15 konstiga fakta om mig

Publicerat 2016-09-20 klockan 14:26:15 (Svensk tid)
 
1. Det börjar ofta klia i min näsa då jag borstar tänderna. Vet inte om det beror på att tandkrämen luktar så starkt, men någonting är det.
 
2. Jag kramar alltid om en kudde när jag sover, mest för att det är bekvämt och känns bättre för mina axlar, men även för att jag inte ska känna mig så ensam, haha...
 
3. Jag gillar egentligen inte att ligga länge i sängen på morgonen. Jag vill stiga upp rätt snabbt efter att jag vaknat. Känner mig så lat annars, och som att jag inte får igång dagen. Jag gillar att lägga mig tidigt istället och bara ta det lugnt före jag sedan ska sova.
 
4. Jag tycker om att åka flygplan! De flesta andra hatar ju långa flygresor, men inte jag. Det är ju så mysigt, och skönt att veta att den enda uppgiften man har är att sitta där och inte göra någonting.
 
5. Jag tycker att drycker med is är överskattat. På t.ex restauranger får man ju så gott som alltid is i colan. När isen sen smälter (om man inte häller i sig drycken snabbt) så blir det ju så vattnigt... don't like it. Vet inte om detta är så konstigt egentligen.
 
6. Jag måste städa eller reda upp i min lägenhet varje dag för att få ro. Idag till exempel så ska jag diska, känner att jag måste göra det strax...
 
7. Jag går på toa i sömnen! Inte varje natt, men jag är så att vaknar jag på natten så går jag automatiskt på toa, oftast så är man ju väldigt kissnödig då man vaknar, men även fast jag ibland inte är det så går jag endå, bara av ren automatik. Jag vet att det ibland händer att jag stiger upp i sömnen, för har svaga svaaga minnen av att jag gjort det då jag vaknar på morgonen och inser att jag inte alls är kissnödig...
 
8. När jag shoppar kläder så gör jag det alltid på REA... det är inte ofta som jag verkligen köper något som inte har nersatt pris, eller ifall jag inte har någon rabattkod. Jag är för snål, haha. 
 
9. Jag har någonslags kärlek till papper. Alltså block, häften osv. Jag älskar orörda häften och block, sen när jag har skrivit eller ritat på första sidan så är det inte lika kul längre...
 
10. Jag har väldigt sällan ljus tända hemma, alltså stearinljus. Även fast jag älskar ljus och har en heeel del, och köper mer hela tiden. Måste verkligen börja elda lite ljus så att jag kan köpa ännu mer nya! 
 
11. När jag var liten så trodde jag att alla som hetter "Oskar" var åskan. När åskan kom, så trodde jag att det var någon som hette Oskar som var uppe i himlen och hade ljud för sig. Jag trodde att ifall man hette Oskar, så var man utnämnd till att åska... kan inte fatta hur dum jag var, haha!
 
12. När jag var yngre så försökte jag göra hål i öronen själv. Jag har bara ett hål och det är uppe på högra örat, och det var jag till en "piercare" och gjorde, men jag tyckte att det gjorde sååå ont så jag ville inte gå dit för att göra mer hål (nere i öronsnibbarna). Så, jag tänkte att jag skulle försöka mig på att göra det själv hemma. Jag minns att jag provade flere gånger, men jag fick verkligen inte egenom nålen, trots att jag tryckte så hårt jag bara kunde. Hade is som jag bedövade örat med, minns jag. Idag så vill jag fortfarande ha hål i öronen, men jag vågar inte gå och laga för det är så obehagligt. 
 
13. Jag känner mig ofta väldigt ensam på mina lediga dagar då jag bara sitter ensam hemma. Jag har personer att umgås med, men jag gillar att vara ensam... tror inte ni kanske förstår vad det är som jag försöker förklara nu, men det är en blandning. Jag kan sitta hemma och hata att vara ensam, samtidigt som jag endå inte orkar träffa någon för att jag vill vara ensam. Vad är det för fel på mig?
 
14. Jag kan bli kär på bara några sekunder. Snacka om kärlek på första ögonkastet. Behöver inte ens prata med personen, räcker med att jag ser honom, så kan jag inte sluta tänka på honom. Det har dock varit väldigt jobbigt.
 
15. Jag gillar inte plättar eller pannkaka. När folk får veta detta om mig blir dom väldigt chokerade, så jag antar att det är konstigt 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: