Min dag (och gårdag)

Publicerat 2017-04-25 klockan 12:44:00 (Svensk tid)
Hade det varit en äkta MK väska och en extremt dyr Macbook på bilden så hade denna bilden platsat på Tumblr. Men jag har faktiskt en relativt billig Toshiba och en fake väska, tänk hur märken egentligen kan påverka en bild. Strunt samma, bilden har inget att göra med inlägget, ville bara reflektera lite. Och så ville jag endå få bilden att passa in..
 
Idag är en bra dag, det var det inte igår. Igår hade jag ont i magen från morgon till kväll, jag får ibland en molande värk som sträcker sig från lungorna ner till magen, ut på sidorna och bak på ryggen. Igår var en sådan dag. Ligger jag stilla försvinner det snabbt, men direkt jag rör på mig så är det tillbaka och straffar mig. Som grädde på mosen så fick jag ont i halsen också, vilket också har plågat mig nu och då enda sen jag första gången fick en inflammation i halsen. Som tur så har jag två askar magiska halstabletter som jag äter av direkt jag känner av att en ny inflammation är på G. Så det enda jag gjorde igår var att jag före iväg min bil till doktorn, lilla Nemo ska nämligen få nya bromsskivor så att han går egenom besiktningen. På kvällen var jag hos Jenni, som nyss kommit hem från Gotland. Kan inte riktigt inse att hon kommer att flytta dit, och att vi inte kommer träffas så ofta längre.
 
Nåja, där var en liten backstory på gårdagen. Idag gjorde jag allt det som jag hade planerat att jag skulle göra igår. Var tvungen att gå lite ärenden på stan, och inse att det verkligen finns dåligt med parkeringsplatser, men efter några svordomar och lång tid så lyckades jag klämma in bilen mellan ett träd och en annan bil. Kan tillägga att lånebilen jag har tillfälligt nu är nästintill både dubbelt så bred och dubbelt så lång som min egna. Jag överdriver en gnutta, men så kändes det. Hade blandannat ett ärende till banken, och så hämtade jag ut mina sista p-piller innan receptet måste förnyas. Har mailat till ungdomsmottagningen flera gånger under de senaste veckorna - men får aldrig svar. Måste vända mig till kvinnokliniken istället, och det låter dyrt. Hör ni hur stora problem jag har? Haha, jag kanske borde sluta klaga.
 
Nu låter jag väldigt sofistikerad, men om ett par timmar har jag en middag inbokad! Här sitter jag och redan är hungrig, men eftersom jag ofta tackar nej till middagar (lunch, blir det väl föresten...) pågrund av att jag är mätt, och just har ätit, så får jag väl fasta några timmar till I guess. Haha, jag älskar hur jag skrev i början av inlägget att "idag är en bra dag", och så har jag endå lyckats få allt att låta negativt... 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:



Skriv din kommentar: