Morgonlistan

Publicerat 2017-08-25 klockan 15:36:00 (Svensk tid)

När går du upp? - Ifall jobbet kallar är det 06:30 eller 08:30, beroende på min arbetstur. Är jag ledig varierar det rätt mycket, oftast är min kropp van att vakna tidigt, men ibland lyckas jag ta en riktigt ordentlig sovmorgon!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? - Ifall jag har tänkt sminka mig tar det allt från 30 till 60 minuter. Annars går det på 10 minuter, och så beror det ju såklart på ifall jag är snabb eller trög den morgonen...

 

Är frukost viktig?- Ja! Den energin behöver jag, och jag behöver min lugna stund vid matbordet varje morgon. 

Vad äter du till frukost? - Två smörgåsar, just nu är jag inne i perioden med smältost/smör, skinka och gurka. Sen ett stor glas vatten till, ibland varm kakao. Jag är inte den som är hungrig på morgonen och smäller i mig massor.

 

Är du morgontrött? - Njaa, är lite kluven, men skulle inte säga att jag är extremt trött, och oftast så går det över efter att jag fått i mig lite frukost!

Vad har du för alarm? - Jag har "Bellas lullaby" från Twiligt, tycker att den är perfekt att vakna till, jag vill inte ha ett alarm som skräller till och skrämmer livet av mig så att jag börjar morgonen med hjärtklappning, när jagdessutom är lättväkt.

Vad är det första du gör varje morgon? - Går in i badrummet för att göra min ansiktsrutin, först tvättar jag ansiktet, och sedan tar jag ett ansiktsvatten, och avslutar med en fuktighetsgivande kräm. Det är mina största måsten varje morgon!

Hur ser en perfekt morgon ut? - Jag är ledig, vaknar vid 7-8 tiden och känner mig utvilad. Ligger kvar en stund och lyssnar på podcast, tar det riktigt lugnt, tänker, inte stressar, och får göra allting lååångsamt. Sen hade det ju varit trevligt ibland att vakna upp med någon brevid sig, hihi.

Vad är det bästa med morgonen? - Svår fråga! Käns tråkigt att svara "ny dag, nya möjligheter", och det är inte riktigt det jag känner heller. Det bäst är nog att få planera sin dag, det brukar jag göra på morgnarna!

 Hur går du helst klädd på morgonen? - Morgonrock, eller ifall det är varmt bara en stor t-skjorta! Vill vara bekväm på morgonen, vill inte dra på mig jeans direkt jag stiger upp ur sängen.

 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: