Påsk 2015

Publicerat 2015-03-31 klockan 14:43:36 (svensk tid)
Denhär veckans skolplaner har ändrats helatiden, dock bara till det positiva, men det har varit väldigt oklart. Skulle ha tre dagar skola, och lång dag idag. Men så blev det inte, hade endast två lektioner idag, och alla morgondagens lektioner är inställda. Vilket betyder att jag har tagit påsklov redan idag, två dagar tidigare än normala människor! Känns otroligt bra! Dock så ska jag till jobbet om 20 minuter, men anser endå att mitt påsklov har börjat. 
 
Kom alltså hem tidigare idag och började påskstäda, och nu är här rent och fint igen. Även påskpyntet fick komma fram. Nu ska jag bara slänga på tvättmaskinen så att den är färdig då jag kommer från jobbet. Ska fira påsklovet ikväll med att kolla nyaste Beck, och möjlitvis ett påskägg också....

Awesome måndag

Publicerat 2015-03-30 klockan 13:10:28 (svensk tid)

Idag är jag riktigt exalterad! Påsken närmar sig, och det bästa av allt är såklart påsklovet. Jag har extra långt påsklov iår, två dagar extra. Vilket betyder att imorgon är min sista dag i skolan, och nästa vecka börjar min sista praktik, som mer eller mindre pågår enda tills sommaren. 

Påskplanerna planeras för fullt redan, och det verkar bli riktigt jäkla bra påsk iår! Det bästa av allt är såklart påskäggen och memman. Ska förståss jobba lite av mitt påsklov också, men pengar behövs. Måste nämligen åka och storshoppa tvättmedel, diskmedel, toapapper och allt sådant tråkigt som man inte vill lägga pengar på egentligen. 

Det är värsta snövädret ute, men jag är exalterad endå...

Min söndag

Publicerat 2015-03-29 klockan 17:15:32 (svensk tid)
Nu sitter jag här och äter kvargmousse (som är så jäääkla gott). Tänkte ta och skriva lite om min söndag, som förvånansvärt har varit bra, ingen söndagsångest alls trots matematik prov första lektionen imorgon.
 
Fick en kick på förmiddagen och bestämde mig för att gå ut och gå, så ja började med att leta fram mina små iPhone hörlurar. Blev sedan osäker på om jag ens äger ettpar sådana? Hittade dem inte. Tappade min promenadinspiration, men bestämde mig sen endå för att gå via Tokmanni och köpa mig ettpar skitbilliga hörlurar. Så det gjorde jag, och min promenad blev 5 km. Så dagens höjdpunkt; Jenni kom på besök, vi spelade kort, och sen följde jag henne till tåget. Nu Skypar jag med Makke och så borde jag snart läsa till matematikprovet... har endå rätt bra koll på allting så tror nog  att det ska gå bra. Ska titta egenom det senare så att allt verkligen fastnar i min hjärna.
 
Det var det.

Stillsamt och tyst

Publicerat 2015-03-29 klockan 09:43:31 (svensk tid)
En grej med söndagar, är att butiksparkeringen är tom. Oftast helt tom, som idag. Butiken öppnar inte före 12. 10-15 minuter före butiken öppnar brukar det komma bilar, och folk brukar tillochmed stå och köa vid dörren och vänta på att få komma in. Detta tycker jag att är väldigt underhållande. Ska se hur tidig den första bilen är idag! #söndagsunderhållning
 
Nu låter jag som värsta stalkern.
 

Zayn lämnar 1D

Publicerat 2015-03-28 klockan 13:14:00 (svensk tid)
En av de hetaste ämnena överallt, det har knappast gått att missa. Zayn Malik lämnarbandet One direction, och det har såklart blivit ett jäkla liv kring detta. Jag själv är inget 1D fan, men jag har inget emot dem för det. Var tvvungen att säga det innan hela delas fanbase hoppar på mig, hehe.
 
Det är klart att det inte är något positivt, ett band är ett band, och om någon medlem lämnar så blir det en stor grej. Bandet bestod av fem personer, och nu återstår fyra av dem. Jag själv tänker så att One direction ju fortfarande kommer att finnas kvar, göra musik osv. men förstår också att det är jobbigt för dedär äkta fansen. På sociala medier läggs det upp bilder på gråtande flickor, som verkligen sörjer detta. En hel del självmordstankar och sådant. Detta måste jag säga att är helt sjukt. En bandmeddlem har lämnat, han är inte död, han lever, och bandet kommer fortsätta utan honom. Varför då gå och ta livet av sig. 
 
Zayn Malik lämnar bandet pågrund av att han vill leva ett vanligt liv, kunna ta det lugnt och ha ett privatliv. Förstår dock inte riktigt hur han tänkte där, eftersom att han endå kommer vara känd och folk kommer antagligen .. ja, hoppa in genom skorstenen eller något. Han får göra vad han vill nu, och personligen så är jag säker på att efter att han har tagit det lugnt så kommer han tillbaka, på ett eller annat vis. Pratas ju om att han ska bli soloartist, men jag antar att vi lär höra mer av detta. Lite kul faktiskt hur en person kan skapa så mycket uppmärksamhet, tänker det som att en helt vanlig person säger upp sig från jobbet, och plötsligt gråter halva världen över detta.
 
Tur att bandet inte hette Five directions.Isåfall hade de velat byta namn nu.

Vad ska man göra med snön!?

Publicerat 2015-03-27 klockan 19:46:49 (svensk tid)
Lite kvällsfunderingar... Som jag egentligen haft i tankarna sen i höstas. Jag är ingen stadsbo i blodet, och jag har inte bott i lägenhet i hela mitt liv... Så kanske det finns en logisk förklaring på dethär som jag ska ta upp nu!

När man bor i en lägenhet så finns det ju alltid regler man bör följa, som oftast finns uppsatta i trapphuset. Detdär vanliga, när det ska vara tyst och ja... Ni vet väl. Det står att man inte får damma mattor vid balkongen, vilket jag tycker att är helt logiskt. MEN, en annan regel berättar att man måste skyffla bort snön från balkongen på vintern. Hur ska man tänka här? Man får inte damma mattor så att skräp faller ner, men snö, ja de fan ska man kasta ner på trottoaren?! Man kan väl inte göra sig av med snön på något annat sätt, är det liksom tänkt att man ska ta in snön och smälta ner den till vatten?

Haha, tycker att detta verkligen är skumt... Nu är ju vintern över, och det kom inte så mycket snö denhär vintern att jag ens behövde skaffa mig en snöspade, som tur. Men jag förstår inte... Om det är tänkt att man ska kasta ner snön på vägen/gångbanan så borde det väl vara okej med lite damm också!? Ologiskt.

Livet är grått och trist

Publicerat 2015-03-27 klockan 16:10:44 (svensk tid)
Tur att jag är Batman. ATM väder: Regn, grått, kallt. ATM humör: Regn, grått kallt. Mitt humör går faktiskt lite hand i hand med vädret ibland! Denhär dagen känns så tom på något sätt, jag har den starka känslan av att jag vill gräva ner mig under jorden, och får jag inte göra det så exploderar jag vilken sekund som helst. Det är det bäst sättet att beskriva mitt humör.
 
Läste här om dagen ett bloggtips någonstans på nätet, att man bara skulle skriva "glada och lyckliga" inlägg. Det tycker jag att är fel. Ibland måste man få skriva "ledsna och olyckliga" inlägg också. Man kan väl inte vara glad 24/7. Till och med fåglarna ser ut att hata livet idag, även fast fredagar brukar vara bra dagar, så är det en väldigt ångestladdad fredag känner jag. Tots att inget tragiskt har hänt.
 
Min dag: Jag vaknade 08:30 och kunde inte somna om (ledig dag alltså). När jag orkadestig ur sängen så bäddade jag den och ställde mej och diskade, och sedan duschen. Sen skulle jag hämta D för att åka till skolan och äta, men vi blev försenade och Axxell-maten var undangömd när vi kom fram. Så hem tillbaka. Hämtade pengar. Gick till butiken. Åt fryst pizza. Sen dess har jag suttit vid datorn och inte gjort något vettigt, kollat runt på olika "hyreslägenhets-sidor" som slutligen resulterade till att jag satt och kollade på priser på egnahemshus i Nådendal. Nu har jag suttit och laddat om alla relevanta sidor för att försöka nappa på något och hinna först. Vilket egentligen är helt lönlöst men jag börjar känna paniken, jag vill inte bo här en jävla sekund till. Jag har verkligen sån jäkla panikångest och mitt hjärta slår 1000 slag i minuten. Så är jag ganska petnoga med lägenheter också... jag vill ha plats med min soffa, ha jäkligt kort väg till butiken, bilplats, och ja .. helst ett riktigt kök och ingen kokvrå. Sen ska det ju varabilligt också. Skulle jag vara rik så skulle jag fan bygga ett eget litet hus mitt i centrum. (Ungefär på S-market parkeringen).
 
Ja, idag är en lite crazy dag, men jag tror ni hade förstått ifall ni var i min situation...
 
Måste bara tillägga, det låter ju som att jag är halft döende i denhär lägenheten. Det går liksom i perioder, ibland går det helt ok, och ibland går det inte alls ok att bo här. Just nu är det en negativ period.

Irriterande personer

Publicerat 2015-03-26 klockan 12:40:48 (svensk tid)
Det finns personer som verkligen stör mig. Okej, alla har vi väl nån person som vi tycker att är irriternde, så det är helt normalt. Vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara, och kanske det bara jag är jag som stör mig på detta. Vill börja med att säga att jag egentligen inte känner den här personen, har pratat med hen några gånger men that's it liksom. Hen har alldeles för bra självförtroende och visar det för mycket. Jo, det är bra att ha bra självförtroende, med denhär personen beter sig som att hen är den bästa, smartaste, snyggaste och mest älskvärda personen någonsin. Allt hen gör är perfekt enligt hen själv, det är omöjligt för någon annan att göra det ens i närheten lika bra. Visst okej, låt hen tycka det då och göra som hen vill. Problemet är att hen skyltar så öppet med det och verkar själv vara övertygad om att det verkligen är så att hen är det värdefullaste på jorden. 
 
Det är inte allt, förutom att hen hyllar sig själv så smutskastar hen andra, tillochmed sådana personer som hen är kompis med. För alla andra är dåliga. Allt ska i fråga sättas, "varför gör du så där?", "kunde du inte gjort det där bättre?", "Är du utvecklingstörd?", och så vidare. Detta har nu inte hänt mig, men jag har sett 100-tals gånger hu hens sitter och högt uttrycker sig på detta viset, offret är oftast med, och får höra allting. 
 
Jag menar, hur sjukt är inte detta?? Låt honom vara kär i sig själv, men varför trycka ner andra som om han är mycket mera värd? Ja, uppenbarligen så är hen ju säker på det, och jag önskar bara att nån nångång slår hen på käften och säger till. För att inte bara prata om en speciell person, så vet jag att det finns andra liknande människor. Som trycker ner andra och hyllar sig själv. Jag bryr mig egentligen inte om det att folk hyllar sig själva, men när dom trycker ner andra och smutskastar dom på det här sättet så stör det mig, något otroligt.
 
Ja, ville bara uttrycka mig om detta, det har faktist snurrat i mitt huvud i över 2 år.

Godmorgon folks!

Publicerat 2015-03-26 klockan 07:07:19 (svensk tid)

Idag känns det som en bra dag, sol ute och fint väder är ju alltid ett stort plus. Lite skola och lite jobb, och imorgon en ledig dag! Kan meddela att skolfotograferingen igår gick helt okej, nu är det bara att vänta på bilderna och hoppas på det bästa. Har ingen aning hur klassbilden blev, hmm.

Ja, ville bara slänga in ett litet morgoninlägg, nu ska jag ta och traska till skolan. 

"Vuxna som tar selfies"

Publicerat 2015-03-25 klockan 15:15:59 (svensk tid)
Känner att jag bara måste dela med mig av Lovisa Karlssons, aka. Lakidoris video, som handlar om vuxna som tar selfies. Hon har så rätt, och fick mig ett gottskratt av detta. Lovisa, du är fan bäst på att uttrycka dig!
 
 

Skolfotografering

Publicerat 2015-03-24 klockan 19:12:06 (svensk tid)

Bilden är från arkivet, och endast till för utfyllnad. Jag själv nästintill hatar inlägg utan bild. (Ja, jag är medveten om att jag sjäöv är väldigt dålig med bilder)

Imorgon är det skolfotografering. Jag tror att jag först nu har börjar fruktansvärt detta, som dom flesta redan i högstadiet fruktade. Det var en sån dag som man gick upp tidigare på morgonen för att hinna fixa sig perfekt, och antagligen stå och le framför spegeln för att se hur man såg bäst ut. Man fruktade inte detta för att fotograferandet var hemskt i sig, utan för att man var nervös över att bilderna inte skulle bli bra, och man skulle hamna vänta ett år till för en ny chans. Dessa foton var nämligen viktiga, man skule byta foton, och hade man otur blev bilderna upphänga på väggen hemma, och hos en del släktingar. Det var nervöst! Dessutom fjantade sig fotografen så mycket att det inland slutade med att man hade ett leende som gick över hela fejset, och såg rent av fuckat ut. Nåväl. Detta handlar inte om mig nu, jag brydde mig inte ett dugg om att försöka se extra snygg ut den dagen. "Det är ingen skillnad, jag blir ful", tänkte jag, inte alls något snack om saken liksom. Ett litet leende och sen var set klart. Då bildena kom var det bara att ta en snabb titt, och sen in i kuvertet igen, och så förträngde jag det. Usch. Som tur så hade jag inga vänner så jag behövde inte byta bilder med någon, för det hade varit... Förjävligt, haha.

Men ja, nu till saken! Imorgon är det skolfotografering, och jag har de två tidigare åren inte tagit skolfoton, men tänkte att nu fan ska jag göra det då det är sista året. Nu är jag precis som tjejerna i högstadiet (möjligtvis lågstadiet). Jag tvättade nyss håret, för att se fräsh ut inför morgondagen trots att jag gick emot min hårvårdsrutin radikalt, egentligen skulle jag tvättat håret först imorgon. Tänker gå upp 15 minuter tidigare imorgonbitti för att ha lite extra tid att fixa mig. Imorgonbitti blir de concealer, foundation, puder och allt sådant som jag vanligtvis inte orkar med på morgonen. Ska även platta håret, och så har jag valt ut kläder färdigt. Jag kan inte säga att jag är nervös... mer stressad över det. Jag blir inte bra på bild, det har jag lärt mig redan, men jag vill endå kämpa för att bli det, hehe.

Så ja, jag är inte alls taggad på skolfotografering imorgon... Hjälp


Varför kör jag inte balsammetoden? | HÅRDATE#6

Publicerat 2015-03-24 klockan 16:54:00 (svensk tid)
Balsammetoden är för er som inte vet, att sluta använda shampo och bara tvätta håret med balsam som är godkända för balsammetoden. Sådana balsam innehåller inte ämnen som skadar håret, som tillexempel sulfater. Detta ska göra att ditt hår blir perfekt, inga torra toppar osv.
 

Nu är frågan då den, varför kör jag inte på detta? Eftersom att jag verkligen vill sköta mitt hår, och få det långt. Balsammetoden blev för ungefär ett år sen väldigt populär, och många ville prova. Jag funderade så klart själv på det, men tog mig aldrig "tid" att börja. Det krävs ju att man hittar detdär bra balsamet som verkligen fungerar, och sedan krävs det många veckor innan håret vänjer sig med att vara rent utan shampo, så att säga. Jag bestämde mig för att inte ens prova, då jag märkte att det var flera som inte balsammetoden passade, att det inte gjorde någon verkan. För vissa så fungerar det väldigt bra och deras hår blev väldigt friskt och växte bra. Jag insåg bara att jag inte har den turen som krävs för att balsammetoden verkligen ska funka på mig. Så är jag även lite emot detdär att hamna gå med flottigt hår i ett par veckor före håret har vant sig. Jag tvättar håret endast två gånger i veckan, och har gjort så i snart ett år, och endå så blir mitt hår skitigt redan andra dagen efter tvätt.
 
Däremot, så använder jag shampon som INTE innehåller sulfater och sådant, alltså i princip så använder jag shampon vars balsam är godkända för balsammetoden ...eller ja. Jag använder shampon som inte innehåller massa konstiga ingredienser, inga sulfater, siliconer och allt sådant som inte håret ens behöver. 
 
Dock så använder jag andra hårprodukter som innehåller lite dåliga grejer, som tillexempel torrshampo och värmeskydd, men bara vid extrema tillfällen, inte så ofta alls. Kanske det skulle löna sig att prova på balsammetoden, och får se ifall jag gör det i framtiden. Just nu så har jag ingen lust alls att lämna bort shampot. Efter att jag haft kokosoljai håret så är jag tvungen att tvätta håret 3 gånger för att få bort allting, och jag tror inte att ett balsam skulle klara av det. Men vad vet jag? iallafall, jag tror inte på balsammetoden i mitt hår!
 
 
 
 

Hiss & Diss

Publicerat 2015-03-23 klockan 10:23:37 (svensk tid)
Idag är det måndag, och jag tänkte ta och hissa och dissa föregående vecka lite grann. Hade nämligen tänkt göra det redan förra veckan men kom ihåg det så sent, så tänkte att jag flyttar fram det tills nu istället. Har ju haft i tankarna länge att jag ska hissa olika saker med veckan, för att bli en mer positiv människa, men dissningar kan väl också vara intressanta, så jg tillåter mig sjölv att dissa lite idag. kanske jag kör endast hiss nästa vecka?
 
Börjar iallafall med dissarna nu, så att slutklämmen blir positiv, hehe.
 
DISS:
 
1. Det kalla morgonvädret. Jag hatar minusgrader (som jag sagt 100 gånger) och jag tål det helt enkelt inte. På dagen blir det plus, men på morgonen då jag går till skolan så är det minus, och jag fryser mig halvtfördärvad. Inte kul, stor diss!
 
2. Min bänk i bilen har fastnat, den går inte att justera fram/bak mera. Jag som är van att sitta alldeles för långt fram, sitter nu längre bak och det känns som att jag inte når till pedalerna, även fast jag gör det. Jäkla bänk!
 
3. Min väska gick sönder. Eller ja, axelremen lossnade! Använder fortfarande väskan, men är otympligt utan remmen, och jag måste faktiskt säga att det är den snyggaste väskan i hela världshistorien! Menmen, billiga väskor håller inte så länge.
 
 
HISS:

1. Solen. Behöver jag säga mer? Snart är det sommar!
 
2. Jag har sommarjobb.
 
3. Husvagnen är invigd!
 
4. Det var för engångsskull god mat i skolan på fredag, wow
 
 
 
... och nu kommer jag inte på fler. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista H&M masken

Publicerat 2015-03-22 klockan 19:49:33 (svensk tid)

Idag testade jag den sista ansiktsmasken som jag beställde från H&M. Som ni kanske vet så har de tre andra svidigt rätt jävligt i mitt ansikte, speciellt den sista. Denna hoppades jag att inte skulle göra det, då det tillochmed stod att den skulle vara svalkande. Nu kör vi lite plussisar och minusar på denna!

+ Den sved INTE
+ Peel of mask, älskar sådanna
+ Min hy känns väldigt jämn och rengjord
+ Den hade en svag och frisk doft

- Det var väldigt lite i förpackningen
- Den skulle torka på 10-15 minuter, men trots att jag hade den nästan 30 minuter så var den inte helt torr.

Så ja, måste faktiskt säga att denna var den bästa av alla fyra. Resultatet var ungefär liknande på alla, men eftersom denna inte sved så tycker jag att den är överlägset bäst! Vet inte om jag kommer köpa om den, men vem vet.

Fick en kommentar på mitt förra "ansiktsinlägg", ett tips om Body Shops ansiktsmasker, och ska absolut gånoch köpa en sådan nästa gång jag rör mig i närheten av en Body Shop affär. Jag tycker att Body Shops produkter är riktigt bra, men har aldrig kommit på att testa ansiktsmasker därifrån.


Ett nattinlägg

Publicerat 2015-03-21 klockan 01:26:17 (svensk tid)

Var ledig från skolan idag, så jäkla skönt att ta det lugnt lite mer. Jag åkte till Bromarf idag istället för imorgon, och ligger just nu ute i husvagnen och kollar på Therese Lindgrens livestream, bara några timmar för sent. Men vad gör det! Therese är min favorityoutuber för tillfället, hade så gärna haft henne som storasyster, hehe. 
Ostbrickar åt jag idag med familjen, och skypade med Makke i ettpar timmar. Skype är något som jag vanligtvis inte använder, mest av den orsaken att jag ALLTID glömmer mitt lösenord. Jag är kass på att minnas mina lösenord, sad but true.

Nu inviger jag alltså husvagnssäsongen, och det känns så jävla bra. Känslan kan jag inte ens förklara! Husvagnen är verkligen en plats som jag trivs på, all stress bara rinner av mig på något sätt, och att vara ensam är en befrielse. Känns som att jag är befriad från livet ungefär. Nu lät det som att jag känner mig död, men jag hoppas ni förstår ungefär. Som världens bästa semester! Jag är på så förbaskat bra humör! 

Morgondagens planer då? Jag tänker hälsa på mormor ifall hon är hemma, och det är väl det. Kanske njuta lite av skogslivet och Bromarf, ligga i husvagnen och se en film och faktiskt ta det lugnt för en gångsskull. 

Godnatt på er! 
(Känner att jag är extremt dålig på att avsluta inlägg)

Hejdå onsdag

Publicerat 2015-03-18 klockan 20:18:58 (svensk tid)

Har haft en dålig dag, vilket jag även försökte förmedla med denna selfie. Så hejdå onsdag, och imorgon hoppas jag på en bättre dag. Jag har ibland såna dagar då allt bara känns negativt, utan att jag har någon egentlig orsak. Allt var iallafall bara BLÄ idag. Eller nej... Det var det inte, som sagt, det har inte hänt något, dagen har bara varit dålig!!

Okej, dagen är över nu så tänkte iallafall ta och berätta tvåmpositiva grejer med skolan som har hänt idag! Första lektionen hade vi prov, och jag satt längst och skrev, och edter ungefär 3 sidor var jag klar. Jag skrev 3 sidor!? Hade kunnat skriva längre men jag blev så stressad då jag satt ensam kvar och skrev i ungefär 10 minuter. Jag är nöjd, hoppas på bra vitsord också. Den andra bra grejen är matematik, vi har haft 4 inlämningsuppgifter och jag har fått fullt vitsord alla gånger, så just nu lutar det mot en full trea i kursen! Vi har ännu ett prov förståss... men jag får helt enkelt ha hjärnan på topp den dagen så går det nog bra. 

Jag har kommit in i en sådan period i mitt liv då den bästa tiden på dygnet är 20-22, den tiden då man gör sig klar för sängen och kryper ner under täcket. Eller ja, jag går väldigt tidigt och lägger mig endast av den orsaken att det är så sjukt mysigt och ligga i sängen innan jag måste sova. Speciellt idag då jag har nytvättat hår, och så gott som rena sängkläder, böt dem på söndag. Jag känner mig riktigt gammal, jag är inte sådär mera att jag hatar att gå och lägga mig och varje helg är vaken hela natten. Det är förståss kul att vara vaken hela natten lite nu och då, men bara då det är något speciellt. Fast jag hatar följande dag, antingen så sover man bort halva dagen, eller är zombietrött. Oftast en kombination av båda. Jag har ingen ålderskris måste jag tillägga, jag trivs att ha det såhär. M fyllde 19 i helgen, och vi pratade om hur vi är halvvägs till 40. (Även fast han bara är halvvägs till 38). Han hade panik över det, men jag fattar inte riktigt. Ålderskris när man är 20 är inte okej. Jag längtar inte tillbaka till då jag var t.ex 15.... Vad var bättre då? Högstadiet är inget jag vill tillbaka till precis. Lite kan jag sakna att köra moped, men det är det enda. Man är dessutom inte gammal då man är 20.... Inte ens 25. Nu låter det som att jag försöker försvara mig själv men så är det inte, haha. Jag är 20, för att jag har levt mitt liv i 20 år, och om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte gått miste om så mycke extremt. Isåfall skulle jag kanske ha ålderskris, och tänka att jag redan är 20 och har inte hunnit göra något. Jag är medveten själv om att jag har "missat" flera grejer som för andra har varit en självklarhet, men det är inget som jag har velat göra heller, jag klarar mig fint. Ett klassiskt exempel är att supa huvudet av mig varje helg, det har jag inte gjort. Jag har druckit, jag har varit på fest, kanske blivit lite för yr i skallen men aldrig något värre än det. Detta har hänt ca. 5 gånger i hela mitt liv. Har egentligen inga andra konkreta exempel... Jag har varit väldigt utstött så har inte gjort detdär som alla andra gjorde. Tror jag? Jag vet faktiskt inte. Det är en annan historia som jag känner att jag inte vill dela med mig av här. (Ifall det sitter någon från min högstadieklass och läser så kommer hen skratta åt mig). Så ja, ingen ålderskris här inte! Jag kanske tycker att jag har gjort tillräckligt i mina 20 år av den orsaken att jag har väldigt låga krav på mig själv, för höjdpunkterna i mitt har i princip varit att hänga med bästa kompisarna och att ha kul. Simple as that! Så har jag flyttat hemmifrån, och varit utomlanda två gånger med Linda och en gång med Jenni och Perre. Det är jag sjukt tacksam över, och det var sjukt roligt och jag hoppas verkligen att det blir fler kompisresor.

Nu spårade dethär inlägget ut lite, men fick iallafall mina kvällstankar ut skrivna. Sov gott!

Ansiktsmask 3

Publicerat 2015-03-18 klockan 19:39:19 (svensk tid)

Detta är den näst sista ansiktsmasken från H&M som jag testar nu, och jag tänker inte skriva någon plus och minuslista om denna idag faktiskt. Varför? Jo, den sved och brände dubbelt värre än de två förra, och jag trodde att mitt ansikte skulle brinna upp, så kändes det! Det blev bättre sen när masken stelnade, men fyfan det sved i flera minuter och jag var påväg att tvätta bort den direkt, men eftersom att jag är så envis så gjorde jag inte det. Visserligen så känns huden bra och rengjord nu efteråt, men inte så att det var värt allt brännande och svidande.

Nu vill jag inte trakassera H&M's ansiktsmasker, det är antagligen bara på mitt ansikte de svider, jag kanske har överkänslig hy eller något? Det känns inte bra för huden när det svider, men är inte röd eller så efteråt så kanske det rent av SKA svida... Har svårt att tro det men. Den rengjorde iallafall ordentligt, och ska testa den sista på söndag. Sen tänkte jag prova en från s-market nästa vecka, för att se ifall det svider då också. Har provat de förut, och det har inte svidit då men jag vill prova om det faktiskt är så att h&m's ansiktsmasker verkligen svider på mig eller om mitt ansikte fått fnatt.

Känner att det blir för mycket ansiktsmask snack nu så jag tar och avslutar. Sov gott! 
(Jag tar föresten gärna emot tips på ansiktsmasker)

Converse invigning

Publicerat 2015-03-16 klockan 09:35:32 (svensk tid)

Ja, idag inveg jag mina nya converse som jag fick i vintras! Skoskav på högra hälen, men jag det får man lida av ibland med nya skor helt enkelt. Är lite osäker på om jag ska byta till vita snören eller inte, domhär snörena är så jäkla korta. Får se hur jag gör.

Måste berätta lite om min helg! På Fredagen fyllde världens bästa Jenni 18 år, så direkt efter skolan så körde jag till Kyrkslätt, och därifrån tog jag tåget till Helsingfors. Där firade vi Jenni i hennes lägenhet och sedan hämtade Makke och Tube mig därifrån på natten, och så stack vi till kyrkslätt, somnade gjorde jag först kl. 5, så var lite halvdöd följande dag. Det var födelsedagskaffe i Bromarf på eftermiddagen, Jennis släkt och vänner. Åt världens godaste mat, och stressade mig hem till finalen av självaste Melodifestivalen. Tycker faktiskt att rätt bidrag vann iår! Måns låt var fantastisk och effekterna på scenen minst lika bra. Nu är det bara att se fram emot Eurovision Song Contest! 

Och igår hände inte så mycket, var till Harolds och åt franskis och babblade lite med Linda, och så dammsugade jag och klippte Daniels hår. 

Tisdag

Publicerat 2015-03-10 klockan 14:40:46 (svensk tid)
Tisdag är verkligen en dag jag inte tål, och idag är jag inte alls på bra humör. Inget nytt, bara det gamla vanliga egentligen. Jag är trött på att diska varje dag och sköta det mesta, och nej det är inte så lätt att bara "inte diska", eftersom att jag inte får ro om det är stökigt här hemma. Ser jag disk så ska det diskas annors blir jag irriterad, och jag diskar, dag efter dag. Jag tänker inte acceptera det att vi faktiskt bor TVÅ här och att jag sköter allting. Så nu tänker jag ta en paus från disken och tvättvikningen, och se ifall det tänds en liten glödlampa i sambons huvud om att han kanske borde göra något åt berget på diskbordet. Om det så ska ta en vecka, jag tänker inte röra disken. Detta lär bli både intressant och irriterande. Intressant att se om han diskar, och hur många gånger innan han tycker att det är min tur igen. Irriterande att se honom sitta och spela och inte alls bry sig om verkligheten. Disken diskar inte sig själv, och jag är jäkligt trött på det, helt enkelt.
 
Nog om det! Sitter just nu och ser en film som jag ska ha sedd till imorgon till ett skolarbete, och snart ska jag på jobb. Är befriad från första lektionen imorgon så det blir lite av en sovmorgon, vilket är trevligt såhär mitt i veckan! Har en lätt vecka med tanke på skolan, få lektioner, korta dagar och vips så kommer fredagen imot. Vädret skulle ha kunnat vara bättre idag, det regnar och blåser och det vackra vårvädret igår var bara otroligt. Våren är försvunnen igen. Ni får leva med att detta blev världens tråkigaste och bildlösa inlägg.
 
Nu ska jag förbereda mig för jobbet!
 

Delar med mig av vädret

Publicerat 2015-03-09 klockan 14:33:51 (svensk tid)
Jaa, känner mig tvungen att dela med mig av detta underverk till väder! Visst, jag lade ju upp vårbilden redan för en månad sedan men våren försvann sedan ... nu är den tillbaka. Det är 10 grader varmt ute, och jag har gått första gången utan jacka till butiken. Okej, det är ju bara 100 meter, men endå. Är våren här påriktigt nu eller?? Jag har iallafall haft huvudet fullt av vårkänslor idag, Det är stunder som dessa då man märker att sommarlovet är farligt nära, och det är väl nu man börjar stressa över portfolior och slutprojekt.
 
Ne, ska lämna det borta från inlägget nu, GLÄDJAS AV SOLEN ISTÄLLET!!

Ansiktsmask

Publicerat 2015-03-09 klockan 14:25:00 (svensk tid)
Nu har jag provat ansiktsmask nummer två! Denhär gången kokos masken, som ska återfukta huden, tyckte att det kändes behövligt nämligen. Är ganska stolt över mig själv idag för att jag har städat hela toan, tog 2 timmar och då var jag nästan hög på alla starka tvättmedel. Nu är det rent och fint!! Doftar som en simhall också. 
 
Okej, tillbaka till ansiktsmasken! Detta var då ingen peel of mask, utan den ska helt enkelt bara vara på ansiktet, stelna, och sen ska man tvätta bort den efter 15 - 20 minuter.
 
+ Konsistensen var som vaniljglass (haha...)
+ Den doftade gott
+ Kändes bra på huden
+ Kännde verkligen att den var återfuktande på huden 
 
- Sved
- Svårt att få ett jämnt lager i ansiktet
 
 
 

Igårkväll

Publicerat 2015-03-08 klockan 18:39:47 (svensk tid)


Mellomys! Varma smörgåsar framför tv'n, absolut den bästa stunden på veckan. Idag har det dock varit en helt vanlig söndag... Hatar söndagar. Har ätit pizza och träffat Jenni som 17 åring en sista gång. För tänk, nästa gång jag ser henne är hon 18! Hon fyller i fredag så direkt jag har slutat skolan så sticker jag iväg till Helsingfors och firar henne med hennes stadsvänner!! Ska bli så otroligt roligt! 

Och imorgon är det måndag, ledig måndag igen och jag ska tillbringa dagen med att skura duschskåpet, och tvätta golvet i toan och allt sådant. Inte trevligt, men det måste verkligen göras för att det ser ut som fan. För att inte tala om golvsilen som är fullproppad med hår så att vattnet inte åker egenom och vi har varit tvugna att ha båda filtren borta så att vattnet ska åka egenom. Lite too much information men varsågoda, haha.

Soffhäng

Publicerat 2015-03-07 klockan 13:18:44 (svensk tid)

Insåg att jag har gjort tillräckligt idag, så jag kastade mig på soffan. Jag har till exempel städat skrubben!! Nu kan man gå in där igen, den var nämligen så inte organiserad att det var fullt, skulle man ha något därifrån var man tvungen att ha pannlampa och hjälm och krypa in uner allt bråte. Men nu är det städigt och fint och man kan gå in där på det normala viset!

Jag lagade mat idag också, korvstroganoff, och så köpte jag en glass som jag skulle äta till efterrät men det slog mig nu att den fortfarande ligger orörd i frysen. Hur kan man glömma att äta glass??

3 minnesvärda stunder från instagram

Publicerat 2015-03-06 klockan 22:20:05 (svensk tid)
Här hade jag nyss tagit körkort, och stack ut med Linda på en liten cruis. Jag minns att vi inte hade så stor aning om var vi befann oss på denhär bilden, men det var mitt första lilla äventyr bakom ratten! Ja, det var faktiskt 110 veckor sen.. Känns som igår nästan.

Här minns jag att pappa skulle ligga i solstolen och läsa, men katten hann före. Älskade katt<3

Detta var en bra veckoslut med de två bästa, det var början på sommaren och vi var vid en sommarstuga i Bromarf och levde livet helt enkelt. Vill tillbaka till de gamla goda tiderna! (Eh ja, bara 35 veckor sen)


Fredagsmys

Publicerat 2015-03-06 klockan 21:59:05 (svensk tid)

Har legat i sängen 2 timmar och kollat youyube, är så otroligt skönt med fredag och veta att man får sova ut imorgonbitti! Provade en av ansiktsmaskerna idag, den med honung som skulle ta bort döda hudceller. Så här kommer lite positiva och negativa punkter på den, tänkte skriva om alla vart efter jag testat dem!

+ Den var jätte lätt att "dra av" fick bort största delen av masken i en del. 
+ Det var perfekt mängd, inte för mycket och inte för lite.
+ Efteråt kändes ansiktet lent och riktigt bra!

- Den doftade inte gott
- Den var ganska rinnig och droppig
- Tog 40 minuter innan den torkade trots att det stod 15-20 minuter (fast jag hade ju inte bråttom)

Vet inte hur mycket döda hudceller den tog bort, men ansiktet kändes väldigt bra efteråt då jag kom från duschen!
Ska prova en till på måndag tänkte jag, vet inte hur stor skillnad det är på dem, men vill se vilken som är min favorit så att jag kan köpa om den sen när jag är in på H&M nästa gång.

Ansiktsmasker

Publicerat 2015-03-06 klockan 17:21:38 (svensk tid)

Idag kom mitt paket med ansiktmaskerna jag beställde från H&M! Kokos, gurka, honung och superfruit! Fanns även en femte men den var slutsåld då jag beställde. Har fått dille på ansiktsmasker och är sjukt taggad på att prova dessa!

Tråden i maten

Publicerat 2015-03-05 klockan 11:26:58 (svensk tid)
I dagens pyttipanna i skolan hittade jag en tråd. Hårstrån vet jag att folk brukar hitta, men trådar var något nytt. Idag hade de bytt ut korv och potatis lådan till pyttipanna, vilket jag tyckte att var positivt. Så fick vi också omelett till, vilket inte har hänt förut. Maten smakade bra för en gångsskull, så det mesta var positivt. Tills jag hittade en tråd. Nu undrar jag ifall matpersonalen sitter och syr i köket? Ja, iallafall så kan jag tänka att trådar är bättre än hårstrån ... men bäst skulle det väl va ifall dom höll både trådar och hårstrån borta från maten. Usch och fy!
 
 

Hoodie utan ärmar

Publicerat 2015-03-04 klockan 13:09:00 (svensk tid)
Här en dag så fick jag lust att leta fram en gammal hoodie som jag inte använder, och klippa av ärmarna på den så att det blir mer som en väst. Sagt och gjort! Jag har tre pafflådor med kläder som jag inte använder uppe i ett skåp, och där hittade jag en stor hoodie som jag antar att varit min brors gamla, jag själv tror inte att jag någonsin använt den. Jag klippte av ärmarna och även lite till så att armhålen blev större och hängigare, och sen var jag tvungen att sy en ny söm eftersom att den gamla var påväg att sprättas upp och det skulle sluta med att jag skulle haft armhålen enda ner till knäna.
 
Jag ville bara dela med mig av detta, jag brukar inte syssla med "diy" grejer ... och aldra minst använda nål och tråd!

Onsdagsselfie

Publicerat 2015-03-04 klockan 08:52:53 (svensk tid)

Har nyss stått ute i skogen med klassen i en timme, gymnastiklektion och vi skulle "gå på lina". En uppspänd rem mellan två träd, och nej, jag provade inte. Hade antagligen ramlat och slagit mig halft fördärvad. Det är skönt med onsdag idag, slutar tidigare och sen ska jag gå hem och göra en inlämningsuppgift i matematik, hade tänkt göra det igår men hade ingen gradskiva hemma.

Så ja, nu taggar jag matematiklektion och sen maten. Skolans mat är verkligen skit föresten, så får bara hålla tummarna att det är något ätbart idag!

Facebook

Publicerat 2015-03-03 klockan 17:36:53 (svensk tid)
Ja, idag tänkte jag skriva lite om Facebook! Jag tycker nuförtiden att det enda som händer på facebook här att folk säljer eller köper grejer i köp/sälj grupper. Jag saknar den tiden lite då Facebook var en plats där man höll kontakt med alla, där man satt och chattade från morgon till kväll, och där man kunde få tag på nya vänner. Då skrevs det statusar hela tiden, flera gånger per dag. ALLT skulle delas på facebook helt enkelt. Sakta men säkert började sedan de äldre att skaffa Facebook, och nu består Facebook av medelåldersmänniskor och köp/sälj grupper för det mesta. Då jag var 14 - 17 så användes Facebook av barn, och i dagens läge är det äldre människor. Ganska skrattretande tycker jag, hur de äldre skrämde bort de yngre.
 
Trots det så kollar jag Facebook flera gånger per dag, och alltid har det hänt något nytt. Men dagens händelser är inte samma som de som var förut. Ifall man har en händelse så är det en spelförfrågning eller någon som har lagt upp något i en grupp man är med i, och själva startsidan består av grejer som folk säljer, roliga videor eller länkar som folk har delat. OCH, ibland en status, som för det mesta är skriven av en person som är över 40. Inte alltid, men 8 av 10 gånger.
 
Vad kommer Facebook utvecklas till i framtiden? Kommer det dö ut innom 10 år eller håller åldringarna det levande?
 
Tänkvärt! Nu ska jag äta nuggets!

Lite hårsnack (igen) | HÅRDATE#5

Publicerat 2015-03-03 klockan 12:36:00 (svensk tid)
Bilden är tagen efter dusch då mitt hår ännu är fuktigt. Tror inte att jag själv har märkt att mitt hår faktiskt har börjat må bättre! Jag tycker själv att jag ser på bilden hur mitt hår verkar trivas.För ett år sen gick jag från att tvätta håret varje dag till att tvätta det endast 2 gånger i veckan, därpå började jag med olja, sen julen har jag använt ett serum som ska göra så att håret växer snabbare och så skippade jag hårborsten och kört sen dess med tangelteaser, börjat använda hårband som inte sliter på håret, och så kokosoljan som jag då använt i ungefär en månad. Snart kanske jag börjar tycka om mitt hår igen. Tyvärr så mår mina toppar ännu rätt dåligt trots att de blivit bättre. De är kluvna eller så brister de, tillochmed fast Jenni toppar mitt hår lite nu och då, så är de kluvna igen efter nån vecka. 
 
Men ja, jag märker själv nu att mitt hår iallafall mår bättre! Det mådde så mycket sämre för ett år sedan, och jag är riktigt taggad på att se hur mitt hår ser ut om ytterligare ett år. För ett halvår sen så var jag till frisör Jenni och ville att hon skulle klippa bort ungefär fem centimeter av mitt hår, för att jag ville ta en ny start och verkligen får bort att det dåliga. Mina toppar kändes otroligt friska efter det!! Mitt hår var dessvärre ganska kort, men på dessa 6 månaderna så tycker jag att det har växt till sig igen, så kan iallafall konstatera att mitt hårs växtförmåga fungerar, haha. Jag oroar mig egentligen mest över att dethär är mitt hårs maxlängd, att det helt enkelt inte blir längre. Ja, det växer ju i normal takt, 1cm på en månad, men det brister i topparna lika snabbt! Mitt hår kommer stanna i samma längd känns det som, trots att det växer och jag sköter det så gott jag kan.
 
Iallafall, här är en bild från i höstas då jag hade kortat av mina toppar, en rätt så stor längdförändring har skett sen dess! (Bilden är tyvärr av dålig iphonekvalite och förbannat mörk)
 
 
 
 

I klassrummet

Publicerat 2015-03-03 klockan 11:21:03 (svensk tid)

Här sitter jag, matrast, och det snöar ute!! Jag vill inte se snö mera, för nån vecka sedan var det vår, men tydligen inte påriktigt. Det är mars nu också och det är första vårmånaden, snön är INTE välkommen. 

Igårkväll hade jag otroligt svårt för att somna, jag var klarvaken då klockan var 12, och somnade inte före kl. 2. Endå så är jag rätt pigg idag. Två lektioner kvar, sen ska jag gå hem och diska. En sån fruktansvärt intressant tisdag känner jag!

Vem är jag?

Publicerat 2015-03-03 klockan 10:20:00 (svensk tid)
 
 
Jag heter Linda, och jag är 21 år (usch vad tiden går snabbt??), och jag är bosatt i den södra och svenska delen i Finland. Jag driver denna bloggen som en hobby, eftersom att jag älskar att skriva. Jag är också intresserad av fotografering, även fast det kanske inte märks eftersom att jag är väldigt lat med att använda kameran under de få dagar då jag är ledig, och har svårt att få inspiration. Jag gillar att teckna, fast jag enligt mig själv borde bli myyycket bättre på det, och ett annat tidfördriv är att göra loom armband. Jag är utbildad datanom (eller datanörd ...)  Jag älskar blommor, och en stor favorit är ljusrosa tulpaner. Jag arbetar i en mysig blomsteraffär i centrum sedan ett år tillbaka. Jag bor i en liten stad i södra Finland som heter Ekenäs, i en liten etta på andra våningen, här trivs jag väldigt bra!. På min fritid då jag inte umgås med kompisar så sköter jag om hemmet, kollar serie, promenerar, tecknar eller sitter vid datorn (såklart). Är intresserad av kläder och inredning, så en hel del sådant kan man få läsa om ifall man följer min blogg, men även om min vardag, känslor och åsikter.
 
Jag upplever att jag inte är riktigt som alla andra, därav mitt bloggnamn, "avigasidan". Jag är avig om man jämför med resten av samhället och passar inte riktigt in. 
 
För er som vill veta ÄNNU mera om mig, så har jag sammanställt en liten punktlista här nedan! Varsågoda.
 
- Mina favoritdjur är katt och mås.
- Jag har döpt min bil till Nemo.
- Jag kan inte prata finska, trots att jag har bott i Finland hela mitt liv.
- Min favoritmat är (suprise suprise;) tortilla och Pizza. 
- Jag är lite av en perfektionist gällande hemmet.
- Jag har en Samsung Galaxy S6
- Jag har en lillebror
- Varje sommar campar jag i en husvagn
- Jag har komplex för mina tjocka fingrar och mitt hår.
- Min dator är den bästa någonsin
- Min favorit klädbutik är New Yorker
- Jag fryser helatiden
 
 

ATM

Publicerat 2015-03-02 klockan 14:51:57 (svensk tid)
Sitter här med nylackade naglar, dricker vatten och kollar Twitter medan jag väntar på att PLL-avsnittet har laddat lite. Långsamt internet, och jag lider. Så är jag trött och har ont i nacken .
 
Igår var det söndag, och jag hade grym söndagsångest. TROTS att jag är ledig idag, och TROTS att jag är befriad från morgondagens första lektion. Insåg att jag har det ganska bra egentligen ... men söndagsångest kommer alltid, även fast jag skulle vara ledig hela veckan. Kanske är bara jag?

Ledig måndag

Publicerat 2015-03-02 klockan 09:34:48 (svensk tid)
...därför ser jag ut såhär; Morgonrock och en plastpåse på huvudet! Har nämligen satt kokosolja i håret idag. Känner mig förövrigt sjukt ful, ifall det inte syns. Jag skulle vilja märka ett resultat av kokosoljan snart, men det kanske är i ett för tidigt skede, har ju kletat in håret mindre än 10 gånger ännu så. Tills sommarlovet hoppas jag på att ha märtk ett resultat! Har över halva olje burken ännu kvar, köper absolut en till när den är slut, möjligtvis en större burk!
 
Ifall någon läsare har längre erfarenhet än vad jag har angående kokosolja, så let me know in the kommentarsfält!
 

TAG: frågor du aldrig får

Publicerat 2015-03-01 klockan 16:35:51 (svensk tid)

När du åker bil , lyssnar du på CD-skivor, band , radio eller ingenting? - Radio eller musik från minnessticka. Förut CD-skivor då jag inte hade varken radioantenn eller USB-uttag i bilen, men sen jag fick ny bilstereo i julklapp 2013, och sen dess har det varit antingen radio eller usb.

När du var liten , vad ville du bli när du växte upp? - Det var kock eller veterinär, det ville de flesta bli då på den tiden.

Om du kunde spela ett instrument vilket skulle det vara? - Piano! Inget snack om saken!

Om du fick välja en stad att bo i resten av ditt liv vilken stad hade du valt? - Ja jävlar ... inget fel på Ekenäs egentligen, men om jag fick välja precis vad som helst så hade det nog blivit i Sverige, i vilken stad som hels egentligen ... bara jag slipper prata finska, hehe.

När du var liten vad klädde du ut dig till på Halloween? - Det varierade ... men jag minns då jag var ett spöke.

Har du garderobs dörrarna öppna eller stängda? - Helt hur dom råkar bli .. jag tänker inte på det. Men oftast är dom nog stängda tror jag.

Tar du schampoo och balsam från hotell? - Jag brukar inte vara på hotell så ofta .. kan hända att jag tagit en gång faktiskt. Fast jag tror att det var i en hytt på Viking Line, och en handduk har jag snott en gång.

Har du någonsin stulit en väg skylt? - Nej, det har liksom inte varit .. nödvändigt.

Ler du alltid på bilder? - Jag ler väl hälften av gångerna, den andra hälften av gångerna så gör jag något extremt ful grimas.

Vilken sida i sängen sover du på? - Den vänsta, det är min sida!!

Tittar du fortfarande på Disney? - Jaaaa! Vem gör inte det EGENTLIGEN?

När skrev du senast ett pappers brev till någon? - Eh ... ja, brukar ju skriva lappar/brev på skoj åt kompisar och sådär.. men jag minns faktiskt inte när jag senast postade ett brev. Väldigt längesen.

Hur många språk kan du tala? - Ett, jag suger på att prata främmande språk.

Tror du på andar/spöken? - Vet inte ... eller jo, lite tror jag väl, ibland.

Kan du simma bra? - Jag kan simma, men bra vet jag inte? Vad klassas som bra?

Vill du ha barn? - Nej, aldrig.

http://cabaoo.com/listfolder/?p=2&id=825


Håret mår bra av att bli borstat? | HÅRDATE#4

Publicerat 2015-03-01 klockan 16:14:00 (svensk tid)
Jag har nu länge (flera år) levt med den kunskapen att man INTE ska borsta håret för mycket, för att det sliter. Igår skapade jag en "hair" anslagstavla på Pinterest och pinade lite information om hur man får håret att bli längre och må bra. Ett av tipsen var att borsta håret flera gånger per dag?? Visserligen försiktigt, det stimulerar hårbottnet. Ja, det kanske det gör, men det sliter väl också enormt på håret i sig att borsta det helatiden? Jag fattar inte, ska jag borsta håret fem gånger per dag eller bara en?
 
"3. Brush your hair! Brushing is another great way to stimulate your scalp. Brush your hair a couple of times a day, gently not rough. Never brush when your hair is wet. If you need to brush when wet use a comb."
 

Okej ... fortfarande så ska man ju inte borsta det när det är vått, men dom tycker alltså att man ska borsta det några gånger om dagen..? Vad är det för sätt. Jag tänker inte ta till mig av det tipset, jag borstar mitt hår då det behövs och tycker personligen att man inte ska slita på håret med onödiga borstningar. Går väl lika bra att massera hårbottnet med fingrarna istället.
 
Snart kommer det väl fram att olja inte alls är bra för håret också. Då lovar jag att raka mig flintskallig, seriöst.
 
 Avslutar med en bild av en mås.
 

Vädret och söndagsprat

Publicerat 2015-03-01 klockan 15:57:30 (svensk tid)
Tänkte dela med mig av vädret idag. Jag tog bilden med ett filter, så det ser inte lika grått ut som det egentligen är. Just ett sånthär väder är så otroligt onödigt, men tur iallafall att snön är så gått som borta.
 
Känner nu att det blir en klassiker, "då du inte har något annat att prata om så prata om vädret". Kanske är lite så, har faktiskt haft 0 livslust idag pågrund av söndagsångest och att jag inte har gjort något under hela veckoslutet, jag inser också hur tråkigt Finland är, och ja .. finlands bidrag i esc är också en grej för sig. Det verkar som att finnarna verkligen ville bevisa till övriga värden att vi är precis som alla tror att vi är. Bidraget speglar verkligen finland, men kunde inte något bra ha gått vidare? För jag vågar verkligen säga min åsikgt rakt ut; Det är det sämsta bidraget någonsin och det förvånar ifall vi får mera än 0 poäng i eurovisionen.
 
Tack för mig.