Loppisfyndet

Publicerat 2016-08-22 klockan 18:59:44 (svensk tid)
Denna väska fick följa med mig hem från ett loppis i lördags! Detta må vara det snyggaste jag någonsin sett. Helt oanvänd, och kvalitén verkar vara bra! Den är alltså inte äkta, med tanke på att jag betalade endast 30€ för den. (Vilket jag inte bryr mig ett dugg om, hade aldrig köpt en väska för 200€, så för mig är det fake som gäller!!) Detta är KÄRLEK !

Pinspiration

Publicerat 2016-08-14 klockan 19:23:51 (svensk tid)
Inredningsinspiration från Pinterest!
 
home inspiration: DIY BEDSIDE TABLE | bellaMUMMA: Sophisticated Gray Laminate Flooring: Summer Grey Domestic Laminate Design ~ treeinggear.com Decoration Inspiration:
Top interior designers share wit and wisdom that's set to inspire and delight.: 28 Examples Of Minimal Interior Design #28 - UltraLinx:

Smoothie

Publicerat 2016-08-14 klockan 16:59:51 (svensk tid)
Mixade ihop en snabb smoothie innehållande bananyoghurt, blåbär och lite mjölk. Så gott!
 
 

En ledig dag

Publicerat 2016-08-14 klockan 11:56:58 (svensk tid)
 
Söndag, en dag utan måsten! Låter trevligt i mina öron, men nu när jag ligger här och latar mig så vet jag inte vad jag tycker mera. Att vila och ta det lugnt är ju bra, men just nu, då klockan börjar närma sig 13 så borde jag kanske hitta på någonting iallafall.
 
Ska helt enkelt ta tag i min lediga dag genom att sätta på en maskin med tvätt, och så ska jag laga mat. Ett måste har jag faktiskt idag - Att veckohandla! Så funderar jag på att baka något. Och på att ta en promenad. Och på att ordna upp i köksskåpen.
 
Vad har ni för er denna söndag?

Hårdate#16 | Review på schampo

Publicerat 2016-08-12 klockan 19:53:46 (svensk tid)
Insåg att senaste håruppdateringen var i April, så det är ju verkligen på tiden för en ny!
Tänkte prata lite om schampot och balsamet som är till höger på bilden. Jag ger verkligen en tumme upp för dessa, och kommer nog i framtiden att köpa om dem! Har just nu så många andra balsam att testa ut, hehe. De är alltså från märket Macadamia, och innehåller inga dåliga ämnen. Först och främst vill jag hylla balsamet, det ska vara i håret bara 30-60 SEKUNDER, vilket jag verkligen gillar då jag verkligen inte har tålamod i duschen. Det fick mitt hår att kännas mycket friskare, märkte stor skillnad de gånger som jag inte använde balsamet i duschen. Schampot var också bra, det kändes som att det rengjorde väldigt bra, och båda produkterna var väldigt återfuktande. Tyckte nog lite att mitt hår mådde lite bättre under användningen av dessa.
 
I senaste uppdateringen så hade jag kapat av mitt hår flera centimeter, och det växte rätt så fort ut igen. Har toppat håret ännu en gång efter det, men nu känns det som att det har stannat i växten igen. Jag har även försökt minska på att ha håret uppsatt så ofta, för mig så blev det väldigt slitet då jag hade det uppsatt varannan dag.
 
Det blir ännu väldigt snabbt fett, även fast jag har försökt att vänja håret vid att bli tvättat bara var tredje dag. Typiskt.
 
Det känns som att jag skriver samma sak i varje håruppdatering, så vet inte riktigt hur jag ska få dessa inlägg intressanta. Jag har dock börjat fundera på att acceptera att mitt hår inte blir längre, och istället klippa det kortare. Inte kortkort, men axellångt kanske. Jag måste nog ännu fundera lite till på det, känns så hemskt att bara ge upp efter att ha kämpat så i flera år. Dessutom så tror jag att jag inte skulle passa i det, har fel ansiktsform, 
 
Nåja, håller nu på att testa ut ett till schampo från Bed Head, och har ännu ett tredje Bed Head schampo i lager som ska testas! Tror iallafall att jag reviewa det röda jag testade för ca. ett halvår sedan. Nu har jag det gröna på G, och som följande det blåa!

Här bor jag

Publicerat 2016-08-05 klockan 14:25:00 (svensk tid)
Städade lite idag, så ville passa på nu och visa lite hur jag har det här hemma. Har inte riktigt visat det tidigare sedan jag flyttade, eftersom att jag bor i en liten etta och är inte riktigt nöjd med inredningen. Är riktigt petnoga med hur jag ska ha det, så kommer väl aldrig bli riktigt nöjd heller, haha...
Detta är då det hörnet som jag kallar för vardagsrummet. Ligger ibland på soffdivanen och myser och ser på film, händer dock ganska sällan, hehe. När ekonomin tillåter så kommer jag att köpa en ny soffa, men tills dess så får denna duga. Älskar förövrigt prydnadskuddarna, hadde varit såååå fint med en grå soffa istället...
 
Här är mitt matbord, här sitter jag och äter romantisk middag för mig själv varje kväll. 
 
Detta hörn av lägenheten är mitt sovrum, fläkten har jag bara framme på sommaren, det kommer se mycket bättre ut när den är borta och jag har skaffat mig ett nytt nattduksbord. Jag vill att ni ska föreställa er, haha.
 
Detta är byrån i hallen. Inte så märkvärdigt och har ingenting att säga om den. Lyktan ska egentligen vara ute på balkongen, men där pågår remont så därför har den fått stå inne nu.

Det bästa köpet

Publicerat 2016-08-04 klockan 14:11:00 (svensk tid)
 
Glömde helt bort att visa denna materiella lycka i gårdagens inlägg! Min nya plånbok som jag köpte i någon random affär i Tallinn, och det var verkligen det bästa köpet! Jag tycker att den är förjävla snygg...

Nytt inne

Publicerat 2016-08-03 klockan 14:00:00 (svensk tid)
 
Tyvärr så har bilderna dålig kvalité, vet ej vad som hände. Men här är iallafall lite nytt jag fått tag i på den senaste tiden
 
Grå byxdress - RESERVED, 20€
Svart t-shirt, NY - H&M, minns inte pris...
Forever t-shirt - NEW YORKER, ca 7,90€
Svart t-shirt, NYC - NEW YORKER

Nya skal

Publicerat 2016-08-02 klockan 12:55:00 (svensk tid)
beställde hem lite nya skal från MiniInTheBox, på bilden ovan är två av mina absoluta favoriter! 
Jag köper bara mina skal från MiniInThebox, även under mina år då jag hade iPhone. Har ungefär 20 iPhone 4 skal hemma... ska försöka att inte låta det gå så långt nu då det inte lönar sig i slutändan. Om tre år har jag knappast någon användning av dem. Frakten är gratis, om du orkar vänta en månad. Kvalitén är dock ganska varierande från skal till skal har jag märkt, vissa plånboksskal är inte av bästa kvalitén, medans andra endå är helt ok. Jag har dock alltid fått vad jag beställt, så skulle nog rekommendera att beställa därifrån! Biligt är det också! 
 
Nej tyvärr, jag är inte sponsrad.
 
 
Påtal om att vara sponsrad. Skrev för en tid sedan om ett företag som givit mig choklad och ett års prenumeration på digitalskydd på nätet, var inte sponsrad, utan valde ju själv att skriva ett inlägg om företaget MySafety, men vill iallafall meddela att jag aldrig fick något Digitalskydd. Hörde av mig till företaget att jag var intresserad, och de bad mig maila lite personuppgifter - vilket jag gjorde. Sedan fick jag inget svar mera. Vill inte påpeka att företaget är oäkta, men känner att jag behöver meddela detta till er eftersom att jag skrev så positivt om företaget, vill ju inte lura er. 
Jag vet inte vad som hände, ifall dom ångrade sig, var oäkta eller bara glömde bort mig - det kan jag inte uttala mig om.

Tallinn

Publicerat 2016-08-01 klockan 22:31:29 (svensk tid)
Passade på att spontant åka över viken till Tallinn under min semester! Bra väder, bra sällskap, bra shopping och goda drinkar! För att inte glömma att nämna hotellsängarna på det fyra stjärniga hotellet vi bodde på. Det var en så lyckad resa och jag hade så kul, saknar redan! (Sant, jag kunde knappt gå egenom bilderna utan att fälla tårar). Det var utan tvekan höjdpunkten på min semester, som förövrigt nu är slut.