FEM ÅR #3 | Gamla headers(del2)

Publicerat 2017-07-19 klockan 11:12:00 (Svensk tid)
Citerar mej själv från förra delen;
 
"Detta inlägg har jag fruktat mest, jag vet nämligen att jag haft en hel del mindre profsiga headers under dessa år. Jag har nämligen valt att även visa headers från längre bak i tiden än 5 år. Vad gör man inte för bloggens födelsedag? Hoppas ni uppskattar det! För att göra det ännu roligare så tänkte jag recensera mina egna headers. Let's start!"
 
 
Här var nog den perioden då jag började härma fotografer på Weheartit. Bilderna hade varit finare om jag som sagt inte lagt på jäkla massa filter. Är ju inte en hemsk header precis, men kan inte direkt säga att den är snygg. Fem tråkiga bilder helt enkelt. 2/5.
 
Samma med denna. Det är ju inget fel med bilderna, jag höll ju på rätt mycket med kameran och visste ju vad jag gjorde. Bilden på mig, duckface och peace. Var man tvungen att göra så på den tiden eller var är felet. Bilden på sprattelstickan gillar jag dock, var så jäkla stolt över den, och tycker fan än idag att det var bra gjort av mig. 2/5 får det bli!
 
Nu tror jag vi tog ett litet hopp genom tiden med tanke på mitt hår. Detta är ju inget märkvärdigt, en helt vanlig selfie med bloggadressen på. Vad var grejen med att alltid ha en selfie som header? Kunde en inte ha det vid menyn istället? Iallafall så är bilden inte tagen bra, skugga och sol i ansiktet på samma gång gjorde nog så att kamerans automatiska inställningar blev förvirrade. 2/5, det kunde varit ännu värre.
 
Denna var ju endå helt okej-fin måste jag erkänna. Nu när jag och Linda började ha våra photoshoots så att jag inte behövde ta selfien till headern, nu kommer nog mina headers bli mer och mer normala, ska vi tro. Förövrigt så vill jag be om ursäkt angående att vi stod och trampade på någons åker. 4/5 !!
 
Yolo-trenden träffade mig tydligen? Fast jag har ju bytt ut ett ord. Försökte vara väldigt inspo med alla engelska ord. Eller så ville jag bara vara cool och misslyckades. Eller ja, det var ju coolt en gång i tiden med "yolo", tur att det inte är det nu mera. Igen en gång en selfie, och så lite fina bilder på sidan. Sätter 2/5 på denna!
 
En simpel jäkel, tror detta var något jag bara hade tillfälligt. Denna gillar jag, bakgrundsbilden tog jag själv, och lade sen bara på texten. Hade visserligen kunnat välja ett annat typsnitt, men denna får absolut godkänt av mig!
3/5 !
 
Denna gillar jag! Var ju nästan bättre på att fotografera då, än vad jag är nu. Denna är både simpel och fin, men har endå lagt en hel del tid på den, tror jag. Bästa hittills vill jag påstå. Inte överredigerade bilder, inga selfien, inga töntiga citat och inga fula typsnitt. 5/5 !! Wow! Detta trodde jag inte om mig, det var ju 5 år sedan! Här började nog mitt öga för design.
 
 
 
Den sista och tredje delen kommer på fredag.


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: