Nu tar jag "helg"

Publicerat 2016-09-25 klockan 18:52:06 (Svensk tid)
 
Äntligen söndagkväll! Har jobbat hela den egentliga helgen, så nu tar jag en lite försenad helg i form av ledig måndag och tisdag! Sitter i soffan i mörknet med bara några ljus tända, ska se en livestream på Youtube om en stund så passar på att blogga undertiden jag väntar på att den drar igång. Hur har er helg varit?
 
Måste få klaga liiite nu... hade min dator på service för ett par veckor sedan, pågrund av att skärmen hade blivit grönflimrig. Den var borta i tre veckor, det var någon sladd från moderkortet som hade börjat krångla, så de böt den (Fick det på garanti, annars hade det kostat 500€). Den fungerade bra i en vecka. Nu är det gröna flimret tillbaka, inte lika mycket som förra gången, men iallafall. Förra gången var det när jag vinklade skärmen uppåt, nu kommer det lite hela tiden. Sen kan det plötsligt försvinna igen. Blir så provocerad! Måste föra den tillbaka på service imorgon, och såklart så kommer den ju inte vara grön just då när jag lämnar in den. Just nu tillexempel är det inte grönt, och det händer ingenting heller när jag vinklar på skärmen åt alla håll - ingenting. För 10 minuter sedan när jag startade datorn, ja då var det grönt. Jag förstår inte, när datorn fick ny sladd så löste det problemet, men vad hände nu då? Hur stor är chansen att även den nya sladden nu har gått sönder? Måste vara något annat fel. Jag vill inte lämna ifrån mig min dator igen, saknade verkligen att ha en dator då när den var borta, och jag antar att den kommer vara borta ännu längre nu när jag lämnar in den. 
Ja, jag är ju datanom, så ni tänker kanske att jag ska fixa det själv. Nej, det tänker jag inte. Detta är en laptop, alla delar, sladdar osv. är såååå små, det är verkligen inte en lätt match att först och främst lyckas hitta felet, och så krävs det reservdelar som inte är så lätta att få tag på. Jag har garanti, så det är en självklarhet att jag lämnar in den till profsen, hehe.


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: