Frisörbesök | HÅRDATE#17

Publicerat 2016-09-18 klockan 12:51:00 (Svensk tid)
En av mina närmsta vänner har gått och blivit frisör, vilket jag verkligen uppskattar! Fick håret både klipt och slingat i tisdag, lite mörkare slingor, som tyvärr var svåra att få på bild. Jag blev i allafall nöjd, och jag älskar känslan av att ha nyklipt hår, inga mera kluvna toppar! 
 
Har inte så mycket att säga om BedHead´s (elasticate) shampoo heller, hade ju tänkt göra en review på det men vet inte riktigt, helt ärligt så märker jag inte så stor skillnad på olika schampoon. Det är ju ett bra schampoo, rengör bra, och håret blir inte oredigt trots att jag inte använder balsam. Har inte märkt någon skillnad på mitt hår sen jag började med det, men, det har iallafall inte blivit sämre. 
 
Har även börjat använda en ny hårolja från Oriflame, "Hairx Restore Therapy - split ends serum", som då som namnet säger ska motverka kluvna toppar. Hoppas att jag kommer märka skillnad nu när jag har klipt bort allt kluvet, så får jag se om en månad ifall det har hjälpt eller ej! Så, kommer prata mer om oljan i nästa håruppdatering.
 
Nuförtiden tvättar jag håret varannan dag, jag gav upp igen angående detdär med var tredje dag. Helt enkelt för att det inte gick, mitt hår vänjde sig aldrig och jag kunde inte gå med fettigt hår helatiden.
 
Här är mitt hår ATM, drog på ett filter för att möjligtvis få fram slingorna på bild, men njaa... längden ser ni iallafall!
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: