Sköna dagar

Publicerat 2016-07-20 klockan 06:19:32 (svensk tid)
 
Har haft så skön semester hittills, vet inte när jag senast har kunnat koppla av på samma sätt som nu. Vädret har blivit bättre nu, så har latat mig på stranden både igår och i förrgår. Vaknade redan vid 6 imorse och var så pass pigg så att jag inte brydde mig om att somna om. Kliar på hela kroppen pågrund av solutslag - men det stoppar inte mig ifrån att åka till stranden igen idag! 
 
Den senaste veckan så har ju Pokémon Go varit en stor grej. Alla har pratat om det, många spelar det. Det är så kul att se på kvällarna hur alla går runt med sina mobiler och fångar Pokémons! Det har verkligen fått folk att vara ute och röra på sig, och prata med främlingar. Att möta folk ute och stanna och byta några ord, "Till vilket lag tillhör du?" "Hur många Pokémons har du fångat?" är så trevligt. Spelet har absolut ingen åldersgräns.
Tänkte inte skriva så långt om spelet eftersom att det säkert finns folk som inte vill läsa eller höra ett till ord om det mera.
 
Jag vet att jag har haft väldigt roligt hittills under min semester då jag varken brytt mig om disk eller att gå ut med soporna, men nu när det väl kommer till kritan och jag har chansen att berätta vad jag sysslat med så ekar det tomt i skallen. Igårkväll var jag iallafall ut med flickorna från jobbet, vi åt på kinarestaurangen och avslutade kvällen med en cider på hamnterassen. Förutom det så har jag åkt runt i stan, varit till Bromarf, ätit mat på Bossanova, solat (som sagt), lyssnat på podcast och umgåtts med vänner.
 
Nu ska jag försöka inse att jag MÅSTE ta itu med disken, och att jag måste tvätta kläder. Det är endå ettpar timmar tills solen har börjat värma så att jag kan dra mig till stranden!

Nya soffkuddar

Publicerat 2016-07-11 klockan 18:29:00 (svensk tid)
Shoppade loss i JYSK för ett par veckor sedan, det var REA. En fylld kundvagn och 70€ fattigare, men jag är sååå nöjd! Speciellt över dessa prydnadskuddarna som jag dräglat över då jag sett dem på JYSK's hemsida. När jag såg att det var REA så var jag tvungen att hoppa i bilen direkt. Resten av kundvagnen bestod mest av tråkigheter, en hylla till duschen (som förövrigt lossnade från väggen för några dagar sedan), gardiner, väggkrokar, en tavla, en filt och antagligen en hel del annat.
 
Och så en lifeupdate; Har semester igen, dock så är inte vädret på min sida. I lördags firade jag min semester, och igår låg jag i sängen nästan hela dagen. Gick en snabb runda på stan med Linda idag, tvättade mina skor och skaffade Spotify Premium. Vilket är det bästa jag någonsin gjort. Mitt liv blev så mycket lättare - nu kan jag lyssna utan reklam. Tror även mina grannar kommer uppskatta det. Imorgon ska jag troligtvis umgås med mamma, och se på Benny Törnroos. Onsdagen är ännu lite oklar, men torsdagen åker jag ner till Bromarf för att hämta Nemo, som efter 3 månader äntligen är back on the road! (Nemo är alltså min bil, som gick sönder i April). 
 
Nu ska jag ta ett bad, lyssna på podcast, och bli ren. Life goals.
 
// Semesterfirar'n