publicerat 2013-04-12 klockan 21:37:14 (svensk tid)
Har haft en riktigt bra fredag, och nu är fredagen snart över. Har varit barnvakt i några timmar med Jenni, och blev sedan på byn med henne tills 22:00 ! Nu har jag ätit pasta så att det snart kommer ut från öronen, och kan stolt berätta att jag var i skolan med oplattat hår idag. Försökte undvika att se mig i spegeln eså gick det ju helt okej, men herregud endå. Nu ska jag vara utan plattången så länge jag klarar av, helgen är no problem om jag håller mig inom Bromarfsgränser. Jag låter ganska bitchig. Resten av kvällen så ska jag antagligen se på film och chatta med pojkvännen♥
 
 

Tardeyes

Publicerat 2013-04-12 klockan 13:14:45 (svensk tid)
Här bjuder jag på mig själv. NU ÄR SKOLDAGEN ÖVER! Det är fredag och jag har haft en bra dag. Kastade i mig köttbullor på matrasten och satt sedan i ett baksäta med en babystol och O, trångt. Jag är fortfarande i skolan för jag måste vänta på att Jenni kommer till stan. Om en halvtimme eller så så ska jag gå till butiken och köpa mat så att jag överlever tills ikväll då jag kommer hem. Hoppeligen hittar jag någon god smörgås eller salladsburk. Hör av mig ikväll när jag kommer hem!

Gammal header

Publicerat 2013-04-12 klockan 09:21:34 (svensk tid)

Minns ni när jag hade denhär header? Nej, inte jag heller.
 

Förälskad

Publicerat 2013-04-12 klockan 08:30:43 (svensk tid)
Nej. Dethär är inget romantiskt inlägg. Men jag kollade omkring på weheartit bilder på sköldpaddor, och jag förälskade mig! Dom där små och mörka sköldpaddorna är så otroligt söta! Jag vill nog inte själv ha en sköldpadda (jo egentligen vill jag) eftersom dom tar mycket utrymme och är jobbiga och jag orkar inte sköta om en sköldpadda. Skulle däremot gärna vilja ha ett halsband med en sköldpadda! Fick syn på sådant också på weheartit. Men här får ni ta del av min kärlek!
 
(98)_largeTumblr_ml3t7ukngf1s9ir6ao2_500_largeTumblr_mkzkmdhlld1s9ir6ao1_500_large5541_467281686677559_175775430_n_largeTumblr_ml3angygwr1rdntlto6_500_large
 

weloveit

Publicerat 2013-04-12 klockan 08:11:08 (svensk tid)
F3688368ad1aa0c28c7960707a3dd249_large38b34254d7cbd3fdf5c63c6659c4bf75_large

VGA sladd efterlyses

Publicerat 2013-04-12 klockan 07:52:37 (svensk tid)
Jag är i behov av en VGA sladd (med 15 pinnar) Båda ändorna ska vara likadanna. Behöver inte vara lång, räcker bra med 1 meter. Vet inte värför jag efterlyser om en sladd här för jag förväntar mig ju inte att någon ska nappa på det här.
 
Nu är jag i skolan och vi sitter och babblar om moderkort och processorer. Vi borde inte alls få prata om detta för jag får bara lust att skruva min dator i bitar och kolla hurdanna komponenter jag har. Problemet är att sen skulle jag bara tappa bort alla skruvar eller inte få den ihopskruvad igen.
 
Btw, skickade vänföfrågan åt min kompis kompis för några dagar sedan, men hon kunde aldrig acceptera och kommer aldrig göra det heller för hon dog igår. R.i.P♥ (Passar kanske inte riktigt in att skriva det här i ett inlägg om en sladd.. men whatever)

Datanom snack

Publicerat 2013-04-11 klockan 20:52:34 (svensk tid)
Jah, har lekt lite expert här nu i precis 2 timmar. Jag försökte komma på hur jag skulle få ett bra filmsystem ut till husvagnen tills helgen då jag och P ska "bo" där. Min laptop nummer 1 har inget fungerande ljudkort och min laptop nummer 2 har jätte dålig bild och dessutom liten skärm. Försökte testa att koppla min stora datorskärm till laptopen och efter flera försök så fick jag det och fungera med laptop nummer 2. Så nu var det fixat! Sen så försökte jag leta rätt på en ny sladd eftersom min VGA sladd har något fel i enda endan, men hittade såklart ingen. Måste. köpa. ny. Men fixade det iallafall tillfälligt med, hör och häpna. Sinitarra och mascara. (Nej, jag kletade inte ut mascara som lim, använde mascara "tuben" som stöd) Så nu återstår det bara att fixa lite skithemska skräckisar (svårt med trögt internet) så att vi blir livrädda dit ute i skogen mitt i natten ensamma i en husvagn. Måste ta med ett vapen som dödar zombier.

Klädhängare

Publicerat 2013-04-11 klockan 18:13:00 (svensk tid)
Jåu sini ja va å köpt lite klähängare ida från Ratia! (=Jo, se här, jag var och köpte klädhängare från Rautia) Här var det meningen att det skulle komma mera bilder på när jag har dem på väggen, och när det hänger kläder på dem. Men kommer hänga upp dem först imorgon kanske, så tillsdess får ni skåda dessa oöppnade förpackningar. Köpte två "stora" med 3 hängkrokar på, och sen även två små med bara en krok var. På den ena lilla ska min OnePiece hänga, vilket betyder att den ska monteras högt uppe, och på den andra lilla så ska jag hänga min rock. De två tora klädhängarna ska jag använda för mina hoodien och scarfar/halsdukar! Så nu kanske klädhögen minskar lite åtminstone. Kommer ju mera bilder sen när dom är på väggen, men pappa hinner inte skruva fast dem nu eftersom att han är ute i husvagnen och tömmer rören på luft...?

Voyage

Publicerat 2013-04-11 klockan 17:57:06 (svensk tid)
Här är t-skjortan jag köpte från Exact igår, den är gråmörkblå (Jahh, där skapade jag en ny färg) Den är lös och tänker mest använda den på sommaren. Sen stjäl jag Lindas förklaring: Det står Voyage, och så är det en bild som föreställer en drömfångare med en död tjur och några fjädrar. Precis som ni ser på bilden alltså. Den är av märket ONLY och hittade den längst ner i en stor låda full med fula kläder som såldes för 5€. Så ja, endast en femma betalade jag för denna och personligen tycker jag att den är skitsnygg och att jag gjorde en bra affär!

Platt hår?

Publicerat 2013-04-11 klockan 17:43:13 (svensk tid)
Se här. Denhär bilden är tagen igår morse, då jag hade bestämt mig för att inte platta mitt hår. Jag hade varit i duschen samma morgon och såhär ser mitt hår ut efter att det har torkat. Förstår ni? Håret går i vågor, lockar sig och vissa hårdelar svänger ut sig så att det ser ut som antenner! Skulle jag inte ha duschat efter att jag stigit upp från sängen så skulle mitt hår se ännu värre ut. Mitt värmeskydd fungerar visst inte i längden ... jag måste sluta platta håret för topparna brister, men detta är en omöjlig grej för när jag ser mig i spegeln så ser jag ut som på bilden så är det omöjligt att låta plattången vara, jag skulle aldrig vilja gå till skolan och se ut sådär! Idag hade jag håret i en fläta och kunde gå till skolan utan att använda plattången, men jag kan ju inte börja ha håret i flätor varje dag. Eftersom att vi har kort dag imorgon så kanske jag skulle kunna försöka mig på att gå till skolan och se ut som på bilden och hoppas att dom inte kommer från djurskyddsförmedlingen och fångar in mig. Sen kan jag ju ta med ett hårband och i värsta fall sätta fast håret. Detta är hemskt. Är så avundsjuk på sådanna som har platt hår !

Marry me

Publicerat 2013-04-11 klockan 17:31:12 (svensk tid)
Jag vet att min blick ser väldigt inbjudande ut, tack. Tror jag åt ihjäl mig hos gammel moster, och sen hällde jag ännu i mig ris och kyckling då jag kom hem. Idag har jag allt annat än bloggtorka! Har tre inlägg att skriva ännu efter dethär. Här har ni nu bara ett allmänt inlägg för att jag ska få berätta för er att jag har kommit hem, det är ju det ni alla vill veta. Idag var det en helt normal femte perioddag, det vill säga inte bra, inte skitdålig, utan där runt mittimellan-dälig. Det underbara är att vi har en lektion mindre imorgon, så vi har endast 3 lektioner, och efter det så ska jag vakta världens sötaste unge med Jenni (hennes systerdotter) låter som en bra fredagsgrej, skulle jag fara hem så skulle jag endå bara sitta här framför datorn. Har ingen aning om när imorgonkväll jag kommer hem!

Det gnälliga inlägget

Publicerat 2013-04-11 klockan 13:40:14 (svensk tid)
Igårkväll så glömde jag bort att blogga! Helt otroligt, en stor del av mina tankar under dagen riktas till bloggen, och hur jag sen kunde glömma bort att ens göra det vet jag inte. Jag minns att jag tänkte "Efter att jag har skickat in uppgiften så ska jag blogga och sedan lägga mig i sängen". Men ja, när jag sen hade lagt ner mig i sängen och stängt datorn så kom jag ju på vad jag hade glömt. Samtidigt som jag tryckte på "Stäng" så kändes det som att det var något som jag hade glömt. Sen tänkte jag vidare att jag skulle ta bort sminket och krypa ner i sängen och blogga ett kort inlägg via Ipaden där jag skulle skriva att jag glömt att blogga. Eftersom att jag hade planerat att skriva om mitt hår, med bild och allt!! Sen hade jag också köpt en t-skjorta som jag hade fotograferat den. Men det får komma ikväll, jag lovar.
 
Nu kommer den gnälliga delen av inlägget, och även den kortaste. Här är så otroligt kallt i skolan! Värmen är väl knappt på och i datasalarna så står luftkonditioneringen på hela tiden eftersom att det sägs att det blir så varmt och äckligt här inne annors av alla datorfläktar. Ja, så är det kanske på sommaren men fan inte nu! Dessutom så brukar lärarna alltid öppna fönstren i klassen för att det blir instängt. Måste man göra det så kan man ju tänka lite på värmen också ju. Jag fryser 95% av den tiden som jag är i skolan.
 
Nu måste jag fortsätta på min uppgift (var tidigare tvungen att rusa ut från klassen och svara i telefonen när P ringde. Men vi låtsas att det var viktigt, dom hade vunnit guldmedalt) jag vill bara att skolan ska ta slut nu så att jag slipper härifrån. Har planerat att jag ska gå till gammelmoster och se om hon är hemma, så är jag där tills pappa kommer och söka mig så att jag äntligen kan ta mig hemmåt. 

Det smakade citron

Publicerat 2013-04-11 klockan 11:00:32 (svensk tid)

Nu är jag sur! Riktigt ordentligt sur. En av lärarna hatar tydligen mig, jag har inte gjort något, men hen måste alltid titta surt på mig och alltid säga till om något. Hur ska jag klara hela denhär perioden om jag redan får nerfel efter tredje dagen ? Jag satt i 90x2 minuter och lyssnade på henne utan facebook eller något. Jag hängde med till punkt och pricka trots att jag blev skittrött där på slutet. Gissa vem som fick sluta sist? Jo jag, så när alla hade fått fara och äta så satt jag fortfarande kvar och väntade på lov av läraren. Ser det inte bara som orättvist, dom andra stack till maten och jag orkar inte börja gå dit så här sitter jag nu med brinnande nerver och orkar inte vara i skolan en sekund till.


Tråknisse

Publicerat 2013-04-10 klockan 13:31:51 (svensk tid)
Jag har otroligt tråkigt och jag har suttit och letat dator delar i 90 minuter, och efter denhär rasten så ska jag fortsätta med det lika länge. Jag är skoltrött och vill att det ska bli varmt ute nu, och sommarlovet skulle gärna få börja imorgon. Tänk vilken känsla det skulle vara.

Minns ni inlägget igårkväll med bilder på mina söndriga fake uggs? Ja, jag berättade ju i vintras att mina vinterskor gått sönder några veckor efter att jag köpte dem, och pappa fixade nu ettpar nya åt mig!! Gratis! Så hoppeligen hämtar vi dem efter skolan, men dom ska jag använda först nästa vinter. Sen ska vi via Säästö Pörssi för att införskaffa klädhängare till mitt rum eftersom jag inte har någon garderob i mitt rum så ligger alla mina kläder på sängen, stolen eller i en hög på golvet. Ska även se om man kan hitta någon minnessticka för mina är fulla eller så har dem alldeles för lite minne. behöver en ny till skolan, just nu använder jag mig av en bil-minnessticka, som både har jul och fönster och belysning när man kopplar den, så det utgör att det inte är så roligt att använda den på sådana platser där folk ser den.

Måste ännu gnälla lite om mitt hår innan jag publicerar. Mitt hår krymper. Det växer nog eftersom min utväxt blir längre för vaje vecka, men håret blir bara kortare eftersom det brister. Jag använder både balsam och värmespray och ibland hårinpackning, och jag försöker borsta det så försiktigt jag kan med det brister endå. Så ja, bestämde mig för att sluta platta mit hår, men det går inte, det är svårt att sluta. Mitt hår krullar sig så, och det är jobbigare än jobbigast. Bild kommer ikväll !

Tummen upp från papi

Publicerat 2013-04-10 klockan 09:39:01 (svensk tid)
Den här dagen har varit klart mycket bättre en gårdagen, men ännu lite bättre skulle den förståss bli. Sitter just nu i min favoritdatasal och ska vara här resten av dagen så det har jag förståss ingenting emot. Första lektionen så började jag planera en affärsidé, och efter denhär lektionen så är det mat, hoppeligen är det något ätbart, har varit för lat för att gå och kolla på matlistan. När jag kommer hem så ska jag till byn för att träffa Jenni och Perre, och när jag kommer hem ska jag skriva klar min gymnastikdagbok och skicka in den. Måste även komma ihåg att gå och leta upp en lärare idag eftersom jag glömde bort det igår ... ups. Kommer antagligen blogga mera här i skolan eftersom jag sitter framför en dator tills kl. 4 !

Själen bakom denna blogg

Publicerat 2013-04-09 klockan 20:32:00 (svensk tid)
 
 Jag levde min barndom i långt ner i skogen i en liten by i Finland, och trots att det låter ironiskt så kan jag med handen på hjärtat säga att jag pratar sanning! För ungefär ett halvår sen flyttade jag hemmifrån, skaffade mig ett eget litet krypin, som jag numera delar med min pojkvän. Jag heter Linda och studerar andra året till datanom, är 19 år och själen till denna blogg!
 
Driver denna blogg som en hobby eftersom jag har ett stort intresse för att skriva och fotografera. Har bloggat i mer eller mindre 5 år tillbaka i tiden, och har sen dess strävat efter att göra min blogg så bra som möjligt. Kodning/designen blir bättre för varje år som går, och har tagit stora steg framåt nu när jag gått ett par programmerings kurser i skolan. På fritiden umgås jag helst med sambon eller vännerna, går promenader, sitter vid datorn, shoppar, städar, sover, och gör andra normala saker (hehe). Förflyttar mig i en röd Volkswagen Polo, och kan inte leva utan min iPhone och iPad.
 
 
Ifall ni undrar något så är det bara att fråga, kommentera också om ni har tips på vad jag kan lägga till i nästa uppdatering Om mig!

Somliga går i trasiga skor

Publicerat 2013-04-09 klockan 19:28:50 (svensk tid)

 
 

Babybild

Publicerat 2013-04-09 klockan 18:34:00 (svensk tid)
Godafton! Nu är kvällen här och jag borde ringa min pöjk men eftersom han antagligen är fullt upptagen med annat så tänker jag vara världens sämsta flickvän och låta han ringa mig istället. Var ute med Linda i en timme och nu sitter jag här hemma igen och filosofiserar över vad jag ska hitta på. Har en sån där underlig tidpunkt nu igen att allt jag brukar göra inte alls passar att göra nu, just för att mitt humör inte är det bästa. Orkar inte läsa, orkar inte se på film, orkar inte göra någonting alls, i princip. Ska vänta på mat, äta ihjäl mig igen, och sedan tänker jag väl bosätta mig under täcket och hoppas på en bättre dag imorgon med bättre händelser och humör. Amen.

Detaljs

Publicerat 2013-04-09 klockan 16:42:48 (svensk tid)
Skönt att äntligen vara hemma efter en jobbig dag. Det är nu jag behöver minst 2 timmar mera sömn om nätterna för vi har så otroligt sövande lektioner. Dessutom kommer jag gå miste om att få låna en Ipad från skolan när jag äger en själv, bajs. Känner mig ganska ego egentlige, det äär ju bättre att ha en egen än att få låna. Jag är konstig. Hittills har dagen varit ganska skit, fick visserligen matsällskap så satt sitta ensam och ösa i mig risotto och även skjuts tillbaka till skolan. Men det är kanske det enda positiva också. Men dagen är inte slut ännnu, den hinner räddas. Om några minuter ska jag iväg ut med Linda, måste prata lite med henne eftersom vi regelbundet beheöver göra det och jag har inget minne av när jag senast träffa de henne ? God jul, iallafall!

 

Truiuper

Publicerat 2013-04-09 klockan 11:04:52 (svensk tid)
Hej på er igen en gång. Har klarat halva dagen i datasalen och nu är andra hälften kvar, så att säga. Jag heter iallafall Claes-göran Olof.... 
 
Mest random början på ett blogg inlägg så det var nästan onödigt att ni läste detdär. Iallafall så är det matrast nu och jag glömde att ringa till P imorse, kommer jag på nu flera timmar för sent. Oj. Ska snart gå till smakis för att få lite mat i magen, det är risotto idag. Jag älskar risotto och jag har planerat att äta ihjäl mig. Har bara inte orkat sticka iväg ännu, missade bilskjutsen nämligen och hatar att inte ha bilen vid skolan. Denhär perioden kommer vara sövande eftersom att alla lektioner tillbringas framför en dator bilket utgör att datorn bara blir ett hatobjekt. Är iallafall stolt hittills över att jag fick uppgiften godkänd för jag var så säker på att jag inte skulle få den. Med hjälp av google visar det sig att man klarar sig med allt. Passar på att varna mina nära och kära för att det kan dyka upp långa obetydliga facebook meddelanden som jag skriver under lektionerna när jag håller på att tråkia ihjäl mig, speciellt Perre kommer bli extra utsatt. Det enda som håller mitt humör uppe nu är den kommande tjejkvällen på lördag. Jag gillar inte alls denhär perioden, även fast den pågått endast två lektioner. Allt är bara så enformigt med att sitta vid en dator och försöka lyssna på läraren och göra tråkiga uppgifter, yo. Nej, ingenting blir bättre av att jag klagar, så istället ska jag nu börja försöka göra något roligt av det och ha smailet på nu två månader. Det kommer inte hålla.
 
Ska snacka om något annat än skolan nu. Min katt. Den är sjuk. Den är skallig och har ingen balans, så den vinglar omkring och trampar mej i fejset på natten, och att föra den till veterinären är för jobbigt enligt pappa. Okej, vi bor 50 km från närmaste veterinär och Pärla vill nog inte åka så långt, den skulle riva sönder hela buren och skrika och skita så mycket som den hinner, men den är sjuk! Den behöver vård. Nu har jag planerat att om 10 minuter så ska jag lätta på röven och gå den kalla och hala sträckan mot matplatsen, och äta en stor portion risotto. Pappa slutar kanske en timme tidigare så jag hoppas och håller tummarna till att det blir så, skulle sitta ganska fint med att få komma hem en timme tidigare idag, oh my god. Inga planer för eftermiddagen, förutom att jag tänkte ta en titt i husvagnen eftersom det var ca. 4 månader sen senast. Jag vill se hur mycket städning det behövs inför invigningen. Jag saknar husvagnen massor, och det ska bli asnice att få sova där med vännerna igen. Nu tänker jag underhålla mig med något annat tills jag orkar stiga upp...

Skoolan

Publicerat 2013-04-09 klockan 09:40:36 (svensk tid)
Första lektionen i sista perioden är nu avklarad, ingen koncentration behövdes ens. Hah. Har väl inte börjat så särskilt bra men det blir nog bättre i slutet av veckan eller kanske nästa vecka. Försöker bara att inte ha för stora förväntningar. I helgen blir det tjejkväll med mina två favoriter i husvagnen, och helgen efter det så inleds min husvagn! Pappa ska fixa värmen som har kollapsat under vintern. Varken Jenni eller Perre är hemma då, men hoppeligen kommer P till mig så får han vara med och inviga husvagnssäsongen. Fick en uppgift av läraren nu så måste nog göra den. Annors så har jag saknat lite dethär klassrummet, var ju faktiskt 2 månader sen vi var i en äkta datasal med någolunda snabba och bra datorer!

I just wanna paus this moment

Publicerat 2013-04-08 klockan 20:56:00 (svensk tid)
Har nu återigen kommit hem efter en trevlig kväll med flickorna, vi var även hos Perre en stund och jag älskar att vara hos Perre just för att vi är där så sällan och Perres rum är så mysigt och lantgårdigt. Här får ni även se en
bild på Jenni, Perre och Melvin som är tagen för ett x antal år sen. Jag önskar att jag var trött nu för jag borde sova, men eftersom jag har min bok så ska jag börja läsa den, så kanske jag blir trött sen. Gonatt!

YO

Publicerat 2013-04-08 klockan 18:18:34 (svensk tid)
Jag har nyss ätit grillkorv och varit världens bästa klasskompis. Nu ska jag bara skriva hit några rader och sen sätta mig i en Jetta och köra till byn utan att behöva växla, det är grejor! Ska träffa Jenni och senare Perre också när hon kommer med bussen. Borde egentligen ha startat för några minuter sedan men eftersom att jag fastnade vid datorn så sitter jag fortfarande här. Undrar vem som sätter lim på min stol! Ne, men jag fotograferade katten ni ser på bilden. Så att inte Jenni hamnar ringa och fråga vart fan jag blir så måste jag nog iväg nu, yolo!

Biblioteket

Publicerat 2013-04-08 klockan 15:49:48 (svensk tid)

Sitter just nu i biblioteket, en av de lugnaste men endå tråkigaste huvudvärks platserna någonsin. Jag gillar inte bibliotek. Satt en halvtimme längre i skolan än vad jag behövde och skrev engelska innan jag gick till butiken och slutligen landade i biblioteket på en obekväm ful stol. Som ni kanske hör så har den här dagen inte varit super, men tror mitt humör spelar mig ett spratt eftersom jag inte kommer på något som har varit speciellt dåligt med dagen heller. Imorgon börjar sista perioden så den dagen är jag i själva verket lite nervös över, då är återigen hela klassen på samma lektioner och allting blir så mycket seriösare och viktigare när klassen förstoras, och när det dessutom är sista perioden före sommarlovet. Känns ju bra förståss att sedan slippa skolan på ett par månader!

Men när jag nu för engångsskull besökte ett bibliotek så började jag planera hur det skulle vara att börja läsa böcker igen efter några års uppehåll. Så jag har nu valt ut en bok som inte är onödigt tjock som jag tänker låna, och sedan läsa hemma. Hur jag hade tänk ha tid med det vet jag inte, för varje ledig stund jag har så har jag förståss annat att göra, som nu tillexempel träffa kompisar, klippa filmer, prata på facebook, se på film, mixtra med datorn och blogga. Månne jag inte kan skippa lite facebook och någon film så att jag kan tvinga mig egenom en bok? Jag var ju en bokälskare tidigare i livet så att läsa böcker är ju inte någon ny grej för mig. Planen är alltså att jag ska tvinga mig tillbaka till böckernas värld.

Att sitta och blogga på ett bibliotek är lugnande. Allt är så tyst och filosofiserande för en gångsskull. Mina meningar här låter så proffsiga på något sätt. Underbart. Nej, i princip så väntar jag bara på pappa så att jag kan låna min bok och sedan börja bege mig hemmåt. En underbar sak med skolan kan jag iallafall tillägga ännu innan jag avslutar. Det är att jag har varit superduktigvoch gjort alla uppgifter till period 4 nu så behöver inte komplettera något på sidan om nu i nya perioden. Chill! Ska dessutom planera ordentligt på denhär perioden så att jag slipper angsta och jobba mig egen allting och vara vaken till midnatt. Sådant händer oftast i de 2 sista veckorna i varje period, men det ska jag sluta med nu. Jag ska skippa allting som behövs. Jag ska inte göra någonting före jag har alla kurser godkända! Pappa anländer om 25 minuter, så ska springa till hyllan och hämta min bok och kolla egenom den. Yo dude!


Halva skoldagen över

Publicerat 2013-04-08 klockan 12:58:10 (svensk tid)
Gick väldigt snabbt från busstationen till skola och lyckades med att komma i tid, några sekunder före vi började. Skrev sedan ett finska prov satte mig vid denhät datorn och nu har reda halva skoldagen gått, bara en lektion kvar. Finska provet sket sig, men hoppeligen har dagen trevligare saker att bjuda på. Om en stund så kommer väl antagtligen resten av klassen till skolan, eftersom vi är bara 5 stycken på finskan. Idag insåg jag att jag inte bryr mig om snön längre, låt det snöa fast hela sommaren, undrar om himmelen är nöjd sen!? Jag hatar snö så otroligt mycket och vill bara flytta ifrån Finland direkt. Iallafall resa härifrån för en tid. Påtal om att resa, igårkväll tänkte jag på hur roligt vi hade det i Åland, sen började jag tänka på att det måste ju vara gudomligt roligare att vara där på sommaren! Är så otroligt svartsjuk på Jenni och Perre som får fara dit på klassresa ... JAG VILL OCKSÅ TILLBAKA DIT!
 
Men nu ska jag ta och lätta på röven och stänga denhär supertröga datorn och hoppas på att det blir en bra dag. Är såhär underligt nervös över att denhär dagen ska bli skit.

Last day

Publicerat 2013-04-08 klockan 10:10:43 (svensk tid)
Trött som jag var igår kväll så somnade jag mitt i en konversation med P, sorry. Vaknade vid 7 tiden imorse av ett textmeddelande från A, men som tur så lyckades jag somna om och klev upp från sängen först vid 10 tiden. Nu är jag redo för en ny måndag, en dag med två lektioner och jag hoppas att denhär dagen kommer bli oförglömlig. Snart är sista perioden här och den ska jag väl också klara mig egenom, men särskillt bra kommer den väl inte bli. 
 
Iallafall så snöar det fortfarande idag, men bara små irriterande fluffiga flingor som blir och balansera på gårdagens snö lager på marken. Det är mulet och soligt på samma gång för vädret verkar ha konstiga humörsvängningar idag. Om 20 minuter ska jag sticka iväg, ska ta bussen idag, det var ganska länge sedan jag sist gjorde det. Ska ännu kolla om jag har allt stuff med mig!

Vintern är tillbaka

Publicerat 2013-04-07 klockan 12:38:08 (svensk tid)
Imorse efter att pojkarna åkt iväg så började det snöa, så nu är vintern tillbaka helt plötsligt. Som tur så smälter det snabbt bort och kommer också smälta bort den gamla snön, men heldre skulle den få försvinna med solen för då känns det åtminstone som vår.
Igår kväll var vi ner till hamnen och chillade där en stund och sen stack vi hem till Jennis och kollade på två filmer. Fast jag kom på den smarta idén att jag skulle sova så att tiden gick snabbare, hehe. Jag var alldeles för trött för att hänga med i en film. Vaknade även på natten av att Perre låg och gapskrattade för att hon plötsligt hade vaknat upp brevid fel person ... slutade väl med att alla blev störda på oss för jag började ju såklart också skratta när jag märkte vad som hade hänt! 
Nu är jag ivarjefall hemma, och jag har dåliga nerver och engelska arbete som jag måste fortsätta göra. Dessutom måste jag slänga iväg lite mail till olika lärare, jobbigt!
 
 

Booooring

Publicerat 2013-04-06 klockan 18:29:03 (svensk tid)


Inspiration

Publicerat 2013-04-06 klockan 17:48:39 (svensk tid)
Tumblr_mhilckzz301r5ea9mo1_400_largeTumblr_mhwyrpvhan1qd8q7fo1_500_largeEhtudqieulk_large

Lördags chill

Publicerat 2013-04-06 klockan 17:40:13 (svensk tid)
Förra natten sov vi 8 personer i en liten husvagn och det gick trots allt helt okej fast det var trångt! Vi hade en brasa och satt där en längre tid och grillade, det var mysigt som fan. Följande dag städade vi upp allting och bar tillbaka täcken och saker (läs:körde) som vi tagit från oss. Sen gick hälften av människorna i duschen innan vi stack iväg till Jennis, dör gick sedan resten i duschen. Om jag berättar snabbt var vi har sysslat med idag så kan jag säga att vi har ätit fisk, varit ute och just nu ser vi på film. Men inte jag för jag orkar inte se på film på dagen för det är tråkigt att bli trött på dagen, lol. Jag har med mig min laptop som jag fick när jag var typ 14 ... den är i bättre skick nu än när jag övergav den och skaffade en ny, hehe. Ville egentligen bara höra av mig lite nu när jag hade chansen, hoppas ni har en fortsatt trevlig lördag. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag det ganska närverande på denhär delen av jorden.

Dagens tidshema

Publicerat 2013-04-05 klockan 11:40:00 (svensk tid)
12:45 - Finska uppgiften
13:30 - Engelska uppgiften
14:30 - Städa övervåningen
15:30 - Duschen + fixning
16:30 - STARTA MOT BYN. Måste till butiken innan den stänger!
20:00 - Hämta pojkarna från bussen

Perre åkar buss

Publicerat 2013-04-05 klockan 10:44:00 (svensk tid)
En bild på Perre som åkar buss passar ju mer eller mindre in perfekt här. Idag är jag alltså hemma och jag har massor att göra så egentligen skulle jag inte ens ha tid med att sitta här och blogga, men det är ju ett måste. Ska föra lite täcken och dynor till husvagnen och det kommer bli jobbigt för jag måste gå genom hög snö och bära på täcken. Men jag känner mig skyldig till att föra lite täcken dit när jag bara bor 400 meter från husvagnen, så kan jag sponsra lite! 
 
Idag går internet hett, filmer ska laddas ner inför husvagnsvistelsen och nu måste jag tyvärr avsluta här för jag måste äta morgonmål och sedan komma på det effektivaste sättet att få täcken och sådant till husvagnen. Sen är det skoluppgifter som jag ska fixa.

Tired

Publicerat 2013-04-04 klockan 22:04:09 (svensk tid)
Har tvingat mig själv att sitta vaken ännu trots att jag snart inte ens orkar hålla ögonen öppna. Passar värkligen rätt bra att tjuvstarta med veckoslutet lite före så att jag hinner sova inför veckoslutet ... låter galet, men det behövs verkligen. Nu planerar jag lite med pojken och jag har en stark känsla av att dethär veckoslutet inte alls kommer bli någon höjdare. Blä. Men nu är jag så förbannat trött så jag ska sova, efter att filmen har laddat upp sig på Facebook... vilket går trögt så jag sket i det.

YOLO

Publicerat 2013-04-04 klockan 20:21:59 (svensk tid)
Sitter på min stol i mitt rum just nu och har världens underliga sittställning som resulterar till att halva min röv är bortdomnad och att jag har sjukt i nacken. Jag pratar nämligen i telefonen samtidigt som den är på laddning och sladden är ju såklart 3 cm. This is how we do it. Jag har suttit och klippt ihop en random film nu halva kvällen före detta telefon samtal. Det är en förbannat bra film hittills och bara Jenni och Perre får se den... möjlitvis någon annan sen i framtiden. 

Torsdag

Publicerat 2013-04-04 klockan 17:29:56 (svensk tid)
Idag hade jag en finskapresentation som jag trodde att sög, men alltid när jag tycker det och det gäller speciellt finskan så råkar det sig så att läraren tycker precis tvärtom. Så helt nöjd är jag ju. Fick även ut engelskaprovet och det hade visst också gått bättre än vad jag trodde. Men bara så att jag inte ska förvandlas till en nörd så blir jag hemma imorgon, skolan får klara sig utan mig imorgon. Nej men jag har endast en lektion imorgon och det är ju väldigt onödigt att öda 100km bensin på den lektionen när jag dessutom bara ska jobba med en uppgift som jag lika bra kan jobba hemma med istället. Bara för att jag är ledig imorgon så betyder det inte att jag ska slappa, nej, tvärtom faktiskt. Har en hel del att göra! Pojkarna kommer nämligen till Bromarf och denhär gången är dom inte bara tre styckna utan faktiskt FEM. En ny person kommer med denhär gången, och det ska bli intressant att se hans reaktion och vad han tycker om Bromarf när han upptäcker att han ska befinna sig hela helgen i skogen. Kör upp till bussen imorgon kväll och letar rätt på hälften av människorna (including Jenni and Perre) och andra hälften får komma med en annan bil. Nu kommer det otroliga: Vi ska tillbringa natten i Jennis husvagn, 8 personer i en liten husvagn med max 6 sovplatser. Det blir nytt rekord, i somras gjorde vi rekord med just 6 personer, och den natten så var Perres bekvämlighet rätt så låg. På lördagen far vi iväg till Jennis och så ska vi alla sova där den natten, kommer bli riktigt myyysigt tror jag! Gänget har aldrig varit såhär stort tidigare.
 
Här sammanställer jag nu korta punkter på vad jag måste komma ihåg och hinna göra, dels för att brainstorma lite ...
- Städa övervåningen
- Köpa energidricka
- Packa två väskor
- Fixa mig själv
- Skriva en jobbig finska grej
- Fixa engelskan

I'm done

Publicerat 2013-04-03 klockan 23:46:07 (svensk tid)
                  
Jag är klar!! Med allting. Klockan är 00:43.Har haft lite bråttom nu ikväll/natt/eftermiddag. Jag hade två uppgifter att göra och var också i akut behov av lite tjejsnack med brudarna så ja, och kan inte träffa Jenni före fredagen så jag var tvungen att hinna med det idag också. Är ganska stolt över mig själv att jag lyckades, nu ska jag komma ihåg att ta med denhär spotify-grejen till skolan imorgon också. Hoppas på en lugn och trevlig dag imorgon, skulle inte orka med jobbiga uppgifter, ojoj. Nu borde jag nog sova. 

Jobbigt

Publicerat 2013-04-03 klockan 17:17:55 (svensk tid)
Har varit en riktigt bra dag idag, men nu är det massor som jag ska göra. Håller på med en Finska presentation som bäst och måste ännu fixa en manualgrej idag. Var och bowlade med klassen idag och det var awesome, jag slutade också en lektion tidigare för att jag hade gjort alla uppgifter så jag behövde inte tena, ännu mera awesome. Fick dessutom veta att jag fått 3:a i Kemin, AWESOME! Så, allt är ganska awesome idag, Sedan åkade J, V och L hem med mig, och nu ska jag väl snart iväg till byn och träffa Jenni, har som sagt mycket att göra ännu!! Så kanske jag borde sluta blogga nu och fixa allt klart!
 

SMILE

Publicerat 2013-04-02 klockan 20:35:15 (svensk tid)
 
Idag har det varit en riktigt bra dag, har varit äkta vår ute idag och jag vet att det inte kommer komma mera snö, snart inleds även husvagnssäsongen och senare kan också Melvin tas ut från garaget, underbart! En helt okej dag efter påsklovet, en riktigt bra dag! Handlade en ansiktskräm som var rätt billig också, medan Perre köpte ett träd. Så jag har haft ett träd med i bilen idag, yolo! Var även kameraman när Jenni färgade Perres hår, så imorgon så ska jag börja klippa ihop allting till en liten kortfilm så att i huvudsak Jacke får se för han är så förhäxad i Perres långa hår och nu när hon dessutom har färgat det! Nu är Ipaden i full gång med att uppdatera sig, och jag tänker gå ner så att jag i lugn och ro kan hitta på något att underhålla mig med ikväll när jag inte är sugen på att se en film ... dessutom är klockan ganska mycket redan!
 
 

Fuck this

Publicerat 2013-04-02 klockan 13:39:46 (svensk tid)

Jag har suttit och räknat matematik frivilligt på håltimmen eftersom att alla andra har gått hem och jag har inte något bättre för mig. Nu har jag istället räknat allt och har ingenting att göra på matematiken, hoppeligen får jag sluta tidigare då, för dethär är sista lektionen före provet. Men nu kan jag berätta lite om dagens hittills och planera, just för att jag har skittråkigt. Började med att jag fick den bästa parkeringsplatsen, sen pratade jag i telefon med P tills lektionen började. Gick till butiken med J för det ingick i ett grupparbete, och sen körde jag till maten med O som passagerare. Efter maten så drog jag, O och C iväg till butiken för att dom skulle köpa energidricka. (Nya batteryn som smakar skitgott!!OBS). Efter matrasten lyssnade vi på en presentation och sen fick vi låång ledigt till följande lektion, och det är den som jag väntar på nu.

Bara jag har fått lov att lämna skolan så ska jag dra till stan för att träffa Perre, och jag tänker köpa ettpar solglasögon för dom jag har haft dom 2 senaste åren är sönder, angst. Nejmen, sen åkar Perre och Jenni hem med mig senare, yeye! Har inget mera att berätta nu tror jag .... Nu ska jag spela!!!! Och vänta på läraren och att han säger de magiska orden "Tammituppen Linda, du e så jävla awesome och bra att du får nog fara hem!"


Städning

Publicerat 2013-04-01 klockan 20:00:38 (svensk tid)
Ouyeah, nu har jag städat mitt rum och nu återstår det bara att dammsuga som ja gör en annan dag. Pratar just nu i telefon med Peik och nu ska jag bara överföra en film från "filmnerladdningsdatorn" till min "maincomputer" som jag kallar dom nu. Sen ska jag krypa ner i sängen och sedan ska jag försöka somna före midnatt. Har nog inte så mycket mera att dela med mig av just nu så jag ska ta och runda av här. Imorgon far jag med bil till skolan och på eftermiddagen träffar jag J och P i stan och sedan åkar dom båda hem med mig. Nu ska jag göra det jag sa att jag ska göra och sedan hämta upp lite cola att hälla i mig, det är ju lov ännu ....
 

Glad påsk

Publicerat 2013-04-01 klockan 16:39:43 (svensk tid)
Först nu på sista påsklovs dagen önskar jag er alla en glad påsk! Jag är lite efter. Hur som helst så kom jag just hem från byn efter att ha varit och träffat lite folk såhär sista lediga dagen till ära. Började med att varken Perre eller Jenni kunde komma ut, så jag for till Jeppes och väntade. Spelade Black ops 2 och åt påskägg tills vi sen stack iväg till byn och träffade J och P. Just nu är jag skithungrig och borde städa mitt rum, planera veckoslut och fixa den sista uppgiften. Dessutom borde jag skicka in min dagbok också. Men sådant hatar jag att göra när det är lov!! Nejfan, nu tänker jag ta itu med städandet för det behövs verkligen. Har datorer överallt och minst 4 ouppackade väskor och dessutom massor med kläder och annat.

Måndag

Publicerat 2013-04-01 klockan 10:29:57 (svensk tid)
Ja, äntligen en ledig måndag. Sov 10 timmar inatt och det behövdes verkligen, nu är klockan snart 11:30 och jag har redan duschat och klätt på mig. Ska ännu äta ett ordentligt morgonmål och sedan försöka ta reda på vad en CD skiva har för fel. Men dagens höjdpunkt är iallafall att träffa Perre, så efter att jag har gjort allting så tänker jag dra iväg till byn och träffa henne! AWESOME! Träffar säkert Berit också, hoppeligen! Igår tog jag även min första dator i bruk, ingen använder den mera här så jag tog den upp i mitt rum och fixade igång den lite med lätta uppdateringar och även en virusrensning, tror jag tänker börja använda den som filmnerladdningsdator, så kopplar jag riktigt ett skillt internet åt den så får den använda det hur mycket den vill utan att störa vår officiella internet användning!