En sliten individ

Publicerat 2017-04-20 klockan 19:28:55 (Svensk tid)
Linda Wibergs foto.
Här ligger jag i sängen och känner mig väldigt sliten. Lite illamående också, möjligtvis pågrund av stress och ångest, men antagligen pågrund av att jag ätit för mycket choklad, haha. De senaste veckorna har varit ganska jobbiga, och kan inte riktigt sätta fingret på varför. Har sovit alldeles för lite och haft mycket inplanerat. Så kan det bli ibland. Trots allt så är jag på helt okej humör - ännu en arbetsdag imorgon, sedan tar jag semester. Det hade nog inte kunnat komma mer lämpligt, äntligen har jag tid att varva ner.
 
Påsken är över, och jag städade aldrig balkongen som jag hade planerat. Det berodde på vädret, jag ville ju att det skulle vara fint vårväder för den rätta känslan. Det blev kallt, och så kom det snö, ungefär fem minuter efter att jag och pappa böt till sommardäck på bilen. Så brukar det ju vara. Påsken firade jag förövrigt genom att vara utklädd påskhare på jobbet, men en svans som lossnade ungefär tio gånger under dagen, och så var jag en natt nere hos föräldrarna och åt lite påskmat. Hann även med att hälsa på hos Mormor och Morfar.
 
Som sagt, min semester är runt hörnet, och ska verkligen ta tag i bloggandet då! Jag är medveten om att jag har massa inlägg som borde skrivas, men just nu har jag ingen koll alls. Hatar att tappa greppet om bloggen, plötsligt har det gått två veckor och jag har inte skrivit ett enda inlägg, och efter det är det svårt att ta tag i det igen ifall jag ej har den tid som behövs.
 
Hur har er påsk varit?


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: