Vill flyga till månen

Publicerat 2013-01-31 klockan 17:54:28 (svensk tid)
Gårdagen var verkligen en plåga, läste på prov och somnare kl. 10, och sov sedan hela 10 timmar under natten. Allt kändes så underbart på morgonen då jag vaknade och var pigg som ett piggsvin, och hela dagen så har jag varit en riktig energispridare. Iallafall så kom jag till skolan lite före halv 11, och fick veta att vi visst inte hade någon lektion före kl. 1 pågrund av sjuk lärare, ojoj. Det underliga nu är att jag har fått 4 frånvaron på Wilma för hela dethär kalaset ... WHAT THE FUCK ? Egentligen så bryr jag mig inte, har endast 9 frånvaron (om man inte räknar med dom lovliga) så jag ligger väldigt bra till, mina kära klasskompisar är ju snart uppe i 100 ... 
 
D var iallafall tillbaka i skolan idag, så vi kunde börja på vår reklamfilm och så blev vi nästan färdiga med Power Pointen också! Nu när det snart byter period så är det massor som ska göras, min lista ser ut såhär:
 
- Facebook uppgiften 
- Portfolieuppgift: Presentation om mig själv
- Skriva om Youtube (på finska, från förra perioden)
- Reklamfilmen
- Portfolie uppgift: Uppsats om kundbetjäning
 
...så nu vet ni vad jag sysselsätter mig med i kväll!
 

Vädret

Publicerat 2013-01-30 klockan 13:42:00 (svensk tid)
Som man alltid gör när man inte har något annat prata om... vädret! Idag är det plusgrader, världen består för det mesta av snöslask, det blåser massor och det snöar/regnar. Det är egentligen bra, jag älskar det nog, för snön ska bort, det ska bli bart på marken! Det är en och en halvtimme tills jag kan fly från skolan, P kommer ringa vid 4 tiden så jag har iallafall underhållning, ska traska till K-market och sen sitta där och göra ingenting i en timme, där är iallafall varmt. Dör när jag tänker på att det är provläsning som gäller när jag kommer hem, och det ska hela min kväll bestå av (+pizza) Och så kanske jag belönar mig med Andra Avenyn när klockan närmar sig 8... det betyder att klockan är halv 10 då jag har sett klart på det, och sen ska jag direkt gå och sova!! Jag säger ofta att jag ska gå och sova tidigt, och idag ska jag verkligen göra det, jag måste hota mig själv med något.
 
Har rast nu, därför bloggar jag, men jag har inte gjort något på denhär lektionen, har inget att göra heller i princip eftersom det är pararbete och mitt par ligger sjuk hemma. Btw, tittar ni lite högre upp på min blogg så ser ni antagligen en reklam, tackvare den så kan jag tjäna poäng, för jag har ett projekt på gång! Tack vare reklamen så får jag poäng, och om ca ett år så kanske jag har tillräckligt med poäng för att sedan kunna införskaffa mig mera läsare, och när jag har det så ska jag göra ett försök att tjäna riktiga pengar på min blogg! Därför så kommer jag försöka mitt bästa med att få mera läsare och blogga oftare. Just nu är mitt besöksantal pinsamt lågt, har jag 15 besökare per dag så är jag glad, hehe.
 
Skulle bli lycklig om alla klickar på bloglovin knappen som borde finnas här till vänster, så att ni följer mig på bloglovin också! Nu ska jag fortsätta ha lektion och göra ingenting.

Jag orkar inte

Publicerat 2013-01-30 klockan 12:43:53 (svensk tid)
Jag orkar inte med skolan!
 
1. Hinner inte göra allt som jag borde
2. Finns ingen tid för sömn
3. Måste vänta ca 2 timmar istan efter skolan varje dag pågrund av att det inte går bussar, ensam.
4. Det är pain när det är kallt/snö/regn ute.
5. Måste vakna kl. 6 på morgonen, kommer hem 6 på kvällen.
7. Får nervis på sådana som har lättare att komma hem och endå betalar föräldrarna lägenhet åt dem!!!
8. Jag orkar aldrig 2½ år till!!

Saker som stör mig

Publicerat 2013-01-30 klockan 12:01:58 (svensk tid)
Longboard_in_warsaw_by_marskorp-d56jolo_large
 • Flickor som sminkar sig och lagar sig riktigt fina när dom ska ut på joggingtur, till gymmet eller annors bara ska träna.
 • Personer som bara tänker på sig själva/lägger sig i andras "liv". Det är ju ingenskillnad om vad dom bestämmer, det är mitt liv och jag som får bestämma hur jag gör i vissa situationer.
 • Bortskämda småbarn, bara för att jag är svartsjuk på dem.
 • Personer som inte pratar Bromarfdialekt i Bromarf, och som bor där. Det är fel fel fel !
 • Folk som inte duschar och luktar bajs.
 • När det snöar/regnar.
 • Att jag aldrig får resa till ett annat land. (Ens Sverige skulle vara underbart!)
 • Personer som har on/off förhållande.
 • Och jag rent av hatar personer som tror att dom är mycket bättre än alla andra.
 • Att vänta, det har jag fått nog av under de senaste månaderna när jag har hamnat vänta flera timmar i Ekenäs varje dag
 • Människor som handlar trögt, som står me sin kundkärra rakt i vägen och antagligen har kommit på idén att handla hela dagen eftersom att dom inte har bråttom
 • Folk som kallas sig själva "söt", i typ hash tags på insta, visst det är bra att ha bra självförtroende, men iallafall så är min personliga åsikt att det är jääävligt störande.
 • Personer som inte använder kommatecken eller punkt där det borde vara, eller att dom sätter punkt efter en smley! I min värld så är en smiley istället för en punkt...
 • Ja, och folk som använder smileyn för ofta! Tre smileysar efter en mening/ett ord, och hjärtan och onödiga smileyn som är insatta i texter på obekväma ställen.... annat med chatten, men jag menar nu mest bloggar.
 

Power Point

Publicerat 2013-01-30 klockan 11:26:01 (svensk tid)
Hittills har skoldagen gått ut på att stirra på Power Point slides, mina ögon börjar bli kantiga, och jag har tappat lusten. Men jag ska fortsätta med det som jag håller på med resten av dagen, och imorgon får vi hoppas på att D kommer tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk i en hel vecka. Ska dessutom vara en snäll klasskompis och skicka 40 frågor till han så att han har en chans i provet imorgon. sen måste jag själv hinna läsa på provet, som tur så har jag lite av en sovmorgon imorgon och får sova enda till lite över 8! Passar rätt bra att vara lite piggare till provet.
 
Men för att inte spamma min blogg med skolstuff så kan jag berätta vad som händer denhär helgen, inte så mycket märkvärdigt, antingen så far jag till Sjundeå eller så blir jag i Bromarf och umgås Med Jenni och Benkku. får lite se hur planerna blir! Nu ska jag ta och lätta på röven och ta reda på var mina vänner håller hus för jag börjar bli rastlös och överattakerad av forever alone känslor. Ursäkta för bildlöst inlägg men jag sitter i en tråkig koridor på ett kallt hårt golv... man kan inte få en intressant bild här, dessutom är det mörkt.

Sneaky

Publicerat 2013-01-30 klockan 06:19:43 (svensk tid)
Nu bilr det supersnabbt inlägg eftersom att jag snart ska till skolan och jag måste ännu hinna borsta tänder, livet är hårt! Kolla in mina sneda ögon på bilden, eller låt bli. Har återigen sovit alldeles för lite inatt, men skulle jag redan vara hemma kl. 4 på dagarna så skulle jag hinna sova tillräckligt... men nu är det ju så att jag först kommr hem 6, och då är det omöjligt att hinna göra allting, utan att missa lite sömn. Men iallafall, nu ska jag rusa!!

Tisdagen över

Publicerat 2013-01-29 klockan 20:24:47 (svensk tid)
Små snabba skitbilder på dagens outfit! Minns bara att det ljusa linnet är från JC och det mörka från Cannys, leggingsarna har jag fått av mormor och bältet är kanske från Lindex eller Seppälä... tröjan har jag ingen aning om! Idag kastade jag även om min bena till vänster sida istället för höger där jag annors haft den, tror jag vänjer mig ganska snabbt. Tyvärr så blev det ingen ändring i designen idag, för jag fick lite pojkproblem eller vad man ska kalla det. Nu blir det Andra Avenyn och så ska jag äta starka karameller och återigen gråta lite över att David inte är pappa till barnet!
 
(Ja, Andra Avenyn är mitt liv nuförtiden, under varje lediga stund så tänker jag egenom vad som har hänt och försöker fundera ut vad som händer i nästa avsnitt, men har aldrig lyckats gissa rätt ännu. Varje gång jag pratar med P i telefonen så säger jag alltid minst en replik från AA, immiterar någon skådespelare, och varje dag så ser jag frammemot att komma hem och kunna se fortsättningen, kommer gråta blod när sista avsnittet i sista säsongen är slut... nej, för sen tänker jag se om alla!!)
 

Ugly

Publicerat 2013-01-29 klockan 11:21:00 (svensk tid)
Eh, en felsvängd bil som är tagen med min Ipad under helgen, vet inte varför den valde att svänga sig. chillar i skolan och analyserar livet... Nej, men det hördes bra att säga det! Var nyss till Smakis och är glad över att jag fick åka bil dit och tillbaka igen en gång, jag åt makaronisallad för jag vågade interöra gröten. Har även fått veta att jag inte behöver vara med på första lektionen på måndag när jag har allt under kontroll, så får sovmorgon på måndagen, passar så perfekt Att börja först kl. 1! Ville egentligen bara fördriva tiden genom att skriva några onödiga meningar åt er här. Har dessutom inte hunnit koda något på några dagar, men ska se om jag hinner fixa lite simpla koder ikväll, men det beror på vilken tid jag kommer hem. Mitt tidsshema idag är att starta senast halv 7 till Jennis, kidnappa henne och sen leta upp J och V, sen planerar jag på att vara hemma halv 9 tiden! Sen kodar jag i en halvtimme (hinner kanske med en kod) och sen tre avsnitt Andra Avenyn innan jag somnar!  Nu kom det en idiot och satte sina kalla händer på min rygg så jag måste gå till attack, hörs senare!!

Arbetar

Publicerat 2013-01-29 klockan 08:37:54 (svensk tid)
Sitter vid en dator och arbetar för fullt, ska låtsas att jag är en konferensvärdinna på ett hotell i Åbo! Ännu en uppgift som ska vara gjord. Hälften av min klass sitter och dricker kaffe i någon knut. Ikväll ska jag träffa Jenni, och sen bara chilla eftersom jag inte har något skolarbete att göra ikväll. Om jag då inte blir på hälft med detta. Men nu ska jag arbeta!

De senaste dagarna

Publicerat 2013-01-28 klockan 17:33:07 (svensk tid)
1: Perre i bussen på fredagen. 2: Riku, Oskar och Linda i samma buss. 3: Dagens outfit. 4:Facelook/oplattat hår (nej, inte facebook) 5: Fredagens fotografering hos Träartesanerna i knipnäs 6: Jenni och jag

Det var då bilderna från de senaste dagarna då min blogg stod på ca 0! Idag har jag skrivit prov och fick vitsordet 3, är supernöjd, kunde ju inte bli bättre, hehe. Höll återigen en presentation, och åt kycklinggratäng. Har även hunnit på ett snabbcruis med J och V innan jag körde hem. Nu ska jag ta itu med en skoluppgift och sen blir det att fylla magen med mat! ...Och bege sig iväg mot Lindas för att umgås med henne en sväng och även föra lite tidningar när jag endå är påväg ditåt. så blir pappa riktigt nöjd! Sen kommer det resterande av kvällen att bestå av Andra Avenyn.

Lys om du vill

Publicerat 2013-01-27 klockan 22:48:00 (svensk tid)
Hej på er, var en tid sen senaste uppdateringen, sorry! Men har inte haft en ledig tid sedan torsdagen. På fredagen så drog jag iväg till Tenala med Linda för att göra ett besök hos Jim! Demi var även där, och vi var galna och for ut i mörknet och minusgraderna och grillade grillkorv! Mysigt, men kallt. Sen cruisade jag och Linda omkring i Tenala med C, F och Z, tills vi skjutsade hem dom och slutligen hem till mig (jag och Linda) Klockan var närmare 1 på natten när vi smällde mer oss på varsin sovplats hemma hos mig! Följande dag så stack jag till Jennis, och då blev det lite rundor på Isbanan i hamnen, och sen kom Jenni till mitt och sova, det var ca. 3 månader sen senast! idag blev det ett till besök till Tenala, denhär gången med Jenni, som inte hade träffat Jim på otroligt länge. Vi våldgästade Jim igen, nämligen! ikväll när jag kom hem så kollade jag ju såklart på premiären av William Spetz nya serie, och tack vare vårt internet så tog det 35 minuter för mig att göra det. (Avsnittet var 5 minuter!!). Sen tre avsnitt av Andra Avenyn och chattning, och nu är det bäst för mig att försöka sova, lovar en bättre uppdatering imorgon med bilder! sov sött!

Väntar på bussen

Publicerat 2013-01-25 klockan 13:15:51 (svensk tid)
 
 
Bjuder på en instagram bild på mig och Jim, passar ganska bra eftersom jag ska få träffa han ikväll! Sitter på busstationen och väntar på bussen, som borde komma snart, sen åkar jag runt i Ekenäs i den och halv 3 börjar den köra mot Bromarf. sitter nämligen heldre i en buss än på en kall busstation. Sitter dessutom inne, men här är lika kallt som ute nästan. Jag undrar värför folk int förstår att höja värmen när det blir kallare? I skolan är det skitkallt, här är det skitkallt, i butikerna är det ofta kallt... till och med i bussarna kan det vara svalt ibland! Det är vinter, det behövs värme! Spara el och pengar, jajaja. Men herregud, värme behövs när det är - 15-20 grader! Men, var är bussen?

Mjau

Publicerat 2013-01-25 klockan 09:21:42 (svensk tid)
Random kattbilder pågrund av att jag sitter i skolan och orkar inte googla fram något mera intressant. Vi har varit till Axxell nr. 2 här i Ekenäs och fotograferat trä, har 70 stycken bilder så det blir att börja rensa och redigera under helgen!! Vi ska göra en Powerpoint "film"/"presentation", och sen så utses en vinnare. Kommer ta sin lilla tid att noga välja ut de bästa bilderna, och redigeringen ska göras noggrant! Antar att hälften av mina bilder är skrot, men man kan ju inte lyckas med allt. 
 
Idag har jag lämnat min telefon hemma, har inte varit till skolan utan telefon sen lågstadiet, så det känns så oldschool nu. Undrar hur många olästa meddelanden och obesvarade samtal jag har när jag kommer hem. Slutar kl. 2 idag, så kommer hem redan 4 tiden, tidigt för engångsskull! Ikväll bär det iväg mot Tenala med Linda, vi ska hälsa på Jim, har inte varit hem till honom sen i somras då jag tvingades bli övernatt där eftersom det blev värsta åskan och blixtar på natten när jag var i Tenala, Tenaladagen. Helgen är annors också fullbokad och det kommer säkerligen synnas här. På lördagen så ska min kusin få åka med mig för första gången, och sen så kommer Jenni till mig och hon stannar övernatten. Sen är det söndag, vilket betyder att vi antagligen kommer sitta i hamnen och ruttna.
 
Det är min helg i ett nötskal! Ifall någon undrade...

Alla ögon på mig

Publicerat 2013-01-24 klockan 18:11:56 (svensk tid)
Har skuttat omkring i min nya tröja hela dagen idag, och även fast den är ful så har jag förälskat mig i den. Bilden är skitdålig och jag längtar efter våren då man kan photoshota utan att frysa ihjäl ute. Jag är inte riktigt så pigg på att fota på vintern. Men imorgon så far jag med klassen till Knipnäs och fotograferar, så det låter som ett ganska perfekt slut på veckan, inga jobbiga lektioner. Nu ska jag göra det jag är bäst på - ingenting! En oöppnad påse me Tyrkisk Peber, bekväm säng och favorit tv-serie... och en massa klägg! (Hmm, ska springa ner efter några liter vätska så blir nog min kväll awesome) Måste ju förfan fira att jag inte behöver fixa någon skoluppgift idag!! Tillochmed bloggdesignandet får vänta idag.

Fashion

Publicerat 2013-01-24 klockan 10:10:02 (svensk tid)
 

Bara för att jag aldrig skulle gå omkring som dessa brudar. Skulle snubbla på långa klänningen och bryta fötterna av mig med klackskor. Påtal om klackskor, jag tycker inte om klackskor, mina fötter är för breda för att ens rymmas in i ettpar snygga klackskor. Dessutom så är det jobbigt att gå och obekvämt, och så blir man onaturligt längre. Om sanningen ska fram så äger jag inte ettpar enda klackskor och hoppeligen så behöver jag aldrig göra det heller. Onödigt inlägg.

Over

Publicerat 2013-01-24 klockan 09:48:59 (svensk tid)
17901902_large
Provet över! Känns nice, gick bättre än vad jag trodde, provet var konstigt, men hoppeligen får jag godkänt.Läraren håller på att gå egenom provet nu och ingen vill lyssna, ingen vill veta vad dom failat med. Drastiskt. Nu tvingas vi börja med animationer och sen grupparbetet. (Ja, jag hatar D för att han inte är i skolan när jag behöver honom, hamnar igen göra ett grupparbete ensam). Ska iallafall försöka arbeta riktigt bra idag så att jag har allt underkontroll. Resten av dagen kommer iallafall vara lugn, och idag har jag inga planer så när jag kommer hem ska jag fylla magen med mat i lugn och ro och sen kasta mig på sängen och droga Andra Avenyn, några timmar. SEN ska jag sova, tidigt!! (vilket betyder att jag inte ska ligga och chatta till midnatt...)

Tröjan du hatar

Publicerat 2013-01-24 klockan 06:08:00 (svensk tid)
Godmorgon! Jag orkar inte gå till skolan. Jag orkar inte skriva prov, och dessutom vet jag att det kommer skita sig. Hur är läget med er idag ? Jag ska ännu trycka i mig en smörgås, borsta tänderna och försöka vakna ordentligt, men sängen lockar sååå mycket mera än skolan just nu. Har på mig den fula tröjan, den är verkligen bekväm, är nog lite kär i den. Fråga inte värför jag använder en ful tröja, men vissa kläder kan vara så fula att man kan använda dem! Nu måste jag sätta fart på!
 
 

Frida

Publicerat 2013-01-23 klockan 22:28:30 (svensk tid)
Försöker lugna ner min hjärna efter att ha attakerat den med koder från stilmallen (har gått helt okej hittills), genom att läsa FRIDAS-julnummer. Jag är verkligen dålig på att sova. Jag kommer inte i säng, och gör jag det, så är Ipaden direkt öppnad och facebook chatten igång. Jag kan inte slita mig ifrån det. Ibland är det skoluppgifter och ibland bara annat som jag måste ha gjort innan jag kan släcka och kasta huvudet på dynan. Försöker uppmuntra mig själv genom att tänka på att det imoron är sista långa skoldagen, sen halvkort fredag och så är helgen här igen, och som oftast så är den redan fullbokad! NU mina läsare, så ska jag verkligen sova, ska upp om mindre än 7 timmar.... damn.
 

Sneak peak

Publicerat 2013-01-23 klockan 21:06:02 (svensk tid)
                              
Jag for och "shoppade" efterskolan i Brist på annat, min käre vän D blev sjuk och stack tidigare, som sagt. Så jag tog en liten runda inne på Canny's, egentligen bara för att jag hade presentkort på 100€ som jag fått till födelsedagen! Skulle inhandla en tröja så att min pojkvän blir nöjd, han har velat att jag ska ha en tröja. Hittade en passligt ful tröja i pojkmodell, och även ett linne som fick följa med mig hem! Kommer säkert bilder på det med tiden, men här är iallafall lite sneakpeaks...(eller ja, bilderna i början) 
 
Tog ett varv på isen med skrinnskorna idag med Linda, och Jenni i pulkan. Gick väl helt okej, vi båda lyckades med att hålla oss på fötter! Kom hem nyss och nu ska jag ta itu med en skoluppgift. Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk, har kallt och varmt på samma gång och huvudet känns en aning tyngre, dessutom snurrar allt. Men innan jag dör borde jag väl göra uppgiften!
 
 

Kusten är klar

Publicerat 2013-01-23 klockan 13:25:00 (svensk tid)
Det var inget intrång på min mobil enligt DNA, av vad dom kunde få fram. Så det är något annat fel som inte är lika hemskt! Har min mobil avstängd just nu för DNA skulle stänga mina linjer en stund, och sen starta om allting pånytt, hoppeligen fungerar allt normalt. Men det kan vara lite problematiskt att få tag på mig innan linjerna har öppnats igen, men det borde gå snabbt! 
 
Just nu håller jag på med att göra en presenation om Instagram, tack vare att D blev sjuk och stack hem tidigare idag så får jag fixa det helt själv om från börjar, för vi hade vårt arbete på hans hemområde. Fail. Idag ska jag by the way göra något som jag inte har gjort på flera år - jag ska skrinna! Bestämde mig för att göra det med Linda, det är bara en av våra 1000 dumma ideér, kommer antagligen bryta benen av mig. Även Jenni ska komma med och se på, hoppas att hon inte skrattar röven av sig. Ska köra hem från Ekenäs för första gången någonsin idag, ska plocka upp Linda från Tenala! (Vet inte varför jag satte en bild på Jennis gerbil här, men det får duga)

Godnatt

Publicerat 2013-01-22 klockan 22:32:00 (svensk tid)
Kära vänner, kastar in en av mina nyaste favoritbilder samtidigt som jag förbereder mig för att orka hålla ögonen uppe imorgon! Ska kasta mig i sängen efter att jag smeta bort dagens smink från fejan (tänk vad lätt de flesta pojkar har, som inte behöver genomgå dessa jobbiga sminkproblem) och öst av mig alla tighta kläder (vilket de flesta pojkar heller inte behöver). Nej men allvarligt, det är verkligen jobbigt att på kvällarna lirka av sig byxorna som liksom bitit sig fast i skinnet under dagen. Dessutom är linnena jobbiga att dra över huvudet, tur att jag är van och bra på det! Egentligen var godnatt det enda jag ville säga, men som vanligt så kan jag inte hålla allting till ämnet när jag bloggar. Onödigt långt blev den här texten faktiskt! Nu saknar jag min säng så ska ta och leta upp den direkt! (Saknar nog sängsällskap också, men det är inte lika lätt att leta upp)

MÅSTE LÄSAS

Publicerat 2013-01-22 klockan 20:50:30 (svensk tid)
Okej ingen måste, men det kan i vissa fall vara bra. För det första så vill jag veta om någon har varit med om samma. Det som jag skriver nu kan vara helt fucked up och istället ha någon helt annan orsak. Men min mobil har antagligen blivit hakkad!! Vilket i värsta fall kan betyda att någon eller något har tjuvlyssnat på mina samtal/läst mina meddelanden från en annan enhet i redan några dagar. DET är creepy. Så att, ring eller texta inga hemligheter till mig nu före jag berättar att kusten är klar. Min telefon varnar nämligen om något är på gång, och stänger man inte av samtalet själv så gör den det själv, antagligen pågrund av virusskyddet som upptäcker att det är en stalkker på G. Kan vara att det är ett helt operativsystem som sneakat sig in bakom min nummer eller mitt SIM-kort och försöker nu få ut viktiga uppgifter ... det roliga är att min telefon inte innehåller så mycket privata grejer, förutom meddelanden som endå inte kan vara intressanta för random människor. Telefonen tycker personligen iallafall att felet har med operatören att göra, jag har DNA, så imorgon så blir det att slå en signal åt dem och kolla om dom har upptäckt intrånget eller om det är dom själva som har failat.
 
Så min plan nu är att stänga av min telefon och inte ha den på före allt är säkert. Gissa hur det kommer gå med det? Jo, kommer antagligen slå på den imorgon om jag behöver få tag på någo, men iallafall. Jag ryser av bara tanken att någon sitter och lyssnar på mina samtal... även fast jag bara har telefonen på bordet brevid mig så känns det creepy, som att någon glor på mig från någon dold kamera ... ni fattar?

Drunkar i papper

Publicerat 2013-01-22 klockan 20:11:00 (svensk tid)
YOLO folks! (Antagligen den sämsta början man kan ha i ett inlägg) Men vet ni vad, det ligger papper på varenda möjliga plats i mitt rum. Jag har nämligen försökt få alla uppgifter i en av kurserna gjorda. Slutade med att jag skickade in tre styckna. Kan jag få en applåd - det var ju iallafall en bra början. 
 
Jenni har varit hit en sväng idag också! Men så mycket annat trevligt har jag inte varit med om, förutom att vi slutade redan kl. 2 idag, woop woop liksom. Sen har det skett en otrevlig sak också, som jag berättar om i ett skilt inlägg för att det är så spännande/irriterande/creepy att det skulle vara löjligt att skriva det i samma inlägg som man har pratat om allt annat ... eller i princip det som jag har skrivit om nu. Imorgon har vi onormal skoldag, vi ska till fågelsången och fotografera. Kanske inte, men det var allt som jag lyckades höra när läraren berättade för andra gången vad som är morgondagens planer. Det som suger lite är att jag måste vakna 15 minuter tidigare än vanligt, men iallafall håller jag tummarna .... får kanske några droppar bensin i min bil imorgon om allt går som jag vill! (Vilket det inte brukar göra men det ska jag inte tänka på nu) Men ja, HÅLL UTKIK FÖR FÖLJANDE INLÄGG FÖR ATT DET ÄR ETT VIKTIGT INLÄGG.
 

 
 

Jag visade dig

Publicerat 2013-01-22 klockan 08:10:26 (svensk tid)
Omg, nu är jag i skolan och ska sitta och underhålla mig i någon timme tills skolan börjar, helt forever alone. Visserligen så kommer jag få sällskap av D om 45 minuter. Har bara två lektioner idag så det känns ganska onödigt att ens vara här idag. Skolan är full med högstadie elever, och just nu står det en hög med pojkar framför mig och ena så har stalkkat mig på facebook men jag har annors inte pratat/sett han in real life, och nu har jag svårt att hålla mig för skratt. Iallafall, idag borde jag haft en presentation gjord men jag har knappt börjat, råkade glömma den i skolan så det sket sig, pch det finns inte ens någon dator ledig nu som jag skulle kunna arbeta vid. Bajshög. 

NU

Publicerat 2013-01-21 klockan 18:51:10 (svensk tid)
Borde vara förberedd för att ge mig in i kodvärlden igen en gång, det var alldeles för länge sedan som jag gjorde det riktigt ordentligt, observera att allting kommer se totalt katastrofalt ut innan jag är helt klar. Kommer väl ta länge eftersom jag nog har annat att göra än att designa om mn blogg. Men nej NU börjar jag!!

Beritstyle

Publicerat 2013-01-21 klockan 18:11:00 (svensk tid)
 
Hej frukter! Jag hoppas att ni inte är lika döda och tråkiga som min blogg, men jag tänker ta fram mina designskills och hoppa ner bland koderna och fixa om lite här! Har ju nog lite skolgrejer som bör fixas innan jag blir underkänd i kurser och sådant... men personligen så får det skitet vänta, tror jag hinner med det imoron. 
 
Min dag har varit konstig, det känns som att jag skulle ha åkt framåt it tiden, går inte att förklara, har ingen orsak. men idag har jag blivit stalkad, åkt racerbuss, ätit chips och härjat mig egenom lektioner med Daniel utan att ens försöka hänga med om vad läraren försökte lära oss. Dessutom åt jag barkbitar i Smakis, undrar när maten hade tänkt börja bli ätbar. Cruisade även med Perre och Jenni, tills bilen började gnälla efter mera bensin. Hoppas det räcker så att jag kan ta mig upp till bussen imorgonbitti. Mina tår fryser och  min Ipad är död. 
 
Ser min blogg retarded ut så är orsaken den att den är under renovering, YOLO!
 
 

En dag

Publicerat 2013-01-21 klockan 08:51:08 (svensk tid)

Körde upp till bussen med egen bil idag, och Jennis far körde bakom mig nästan hela vägen. Iallafall så var jag duktigt och satt uppe till midnatt och fixade lite på min presentation, men sen var jag så trött att jag knappt orkade förflytta mig till sängen. Nu är jag sömnig trots 8 timmar sömn inatt, och första timmen kommer vara så otroligt sövande. Kommer inte vara många på plats. Nu ska jag dröma mig tillbaka till min säng.


Jag har tänder

Publicerat 2013-01-20 klockan 19:42:58 (svensk tid)
NU är jag hemma, och här ska jag hållas enda tills imorgonbitti! Var ute på byn med Jeppe, Jenni och Perre, och nu är jag hemma och skulle kunna kasta mig i sängen och somna. Men det tänker jag inte göra för jag har en pojkvän att underhålla på facebook och en jäävla presentation att skriva, som är lätt visserligen, men jag har inte precis ork endå. Iallafall så blir ingenting gjort om jag sitter och bloggar. Åt nyss pizza föresten.

Du gör allt verkligt

Publicerat 2013-01-20 klockan 15:47:16 (svensk tid)
"Hej mitt namn är Linda och jag vill ha dethär jobbet för jag är väldigt färgglad av mig!" Nu har min blogg varit död i sådär 3 dagar, men nu har det plötsligt återupplivats igen! Men dessa dagar har varit ganska perfekta, har umgåtts med Kusin som jag inte träffar så ofta, och Alex. Sen har jag ju fått körkort och så har vi överraskat Perre, därför så har jag inte kunna skriva om körkortet i bloggen. Benkku, Jacke och Peik har också varit i Bromarf hela helgen, så vi har cruisat som idioter mellan byn och Padva. Jag och Peik sov hos oss, kollade på Andra Avenyn och fjantade oss, han är underbar♥ Igårkväll chillade jag med Linda och Peik en stund, och idag har jag i princip kört omkring från kl. 9 på morgonen. Har oxå lyckats med att få bromsen på ena bakhjulet att frysa fast. Nu är jag iallafall hemma, men har ännu lite planer på att fara till byn och umgås med Jenni och Jeppe. Men det var i princip det som jag har sysslat med dessa dagar!
 
 

Beautiful

Publicerat 2013-01-17 klockan 19:58:36 (svensk tid)
Har chillat med Linda hela kvällen (typ), vi har ätit blåbär och snackat! Har fått huvudvärk nu så jag ska kasta mig under tecken och höja mitt humör lite med att tänka på att min pojke kommer hit imorgon! Dessutom så ska jag umgås med Kusin och gammelmoster före det, awesuum! Just nu pratar jag med Pettson, och nu skrattar jag. Gonatt!
 

Lalalala

Publicerat 2013-01-17 klockan 14:03:40 (svensk tid)
Gamal instagrambild bjuder jag på. Har haft en lam dag och orkade inte göra så mycket första hälften av dagen. Matrasten var däremot stressig. Jag hann både äta i Smakis, köra en körlektion och springa till butiken, och jag blev inte ens försenad till lektionen. Nu väntar jag på att Linda och Alexndra anländer till stan! Träffar inte Alex så ofta så det ska bli riktigt nice, hinner hänga med dem i typ en halvtimme, sen så ska jag skriva teoriprovet..... Tyvärr. Hoppas detta är sista gången jag behöver göra det, omg. Jag har ju som sagt tröttnat men ska nog försöka en gång till. Ikväll ska jag umgås med Linda hos mig, vi kallar det att vi ska fira min födelsedag, blir chiiill!

Du är en främling

Publicerat 2013-01-16 klockan 08:16:34 (svensk tid)
Sitter hos Ann-Mari, hon själv stack härifrån när jag kom. Ska vara här en timme, sen traskar jag iväg till skolan för att kämpa mig egenom en till skoldag. Ska underhålla mig med Andra Avenyn nu sista timmen, och kommer kanske hit på matrasten om jag inte hittar sällskap till Smakis. Var väldigt trög på att vakna idag, hade första väckningen Kl. 06:46, andra på 06:49 och sista 07:00. Jag orkade inte stiga upp så tidigt. Längtar till fredagen otroligt mycket då jag kanske får körkort. Jag och kusin ska även träffas då och sticka till Ann-maris, och sen hem med sista bussen. Jacke, Benkku och Peik kommer även till Bromarf då, Peik kommer till mig våda nätterna troligtvis. 
 
 
Just nu känner jag mig mer död än levande, jag är förbannat trött (som vanligt) och så har jag sjukt i magen och fyser som en fisk, usch. Ska orka kämpa enda till 4 idag, i samma klassrum alla lektioner, vid samma dator.
 

Nörd

Publicerat 2013-01-15 klockan 13:17:53 (svensk tid)
passar på att blogga när jag sitter på bussen, jag kommer att vara en sån jävla nörd idag! Ska först ett snabbt varv till Jennis och så ska vi ut, så att hon slipper sitta inne och angsta, hehe. Måste även diskutera lite fredagsplaner med henne så att jag får lite klarhet. När jag kommer hem vid 4 tiden så ska jag direkt börja göra skoluppgifter så att skiten strittar!! Hell yeah, jag måste få 4 uppgifter på FINSKA inskickade till läraren så behöver jag inte vara med på första lektionen imorgon, får sova lite längre då! Sen måste jag göra en annan uppgift också som är lätt som en plätt. Jag ska fixa en blogg som vi måste ha i "sociala medier" kursen, det är ju inte precis svårt eftersom att jag har hållit på med sådant sedan 2009... Hehe. Hoppas inte jag hamnar sitta vaken hela natten pågrund av finskan bara. Kommer känna mig rätt nördig och awesome om jag lyckas med allt detta.
 
Nu snöar det och jag är hungrig och har varmt!! Inte ofta jag har varmt, därav krävdes det dubbla utropstecken.
 

Paradise

Publicerat 2013-01-15 klockan 11:49:00 (svensk tid)
Kände mig som en zombie i början på dagen men lyckades av någon anledning vakna och börja göra på en presentation ... undrar hur månte presentationen det är i denhär skolan, det är ju det enda vi håller på m ed tycker jag. På andra lektionen hade vi pararbete så det blev ett besök till Mathilda och skrev sedan en underlig story med O innan vi gick till Smakis och åt. Det otroliga är att Smakis maten har blivit bättre!! Nästan gott nu ju. Nu sitter jag återigen i datasalen och har ingen aning om vad som ska göras, det bästa är att läraren inte ens har sagt något ännu så vi kanske ska ta det lite lugnare idag. Annors brukar hon låta såhär "Hhksnudfhsjfskdfhcksdhf" och 10 sekunder senare "Har ni gjort det jag sa? Nu tar vi ny uppgift, kspajdsuyfhsuysdh".
 
Jag är så underbart bra på att immitera lärare har jag märkt, borde klä ut mig och gå till en skola i Afganistan och låtsas att jag är en lärare och lära alla elever hur man hackar lök. Det vore ju en bra framtidsplan. Over and out!
 
PS. Jag ska försöka göra en stor märkbar förändring i min blogg, jag ska börja en ny bloggperiod och det måste bli bra!

30 "nya" sanningar

Publicerat 2013-01-14 klockan 21:30:00 (svensk tid)

1. Jag kan inte hålla mitt rum redigt alls längre
2. Jag älskar att vara 18, är som en dröm
3. Det är omöjligt för mig att gå tidigt och sova, även fast jag försöker
4. Mitt liv känns som förnyat när jag plötsligt har pojkvän igen
5. Jag är ett fan av 9gag men använder det endå inte så ofta
6. Jag älskar när Peik säger "Jag tycker om dig för att du är precis lika störd som mig.
7. Jag hatar att åka tåg ensam
8. Jag har alldeles för lite ledig tid till skoluppgifter
9. Jag får inte ro om jag har oplanerade planer
10. Jag tycker att jag är dålig på det mesta
11. Jag tycker inte om min kropp
12. Jag har aldrig hatat Bieber och kommer antagligen aldrig att göra det
13. Jag fryser alltid i skolan
14. Jag kan inte sova med mitt värme element på för jag är rädd att det ska börja brinna på natten
15. Jag har aldrig kokat kaffe
16. Jag hatar toalettbås som inte har handfat eller spegel
17. Jag är hellre ensam än med folk jag inte känner
18. Jag är jätte lätt väckt
19. Jag älskar att dricka rent kranvatten hos folk (vi har smutsigt)
20. Jag kan känna och lyssna och se på skalet på mandariner om dom är goda
21. Jag tycker inte om att äta med kompisar kombinerat med föräldrar
22. Barn som skriker/gnäller är det värsta
23. Jag har svårt att lära mig nytt
24. Jag älskar att skriva uppsatser
25. Att lära känna folk genom att chatta är awesome
26. Jag har lättare för att lära känna pojkar än flickor
27. Vita och långhåriga katter är mima favoriter
28. Jag har väldigt sällan feber
29. Jag har fula fötter/tår
30. Jag känner mig manlig när jag har mjukisbyxor


Jag ser dig

Publicerat 2013-01-14 klockan 17:00:33 (svensk tid)
Hejhopp, vill bara meddela er om att jag är hemma så att inte min blogg dör ut, jag kan berätta att jag har ätit korvsoppa och choklad och nu behöver jag vitaminer från mandariner. Det rimmade visst. Jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna har jag märkt, därför bloggar jag som om jag vore 10. Denhär veckan så kommer uppdateringen suga, har jag på känn!

 

Orkar inte

Publicerat 2013-01-14 klockan 13:59:23 (svensk tid)
Bilden är en sneak peak på vad vi håller på med just nu här på lektionen, och jag orkar inte hålla reda på formler. Bokstäver, siffror, tecken streck och rader, fml. Chattar med Linda och så har jag gillar Perres gamla inlägg på facebook så att tre år gammalt stuff hamnar på startsidan, det är ganska roligt. Förhoppningsvis så slutar pappa tidigare idag så jag slipper hem direkt, jessjess! När jag kommer hem så ska jag äta och sen kasta mig under täcket med en mandarin eller tre och påbörjar säsong nummer två av Andra Avenyn.... antar jag!
 

Idag böt jag jag telefon, jag böt tillbaka till min gamla ZYLO, som jag verkligen har saknat fast att jag bara ha använt den andra i en vecka. Jag älskar verkligen min Zylo, nu tänker jag använda den tills det ploppar fram en Iphone från ingenstans eller min Zylo ger upp. Men den har fungerat felfritt i snart 2 år, och den är supeeer.
 
Ni märker säkert att jag babblar skit och kanske jag borde fortsätta hänga med på lektionen och använda hjärnan. Dessutom så vill jag göra en ny bloggdesign ... det får nog bli mitt nya projekt !! Börjar med det kanske nästa vecka eller något!

I'm a tard

Publicerat 2013-01-14 klockan 10:37:05 (svensk tid)
Nu har jag kommit fram till att jag är tard. Och inte bara tard, utan tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard!
 

Haha, som ni säkert förstår så klarade jag inte teoriprovet och jag kommer aldrig klara det heller, bilderna är nog gjorda så att jag inte ska klara det, för jag vet att jag svarade rätt på en fråga som endå sen fick fel för. "Jag måste stanna?" Den vänsta filen hade rött ljus, men jag var i högra som hade grönt om jag kör till höger. Men det stod en bil vid övergånsstället och är den närmare än 5 meter så MÅSTE man stanna. Så dä tänkte jag ju såklart att jag måste stanna, det var ju inte ens något snack om saken. MEN NEJ! Sen fick jag svaret. "Du får köra för du har grönt ljus när du är i högra filen." Wtf liksom? Det såg jag ju, jag tänkte på det, men sen oberserade jag den där jävla bilen som hade stanna för nära övergångsstället. Dessutom så hade jag exakt samma bild hemma på datorn när jag övade, och då svarade jag samma sak som jag svarade nu och då var det rätt. Sen var det även en bild på en polis som stod stenn framför bilen och glodde en i fejset, och nej, han skulle man ju inte heller stanna för .... är detta faktiskt normala trafikregler ?? Det kan det fan inte vara.
 
Iallafall så fick jag ny tid på torsdagen, men vad skulle det hjälpa, frågorna och svaren kommer fortfarande vara lika störda och jag kommer endå inte klara det så jag tror jag tänker skita i det, någon gång måste man ju ge upp. Dessutom så sa min far att jag ju endå har skotern så jag kan bra fortsätta använda den. Det lät så chill när han sa de så jag överlever utan detdär störda bilkortet!! Jag har världens bästa skoter som jag inte ens skulle vilja överge så den klarar jag mig med. Visst, jag använder den till byn och Tenala någon gång, men den smällen får jag ta att jag inte slipper till kyrkslätt/Sjundeå/Ekenäs...eller vart som hälst. Jag misslyckades med bilkortet trots att jag läst som en dåre, och man kan ju inte lyckas med allt här i livet. Jag har haft livskriser och det här är ingen sån, jag är ju inte precis den enda som inte har bilkort så att yeah, ni fattar. Jag angstar inte nu mera, jag äger ju nog trots att jag är tard! MOHAHAHA. Jag är dessutom säker på att jag inte kommer klara de om jag så skulle skriva det 10 gånger till, redan innan jag började bilskolan så visste jag att det aldrig skulle gå klart för mig att uppfatta en fråga, läsa egenom svarsalternativen/stalka bilden och sen hinna observera allt, PÅ TID. Vissa tycker antagligen att det var lätt, men jag är inte en sån person. Jag suger, jag är skitdålig och jag är tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard tard.
 

Blir en bilfri livstid för mig, så som det ser ut nu. Önskar jag hade läs och skrivsvårigheter så att jag skulle få det utan tid så KANSKE jag skulle haft en större chans att klara det. Men nu, så GER JAG OPP :D (känner mig rätt stolt nu av någon anledning, jag vågar skriva hur jag tänker, tycker och hur dålig jag är, eheg eheg eheg)

Jag hörde dig

Publicerat 2013-01-14 klockan 08:16:53 (svensk tid)
Om en kvart så ska jag skriva teoriprovet och denna gång så tror jag faktiskt att  jag kan klara det. Sitter på pappas jobb och väntar på att tiden är inne och jag ska skriva. Är sådär passligt morgontrött och kaffemaskinen här är ännu sönder, dayum! Ikväll ska jag fara och sova kl 10, ingen ska stoppa mig. Men nu, ska jag bege mig till besiktningen och klara bilkortet!! Önska mig lycka till igen en gång.
 

Er do ker i meg

Publicerat 2013-01-13 klockan 22:16:04 (svensk tid)
Har verkligen haft ett trevligt veckoslut i Sjundeå hos min stördo pojkvän! Tyvärr så är jag dödstrött nu så jag kommer fösöka skriva denhär uppdateringen kort nu. På lördag eftermiddagen/kvällen så åt vi lite pizza och kollade på Andra Avenyn. Det kollade vi massor på, så nu har jag sett hela första säsongen!! Över 100 avsnitt, woop! Ja, Peik somnade iallafall så att han missade det mest efterlängtade i serien, när Andreas dog. Eftersom att jag är en evil människa så lät jag han sova tills jag hade bytt om och borstat tänderna, han vaknade när jag kröp ner under täcket igen. 05:30 så ringer min telefon, tack Jeppe, jag hatar dig också. Jag vaknade redan före 10 tiden på morgonen av att Peik tydligen tyckte att jag låg för långt ifrån han, och sen orkade vi inte sova längre. Andra Avenyn tills efter middagen då vi bestämde oss för att bli lite aktiva, så vi gick till byn och köpte energidricka och sen hem tillbaka och fortsatte med Andra Avenyn. "Grazynia er så cool, hon er ker i meg". Sen fick jag skjuts till Pikkala där jag steg på bussen, och så satt jag och diskuterade med Perre om allt mellan himmel och jord, vi hade verkligen saknat varandra.

Direkt när jag kom hem så kastade jag i mig en pizza och for i duschen för att sen sitta och öva på teoriprovet som jag återigen skriver imorgonbitti... är tröltt som ett svin, så nu godnatt!!

HEJJA HEJJA

Publicerat 2013-01-12 klockan 14:18:01 (svensk tid)

OCH GISSA VEM SOM LEDER?


Ska vi vara glada

Publicerat 2013-01-12 klockan 13:55:10 (svensk tid)
Jag hinner visst uppdatera här ett varv! Jag och Perre missade NÄSTAN tåget igår, men som tur så var det bara nästan. Jag steg av i Sjundeå och ringde till Peik och frågade vad fan jag skulle göra, vilket håll jag skulle gå åt och så vidare, första gången jag varit där. Som tur så var han själv inte långt ifrån, och sen började den långa kalla vandringen hem till honom. Senare på kvällen så hade han träning, så jag satt på en träbänk i två timmar, sen var min röv ganska förlamad. När vi kom hem blev det två avsnitt av andra avenyn och sen så tror jag att jag somnade för jag minns inget mera. det enda vi har gjort idag är att vi har vaknat, äti gröna och orangea makaroner, och nu sitter jag på samma träbänk igen. Den här gången så är det inte bara träning, utan match !! Woopwoop, ska sitta här som en dåre och heja.... Eller så inte. 
 
 
Btw, Peik har 1000 katter (typ) och ena katten är så frän! Den har lång päls så den ser jätte rolig ut, för själva katten är liten men sen har den så lång och utåtstickande päls att den ser ut som en boll. Jag tror den heter Muspetronellapekkalapärsson, men jag är inte säker på om jag kommer ihåg rätt. 
 
Jaja, matchen börjar om 10 minuter, och det flyger handbollar överallt här, jag fick just en boll på mig, ahahaha. Här är också ett stort reklamblad, Ekenäs Bilhus! Min pappas jobb, det var det första jag lade märke till när jag kom in hit första gången igår. Jag tänker nog inte sitta här på denna hårda bänk 2 timmar igen, jag tänker vara en dålig flickvän, även fast det ären viktigt match så tänker jag gå ut härifrån och tonta omkring i Sjundeåbyn, eller vart fan det är som jag befinner mig, hoppeligen tappar jag inte bort mig. Ska iallafall se början på matchen...
 
Imorgon sticker vi hoppeligen iväg till Kyrkslätt och umgåsed Jacke och Perre, för det låter som en jätte delicious plan! Men det var nog allt för denhär gången, ursäkta för stavfelen som säkert har uppstått.
 
 

Schamonka

Publicerat 2013-01-11 klockan 12:23:35 (svensk tid)

Sitter återigen på pappas jobb och här ska jag sitta och göra ingenting till klockan 3. Jag var just och testade skriva teoriprover och det sket sig, för jag hade ett fel för mycke. Men det kan endå hända att jag hinner få bilkortet nästa vecka! Hoppeligen. Annors är det inte bra.

När klockan närmar sig 3 så kommer Perre till stan och sen kör pappa oss till Karis. Jag och Perre sätter oss i ett Y tåg och så stiger jag av i Sjundeå och hon i Kyrkslätt, wooooop! Kommer inte blogga fören sent på söndagkvällen antar jag, om inte jag slänger in något världenskortaste inlägg via Ipaden under helgen? Nu ska jag underhålla mig med ett töntigt spel!


ispinnar

Publicerat 2013-01-11 klockan 08:54:06 (svensk tid)
Hej på er. Blev lite dåligt bloggat igår eftersom jag satt och övade på bilkortet hela kvällen tills klockan blev 10. Börjar ju nog gå bättre, hade inte så många fel, men vissa bilder är bara konstiga och nästan omöjliga. Har varit en timme i skolan och vi har helt okej lektion, jag har suttit och skrivit två sidor med text, och nu är jag klar. Läraren är chill, hon säger inte något om facebook bara man gör det som ska göras. Hon skrattade åt en Nalle Puh bild på min facebook startsida. Nu ska jag skryta om en grej. I förra perioden så fick vi en uppgift att vi skulle välja en portfolie uppgift och vi hade en vecka på oss. Jag skickade in min en vecka för sent, och nu flera månader efter sista inlämningsdagen så sa läraren "Ni har säkert glömt bort den här gula lappen med portfolie uppgiften från förra perioden? Jag har endast fått in en och det var verkligen ett fint jobb". Like a boss liksom, jag minns inte ens var det var för uppgift, men den var tydligen bra, och att JAG är den enda som lämnade in? Omg. Det är inte så svårt att vara bra i denhär skolan ju .... åtminstone inte i vissa kurser.
 
Det tråkiga just nu är att vi snart slutar... JA, en och en halvtimme i skolan och sen slutar vi plötsligt. Jag tänker knacka på hos Ann-Mari och hoppas på att hon är hemma så att vi kan dra ut på staaan sedan tills klockan börjar närma sig ett och jag ska skriva teoriprovet för andra gången..... önska mig lycka till. Ifall det råkar hjälpa.

BURTON

Publicerat 2013-01-10 klockan 18:55:27 (svensk tid)


hgj

BURTON

Publicerat 2013-01-10 klockan 17:34:11 (svensk tid)
 

Jag minns ditt rum i mitt hjärta

Publicerat 2013-01-10 klockan 17:30:11 (svensk tid)
Här sitter jag och äter choklad. Jag har en hel del att fixa idag, så egentligen skulle jag inte ha tid med att sitta och slöa framför datorn, men såklart så gör jag det endå. Typiskt. Jag måste som sagt läsa på bilkortet helt otroligt mycket och så måste jag packa inflör Sjundeå! Dessutom hinna sova lite också. Som tur så behöver jag inte fixa något till skolan för imorgon.
 
Nu ska jag berätta om hoodien som jag har på mig på bilden. Jag ser väldigt bredaxlad ut, det är nog för att ja har två hoodien på mig för jag fryser, dessutom är den översta stor och pojkmodell. Men det var egentligen inte det jag skulle berätta. Jag fick hoodien av pappa igår när han kom hem från Vanda, han hade varit på kurs så fick som vanligt en hög med random grejer gratis. Typ ficklampa och Ipad penna (för andra gången) Hoodien var för liten för pappa så han kastade den åt mig. Problemet är det att jag skulle älska den om det inte vore för en sak. DEN ÄR OTROLIGT FUL! Skulle vilja ta på den till skolan men hahah folk skulle tro att jag är en fisk. Nu hoppas jag att inte någon av mina läsare har en likadan... fölåt, men den är inte precis snygg. Den kanske ser helt okej ut på bilden, men ser man den in real life så förstår man. Materialet... det är som fiskfjäll, ungefäf, tyget är halt och jag kallar denna hoodien till "Slem-hupparin", för den ser verkligen slemmig ut! Ska ta bilder med systemisen så kanske ni ser bättre. Tyget är liksom glansigt, ser slemmigt ut och känns som siden. Eller en fisk.

Det tråkiga inlägget

Publicerat 2013-01-10 klockan 15:47:55 (svensk tid)

Bestämde mig för att skriva ett tråkigt inlägg. Har varit på stan med Jeppe och så har jag hittat pengar i min egen väska och frusit ihjäl. Nu är jag på busstationen och väntar på pappa dom kommer om ungefär en halvtimme. Det är en hemskt kall väntan som inte borde existera. När jag kommer hem så ska jag äta mig fetare och öva på bilkortet.


Jag är kär i dig

Publicerat 2013-01-10 klockan 13:59:57 (svensk tid)
Gammal bild från i somras. Jag halvsov mig egenom båda kommunikations timmarna men lyckades endå fixa den viktigaste uppgiften. Körde två körlektioner på matrasten vilket nu har resulterat till otroligt hunger. Livet är inte lätt. Förra lektionen så hade jag min finska presentation, min finska va översatt av google translate och jag var medeten om att presentationen var för kort. Designen hade jag snabbt och random satt ihop och alla prezi "rutorna" var olika vända och så vidare. Efter att jag hade hållit presentationen så sa läraren att den var jätte bra, jag pratade bra finska, och hade tydlig röst och att designen var väldigt fin. And I was like what the fuck. Jag blev väldigt amazed!! Hoppas på att få bra vitsord i denna finskakurs.
 
Sitter i klassen just nu och har sista lektionen, hoppas på att få sluta en kvart tidigare för jag orkar inte i sitta här mera. Jeppe kommer till stan så jag ska umgås med han någon timme. Måste räkna mina pengar och se om jag har råd för en semla, för som sagt, jag är hungrig ! Nu avslutar jag inlägget för jag fick en uppgift som måste göras.

Mera presenter

Publicerat 2013-01-09 klockan 19:09:43 (svensk tid)


Min födelsedag

Publicerat 2013-01-09 klockan 18:59:51 (svensk tid)


 


 

Andthatswhoiam

Publicerat 2013-01-09 klockan 11:25:10 (svensk tid)
Tumblr_m6oyvjolah1rogngso1_400_largeTumblr_mccj6r64tl1rogngso1_400_largeTumblr_mch33jc3ei1rogngso1_400_largeTumblr_mfankopzf71rogngso1_400_large

One of the girls

Publicerat 2013-01-09 klockan 11:23:47 (svensk tid)
Tumblr_mf3jtpvuox1r7769mo1_500_large

FRÅGA FÖR FAN?

Publicerat 2013-01-09 klockan 11:11:04 (svensk tid)

This is how I do it

Publicerat 2013-01-09 klockan 11:09:17 (svensk tid)
MATRAST! Har övertagit en av skolans datorer och är stolt över mig själv av att jag har klarat av skoldagen hittills. Satt nämligen i datasalen och gjorde uppgift, efter uppgift, efter uppgift (osv.) från 08:30 - 11:45 !! Såklart så hade vi den tråkigaste läraren i hela världshistorien (ja, det finns värre än Moddis och Olav) Det var jobbigt och min koncentrations nivå var 0. Men ja... efter matrasten så ska jag igen sitta vid samma dator i samma klass LIKA LÄNGE. Nu fördriver jag tiden tillsammans med min blogg, ja blogga enda tills matrasten är slut har jag planerat.
 
Så vad händer i min hjärna för tillfället?
Jag försöker komma på ett ord, ett ord som jag aldrig kommer ihåg. Det enda ordet som dyker upp i min hjärna när jag försöker komma på det rätta är "klarklingande" eller "glasklart". Jag hatar när man har ett ord på tungan men inte får det connectat till hjärnan så att man får ut det!! Det är ett ord som används ganska mycket i kommentarer på youtube. Jag behöver verkligen ledigt nu, helg! Det har gått två och en halv skoldag efter jullovet och jag är redan helt slutkörd. Jag sticker väl kanske bort från allting på fredagen, iväg till Sjundeå och våldgästar min käre pojkvän, myys! Ska värkligen bli skönt med veckoslut så att jag får sooova. Jag har fruktansvärt torra händer, och jag antar att ni har glömt min frågestund. På fredagen avslutas den, men jag ska ha minst 7 stycken frågor för att det ska bli något. Challenge accepted?
 

Ideas matter

Publicerat 2013-01-09 klockan 07:07:23 (svensk tid)
Arkivbild! Sitter i skolan i ett kolsvart rum på en trög dator, börjar om en halvtimme. Under den tiden så ska jag fixa lite till på min finska presentation som jag antagligen ska hålla idag, måste se till så att jag har allt under kontroll! Såklart så lyckades jag glömma KELA-kortet hemma idag vilket betyder att jag får klara mig utan mat! Typiskt, precis idag som jag inte ska köra på matrasten, YOLO. Ska skicka ett meddelande till Jenni och fråga om jag får koka nudlar hos henne så att jag överlever, hehehe. Det enda sällskapet jag har just nu är en flaska limonad som snart är slut. Men nu ska jag fixa finskan!

Ikors ibland

Publicerat 2013-01-09 klockan 06:12:06 (svensk tid)
 
Herregud! Jag bloggade inte igårkväll för jag fick gäster! Visserligen så skrev Jenni ett inlägg från min blogg men det var ju inte till så mycket nytta, haha. Det var nämligen så att plötsligt så kom Jenni, Perre och Jennis föräldrar in genom vår ytterdörr med världens finaste kaka! Sen kom även mormor och morfar på besök. Fick presentkort till Canny (100€ sammanlagt!!!!) strumpisar och en golmopp, lol. kl. 9 så var alla gäster borta och jag kunde ta i tu med finskan... Tänker inte berätta mera om det, bara att jag var klar halv 1 inatt. Var så jävla pigg sp jag fick inte sömn före halv 2 säkert. Väckning 05:15, och jag var inte ens trött när telefonen alarmerade (jag måste byta telefon ikväll, får fel på den nuvarandes skrälliga ljud). Det ör sjuans buss som gäller idag eftersom pappa stack tidigare iväg för han skulle på kurs. 
 
Men ja, nu vet ni vad jag sysslade med igår, det fanns inte ens en minut över till att blogga på igår. jag har så massor att glra nuförtiden! Varnar er om att jag kommer hem sent idag, kan bli vid 8 eller 9 tiden. Ska träffa Jenni, Perre och Jeppe idag på byyyn. Men det var allt, nu ska jag kolla vad jag har för irriterande lektioner idag...

Jenni äger

Publicerat 2013-01-08 klockan 18:45:55 (svensk tid)
Alltså nu e de så att Jag fyller 18 idag, de e så jävla cool. Min bästa vän Jenni är här också med Perry. Jenni äger så totalt mycket att det är helt ofattbart. 
HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA SOM FINNS!!!! <333
 
Hejdåå!!!

Födelsedags presenter

Publicerat 2013-01-08 klockan 17:39:23 (svensk tid)
 

Really

Publicerat 2013-01-08 klockan 15:36:30 (svensk tid)

Hejhoppsan, jag failade just med teoriprovet, men det var ju det jag hade förväntat mig också så jag angstar inte ett dugg, lalalala. Nu sitter jag på pappas jobb och kaffeautomaten är sönder och det suger. Jag sitter här och nyser som faaan, och internet fungerar inte på den plats som jag sitter på just nu så när jag ska publicera så måste jag gå till motorcykeln som står på andra sidan i hallen. Det kallar jag wtf. Jag åt en semla just och om en halvtimme är jag påväg hem härifrån, och jag har fortfarande inte fattat att jag är 18, lollelilol.


Tråkigt

Publicerat 2013-01-08 klockan 09:20:49 (svensk tid)

Jag har otroligt tråkigt och jag lovar mej själv att fara och sova tidigt ikväll. Har väntat två timmar snart på att lektionen ska börja och om 4 minuter så borde vi börja. Det har kommit mera snö och jag hatar det. Jag skärde upp mitt pekfinger på hård plast i morse, av någon orsak så har jag också sjukt i min tumme och mitt vänstra öga. Detta berättar jag just för att jag har tråkigt. Nu kommer det lite random punkter.

1. Jag jar tråkigt
2. Jag vill till Sjundeå
3. Inatt får jag saldo
4. På torsdagen ska jag byta telefon
5. Imorgon ska jag kanske träffa Jeppe som jag inte har sett på en månad
6. Jag vill ha ett Ipad tangentbord
7. Ska skriva teoriprov idag
8. Ska köra på matrasten
9. Kommer bli försenad till andra lektionen
10. Var är resten av min klass?
11. Läraren är också försenad
12. Nu kom Mathias
13. Jag har köpt coca-cola födelsedagen till ära
14. Jag måste få veta vad jag ska göra på fredagen
15. Mathias sa grattis till mig
16. Och att jag kan hamna i fängelse
17. Nu börjar det komma mera folk hit
18. Jag kan inte fatta att jag är 18
19. Jag vill se en mås
20. Jag längtar till sommaren
21. Jag vill ha bilkort
22. Nu kom läraren
23. Värför är vi bara 7 elever?
24. Vi måste vänta på resten
25. Läraren frågade om vi bet något nytt
26. Han försöker vara social
27. Jag borde ta bort mitt nagellack
29. Värför skriver jag onödiga punkter
30. Detta är den sista, hejdå.


Att vara 18 år

Publicerat 2013-01-08 klockan 07:52:00 (svensk tid)
det är faktiskt ganska awesome att vara 18, känns ganska overkligt. Skulle inte förvåna om det här är en dröm, såå många år som jag har väntat tills jag blir 18! Födelsedagar är alltid roligt, fick en choklad ask och 50€ av mamma i morse! Är överlycklig, känner mig ganska rik. En av de bästa födelsedagspresenterna hittills i mitt liv, jag behöver verkligen pengar. Nu har jag 75€ sparat till Sjundeå besök och liknande. Av pappa fick jag ettpar stora lila hörlurar och ett tangentbord med inbyggd datamus! Mina gamla hörlurar gick sönder för ett år sedan, sådana med microfon! Skitnice att jag äntligen äger ettpar ordentliga, behövs till videosamtal på facebook eller Skype. Tangentbordet är till teven, så nu behöver jag inte flytta mitt dator tangentbord och mus hela tiden, nu har jag skillt! Hittills har min födelsedag varit så gott som perfekt. Har fått ca 30 stycken gratulationer hittills. Jag har inte ännu fattat att jag faktiskt är 18, och får bestämme över mig själv, otroligt underbart. Jag är glad som en banan!!

18!

Publicerat 2013-01-08 klockan 06:31:12 (svensk tid)


De sista timmarna

Publicerat 2013-01-07 klockan 21:57:42 (svensk tid)
Nu tickar tiden. Det är sista kvällen som 17 åring nu, och de sista vakna timmarna som 17 åring. Det känns bra, otroooligt bra! Skulle jag vara en normal snart 18 åring så skulle jag supa mig full imorgon, men eftersom att jag är mer onormal så ... tänker jag ha en så gott som normal dag imorgon. Med teoriprov och skriva tack maraton! Redan om ett par timmar så kommer det ploppa upp facebook händelser, och jag får veta hur det är att vara kändis och få facebook händelser varje minut. Visserligen har jag varit med om grattis skriverier flera gånger tidigare, men det har alltid sin charm att se vem som verkligen orkar gratta en på födelsedagen! 
 
Iallafall så lovar jag mig själv att jag ska gå och lägga mig före 12 idag, för gör jag inte det så kommer jag vara uppe halva natten och se ut som en mört imorgon när jag drar iväg till skolan. Lite över 8'a imorgonbitti så kommer jag anlända till Ekenäs, för att vänta i två timmar på att skolan börjar. Under den tiden så ska jag nog sitta på café och dricka kaffe (läs: trip) för att fira mig själv, med mig själv. Och bara njuta av livet, samtidigt som jag tackar alla för gratulationerna på facebook.... jag har inget riktigt socialt liv! Nu har jag huvudvärk pågrund av sömnbrist så jag ska börja leta mig in i drömmarnas värld... så småningom! Tack för att jag fick dela med mig av mina kvällstankar, de sista tankarna som 17 åring. OMGOMGOMG♥

Like diamonds

Publicerat 2013-01-07 klockan 18:08:21 (svensk tid)

Kommer väl komma allt med cambilder här i bloggen nu, jag är nämligen så dålig på att orka ta fram kameran när jag har satt den i in i kamera väskan. Det är nog det värsta latheten, kameraväskan är en halvmeter ifrån mig just nu. I varjefall så har jag haft en lam och sömnig skoldag, och fick en födelsedags present för 80€ !! Eller ja, jag var med när pappa köpte den, får ju den först imorgon eftersom att det är då som jag fyller. Skulle egentligen leta efter ett tangentbor till Ipaden men jag såg inte skymten av något sådant i Gigantti så vi fick skita i det. Valde sedan den andra grejen som ni kommer få se imorgon. Tänker inte avslöja något, evil. Nu ska jag läsa på detdär förbannade bilkortet, det är svååårt. Det är ju imorgon jag fyller, så ska även skriva teoriprovet då. Bara för att ingen ska få höga förväntningar så kan jag redan meddela att jag inte är så nörd att jag klarar det på första försöket. Puss på er.

This is

Publicerat 2013-01-07 klockan 12:49:42 (svensk tid)

Snart är sista lektionen slut, har tråkat ihjäl mig med ett word dokument och sedan gjort en film, eller skådespelat....

Efter att jag slutat så far jag till Gigantti med pappa och letar upp en födelsedagspresent åt mig, berättar sen vad! Imorgon får ni veta. (Nu tror säkert Jenni att jag ska få en Iphone)


Gör kärlek

Publicerat 2013-01-07 klockan 08:49:13 (svensk tid)
Sitter just nu igen en gång i bussen påväg till skolan. Har inte sovit så vidare bra inatt, tog länge innan jag somnade, och vaknade flera gånger på natten av att jag trodde att min pojke låg brevid mig, vilket tyvärr inte stämde. Är sömnig som osten på en räksmörgås och jag älskar mina liknelser! Idag har jag två lektioner, så dagen är kort. Men sen blir det några vänte timmar i Ekenäs tills jag ska köra... Månnde jag inte överlever, det är ju snart över med körningarna! kommer hem vid 6-7 tiden, beroende på hur länge jag kör och hur länge pappa orkar vänta. Ska fortsätta längta tillbaka till min säng nu, och sedan kämpa mig egenom första skoldagen efter jullovet....

Jag saknar

Publicerat 2013-01-06 klockan 17:40:00 (svensk tid)
När jag, Jenni, Benkku, Perre och Jacke grillade på stranden! Vi stack hem därifrån på natten och hade det verkligen awesome och mysigt där! Trots att det var kallt och pojkarna gnällde, det var skitroligt! 
 
Husvagnen! Ja, den står ju fortfarande bakom garaget och jag ser den från mitt rum, men jag saknar den tiden då för några veckor sedan när det varje veckoslut var folk där, då när det inte var snö och minusgrader. Längtar otroligt mycket tills våren/sommaren, då lever jag livet!
 
Hur dumt det än låter så saknar jag Karis! Inte skolan som jag gick i där, men känslan när jag verkligen bodde ensam i Karis utan föräldrar, då jag kunde gå till butiken när jag ville (det är ju svårt att göra det hemma när det är över 10 km dit). Saknar också tiden med Jenni och kyrkslättborna när vi träffades i karis, och de många gångerna som vi har stått och väntat på tåget i karis. Saknar också den gången då jag och Linda var i Karis en hel dag!
 
Detta saknar jag verkligen!! Jennis ben, när dom var hela, friska och hon kunde gå, hoppa grodhopp och göra spagat. Det är otroligt hur det kan hända hemska saker... men snart är Jenni och hennes skutt tillbaka, om någon månad eller några veckor!

Dear god

Publicerat 2013-01-06 klockan 17:24:33 (svensk tid)
           
Nu har jag städat mitt rum och pappa har stulit min stereo så jag slipper glo på den! Den har bara samlat damm och det är inte så ofta som jag använder den så det är helt okej. Använder den som förstärkare till SMART-teven iställe, måste bara inhandlas en sladd så är allt bra. Så byrån där min stereo har stått är nu så gott som tom, är endast en laptop där nu, och där tror jag att den får fortsätta vara också! Just nu sitter jag och underhåller mig genom att tugga på en metallbit och lyssna på Avenged Sevenfold, räknar timmarna tills jag blir myndig och låtsas att jag är i Sjundeå. En helt normal söndag efter jullovet. Det där med mitt finska arbete sket sig lite, översatt lite text med hjälp av google translate och fick världens konstigaste finskameningar, undrar om läraren ens kommer uppfatta vad det är som jag försöket berätta ... men ska iallafall ta och öppna bilskole boken och se om jag får något att fastna i huvudet.

Det kan behövas städas

Publicerat 2013-01-06 klockan 14:33:00 (svensk tid)
Nej nu! Nu ska jag vara flitig resten av dagen, jag ska städa mitt rum, göra ett fösök på finskauppgiften och sedan läsa till bilkortet!! Tammetusan. Vet ni vad det värsta är? FINSKAN! Jag kan knappt ett ord finska och sen så ska jag hålla en presentation på detdär jävla språket ... jag är nog antagligen den enda på hela klassen som inte kan finska. Det utgör att läraren sätter högre mål för oss alla, och jag klarar ju inte av något...fuck my life riktigt rejält!
 

Den ljusa sidan

Publicerat 2013-01-06 klockan 13:51:00 (svensk tid)
Hade en nice kväll och natt med brudarna hos Jenni, föräldrfritt, galet pizzabak, dans i köket och instagram, kombinerat med massa prat som verkligen behövdes! Förutom det så var vi till byn väldigt mycket. Har nyss kommit hem, och imorgon är det dendär förbannade skolan, skulle sitta bra med två veckor jullov till. Känner mig trött som en urvriden disktrasa (blev väckt av Jenni imorse) så kommer antagligen känna mig som en zombie hela dagen. Dessutom kommer jag ha svårt att somna tidigt inatt eftersom jag har vakat till 4 på morgonen nu i en vecka...minst! Iallafall, på bilden ser ni en skraplott som jag nyss fick av pappa, som fortfarande ligger oskrapad. Jag vinner aldrig någonting, jag har faktiskt så mycket otur som man bara kan ha när det gäller att vinna saker. Men ja, jag håller tummarna och hoppas på att jag vinner pengar så att jag har råd att träffa min pojkvän! haha, det är fattiga tider dethär. (Jag vet att jag inte kommer vinna något).

När natten är kommen

Publicerat 2013-01-05 klockan 18:44:28 (svensk tid)
Jenni och hennes mor kom och hämtade mig, och nu sitter jag hos Jenni. Vi har varit ut på byn ch så ha vi varit uppe i Jennis rum, Jenni kröp upp för trapporna. Perre var också här men hon for hem och äta men snart så kommer hon väl tillbaka! Vi ska laga pizza och ha det bäst. 
 
jaja, nu kom Perre tillbaka iallafall, och hon skrämde nästan ihjäl mej. Kommer inte blogga före imorgon när jag har kommit hem!

stranden

Publicerat 2013-01-05 klockan 14:54:23 (svensk tid)
 

 

Kärleken håller sig kvar

Publicerat 2013-01-05 klockan 14:18:33 (svensk tid)
Vaknade mitt på dagen av min telefon, jag hade anlitat den att väcka mig så att jag inte skulle sova bort hela dagen! Såg på film tills klockan blev 4 på morgonen nämligen, och sedan tvingade jag mig att somna fast jag inte ens var trött. Var med pappa till stugan för att hämta potatis från källaren till dagens mat, jag körde! När jag kom hem så tog jag en tur till stranden med kameran, så bilder kommer senare!
 
Blev ingen Salo resa idag, så nu väntar jag bara på mat och sen drar jag väl mig upp till rullande Jenni, awesome! Ska faktiskt bli otroligt roligt att tillbringa en kväll med Jenni och Perre, var så länge sedan som bara vi tre umgicks, massa prat kommer det bli! Vädret ute är helt amazing btw, fåglarna kvittrar, solen lyser och det har minskat massor med snö, riktigt vårkänsla ute. Nu ska jag springa ner och stjäla pappas Iphone och höra av mig till Jenni, eftersom mitt saldo är slut (vilket jag hade glömt bort, och funderade värför det inte gick att skicka meddelande)
 
KOM IHÅG FRÅGESTUNDEN! Skriv en kommentar här och nu!

New year's eve

Publicerat 2013-01-04 klockan 23:30:23 (svensk tid)
Sitter nere i vardagsrummet med tröga laptopen framför mig och låtsas vara lite social på facebook samtidigt som jag har en film på laddning i teven! Bara internet har kämpat färdigtså ska jag ha filmkväll här i min ensamhet, jag ska se på "New years eve" precis som rubriken lyder! Jag har tänkt se den under en väääldigt lång tid men det har inte blivit av fören nu ... och med min tur så kommer väl endå inte internet hålla hela filmen... 

FRÅGESTUND

Publicerat 2013-01-04 klockan 21:49:00 (svensk tid)

Min kväll

Publicerat 2013-01-04 klockan 21:01:18 (svensk tid)
Blev inte av att träffa Linda idag, hon kom hem så sent, men jag träffar henne kanske på söndagen. Har istället suttit framför datorn och läst FRIDA, och druckit så mycket coca-cola att det snart rinner ut några liter från öronen. Dessutom så saknar jag min pojke♥ Ska förgylla min kväll med musik och kanske någon film sen senare! Imorgon är det kanske shopping med familjen i Salo som gäller, och på kvällen så är jag hos Jenni med Perre när hennes föräldrar är borta, blir antagligen massa girltalk, det behövs verkligen eftersom det var en tid sedan..
 
Nej herregud, nu tänker jag skapa en frågestund!
 
 

Dina favoriter

Publicerat 2013-01-04 klockan 18:56:12 (svensk tid)
10 favoriter
(från bloggtorka.se, länk i menyn)
 
1. Min dator! Alla människor i min ålder skulle inte klara sig utan en dator, och jag älskar min dator som jag snart har haft i ett och ett halft år! Den är snabb och fungerar så gott som felfritt. Det är inte den bästa eller dyraste datorn, men den är den bästa datorn jag har haft hittills!
 
2. Min Ipad! Jag har ju ingen smartphone och inte heller internet i den så en Ipad är precis vad jag behöver. Den är lätt att ta med sig, lättare än en laptop. Visserligen svårare än en mobil men iallafall. I min Ipad finns så gott som allt som man kan behöva!
 
3. Mina kompisar! Alla mina underbara vänner som jag absolut behöver, jag vet att dom alltid finns där för mig när jag behöver dem, ni är guldvärlda!'
 
4. Min mobil! Behöver man få tag på något direkt, lätt och snabbt så räcker det inte med att man har internet, en mobil är något som jag använder dagligen och helatiden har nära mig. Folk ska kunna få tag på mig vilket tid på dygnet som helst!
 
5. Min moped! När man bor på en sådan plats som mig och behöver kunna ta sig till kompisar eller bussen så är verkligen en moped något som jag inte skulle klara mig utan! Visserligen så har jag ju snart bilkort...
 
6. Min OnePiece! Ångrar inte en sekund att jag skaffade en äkta OnePiece. Det är bara att hoppa in i den när man sitter hemma och inte orkar leta upp andra kläder, den är mysig och varm, helt awesome uppfinning!
 
7. Balsam! Tack gode gud för balsamet, skulle det inte finnas balsam så skulle jag hamna stå i timmar och försöka reda upp mitt hår efter duschen. Tummen upp för balsam!
 
8. Musik! Antar att alla vet vad jag menar, vad vore världen utan musik? Musik kan man lyssna på på vilket humör man än är. När man är glad så är det underbart att leta upp någon glad låt som man kan sjunga med till, och när man är ledsen så kan musik få en på bättre humör, eller så kan man gråta till någon låt som passar bra in på situationen.
 
9. Tidningar! Att läsa böcker kan vara uttråkande och jobbigt för vissa personer, men en skvallertidning eller liknande så är underbart att ha framför sig när man inte har något bättre för sig.
 
10. Pärla! Eller katter över huvudtaget, jag älskar katter och dom är mina favoritdjur, speciellt min katt (pärla)!
 
Tumblr_mg440c20ct1s2swnuo1_400_large
 

Jag måste stanna

Publicerat 2013-01-04 klockan 18:30:37 (svensk tid)
Satt och övade på teoriprovet till bilkortet, och dök denna bildfrågan upp. Jag dog lite, kunde inte sluta skratta ...
 

Visste du att jag

Publicerat 2013-01-04 klockan 17:50:10 (svensk tid)
....har svårt att hålla redigt, men tycker om att städa?
....hatar snus och cigarrer?
....verkligen älskar att blogga?
....sällan vill vara hemma?
....tycker att det är jobbigt att se på film?
....är dålig på att sova?
....fryser ofta?
....är dålig på att lära mig saker?
....har jätte minimalt rum?
....hatar mina fingrar?
....är rädd för att folk ska kvävas?
....tycker att rymd och dinosaurier är det tråkigaste nånsin?
....är van vid att folk dissar mej?
 
838fbff9000717a150da0737_large

FREEEDAG

Publicerat 2013-01-04 klockan 16:52:33 (svensk tid)
Jaija, det är fredag, jag har sov halva dagen, och ruttnade sedan framför teven! Kom nyss från duschen och gör egentligen ingenting annat än att jag väntar på att Linda ska komma hem från huvudstaden så att jag kan dra över till hennes. Har inte träffat henne på över en vecka! Påtal om ingenting, snön är ju snart borta, det har varit plusgrader några dagar (hmm, vet inte hur det är nu?) och i byn så har det minskat på snön massor! Visserligen så märket man nästan ingen skillnad här hos oss, men iallafall så är snön påväg bort.
 
Och vet ni vad... jag måste hitta på något att blogga om! Vad vill ni läsa om? 

ÅRSREDOVISNING 2012

Publicerat 2013-01-03 klockan 22:29:54 (svensk tid)

Vilket är ditt bästa minne från det här året? - När jag blev kär, igen. Det fick mig att glömma allt negativt och jag kunde för en stund leva på rosa moln igen en gång. Grejen var ju den att dethär personen visst föll för mig också, så det blev gulligt. Trots det så sket sig hela den romansen pågrund av en svartsjuk jävel. Men det var ett underbart minne iallafall!


Vilket är ditt sämsta minne från det här året? - När jag blev dumpad. Det var hemskt. Jag trodde att han alltid skulle finnas där för mig, att han älskade mig påriktigt. Men istället blev jag så dumpad och lämnad att det inte ens fanns ord att beskriva min sorg. Grät i 13 dagar till jag äntligen började känna mig levande pånytt. Men det tog hela sommaren innan jag slutligen orkade ta nya steg!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jadå, lite smågrejer! Rökte vattenpipa, kokade nudlar i en kaffekokare, körde bil i stan, och Yolo'ade mer än normalt. Blev också socialare än tidigare och skaffade mig många nya vänner!

Höll du dina nyårslöften? - Nej det gjorde jag väl knappast, jag har ett svagt minne av att jag lade upp flera nyårslöften, men jag är ganska säker på att jag inte höll ett enda... eftersom jag inte ens minns dem. Ja, jag är sålig på att sätta upp mål för mig själv, jag är jäävligt dålig på att klara av saker


Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - Absolut! Jag brukar ha svårt att få nya vänner osm jag verkligen skapar en nära relation till, men iår så hittade jag verkligen en perfekt person som det var jätte lätt att lära känna. Vågar vara mig själv när jag är med honom, även fast jag hatar honom lika mycket som jag "älskar" honom. Men vissa folk är väl till för att vara nerverande?

Tumblr_mf68wzklul1r2zbkxo1_400_large

Har du varit lycklig i år? - Till en del... men jag kunde ha varit lykligare! Att bli dumpad och få veta att bästis var med i en olycka var väldigt tragiskt för mig. Men jo, jag har ju inte angstat hela året heller, hösten var ganska awesome faktiskt!

Vad kommer du minnas från år 2012 i framtiden? - Antagligen att det var året som jorden skulle gå under, så mycket annat kommer jag nog knappast att komma ihåg... det är väl det som 2012 är känt för, världens undergång! *dramatisk musik*

Vilka länder besökte du? Inte ett enda faktiskt ... det är inte så ofta som jag beger mig över landsgränser, höh.

Största misstaget? - Att jag inte visade mera känslor och berättade precis vad jag kände och tyckte! Då kanske jag fortfarande skulle vara jätte lyklig och slippa fundera över jobbiga saker som jag inte vill att borde ha hänt. Dessutom så borde jag ha tagit det lugnare i början på hösten och slutat öppna min käft och berätta intressanta saker så ofta.. det blev ju bara dåligt för mig.


Bästa köpet? - Min Peak hoodie, den är så mega super awesome att jag aldrig kommer ångra att jag köpte den! En annan sak är husvagnen, men det var ju bara ett av pappas random köp så det kanske inte räknas. Vår stora tv är väl också en av mina favoriter...

36f91e39000da85b508297a5_large
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Aa, bättre väder!! Sommaren regnade bara bort och det var nästan kallt och fult ... sommaren var ful och äcklig, hoppade över massor med "aktiviteter" pågrund av regn, kyla och blåst! Låt denna sommar bli bättre.

Vad önskar du att du gjort mer? - Legat på stranden, det gjorde jag inte alls nämligen. Önskar också att jag borde ha gjort mera annorlunda saker, min sommar brukar bli rätt enformig: Håller mig liksom bara innanför Bromarfs gränser så det är ju inte precis det att jag får ut det mesta av sommaren då... blä.

Blev du kär? - Jaa det blev jag, tyvärr. Jag har för mycket koll på hur det ska kännas nu när man blir kär, och nu så är jag väl inte det fats jag borde? (Ska fösöka övertala mig själv att jag är det)


Vad fick dig att må bra? - Kompisarna! Utan dem så hade jag seriöst inte klarat mig egenom sommaren så oass bra som jag trots allt gjorde! Dom fick mig verkligen att må bra igen efter allt som hände, underbart!


Vilken kändis var du mest sugen på? Egentligen igen, men jag kan väl nämna Justin Bieber eftersom han ser förfärligt bra ut. Brukar inte dregla över kändisar på det sättet faktiskt!

Tumblr_mg2glqaodl1r0lmr8o1_400_large
Vad gjorde du på din födelsedag? - Perre, Tube, Benkku och Jenni var här, och vi geggade ihop en pappersmassa av flush and go rullar, härjade och var allmänt störda. Awesome var det iallafall!

Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? - Antagligen min födelsedag, jag är nämligen jättedålig på att hålla reda på datum och sådant stuff...sorry

I ÅR HAR JAG..
[x] Rökt vattenpipa
[x] Blivit sårad
[ ] Spenderat över ett dygn på sjukhus
[ ] Åkt ambulans
[ ] Gjort slut med någon
[x] Blivit tillsammans med någon
[/] Hånglat med en främling
[ ] Skadat mig allvarligt
[/] Haft ett one-night-stand
[/] Playat någon
[x] Haft sex
[ ] Varit otrogen
[/] Gjort något jag aldrig kommer att glömma
[x] Varit deprimerad
[ ] Druckit så mycket så jag spytt
[x] Gjort något jag verkligen ångrar
[ ] Sårat någon med flit
[x] Förlorat en vän
[x] Lärt känna någon ny
[x] Varit vaken en hel natt
[x] Provat droger
[ ] Festat en hel natt
[ ] Varit på fler än 2 festivaler

http://listfolder.com/?p=2&id=761


Början på något nytt

Publicerat 2013-01-03 klockan 21:20:18 (svensk tid)
Nu är det 2013, och jag har faktiskt börjat fatta det nu. Känns bra att jorden inte gick under år 2012, men annors så tycker jag att det inte känns så trevligt som det kanske borde med nytt år. Hade ett jätte nice nyårsfirande med de personer som verkligen betyder mest för mig, och vi hade roligt och det kunde inte ha blivit bättre. Men nu så känns det skit, jag känner mig fet efter all mat under jullovet, jag borde fixa TVÅ finskagrejer till skolan, borde göra en intervju, läsa till bilskolans prov,... och ja, dethär lovet har gått alldeles för snabbt! Snart är jag 18, vilket är superduper, då ska jag vara så lite som möjligt i fucking bromarf skogen, jag hatar mitt hem, om jag ska vara ärlig! Skulle jag ha chanses så skulle jag flytta härifrån fortare än blixten. 
 
Men ja. Jag har ångest. Ingenting känns så det jätte bra nu, jag är osäker på vad jag vill och samtidigt nästan arg över att det blev som det blev. Jag skulle bara villa stoppa hela världen och gå omkring själv och tänka ut en lösning och fixa allt som det borde vara. Min hjärna oredig, jag vet inte hur jag ska tänka, på vad eller när. Jag fattar knappast vad jag menar med det som jag skriver nu. Hoppeligen blir det lite girltalk på lördagen med mina bruuuds♥
 
 

Snabb årsresumé 2012

Publicerat 2013-01-03 klockan 12:47:00 (svensk tid)
(Eftersom jag inte har mina bilder så bra organiserat så kommer dom inte att komma i världens bästa ordning ...)
 
Målade med ljus första gången / Firade min födelsedag genom att göra en gegga av flush and go rullar
 
Tillbringade för mycket tid i Karis / Lärde mig tycka om Battery
 
Tråkade ihjäl vid stugan / upptäckte att jag och Perre inte går att skiljas åt
 
Hade galna photoshoots med Linda / Lärde känna Jacob
 
Bästis blev konfirmerad / Var mycket i Kyrkslätt hos min dåvarande pojkvän
 
Hade en lyckad picnik med Perre / Var med om en livskris och grät i 13 dagar
 
Gjorde galna filmer med blå afroperuk / skaffade äntligen en Peak hoodie
 
Varit i Helsingfors mer än vanligt / Umgåts mycket med gänget
 
Massor med facerape / Rökte vattenpipa för första gången
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Denna vecka

Publicerat 2013-01-03 klockan 11:05:00 (svensk tid)
Nu har jag inte bloggat på i princip en vecka, de inläggen som har kommit upp under veckan så har varit tidsinställda och alltså bara en gissning på vad jag har gjort. Därför så sammanställer jag veckan här och nu. (Kom nyss hem nämligen)'
 
FREDAG: Jag och Perre for till kyrkslätt och blev mötta av Jacob på tågstationen, han hade fått böter och stod där och såg ledsen ut, men han blev glad när vi kom! Vi postade ett brev och halkade fram på trottoaren och tog sedan tåget till Jackes. Där fanns två små taxar som gillade att våldta folk. Sedan kom Peik och Benjamin dit. Vi tog tåg tillbaka till byn för att köpa snacks och landade sedan hemma hos Jacke igen framför teven.
 
LÖRDAG: Vi alla förutom Benjamin till huvudstaden, vi åt Subway och satt på Roberts café tills kvällen. Vi var allmänt cp och Perre skämde ut oss. Det gick ingen bra bio så vi sket i det. Senare så landade vi alla hemma hos Peik i Sjundeå. Huset var gigantiskt och vimlade av människor och katter eftersom att hans syster fyllde år. Ännu senare så inspekterade vi slott och forsar. Perre blev inlåst på toaletten och såg en katt utan svans.
 
SÖNDAG: Vi chillade vid en telefonmast och gick till Sjundeå byn och köpte trip och landade på skolgården. Sen städade jag och Perre Peiks rum och fick dammallergi och Jacob for hem. Jag, Perre och Peik tog bussen till Bromarf. Vi butiken möttes vi av Benjamin och en rullande Jennifer. Vi bosatte oss alla hos henne.
 
MÅNDAG: Gjorde inte så mycket märkvärdigt, Ipaddade, såg på film och väntade tills kvällen så att vi kunde börja fira nyåret. Jacob kom plötsligt dit och överraskade oss. Det regnade, lyktan flög inte iväg, vi sköt raketer och jag skaffade pojkvän och somnade halv 6 på morgonen.
 
TISDAG: Vi sov halva dagen, vi var lata, och var ut på byn några gånger, hälsade på hos Perre och på kvällen ramlade Peik ner för bryggan ner i vattnet. Vi släpte även upp en lykta och såg på film efter film hos Jenni. Hände inte så mycket mera.
 
ONDAG: Vi följde Jacob till bussen och sedan somnade vi alla om och vaknade på eftermiddagen, vi slöade hela dagen och attakerade byn en gång. Såg på film och ruttnade bort. Perre gick hem.
 
TORSDAG: Vi vaknade tidigt och följde Benjamin och Peik till bussen, plockade undan lite och sen rullade Jenni och jag till hamnen en stund. Mamma hämtade mig och nu har jag kommit hem efter att inte ha varit här på ca en vecka... Har flera hundra blogginlägg att läsa och så måste jag packa upp mina två stora väskor.