The Instagram TAG

Publicerat 2015-06-30 klockan 17:10:47 (svensk tid)

1.     Vad är ditt instagram namn? - Lindaleskandra, som är mitt användarnamn så gott som överallt ... jag är enformig och saknar fantasi!

2.     När skaffade du instagram? - Det vet jag inte, men ungefär för 162 veckor sedan, då lade jag upp min första bild, men jag vet inte om jag lade upp den samma dag som jag skaffade Instagram...

3.     Vilken var den första bilden du lade upp? - En väldigt tråkig bild, tror att det bara var en testbild, för det finns ingen point med den alls!

 

4.     Hur ofta lägger du upp bilder? - Nuförtiden väldigt sällan.. men enligt min "Instagram statistik app" så står det 1,6 foton per vecka. Det har sjunkigt extremt.. I'm sorry! (Appen heter Följare +, ifall nån undrar)

5.     Vilket är ditt värsta foto? - Ja, kanske det som är här ovan... det är iallafall ett av de värsta. Annars så hatar jag också alla bilder som jag har lagt upp med ipaden, eftersom att då jag skaffade Instagram så gjorde jag det på iPaden för jag hade ingen smartphone, och ipaden har så otroligt dålig kamera. Finns säkert också någon selfie som jag ångrar. Men ja, för att inte vara så tråkig så lägger jag upp ett exempel här på en hemsk bild, det kom upp smutsvatten i köket...

 

6.     Vilken bild fick flest likes? - Haha, det var faktiskt en bild jag hittade på nätet på Justin Bieber ... därför kommer jag inte lägga upp den här, jag har ju inte fotat den själv eller så, hehhe.

7.     Varför skaffade du instagram? - För att det var en grej som blev hypad och som alla i min ålder skaffade. Så är det ju kul att lägga upp bilder och se andras också! 

8.     Vilka typer av konton följer du? - Jag följer sådana som jag känner/vet vem är ifall dom är intressanta. Några Youtubers följer jag också, jag följer knappt några random människor alls!

9.     Är din instagram privat eller öppen? - Den är öppen, så bara att gå in och stalka! 

10.  Vilken är din favorit bild? - Att välja EN bild av alla mina 766 som jag har lagt upp, är väääldigt svårt. Då jag snabbt scrollade egenom mitt flöde så hittade jag dock 5 styckna som jag kanske favoritiserar lite, så därför smäller jag in alla här!

Viss, kvalitén är dålig, men det är den på de flesta bilderna då min kamera inte är riktigt super. Här är iallafall en oldshool bild som jag gillar lite extra.
 
Solnedgång och vattenslipade berg
 
Elvis
 
Min saknade Pärla
 
Grekland.. jag saknar den resan så !
 

11.  Vilken är din senaste bild?

 
12.  Vilka typer av bilder lägger du upp? - Lite olika ... men mest selfies, matbilder och ja, detdär vanliga liksom

BikBok Wanties

Publicerat 2015-06-30 klockan 15:52:43 (svensk tid)
 

En liten uppdatering

Publicerat 2015-06-29 klockan 20:07:10 (svensk tid)

Tänkte ta och höra av mig lite och skriva en liten update! Dagarna har bestått av jobb vilket har resulterat till at det har varit väldigt dött här, av den orsaken att jag själv har varit mer eller mindre död då jag kommer hem från jobbet. Speciellt i fredags då jag hade den värsta huvudvärken jag någonsin haft, och låg på sängen och mer eller mindre grät hela kvällen. Lördagen var också rätt kass. Idag däremot så mår jag bra, vilket inte händer speciellt ofta. I söndags blev det sommar påriktigt!! Var ute i solen en del av dagen och solutslagen kom som på beställning. Haha, nej men sommaren är inte ordentlig om jag inte får utslag. Idag blev det ÄNNU mer sommar, och jag gick till jobbet för försa gången utan rock. Nu har jag två lediga dagar framför mej, och hoppas hoppas på att det blir fint väder. Isåfall ska jag sola så att jag kanske blir lite brun nu. Imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt och sedan umgås med Linda!

Nu däremot, ska jag ta ansiktsmask och krypa ner under täcket och se serie, har bara några avsnitt kvar och ska försöka hinna se klart serien denhär veckan! (Jag ska såklart tvätta bort ansiktsmasken före jag kryper ner under täcket, ifall ni undrar. Fniss)

Moto Jacket, Chiquelle

Publicerat 2015-06-24 klockan 11:57:09 (svensk tid)
Jackan hittas HÄR.

Bloggutmaning

Publicerat 2015-06-23 klockan 21:01:00 (svensk tid)
Tänkte ta och utmana mig själv lite med en såkallad bloggutmaning jag hittat. Vet inte hur mycket utmaning det kommer bli men iallafall. Jag gillar att fylla i listor, som ni kanske har märkt hehe, försöker dock inte att göra dte så ofta för det känns som att alla andra tycker att det är tråkigt. Vad tycker ni egentligen? Själv så gillar jag att läsa andras listor, förståss beroende på vad de handlar om. En liten lista får avrunda min kväll, sen ska jag krypa ner under täcket! 
 

1.Vilken mat äter du ofta? - Pizza äter jag varje onsdag, och så äter jag köttbullar med makaroni ganska ofta också eftersom att det ju är så billigt. Nu då jag jobbar så äter jag även korvstroganoff ofta, eftersom att det är så lätt att spara och äta flera dagar i rad då jag kommer hem på matrasten för att äta.

 

2.När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut? - Jag dukar såklart bort mitt eget, och har inget emot att duka bort andras heller faktiskt. Men ja, de kalas jag har varit på så har nog oftast alla tagit bort sitt eget och ingen har egentligen bara suttit och glott, haha.

 

3.Var sitter du helst när du bloggar? - Vid min dator, endast för att jag är så otroligt van med mitt tangentbord, hehe. Men gillar också att ligga i sängen och mobilblogga!

 

4.Köper du ofta triss? - Nej, jag har faktiskt aldrig köpt.. låter som att ALLA gör det på frågan, så kanske jag är lite udda då? Fniss.

 

5.Vilket land eller stad har varit din bästa semester? - Jag har varit totalt på 3 semestrar, och alla var sååå bra! Hade säkert haft någon favorit om jag varit på ca. 20 olika, men att välja mellan 3 är riktigt svårt. Antingen den senaste eller den nästsenaste, endast för att jag knappt minns den första för att det var så länge sen!

 

6.Vilken tv-kanal tittar du mest på? - OM jag tittar på TV, vilket jag nästan aldrig gör så är det nog SVT World som gäller. Bara för att dom pratar svenska! (Har dock även en åländsk kanal, men det kommer aldrig något intressant där)

 


 

 


Serienörd

Publicerat 2015-06-23 klockan 16:36:00 (svensk tid)
 
 
Jag är en serienörd, även fast jag inte precis är beroende och kan behärska mig. Jag älskar att kolla på serier och ser oftare på serier än vad jag ser på film.Tyvärr så är jag väldigt dålig på att se på fler än en serie samtidigt, och ibland så råkar det sig så att man bara börjar på en ny innan man sett klart den förra. Dåå blir det tragiskt, för jag lämnar aldrig en serie mitt i, utan jag måste se den klar. Skitsamma.
 
Just nu ser jag på tre serier, såklart OITNB (Orange is the new black) som kom ut med ny säsong för ett par veckor sedan, som de flesta nog säkert redan har sett klart, haha. Är dock inte alls få förtjust i tredje säsongen, känns som att det inte händer något. Andra tyckte jag däremot att var riktigt bra!
 
 
 
En annan serie är Pretty Little Liars, började se på den förra sommaren under sommarlovet så att jag skulle ha något att göra. Trodde inte jag skulle gilla den, men eftersom den var väldigt populär så gav jag den en chans. Jag gillade den, och nu är det omöjligt att sluta se före jag vet vem A är. Japp! Började faktiskt först idag att se på nya, sjätte, säsongen, fast den varit ute i flera veckor nu redan. 
 
 
 
Och, nu en som jag antar att många var förhäxade av 2008.. eller när det var. Jag menar Andra Avenyn,jag minns att den gick på tv när jag var mindre och många pratade om den, jag själv var inte så intresserad av serier då så det blev aldrig av att se den faktiskt. Första gången såg jag den för ca. 2-3 år sedan, och nu är jag på min andra omgång, ganska på slutrakan. Jag har något lite extra för Svenska serier, och vågar påstå att detta är min favoritserie!
 
 
Ja, dessa tre är det som jag just nu följer/ser på. Sen så har jag ju sett på Svensson Svensson, Paradise hotel Sverige, Ex on the beach, Welcome to sweden, 30 grader i februari, Solsidan, Medicin mannen, Awkward, En fyra för tre och Skärgårdsdoktorn. Med mera .. detta var iallafall dem som jag kom på nu. Inlägget hade blivit för långt så tänkte att jag bara skriver lite om de tre som jag just nu ser på...

Ledig tisdag

Publicerat 2015-06-23 klockan 11:53:23 (svensk tid)

Först och främst så måste jag visa en bild på min blomma. Fick två blommor av mormor för ungefär ett år sedan, och jag visste inte ens att dom kunde börja blomma. Men ja, plötsligt så var dte något stort och oranget där, bara på ena men endå. What liksom? Den blomman som började blomma har dock varit väldigt törstig på senaste tiden och jag har hält litervis med vatten, den har druckit dubbelt så mycket som den andra som inte har blomma. Jaja, jag blev iallafall fövånad över att det plötsligt ploppade fram en blomma!
 

Hej på er! Idag är det dag 1/2 ledig dag, och hade redan bestämt mig för att gå ut och gå direkt jag vaknade imorse. Nå, eftersom jag steg upp tidigt igår så hade jag en hel del sömn att sova in inatt så vaknade först 09:35. Sen är jag väldigt trög på morgonen också. Hursomhelst så gick jag en lång promenad, eller jag tror att det kunde kallas power walk, för att vara mig så hade jag jäkligt med fart på. Gick i en timme och fem minuter, 6,58 km. Vilket jag tycker att är enormt jäkla bra så jag är riktigt stolt över mig själv. Var halvdöd då jag kom hem och genomsvettig. Jävlar vad bra jag var endå!
 
Nu ska jag ta itu med mina gummiband, försöker hitta ett sätt att förvara dem så det inte är så behändigt att plocka direkt från påsen heller. Dom faller lätt ut och så har jag dem över hela lägenheten.

Mysiga hem

Publicerat 2015-06-23 klockan 11:41:00 (svensk tid)
Detta må vara en riktigt försenat inlägg, men har inte haft tid och även när jag haft det så har jag inte tänkt på det. Iallafall, fick ett presentkort till dimissionspresent, ett presentkort till Mysiga hem, som är en inrednings och presentaffär. Måste bara säga att jag älskar den affären för att allting är så sjukt fint! Jag hade såklart stora problem med att välja vad som skulle få följa med mig hem, kunde ju inte köpa allt... hehe. Nå, efter att ha gått runt i affären i säkert en timme och kollat på allting minst 3 gånger, så bestämde jag mig för prydnadsfyren, måsen, love-bokstäverna och en stor Lexington Kaffekopp! Jag är förälskad i den, den är så perfekt! Har tyvärr ingen koll på priserna, men allt tillsammans blev ungefär 46-47€, då det blev 3 och någonting kvar på presentkortet.

Söndagens solnedgång

Publicerat 2015-06-22 klockan 21:43:00 (svensk tid)
I söndags så kände jag mig tvungen till att fånga solnedgången på bild, och även måssamlingen på taket. Måsarna samlas där varje kväll, dom njuter väl av solnedgången antar jag. Passar mig bra, då kan jag njuta av måsarna, mås är faktiskt ett av mina favoritdjur, tro det eller ej, jag älskar måsar. Trots att det var tack vare en argsint mås som min mobil fick spräckt skärm förra sommaren. Tur att inte alla måsar är lika argsinta.
 
Det var alltså en mås med ungar, och jag råkade gå förbi lite för nära, så måsen började jaga mig och gjorde attackliknande rörelser, och jag hann inte tänka efter att jag hade mobilen i fickan på mina lösa byxor, så jag började springa iväg från måsen och mobilen flög såklart ur fickan och landade på asfalten. Kan säga att jag i några veckor efter det inte gillade måsar lika mycket mera, men det gick snabbt över.

Paket på posten

Publicerat 2015-06-22 klockan 17:33:48 (svensk tid)
Jess! Mina efterlängtade gummiband kom till posten idag, jag hade tappat hoppet så jag blev nästan lycklig av detta. Hade ju enorma problem med att dom hade blivit i tullen som ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om, men Daniel lyckades hjälpa mig med det.
Nu har jag mina gummiband! Kunde inte komma mer lämpligt, har två dagar ledigt nu så kommer iallafall veta vad jag ska sysselsätta mig med. Just nu är jag tyvärr alldeles för trött för att orka, men imorgon, då jävlar! 7800 st. gummiband totalt, och ni nu som undrar vad fasen jag ska göra med dessa, så är svaret armband!
 
Ps. Med tanke på att jag är ledig nu två dagar framöver så hinner jag ge mer tid åt bloggen också!

En dålig dag

Publicerat 2015-06-17 klockan 21:03:23 (svensk tid)

Ja mina kära små vänner, igår var jag glad och skrev ett glatt inlägg, idag är det raka motsatsen. För det första så var jag väldigt trött, jag höll på att gäspa ihjäl mig på jobbet och kändes som att allt jag gjorde blev dåligt. Prestationsångesten på topp och huvudvärk, suck. 

För ganska exakt en månad sedan så beställde jag gummiband för att kunna göra loomarmband, ni kanske minns att jag skrev ett litet inlägg om det. Paketet har ännu inte kommit, så imorse skrev jag ett meddelande till sidan därifrån jag beställde. Har beställd tidigare därifrån också, och då har det inte varit några problem. Nåväl, då jag kom hem så hade jag fått ett brev hem där det stod typ att paketet hade blivit i tullen och jag var tvungen att betala någon extra avgift och skatt, annors skulle det inte skickas vidare. Detta kunde man göra på nätet, så det har jag FÖRSÖKT göra nu i ungefär 2 timmar utan att lyckas. Det började bra, identifierade mig med bankkoder och fyllde sedan i allt som efterfrågades, tills det var dags att fylla i varunummret. Jag letade upp det varunummret som kom närmast gummiband, då jag inte hittade någon nummer för exakt gummiband, så tog en nummer för gummirep istället. Nej, det fungerade inte, utan det stod bara att varunummret var fel. Jag sökte vidare efter en annan gummirelaterad nummer, men vilken nummer jag än använde så fungerade det inte. Det stod att varunummret var fel. Jag antar att jag har väldigt dåliga nerver och överreagerar, men fyfan så förbannad jag är! Hur jävla svårt ska de va, kan dom dit på tullen inte bara skicka en räkning?? Jag är så frustrerad och stressad och känner att jag verkligen inte mår bra nu. Jag är så jäkla irriterad på att precis ALLTING jag gör misslyckas, jag är verkligen värdelös. Jag beställde fan gummiband, det kan väl inte vara så jäkla mycket svårare för gummiband att komma genom tullen än vad det var för iphoneskalen jag tidigare beställd?? Åååh! Hoppas verkligen på att morgondagen blir bra, sedan är det tre dagar ledigt vilket kommer kännas skönt. 

Jag ska fan kräva tillbaka pengarna för gummibanden som jag betalade för en hel jäkla månad sedan och inte ens fått ännu. Tänker aldrig mera beställa något därifrån, ALDRIG MERA I MITT LIV. Dessutom så är det jäkligt synd för jag har varit supertaggad på att få hem dem, har räknat dagarna. Att sitta och göra armband är verkligen som terapi för mig, och mina förra gummiband är alla använda. Men nej, tyvärr så är det tydligen svårt att beställa gummiband från kina. Förlåt att jag klagar, men jag har en sån fruktansvärt dålig dag och jag känner mig så misslyckad och typ efterbliven. Vet inte varför men det bara är så. Jag har alltid problem med precis allting, hela livet känns som en plåga och jag är så jäkla trött!! Ok att betala tullavgift, men inte ok att det inte fungerar eller att jag inte förstår mig på det. Måste allting vara så jäkla svårt?? 
Väntar med spänning med och se vad jag får för svar när jag frågade varför mitt paket inte har kommit. Nu så vet jag ju visserligen, men jag har väl kanske en svag förväntning och hoppas på att dom skickar om allting och att det andra gången INTE fastnar i tullen.

Nu jävlar ska jag läsa min SOLO-tidning som kom idag så att jag kanske lugnar ner mig lite, och sen ska jag sova bort allting, och imorgon ska det vara en sådan bra dag som det var igår. Godnatt!

En otroligt bra dag

Publicerat 2015-06-16 klockan 22:49:00 (svensk tid)
Idag har jag haft en riktigt jäkla bra dag! Känner att jag vill skriva av mig lite positivt här nu.

För det första; Fick min jacka från Chiquelle idag, pappa hämtade den imorse, och den är så underbar. Kan knappt förstå att jag verkligen har den nu, den är helt perfekt! Det kommer att skapas kärlek mellan den och mig, har inte använt den ännu då jag inte kan ha den på till jobbet, den skulle bli otroligt smutsig, att arbeta i läderjacka är inte det bästa då jag håller på med blommor och mylla. Jackan var inte det enda positiva heller, måste nästan erkänna att det som var ännu lite bättre än den var faktiskt att idag var en mirakulös dag, jag jobbade hela dagen utan huvudvärk!! Ni förstår kanske inte, men huvudvärken kommer ALLTID efter 3-4 timmars jobb. Att den inte kom idag är ett mirakel som sagt. Det var så roligt att arbeta idag pågrund av det, jag kände en glädje som jag inte ens minns när jag känt tidigare - Den huvudvärkslösa gläden som var otroligt efterfrågad. Jag fixade två planteringar också som jag blev väldigt nöjd med! 

Att huvudvärken var borta just idag var riktigt perfekt, då jag var tvungen att laga mat då jag kom hem kl. 18:30, så att jag har något att springa hem och äta imorgon på matrasten. Så skönt att inte behöva börja laga mat imorgonbitti istället! Jag jobbar kväll så har sovmorgon, vilket jag också är tacksam över. Behöver då inte stressa mig till sängs och sömns, och vakna tröttnpå morgonen. Nu kan jag ta det lugnt, somna fast kl. 01:00 och endå känna mig utvilad imorgon. 

Ja, jag har haft en bra dag!

En selfie

Publicerat 2015-06-15 klockan 17:51:02 (svensk tid)

Känns som att det var längesen jag lade upp en selfie, könde att det kanske var dags nu igen, hehe. Denna är från imorse, trött var jag, men har en bra hairday idag så. Har haft jobb hela dagen idag, och jobb tre dagar till nu. Skönt med bara fyra dagars vecka då det är midsommar på fredag som ni nog säkerligen alla vet. Midsommarplaner har jag över huvudtaget inte alls, tycker att det är jobbigt att veta vad man ska göra på midsommaren. Förra året gjorde jag inget speciellt, och blir väl så nu iår också verkar det som. Stör inte mig alls, är ju bara skönt att inte ha några planer och bara göra så gott som ingenting. Något ska jag väl nog hitta på, men tror inte att det blir något speciellt.

Hoppas att ni alla haft en bra måndag, och får en bra fortsättning på den, och veckan. Vad gör ni på midsommaren?

Helg

Publicerat 2015-06-13 klockan 23:33:59 (svensk tid)

Kan vi börja med att prata om den gigantiska bolognese-pizzan jag åt på Harolds tidigare idag? Malettkött, ananas och ost är mina absoluta favorit ingredienser på Pizza, och är ännu mätt trots att det var nästan 10 timmar sedan. 

Nu är det lördag, fast egentligen söndag då klockan är 00:30. Vi håller på att se på FAF7, men då jag råkade somna så är jag inte så intresserad av slutet.

Ja, har inget mera att skriva ner här tyvärr. Ville väl egentligen bara prata om min pizza HAHAH.

Städa, städa, städa...

Publicerat 2015-06-12 klockan 10:06:32 (svensk tid)
Jag är mer eller mindre galen kanske, men jag kan verkligen inte sluta städa. Jag få inte ro om allt inte är tiptop här hemma, och även fast det är det så funderar jag alltid på vad som skulle kunna göras. Igår till exempel, så skulle jag diska och när jag hade gjort det så fick jag för mig att hela diskbordet skulle behöva skuras, så där stod jag och skurade med skursvamp och diskmedel. Kanske inte så stor grej egentligen, men ja. Idag skulle jag byta roskispåsa och så slutade med att jag rengjorde hela skåpdörren och hyllorna på insidan. Fast kanske det är bra att jag är så, det är ju iallafall aldrig smutisigt här så länge iallafall. Jag vill dock inte kalla mig pedant, för jag har inte alltid ordning runt mig, till exempel mina byrålodor är alltid kaos, och även mitt klädskåp. Det är visserligen sådant som inte syns från utsidan då lådorna är stängda så det kanske är därför som jag inte bryr mig.
 
Tycker endå inte att jag överdriver, för jag städar ju bara det som behövs städas, det är mest det hur jag inte kan behärska det, sängen måste va bäddad, diskbordet måste vara tomt, annors får jag inte ro, kan inte njuta av min tillvaro om man säger så. Känner hur det spritter i kroppen och kan tillochmed bli på otroligt dåligt humör om det är oreda. Jag vet inte, jag gillar att ordna saker, göra det fint kring mig, men den delen av städningen som handlar om att skura, diska, torka damm och sådant gillar jag inte alls. Men det gör väl ingen. Det var en tid som jag försökte att låta bli, att låta disken stå en dag till, att låta sängen vara obäddad en dag, och det gick väl relativt bra. Men till slut så var jag såklart tvungen att städa, och det var skönt. Jag blir väl på något sätt bekräftad av mig själv då jag städar ... för det är ju ingen annan än jag som märker. Jag kan inte sluta städa.

Summer outfit collage

Publicerat 2015-06-11 klockan 16:46:00 (svensk tid)
 Här är collaget som jag pratade om att jag skulle publicera i förra inlägget som handlade om Polyvore appen. Detta är en simpel outfit som passar en vanlig sommardag, vad tycks?
Summer15
 

Chicwish pink tank
€30 - chicwish.com

Distressed shorts
€19 - lucluc.com

Wet Seal crochet flat
€18 - wetseal.com

Ivory handbag
€32 - lulus.com

Michael Kors steel watch
€265 - monnierfreres.com

Yellow gold jewelry
maisonbirks.com

18 karat gold jewelry
€1.495 - tiffany.co.uk

Forever 21 wide hat
€13 - forever21.com

Kate Spade tech accessory
€36 - couture.zappos.com

Pink flower hair accessory
€3,39 - colettehayman.com.au

Ray-Ban Wayfarer Plastic Sunglasses
€100 - bergdorfgoodman.com

Cheek bronzer
€27 - toofaced.com

Pale pink lipstick
€5,33 - 2020ave.com


App tips: Polyvore

Publicerat 2015-06-11 klockan 12:43:38 (svensk tid)
Nu tänker jag tipsa som en app som jag använt mer eller mindre under två år, det var ursprungligen av Jenni som jag fick höra om appen då hon använde den. Appen jag pratar om är alltå Polyvore viket ni högst antagligen redan har listat ut själva! Går även att använda den direkt på datorn, klicka på länken. 
 
Vad gör man med appen?
Med Polyvore så kan du skapa dina egna collage med först och främst kläder, smink, möbler och accesoarer. Att skapa outfits med appen är det som jag använder den mest till, men man kan även hitta allt möjligt annat via sökfältet. Du skapar alltå ett collage genom att antingen välja från kategorierna, då finns det till exempel:
Tops, Dresses, Jeans, Shorts, Bags, Jewelry, Beauty, för dem som är ute efter att göra ett fashion collage.
Chairs, Tables, Beds, Lighting, Dinning, Bath, Rugs, Decor för dem som vill göra ett home collage.
Man kan såklart blanda ihop allting också ifall man vill! Sedan kan man lägga till ramar, text och annan dekoration till collaget. För inte alls så längesedan så kom det även en ny kategori till fashion sidan, nämligen Plus size som jag tycker att är väldigt trevligt gjort av Polyvore. Vem känner inte igen sig att alla kläder som finns mer eller mindre överallt bara är små? Plus size är alltså kläder för sådana som inte har dendär kroppen som alla förväntas ha i dagens läge.
 
Det är enkelt att skapa collage, och appen är väldigt enkelt i sig att använda tycker jag. Om vi tänker på utseéndet så tycker jag verkligen att det är on top, designen är fantastiskt och stilren. Man kan såklart också kolla på andras collagen, gilla, kommentera and so on. Det går enkelt att kolla vilka plagg personen har använt, varifrån dem är, vilket märke och pris. Plyvore är liknande som den relativt nya appen "My styl" som har börjat bli populär nu den senaste tiden. Jag kommer att publicera ett collage här på bloggen senare som jag har gjort via appen, så håll utkik ifall ni är intresserade. Kör på en sommaroutfit!

Sommarlista

Publicerat 2015-06-11 klockan 10:35:00 (svensk tid)

Nu tänkte jag ta och köra Ratatas sommarlista, även fast jag bloggar på blogg.se och inte Ratata. Har flera gånger funderat på att byta till Ratata, men har aldrig kommit så långt att jag verkligen gjort det. Nåja, det är väl ändå okej att jag gör listan?

Sommaren är här! Vad ska du göra nästa vecka? - Jag ska jobba, och annars inte göra så mycket alls. Fritiden som jag har kommer gå till hushållssysslor och ifall det blir tid över så ska jag se lite på serie.

Tre saker du vill göra i sommar. - Jag vill åka till en vattenpark, jag vill sola och bli brun och så vill jag umgås med människor. Detta är vad jag vill, jag vet inte vad som blir av ...

Tre saker du INTE vill göra i sommar. - Frysa, bli kastad i vattnet och äta vattenmelon, usch!

Vad blir din sommarplåga 2015? - Det behöver jag ju inte veta ännu, men kanske den här eller den här?

Landet eller stan? - Bådeoch faktiskt, eller jag bor ju inte i en sån stor stad, så tycker att denhär staden är både stad och land.

Vilka dofter får dig att känna att sommaren är här? - Saltvatten och solkräm!


Vad grillar du helst? - Majs, halloumi och någon biff

Vad är sommarmat för dig? - Nypotatis och sill!! Det är något av det bästa som finns!

Sommarjobb - ångest eller glädje? - Jobbar ju för pengarna, det är något jag måste göra, så kanske det är mer ångest än glädje.

Vad är din värsta sommarinsekt? - Getingar !!! 


Vilka böcker ska du läsa? - Tror inte jag kommer läsa en enda bok, fast vem vet? Fick faktiskt lite böcker till julklapp som borde läsas...

Har du tänkt besöka några särskilda platser? - Nej, förutom att åka över till Åland och hälsa på Jenni som bor där över sommaren, det hade varit otroligt roligt!

Vad är det somrigaste plagget du har? - Min croptop, har bara en så ... ja, det får bli den! (Den på bilden längst ner)

 

Sommarregn - ja eller nej? - Nja... ibland, men inte ofta!

Har du tänkt utmana dig själv i sommar? - Nej det har jag nog inte alls tänkt.

Och till sist - din bästa sommarrutin! - Det är ju på sommaren man har minst rutin .. haha, ne jag vet inte riktigt. Bara att vakna på morgonen och gå till jobbet.

 

Vad händer!?

Publicerat 2015-06-10 klockan 01:11:07 (svensk tid)
Godkväll! Eller vad jag ska säga, klockan är TVÅ på natten och jag kan inte sova för att mitt hjärta slår för hårt och jag känner mig andfådd. Vet inte vad det är för fel på mig, har rätt så hög puls helatiden men då och då blir det så att jag mår riktigt dåligt av det och får inte sömn. Funderar seriöst på och skriva en lista på alla hälsoproblem jag har och gå till Hälsovårdscebtralen, för enligt alla mina symptom så borde väl jag ha varit död för längesen!

Det var inte det jag skulle prata om nu, utan jag tänkte berätta den speciella händelsen som hände mig idag. Skrev ett inlägg tidigare om min number one wantie, Chiquelle Jackan! Antar att de flesta vet vilken jag menar då jag tror att den är den mest använda Jacka av... Alla i hela världen. Kolla mitt senaste inlägg annars. Skrev kort sagt att jag vill ha den Jackan mer än något annat, men att jag inte har råd. Vad hände sen då? JO DET OFATTBARA! Ungefär 30 minuter efter att jag hade publicerat inlägget så får jag ett meddelande av mamma som undrar ifall jag behöver en sommarrock. Say what!!!!!!! Ni vet antagligen vad det ledde till. Mamma beställde Chiquelle jackan och JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. Dethär mina vänner är äkta lycka! Jag förstår inte, jag blir ju galen! Chiquelle är ju en svensk onlinebutik som många svenska youtubers och säkert bloggare också blir sponsrade av, och jag lovar att ALLA som har blivit sponsrade av Chiquelle har fått hem den Jackan. Jag har sett den minst 20 gånger i olika videos och den jackan är verkligen omtyckt. Var nog lite av ett lnsketänkande att jag själv snart kommer gå runt i den och känna mig otroligt flawless. Jackan är beställd och säkert så småningom påväg HIT. Jag ska få se den påriktigt, känna på den, HA DEN PÅ MIG OCH DEN SKA BLI MIN.

Jag kommer fälla tårar då jag öppnar paketet, jag skojar inte!!! 

och ännu; CHIQUELLE JACKAN SKA BLI MIN!!!!!!!!!! Överexalterad? Nejdå, man kan inte vara för exalterad över detta. Det här är ju helt sjukt......

Number one wantie

Publicerat 2015-06-09 klockan 17:46:00 (svensk tid)
Det finns en sak som jag faktiskt vill ha liiite mer än något annat, och jag hoppas att jag inte tröttar ut någon nu, men jag pratar om den väldigt populära och ompratade Chiquelle jackan. Redan förra sommaren funderade jag på att skaffa en läderrock, och insåg nu att den perfekta är verkligen denna från Chiquelle.
 
 
Chiquelle sponsrar ju väldigt många Youtubers, och eftersom jag är lite av en Youtube-nörd så ser jag denna jackan väldigt ofta, och hör mycket om den. Har bara hört bra om den, så därför vågar jag älska den redan innan jag ens sett det IRL, känt på materialet eller provat den. Vad jag har hört så är den skitsnygg (vilket även syns på bilden), bra kvalité och ja .. I WANT IT! Den är inte i äkta läder, ifall någon undrar. Priset på denna goding ligger på 79,95€, vilket jag inte bara kan punga ut med när som helst... men funderar lite på att använda mitt stipendie för det, fast jag egentligen behöver pengar till hyra, räkningar och mat. Men sådant är så tråkigt! Iallafall, jag kommer inte kunna köpa denna nu så jag får hoppas på att den finns kvar länge ännu. I slutet av sommaren så har jag högst antagligen sparat ihop lite extra pengar, men det är ju synd att beställa en läderjacka tills sommaren är över för då slutar det ju med att jag inte kan använda den före först nästa sommar och jag vill ha den NU. Det är dessutom ganska perfekt för läderjacka nu, då det är "sommar" och 18 grader ute, inte för kallt och inte för varmt för en svart läderjacka.
 
Kan ju förståss fråga mamma ifall jag får låna 80€ över sommaren ... jag behöver den verkligen i mitt liv. 
 
Ja, kanske ska kolla om den finns kvar i min storlek. Frakten kostar dessvärre hela 8€ (!!).
 
 
 

Fem random

Publicerat 2015-06-09 klockan 17:21:00 (svensk tid)
1. Då jag är ensam hemma så sätter jag alltid säkerhetskedjan på dörren, för jag är rädd att någon expert inbrottstjuv eller mördare ska bryta sig in i tystnad. Galet, tror inte ens att det ska hända men det är bara en grej som får mig att känna mig trygg då jag inte är van med att vara ensam hemma. 
 
 
2. Jag har "krossat" mina båda ögonbryn, vilket resulterar till att det finns en fläck i varje ögonbryn som är mer eller mindre kal. Mitt högra ögonbryn krossade jag i skidbacken, jag fick liften i huvudet och det, mina vänner, blödde otroligt mycket. Blev nog ett blodspår i backen när jag åkte ner till förstahjälps stugan, fick ett litet fjuttigt plåster och sen ut i backen igen. Detta hände för ca.5-6 år sedan, det gjorde dock inte alls ont. Med mitt vänstra ögonbryn hände något mindre dramatiskt, skulle gå från toan på natten tillbaka till sängen i mörkret och råkade gå in i en "vägg kant". Det blödde nästan ingenting, men det borde ha sytts.
 
 
3. Energidricka är min typ av "drog" om jag får uttrycka mig så. En favorit är Megaforce, en halvliter för 1€, och smaken är det inget fel på. Det får mig verkligen att piggna till och kunna fokusera, haha. Ja, det är sant, jag mår bra av energidryck!
 
 
4. Jag borstar tänderna så fruktansvärt våldsamt, så att tillochmed en tandborste som är "extra soft" gör ont. Efter redan en vecka så är min tandborste otroligt sliten. Jag verkligen skrubbar mina tänder bokstavligt talat. Jag tycker att tandborsten är som bäst när borststråna pekat åt olika håll
 
 
5. Jag har en tendens att precis VARJE gång jag står i duschen, rita ett hjärta på duschskåpet i imman. Det går helt av en impuls, jag tänker inte ens på det, plötsligt är det bara ett hjärta där och kommer då alltid på mig själv. Jag har inte alltid gjort så, men de senaste månaderna. Jag skojar inte, VARJE gång jag duschar.
 
*Tyvärr blir det ingen bild på detta, orsaken är att lampan i duschen inte fungerar så det var för mörkt att ta bild. Notera att jag faktiskt gick och satte på duschen med hett vatten för att iallafgall kunna prova. Men det blev ingen bild som hjärtat faktiskt syntes på.
 
 
 
 
 
 

Bostadstjanst.com

Publicerat 2015-06-09 klockan 15:55:19 (svensk tid)
Bostadstjans.com  är sidan för dig som vill hyra ut din lägenhet eller letar efter att få hyra en lägenhet. Sidan hjälper dig med allting, och det är både enkelt, tryggt och säkert. Du kan annonsera ut din bostad helt kostnadsfritt! Då du letar efter en bostad att hyra, så kommer du inte behöva betala någonting alls ifall det misslyckas. Personligen så tycker jag att detta låter väldigt perfekt! Bostadstjanster.com är till tjänst i stockholm med omnejd, och hjälper just Dig att hitta den perfekta företagslägenheten, just nu finns det över 730 st. registrerade bostäder! Varför göra det svårt när man kan göra det enkelt via denna tjänst? Bostadstjänst är specialister, och de hjälper även dig som privatperson! Det är alltså inget måste att du bör söka företagsbostad, även fast tjänster främst jobbar med det.
 
 
Du kan själv gå in på sidan och leta efter en bostad genom att använda dig av sökfunktionen, då skriver du in dina önskemål, till exempel i vilken stad du helst vill att bostaden ska ligga och hur stor den ska vara, priset på hyran, och vad du önskar att ska finnas färdigt (diskmaskin, parkering, badkar, bastu, vedspis osv.). Det är väldigt enkelt. Du kan även välja kategori, ifall du söker plats i ett radhur, höghus, kanske bara ett rum eller ifall du söker en hel villa! Såklart kan du också bara bläddra mellan alla annonser.
Att annonsera ut din egen bostad är också enkelt, men då krävs det att du registrerar dig på sidan så att du får ett användarnamn och lösenord, sedan är det bara att registrera din bostad, skriv information, kanske lägga in lite bilder och sedan är det klart! 
 
 
Bostadstjanster.com hjälper dig gärna, och du kan lätt vara i kontakt med dem via hemsidans kontaktformulär, därifrån skickas ditt ärende/fråga direkt vidare till deras mailbox. Så, ifall du vill veta mera så är det bara att gå in på hemsidan, eller som sagt kontakta dem.
 
 
 

It's all in the details

Publicerat 2015-06-09 klockan 14:55:00 (svensk tid)
 
 
 
 
 
 

Funderar på livet

Publicerat 2015-06-07 klockan 23:48:34 (svensk tid)
För det är alltid när man ska sova som hjärnan tänker att nej nu jäklar ska jag filosofera om allting som gör att det blir omöjlit att somna. Ja, alltså klockan är halv 1 på natten och jag har varit väldigt trött i flera timmar och nu så går det inte att somna. Ifall det hade gått att dtänga av hjärnan så skulle det vara ett sånt tillfälle nu, verkligen. Vad funderar jag egentligen på då? Jag vet inte hur det går att lägga ord på det, men ungefär vad livet har att erbjuda och hur stor del av det man faktiskt kommer missa trots att man skulle leva i 70 år till. Dessutom så åt jag kycklingsallad nyss och jag har väldiga problem med att somna mätt... Jag somnar faktiskt bäst då jag är hungrig, undrar ifall jag är den enda.

När min hjärna endå är på högvarv så kan jag fortsätta med att fundera lite på det stora ämnet och frågan som ingen levande person kan svara på. Vad händer när man dör. När jag var liten så trodde jag att man föds pånytt som något annat levande, kan vara en insekt, växt, djur eller människa. Jag hoppades på att få bli ett djur, för jag älskade att leka att jag var en hund/katt eller vadsomhelst då jag var liten. Vilket jag knappast var ensam om. Nu så har jag blivit lite tråkigare och tror att döden bara är slutet helt och hållet, att det blir som att sova utan en enda dröm, man tappar liksom uppfattningen helt totalt. Kanske låter hemskt men jag är faktiskt helt okej med det. Hur tänker jag då? Jo, jag skulle inte vilja födas som en blomma, skulle inte vilja växa ur jorden, stå i en vas eller whatever. Att bara stå och växa och få vatten. Inte ett djur heller... Djuren i bur/inhängnader absolut inte! Vilda djur som lever ute i naturen har sina fiender och jag skulle bara vara rädd. En insekt då? Tror inte det... Jag har inte precis någon förkärlek till krypande småkryp. En människa hade jag inte heller velat vara, jag är emot tanken att behöva leva om sitt liv från 0, gå i skolan pånytt och blä, nejnen! Visst, det hade varit helt okej att va en katt eller en fågel... Men nej.

Hoppas inte jag drog upp mörka tankar hos någon nu, men jag ville dela med mig lite av mina högtankestunder (vet inte om det ens är ett ord). Nu ska jag göra ett nytt försök med sömnen, börjar kännas som att hjärnan komprimeras lite nu...menar alltså filerna som snurrat på där inne.

Godnatt du, som läser!


Fotbad på balkongen

Publicerat 2015-06-05 klockan 21:15:39 (svensk tid)

Och Onepiece. Otroligt bekvämt och mer eller mindre perfekt! Idag är det fredag och här sitter jag och tar det lugnt och njuter, det enda negativa är huvud och nackvärken, men det är ni nog trötta på att jag babblar om. Har städat hela dagen, och är så skönt med ren lägenhet för några dagar framöver, tyvärr så håller det ju bara några dagar. Rena sängkläder också, vilket är en av de bästaste sakerna som finns, vilket jag skriver varje gång, haha.

Idag har det varit sommarväder påriktigt, det är varmt ute. Eller det var, nu är det lite svalare då klockan är över 22. Skugg graderna var 20, och då ännu solen lös på balkongen så var det HETT att ha rock på. Jag klagar inte, det är helt fantastiskt! Nu ska jag hålla tummarna för att det är lika fint och varmt väder och gå in, mitt fotbadsvatten börjar bli kallt.

DENNY'S|HOME

Publicerat 2015-06-04 klockan 16:25:00 (svensk tid)
 
 
Kan inte hålla mig för att tipsa om denna svenska inredning sidan som har massor med inrednings produkter och detaljer som kan behövas för att just DU ska få det perfekta hemmet! Spelar ingen roll om du bor i en lyxvilla eller i en lägenhet på 30 kvadrat, du kommer endå vilja ha halva lagret från DENNY'S HOME. Tänkte ta och koncentrera mig på deras såkallade Vipp produkter, jag älskar att utséendet är såå classy och att allting passar ihop med varandra. Inredning behöver inte alltid vara soffor och bord, jag tycker själv att det är de små detaljerna som räknas, och tycker att det oftast är roligare med det lilla.
 
För mig är toaletten det svåraste att inreda så att det ser bra ut. Hur svårt är det inte att hitta till exempel en skräpkorg till toan som ser acceptabel ut? Vi alla vet väl de tråkiga plåttunnorna som finns mer eller mindre på de flesta offentliga toaletterna. Inte nog med det, jag själv använder mig av ett vanligt plasthink inte så snyggt alls. Detta tror jag faktiskt att Denny har räddat mig från, och jag skulle aldrig tacka nej till att byta ut min plasthink mot en av deras Vipp Pedalhink.
 
Klicka på bilden
 
Kan vi bara ta några minuter åt att skåda detta? Det är det stilrenaste jag någonsin sett. Pedalhinken går även att få i svart, och kostar 2.199 kr. Finns även andra storlekar så gå in och leta fram det som passar dig bäst. Denny's home ger dig också fri frakt då du handlar för över 1000 kr. vilket är toppen! 
 
Klicka på bilden
 
Även en toalettborste som går i samma stil, och jag kan inte vara den enda som är trött på de tråkiga och alldeles för vanliga toaborstarna. Ni ser ju hur denhär ser ut, och det kan vara väldigt enkelt att få toaletten att se renare ut genom att bara köpa något som verkligen är classy och stilrent. Denna kostar 1.559 kr!
 
Denny's home har mycket mera vipp produkter, inte bara till toaletten utan även allt möjligt annat. Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till produkterna (mina favoriter!!!). 
 
 

Smällen

Publicerat 2015-06-04 klockan 15:24:00 (svensk tid)
Igårkväll när jag just hade somnat, eller jag vet inte ens om jag hade huinnit så långt men iallafall så var jag inte 100% vaken iallafall. Hörde en smäll, och då vaknade jag till lite. Inte så att jag flög upp ur sängen, för så vaken var jag endå inte. Jag tänkte "Va håller han på med?" för jag trodde att det var sambon som hade fått för sig att värma pizza, eller något annat i ugnen. Det lät nämligen som att någon tappade en ugnsplåt, och sambon är alltid vaken länge än mig så jag tänkte att han hade blivit hungrig. Sen kom den hämska sanningen, och jag kom på att jag faktiskt är ensam hemma och att ljudet måste ha kommit någon annanstans ifrån. Ja då plötsligt var jag klarvaken och satte upp mig i sängen och kollade mot ugnen i köket. Ugnsplåtarna kan inte ha orsakat smällen för att dom var under ugnen i lådan, där dom ska vara. Jag förstod att nu måste jag stiga upp och tända dom närmsta lamporna och ta reda på vad fan som hade hänt. Sagt och gjort. Jag gick långsamt genom lägenheten och kikade försiktigt in i toan, och såg en toalettrulla ligga på golvet. Jag fattade vad som hade orsakat smällen, och det var inte en mördare eller rånare. I måndags så hade jag nämligen satt upp en ställning på väggen i toan för toalettpappresrullarna, och kreativ som jag är så hade jag använt mig av inge mindre än silvertejp.
 
Trodde att jag hade tejpat tillräckligt, ställningen vägde ingenting i sig, och toarullar är ju inte heller speciellt tunga, silvertejp är ju väldigt starkt så jag var säker på att de skulle hålla för annors hade jag inte satt upp den. Men nej, hela allt hade ramlat i golvet och en toarulle hade, såklart, ramlat ner i själva toan, vilket egentligen var en ganska självklar händelse eftersom att ställningen var precis breve och ovanför. Vackert. Som tur var så var rullen så stor så den hade inte ramlat ändra ner i vattnet utan blivit några millimeter ofanför ytan.
 
Av dethär så har jag lärt mig att inte tejpa upp grejer på väggarna, speciellt inte då jag är ensam hemma och blir skräckslagen av alla små ljud, Borde redan ha lärt mig förra sommaren, då jag hade köpt en tavla och satt upp den på väggen med sinitarra, den föll ner på natten och skrämde halft ihjäl mej, huhhu!
 

Kokosolja i håret | HÅRDATE#9

Publicerat 2015-06-03 klockan 14:00:00 (svensk tid)
Nu har jag öppnat mitt tredje burk kokosolja och hållit på med att olja in mitt hår två gånger i veckan sedan Februari. Jag trodde att jag skulle få vara med om en extrem förändring, men jag vet inte. Läste lite om kokosolja på Google nyss och läste bland annat att kokosolja är mirakelprodukt, förhindrar mjäll, mörka ringar under ögonen, håret ska växa snabbare och blabla, endast bra saker. Jag vet inte, den enda skillnaden jag har märkt är egentligen att håret har blivit glansigare och tycker också att mina kluvna toppar har blivit lite bättre, men långt ifrån att jag skulle kunna kalla det för mirakel. Kanske det är för tidigt att säga ännu, men sen när jag har använt upp denhär tredje burken så har jag hållit på i ett halvår, och då tycker jag att det borde ha hänt någonting.
 
Jag vet inte om kokosolja är bra för mitt hår egentligen. Eller jo, det är det väl säkert, men det är svårt att tvätta bort oljan, och jag tar schampo 2-3 gånger och gnuggar och ja ... det känns som att det skadar mycket på håret. Mitt hår har brustit mycket och jag tycker att nu de senaste 2 månaderna så har mitt hår verkligen blivit dåligt. Mina toppar är torra och har alltid varit, trots att jag använder en hårolja 2 gånger om dagen, morgon och kväll, och sedan kokosoljan 2 gånger i veckan. Jag funderar på ifall jag borde börja med att endast sätta oljan i topparna och lite i längderna och helt hålla det borta från hårbottnet, för det är som sagt förjäkligt att få bort det och det känns som att det sliter massor. Men... däremot så är det ju från hårbottnet som håret växer, och det är ju det som jag vill. Jag vet att mit hår har växt liiite extra kanske sen jag började med kokosolja, men nu tycker jag att mitt hår plötsligt har börjat må så dåligt!
 
Har letat fram en bild från instagram som är tagen för 10 veckor sedan, jag vill minnas att här mådde mitt hår så bra som det inte har gjort på en evighet, men det är ju dock kortare än vad det är nu. 
 
 
 
 
Lägger ännu in en bild som är tagen för ungefär en vecka sedan, och här ser man ju att mitt hår är längre än vad det var för 10 veckor sedan. Det ser kanske inte så slitet ut här på bilden, men det är det! Inte extremt, men jag upplever att det har blivit så mycket sämre nu igen helt plötsligt. Bilderna är kanske dåliga att jämföra med varandra, men några cm har det nog kommit till iallafall!
 

Junivädret

Publicerat 2015-06-03 klockan 09:35:00 (svensk tid)
Nu är det Juni, första riktiga sommarmånaden. Dock så är det inte riktigt sommar ute ännu tycker jag. Det ser sommrigt ut, blommorna blommar och blabla.. men det är kallt. Jag är visserligen en sådan person som fryser i överlag, men då jag gick ut igår så hade jag tröja och rock på mig. Det är fan inte riktigt sommarväder ännu. Iallafall så hade jag kameran med mig så tänkte att jag skulle kasta in några bilder:
 

Jag tappade bort mig

Publicerat 2015-06-01 klockan 12:00:00 (svensk tid)
Tänkte berätta om ett scenario som hände mig för ett par år sedan då jag var 16 år och lyckades med att tappa bort mig. Jag befann mig i en liten stad där jag hade 0 koll, för att jag tidigare aldrig hade haft någon orsak att befinna mig där. Jag hade börjat en skola där och bodde på internat, därav orsaken att jag över huvudtaget befann mig där. Det enda jag egentligen kunde var hur man tog sig till centrum. Det var kväll och klockan var runt 20 vill jag minnas. Följande dag skulle jag träffa en kompis och hon hade förklarat vilken väg jag skulle gå för att hitta till hennes skola. Jag hade ingenting att göra, så jag tänkte att jag skulle ta och söka upp henens skola redan idag så att jag sedan lätt hittar dit imorgon. Sagt och gjort! På denhär tiden hade jag ingen smartphone heller, hade bara en rosa Sony Ericsson slide mobil, så GPS hade jag inte tillgång till. Det var regnigt ute och höst, så det var redan lite mörkt ute. Det var inte något långt jag skulle gå, och dit vägen gick riktigt bra, jag hittade skolan, och skulle sen gå tillbaka. Vid det laget så hade det blivit riktigt mörkt, och jag vet inte hur jag kunde vara så dum att jag hittade vägen dit men inte kunde gå samma väg tillbaka, jag vet inte vad som hände. Nåväl, jag tror att jag svängde av en väg för tidigt och märkte sedan att jag inte hade gått där tidigare. Jag visste att jag var påväg åt rätt håll, så jag svängde upp tillbaka på en annan väg som jag hoppades på att skulle ta mig tillbaka till den väg där jag egentligen skulle gå. Ja, smartast så skulle det ju ha varit att bara gå tillbaka och börja om från början men det är ju lätt att vara eftersmart.
 
Jag yrade på mellan de små gatorna och började förstå att jag faktiskt hade tappat bort mig. Jag fick inte panik, för jag visste ju att jag skulle hitta, det bara tog sin lilla tid. Plötsligt så kommer jag fram till tågbanan och fattade inte hur det gick till, för jag trodde att jag hade gått i från tågbanan. Nej så var det ju inte, jag hade tydligen tappat lokalsinnet helt och gått bort ifrån dit jag egentligen skulle. Det fattade jag dock inte då, och blev istället stående där som en idiot och försökte fundera ut hur i hela fridens namn tågbanan kunde vara just här. Sen då? Jo, jag hade faktiskt en karta på min mobil i form av en bild som jag överfört från datorn till mobilen, bara ifall att jag behövde den, då denhär staden som sagt var främmande för mig. Jag vet inte varför jag inte kom att tänka på den kartan lite tidigare. Kartan var suddigt och väldigt dålig, men kunde tyda gatunamnen och kollade på skyltar längs vägen, och sen var det inte svårt att hitta tillbaka till internatet, jag hade gått heelt åt fel håll. Klockan var 23 då jag smög in i internatet och in på mitt rum och gjorde mitt bästa för att inte min rumskompis skulle vakna. Hela mitt lilla äventyr var väldigt skrattretande såhär i efterhand, och idag så kan jag verkligen inte förstå hur jag ens lyckades med att tappa bort mig.