En tur till Dalsbruk

Publicerat 2017-08-02 klockan 18:38:00 (Svensk tid)
 
 
Igår på min lediga tisdag åkte jag med mamma, pappa och lillebror på en båttur till Dalsbruk! Tar ungefär en halvtimme dit med start från vår sommarstuga. Jag älskar att åka båt! Väl i land i gästhamnen så åt vi mat på Portside, det gör vi varje gång. Åt en av de godaste hamburgarna jag någonsin ätit. Dalsbruk är väldigt fint, då vi har varit utan ordentlig båt några år så var det väligt längesedan jag var där senast, hade nästan glömt bort de fina gamla stenhusen! Egentligen är Dalsbruk ganska likt Ekenäs, där jag bor, men det är ju alltid annorlunda att se något "nytt".
 
Här är en bild på hela familjen, jag satsade på stort och hade med mig selfiesticken som jag använder allt för sällan. Måste faktiskt påstå att det är en riktigt bra uppfinning. De övriga i familjen satsade inte lika mycket på bilden, Facebook var nog viktigare. En väldigt kul bild blev det iallafall.
 
Det enda vi egentligen skulle göra i Dalsbruk var att äta och handla mat. Medans mamma gick i mataffären så besökte jag och Linus en liten inredningsaffär som vi råkade få syn på. Han tog bilden så plötsligt att jag inte ens hann avfyra ett kamera-leénde, men jag hittade en hylla med mysiga mattor. Har letat efter den perfekta mattan till mitt kök, och tänka sig, jag hittade den! 
 
Den är av märket "Boel & Jan", som jag aldrig ens hört om tidigare. Egentligen en helt vanlig grå matta, men jag förälskade mig i den rätt snabbt. Önskar att ni hade fått känna hur den känns! Den är helt i bomull och perfekt storlek. Kostade 49€, vilket kanske är rätt dyrt för en liten "trasmatta", men kvalitén kändes riktigt bra, och det var ju som sagt den perfekta mattan, och den kommer nog följa med mig hela min framtid. Hur kan ens en matta vara sååå snygg!?
 
 
 

Kommentar av: JUNITJEJ

Vilken fin matta!°2017-08-02 @ 19:08:49
URL: http://www.junitjejen.se

Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: