Behöver åsikter

Publicerat 2017-08-27 klockan 13:57:00 (Svensk tid)
Jag har funderat länge på att skapa en feminismkategori av den enkla anledningen att jag är feminist. Jag vill att det ska vara jämnställdhet mellan alla, oavsett kön. Jag är intresserad av feminism och vill verkligen skriva mera om det än vad jag gjort hittills. Jag har en hel del att skriva om. Jag är dock lite tillbakadragen gällande detta, för jag vet att det lätt blir fel. Feminism är en stor grej, och även trots att jag står för det och är stolt över att jag är feminist, så är jag lite orolig över vilka känslor det kommer skapa. Feminism är ett stort och populärt ämne på internet, så samtidigt känner jag att det gör väl inget om jag också blir en i mängden.
 
Jag behöver åsikter! Jag gillar att läsa om feminism och folks tankar gällande detta, och att många idag stöder feminismen. Det finns dock alltid dem som inte gör det, och jag vill inte väcka allt för starka känslor hos icke-feminister som ser feminism lite som ett hatobjekt. Vad tycker ni? Ska jag dra igång en feminismkategori, eller är det något jag borde lägga på hyllan? Jag hade verkligen velat, och det lutar nog mot det, men vill endå höra lite åsikter så kanske jag känner mig lite tryggare. Jag måste ju lära mig att stå upp för mig själv, och feminismen!
 
Jag har flera gånger varit med om att bli i konflikt med icke-feminister, och jag blir lätt riktigt arg och kränkt. Jag hatar att bli kallad "galen feminist", även fast det kanske är det jag blir, då någon säger något olämpligt. Detta handlar mestadels om jämnställdhet mellan könen, och att prata om "kvinnan" på ett nedlåtande sätt.
 
Förhoppningsvis drar jag igång kategorin innan oktober!
 
Bildresultat för feminist


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: