Saker jag alltid måste ha hemma

Publicerat 2017-08-23 klockan 14:07:00 (Svensk tid)
Enligt mig så finns det alltid en hel del "onödiga" saker som jag verkligen alltid behöver ha hemma, oftast är dessa "saker" väldigt tråkiga, men jag tänkte att det kan vara kul att dela med mig av dessa. De flesta grejer är kanske sådant som bara gäller mig, alla är vi olika.
 
1. Knäckebröd. Detta insåg jag väldigt nyss, jag äter det ganska sällan så det tar inte slut så ofta. Knäckebröd är det jag äter såna gånger då jag behöver kvällsmat snabbt, till exempel när jag ska sova och inser att jag är hungrig. Då är knäckebröd med smör på det enda rätta - det går snabbt, och är gott. Fungerar såklart dygnet runt, inte bara som kvällsmat. Ha alltid knäckebröd hemma!
 
2. Sugrör. Jag använder väldigt ofta sugrör, både till Coca-cola och vanligt vatten. Sugrör i plast är bäst, hatar papperssugrör eftersom de blir äckliga efter 5 minuter, och så får vattnet bismak av pappret. I Maj när jag åkte till Sverige så hade jag sugrör med mig... det förklarar hur mycket jag behöver sugrör i mitt liv.
 
 
4. Ärtsoppa och nudlar. Försöker alltid ha det hemma, det är perfekt ifall jag någongång har slut på all mat i kylen, och av någon anledning inte orkar gå till affären. Tillexempel om jag har extrema nacksmärtor eller blivit sjuk. Då klarar jag mig bra på ärtsoppa och nudlar. Äter såklart inte detta kombinerat! Då en som jag, bor ensam och inte har någon annan som lätt och snabbt kan hämta mat när det väl krisar, så behöver en ha ett litet förråd.
 
5. Torrshampo. Antar att alla med hår som blir fettigt efter ett dygn förstår mig. Jag hade inte klarat mig utan torrshampo, jag kan omöjligen hålla mitt hår rent dygnet runt, och ifall jag plötsligt behöver lämna huset före jag duschat så är torrshampo den bästa lösningen. Eller ifall jag ska iväg någonstans tidigt på morgonen och bara inte orkar vakna tidigare för att tvätta håret. Dessutom ger det snygg volym också! 
 
 
6. Bafucin. Ni minns kanske att jag pratat om dessa lokalbedövande och desinficerande halstabletter, som jag MÅSTE ha med mig överallt ständigt, då jag plötsligt kan känna att jag har en inflammation på gångs i halsen. Ungefär en gång varje månad händer det, och har jag inte Bafucin till hands så får jag extrema problem med min hals. Med Bafucin går det över efter att jag har knarkat tabletter under ett dygn, ett piller varannan timme. (Ja, ja har varit till läkaren men proverna visade ingenting)
 
 
7. Lim. Det tror jag att jag inte behöver, men endå så har det dykt upp många tillfällen då jag inser att jag visst gör det. Lim är bra till mycket! Jag har limmat sopborsten, golvlisten och ettpar skor. Tro mig, det kommer komma ett tillfälle då du behöver lim. Silvertejp kan också vara bra, men tar inte med det som punkt pågrund av att jag aldrig själv ens ägt en rulle...
 
8. Hushållspapper. Jag vet flera som inte använder hushållspapper, och det förstår jag inte. Jag använder massor, ibland nästan en rulle i veckan. Jag kan sitta och äta, och behöva torka mig runt käften eller så spiller jag sås på bordet. Låter kanske som att jag äter som en gris, men jag använder hushållspapper till städning också ibland. Torkar alltid av spisen med disktrasa först, och sedan hushållspapper. Dammet fastnar mycket bätte på det.
 
9. Värmeljus. Denna punkt kanske relateras mest till vintern då det är mörkt och mysigt med tända ljus. Jag konsumerar otroligt många värmeljus på hösten och vintern för att höja mysfaktorn i mitt hem. Jag är beroende. Dessutom så upptäckte jag hur behändigt det var då åskvädret tog min ström, tände 7 stycken värmeljus inne i badrummet så att jag ej behövde duscha i mörker! På vintern fungerar det rätt bra som värmekälla då lägenheten är liten och jag tänder över 20 stycken värmeljus.
 
 
10. Coca-cola. Ibland får jag extrema sug efter Coca-cola, och då är det så skönt att ha ett lager i kylskåpet och inte behöva gå till affären. Nu kanske jag låter som en extremt lat person, men jag gillar inte att handla. Kommer Coca-cola suget, så vill jag konsumera drycken genast!

Kommentar av: Lillemmish- mode - inspo

så stilrent och snyggt! marmor som är så fint

ha en bra dag
kram2017-08-23 @ 14:24:53
URL: http://nouw.com/lillemmish
Kommentar av: Linda Ph

Vad kul lista! Jag skulle aldrig kunna ha läsk hemma, hade nog druckit alldeles för mycket.2017-08-28 @ 12:42:06
URL: http://lindaph.blogg.se/

Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: