FEM ÅR #4 | Gamla headers(del3)

Publicerat 2017-07-21 klockan 13:24:00 (Svensk tid)
Citerar mej själv från föregående delar;
 
"Detta inlägg har jag fruktat mest, jag vet nämligen att jag haft en hel del mindre profsiga headers under dessa år. Jag har nämligen valt att även visa headers från längre bak i tiden än 5 år. Vad gör man inte för bloggens födelsedag? Hoppas ni uppskattar det! För att göra det ännu roligare så tänkte jag recensera mina egna headers. Let's start!"
 
Denna la jag ner väldigt mycket tid på, och i sig så är det ju inget fel på designen. Men varför jag valde att ha tre selfies med... vet jag ej. Detta är ju inte fult, men det blev nog lite för mycket med såhääär många bilder, tycker jag idag. Men jämfört med tidigare headers så måste denna nog endå få 4/5, för designen.
 
 
 
Här var det alldeles för mycket text, och hur fan ser jag ut? Eller ja, mitt hår. Och varför har jag ett svart pärlhalsband? Här sitter jag i skogen på en brunn, jag liknar lite ett troll. Töntiga citaten är tillbaka, den här gången på svenska, vilket gjorde det ännu töntigare. Men, måste väl säga 2/5, bilden var ju iallafall inte överredigerad. Minns att jag tvingade ut min bror med mig för att ta denna bild...
 
Okej visst, om man inte tänker på att jag ville ha tre bilder på mig själv i headern så ser det ju okej ut. Alltså, det hade kunnat vara mycket värre om jag säger så. Tror mest att jag ogillar denna pågrund av de gamla bilderna på mig själv. Om vi bortser från det så tror jag nog att det blir 4/5 ... kanske.
 
 
 
 Och så blev det värre igen. Jag vet inte varför jag gillade att förstärka färgen på mina ögon så mycket att det bara ser overkligt ut. Det kanske ser coolt ut, men varför valde jag att göra det på min header? Dessutom ser det ut som att ja har gjort bloggadressen i paint, jag hoppas att denna bara var tillfällig. 2/5 !
 
Har egentligen inte så mycket att säga om denna, ett flertal liknande har jag ju redan pratat om. Ben & Jerry glass uppskattas ju alltid, men varför jag valde att ha det på bild i min header, vet jag ej. Samma med de andra bilderna. Var var logiken? 3/5, bra försök iallafall.
 
 
Jag hatar bakgrunden. Varför har jag höjt så mycket på mättnaden? Det ser förjäkligt ut. Mina selfien det samma, det ser inte ens ut som att det är samma person på båda bilderna. Jag använder inte Picmonkey att redigera bilderna i längre, det ser jag på texten. Poängen blir väl 2/5...
 
 
Undrar när jag insåg att det inte är ett måste att ha en massa bilder i headern. Max en, sen räcker det, det blir för mycket! Böt header väldigt ofta förut, jag blev ju aldri nöjd. 3/5, den var ju ganska fin iallafall.
 
 
 
Tummen upp för att jag iallafall valde att ha lite mer dämpade färger! Runda bilder är snyggt, ingen ful selfie... riktigt bra, måste klappa mig själv lite på axeln. 4/5.
 
Nu börjar vi dock närma oss mina senaste headers, så vi kör resten utan recension, bara som en liten throw back;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu, efter dessa tre inlägg så har vi gått egenom alla mina headers genom min tid som bloggare, vilket är ungefär 7 år. Det är helt sjukt hur länge jag egentlgen har hållit på, och hur mycket tid jag egentligen har lagt på bloggandet. Jag inser själv hur mycket jag har förändrats som bloggare, både i bider och text. Jag hoppas ni som läser vill fortsätta följa min blogg, och så vill jag välkommna alla nya läsare. Ni är skitbra!♥


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: