Avslutningsklänning

Publicerat 2013-05-30 klockan 18:04:20 (svensk tid)
Husvagnen är nystädad och fick mail av läraren som berättade att jag fick en full 3:a i hennes kurs! Sen provade jag återigen min avslutningsklänning, som hade blivit underligt lös längst ner och tyget hade börjat stå rakt ut, så jag får väl känna mig som en svamp imorgon då. Det ska faktiskt bli riktigt trevligt med avslutning efter att ha klarat av första året....

 
 
 

Summer love

Publicerat 2013-05-30 klockan 10:49:53 (svensk tid)
Bild från photoshoot med bror från i somras! Hade planerat att jag skulle ha en liten photoshoot idag också, men efter dom vädret är mulet och det just har regnat så skrotades den idén. Istället har jag tänk maila mina lärare och ta reda på om det är ännu någon uppgift som jag har missat, och sen ska jag städa husvagnen. Ska ta en riktigt ordentlig storstädning och ta ut alla dynor och madrasser och vädra riktigt ordentligt. 

I like your style

Publicerat 2013-05-29 klockan 20:44:50 (svensk tid)
LargeLargeLargeLargeLargeLarge
Har hunnit med att träffa Jenni ett varv, kom typ en kilometer, sedan tog bensinen slut, som tur fanns det reservtank så det fixades genom att vrida på kranen! Chillade på stranden en stund och planerade lite sommarlovsplaner, och det har jag fortsatt nu med pojkvännen och kusin! Officiellt börjar ju sommarlovet på måndag, och jag har bara avslutningen kvar nu! Det är ett stort måste att jag har bensin då, eftersom jag inte tänker åka buss i min klänning .... haha.

appar

Publicerat 2013-05-29 klockan 18:00:27 (svensk tid)
Tänkte ta och tipsa om lite olika appar, jag har väldigt svårt att gilla appar riktigt ordentligt, men finns verkligen ett fåtal som jag skulle vilja tipsa om. Både spel och sådant som kan vara till nytta, eller inte ens till nytta, men nu skippar jag skitsnacket och presenterar mina favoritappar! (Observera att det är för Ipad)
 
Appoday - Med den så får du veta vilken betalapp som är gratis ... dedär lät kanske lite vilseledande, men vissa dagar så brukar det finnas ca. en betalapp som är gratis bara den dagen, då lönar det ju sig att ladda ner den. Varje dag får man veta en ny gratis app ... som är gratis bara för den dagen, som tidigare kostat pengar. Idag är det  ett spel, Nosferatu - Run from the sun.
 

FlightRadar24 - En app som gör att du kan se var flygplanen flyger ... tycker själv att det är ganska kul att öppna appen och kolla vad det är för sorts människor som sitter där uppe, hittills har jag hittat både svenska, japanska och kinesiska flygplan som flugit rakt ovanför vårt hus. Det går någon flyplansväg rakt över vår gård. Jag tycker själv att denhär appen är riktigt intressant att ha!
 
Running HD - Ett beroende framkallande spel som är ungefär som det populära Subwaysurf spelet, men det är ännu bättre för att man spelar mot sina vänner och ja ... mer beskrivning behövs väl inte?
 
Scan - En verkligen bra scan app enligt mig, vet inte hur jag ska förklara det, NEO-reader, skanna svartvit kod så besöker den kodens hemsida.
 
Bottlecap - Ett kul och simpelt spel, går ut på att kasta korkar på flygande isbitar, tyvärr kostar det säkert, jag laddade ner det på appens gratisdag....

The super girl

Publicerat 2013-05-29 klockan 16:18:00 (svensk tid)
Hade inte trott att dagen skulle kunna vändas från katastrofal till "helt okej"! Lånade en slant av Jeppe så att jag fick åt mig en påse med köttbullor som jag satt och mumsade i mig i V's garage när pojkarna skruvade på bilen. Hos Jeppe blev det några varv på åkern och nu är mina kläder fulla med åkerdamm och jag är smutsig i fejset och känner mig "jätte fräsh". Tror att pojkarna var lite rädda när jag körde, inte för att jag skulle köra i diket eller att bilen skulle rulla över på tak, utan för att vi skulle fastna eftersom jag körde långsamt ... riktigt trevligt hade jag iallafall! Nu dröjer det nog en stund innan jag gör det igen, det var hett som i en bastu i bilen, ingen fläkt kunde vi ha på pågrund av att torrt damm forsade in genom fläktarna då.

Räddare i nöden

Publicerat 2013-05-29 klockan 11:11:31 (svensk tid)
Min dag blev räddad, befinner mig just nu på busstationen och väntar på min räddare som kommer in till Ekenäs med buss och betalar följande buss till Bromarf så att jag slipper lite närmare hemtrakterna. Trots att magen skriker efter mat så försöker jag lugna den med att tänka på att jag kommer hem en timme tidigare än förväntat!

Spelade kubb med klassen i parken största delen av dagen, och blev även kvar efter lektionen och spelade 3 matcher med läraren och två andr elever. Minns inte om jag bloggade igårkväll, men spenderade återigen eftermiddagen hos Perre med hårfärgning, nu ser hennes hår nog helt ok ut, trots att det misslyckades första gången. Kom hem och gick och sova tidigt! Morgondagen ser ljus ut, får jag inget mail av läraren så betyder det att jag får vara ledig!! Det kan alltså vara att dehär var sista skoldagen för dethär läsåret, om man inte räknar med avslutningen och dimensionen på fredagen!

Jobbig dag

Publicerat 2013-05-29 klockan 07:51:00 (svensk tid)
Idag är det en lite jobbigare dag, inte så att jag har massor att göra men denhär dagen är inte precis min dag. För det första så slutar jag 2 (säkert tidigare också eftersom att vi inte har något att göra) och jag har inga busspengar. Jag stal pappas kaffepengar imorse men satte sedan tillbaka dom för jag orkade inte höra på pappas gnäll och skrik när han märker att han 5€ är borta. Så idag blir det ca. 4 timmar väntan ensam i stan utan ens en cent i fickan, jee. Eller ja, nu fick vi veta att vi slutar redan 12 så det blir 5 timmar och en kvart. Den andra dåliga grejen är att jag inte har mitt körkort med så jag kan inte äta heller, och som grädde på moset så fick jag ett poäng för lite i sista deltenten så jag måste tenta om det. Helt. Jävla. Kul. Så en sammanfattning på allting: Ska sitta 5 timmar på en bänk utanför skolan tills jag kan ta mig hemmåt och dessutom ska jag klara mig utan mat enda tills kl. 6. Jättekul. VERKLIGEN. Det brukar jag ofta dö av, vet mina nära och kära som får stå ut med när jag gnäller över mitt låga blodsocker bara för att jag inte har ätit sen 12, nu ska jag klara mig 5 timmar längre. Nu fick ni iallafall en liten insikt i hur skit min dag är, och den har bara börjat. Börjar det regna så tar jag livet av mig, min rock är inte vattentät så ska jag sitta 5 timmar ute i regnet ... fryser jag ihjäl.

I väntans tider

Publicerat 2013-05-28 klockan 19:21:00 (svensk tid)
Ph: Snodd från Perres dator @Pingu (Perres kisse)
Har bosatt mig med Jenni hos Perre i vardagsrummet med datorn i famnen, vi färgade nämligen just om Perres hår och nu är hon i duschen. Vi väntar med hopp om bättre resultat idag är igår, det orangea var inte speciellt snyggt må jag säga rakt ut. Idag har jag dessutom kört skoter som jag inte hade gjort på ca ett halvt år, körde dessutom istan! Var med och se på när Linda skaffade ny mobil eftersom hennes också hade krossad skärm nu, men det fungerade inte alls. NU ÄR PERRE HÄR, nu är stunden inne ....

Morotsfärgat hår

Publicerat 2013-05-28 klockan 09:36:00 (svensk tid)
Idag sa dom på radion att det skulle vara soligt i hela landet, och ännu har jag inte sett skymten av solen. Det är mulet och det skulle inte precis förvåna om det skulle börja ösregna. Började morgonen med att jag försov mig en timme pågrund av att jag hade satt på måndagens alarm istället för det tidigare tisdags alarmet. Igår var vi ett gäng hos Perre för att färga hennes hår tillbaka till blont, det tog flera timmar eftersom vi tog det i två omgångar med fyra olika färgburkar. Resultatet blev orange så just nu vandrar hon omkring som en morot, stackaren. Snart är sista tisdagen över innan sommarlovet, och på eftermiddagen åkar jag till Bromarf med Jenni på skoter, kommer bli en lång och rolig färd, inklusive att jag kommer vara livrädd. "YOLO".

Sista måndagen

Publicerat 2013-05-27 klockan 11:01:08 (svensk tid)
Nu är vi inne på sista måndagen innan sommarlovet, och jag har redan börjat tagga inför sommarlovet! Visserligen tar jag måndagen med huvudvärk och stress eftersom att vi fick två nya uppgifter idag som jag gjorde klart på mindre än en lektion, och så ska jag till hälsosystern samma tid som jag ska skriva prov, lyckades inte hitta hälsosystern heller för att inhibera besöket, så får stressa mig egenom provet efteråt. Ikväll ska jag umgås med Linda och nu ska jag snart dra iväg ensam till maten och äta mig riktigt mätt. På fredag är det skolavslutning!!

Storm och strömavbrott

Publicerat 2013-05-26 klockan 12:16:00 (svensk tid)
Det stormar ute så att man tror att man ska blåsa iväg då man går ut, riktigt höstväder, blä. Strömmen kommer och går så just nu sitter jag i soffan med laptopen i famnen. Har även flyttat husvagnen med pappa, och försökt få den att stå rakt. Imorgon är det skola igen, och så otroligt skönt faktiskt med att det är den sista veckan före sommarlovet. Dessutom så är fredagen avslutning så det är i princip bara 4 skoldagar kvar, och alla är korta! Nu ska jag checka youtube och vänta på att bror kommer hem från kyrkan så att han och jag kan dra iväg till Skatafé och äta lite onyttigt!

Sky

Publicerat 2013-05-26 klockan 10:44:25 (svensk tid)
Ute är det mulet, och idag är det söndag. Med lite tur blir det mat i skatafé idag, och har som vanligt inga planer. Har varit forever alone i en vecka nu, och det känns som om jag skulle leva ensam resten av mitt liv. Somnade kl. 4 på morgonen eftersom jag inte fick sömn efter att ha sovit på dagen. Nu har jag kommit från duschen och ska kasta i mig något som motsvarar morgonmål! 

Nattinlägg och skolsnack

Publicerat 2013-05-25 klockan 23:18:00 (svensk tid)
Ligger just nu ute i husvagnen och klockan är över midnatt. Har verkligen inte gjort något idag, har legat här en stor del av dagen och somnade tillochmed några timmar, och kvällen tillbringades vid utebordet med familjen och grillkorv. Saknar pojken min och kommer få träffa honom först någongång nästa vecka då han kommer hit, och stannar antagligen länge här! Känns superbra faktiskt eftersom det kommer vara över tre veckor som jag har träffat honom! Imorgon är det söndag och jag ska läsa på andra deltenten! Fick faktiskt godkänt i första delen, och är riktigt förvånad, eftersom att när jag själv rättade provet hade jag ca. 2 poäng för lite, men nu när läraren rättade det så var han snällare i bedömningen än jag. Engelska kursen från förra perioden är nu också godkänd, och jag har hittills fått alla kurser godkända sen jag började skolan i höst! Jag är riktigt bra! Jag har inte ens tentat om någonting ännu, woopwooop! mitt meddeltal hittills ligger på 2+ !! (jag hase aldrig bra vitsord i lågstadiet och högstadiet)

Tråkig lördag

Publicerat 2013-05-25 klockan 13:52:41 (svensk tid)
Vissa dagar är bara för hemska. Vaknade för tidigt idag av min telefon som inte kunda hålla käft, och låg sedan i husvagnen halva dagen. Sen dess har jag spelat xbox och nu har jag satt på datorn och tänkte läsa lite på prov och annat otrevligt. Det är lördag, och jag har nästan varit helt ensam hela veckan nu, det är så tragiskt. Tanken på att jag slösade på bensin igår för att pina mig till Tenala och tillbaka helt i onödan dödar mig lite på insidan. Jag vill att det ska vara sommarlov nu!

Måste skriva av mig

Publicerat 2013-05-24 klockan 20:25:05 (svensk tid)
1. Det var onödigt att vakna tidigt (för just innan jag skulle starta fick jag veta att jag inte behövde starta ännu på en lång tid) 2. Onödigt att köra till Tenala. (Det var inte värt att sitta på vibrerande fyrhjuling och ha sjukt i tummen i en och en halvtimme)
Dessutom håller inte mina nerver mera, jag är trött på min mors påhitt! Jag orkar inte umgås med någon i min familj längre för att min mor alltid är i närheten. Varje gång jag säger något så är det endast en liten chans att hon alls svarar, och isåfall fräser hon något. Liksom 'wooow, take it easy, jag frågade bara när pappa kommer hem'. Ja, det där var ett typiskt exempel, och det har börjat gå för mycket på nerverna. Frågar jag vart hon är påväg så kan hon svara något i stil med "De har du int någo me att göra!! Ja e en vuxen männska å behöver int säga helatiden vart ja e påväg!" ... och där kommer det igen, 'woooow, take it easy!'. Om jag någongång far iväg hemmifrån utan att säga vart jag är påväg så då fan är det nog en viktit grej! Jag kan alltså aldrig ha ett normalt samtal med min mor, men det är inte det som stör mig egentligen, det som är störande är att hon försöker få allt att låta som att jag skulle vara efterbliven och helt jävla dum i huvudet, bara för att jag inte tänker precis på samma sätt som hon. Det är svårt att få det ut svart på vitt, men en grej jag minns är när jag och Linus pratade om om man kan kalla ansiktet för en del av huvudet. Linus tyckte ja, och jag tyckte nej, inte egentligen. Gissa vem som lägger sig i plötsligt? "Ansiktet är ju huvudet! Linus du har nog rätt du!" säger hon riktigt glest. Skulle det ha varit tvärtom så skulle hon endå ha kommit på något sätt att trycka ner mig och påstå att ansiktet inte alls är huvudet. Jag lägger själv märke till hur otroligt dumt det ibland låter när hon håller med om något som Linus säger som hon själv vet att jag har mera rätt ... men näe,  jag är ju så jävla cp störd och fattar ingenting. Skulle inte förvåna om hon varje dag fösöker fundera ut något bra och glest att säga till mig, för det händer varje dag.
 
Som idag, den enda gången som jag såg min mor (i matbordet) så berättade hon att på sommaren så jobbar hon till 6, och kommer hem halv 7. Så frågade jag hur det kan ta en halvtimme för henne att köra hem. En normal person skulle ha föklarat det i normal samtalston. "Jag stänger 6 och sen räknar jag kassan". Då frågade jag värför hon inte börjar med det lite före 6 så att hon även slipper hem därifrån 6. Men det borde jag ju såklart inte ha frågat. "INT KAN JA JU RÄKNA KASSAN FÖRE 6! KASSAN SKA SLÅS IN PRICK KL. 6! DUMHUVVE, DÄR SIR MAN IGEN HU EFTER DU E!" och sen svängde hon bort huvudet och himlade med ögonen och suckade. Inser själv nu hur skrattretande det egentligen är ... en morsa ska inte hålla på såhär. Det är något som inte är riktigt rätt....och jag orkar inte, seriöst.
 
Ibland är det tur att ha någonstans att skriva av sig! Hoppas att ni andra har haft en bättre dag än jag!

FRIDAY

Publicerat 2013-05-24 klockan 09:38:00 (svensk tid)
Nu är fredagen här och jag insåg nyss att jag har flera saker jag måste ha hunnit göra innom 3 timmar. Jobbigt. Jag ska snabbstäda mitt rum, storstäda bilen och reda upp i husvagnen, på tre timmar. T-R-E timmar! Istället för att blogga borde jag väl kanske dra igång då va? Ska vara riktigt effektiv idag, och senare så ska jag enda till Tenala med fyrhjulingen, kommer ha ännu blåare knä och ingen känsel i tummen. Amen. Ne, men det är fredag och det är den enda planen, sen åker ju brudarna iväg igen, denhär gången till stafettkarnevalen ... wohooo. Men jag ska nog klara av att vara lite foreveralone en helg nu. Nu måste jag aktivera mig! Bloggar när jag har kommit hem ikväll.
 

Ljuset

Publicerat 2013-05-23 klockan 20:57:48 (svensk tid)
Idag har jag inhandlat sminkborttagningsservetter (shit, vad långt ord) och ätit hallonsorbét, en perfekt torsdag! Dagens bästa händelse var att jag satt och diskuterade med Perre i över två timmar i hamnen, och imorgon är det ett måste att träffa Jenni! Just nu låtsas jag vara social på facebook samtidigt som jag spelar Candy Crush, pusshej♥

Ledigheten är nära

Publicerat 2013-05-23 klockan 10:12:00 (svensk tid)
Nu är ledigheten nära. Vi får ledigt från lektionen imorgon om vi har alla uppgifter hemma, och jag har arbetat som ett djur dessa två 90 minuters lektions pass. Har skickar in uppgift efter uppgift och så ploppar kruxet upp att jag har fått det godkänt. Ännu är jag inte klar, men resten gör jag hemma för jag hinner inte mera nu. Måste mata magen med lite mat och förhoppningsvis slipper jag gå till Smakis idag som jag gjorde igår i regnet. Har dessutom ont i benen efter gårdagens kilometrar och nu värker röven av att jag har suttit på denhär obekväma stolen sen halv 9 imorse ... huhhu.

Nelly.com

Publicerat 2013-05-23 klockan 08:04:39 (svensk tid)
 
 

I'm not alone

Publicerat 2013-05-23 klockan 07:41:48 (svensk tid)
Jag är dödstrött. Jag är dålig på att sova, och nu ska jag kämpa mig egenom den sista långa skoldagen före sommarlovet. Ju närmare sommarlovet vi kommer, desto mera uppgifter får vi av läraren. Jag går snart sönder. Idag blir det säkert en riktigt bra dag, flickorna har kommit hem från Åland så det blir att träffa dem! Äntligen. Nu ska jag hänga med i lite teori, antagligen den sista teorin, fick veta att på måndag är det prov!

Min dag

Publicerat 2013-05-22 klockan 13:45:00 (svensk tid)
Ph1: Jag imorse Ph2: Vädret just nu Ph3: Jag när jag nyss kom hem.
Trevlig onsdag eftermiddag på er alla! Har haft en halvbra och en halvdålig dag idag. Vi hade endast två lektioner och sen GICK jag till Smakis för att äta i värsta regnet. När jag kom fram satt mina kära vänner där redan eftersom att dom hade farit med bil före mig. Dom undrade värför jag var genomvåt. Vattnet droppade från håret på mig och jag kände mig som Miss universum. Fick som tur skjuts till busstationen efteråt, är evigt tacksam! När bussen hade släppt av mig i Bromarf så började den långa vandringen hemmåt. Hade endast två alternativ : 1. Åka hem med mamma när hon slutar, med väntetid över 2 timmar. och 2. Gå hem. Jag hade kommit ungefär 3½ km då en bekant bil bromsade in brevid mig och jag fick skjuts hem. Tack gode gud. Hur har er dag varit då?
 

Problematiskt

Publicerat 2013-05-22 klockan 08:30:05 (svensk tid)
Jag har ett stort problem just nu. Jag har inga kläder. Så tänker många, men jag är helt seriös nu. Mitt klädskåp består till 90% av kläder som jag använda på åk 6-8, och dessa kläder var ju såklart köpta från Seppälä, Säästö Pörssi eller Anttila ... ikväll ska jag sortera allting i mitt klädskåp, ska kasta ut allting och sedan sätta allt användbart i en hög. Kommer antagligen dokumentera detta i bloggen, så håll utkik ikväll! Gissar på att det blir högst 3 linnen, någon t-skjorta och en eller två tröjor, 3-4 par byxor och  ett eller två par strumpor! Inser ni i vilken situation jag är! Jag behöver kläder!

Off

Publicerat 2013-05-21 klockan 18:02:51 (svensk tid)
Nu sätter jag mig själv på off, och kryper ner i sängen och kollar videobloggar/film efter att jag har svalt en burana. Huvudet värker och jag orkar verkligen inte göra något mera idag. Var på lite cruis i skogen och har nu fått mitt högra knä blålila av alla blåmärken som uppstår då knäet slås mot växelspaken. Suck, måste ännu tvätta bort sminket.

Slutspurt

Publicerat 2013-05-21 klockan 14:32:00 (svensk tid)
Såhär söt är jag idag! Kanintänder och ena öga snedare än det andra! Nu är jag inne på slutrakan dethär skolåret, gör uppgifter så mycket jag hinner varje lektion. Idag var det min tur att sitta en timme hos hälsosystern, och fick veta att jag inte alls är 164 cm lång ... jag är över 166! Sen bad hon mig att börja ta med mellanmål till skolan för att man ska äta var fjärde timme... skulle inte ha något emot det för då skulle jag slippa hungra ihjäl den sista lektionen.  Allt annat hon kollade upp var bra, förutom den lilla underliga detaljen att jag ser bättre med enbart mitt högra öga än vad jag gör med båda samtidigt, wierd. Nu ska jag äta nybakta semlor och sedan fara till stranden och ringa ett samtal till pojkvännen för att fira att min saldo laddas idag. SEN blir det en skoluppgift igen!

Några saker om mig

Publicerat 2013-05-21 klockan 10:35:00 (svensk tid)
 
1. Ser jag ett djur/insekt så börjar jag genast prata med det.
2. Jag shoppar aldrig så som andra gör, gör av med 200€ minst en gång i månaden på shopping
3. Jag klarar inte av att gå till skolan utan foundation
4. Mitt hår växer vågigt
5. Brist på pengar är ett stort problem i mitt liv
6. Jag vill sätta hål i öronsnibbarna men jag tycker att det är obehagligt
7. Har under 300 vänner på facebook
8. Trivs med att inte kunna träffa min pojkvän varje dag
9. I flera år har jag velat ha en uppstoppad fiskmås
10. Har aldrig använt ögonskugga på ett seriöst vis
11. Trots att jag är 18 orkar jag inte bete mig som det
12. Jag skulle vilja starta en Youtube-kanal och bli en äkta Youtuber
13. Jag ogillar Windows xp, Windows 7 är bäst
14. Kan sitta på weheartit hur länge som helst
15. Är i stort behov av en ny digital systemkamera, min Sony a330 har massa fel (använt i 3 år)
16. Har starka negativa känslor mot en på min klass som jag aldrig har pratat med
17. Har märkt att jag ibland är för snäll
18. Skulle det vara lagligt att ha rattmuff så hade jag haft en rosa och fluffig
19. Mina ben blir aldrig bruna på sommaren
20. Har på senaste tiden blivit skiträdd för spindlar
21. Överreagerar på alla sorters insektbett
22. Tycker inte om mint eller menthol
23. Vore jag rik skulle jag flytta hemmifrån, köpa nyare och större bil, shoppa kläder och smink + ansiktskrämer osv.
24. Har svårt att äta på morgonen
25. Dricker alltid kranvatten hos folk (amazing, vi har brun/orange kranvatten)
26. Jag fullständigt suger på Bike Race
27. Jag blir nervös när jag ska åka tåg ensam (därför gör jag det inte)
28. Jag har enorma tår
29. Jag har mitt klädskåp i mamma och pappas sovrum, och dom har sina vid mitt rum, wtf.
30. Komposter är en av de äckligaste sakerna som finns
31. Jag äger en XXL pojk t-skjorta med frihetsgudinnan på
32. Jag är kort och knubbig så alla byxor är för långa för mig
33. Skaffade Smart Phone först iår
34. Kan bara min egen telefonnummer utantill
35. Är på mobilen varje lektion men har aldrig blivit tillsagd av en lärare
36. Jag gör av med enorma mängder bensin
37. Jag har tappat bort mitt Nomination armband typ 10 gånger, men hittar det alltid
38. Jag har 15 tändare som har slut på gas
39. Jag har aldrig kommit på hur man ska fylla en tändare
40. Jag tycker att hästar är fula
41. Jag tycker inte om att ha gymnastik/dansa/jogga/springa/gå där folk kan se mig
42. Google Chrome är den bästa webbläsaren ever
43. Innan jag dör ska jag ha dragit handen genom en äkta afro
44. Har jag alltid velat lyfta en höna för att se hur mycket den väger
45. Har otrolig fantasi när jag minst har nytta av det
46. Jag har en ful tröja som jag älskar
47. När jag var mindre älskade jag att rita och läsa böcker, det gör jag inte nu mera
48. Har aldrig gillar Nokia, men tycker att Windows 8 + Nokia trots allt är ok
49. Solar mera på trampoliner än vad jag hoppar
50. Jag gillar inte bords jordglobar
 

Fyrkantiga ögon

Publicerat 2013-05-20 klockan 18:31:00 (svensk tid)
Har nyss suttit 3½ timme och sysslat med skoluppgifter och känner mig riktigt duktig, gjorde alla uppgifterna till en kurs, och imorgon blir det en lika stor hög till. Nu är jag verkligen död på energi och mina ögon vill inte göra som jag vill efter att ha stirrat på skärmen non-stop såhär länge. Nu tycker jag att jag ska gå ut och fara iväg till stranden, jag är för lat för att gå, jag fuskar och kör. Amen.

This is it

Publicerat 2013-05-20 klockan 15:20:37 (svensk tid)
Slutade tidigare, kom hem, åt nudlar och nu njuter jag bara av min ensamhet, faktiskt. Dessvärre så ska jag väl fixa lite skoluppgifter och lyckas med att skicka in dem till rätt lärare. En riktigt bra dag har dte varit, jag klarade den skitsvåra nivån i Candy Crush som jag hade fastnat på... men sommaren har nog dragit iväg igen, idag var jag ute med rock och frös endå, jäkla blåst, och vart har solen tagit vägen? Lovar att blogga när jag har gjort uppgifter!
 
 

mobilbloggning

Publicerat 2013-05-20 klockan 11:29:31 (svensk tid)
Kastar in ett snabbt mobilinlägg innan matrastens slut! Min blogg kommer nog ha ett litet nytt liv enda fram till torsdagen eftersom jag kommer sitta hemma och vara tråkig i min ensamhet, antagligen. Skolans internet dog ut innan första lektionen var över, så nu kommer resten av dagen bestå av film, och hoppeligen kommer vi få sluta lite tidigare, fick redan 20 minuter extra matrast. När jag kommer hem så ska jag vara riktig skolnörd och göra massor med skoluppgifter, me slänger nog antagligen in ett inlägg före det!

Nu ska vi ro

Publicerat 2013-05-20 klockan 09:37:00 (svensk tid)
Var på byn halva dagen igår och träffade Jenni och Perre! Det var grymt varmt och hoppeligen har jag blivit lite brunare! Ska sola som en idiot dessa två veckor så att jag har fått en fin brun färg till avslutningen, det ironiska är att mina ben verkligen inte blir bruna. Träffade också Jim under helgen, och gjorde alldeles för lite skoluppgifter. Det får bli denhär veckans projekt, när alla bromarfvännerna har åkt iväg till Åland och har tillgång till att träffa dem först på torsdag. 

Smile because you can

Publicerat 2013-05-18 klockan 20:13:05 (svensk tid)
Ruttnade några skitvarma timmar i byn med Jenni, Perre och även Jim! Sen blev det mulet och i värsta fall har vi snart åskan över oss. I ännu värre fall betyder det att all elektronik ska vara uttragen ikväll och vi hamnar se Eurovision i Ipaden... skulle sänka fiilisen totalt. Mamma har lagat smörgåstårta som ska ätas samtidigt som vi sitter och hejar, och nej, det är inte ishockey jag pratar om nu. Nu ska jag göra en film!

Today is a good day

Publicerat 2013-05-18 klockan 12:18:54 (svensk tid)
Var och mini-shoppade till Salo igår med Jenni, och kom hem med en hög behövliga saker! Den nya Tiger butiken var awesome, där är verkligen allt helt äckligt billigt, skulle handlat ihjäl mig om jag inte skulle ha stoppat mig själv ifrån att köpa allt jag ville ha. Kunde ju verkligen inte motstå att köpa det gröna kondompaketet heller. (Ursäkta mig för att jag är fjortis och har med det på bild). Köpte också en pinsett som jag glömde lägga med på bilden. 2 JC toppar inhandlade och jag var verkligen i stort behov av dem! Scrubhandskar älskar jag, vem vill inte ha babyhud när man komer från duschen? Den vita bh'n ska jag ha till avslutningen. Bättre bild på avslutningsklänningen kommer innom 2 veckor när jag har den på mig! Jag älskar klänningen.
 
Jenni och Perre har övernattat här, och min hals är på bättringsvägen, även hostan! Ikväll är det Eurovision som gäller och har ingenting annan inplanerat idag. Det är ca. 25 grader ute, sommaren är äntligen här. Today is a good day!

Linda testar: Torrschampo

Publicerat 2013-05-16 klockan 21:08:44 (svensk tid)
Antar att ni alla har hört talas om torrschampo, och kanske tillochmed använder er av det. Alltså, det är en sprayburk som man sprayar vid hårbottnet, låter verka en minut och sedan har det sugit upp "fettet" från håret så att ditt hår ser så gott som rent ut! Perfekt när man försover sig tillexempel. Som namnet säger, det är ett schampo som man inte behöver vatten eller dusch till, en utmärkt uppfinning.
 
Jag införskaffade mig TRESemmé torrschampot förra veckan (Tipsare: Perre) och det fungerar verkligen! Håret ser verkligen mycket mycket renare ut och det är lätt och snabbt att använda, en bra plan B om man inte har tillgång till dusch. Kostade runt 7€ och är verkligen ett proffesionelt torrschampo som används även i frisörsalonger (eller ja, "erfarenheter från frisörsalonger runt om i världen" står det på flaskan) Det håller helt okej länge också, iallafall tills man får syn på en dusch, hehe. Jag rekomenderar verkligen detta!

Solnedgång I

Publicerat 2013-05-16 klockan 20:54:49 (svensk tid)

Picnik

Publicerat 2013-05-16 klockan 20:29:00 (svensk tid)
En lite föråldrad bild på Jenni. Har umgåtts i huvudsak med hon och Perre idag, inklusive lite andra människor! Avslutade dagen på en picnik på Padvastranden, underbart! Skulle kunna ha ledigt från sista lektionen imorgon men måste göra en uppgift som inte går att göra hemma, så det blir 3 lektioner för mig imorgon endå. Min hals har dessutom bara blivit värre och jag undrar verkligen hur den kommer kännas imorgon när jag vaknar, men det ska jag väl inte oroa mig för nu. Ärligt, vad har hänt med mitt immunförsvar??

Hey

Publicerat 2013-05-16 klockan 13:46:43 (svensk tid)
Sitter i datasalen och rättar gårdagens prov, och trots att vi knappt har börjat så vet jag att hälften av provet är underkänt, haha. Har en stor jävla knall på min hand av mina underliga utslag som jag får på sommaren, borde typ börja gå med vantar. En liten del av min dag har iallafall blivit räddad, får en lånebil så att jag kan ta mig till Tenala och vänta på skoterbrudarna och sen bär det av ner mot Bromarfbyn! Jag har inget minne av när jag senast var ute på byn, var verkligen länge sedan. Det ska bli riktigt trevligt!

Tack

Publicerat 2013-05-16 klockan 13:40:08 (svensk tid)
Ville bara tacka er allihopa, ni som läser min blogg! Jag drömmer om att läsarantalet ska fördubblas men man kan ju inte få allt som man vill. Har ett pinsamt lågt besöksantal här, men jag vill tacka er, mina trogna läsare som besöker min blogg så gott som varje dag, ni är underbara! Det är ju för er som jag skriver, hehe. Jag har fått massor med bloggpoäng pågrund av er, börjar närma mig 3000 nu, och innan sommarlovet hoppas jag att ni har hjälpt mig spräcka det sträcket! Har dessutom tjänat 1,30€ .....
 
 

Torsdag

Publicerat 2013-05-16 klockan 08:14:00 (svensk tid)
 
Jag hatar luftkonditioneringen i östra datasalen. Före vappen hade vi lektion där och kände hur iskall luft från fläkten i taket blåste ner på mig så att jag förvandlades till en levande isbit. Japp, och sen blev jag sjuk och fick världens hosta som ännu inte försvunnit. Igår hade vi igen lektion där, och imorse vaknade jag med ont i halsen och ännu värre hosta. Det gör inte precis dagen bättre. Kan man inte tänka lite på att det är kallt ute när sommaren bara har börjat? Man kan ju fan inte ha luftkonditioneringen på full effekt och sjuka ner sina elever. Jag har inte tid med att bli sjuk nu, jag ska vara frisk resten av skolåret, de några dagarna som är kvar.
 
Sitter på en obekväm soffa i skolan nu och har en ovanligt bad day, det är så jävla skitstil det som morsan gjorde. Fyfan. Nu när planerna krossades så har jag ingenting att göra, men ska iallafall försöka ta mig till byn ikväll med någon form av fordon. 

Fuck you

Publicerat 2013-05-16 klockan 06:44:38 (svensk tid)
Kl. är lite före 8 och snart bär det iväg till skolan. Idag blir det en dålig dag, och jag är arg. Så jääävla arg. Vaknade trots allt till underbart väder, och hoppeligen blir det en varmare dag än igår. Ikväll ska jag redigera bilderna så att dom kommer upp ikväll efter 6 tiden, iallafall en del av dem. Sköt om er♥

Snällt

Publicerat 2013-05-15 klockan 20:52:00 (svensk tid)
 Fyfan! Nu är jag verkligen så långt ifrån på gott humör som man kan komma! Jag orkar inte bli behandlat som en mindre värd person här hemma mera, det kommer aldrig ta slut. Mamma och pappa är liksom the bosses, dom får bestämma över precis allting, dom gnäller när man gör fel och själv är det ingen skillnad hur dom beter sig, dom får göra hur dom vill. Har faktiskt aldrig varit med om något liknande som det följande jag ska berätta: Morsan fick punktering idag, så nu tänker hon ta min bil imorgon. Ursäkta mig, men herregud. Om min bil har något fel säger hon direkt med sin irriterande glesa röst "Funkar inte bilen då stannar man hemma!". Precis ja ... gäller det inte en själv så är det helt ok att ta någon annans bil! Skulle ha varit mer okej om hon faktiskt hade frågat, men nej. För henne är det ju en självklarhet att bara ta det man vill ha och skita i vad konsekvenserna blir för andra! Imorgon var en sådan dag som jag börjar 10:15, och efteråt skulle jag träffa Jenni och Perre med sina skotrar i Tenala. Men skit i det då! SERIÖST? Det är så jävla skit gjort, jag har en bil, jag skulle använda den, jag kan för helvete inte hamna ta alla straff som morsan drar över sig! Det är inte okej att bara tänka vad som är bäst för en själv och så hamnar andra lida. Man kan fan inte först gå omkring och säga precis hur man ska göra, kommendera på mig, och sen bara skita i det och tänka på sig själv när något liknande händer åt sig själv ... jag trivs ta mig fan inte i närheten av någon i dethär huset mera!!
 

Livet som datanom

Publicerat 2013-05-15 klockan 08:39:26 (svensk tid)
Igen en gång sitter jag i skolan, idag är det mulet och kallt ute, och har sovit alldeles för lite inatt. Borde förbereda mig för att skriva tent i två timmar, men facebook och Candy Crusch lockar mera! Idag kommer jag kanske träffa Jenni i stan efter skolan och sen bär det av raka vägen hemmåt. Skönt att få sova några minuter längre imorgon när vi är lediga från första lektionen, ikväll ska jag gå extra tidigt och sova!!

Smile

Publicerat 2013-05-14 klockan 22:25:49 (svensk tid)
Imorse när jag vaknade hade jag en stark känsla av att denna dagen skulle bli bra, och det blev den! Tyvärr så har jag haft allt annat för mig än att redigera bilderna jag tog igår så dom kommer inte upp idag heller, sorry. Har varit underbart väder nästan hela dagen, förutom de lilla regnet som kom mot kvällssidan. Råkade få syn på Linda i Tenala så jag plockade upp henne, och vi umgicks sedan några timmar. Sen dess har jag läst på prov och gjort en film till min pojkvän som jag fortfarande inte kan sluta skratta åt ... problemet är att han inte ville se den, så jag är lite småsur på honom nu. Det var meningen att han skulle bli glad. Nu ska jag röra mig mot sängen, godnatt♥

That crazy thing

Publicerat 2013-05-14 klockan 06:22:19 (svensk tid)
Godmorgon! Om några minuter bär det av till skolan, min rygg är död efter hoppandet igår, annors tror jag att den här dagen har mycket att bjuda på. Vid 5 tiden rullar jag tillbaka in på gården och sen ska jag träffa Linda en stund, länge sen sist! Men nu är det skolan som gäller, pappa är ledig så jag får ta egen bil och även köra bror till bussen.Vädret är underbart, idag håller vi tummarna för att det är sol hela dagen!!
 

I still remember you

Publicerat 2013-05-13 klockan 21:10:21 (svensk tid)
Traskade iväg i Onepiece och converse (#sommar) till stranden med kameran hängandes runt halsen! Bilden ovan är tagen ifjol. Solen var fortfarande rätt högt upp på himmelen men jag bestämde mig för att sitta där tills den gick ner för att fånga solnedgången på bild. 2 timmar satt jag där på stranden och rensade tankarna lite, skulle man kunna säga. Tyvärr så är jag för lat för att redigera bilderna idag så dom kommer upp imorgonkväll istället när jag kommit hem och hunnit med allting annat! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Youtube händelserna och så hörs vi imorgon♥

Exotic & Relax

Publicerat 2013-05-13 klockan 19:06:37 (svensk tid)
Fick balsam och schampo av Jenni som hon snott från båten när hon kommit hem från Åland! Har nyss varit ute och lyckats få upp studsmattan så är ganska stolt över mig själv. Solen har kikat fram igen så nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra en liten promenad till stranden. Kameran är nästan livlös, men någon ynka bild skulle det väl bli. Måste även ringa till killen och berätta att jag inte våldgästar honom på fredag. Men nu blir det bestämt en promenix!

Parkbänk

Publicerat 2013-05-13 klockan 15:34:14 (svensk tid)
Sitter på en parkbänk i ekenäs, vi hade endast två lektioner idag. Den andra lektionen gick ut på att sitta på Baywatch med killarna från klassen, solen brände mitt hårbotten och har fått ytterligare några kliande utslag på handen. Sen fick vi plötsligt sluta, så vi behövde inte ha någon tredje lektion. Inga busspengar hem, så jag traskade till gammelmoster för att äta lite, senare stack hon på kalas så jag diskade lite och gick sedan ut. Som sagt så gick jag och satte mig på en parkbänk, och nu kommer det lite regn. Pappa kommer om 45 minuter! Ikväll blir det grillmat och istället för promenaden som jag pratade om så tänkte jag montera upp studsmattan, orkade aldrig göra det ifjol. Latade mig på studsmattan hos pojkvännen och fick lust att montera upp vår också! (Om det inte börjar regna mera vill säga)

It is summertime

Publicerat 2013-05-13 klockan 11:31:00 (svensk tid)
Sitter i skolan på matrast och har fått åka Corvette för första gången iår! Täcken på sommaren bara flyger fram när man minst anar det. Är tillbaka i skolan nu efter att ha haft fyra dagar ledigt, den där ledigheten behövdes verkligen, nu orkar jag nog dessa 14 skoldagar tills avslutningen och jag inte behöver tänka på skolan på ett par månader. Tänker ta en ordentlig promenad med kameran ikväll, nu kan man äntligen börja röra på sig lite mera när man inte fryser ihjäl när man är ute! Har två lektioner kvar och sedan slutar jag för dagen, kommer stanna hemma nästa helg trots att planerna var kyrkslätt och Borgbacken, ska istället aktivera mig riktigt ordentligt och sitta hemma och göra skoluppgifter, stortsäda husvagnen inför sommarlovet. Om en kvart sitter jag på lektion.

Monday morning

Publicerat 2013-05-13 klockan 08:22:50 (svensk tid)
Nu är måndagen här, och om 10 minuter ska jag starta iväg mot skolan. Idag är det mulet och säkerligen ganska kallt. Ska föra tillbaka bytesbilen och har nog ingenting annat för mig idag, Men för att jag nu inte ska behöva få brottom till skolan så ska jag ta och sticka iväg! Hörs när jag kommer hem (möjligtvis i skolan också)

Room tour

Publicerat 2013-05-12 klockan 21:51:19 (svensk tid)
 
vi

Morsdag

Publicerat 2013-05-12 klockan 21:19:00 (svensk tid)
Pappa lagade salladsportioner idag morsdagen till ära, innehållande räkor, ägg, tomat, majonäs och sallad! Hoppas att alla mammor har haft en bra dag, vädret har ju iallafall varit helt okej! Solen kom nämligen fram lite senare på eftermiddagen. Själv har jag städat mitt rum riktigt grundligt och satt sedan på stranden med Jenni och Perre i ett par timmar, sedan gick jag hem. Är inte ofta som jag går hem någonstans ifrån och det kändes underligt och trevligt på samma gång, hehe. Imorgon är det skola igen, en helt vanlig skolvecka denhär gången med fem skoldagar! 

It is not a sunny sunday

Publicerat 2013-05-12 klockan 13:27:51 (svensk tid)
Tre veckor skola kvar, sommarlovet är äckligt nära! Ska dra igång med städningen av rummet och packa upp mina två stora väskor så att jag kanske får syns på mitt torrshampo som är försvunnet! Köpte ett från Prisma i Torsdags och jag har ingen aning om vart det har försvunnit. Har iallafall testat det så bara jag hittar det så kommer det ett inlägg om det. Men nu ska jag umgås med dammsugaren!

Broken

Publicerat 2013-05-12 klockan 12:31:00 (svensk tid)
Såhär ser min mobil ut nu! Första mobilskärmen jag har krossat, och antagligen inte den sista heller. Det enda dåliga med Smartphones, den stora glasskärmen håller ingenting. Tappade den från fickan i asfalten och den landade med skärmen uppåt, så om kameran skulle ha spruckit skulle det vara förståeligt men hur skärmen kunde gå sådär mycket sönder av en sådan smäll förblir ett mysterium. Som tur så fungerar Smartphones precis lika bra med krossad ruta som med hel, enda problemet är att det kan vara svårt att se någonting. För er som undrar så kan jag berätta att tejpet är där för att det lossnar små glas flisor som är otroligt vassa. Ska fixa skärmen bara jag har blivit säkrare på hur man ska handskas med skrubmejseln för att få bort den gamla och dit en ny ... det är ju billigast att göra det själv!  MVH/ datanomen

Love is in the air

Publicerat 2013-05-12 klockan 11:52:00 (svensk tid)
Idag är det mammornas dag, och mitt morgonmål bestod av en episk ost och korv macka, ett glas grumligt vatten och en halv kopp kakao ... energy drinken ställde jag bara där för rolighetens skull. Har varit ett varv på kaffe till mormor och morfar, morsdagen till ära. I slutet av dagen ska jag även träffa Jenni och Perre och ha lite kvalitetstid med dem, det behövs verkligen! Dessutom så har sommaren försvunnit igen, det är mulet och bara 10 grader ...

Lite sen senast

Publicerat 2013-05-11 klockan 21:44:00 (svensk tid)
Här är nu en hög med bilder som är knäppta med mobilkameran under de senaste dagarna som jag har varit oaktiv här. Vi vann femkampen mot Gymnasiet, hur otroligt det än låter. Sen tog jag Perre med mig och körde till Kyrkslätt för att umgås med lite stadsbor i fyra dagar. Sommaren har visst kommit hit också, det säger mina utslag på händerna, kliar sådär somrigt. Har iallafall hunnit yra omkring i 6 timmar i kyrkslätt ensam med P, varit till huvudstaden och suttit på ett ungdomscafé och träffat lindansande superman, attakerande måsar, ätit alldeles för stora pizzor och hoppat trampolin eller bara suttit ute i solen / tagit somriga promenader trots att vi haft bil till hands - det är sommar ! (Sen kan vi ignorera det negativa: Har gjort av med för mycket pengar på tåg/glass/pizza och krossat skärmen på mobilen) Kom hem för ungefär 2 timmar sen och njuter nu av att det är ledigt ännu imorgon, yee♥ 


 

Flower power

Publicerat 2013-05-08 klockan 09:34:49 (svensk tid)
 
Har en halv lektion att inte göra någonting på, Perre är dessutom här och yrar omkring i skolan på sitt inträdesprov så träffade henne på rasten! Senare ska jag gå till butiken och sen blir det mat för att sedan stå på en läktare och vara hejarklack, super! Får dessutom sluta kl. 3 idag istället för 4! Det mesta är ganska positivt idag, förutom en liten detalj. Min bil startade inte imorse vilket utgjorde att jag nästan fick panik pågrund av att jag och Perre skulle till Kyrkslätt idag. Som tur får jag en lånebil! Men jag kommer aldrig förlåta min bil för detta ...

Blåbär

Publicerat 2013-05-07 klockan 20:08:39 (svensk tid)
Sitter och njuter av en skål med iskalla blåbär och Turkisk yoghurt, i hopp om att få lite sommarfeelis hitåt. Måste även skriva en liten grattis hälsning till favorit pojken som har blivit ett år äldre♥ (Han läser knappast) Klockan är 9, och ska fortsätta med min packning så att jag sedan kan krypa till sängs och somna tidigt ikväll som planerat. Med youtube framför fejset i sådär en halvtimme lär jag nog söva ner mig själv, godnatt!

Sommarkväll

Publicerat 2013-05-07 klockan 18:58:00 (svensk tid)
Tumblr_mkdsp8yuo91r0i9t4o1_500_largeLargeLarge
Andra dagen i veckan snart över, och precis som det var sagt så skulle det vara en väldigt varm vecka. Sommaren flyger emot oss och jag är inte ens redo ännu. Inlämningsuppgifterna tränger sig emellan och allt är allmänt stressigt nu på slutet i skolan. Jag kämpade med två uppgifter nyss och fick dem klara och inskickade innan jag stack till stranden med Jenni och låg där, precis som på sommaren. Förutom att vi hade vinterrockar på oss. Måste ännu hinna springa ut till husvagnen en sväng ikväll och packa två stora väskor. Lite ändringar i planerna har det blivit också, kommer hem på lördag istället för på söndag, och förhoppningsvis hinner vi göra ett besök till huvudstaden imorgon kväll, underbart!

Look of today

Publicerat 2013-05-07 klockan 06:13:00 (svensk tid)
Ska borsta tänderna och sedan dra iväg till skolan, och otroligt nog hann jag med att skriva ett inlägg också. Klockan är lite över 7, och idag kommer jag högst antagligen att träffa Linda i skolan eftersom att hon ska ha sitt inträdesprov idag! Solen lyser och vi har helt okej lektioner, idag blir en bra dag. När jag kommer hem måste jag packa ner allting jag behöver resten av veckan för som sagt så drar jag iväg med Perre till pojkarna!
 

God natt

Publicerat 2013-05-06 klockan 20:57:54 (svensk tid)
Nu ska jag locka på John blund och hoppas att jag sover gott inatt, av någon orsak så gör jag det nästan alltid ute i husvagnen, älskar att ha ett eget litet krypin! Och ja, är det någon annan än jag som tycker att jag ser ut som en femåring på bilderna här ovan? Det är iallafall mina godnatt bilder till er, sköt om er!
  

Make-up

Publicerat 2013-05-06 klockan 20:41:29 (svensk tid)
Städade min sminklåda riktigt ordentligt i söndags, och jag fick säga farväl och flera stycken torkade mascaror som nu ligger i soptunnan, och fick på det sättet bort det onödiga. Tror jag har lite bättre koll på vart jag har allting nu, började använda små lådor så att inte allt ligger huller om buller. Själva dammsugandet av rummet blev på hälft men sen när allting är riktigt klart så ska jag försöka göra en snabb roomtour på mitt lilla rum, blir antagligen nästa vecka!

Summertime

Publicerat 2013-05-06 klockan 20:28:10 (svensk tid)
Det känns verkligen som att sommaren är påväg då kan jag börja använda min blå-svarta basket jacka! Redan om två veckor tror jag att sommarfeelisen knackar på dörren. Spenderade dagen genom att sitta på bensinmacken med Jennifer och Perre (länkar till vänster i menyn) och sedan hämtade vi pappa från jobbet, och när jag kom hem hann jag ännu med att träffa Linda. Har haft en riktigt bra måndag, och just nu har jag mobilen på uppdatering och sen ska jag tassa ut till husvagnen!

#Information

Publicerat 2013-05-06 klockan 13:45:37 (svensk tid)
Tänkte komma med ett litet informations inlägg såhär i början på veckan (och en bild från i somras) Det ligger nämligen till så att jag har ganska fullt upp denhär veckan så det kommer bli brist på både bilder och text här om jag inte ger mig på att fixa lite tidsinställt. Imorgon fyller pojkvännen år så borde gå på stan och leta upp något fint åt honom (vilket jag är otroligt dålig på) Men det borde inte inverka på min bloggning. På onsdagen däremot så åker jag iväg till honom och kommer i princip att bo där resten av veckan. Tar med mig Pernilla och så umgås vi med hennes och hennes pojkvän också på kvällen. På onsdagen har vår skola även femkamp  mot gymnasiet här i stan så kommer inte heller befinna mig framför någon dator, istället kommer jag stå i en bollhall och agera som hejarklack! Now we are talking! Så ville bara meddela er omd etta så att ni är beredda på att uppdateringen kommer ligga på 0 från onsdag fram till söndagen någon gång. (Med lite tur kastar jag in något snabbt inlägg på Fredag förmiddag eftersom jag är i skolan normalt då)

Happy monday

Publicerat 2013-05-06 klockan 10:29:40 (svensk tid)
Sitter i skolan och programmerar en databas, och snart är det mat som gäller! Har sovit bra inatt och min hosta är påväg bort så tummen upp för denna måndag. Skönt med tre skoldagar tills vi har ledigt en dag, och sommarlovet närmar sig med stormsteg! Idag kändes det som rekordvarmt ute för iår också, tummen upp! (igen). Träffar mina två favoriter på stan efter skolan, så det kan nästan inte bli bättre än dethär. Hoppas ni har en lika förvånansvärt bra måndag som mig, så ska jag gå och få lite mat i magen!
 

Ivrig städare

Publicerat 2013-05-05 klockan 20:04:09 (svensk tid)
Sitter som bäst på en soptunna och bloggar, har städat i ett par timmar nu redan och har inte ens kommit halvvägs. Att storstäda tar en hel dag, jag måste bli bättre på att hålla ordning istället. Var idag till Skatafé och äta med pappa och bror, och nu har jag nyss ätit söndagens pizza som pappa lagar. Känner mig allt annat än healthy, men det gör jag ju aldrig. Ska väl städa klart nu så att jag överhuvudtaget blir klar ... och ja, bilderna beskriver min situation!
 
 

Sunshine

Publicerat 2013-05-05 klockan 11:27:34 (svensk tid)
Nu har jag sovit 9 underbara timmar, och vaknade till solsken (och blåst). Ligger fortfarande i husvagnen och njuter av söndagen! Har inga planer för idag men jag tror att jag ska städa mitt rum riktigt ordentligt bara jag har orkat mig upp härifrån. Känner mig tjock när jag ligger här och livnär mig på Coca-cola mitt på dagen. Ursäkta för kvalitén på bilden som är tagen med Ipaden, måste börja fotografera ordentligare bilder åt er. Hoppas ni har en bra dag!

Tre från instagram

Publicerat 2013-05-04 klockan 22:51:46 (svensk tid)
 
Ph 1: Imorse, som ni säkert kan förstå genom att se mitt fina face, även en nördade PBC i bakgrunden, höhö.
Ph 2: Jag med den såkallade @Jackeswagboy ! För en vecka sedan. Mitt hår var.... lockigt.
Ph 3: Valborg! PBC och Jenniyologirl, när vi nyss kommit hem från Hangö tror jag.
 
Hej! Klockan är midnatt och jag ska ta med mig mitt favorittäcke under armen och två kuddar under den andra och traska ut i mörknet till husvagnen för att se en film och bara tänka på att jag ska få sova länge imorgon, lovely! Söndagen till ära så får man faktiskt sova bort halva dagen utan att känna sig förfärlig. Önskar er alla en trevlig morgondag och jag lovar att blogga när jag har vakmat upp från min behövliga skönhetssömn, godnatt!
 

Ny design

Publicerat 2013-05-04 klockan 18:43:03 (svensk tid)
Nu får ni alla berätta för mig vad ni tycker om den nuvarande designen (tryck f5, ifall ni inte ser den). Tyckte själv att det blev en rätt stor förändring, och kommer säkert upptäcka småfel ännu ikväll så korrigering kommer säkert också. Bloggen är fortfarande lika bred som förut, endast den vita bakgrunden som jag alltid har haft i inläggen som är borta, och har hamnar som bakgrund på hela bloggen, ville testa något nytt! Som sagt, nu vill jag att ni säger vad ni tycker om detta. Jag är ingen bra designer och tänkte inte skryta, men blev faktiskt riktigt nöjd. Headern är bara tillfällig eftersom jag behöver nya bilder, så det får bli försommarens projekt när man kan vara ute och photoshoota utan att frysa ihjäl. 

The housevagn

Publicerat 2013-05-04 klockan 14:49:25 (svensk tid)
Så blev det en kväll med flickorna i Jennis husvagn, det var länge sen sist! Vi tillbringade hela kvällen precis som på bilden, och idag öppnade Skatafé vilket utgjorde att det var ett måste att fara dit och äta sig fet, det hade vi planerat redan sen början på våren. Det kom också några andra personer med oss så vi blev ett riktigt mopedgäng. Nu har Jenni och Perre rest iväg hemmåt och jag sitter här i min ensamhet och vet precis vad jag ska göra nu. Börja designa om min blogg.

Beep beep

Publicerat 2013-05-03 klockan 12:58:57 (svensk tid)
Väntar på att få sluta och när läraren ger lov till det så kommer jag att rusa härifrån som en idiot mot bussen. Får vi inte sluta tidigare idag så måste jag sätta lite speed på så att jag inte missar den, det är nämligen så att vi oftast brukar få sluta en kvart tidigare men jag har på känn att det inte går idag för att läraren verkar inte veta om att det är fredag, typiskt. Jag har visserligen en kvart på mig att gå till bussen, men jag måste stanna och hosta efter varje meter så det kommer väl ta sådä en halvtimme, typ. Vanligtvis tar det 10 minuter. Får iallafall umgås med Jenni och Perre halva bussresan och det är väl det enda positiva med denhär fredagen. Nej för det är det faktiskt inte, det andra positiva är att jag är frisk. (Eller ja, någolunda, jag är visserligen snorig, täpt och hostar ihjäl mig) Men huvudsaken är ju att det är fredag och nästa veckan kommer bli treeevlig!

Yo dude

Publicerat 2013-05-03 klockan 08:28:12 (svensk tid)
Fick sällskap på byn igår av en frän person och två ofräna, hehe. Vad vi gjorde is jag inte gå in mera på, men var ungefär en timme ute. När jag kom hem slängde jag i min en burana och såg en film, och när filmen var slut så hade buranan verkat till 100% och all energi som jag inte hade kunnat göra mig av med på två dar kom plötsligt till mig som ett stjärnskott från yttre rymden, var underbart att känna sig lite levande igen. Så jags tack ut med Linda, vi diskuterade barndoms minnen och hem kom jag vid 10 tiden. Somnade trots allt först vid midnatt och vaknade flera gånger under natten av att min katt låg på olika obekväma ställen i närheten av mitt face, och dessutom kurrade hennes mage så otroligt att jag hade svårt att få sömn. Nu sitter jag på lektion och fyller i skatte papper och sådant vuxet och tråkigt, som tur så slutar vi 2 idag! Hade helt glömt bort att det är fredag så jag hade förberett mig på en lång dag, och sen upptäckte jag att vi bara har tre lektioner. För engångs skull så har jag ingen aning om vad som händer idag, eller imorgon, eller på söndag. Det är den första helgen på väääldigt länge då jag inte har planerat in något, men det dyker säkert upp någon spontan grej ännu! Nu när jag äntligen är frisk så ska jag inte ligga hemma, en kväll är okej, men blir det två kvällar så får jag något fel och exploderar.

Gud har hört min röst

Publicerat 2013-05-02 klockan 13:32:34 (svensk tid)
Rätt som det var så säger läraren dom där magiska orden som lyder "nu är det tyvärr så...". Även fast det låter negativt så vet vi ju alla att det är en av de bästa sakerna en lärare kan säga, eftersom att meningen fortsätter "så ska jag på ett läkarbesök så ni får fara hem och lägga er på soffan två timmar tidigare idag", så nu sitter jag i bussen och bloggar med mina sista procenters Ipad batterier! Två timmar tidigare är passligt så att jag hinner med  bussen till Bromarf. Tyvärr så måste jag istället vänta en timme i byn på att mamma slutar så att jag slipper hem, men det är endå mycket bättre än att vänta i stan till kvart över 5 som blir minst en timme och en kvart. Jag har annors snorat, nyst, frusit och hostat mig egenom dagen i skolan, och som grädde på moset så lider jag nu av huvudvärl, men sånt är ju livet när man är sjuk.

Fuck this day

Publicerat 2013-05-02 klockan 07:39:07 (svensk tid)
Nu är jag i skolan, när jag vaknade mådde jag bättre än igår, men nu känner jag mig mer död än levande. Mår pyton, fryser och det sticker i hela kroppen och jag vill sova. Men i skolan är jag, jag ska kämpa mig egenom dessa två dagar. Har inte mätt feber men igårkväll så tror jag faktiskt att jag hade det. Så nuförtiden är jag en sjuklning, woopwoop. Kommer bli jobbigare än vanligt att hänga med på lektion, men som tur så har jag ingen fläkt ovanför mig. Det var nämligen fläkten i andra datasalen som gjorde mig sjuk, en jävla luftkonditionering som blåse iskall luft på mig nästan en hel dag. Underbart.

Orginal vappen

Publicerat 2013-05-01 klockan 18:32:59 (svensk tid)
Nu har äkta vappen firats, vi firar vappen två gånger pågrund av att första gången kan även stadsborna vara med, och nu riktiga vappen firade jag med bara Jenni och Perre, det var awesome! Berättar snabbt om hur vi firade, bilderna förklarar ju en del. Vi började fira genom att köra iväg mot Hangö, och konstaterade att det var väldigt råddig plats. Vi började med att köra omkring för att leta upp Alko. Det gick ju inte. Ingen av oss känner nämligen till Hangö... så det slutade med att vi var tvugna att googla, och hittade tillslut fram. Följande punkt var Koti Pizza, och det visste Jenni var det borde ha varit. Men nej, det hade stängt och fanns inte kvar mera alls, så vi stack istället till Nadin och åt pizza och kycklingsallad! Vi bosatte oss på ett berg vid vattentornet och då upptäckte vi följande tabbe: Korköppnare. Den storyn fick dock ett trevligt slut, och slutligen landade vi på ett Café där jag åt världens barnsligaste glass innehållande nalle-godis. Vi åkte hem till mig med dundrande musik och såg 24 hjortar, och sen landade vi i min husvagn och chillade där tills det blev mörkt och då for vi i badtunnan där det var 40 grader, och där satt vi i nästan 3 timmar och sen skulle vi se en film men alla somnade förutom Perre. Imorse vaknade jag och upptäckte att jag hade dragit på mig en helvetes förkylning, fyfan. Jag hatar att vara sjuk, som ni antagligen har fattat vid dethär laget. Det otroliga är att jag var sjuk för typ en månad sen, och nu är jag sjuk igen, och jag brukar aldrig aldrig aallldrig blir sjuk. Så fuck off. Idag har vi varit på picnik och sen bara ruttnat i husvagnen. Jag lyckades somna lite för att jag trodde att mitt huvud skulle explodera, och sen gick vi ut i det vakra vädret så att jag skulle piggna till lite.
 
Nu så sitter jag här och snörvlar, hostar och snorar som om jag skulle få betalt för det. Pratar även med P i telefonen och senare ska jag se på film och ta det så lugnt att jag är frisk som ett nöt imorgon. Jag tänker inte bli hemma från skolan, jag har två skoldagar kvar denhär veckan, och jag ska fara till skolan imorgon fast jag har 100 grader feber och tillochmed om jag vore död. Måste anlita någon som tar mitt lik till skolan. Nu blir det film, och alla ska hålla tummarna för att jag är frisk så snart som möjligt.