Att vika sidor

Publicerat 2013-02-28 klockan 18:00:05 (svensk tid)
Här har ni då en crazy bild på mig tagen igår tror jag bestämt, och även tre bilder på en bok som har alla sidor vikta. Som sagt så vek jag sidor i en bok igår, och sen skrev jag att det blev fint... och jag tror nog att ni behövde bildbevis för att tro mig, inte sant? Iallafall så har jag klarat egenom skoldagen utan att typ få spunk eller somna! På matrasten så kastade jag mig i bilen med 4 hungriga pojkar och körde iväg till Papino, bara för att jag hade bilen vid skolan liksom. En halvtimme av sista lektionen så var Jenni med, och det gick ju bra, var ganska underligt att ha henne med! Läraren babblade med henne som om hon vore en kändis och jag hade svårt att hålla mig för skratt. Sen blev vi befriade och då drog vi till Ann-Mari för att jag skulle mäta hennes säng, och sen vidare för att plocka upp Alex från Studio8. Efter det blev det en snabb kaffe/kakao och sedan var det Gigantti som gällde, för vi skulle leta fram lite toma CD. Sen Säästö Pörssi och sen bar det av hemmåt! Det är ganska awesome att jag är ledig imorgon, har massor att göra och behöver verkligen sömn infför helgen!! Nu ska jag bränna en CD eller två, puuusss, jag är en hjort.

 
 

Vill du va min vän

Publicerat 2013-02-28 klockan 08:47:28 (svensk tid)

Hej på er, blev ingen bloggning igår för direkt när jag kom hem så klämnde jag i mig pizza och for sedan till Lindas. Där vek jag alla sidor i en bok och sen var jag tvungen att ta hem den för det blev ganska fint, hehe. Det var i brist på annat underhållning. Kom hem över 9, och sen kollade jag på ett svsnitt av Andra Avenyn (har snart kommit egenom hela serien, det suger) Sen var jag onormalt trött så jag somnade.

Idag vaknade jag klockan 6, och kvart över 7 startade jag med lillebror iväg för att hämta Linda som skulle åka med mig till Tenala. Kastade av brorsan vid busshållsplatsen och sen fortsatte den långa färden mor skolan. Första lektionen så hade vi teori om klimarförändringar och tråkigt dtuff, och just nu ser vi på film men lärsren sprang iväg så dom flesta sitter och spelar här nu ... Tror jag ska dra igång med Hay Day nu när jag inte har något annat för mig, var ju en tid sedan jag skötte om mina djur där....


Röda korset

Publicerat 2013-02-27 klockan 14:51:56 (svensk tid)

Idag avslutades grundlursen i första hjälpen, så kom ut från skolan med en första hjälpen kort! Nu är jag stolt. Pappa hämtade mig så just nu är jag på hans jobb och ska sitta här över en timme, behövde inte stå ute i kylan så detta är awesome, även fast dethär nästan är tråkigare.


Fint väder

Publicerat 2013-02-27 klockan 11:13:49 (svensk tid)

Idag är det fint väder men rätt kallt. Sitter på ett hårt och kallt golv och har just pratat med Jenni i telefonen i nästan en halvtimme. Orsaker till värför jag sitter här och tycker synd om mig själv är för att jag är utlåst från klassen och dörren kommer inte öppnas fören om 45 minuter, och min rock är på andra sidan dörren. Jag är utlåst, min rock är inlåst, dagens tragiskaste händelse minsann. Tror att jag har en lite sämre dag idag, jag känner mig ful och mina kläder är bara snabbt ihopplockade eftersom jag inte har tillräckligt mycket outfiter, nerverande. Efter skolan så ska jag stå i över en och en halvtimme och vänta på min far, på samma fläck som jag alltid brukar stå på. Den där fläcken syns tillochmed för jag har stått och trampat där så mycke och länge, och varje gång jag står där så dyker alla negativa saker upp i min hjärna, fan vad jag hatar skolan till exempel, det år skolans fel att jag måste stå och vänta. Annors skulle jag ju inte behöva vara i Ekenäs. Nu ska jag fortsätta lipa, hejdå.


HÅRFÄRG

Publicerat 2013-02-26 klockan 19:47:13 (svensk tid)
Här har ni nu bilden på min hårfärg, fotograferade med blixt (som jag hatar) och lämnade bilder oredigerad (som jag hatar) Bara för att hårfärgen skulle bli så rätt som möjligt, och såhär ser jag ut nuförtiden, älskar min hårfärg! Den skiftar kanske lite i svart, men den är perfekt! 
 
Kan kort berätta att när jag gick ut från skolan så såg jag Perre och Midde och blev helt förvånad. Var på stan med Perre i lite över en timme, och for sedan hem för att äta. Mina fötter och knän var försvunna, så hungrig var jag. Men när mina fötter kom tillbaka så for jag till byn för att träffa Jenni, det var lite av ett måste eftersom hon var tvungen att höra mina och Perres planer, och nu är det bara Jacke som ska säga sitt och sedan är det klart! Jättesupernice! Som vanligt går hela veckan ut på att planera inför helgen, men jag älskar det! Nu ska jag snabbt tvätta bort mitt smink och tömma min säng på onödiga saker och sedan så ska jag se på Andra Avenyn, har längtat hela dagen till denhär stunden för att jag vill veta hur det går för Hamza och när Rasmus ska flytta .... OOOH!! MÅSTE KOLLA NU! Och vänta på att min störda pojkvän ska visa sig online på facebook för jag hinner inte ringa till honom nu FÖR JAG ÄR CRAZY OCH MÅSTE SE FORTSÄTTNINGEN, YOLO!

Viktiga livsgrejer

Publicerat 2013-02-26 klockan 11:38:41 (svensk tid)

1. Att ha kompisar som man litar på och kan berätta allt till... Och som man kan erkänna allt för.

2. Att ha pengar så att man får ha rolit lite då och då, och att man kan köpa nya kläder ibland, det mår jag bra av.

3. Att kunna träffa sina kompisar ofta, så att man verkligen har ett socialt liv utanför facebook.

4. Att ha en fungerande telefon så att man får kontakt med folk när man behöver.

5. Att må bra, vara frisk och inte behöva leva annorlunda.

6. Att kunna tänka rätt i alla situationer, och skilja på magkänsla, smarthet och vad hjärnan tycker.

7. Att kunna vara sig själv med åtminstone vissa personer, och bjuda på sig själv

8. Att tycka om sitt liv, fast vissa saker går snett och allt inte är perfekt alltid.

9. Att klara sig egenom livskriser, man blir starkare efteråt!

10. Att kunna underhålla sig själv genom att t.ex skriva random punkter om random saker om sig själv.


Bildredigering

Publicerat 2013-02-26 klockan 11:17:10 (svensk tid)

Har letat fram lite bra bildredigeringsprogram för Ipad, så hoppeligen blirdet lite snyggare bilder i framtiden. Har testat tre olika som jag har sparat, vet inte vilket jag gillar bäst så jag tänker testa dem mu några veckor! Förut så har jag alltid gått via instagram när jag har redigerat, vilket har barit tragiskt. Så här kommer 2 redigerade bilder från när jag testade, och även två andra. Gamla Perre och tjocka Perre....


Första hjälpen

Publicerat 2013-02-26 klockan 11:13:16 (svensk tid)

Halva dagen har gått, ännu två lektioner kvar, dubbelt så lång dag idag än igår. Jobbigt. Har visserligen varit ganska underhållande att få leka medvetslös och folk burit omkring mig på en filt i klassen, var som att ligga i en hängmatta, mohaha. Sådana övningar skulle vi kunna ha oftare. Förutom det så har jag släpat och burit på folk från brinnande bilar och så vidare - Första hjälpen övningar! Nu tänker jag publicera lite intressanta bilder.


40 minuters paus

Publicerat 2013-02-26 klockan 09:29:06 (svensk tid)

Passar ganska bra med 40 minuters paus efter första lektionen, tackvare att vi snällt såg på en 15 minuters film och läraren fattade inte att klockan i klassrummet går fel. Har förstahjälp kurs hela dagen idag, och även hela dagen imorgon så det är hanska enformiga dagar. Idag ska ni få bilder på mitt nyfärgade hår, här kommer ni få en ljugande instagrambild. Efter skolan ska jag ringa till Perre och sedan kanske träffa henne en timme eftersom att hon är hos sin syster här i stan, så jag slipper vara forever alone för en gångsskull, och sen måste jag också ringa till P för det har jag lovat, hoppeligen slutar vi lite tidigare också. Sov 6 timmar inatt och jag känner mig endå levande, och kommer nog klara hela veckan eftersom jag tänker vara ledig på fredagen. På fredagen så far jag till Kyrkslätt med Perre och Jenni, och jag måste prata med Jenni så fort som möjligt för jag måste höra planerna och hur hon tänker göra. Har egentligen inte så mycket att skriva med jag har inte något bättre för mig just nu.

Men jag kan berätta att jag lappade mina fake Uggs igår! Bottnet höll på att lossna på ena skon, och jag lappade det med .... TEJP, och så sydde jag fast kanten. Jag är verkligen stolt över mig själv för det blev bra och det har hållit hittills. Men innan veckan är slut så har antagligen tråden gått av, men pappa ska fixa det ordentligt med lim sen tror jag, eller så skaffar han ettpar nya gratis skor åt mig för att han har skills.
Jag har varit ganska händig på senaste tiden, under sportlovet så fixade jag även min telefon som har tappat en knapp, jag limmade fast en knapp från en annan telefon... Det höll i en dag, för nu är knappen borta igen. Min telefon har nog sitt sina ljusaste stunder, den kostade 90€ och jag har haft den i snart 2 år... Den knakar och sifferknapparna är tröga, och jag tror att skärmen snart lossnar. Men jag ska ha den enda tills den får ännu något fel! Min dröm är en Iphone, men jag kommer mog inte ha en sån på flera år, först sen när jag är rik, vilket knappast ens kommer hända. Mina sista pengar for till hårfärg igår, så kan det gå. Men jag ångrar inte en sekund att jag färgade håret för jag älskar verkligen min nya hårfärg! Sitter just nu btw i klassen med 7 klasskompisar men dom är riktigt tråkiga. På matrasten ska jag inte göra något för jag vill inte äta lasagne, har barndomstrauma efter att tvingas äta pappas slemmiga lassagne när inte mamma var hemma, usch! Dessutom så får jag knappast nån med mig och äta och när jag tänker på lassagne så vill jag verkligen bara sluta tänka på det....


Färgat håret

Publicerat 2013-02-25 klockan 18:48:44 (svensk tid)
Efter skolan så for jag på kaffe med Perre och Jenni och sedan köpte jag hårfärg! Körde hem alla (+ Jeppe från Tenala). Kidnappade sedan Linda som fick komma till mig och sätta färgen i mitt hår och äta korv och franskis, körde sedan hem henne och sen tvättade jag bort hårfärgen! Mitt hår är vått ännu så jag vet inte riktigt hur färgen blev men hittills ser det superbra ut! På mittersta bilden ser ni även mina kalsonger som jag har för att sova i, sexigt värre ! Ganska random eftersom inlägget handlar om hårfärg, men jag var tvungen att ha tre bilder eftersom min blogg är 900 pixlar bred, så det går inte att ha bara två för man kan inte ladda upp en bild i 450 pixlar....

 

Tvål och vår

Publicerat 2013-02-25 klockan 12:43:36 (svensk tid)

Nu har jag stått framför klassen i 21 minuter och berättar om tvål, och läraren sa att det var den bästa tvålpresentationen har hittills hört. Antagligen den längsta också. Ute är det vår nu nästan, solen lyser och man fryser inte ens fast man inte har rock, nu börjar det bli riktigt vår! Körde med min bil till skolan idag för första gången helt själv, och det känns helt amazing att ha sin bil utanför skolan. Det gick tillochmed perfekt att köra!


Jag älskar dig

Publicerat 2013-02-24 klockan 21:12:33 (svensk tid)
KOLLA KOLLA, allt annat än fantasifull rubrik. Ne, men tänkte faktiskt ta och berätta lite om mig och pojken på bilden, har aldrig egentligen skrivit så mycket om honom. Först och främst så vill jag berätta att dethär inlägget inte är ett "Hejhej kolla på mej kolla hur vi älskar varandra uhuhuh 4-ever" inlägg. Vill bara få ut mina känslor liksom för mig själv, känns bra när man kan skriva det såhär poetiskt i bloggen på något sätt. Äh, ni fattar?
 
Allting började egentligen för ett år sedan när B berättade att hans kompis var lika störda som oss Bromarfbor, liknande humor och så vidare. Det fick oss att verkligen vilja träffa denna coola person. Då var det ju bara sådär att herregud vad nice att det verkligen finns en person som är liknande som oss till sättet och som vi inte ens känner.
 
Så i början på vintern så tog B med sig honom till mig tillsammans med ytterligare två kompisar (som jag träffat tidigare, men nu glömmer jag bort dem för detta ska inte handla om dem). Så ja, när en bil innehållande 5 övernattningsgäster rullade in på gården så gick jag ut för att välkomna dem. Så stiger det en lång kille ut från bilen, och det var allt jag såg för att det var ganska mörkt, klockan var närmare 9 på kvällen och det fanns ingen snö. När han ser mig så säger han "Hej random människa, tycker du om kramar?". Så det var första gången jag såg honom, och även första kramen. Vi gick sen allihopa in i husvagnen där alla kastade av sina saker, och efter en halvtimme hade jag redan fått nervfel på dendär långa jäveln. Haha, trots att jag inte ens kände honom. Han kallade mig för Ålänning, och det var är ju något av det värsta jag vet. Värför? Jo, för att jag har hatat mig själv för att jag har tappat min äkta bromarfbo dialekt när jag började 7:an, och så har jag även stört mig på kyrkslättsborna civilicerade dialekt ... och sen kommer det en människa och säger att jag låter som en Ålänning. Förutom det så verkade han omöjlig, har gjorde som han ville och lyssnade inte på mig och Perre som var "The Bosses". Så ja, kvällen gick och sen lugnade folket ner sig lite faktiskt.
 
Denhär för mig nästan okända killen började bli närgången och så låg vi och spelade Unblockme, matade i honom Jackes underliga pepparkakor och så försökte B vara sneaky så att vi skulle råka hamna sova brevid varandra. Så blev det ju, vi somnade under samma täcke och vaknade på morgonen på samma sätt. Eftersom vi knappt kände varandra då ännu så visste jag ju inte riktigt vad jag ville, men just då så tänkte jag väl nog att jag inte skulle bli tillsammans med honom, även fast jag endå kände att det var precis så det skulle bli. Det var väl ungefär så det hela började. Fortsättningen gick ut på att träffas, träffas och träffas. Vid 12-slaget på nyåret så small det (raketen, hahahah), vi blev sådär officiellt tillsammans trots att det redan verkat från första gången vi träffades som att det varit så. För i skrivande stund precis 1 månad, 24 dagar, 21 timmar, 2 minuter och 55 sekunder sedan....
 
Och ja, detta är ju bara början på föhållandet, men jag vet att jag redan älskar dig. Fast det är lite fel att dra en sådan slutsats såhär tidigt. Allt som du säger till mig låter så äkta. Mer äkta än vad någon annan pojke sagt åt mig. Vi är båda lika störda, har samma humor och det känns som att vi aldrig kommer tröttna på varandra. Så precis. Jag saknar dig om du ens är 10 cm ifrån mig, och herregud ... börjar själv inse hur löjligt dethär låter, hehe.
 
Ne, men godnatt. Fick bli ett tvärt slut på detta. 
 

Kvälls tankar

Publicerat 2013-02-24 klockan 19:47:56 (svensk tid)
Känner mig som en överkörd kråka trots att jag endå har sovit flera timmar på eftermiddagen. Känner mig knäsvag och mitt hjärta bultar som en dåre i försök att hålla mig vid liv av för lite sömn. Och har verkligen tagit det lugnt idag. Har haft pyamas på mig precis hela dagen, körde tillochmed pojkarna till bussen i pyamas. Ha ha ha. Har förlängt min tvålpresentation så att jag ska få riktigt bra vitsord eftersom jag inte var med på förhöret i skolan. Förutom det så har jag hjälpt en klasskompis med uppgifter, varit duktig och skickat frågor eftersom han tydligen hade tappat bort alla papper, och så har jag chattat med en halvsovande pojkvän som slutligen övergick till helsovande eftersom han slutade svara. Så sött♥
 
Såg nyss ett ufo. Nej jag skämtar inte! Eller jag antar att det inte var ett ufo, men det var två stjärnor som rörde på sig, dom for över himmelen åt olika håll snabbare än ett flygplan, sedan så kom dom så långt bort från jorden att man inte kunde se dem mera. Vad fan var det ? Nej det var inte stjärnfall eftersom dom försvinner snabbt, dessa två  ljuspunkter kunde man se flera minuter... och dom såg exakt ut som stjärnor. Inte råkade någon annan se samma sak?
 
Hmm, från det ena till det andra. Jag vill börja ett nytt liv! Nu menar jag inte att jag tänker flytta till Afganistan och bo i ett slott med 3 katter, utan att jag vill flytta hemmifrån. Bo i en liten rutten etta i stan, allting skulle bli så mycket enklare då. Skulle orka mera med skolan och det skulle kännas bra att kunna bo i Ekenäs för engångsskull, slippa alla sandvägar och skog, och verkligen ha grannar. Skulle vara helt underbart! Det coola är att eftersom Perre börjar i samma skola som jag nästa år så har vi lite planer på att någon gång flytta ihop, och då delar vi ju på hyran så det blir bokstavligen billigt! Skulle vara underbart eftersom jag och Perre verkligen passar bra ihopa, vi skulle verkligen klara av att orka med varandra!
 
Tänker man bort från lägenheten så har mitt liv ändrats ganska drastiskt det senaste halvåret. Fick prova på att vara ordentligt singel i 7 månader, det var verkligen tufft i början och jag är amazed över att jag ens klarade av det, jag bevisade för mig själv att jag klarar mig superbra utan honom, det gjorde mig bara starkare och nu så ångrar jag INGENTING mera. Vad fan. Sedan träffade jag ju P, och nu har vi snart varit tillsammans i 2 månader. Fick ju även bilkortet som absolut var en stor förändring i mitt fräna liv, eheg. Och sen skolan, att jag för engångs skull trivs i skolan och har hittills alla kurser godkända. Fan vad allting äger just nu! Så med närmare eftertanke så är det faktiskt bara att flytta hemmifrån som saknas ...

Åländska bilder

Publicerat 2013-02-24 klockan 14:53:00 (svensk tid)
Saknar redan Åland! Hade verkligen roligt, även fast vi inte egentligen gjorde så mycket, men helt underbart var det, önskar att vi far dit igen på sommaren när det är lite varmare. Det är inte ofta som vi har en "girl weekend" utan klängande pojkvänner, hehe. Menar inte på att dom är irriterande men man kan bete sig på ett annat sätt, skulle pojkarna se oss så skulle dom fan inte tro att vi egentligen är sådana människor. Tänker nu mest på en viss tävling som jag och Perre hade en kväll. Jag saknar Åland♥

Hoppa i havet

Publicerat 2013-02-24 klockan 09:51:00 (svensk tid)
SÖNDAG! Och det känns i hela kroppen att det varit sportlov en vecka. Se tredje bilden, känner mig verkligen lika utsliten som jag ser ut. Ojoj! Var ju först Åland som gällde, och jag bloggade ju från Åland så tänker inte berätta så mycket om det nu. Pappa hämtade oss från Åbo och lite över 10 på kvällen så kom jag inklampandes i huset där Peik redan var. Man kan nog inte ha bättre hemkomst än det! Vi chillade med pizza och gjorde inte så mycket mer intressant den kvällen. Förutom att jag fick blommor och choklad!
 
Torsdag: Vi vaknade, och så tog det en tid innan vi orkade dra upp oss från sängen. Men när vi väl hade fixat i ordning oss så for vi iväg på uppdrag: barnvaktning med Linda, vilket inte var så jobbigt. En söndrig tavla och städning av träklossar, småbilar och plastverktyg senare så hämtade vi Jenni så att vi fick träffa henne en stund innan hon far tillbaka till Åland. Jag och P stack hem och vid 8 på kvällen så var det byn som gällde igen. Det var svinkallt och bilen ville inte starta när vi skulle hem, så Perres syster fick komma med startkablar efter att vi skuffat bilen några 10-tals meter. Väl hemma blev det Andra Avenyn, och sedan så somnade vi. No shit.
 
Fredag: Idag var det byn igen, vi var en stund hos Perre, där också Jacke var. Avslutade med lite bortspelande av pengar på Spiltan, och på kvällen chillade vi med Linda hos mig tills vi körde hem henne.
 
Lördag: Vaknade och drog iväg till Tenala med bilen full av människor, träffade Jim och satt på Café och frös fötterna av oss. Slapp även vara chaufför på kvällen. P och J kom också till mig denna natt, vi åt Tortilla, såg på Horton, skådade månsken öven isen i Padva mitt på natten, lyssnade på musik och hade slagsmål. Eller något. Perre somnade med kläderna på vid 3 tiden, Jacke vid 4 tiden och jag och Peik somnade nog inte före halv 6 tiden.
 
Söndag: Vi försov oss såklart med 45 minuter, men pojkarna lyckade endå hinna med bussen. Körde hem Perre, och sen stack jag själv hem och hade planerat på att sova, men det gjorde jag ju inte. Nej för här sitter jag nu vid datorn och ska äta choklad för att mätta hungern och sedan redigera ålandsbilderna!
 

Hytten

Publicerat 2013-02-20 klockan 15:37:47 (svensk tid)

Det finns gratis trögt internet i hytten, hallelujah! Viking Grace är en cool båt, men det är inte samma känsla som på andra båtar, för allt är så nytt och annorlunda här. Vår hytt är iallafall väldigt fin! Nu ska jag skriva veckans planer, som jag lovade....

TORSDAG: Byn, ska försöka få Peik med mig och panta massor med pantburkar! Sen ska vi också till Lindas syster för att hon ska vakta småbarn helt forever alone. Antagligen så träffar vi Jacke och Perre också?

FREDAG: En dag som vi inte gör något alls på

LÖRDAG: Tenala med kanske L, P och J, för att vi ska träffa Jim lite! Påkvällen kommer P och J med till mig, och så ska vi se på Horton. Ska också vara chaufför till min mor och far som ska supa i Padva. Så vi är ensamma halva natten.

SÖNDAG: Kör pojkarna till bussen, och sen vet jag inte mera...


Terminalen

Publicerat 2013-02-20 klockan 12:31:22 (svensk tid)

Nu är vi i terminalen och väntar på att vi kan checka in. Vi har klarat det aldra jobbigaste, att packa ihop allting och stäpa oss till bussen med alla väskor. Ska bli otroligt skönt att komma ombord på båten och sen komma in i hytten. Vi ålar Vikingline Grace så det ska bli intressant att se hur båten och hytten ser ut, finns antagligen internet! 8 tiden så stigen vi iland i orginal finland, och sen hämtar pappa oss och så bör det iväg hemmåt. När jag kommer hem så är Peik hos mej och väntar, och så ska vi äta pizza för att det är onsdag. Vi har planer för ela resten av sportlovet, men dom orkar jag inte berätta om nu. Lovar att jag gör det i hytten om internet finns....


Godmorgon

Publicerat 2013-02-19 klockan 10:15:00 (svensk tid)

Nu har vi alla vaknar och ätit tortilla som morgonmål, och jag känner mig så utvilad som jag inte har varit på länge! Åland är en underbart fin plats, och just nu ligger jag och fryser under täcket medan Perre står i sina puamas ankbyxor och diskar, Jenni är i duschen. Bara vi alla fixar oss i ordning så ska vi gå till stan och ta en titt i butiker, men det är det enda som vi har planerat idag. Vi tar det chill och hittills har vi bara legat i lägenheten och sett på till exempel Top Model. Livet är grymt bra ibland. Bloggar nog ännu ca. 2 gånger innan vi beger oss ombord på båten imorgon, och jag hoppas att vi får en hytt som är på ett lite högre däck så att internet fungerar där....


Lägenheten

Publicerat 2013-02-18 klockan 18:08:27 (svensk tid)

20 minuter över 2 så steg vi iland i ÅLAND! Vi väntade på en buss och blev besökta av en katt. Platsen lägenheten finns på heter "Klinten", vilket såklart gjorde allt så otroligt roligt när Jenni sa till Cahuffören vart vi skulle. Sen sa han att han skulle ropa "KLINTEN!" när vi skulle stiga av eftersom vi inte riktigt visste var det var. När han sedan tog fram microfonen och sa "Ni som skulle av vid Klinten kan stiga av här, ni kan byta till bussen bakom oss, det står Klinten där fram". Vilket utgjorde att vi hade svårt att hålla oss för skratt. Men vi sket i klintbussen och började istället gå mot lägenheten, och vi var döda när vi kom fram. Vi smällde ner oss i soffan/sängen och låg som döda i någon timme. Problemet var att vi alla var vrålhungiga men det fanns inte en chans i världen att vi skulle orkat gå till stan och handla. Efter ytterligare några timmar så fixade Jenni skjuts åt oss, och så sprang vi omkring i Sparhallen och plockade åt oss tortilla ingredienser. Och nu ser vi på tv och är så belåtna efter den goda måltiden! Vi kommer antagligen somna ganska tidigt ikväll...


Bilder

Publicerat 2013-02-18 klockan 09:26:20 (svensk tid)


Vikingline

Publicerat 2013-02-18 klockan 09:24:53 (svensk tid)

Efter chill i hytten med dans och galenskaper så sitter vi nu och äter morgonmål. Vår hytt är så lågt ner så internet fungerar inte där, däför så passar jag på att blogga först nu. Vaknade lite över 4 imorse efter 3 timmars sömn, och känner mig endå pigg. Nu äter Perre en smörgås och kastar paprika och Jenni dricker lödderkaffe. Perfekt. Snart så ska vi till Taxfree och sedan ta reda på på vilken "våning" vi ska stiga av på. Har inte så mycket mera att säga, nu ska jag ta lite random bilder från platsen vi sitter på!


PACKNING

Publicerat 2013-02-17 klockan 21:44:00 (svensk tid)
Väskan är så gott som helt packad, nu återstår bara småsaker som jag först kan packa imorgon! Ni som missat det, jag är påväg till åland, ska vakna kl. 04:15 imorgonbitti och sen sticka iväg vid halv 6 tiden! START MOT BÅTEN KL. 6 FRÅN BYN, kan inte beskriva hur otroligt awesome det kommer bli, jag har personligen aldrig varit till Åland och nu ska jag ännu till iväg med två av de bästa personerna i världen! Dethär kommer bli en resa jag sent ska glömma, ojoj! Kameran är på laddning och jag ska med allt våld få den med ner i väskan! Ska fotografera som om jag skulle få betalt för det, för dethär måste verkligen minnas. Kunde aldrig fatta att jag skulle slippa till Åland ! Det är ju förfan nästan sverige....
 

Bildserie

Publicerat 2013-02-17 klockan 11:22:06 (svensk tid)
Tre gamla bilder på mig och Perre... Jenni syns också om man tittar riktigt noga på tredje bilder, hehe. Har sovit helt okej inatt, men det blev endå för några timmars sömn eftersom att pappa klättrade på taket tidigt på morgonen. Det händer ofta, så jag är van att vakna på det sättet. Idag är det söndag och en lite stressig dag, jag har en hel del som jag måste hinna göra!
 
- Göra klart min presentation om tvål
- Packa 
- Göra mitt rum P säkert
- Fara till Lindas
- Träffa Berit
 
... så nu börjar jag med det !

 

Ost

Publicerat 2013-02-16 klockan 22:25:38 (svensk tid)
Har nyss ätit ost, ostbricka idag igen med de överblivna kexen och ostarna! Nu håller sömnen på att ta över mig men jag ska endå tvinga mig att vara vaken över en timme ännu så att jag kan se två avsnitt av Andra Avenyn, lördagen till ära! Imorgon ska jag ta en riktigt ordentlig sovmorgon! Försöka åtminstone, kommer bli arg på den personen som väcker mig. Adjö.

60 tråkiga pojkvänsfrågor

Publicerat 2013-02-16 klockan 22:21:38 (svensk tid)
* Du är tillsammans med? - Peik
* Och varför det? - Han är lika störd som mej, vi är ganska lika och han är inte som alla andra
* Har han fått något smeknamn av dig? - Ja, Perik !
* När blev ni tillsammans? - Nyårsafton, vid tolvslaget
* Hur träffades ni? - I princip via min bästaväns pojkvän, i min husvagn, haha. 
* Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Nej... egentligen inte
* När fyller han år? - Maj
* Är han äldre eller yngre än dig? - Yngre, va hadde ni förväntat er ?
* Älskar du honom? - Ja det är ju klart!
Aww-boy-couple-girl-favim.com-631276_large
* Vad är det bästa med honom? - Att han är störd, underbar och sig själv!
* Vad är han bra på? - Att spela gitarr och somna
* Har du gråtit i hans famn? - Nej, gråter bara i min egen
* Pratar ni om allt? - Ja
* Vad är det finaste han sagt till dig? - "Jag tycker om dig för att du är lika störd som mig"
* Är han snäll? - Absolut!
* Litar du på honom? - Till en viss del åtminstone 
* Vad är det vackraste med honom? - Allt, speciellt magen, ojrå.
Tumblr_max3nk4fyc1ra4u9mo1_500_large
* Har du slagit honom? - Nej, isåfall bara på skoj
* Har du roligt med honom? - Alltid!
* Skulle du kunna bo med honom? - Skulle vara awesome
* Beskriv honom med tre ord? - Underbar, härlig och störd
* Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Antar att det blir en rätt lång tid
* Får han dig att skratta? - Ja, hur enkelt som helst
* Säg ETT ord hur du känner för honom? - PUSS
* Vad för slags filmer ser ni ihop? Teveserien "Andra Avenyn"
* Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Haha? Ja, ungefär
255438_372025979540349_298114077_n_large
* Vad har han för ögonfärg? - Ööh...blågröna?
* Vad är det finaste du fått av honom? - Kärlek! (usch vad romantisk jag är)
* Har ni samma humor? - Helt klart! 
* Planerar ni framtiden ihop? - Hittills har vi inte hunnit så mycket med det
* Skulle han bli en bra pappa? - Vet faktiskt inte, men antagligen
* Vad gjorde ni senast ni träffades? - Myste/mös (Hur säger man?)
* Vad gör han när han inte är med dig? - Hänger med kompisar, spelar gitarr, tränar...osv.
* Är du svartsjuk? - Nah
* Har ni bråkat någon gång? - Nej, inte ännu 
* Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nånej! Vi älskar varandra
* Skulle du kunna vara otrogen? - Nejfan
* Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 3 veckor ?
Tumblr_lmhf2xab3g1qi01b5o1_500_large
* Har ni kysst varandra? - Hah, jaa. Tilome före vi var tisammans eller ens kände varandra...
* Har ni haft sex? - Nej ;)
* Vem håller i fjärrkontrollen? - Vi båda
*Brukar ni gå ut och äta tillsammans? - Nej
* Har ni samma musiksmak? - Inte riktigt ...
* Är han romantisk? - Jo!
* Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Jaa 
* Har han någon fobi? - Vet inte, nej ?
* Gillar han sport? - Jaaa
* Är han en djurvän? - Jah
184329_158327427653441_245364678_n_large
* Spelar han något instrument? - Gitarr
* Kan han laga mat? - Ingen aning
* Är han envis? - Njaa
* Tycker han om att resa? - De gör väl alla ?
* Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - Minns inte, händer för ofta
* Vad är det sötaste han gjorde sist? - Räcker med att han finns till♥

Rocka på

Publicerat 2013-02-16 klockan 19:00:00 (svensk tid)
Var ett hastigt varv till Salo idag med min mor och far, köpte inget ordentligt, förutom denna scarf och blåa tröja som var på REA, kostade endast några få euro. Skaffade lite småsaker också, en flaska värmeskydd (min gamla är snart slut!!) och även fuktighetsgivande kräm för fejset + en deodorant. Såndär tråkiga saker, hehe, Resten av dagen spenderades i mitt rum med dammsugaren, åt biff och hoppade i bilen och körde över till Lindas där jag såg på när hon och B åt tortilla, själv fjantate jag mig. Äntligen så är mitt rum städat, nu ska jaghålla det redigt tills jag åker iväg på måndag! Enda som ska göras till är att jag ska byta sängkläder imorgon så att allt är riktigt perfekt tills pojken min kommer♥ Han kommer dessutom vara här två timmar före jag ens själv kommit hem, hihi. Och han har en överraskning på G så jag kommer väl inte ens våga komma hemMen jag är berädd på det värsta (=Att han har en elefant dräkt på sig och står och dansar med en ljusslinga runt halsen)
 

Typical

Publicerat 2013-02-15 klockan 20:27:46 (svensk tid)
Planerna ändrades igen, städade ungefär halva mitt rum, och stack sedan för att träffa Linda. Vi bestämde oss sedan för att fara till byn för att min kusin ville komma och åka med mig, och så cruisade vi runt i byn med Jenni och Perre också, full bil! Vi lekte med plogkäppar och spanade in One Direction för att vi alla vet att Perre älskar dem ....
 
Nu ska jag ha en trevlig ostbricka framför tv'en med familjer, pusshej och skit på er♥

En annorlunda bussresa

Publicerat 2013-02-15 klockan 11:51:58 (svensk tid)

Just nu är jag påväg hem med det som ska föreställa 12:40'ans buss, men det är en taxi idag. Orsak? Antagligen brist på bussar/chaufförer. Var ett varv till gammelmoster efter skolan, men hon själv var inte där. Blev lite ändrade planer idag också, Jenni kommer till mig, för hon är ledig idag så hon kommer direkt till mig nu. Nu ska det snackas om Åland riktigt ordentligt!! Min mage gnäller efter mat så jag måste fylla den när jag kommer hem! Var nog det jag ville berätta, onödigt skit, mahg mahg mahg.


(Inlägg som borde ha blivit publicerat igår)

Publicerat 2013-02-15 klockan 11:44:07 (svensk tid)

Ett mirakel har skett. Jag tyckte gymnastiken var rolig. Jag har alltid hatat gymnastiken, i hela högstadiet så var det det värsta som fanns, det var hemskt. Jag fixade fusklappar för att slippa så många gymnastiktimmar som möjligt. Men idag var det faktiskt roligt, timmen gick snabbt. Bollen var mjuk och vi var inte så många med på gymnastiken så jag behövde inte skämmas för lika många människor idag, heh.

Sen hade vi matematik och hur otroligt detta också låter så hade jag nästan alla uppgifter rätt. Har just varit och äta med pojkarna och ska snart ha engelska, men jag tänker dra till Salo med pappa så jag är bara här så att jag kan hålla min presentation. Sista timmen slipper jag också, skööönt. Mitt humör är högt upp vid dom rosa molnen, för imorgon är det redan fredag och denhär veckan har gått otroligt snabbt, känns som att det var måndag igår. Sportlovet kommer nog flyga förbi snabbt, har allting inbokat och bra.

FREDAG: Jag ska städa mitt rum, storstädning! Har inte gjort det på en väldigt lång tid nämligen...

LÖRDAG: Salo igen. Med lillebror mamma och pappa, shopping typ.

SÖNDAG: Kanske till Lindas ett varv?För jag behöver hennes hjälp med en skickning. Och sen så måste jag packa.

MÅNDAG: Väckning kl. 4 på natten för att fara till Åland med Perre och Jenni!

TISDAG: Åland

ONSDAG: Kommer hem vid 10 tiden på kvällen och Peik kommer till mig och så kidnappar jag honom och släpper hem honom först på söndagen! Hehehe

TORSDAG: Chillar, tar det lugnt, mys och Andra Avenyn. (MITT NYA SIMKORT AKTIVERAS!)

FREDAG: Sticker väl antagligen till byn på eftermiddagen.

LÖRDAG: Gör något random, har inga planer.

SÖNDAG: Kör P till bussen och angstar över att han far hem och att det är skola nästa dag.

Bara så ni vet liksom, kommer ju betyda att bloggningen kanske inte är världens bästa, men när sportlovet är över så kommer det bilder från Åland! Vet inte om mitt internet fungerar i Åland eftersom inte modemet ville fungera där, men om det gör det så kommer jag nog blogga ca. 2 gånger per dag!


En lektion kvar innan sportlov

Publicerat 2013-02-15 klockan 09:18:00 (svensk tid)
om 5 minuter börjar sista lektionen innan sportlovet... Helt underbart! Sov 5 timmar inatt, och jag hatar den idioten som ringde till mig ett x antal gånger klockan 2 på natten med Dolt nummer, vem det nu sen var. Hoppas du läser detta, fuck off and die! Pratade med Peik alldeles för länge i telefonen inatt också, så min saldo mår inte så värst bra just nu. Nåjo, har just suttit och räknat matematik i 90 minuter utan paus, så slipper mattaläxa inför sportlovet och räknade även extra så efter sportlovet så kan jag ta en lugn matematik lektion, awesome!  Åker hem med halv 1:ans buss idag, och kommer hem vid halv 2, beroende på hur trött jag är så ska jag sova i en timme, men sen måste jag storstäda mitt rum så att inte Peik storknar i damm eftersom han ska spendera 4 nätter hos mig, LÄNGTAAAR! Jag saknar han massor! Men vi blir nog lite forever alone eftersom dom flesta reser iväg under lovet, men vi kommer iallafall umgås med Linda och Perre (bara så ni vet!! Mohahaha) Nu börjar lektionen och jag måste arbeta ordentligt eftersom jag inte var med på halva lektionen igår...

Bara för att det är alla hjärtansdag ...

Publicerat 2013-02-14 klockan 20:55:00 (svensk tid)
 
Tumblr_mi7va3gh341rbuovuo1_500_large
 

Min Beritbästis

Publicerat 2013-02-14 klockan 20:45:30 (svensk tid)
Idag var det vändag, och jag spenderade några timmar med denna söta fjant! Perre var i Ekenäs så jag hann aldrig träffa henne idag, men jag hade iallafall roligt med min Beritbästis! Jag höll dessutom på att dränka mig själv, drack vatten och började skratta samtidigt så jag fick vatten i lungorna, och sen fick jag inte ordentligt med luft och kunde inte prata, skulle jag inte ha haft så roligt så hade jag nog fått panik, haha. Just nu sitter jag och dricker en drink som pappa fixade ihop vändagen till ära. Den innehåller glass, baylis och choklad och är iskall, omnomnom!

Jag och skolan

Publicerat 2013-02-14 klockan 20:17:13 (svensk tid)
Frånvarona ploppar upp på Wilma, känns inte alls bra! Nu får jag inte skippa lektioner på länge, så kanske jag blir lite stolt över mig själv igen. Hmm ... jag har funderat lite på skolan, och jag måste ursäkta mig för att vartannat inlägg jag skriver har med skolan att göra. Detta ska också handla en hel del om skolan, så att jag får det mesta ur mig nu så kanske jag inte skriver om skolan varje dag. Skolan tar upp en hel del av mitt liv, vilket ju är självklart förståss! Och bra. Men jag har aldrig förut brytt mig om skolan före jag började studera till Datanom i höstas, det är helt sjukt. Jag har alltid varit dendär eleven som läser på prov kvällen/natten före i högstadiet, och det var väldigt sällan som jag ends funderade på läxor. Lektionerna gick ut på att få tiden att gå, kunde sitta och skriva massa fuffens i häftet eller tänka mig bort till en annan värld och jag brydde mig fan i att lyssna på läraren. Mitt betyg suger, det har det alltid gjort. Men det är faktiskt inte pågrund av att jag inte hängde med på lektionerna, jag har alltid haft svårt att lära mig något som man måste kunna. Men nu i Axxell så har jag börjar hänga med ordentligt, jag vet ungefär vad som händer under lektionerna även fast jag glömmer bort det tills nästa dag. Jag trivs verkligen i skolan, förutom finska och engelska presentationer så skulle allt vara toppen! Jag funderar varje dag på vad jag borde göra för uppgifter, planerar när jag ska göra dem så att jag hinner med allting till rätt tid och sådär. Min kväll går ut på att försöka vara social med kompisar och göra läxor så att jag endå hinner sova åtminstone 6 timmar varje natt. Det är där skon klämmer! Det enda stora problemet som jag har nu är att jag inte mår bra av att ha så kort tid på mig för allting, min fritid räcker helt enkelt inte ens till. Ska jag däremot träffa kompisar så blir jag bara sad när jag kommer hem på kvällen och upptäcker att jag har massor att göra. Problemet är inte det att jag sover för lite, utan det är att jag har så fullsmockat schema att jag inte hinner tänka "Wow, nu är jag klar. Nu kan jag ta det lugnt i 3 timmar" Istället blir det såhär "Wow, jag är klar, nu ska jag sova så att jag orkar till skolan imorgon!". Jobbigt. Allt skulle lösas om jag skulle bo närmare skolan, då skulle jag komma hem lite över 4 och så skulle allting gå så mycket bättre. Jag menar inte att allt är skit och det går dåligt, men det är just och just liksom ... var bara det jag ville dela med mig av, nu vet ni hur jag känner mig, hehe.

Äta glass och räkna matematik

Publicerat 2013-02-13 klockan 17:37:56 (svensk tid)
Igen äter jag glass. Och räknar samma matematik som jag räknade på åk 8... känns mystiskt. Men vår mattakurs nu är repetition från 8:an, tillochmed samma bok som jag hade då. Hah, jag har samma matematik som min lillebror just nu, ojoj. Grejen är den att jag suger på att räkna, jag har aldrig fått ett tal rätt genom hela högstadie tiden, och jag orkade inte ens försöka göra något på 9:an. OCH NU, nu hamnar jag börja lära mig detta då ...

And I was like PURR PURR PURR

Publicerat 2013-02-13 klockan 16:19:00 (svensk tid)
Kolla in mitt fula lockiga hår! Har haft flätor idag, och jag hatar att ta bort dem, då blir allting så lockigt och jag orkar inte platta mitt hår. Hmm, påtal om hår: JAG MÅSTE GÖRA NÅGONTING ÅT MITT HÅR. Ja, butikshårfärg hålls inte i mitt hår, ni ser säkert att mitt hår har 30 olika färgnyanser, i topparna så är det ljusbrunt, på ytan är det brunt och under är det rödaktigt. Hårfärgen håller typ en vecka ordentligt, sen ser jag ut såhär. Det var ju nog en tid sedan jag färgade håret så utväxten är flera centimeter. Mina toppar är slitna som fan och det syns ju tilloch med på bilderna, suck. Mitt hår har alltid varit en skrothög, även fast jag plattar det så lite som det behövs, använder balsam och även värmeskydd. Sätter inte heller något annat skit i håret förutom lite hårspray då och då. Jag har inte klippt mina toppar på länge heller, ca. ett år, om inte mera. Det var även flera år sedan jag var till frissan! 1. Jag måste till frissan, då kanske jag får en hållbar färg, topparna klippta perfekt och även pannluggen lite avkapad för den är lång som fan, nästan lika lång som allt annat hår. 2. Jag skulle inte orka sitta två timmar i frissan, och så måste man förklara hur man ska ha håret och bläbläblä, sen kommer jag endå aldrig komma ut därifrån hel nöjd. Färgen kommer väl säkerligen försvinna efter någon vecka....angst.
 
Och på tal om allt annat. Idag kom jag hem kl. 16, och det är så awesome att klockan nu är 17:26 och jag  bara har en läxa kvar att fixa. Annors brukar jag ju sitta uppe med läxor till klockan 10, men ikväll borde jag hinna göra allt och även sova. DET KALLAR JAG AWESOMENESS.

 

TVÅL

Publicerat 2013-02-13 klockan 10:49:00 (svensk tid)
Sitter nu igen ensam i klassen och har suttit här två timmar, och ska ännu tillbringa hela matrasten här eftersom jag absolut absolut inte får i mig någon hamburgare idag, åt typ världens största semla i morse (åt visserligen inte hela) och dessutom så kommer jag ju hem redan 4 tiden idag så jag överlever lätt som en plätt. Under dessa två timmar forever alone så har jag fixat min finska presentation och resten hinner jag fixa under helgen. Har en hel del att göra under helger eftersom vi har lite uppgifter som ska göras på sportlovet, och då har jag verkligen inte tid! Jag  ska också göra en presentation om TVÅL. Ja, hur förjävligt det än låter. Men den har jag inget problem över för den ska göras på svenska, sen har jag ännu en engelska presentation som jag måste få klar tills imorgon. Men tillbaka till tvålen, vi alla fick olika ämnen som vi ska skriva presentation om, och hela klassen började skratta när läraren sa "Och efter sportlovet så kommer Linda att pratat om tvål!" Haha, nå nu när jag endå har en timme tid på mig tills nästa lektino börjar så tror jag att jag ska ta och skriva lite om TVÅL nu då så att jag kan berätta om TVÅL för klassen.

Tidsfördriv

Publicerat 2013-02-13 klockan 08:56:32 (svensk tid)

Hur ser en helt vanlig dag ut för dig? - Jag vaknar för tidigt, är trött. Går i duschen, klär på mig, sminkar mig, äter morgonmål, plattar håret, packar väskan och far till skolan.

Vilket är det största bekymret i ditt liv för tillfället? - Typ alla uppgifter som jag måste göra under helgen, fast detäör sportlov!

Vad för slags musik lyssnar du på? - House Music, Pop, Rap...

Vilken är din senaste lästa bok? - kommer inte ihåg, var flera år sedan

Vad saknar du mest från barndomen? - Att man kunde lättare ha roligt då. Man kunde gå ut och leka i skogen, med bara fantasin, haha.

Hur ser ditt rum ut? - Det är litet, grönt och just nu väääldigt oredigt

Vad skulle du vilja ha? - Sommar, skulle vara awesome!

Vad köpte du senast? - En coca-cola, mountain dew och en battery

Vad ser du fram emot? - Ålandsresan, sportlovet överlag, 21.2 och sommaren såklart

Vad gör dig riktigt lycklig? - Mina kära vänner, puusss på er!

Vilket är favoritplagget i garderoben just nu? - Hmm... Typ min fula tröja, One Piece eller Peak hoodien

Vilken affär shoppar du oftast ifrån? - Exact, Lindex eller Canny

Vilken är din favoritlåt just nu? - Har två, Sunloverz - Shine on (Heiko & Maiko remix) och Moby - Natural Blues

Vad står det i ditt senaste mottagna sms? "Jopp, far ni å knacka på då? :)"

Vad önskar du dig i födelsedagspresent? - Massor av pengar så att jag äntligen skulle kunna flytta hemmifrån och kunna bry mig mer om skolan än hur pain det är att komma hem... För det tar över nu.

Vilken är din favoritfilm? - The notebook är en favorit

Vilka ställen har du praoat på? - Dagis i Bromarf, Dagis i Tenala och Ålderdomshem

Nämn ett bra minne: - När jag och Jenni var små och härjade och lekte varje dag, helt sjukt dålig humor hade vi...

Nämn en bra artist: - Bruno Mars

Nämn ett bra band: - Avenged Sevenfold

Vad irriterar du dig på? - Människor som alltid ska ha rätt, och det går inte att berätta för dem att dom har fel för dom är så säkra på sin sak liksom.

Vad ska du göra efter det här? - Lyssna på musik

 

http://listfolder.com/?p=2&id=773


Väntan

Publicerat 2013-02-13 klockan 08:10:09 (svensk tid)
Är i skolan och börjar om förfan en och en halv timme, det suger helt otroligt, och jag orkar verkligen inte vänta i stan ännu en timme EFTER skolan så jag tänker vara badass och skippa sista timmen för att ta bussen hem. Det är endå gymnastiken jag skippar så jaghar endå inte gymnastikkläder med så fuck off. Men ny när jag endå inte har något bättre för mig så ska jag läsa lite kemi och hoppas på att jag får tillräckligt med poäng i dethär jävla förhöret. Vi har ett förhör varje gång av vad vi gått egenom föregående timme, när kursen är slut så räknas alla förhör ihop och sen får man då kursens vitsord. Egentligen är det bra för då har vi ingen tent, eftersom alla små förhör räknas ihop till en tent. Det var det jag ville säga, hejdå.
 

Snart sportlov

Publicerat 2013-02-13 klockan 06:36:25 (svensk tid)
Snart har halva skolveckan svävat förbi redan, för idag är det onsdag och klockan är halv 8 på morgonen. Idag ska jag ha finska och kemi, vilket är så tråkigt att jag snart växer fast i marken. Har heller inga andra planer för idag, men det tyker säkert upp någonting trevlligt. Nu ska jag äta morgonmål som smakar apa och sedan borsta tänderna!

Kom lite närmare

Publicerat 2013-02-12 klockan 20:17:06 (svensk tid)
Sitter och pratar i telefon med min muskulösa Tarzan, och dricker Dr. Pepper. Har haft en ny lärare idag i skolan, och det är verkligen så att det var den tråkigaste hittills jag har haft .. dessutom så rycker det direkt till i han om han råkar ske skymten av en telefon eller om man ens pratar tyst. Typiskt. Imorgon har jag bara tre lektioner, och jag måste lära mig grundämnen och annat shit tills morgondagens kemi, woopwoop typ. 
 
Crusade runt i byn med Jenni och Perre en stund idag och planerade Ålandsresan som äger rum jätte tidigt på måndagmorgonen nästa vecka, har även fått min biljett och jag är jätte taggad, ska verkligen bli roligt att resa iväg med dom två idioterna !! Tummen upp!

Forever alone

Publicerat 2013-02-12 klockan 08:26:00 (svensk tid)
 
Uuh, chillar forever alone i ett av de största klassrummen i skolan, vi har finska och dom flesta har tentat bort det. Mina andra fyra klasskompisar har sprungit iväg och letat upp en dator, medan jag kan sitta här och göra allting via Ipaden. Visserligen gör jag allt annat än det jag borde, springer omkring, bloggar, lyssnar på musik och facebookar samt textar med pojkvännen. Ska dessutom tillbringa hela dagen här i sama klassrum, alla lektioner! DUM WAYS TO DIE!

 

PLAY TUBE

Publicerat 2013-02-11 klockan 22:52:44 (svensk tid)
Ville tipsa om en Youtube App som heter Play Tube och som är verkligen bra! Tänker inte skriva någon text om den destu mera med det kommer iallafall lite positiva och negativa punkter om Appen, har använt den i några dagar och jag kommer nog aldrig radera den.
 
PLUSSISAR:
+ Klippen laddar rätt snabbt
+ Det går lätt att fixa spellistor
+ Man behöver aldrig logga in
+ Man kan välja speed på låtarna
+ Man kan se toplistor från alla olika länder
+ Appen "kommer ihåg" låtarna så man behöver bara ladda dem en gång (verkar det som)
+ Multitaskning sker automatiskt, man behöver inte dubbelklicka och trycka på play
+ Man kan låsa rotationen på appen direkt därifrån
+ Man kan lyssna på en låt somtidigt som man letar fram en ny
+ Ljudet kan justeras direkt från appen
 
 
MINUSAR:
- Adsen är i form av popup fönster som ploppar upp lite för ofta när man bläddrar i flikarna (men inte under låtarna tror jag)
- Man kan inte se i HD eller FULL HD (premium behövs)
- Kommer inga förslag på sökord når man skriver
- Designen är rätt tråkig på de flesta ställen

Kvällschill

Publicerat 2013-02-11 klockan 21:58:43 (svensk tid)
Bilden rotade jag fram ur arkivet medan jag ligger i sängen och ser på Andra Avenyn och känner mig rätt föstörd på något vis, och jag har verkligen ingen ordentlig orsak. Jag undrar värför mina läppar har underlig färg på bilden. Längtar till fredagen då äntligen sportlovet drar igång och jag inte behöver sticka till skolan på en tid. Glömde också att berätta att jag fick min underkända finska kurs godkänd idag! Så nu har jag ALLTING godkänt hittils vilket känns otroligt bra, happyy! Sen så lyckades jag nästan tenta bort period 4:as finska, men bara nästan. Men jag var berädd på det så jag är bara helt amazed över att jag nästan klarade det! Men det verkar inte bli så jätte farligt och svårt denhör perioden föstod jag på läraren när jag pratade med honom idag, så heeelt ok. Hittade dessutom en helt super Youtube app som jag kommer skriva/tipsa er lite om strax....

Här sitter jag och äter glass

Publicerat 2013-02-11 klockan 20:06:41 (svensk tid)
Nej. Det gör jag inte. jag har redan ätit upp min glass för länge sedan men jag är bara så trög idag så jag har inte hunnit börja blogga om det före nu. Jag är jätte intressant, jag bloggar om glass. Om sanningen ska fram så åt jag inte ens upp allting för jag blev så jävla mätt så min kära katt fick ungefär hälften.
 
Ja, var hos Linda och babblade och redde upp mina nervtrådar etc. Sen hem och äta. Nu är jag verkligen mätt. Usch. Imorgon en normal skoldag, kl. 08:30 - 16:00 !
 
 

Buff

Publicerat 2013-02-11 klockan 14:51:40 (svensk tid)
Blev visst en otroligt lame skoldag, började med att gå omkring i stan med halva klassen och en lärare, sen for jag till Ann-Mari och satt där i över en timme och babblade strunt med en annan tant som hade bakat bulla. Sen tillbaka till skolan för att ha kemi, och sen behövde vi inte ha finska fö finska kursen börjar först imorgon. Sitter nu i Horsbäck och äter semla och dricker kakao, och snart ska jag glo en timme på film för att fördriva tiden, innan jag kommer hem så ska jag till Lindas för att det är väl en hel del vi borde babbla om...

Måndagmorgon

Publicerat 2013-02-11 klockan 09:07:00 (svensk tid)
 
Sitter på bussen nu, som alltid på måndagar. Är på jätte bra humör för nu är det sista veckan innan sportlovet! Dessutom en ganska lätt vecka med bara två långa dagar, resten korta. Sportlovet kommer bli awesome, far antagligen till Åland med mina två brudar, och resten av sportlovet så kommer P bo hos mej.
 
Idag slutar jag 4, och sen får jag hoppas på att jag kan ta en lugn kväll och inte behöver fundera på läxor eller liknande skit. denhär perioden kommer bli jobbig eftersom vi har MASSOR med kurser, även Kemi och sådant.

Pizza och vindruvor

Publicerat 2013-02-10 klockan 21:39:00 (svensk tid)
Nej det här inlägget ska egentligen inte handla om vindruvor, ska rabla ihop allting som hänt de senaste dagarna! Resan mot kyrkslätt började med nästan en timmes väntan på tåget. Men det fixade vi lätt, vi skämde ut oss så att vi hade roligt iallafall. Åt Perre som satt och red på en liten trähäst för småbarn, när vi var ensamma. Trodde hon. Vi åkade IC tåget till kyrkslätt och var tvugna att sitta ihoptryckta på två sätet, konduktören gick bara förbi oss när vi skulle betala (även fast vi alla satt och viftade med pengarna) så det blev en gratis ditresa! Benkkus mamma var snäll och kom för att plocka upp oss från tågstationen och körde oss till skolan där vi alla fick vänta på att B och P hade bändträningar till kl. 7. Spelade lite pingis med Perre, dansade och gick på kryckor så att jag påriktigt fick sjukt i benet. Sen blev vi skjutsade till Jacob och där gjorde vi väl inte så mycket märkvärdigt, såg på film tills vi började somna. På morgonen när jag vaknade hade jag ont precis överallt för jag sov på golvet, sen råkade jag hälla ut ett glas vatten på golvet. God morgon.
 
Efter att alla hade sprungit i duschen och även ätit morgonmål så var det dags för mig och P att fara iväg till hans för att förbereda oss för en färd till Ingå för "kalasmiddag". Det var iallafall så otroligt gott att jag drömde om efterrätten natten därpå, hehe. När vi kom hem på kvällen så lyckades såklart Peik att somna direkt och jag fick så tråkigt att jag också somnade efter lite mer än en timme. Jag hade inte ens sällskap av en katt. Nåja, vaknade 5 på morgonen av att Peik frågade om han hade somnat. När jag upplyste honom om var klockan var så tog det inte länge före han somnade igen. När vi slutligen vaknade vid 9 tiden så kom det en katt och spydde på golvet, jag kunde inte sluta skratta åt det. Fötlåt. Sen var det meningen att vi skulle ta ett tåg till Kyrkslätt men när vi satt och väntade på tåget så kom det inget så vi fick vänta på annan skjuts. Så det blev att tillbringa några timmar hos B innan vi skulle stiga på bussen hem! Det kom även två bussar efter varandra, vi satte väskorna i den ena och oss själva i den andra, och sen så böt vi buss i Ekenäs av någon underlig anledning. Var iallafall en trevlig hemresa. Nu har jag ätit pizza och vundruvor och jag börjar bli sömnig trots att jag har sovit som fan denhär helgen.
 
 
 
 

FREDAG

Publicerat 2013-02-07 klockan 21:09:45 (svensk tid)
Nej idag är det torsdag, men imorgon är det äntligen fredag. Det är ingen vanlig fredag, det är en superfredag! Jo, för att jag, Jenni och Perre ska till kyrkslätt, allihopa!! Vi har inte varit dit sen november, pågrund av olyckan som Jenni var med om, men nu när hon äntligen har kunnat börja gå igen så kan vi allihopa fara, och det är egentligen det som är hela poängen med att fara till Kyrkslätt, det är ett måste att Jenni är med. Så det är helgen planer, vi ska se på när pojkarna har bandträning och sedan övernattar vi alla hos Jacob, och andra natten delar vi på oss och far till varsin pojkvän. Förutom Perre som inte behöver fara någonstans för hon är redan där, he he he. Ja, ska även till Ingå och äta på lördagen för att Periks mamma fyller år. (Ja, jag kallar han så nuförtiden) Hemma är jag på söndagkvällen, ganska sent.
 
Ja, var ute med Jenni och Perre, sedan ett varv via Jeppe och sen en liten dejt med Linda! Nu sängen!

Concon

Publicerat 2013-02-07 klockan 17:41:26 (svensk tid)
Hejhopp, har just smällt ner röven vid mitt skrivbord, och ska snart iväg igen för att träffa Jenni och Perre. Har verkligen haft massor att göra idag, många viktiga ärenden, och hann endå umgås med Jim en sväng! Som sagt, nu ska jag iväg mot byn, min bil har ingen bensin så jag kommer ta en annan bil, bloggar ordentligare sen när jag kommer hem gång nummer 2.
 

Happy times

Publicerat 2013-02-06 klockan 21:53:12 (svensk tid)
Klockan är 10, och jag behöver inte ens gå och sova ännu. Jag har gjort ALLA arbeten klara nu, tillochmed onödiga läxan är fixad, och jag har inte en endast en uppgift kvar, how awesome, har inte känt såhä på snart två månader. Alla skolgrejer är under kontroll, men det är såklart då som det dyker upp andra problem, men jag klarar mig egenom detta med mycket erfarenhet. Nu sitter jag och funderar på värför jag ännu inte har kastat mig under täcket och börja glo på .... teve-serie, jag hade nämligen tänkt göra det för flera timmar sedan. Btw, just nu dricker jag mineralvattenbaserad äppeldryck, helt normalt, men jag har aldrig kallat det så förut. 
 
 

Here's my shining song

Publicerat 2013-02-06 klockan 18:43:52 (svensk tid)
 

I need your shine

Publicerat 2013-02-06 klockan 18:32:00 (svensk tid)
Har nu hela helgen planerad i detaljt, vilken tid vi är i Karis, vilken tid tåget far, och var vi stiger av och så vidare! Annors så har min kväll varit rätt så dramatisk, men det är så gott som upprätt nu, och nu ska jag bara shinea on! Påtal om shine on, jag har en ny favoritlåt som jag kommer lägga upp i ett inlägg snart. Nu ska jag bara njuta av tanken av att jag har sovmorgon imorgon och att det finns 3 pizzor i köket och ena får jag förbruka ...

I know you need it

Publicerat 2013-02-06 klockan 13:09:54 (svensk tid)
Har haft engelska hela dagen, slutade halv 12 och stack för att äta till Smakis med D, D och M! Förutom korvsoppan så tryckte jag i mig två runebergstårtor, dom smulade sönder så jag hade hälften i famnen och resten i en hög på bordet, dessutom slog jag huvudet i väggen. Såklart har D allting på film nu, och nu hatar jag Runeberg och hans tårtår som man inte kan äta normalt utan att allt ska flyga åt alla håll och man ser dum ut. Eftersom vi slutade tidigare idag så kom jag hem redan halv 2, det var längesedan jag var ensam hemma! Börjar först 1 imorgon, så det betyder att jag inte kommer att ha varit i skolan på 25 timmar, det är ganska awesome. Jag ska ta itu med presentationen nu som redan är försenad, men jag har en bättre dag idag än vad jag hade igår. Om någon timme kommer Jenni hit för att planera helgen, så att vi har allt klart sen!
 
 

Bad day

Publicerat 2013-02-05 klockan 17:52:41 (svensk tid)
Idag har jag haft en dålig dag. Måste man vara så jävla perfekt och bäst för att kunna leva ett normalt liv. Iallafall var det sista gången jag körde till stan med pappa i samma bil, det enda han gör är att skriker och gnäller över alla minifel jag gör (har händerna för lågt ner på ratten t.ex). Hej hallå, jag kör på det sättet som känns bäst, och dessutom så har jag inte ens haft körkortet i 3 veckor ännu så hur faan tänker han. Jag ska vara så perfekt och göra allting precis rätt, säger ingentin om det jag gör bra men det andra så skriker han åt. Fick dessutom inte köra hem själv heller, så det fick bli 5 timmar extra i stan. under den tiden så var jag duktigt och städade min bil. Duktigt? Skulle inte tro det, pappa gnällde över att jag hade gjort det långsamt och att jag skulle tvätta den också. Hade bara en kvart tid så jag sket i det. Sedan började han beskylla mig för att jag hade ändrat lösernordet på hans dator på jobbet, fast jag bara hade fösökt få igång den efter att den somnat (vilket den tydligen inte ens hade gjort, den hade stärvat). Men ja, jag är van. Enda sen jag var liten så har pappa alltid beskyllt mig. Allt som han inte har ett logiskt svar på är mitt fel. Så har det alltid varit. Så kommer det alltid att vara. Förutom att han trycker ner mig så får jag så otroligt dåligt självförtroende, eftersom han verkar tro att jag verkligen är en skitmänniska, att jag är den enda som man skulle kunna skylla på i alla situationer. Det är kanske så det är, det är väl säkert jag som har fel. 
 
Sen finns det andra bidragande faktorer som gör mitt humör såhär långt under jorden. Idag var Powerpoint tävlingen, vi hade lydit lärarens tips för att få vår presentation bra. När utvärderingen kom så gav de vuxna låga poäng åt oss. (helt ok, Power Pointen var riktad till 9:or). Enligt D så hade en hög elever gillat den. Det var ju det som var meningen också, men de vuxnas poäng tog ju såklart över, och därför blev vi sist. Inte för att det gjorde något, det var bara själva principen som var så jävla irriterande. Igår sa vår lärare att vi nog skulle få höga poäng i tävligen, idag när hon insåg att de andra tyckte att vi sög, så började hon istället gnälla på att den var dålig för att vi hade varit på facebook undertiden vi gjort den. Ja, det stämmer, nämn någon som inte är på facebook när man har tillgång till det? 
 
Den sista grejen tänker jag inte ens ta upp, har redan skrivit alldeles för mycket. Japp, idag skulle jag hinna göra presentationen, men det gör jag ju inte. Jag ska hinna sova inatt och jag är inte i det skicket att jag skulle kunna åstadkomma någon jävla presentation. Jag orkar inte mera idag. Hoppeligen är allt bättre imorgon.
 
Ska verkligen blir sköönt med fredag då jag ska bort härifrån!

Tisdag

Publicerat 2013-02-05 klockan 06:18:22 (svensk tid)
När jag vaknade var jag nästan pigg, och det är tisdag idag. Ovanligt. Iallafall så fick jag lite tid över att använa dom bloggtid, jag hann till och med redigera outfit/facelook biderna. Idag är sista dagen på period 3, kan inte förstå att den redan är slut, vart svävade den iväg riktigt ?? Nåja, nu börjar näst sista perioden, och det känns ju awesome, snart är det sommarlov, typ. Dessutom är det snart fredag och det gillas. (ha ha ha, bara tisdag idag ännu) Nu ska jag bestämma mig om jag släpa med mig bilen till skolan?
 
 

LEDIG

Publicerat 2013-02-04 klockan 19:00:39 (svensk tid)
Nu tar jag ledigt för ikväll, jag upptäckte att jag visst inte hade så mycket ogjorda uppgifter, en hade jag gjort för över en månad sedan och bara glömt bort det. Presentationen lämnar jag tills imorgon, kommer ju endå hem tidigare imorgon eftersom vi har kort dag!! Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en skvätt energidricka så kanske jag piggnar till lite, ANDRA AVENYN! ♥ Och vänta på att pojkvännen ringer så att jag kan frigöra mina nerver.

Du är fast

Publicerat 2013-02-04 klockan 17:55:49 (svensk tid)
                         
Hemma! Visserligen med huvudvärk, men jag är glad över att jag inte har såå jätte mycket arbete kvar att göra, fixade finska presentationen, facebook grejen och skrev en halvsida av portfolie uppgiften i skolan, och så fick min grupp även powerpointen nästan klar. Har även träffat Jenni, Riku, Linda och A idag, och klockan är bara 7 ännu ... supeeer! Imorgon ska jag dessutom träffa Jim efter skolan. Men ja, jag har ju nu portfolie uppgift nummer 2 och ett annat papper (som jag inte ens sett på) som ska göras nu ikväll... och sist men inte minst: presentationen om mig själv, men kommer tyvärr lämna en del av den tills imorgonkväll, det kan ju inte vara sååå noga.
 

Iväg från dig

Publicerat 2013-02-03 klockan 22:34:29 (svensk tid)
En närbild på en gitarr, varsågoda! Den är handjord, en av träartesanerna har gjort den, tyvärr så vet jag inte vem. Men ni kan ju skåååda hur fint gjord den är i alla fall. Har haft en ganska fullproppat veckoslut, och denna söndag har jag glott på film med mamma, druckit energi dricka, ätit chips (Jenni, detta var absolut sista gången du lämnar chips hos mig!) och ätit pizza, känner mig så otroligt fet. Var även ut med Linda, körde omkring på småvägar och så har jag arbetat på min finska presentation i flera timmar ... så småningom börjar den blir klar, och imorgon tänker jag vara jätte efektiv och få alla uppgifter gjorda från period 3! På tisdagen/onsdagen så drar period 4 igång, så det gäller att ha allting klart tills dess. Det försvinner även en deö folk från min klass då, de personer som går utbildningen på 2 år, så får klara mig utan D under lektionerna. (vilket bara gör att jag måste börja härja med någon annan på lektionerna). Nu är klockan snart midnatt, jag ska sova, som tur så får jag sova enda till 8 imorgon och även snooza alarmet 10 minuter, underbart!

You and I

Publicerat 2013-02-03 klockan 17:34:46 (svensk tid)

Gör allt för att göra mig lycklig

Publicerat 2013-02-03 klockan 10:49:13 (svensk tid)
Gammal bild som har varit arkiverad på min hårddisk en längre tid, sådär har jag nämligen sett ut en gång i tiden. Igårkväll stack jag, J och B för att träffa Linda, vi snackade och så fick jag värsta energikicken. När vi kom hem tillbaka så blev det badtunna några timmar, tills vattnet blev 35 grader, då fan var det kallt. Imorse så skjutsade jag mina gäster till byn, och sen dess så har jag försökt få igång en film via USB på teven, men den verkar ha något emot min hårddisk ... så istället så har jag suttit och skickar idiotiska raggningsrepliker till pojkvännen. Men nu ska jag slåss med teven igen !

Dumb ways to die

Publicerat 2013-02-02 klockan 16:56:42 (svensk tid)
Har umgåtts med Jenni och Benkku hela helgen hittills, var även ett varv och träffade Jim på fredagkvällen! Har även umgåtts med Tossis (Jennis katt) han är min bästa kompis, och den cooaste katten jag vet. Iallafall så är vi nu hemma hos mitt och ska vara här hela natten, om ett par timmar så blir det badtunna, och imorgon tidig väckning eftersom att Benkku ska med bussen. Men nu ska jag plåga mina gäster, aloha!