Jag ska till Sverige!

Publicerat 2017-04-11 klockan 18:45:29 (Svensk tid)
Jag har ju, som ni kanske vet, alltid velat åka till Sverige. Jag har ju varit på kryssning dit då jag var mindre, men det har jag väldigt svaga minnen av, det var alldeles för länge sedan. Normala människor kanske inte blir lika exalterade över en Sverigeresa som jag är just nu, Sverige är en stor grej för mig (bor i Finland, för er som ej vet).
 
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag hade bestämt mig för att åka på kryssning i Maj, men det kommer ej bli någon kryssning. Istället så bestämde jag mig för att ta flyget, och bo på hotell i centrala stockholm i tre nätter!!! Jag är så taggad, tänk att vara i en stor stad där alla pratar svenska. Jag kommer ju gå runt och snacka med alla, hehe. Exakt vad jag ska göra har jag inte bestämt, tror att jag kommer vara ganska spontan. Det enda jag har planerat är att jag ska dricka Festis - för det har jag aldrig gjort, och äta på Max, haha. Mina reseplaner är alltså inte så extrema. Har dock en icebar på hotellet som jag absolut måste besöka. Det är alltså en bar där allting är gjort av is, även glasen som man dricker ur! Ni vet kanske att jag hatar kyla, och ingen kunde väl tro att jag självmant skulle besöka en isbar, men det kan jag ju inte missa när jag endå har chansen. Läste att det delas ut vinterjackor vid ingången, jag som nästan var lite skräckslagen över att jag skulle behöva släpa med min egen, hehe. 
 
Jag kommer vara en typisk turist, kommer gå runt och fotografera allting, och jag ska köpa en t-skjorta med Sveriges flagga på. Detta kommer nog bli den bästa resan jag gör hittills. Eller ja, det är ju alltid lite speciellt att resa ensam. Ja, jag kommer alltså att ensam flyga över till Sverige i slutet av Maj, och det ska bli så roligt. Att åka på kryssning ensam hade ju inte varit så kul kanske, det är ju något helt annat. Jag längtar verkligen, och tycker inte alls att det är tragiskt att jag kommer att åka ensam - jag älskar det, och är inte ens nervös ännu. Bara så otroligt taggad! Jag kan förstå att det finns personer som tycker att jag är helknäpp som åker iväg på resa ensam, och dessutom till Sverige, men jag ser det mer som ett life goal. Dock så kommer jag inte tillbringa hela resan ensam, eftersom jag ska träffa en person som bor en bit utanför Stockholm. Att gå på stan ensam har jag inget emot, men att t.ex gå till isbaren ensam hade jag nog inte velat. Det är ju dessutom bra ifall jag skulle tappa bort mig, behöver ju någon som håller koll på mig. Det är ju roligare att tappa bort sig om man är två också. Jenni kommer att befinna sig på Gotland ifall jag hamnar i en krissituation, och hon lovade att åka över till Stockholm om det behövs, men jag tror nog att jag ska klara mig. Det känns iallafall tryggt, och om jag själv känner för det så är jag säkert välkommen till deras ställe på Gotland också.
 
Innan resan så kommer jag även att ha min vintersemester, så den ser jag också mycket framemot. Jag har fokuserat så på att planera min resa i Maj så att jag inte ens tänkt på min semester, har inga planer alls! Egentligen rätt skönt, jag kommer säkerligen endå ha saker att göra.
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: