My soulmate

Publicerat 2016-09-27 klockan 16:03:19 (svensk tid)

Mitt liv hade inte varit så bra om det inte vore för dig, Pärlis. Våra själa är förevigt sammankopplade<3


Nu tar jag "helg"

Publicerat 2016-09-25 klockan 18:52:06 (svensk tid)
 
Äntligen söndagkväll! Har jobbat hela den egentliga helgen, så nu tar jag en lite försenad helg i form av ledig måndag och tisdag! Sitter i soffan i mörknet med bara några ljus tända, ska se en livestream på Youtube om en stund så passar på att blogga undertiden jag väntar på att den drar igång. Hur har er helg varit?
 
Måste få klaga liiite nu... hade min dator på service för ett par veckor sedan, pågrund av att skärmen hade blivit grönflimrig. Den var borta i tre veckor, det var någon sladd från moderkortet som hade börjat krångla, så de böt den (Fick det på garanti, annars hade det kostat 500€). Den fungerade bra i en vecka. Nu är det gröna flimret tillbaka, inte lika mycket som förra gången, men iallafall. Förra gången var det när jag vinklade skärmen uppåt, nu kommer det lite hela tiden. Sen kan det plötsligt försvinna igen. Blir så provocerad! Måste föra den tillbaka på service imorgon, och såklart så kommer den ju inte vara grön just då när jag lämnar in den. Just nu tillexempel är det inte grönt, och det händer ingenting heller när jag vinklar på skärmen åt alla håll - ingenting. För 10 minuter sedan när jag startade datorn, ja då var det grönt. Jag förstår inte, när datorn fick ny sladd så löste det problemet, men vad hände nu då? Hur stor är chansen att även den nya sladden nu har gått sönder? Måste vara något annat fel. Jag vill inte lämna ifrån mig min dator igen, saknade verkligen att ha en dator då när den var borta, och jag antar att den kommer vara borta ännu längre nu när jag lämnar in den. 
Ja, jag är ju datanom, så ni tänker kanske att jag ska fixa det själv. Nej, det tänker jag inte. Detta är en laptop, alla delar, sladdar osv. är såååå små, det är verkligen inte en lätt match att först och främst lyckas hitta felet, och så krävs det reservdelar som inte är så lätta att få tag på. Jag har garanti, så det är en självklarhet att jag lämnar in den till profsen, hehe.

Jag mår bra

Publicerat 2016-09-21 klockan 20:16:01 (svensk tid)

Just nu är jag inne i en våg av glädje. Ligger i sängen och.. Ja, bara ligger här och lyssnar på låg och lugn musik. Har ställt en stol mitt på golvet med ljus på, har det såå mysigt! Just nu känns det som att jag har nått en av de positivaste känslorna, jag oroar mig inte för någonting just nu! Såklart så kan inte allting i livet kännas perfekt, men just nu tänker jag bara "det blir bra". Om jag tänker efter så har jag inte så mycket som ska kunna tynga ner mig just nu, förutom mig själv. För ja , de gånger som jag känner mig nere så är det oftast jag själv som tänkt negativt. Det är jag väldigt bra på, speciellt angående mig själv. Mitt självförtroende och självkänsla är inte så bra, och det är bara jag som kan göra något åt det, även fast det känns omöjligt. Jag är nämligen en sådan person som bara tar åt mig av det negativa, och kan verkligen inte strunta i det. Nej, för på mig sätter det djupa spår. Det räcker med att någon ger mig kritik för något, och då börjar monstren härja i mitt huvud. Jag börjar genast känna mig värdelös och hata på mig själv. Jag försöker ibland tänka att det inte är något fel på mig, och ska strunta i den negativa kritiken jag får, men det går inte. Det är som att jag vet att jag är den sämsta människan på jorden, men glömmer bort det ibland. När jag sen får höra det minsta lilla som kan klassas som negativt om mig, så blir jag påmind om att jag är sämst. Det är en hemsk känsla. Jag SKA inte tänka så, jag vet att ifall jag blir bättre på att inte trycka ner mig själv (eller låta andra göra det) så skulle jag må så mycket bättre.

Här ligger jag just nu, och allt känns bra. Jag mår bra nu. Vill försöka trycka upp mig själv för att kanske känna denna känsla oftare. Jag har råkat ut för fel personer i mitt liv, även fast många även har haft något positivt att komma med så är det ju tyvärr så att det jobbiga sätter djupare spår. Jag har även haft en jobbig period i högstadiet, och det var nog då och där som mitt självförtroende sjönk till botten. Det är svårt att komma upp därifrån, speciellt då vissa grejer förföljer en även i fortsättningen.
I lågstadiet visste jag inte att det ens kunde bli så, att allting kunde rasa. Att det plötsligt skulle handla om hur man såg ut, hur man var, vad man var bra på, och hur många kompisar man hade. I högstadiet insåg jag vad det var som räknades, och att jag inte hade någonting av det, och det var då allt sjönk för mig. Idag har detta också skillnad, men inte på sama skala och det är inte alla som bryr sig. Fortfarande så har jag inte klättrat hela vägen upp.

Jag mår bra. Inte alltid, kanske inte ens ofta, men just nu denna onsdagkväll så känner jag en glädjevåg. Jag ska bli bra på att hylla mig själv och få upp självförtroendet. Just nu vill jag bara pausa livet och ligga här hur länge som helst, med mina ljus och mig själv. För nu mår jag bra.


Storytime | Blåa gubben

Publicerat 2016-09-21 klockan 15:53:00 (svensk tid)
Har länge tänkt att jag vill börja skriva lite "storytimes", alltså längre inlägg där jag berättar om något som hänt eller som jag varit med om. Vet inte om detta blir en serie eftersom att jag inte riktigt har så mycket att berätta om som jag tror att ni skulle orka läsa, men nu tänkte jag iallafall berätta om en händelse som utspelade sig för många år sedan. 
 
Minns inte riktigt hur gammal jag var, men gissar på att jag kanske var runt 10-11 kanske. Jag och min bästa kompis var hemma hos mig. Vi bor långt ute på landet, där det bara finns skog och inte så mycket befolkning, om man säger så. Vi var ute i skogen nedanför vårat hus (minns inte vad vi gjorde, men vi gick iallafall längre in i skogen). Jag gick framför min kompis, av någon anledning så gick jag baklänges framför henne och pratade med henne. Plötsligt ser jag hur hon stannar och stelnar till, och kollar snett bakom mig med skräcken i blicken. Eller ja, iallafall såg hon lite förvånad och rädd ut, ska inte överdriva, haha. Jag stannar såklart också och vänder mig om, och ser att bakom en "buske" av granar så står det en människa med en kratta eller sopborste... jag vet inte, men iallafall en lång käpp.
 
Jag springer såklart tillbaka dit vi kom ifrån och stannar när jag kommer ut på en skogsstig, jag var rädd. Inser då att min kompis inte hade sprungit efter mig, vilket jag då såklart gissade att hon skulle göra, men nej. Jag står där ensam en stund men inser sen att jag är tvungen att gå tillbaka och kolla vart hon blivit. När jag väl gör det så ser jag henne ännu stå där på samma plats, och mannen är inte där länge. Min kompis berättar att han - likt mig, också hade rusat därifrån. Det enda jag kunde uppfatta av honom var att han hade en mörk, kanske blå, arbetshalare på sig, och då käppen som han hade med sig.
Det konstiga var att där vi bor så bor det inte så många människor, det hade ju lätt förståss kunnat vara någon av "grannarna", men varför skulle han springa iväg? Han kunde omöjligen bli rädd för två små flickor, tycker man ju.
 
Vi gick hem och berättade hela händelsen för mamma och pappa, som då såklart trodde att vi bara hittat på allting. Vet inte om någon som vi berättade detta åt överhuvudtaget har trott på oss, men detta är verkligen sant. Kanske inte hade varit lika skrämmande om det hänt idag, men jag tycker fortfarande att det inte finns någon logisk förklaring. Visst, klart att chansen att man stöter på en annan person i skogen finns, men varför tusan rusade han iväg, som om han blev rädd för oss? Något underligt måste ju varit på gångs.
 
Tidigare så hade jag och en annan kompis även hittat nergrävda knivar på en annan plats nära där, som vi grävde upp och grävde ner på ett annat ställe, inte långt ifrån platsen när blåa gubben var. De knivarna var sedan försvunna, och vi hade gömt dem väldigt bra under mossan, man såg verkligen inte att någon varit där och grävt. Vi överanalyserade säkert hela händelsen, men jag känner ännu idag att det måste ju ha varit någon annan där och sett var vi grävde ner dem... eller?

Nattinlägg

Publicerat 2016-09-21 klockan 00:01:27 (svensk tid)

Klockan börjar närma sig 1 på natten, och jag är fortfarande vaken. Ni som känner mig väl vet att detta inte är likt mig! Har dessutom jobb imorgon. Men, jag ska förklara hur det ligger till. Jag sover alldeles för mycket. Kan inte detdär med att sova passligt, det går bara inte! Sover så mycket om nätterna att jag är trött helatiden, tror min kropp vänjer sig vid att sova så att den inte alls vill vara vaken, haha. Jag vet att många lider av motsatt problem, men jag tror starkt på att man faktiskt KAN sova för lite också.

Nu de senaste fem dagarna så har jag kämpat med att vara uppe till 12-1, bara för att töja ut det lite. I normala fall hade jag somnat redan vid 10 och inte vaknat före 10 på morgonen, haha. Jag vet att det är bra att sova, men jag är en vuxen människa och kan knappast behöva 12 timmars sömn varje natt, eller? Jag känner att det blir för mycke, känner mig trött då jag vaknar, och blir trött tidigt på kvällen pågrund av att ja, min kropp är van att få tidig sömn. Så här sitter jag vaken och ugglar mitt på natten. Skulle vara intressant att höra ifall någon av er läsare har samma "problem", eller ifall ni har någon smart lösning? Jag tackar på förhand!

Jag tror att jag ska börja med något vitaminrikt naturpreparat, mina kollegor på jobbet sörplar i sig någon vätska dagligen som gör dem pigga, och jag tänker att kanske det hjälper mig att bli lite mer energifylld? Jag vet egentligen ingenting om sådant, men jag blev iallafall intresserad att testa ifall jag märker någon skillnad. Just nu så har jag endå blivit rätt duktig på att vaka, att vara uppe till 12 har inte varit sååå svårt nu de senaste två dagarna (men har ju endå inte vaknat före 10) Nu när klockan snart är 1 så börjar jag faktiskt känna att jag vill kasta mig under täcket och sova. Har alarmet ställt på 9 imorgonbitti, pågrund av jobbet. Jag vill inte ställa larm på sådana dagar som jag är ledig eftersom att jag blir så stressad/provocerad av alarm. Mitt mål är alltså att orka vara vaken till 12-01 och sova till 8, och då vakna av ren automatik. Vissa dagar måste jag ju vakna ännu tidigare förståss.

Ja, jag vill ändra min sovrutin helt enkelt! Tänkte att jag lika bra kunde blogga och ventilera mina tankar här nu då jag endå inte har något bättre för sig. NU kan jag tillåta mig själv att sova då klockan står 01:00! (Fy vad många klockslag det blev i detta inlägg, i'm so sorry)


15 konstiga fakta om mig

Publicerat 2016-09-20 klockan 14:26:15 (svensk tid)
 
1. Det börjar ofta klia i min näsa då jag borstar tänderna. Vet inte om det beror på att tandkrämen luktar så starkt, men någonting är det.
 
2. Jag kramar alltid om en kudde när jag sover, mest för att det är bekvämt och känns bättre för mina axlar, men även för att jag inte ska känna mig så ensam, haha...
 
3. Jag gillar egentligen inte att ligga länge i sängen på morgonen. Jag vill stiga upp rätt snabbt efter att jag vaknat. Känner mig så lat annars, och som att jag inte får igång dagen. Jag gillar att lägga mig tidigt istället och bara ta det lugnt före jag sedan ska sova.
 
4. Jag tycker om att åka flygplan! De flesta andra hatar ju långa flygresor, men inte jag. Det är ju så mysigt, och skönt att veta att den enda uppgiften man har är att sitta där och inte göra någonting.
 
5. Jag tycker att drycker med is är överskattat. På t.ex restauranger får man ju så gott som alltid is i colan. När isen sen smälter (om man inte häller i sig drycken snabbt) så blir det ju så vattnigt... don't like it. Vet inte om detta är så konstigt egentligen.
 
6. Jag måste städa eller reda upp i min lägenhet varje dag för att få ro. Idag till exempel så ska jag diska, känner att jag måste göra det strax...
 
7. Jag går på toa i sömnen! Inte varje natt, men jag är så att vaknar jag på natten så går jag automatiskt på toa, oftast så är man ju väldigt kissnödig då man vaknar, men även fast jag ibland inte är det så går jag endå, bara av ren automatik. Jag vet att det ibland händer att jag stiger upp i sömnen, för har svaga svaaga minnen av att jag gjort det då jag vaknar på morgonen och inser att jag inte alls är kissnödig...
 
8. När jag shoppar kläder så gör jag det alltid på REA... det är inte ofta som jag verkligen köper något som inte har nersatt pris, eller ifall jag inte har någon rabattkod. Jag är för snål, haha. 
 
9. Jag har någonslags kärlek till papper. Alltså block, häften osv. Jag älskar orörda häften och block, sen när jag har skrivit eller ritat på första sidan så är det inte lika kul längre...
 
10. Jag har väldigt sällan ljus tända hemma, alltså stearinljus. Även fast jag älskar ljus och har en heeel del, och köper mer hela tiden. Måste verkligen börja elda lite ljus så att jag kan köpa ännu mer nya! 
 
11. När jag var liten så trodde jag att alla som hetter "Oskar" var åskan. När åskan kom, så trodde jag att det var någon som hette Oskar som var uppe i himlen och hade ljud för sig. Jag trodde att ifall man hette Oskar, så var man utnämnd till att åska... kan inte fatta hur dum jag var, haha!
 
12. När jag var yngre så försökte jag göra hål i öronen själv. Jag har bara ett hål och det är uppe på högra örat, och det var jag till en "piercare" och gjorde, men jag tyckte att det gjorde sååå ont så jag ville inte gå dit för att göra mer hål (nere i öronsnibbarna). Så, jag tänkte att jag skulle försöka mig på att göra det själv hemma. Jag minns att jag provade flere gånger, men jag fick verkligen inte egenom nålen, trots att jag tryckte så hårt jag bara kunde. Hade is som jag bedövade örat med, minns jag. Idag så vill jag fortfarande ha hål i öronen, men jag vågar inte gå och laga för det är så obehagligt. 
 
13. Jag känner mig ofta väldigt ensam på mina lediga dagar då jag bara sitter ensam hemma. Jag har personer att umgås med, men jag gillar att vara ensam... tror inte ni kanske förstår vad det är som jag försöker förklara nu, men det är en blandning. Jag kan sitta hemma och hata att vara ensam, samtidigt som jag endå inte orkar träffa någon för att jag vill vara ensam. Vad är det för fel på mig?
 
14. Jag kan bli kär på bara några sekunder. Snacka om kärlek på första ögonkastet. Behöver inte ens prata med personen, räcker med att jag ser honom, så kan jag inte sluta tänka på honom. Det har dock varit väldigt jobbigt.
 
15. Jag gillar inte plättar eller pannkaka. När folk får veta detta om mig blir dom väldigt chokerade, så jag antar att det är konstigt 

Podcasts

Publicerat 2016-09-19 klockan 11:57:00 (svensk tid)
Tänkte dela med mig av lite poddar som jag lyssnar på, tycker att det är svårt att hitta något nytt, så ifall någon av er inte lyssnat på dessa så rekommenderar jag verkligen att ni gör det!
 
Ditt aunsikt - Min absoluta favorit, Emma och Simon Lussetti, vill du ha ett gott skratt så ska du lyssna på detta. De pratar om händelser ur sina liv och ja, alltmöjligt annat. Nytt avsnitt varje måndag.
Bildresultat för ditt aunsikt
 
 
Fredagspodden - Av Hannah Widell och Amanda Schulman, detta är min favorit att lyssna på i badkaret faktiskt, av någon anledning. Tjejerna pratar om massa kul, men även om viktiga ämnen. Som namnet säger så kommer det nya avsnitt på fredagar!
Bildresultat för fredagspodden
 
 
Alex och Sigges podcast - Sigge Eklund och Alex Schulman (Amanads man), killarna bjuder på massor av skratt, men likt Hannah och Amanda så tar de även upp viktiga ämnen.
Bildresultat för sigge och alex
 
 
 
 
Podcasterna hittar ni där poddar finns. Själv använder jag appen "Podcaster" för Android.

Calvin Klein

Publicerat 2016-09-19 klockan 10:23:17 (svensk tid)
Bikini Modern Cotton
 
Beställde hem lite Calvin Klein kläder. Tror jag aldrig har köpt kläder som är så dyra, så detta är väl kanske både första och sista gången. Jag gillar märkeskläder, men jag gillar inte priset... jag har aldrig kommit så långt att jag faktiskt köpt något. Nu har jag dock gjort det, och jag tror inte jag kommer ångra det!
 
Länk till plaggen här, här och här!

Natten som gick

Publicerat 2016-09-18 klockan 20:42:40 (svensk tid)

Hallå världen! Igårkväll blev det utgång med bästa vännen Jenni, är så tacksam över att ha henne i mitt liv, vi har alltid så kul när vi förfestar hemma hos mig bara vi två! När klockan närmade sig 23 så begav vi oss ut till Nightklubb nr. One, och "festade loss". Ja, för jag festar väldigt sällan, och när jag väl gör det så tar jag det relativt lungt. Ynka fem eller sex Sommersbyn räcker mer än väl för mig. Jag är ingen partyprisse.
Hade sjukt roligt hela natten iallafall, kl. Var närmare 5 på morgonen när jag slutligen somnade hemma i sängen. Dagen som gått nu har varit relativt trög, har legat i sängen så gott som hela dagen. Jag får inte bakfylla (eftersom att jag inte dricker så mycket) men är såklart extremt trött av så få timmar sömn, så en slödag i sängen var precis vad jag behövde! Somnade dock en stund på eftermiddagen, så nu när jag egentligen ska sova så är jag pigg.

Hade som sagt en extremt rolig kväll och natt! Hoppas ni andra också haft en bra helg!


Frisörbesök | HÅRDATE#17

Publicerat 2016-09-18 klockan 12:51:00 (svensk tid)
En av mina närmsta vänner har gått och blivit frisör, vilket jag verkligen uppskattar! Fick håret både klipt och slingat i tisdag, lite mörkare slingor, som tyvärr var svåra att få på bild. Jag blev i allafall nöjd, och jag älskar känslan av att ha nyklipt hår, inga mera kluvna toppar! 
 
Har inte så mycket att säga om BedHead´s (elasticate) shampoo heller, hade ju tänkt göra en review på det men vet inte riktigt, helt ärligt så märker jag inte så stor skillnad på olika schampoon. Det är ju ett bra schampoo, rengör bra, och håret blir inte oredigt trots att jag inte använder balsam. Har inte märkt någon skillnad på mitt hår sen jag började med det, men, det har iallafall inte blivit sämre. 
 
Har även börjat använda en ny hårolja från Oriflame, "Hairx Restore Therapy - split ends serum", som då som namnet säger ska motverka kluvna toppar. Hoppas att jag kommer märka skillnad nu när jag har klipt bort allt kluvet, så får jag se om en månad ifall det har hjälpt eller ej! Så, kommer prata mer om oljan i nästa håruppdatering.
 
Nuförtiden tvättar jag håret varannan dag, jag gav upp igen angående detdär med var tredje dag. Helt enkelt för att det inte gick, mitt hår vänjde sig aldrig och jag kunde inte gå med fettigt hår helatiden.
 
Här är mitt hår ATM, drog på ett filter för att möjligtvis få fram slingorna på bild, men njaa... längden ser ni iallafall!
 

Kräftskiva

Publicerat 2016-09-17 klockan 15:34:41 (svensk tid)

Just nu ät jag i Bromarf hos föräldrarna och det är kräftskiva på gångs! Såå länge sedan jag senast åt kräftor, ska se om jag ens minns hur man gör, haha.

Provar föresten blogg.se's nya app nu för första gången, använde ju den gamla versionen rätt ofta förut då jag hade iPhone, gillade den inte sen mera på Android eftersom att det inte gick att välja storlek på bilden. Hade inte vetat om att appen blivit förnyad, så detta blir lite av ett testinlägg. Hoppas ni har förståelse ifall detta inlägg ser underligt ut. (Vet dock inte hur stor bilden blev nu heller?)


First impression

Publicerat 2016-09-17 klockan 11:10:13 (svensk tid)
 
Nu har jag sovit en natt med den "magiska" Wellpur kudden, och jag lovade er en first impression på den! 
Jag sov väldigt bra inatt, och jag märkte faktiskt att vinkeln på nacken är mycket rakare än med en vanlig kudde eftersom denna är mer kompakt, och verkligen ger stöd. Så med andra ord så tycker jag att den är bekväm! Var nog stel i nacken och axlarna när jag vaknade, vilket jag nog visste att jag skulle vara - sååå snabbt kan man ju inte märka skillnad.
Som sagt, detta är bara en first impression, jag kan inte ge en review på den efter bara en natt, men kommer säkert ännu upp ett inlägg om en månad eller två då jag har använt den lite längre.
 
Kort och gott: Ja, jag gillar den.

Inredning och magisk kudde

Publicerat 2016-09-16 klockan 16:28:00 (svensk tid)
Idag tog jag en tur till Jyskefter att jag storstädat lägenheten som jag nämnde igår att jag skulle, Jysk firar nämligen 21 år i Finland nu med nedsatta priser! Såg min chans, eftersom att jag funderat på att köpa en ny kudde till sängen, pågrund av min kroniska värk i nacke och axlar så har jag väldigt obekvämt då jag ska sova, och vaknar oftast stel som en pinne i nacken. Så, hade alltså tänkt satsa på en lite dyrare och ergonomisk kudde, och insåg min chans nu när Jysk hade REA. Jag älskar Jysk, så kom såklart hem med lite inredning också...
 
En löpare till mitt matbord! Har letat efter en ljusgrå tidigare, men bestämde mig nu att slå till på denna ljusgrå och vitrandiga istället. "TIGERLILJA", 6€.
 
Tavla; "ARE", 5,49 €
Kaktus (inte äkta); "TORGEIR", 4€
Brickset; "TEITUR", 10€
(Var alltså 3st. brickor, men inte hittat någon användning för de två andra)
 
Kudde; "WELLPUR EGGEN", 30€
 
Måste bara skriva några rader om denna, kanske rent av magiska, kudde. Detta är alltså en kudde som är ergonomisk, vilket alltså då betyder att den skapar en bra sovställning. Tror att detta är precis vad jag behöver, då den ska ge stöd för både axlar och nacke, och så påstås det att man vaknar på morgonen utan stelhet och smärta. Kan inte låta bättre i mina öron. Hon i kassan berättade också att kudden anpassar sig efter dig med hjälp av din kroppstemperatur, vilket också betyder att man absolut inte får utsätta kudden för kyla eftersom materialet då fryser, och blir förstört. Vilket jag tyckte lät väldigt intressant! En annan intressant grej är också att stoppningen är gjord av något som inte kvalster kan leva i, jag har alltså en kvalsterfri kudde! (Normalpriset var 54,99€)
 
Jag är väldigt taggad på att få provsova denna inatt för första gången, jag lovar att ge "first impression" på den imorgon!
 
 
 

Glädje

Publicerat 2016-09-15 klockan 19:54:38 (svensk tid)
Idag känner jag glädje. Ska koppla av hjärnan från allt som har med jobbet att göra nu i fem hela dagar, eftersom att jag har långledigt! Redan idag efter jobbet så har jag varit till affären och storhandlat, och nu har jag tvättmaskinen på. Imorgon ska jag storstäda hela lägenheten och kanske åka iväg och fynda på något loppis. OCH, så ska jag vara lite prinsessa och gå och köpa lösnaglar, vill passa på att ha fina naglar nu när jag inte ska arbeta. För ja, mina naglar ser hemska ut pågrund av jobbet. Det känns så bra att ha "livet under kontroll", att inte ha massa tvätt och dammråttor under sängen, alltså. Det känner jag verkligen glädje av.
 
På lördag så blir det kräftskiva hos föräldrarna, och senare utgång med ett gäng underbara människor. Resten av min ledighet så kommer vara rätt spontan, jag njuter mycket av att vara ledig i sig, behöver inte ha så mycket inbokat.

Marmor

Publicerat 2016-09-14 klockan 19:39:00 (svensk tid)
 
Även jag har hoppat på marmor trenden, det syns ju bra på min bloggdesign att jag gillar marmor. Ni minns kanske prydnadskuddarna med marmor mönster? Har länge letat efter en tvålpump och mugg till toan som även är i marmor. Förra månaden beställde jag hem det ovan, det är i plast, men jag älskar det endå! Anteckningsboken är också en stor favorit! Allt detta kommer från Urban Outfitters, och länk till tvålpumpen här, verkar som att muggen och antekningsboken är slutsålda för hittade inte dem på hemsidan nu tyvärr.
 
Har även hittat en hel del hållare för värmeljus på loppis i marmor, och nästa wantie är en skärbräda/bricka i marmor. Eller ja, jag vet att det finns i den lokala affären "Mysiga hem", men har helt enkelt inte velat lägga pengar på det..
 
 
Nu har jag en fråga till er; Vad gilla ni att läsa om? Vill ni ha mera inredningsrelaterade inlägg, eller kanske bilder, vardagsinlägg, kläder...osv. Ni får väldigt gärna skriva en kommentar!

Life update

Publicerat 2016-09-14 klockan 09:02:26 (svensk tid)
 
Länge sen sist! Har verkligen saknat bloggen lite, har haft min dator på reparation nu i tre veckor och det är så skönt att den äntligen är tillbaka. Ingen kunde tro att en datanom som mig kunde klara sig utan dator så länge. Jag klarade det elegant! 
Idag blir det en kort och snabb uppdatering, dels för att det inte har hänt så mycket, och för att jag måste rusa till jobbet om 10 minuter. Kan börja med att säga att de senaste två veckorna har varit väldigt jobbiga för mig (inte pågrund av att jag varit utan dator). Jag har verkligen fått höra, och insett, hur misslyckad jag är, jag som har dålig självkänsa/självförtroende tar verkligen åt mig allt. Att dessutom inte veta vad jag gjort för fel, får mig att känna ångest. Så är väl livet ibland, trots att jag inte kan tro att andra också misslyckas...
 
Jag har även hunnit med att gå på bio för att se "Hitta Doris"! Verkligen en bra film, även fast man inte är fem år. Jag har verkligen längtat efter den filmen typ halva mitt liv. Nemo filmen var den första filmen jag såg på bio, för ungefär 13 år sedan. Väntade på en uppföljare sen dess, och jag är inte alls missnöjd. Det var en bra film, helt enkelt.
 
Igår var jag till frisören, men det får ni läsa mer om efter några dagar! Blev supernjöjd iallafall!