FEM ÅR #2 | Gamla headers

Publicerat 2017-07-18 klockan 13:10:00 (Svensk tid)
Detta inlägg har jag fruktat mest, jag vet nämligen att jag haft en hel del mindre profsiga headers under dessa år. Jag har nämligen valt att även visa headers från längre bak i tiden än 5 år. Vad gör man inte för bloggens födelsedag? Hoppas ni uppskattar det! För att göra det ännu roligare så tänkte jag recensera mina egna headers. Let's start!
 
Här försökte jag vara rosa och söt, men detta är nog endå en helt okej header. Eller ja, inge fula selfien och inte redigerad i paint. Jag har gjort den i Picmonkey, och måste endå säga att skuggningen var ju en kul idé, trots att det kanske inte ser så bra ut. Bloggnamnet jag hade på den här tiden är dock inget att hänga i julgranen. Försökte bara vara cool, jag kallades inte ens för Lindous. Hur kom jag på det? Poängen landar på 3/5!
 
 
Okej. Så här såg de flesta av mina headers ut förr vill jag minnas. Väldigt överredigerade. Solnedgången var ju fin, men jag vet inte vilken fas jag var i livet. För det första så har jag en vit keps, och ett långt halsband med texten "Love" på. Idag tycker jag att det var det töntigaste någonsin, men antar att det inte var det förr.
Finns väl inte så mycket mer att säga. Typsnittet på texten är förjävligt. 1/5, endast pågrund av att solnedgången ju var liiite fin.
 
Fortfarande väldigt överredigerat, och dessutom ser det ut som att jag har tuperat mitt hår för att se cool ut. Lite läskigt hur jag inte alls minns denna header. Det jag har gjort är i princip bara att ha tagit en selfie, bekskärt, rundat kanterna och sen skrivit bloggadressen. Och smällt på tre olika Picmonkey filter. 2/5.
 
Oavsett om jag passar i hatt eller ej, så tycker jag att den här var riktigt bra. Här har jag iallafall använt lite mer fantasi, och så har jag inte överredigerat, iallafall inte bilden på mig. Kanske inte är något som jag hade velat ha som header idag, men endå! Lite stolt måste jag vara över mitt 15 åriga jag. 4/5.
 
Tillbaka till en överredigerad header. Bortsett från det så ja, helt bra idé kanske, men det ser ju inte klokt ut. Ska jag vara petnoga så vill jag nämna att den rosa färgen på t-skjortan inte alls matchar hjärtat på lappen. Mitt designer öga idag skriker "NEJ", hade varit snyggare med bara ett svart hjärta. Hörnurarna minns jag! Det var nog de första trådlösa hörlurarna som uppfunnits tror jag, därav så är dom vääldigt stora. Denna header är iallafall simpel, och det är ju så jag gillar det idag. Tror det får bli 3/5, den var ju inte sååå farlig.
 
Är osäker på ifall detta är en header eller bara en bild, men tar med den endå för att den är så otroligt skrämmande. Min första tanke var att det var twilight-perioden i mitt liv, då när första filmen kom ut och alla plötsligt blev galna i vampyrer. För jag ser ju ut som en vampyr. Den här headern är ju varken cool eller snygg på något sätt, och jag vet inte hur jag tänkte här. Det enda jag har att säga att jag ser förjävlig ut, kanske var denna som skrämde bort mina läsare för 7 år sedan. 0/5 !
 
Ojnej. För det första; grönt lagellack. För det andra; suddigt i kanterna. För det tredje; de enorma hörlurarna är tillbaka. För det fjärde; peace tecken med båda händerna. Det är nu jag börjar fundera på min egen existens. Har svårt att bestämma mig ifall denna är bättre eller sämre än förra, men denna är ju inte skrämmande. Eller? 1/5...
 
 
 
Inser att jag har haft en hel del headers, så för att inte göra inlägget för långt och tråkigt så kommer jag skriva nästa del imorgon. Stort grattis till bloggen!


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: