Ny hudvårdsserie

Publicerat 2017-08-29 klockan 13:14:00 (Svensk tid)
 
Nu under två veckors tid så har jag testat en ny hudvårdsserie från The Body shop! Ni kanske vet att jag brukar använda ansiktsmasker därifrån, men ansiktsrengöring och krämer köper jag alltid från apoteket. Jag har ju aldrig egentligen hittat något som jag kan säga att är perfekt för min hy, har bara varit nöjd över att de återfuktat och rengjort bra. Denna serie passar fet hud, vilket jag har. Mitt ansikte brukar vara riktigt oljigt på kvällarna vanligtvis.
 
Denna serie heter alltså "Tea tree", klicka på länken för att få upp alla produkter i serien, och även hitta produkterna som jag har köpt. 
 
Ansiktsrengöringen: Jag upplever att den verkigen rengör på djupet, och den känns riktigt fräsh. Kan inte beskriva det bättre än att känslan efteråt är som att ha tvättat ansiktet med en tandkräm, ni vet lite stickande av fräsh mint. Jag tror dock inte att tvålen innehåller mint, men kan inte förklara känslan bättre. Flaskan är dessutom riktigt stor, och det behövs inte mycket produkt åt gången. Enligt mig doftar den inte speciellt gott, men det är ett bra tecken, då vet man att den ej innehåller massa parfym och alkohol som är dåliga för huden.
 
Ansiktskrämen: Jag tror att denna är den som mest hjälper mot fet hy! Den absorberas snabbt och lämnar inte efter sig ett fettlager, och den mattar ner riktigt bra! Dessutom, så minimerar den porerna, vilket jag uppskattar riktigt mycket. Även denna får mig att känna mig riktigt fräsh, det blir liksom inte ett tjockt lager på huden.
 
Ansiktsmasken: Denna masken är en night mask, alltså en ansiktsmask du lägger på dig på kvällen, och sedan sover med, och tvättar bort på morgonen när du rengör ansiktet. Jag har aldrig förut testat en night mask, eftersom att jag varit lite skeptisk till att behöva sova med den på. Har tänkt att det bara blir kletigt i håret och på kudden. Nej, så fel jag hade. Iallafall denna är riktigt bra! Du kletar på att tunt lager i ansiktet, och det torkar väldigt snabbt! Det blir varken klibbigt eller kletigt. Den lägger sig som ett tunt lager på huden, och den känns väldigt lite. Såklart så finns känslan av att det stramar lite på ansiktet, men inte så att det stör mig,
 
Detta är bara en liten first impression, eftersom det såklart tar länge för huden att vänja sig vid byte av produkter. Hittills kan jag iallafall säga att min hud mår bra, och den fungerar bra ihop med min feta hy, tvätten och krämen mattar ner riktigt bra! Om en månad eller så när jag har testat ut den lite mer, så kan jag återkomma!

Kommentar av: Lillemmish - mode - inspo

bra tips =)

ha en bra dag
kram2017-08-29 @ 15:30:25
URL: http://nouw.com/lillemmish

Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: