Min dag

Publicerat 2017-08-13 klockan 18:42:12 (Svensk tid)
 
Hade tänkt sova ut riktigt ordentlig idag, men min kropp är ju inställd på att vakna 06:30, vilket den gjorde idag också. Lyckades endå halvsova och drömma mardrömmar en timme till, och sen låg jag och lyssnade på Mordpodden tills jag bestämde mig för att stiga upp. Har inte lyssnat på mordpodden tidigare, så otroligt spännande pod! Som att se en skräckfilm, fast utan att se, och att det även är sanna berättelser om mord som har skett runt i Sverige gör det ju bara ännu bättre!
 
 
Min tråkiga frukost, som allti. Har ju så svårt att få i mig något på morgonen. Fick bli två ynkliga smörgåsar, och ett litet äppel bara för att jag råkade ha det hemma. Såklart ett stort glas vatten. Jag dricker väldigt mycket vatten, det är absolut inget problem för mig att få i mig mina 2 liter per dag. Inte för att jag egentligen är törstig, men då jag är hemma så har jag alltid min stora IKEA-mugg fylld med vatten på bordet, och av ren automatik tar jag en klunk nu och då. Jag är bra på att dricka vatten!
 
 
Idag var det dag 1 på min storstädning, och bestämde mig för att börja med köket eftersom att jag antog att det skulle ta längst tid, och vara jobbigast. Jag tror jag hade rätt. Hela 5,5 timmar senare var jag klar. Jag skurade rent ugnen, städade bakom den, skrubbade väggarna, vägglisterna, skåpdörrarna, kylskåpet, brödrosten... och tillochmed taket. Allt, helt enkelt. Det enda som blev ogjort är städning av kylskåpet, måste ta tag i det en dag som kylskåpet ekar tomt. 
 
Imorgon är det stora rummet som gäller, och förhoppningsvis kommer jag även hinna med hallen. Mitt mål är att vara 100% klar med städningen tills på fredag senast. Märk väl att jag även behöver städa och tvätta bilen, och packa. Denna storstädning är att jag vill ha allting tip-top innan jag åker iväg på min lilla semesterresa till Sverige! Vill ju inte komma hem till en ostädad lägenhet, det hatar jag.
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: