13 reasons why

Publicerat 2017-04-29 klockan 17:09:00 (Svensk tid)
Eftersom att jag är sååå mainstream så tänkte jag ta och tipsa om en serie som de flesta redan sett. Kul, Linda, en så bra idé. Jag pratar om den nya serien som kommit till Netflix, "13 reasons why", eller "13 orsaker varför" som den heter på svenska.
 
Serien handlar om att en tjej, Hannah, begår självmord, och strax därpå får flera från skolan kassettband som hon har spelat in före sitt mord. På bandet berättar hon om varför hon valde att ta sitt liv, och vem som var orsaken till det. Alla som fått bandet är en av de som har betett sig dåligt mot henne. Detta skapar jobbig stämning mellan eleverna, och Clay, som är huvudpersonen, vill straffa alla som är skylldiga till Hannahs död.
Bildresultat för 13 reasons why
 
Det jag gillar med serien är mystiken över det hela, att du som tittar inte en enda gång har allting på det klara. Du får fundera och lista ut, och jag personligen känner mig som ett frågetecken. Det går alltså ej att sluta titta, och du kommer längta till det sista avsnittet då alla bitar hoppeligen faller på plats.
 
Serien hittar du just nu, enbart på Netflix, men det dröjer knappat länge förens den dyker upp på Dreamfilm ifall du ej har tillgång till netflix. Jag rekommenderar den verkligen!


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: