FEM ÅR #5 | NYSTART

Publicerat 2017-07-23 klockan 07:14:00 (Svensk tid)
Eftersom bloggen nyss fyllt 5 hela år, så kommer jag att göra en liten förnyelse. Vill härmed meddela att jag kommer avsluta alla påbörjade serier, och ha en liten paus från att skriva serier över huvudtaget tills det dyker upp någon kul idé. Min "hårdate" serie som jag har skrivit på i flera år kommer då som sagt att avslutas, med motiveringen att det inte händer något nytt på den fronten. Kommer kanske nog skriva lite nu och då om hårprodukter, men det kommer ej vara en serie längre. Nya serier kommer startas upp med tiden, och jag ska förbättra min planering, och inte bara skriva. En tanke är att serierna ska innehålla 5 - 10 inlägg, och sedan "arkiveras".
 
 
Det kommer ej ske någon stor förändring, möjligvis någon knappt märkbar angående designen, men så vill jag också satsa lite mera på skrivandet och fotograferande. Dagliga inlägg kommer det ej bli. Jag skulle väldigt gärna höra era åsikter om vad ni gillar att läsa om allmänt. Jag personligen läser gärna vanliga vardagsinlägg, men även inlägg om tankar och åsikter. Kommentera gärna vad just du gillar att läsa!
 
TACK! Vill avsluta med ett tack till er läsare, kanske finns det någon som varit med enda sedan starten här? Det är ju inte bara bloggen som ska uppmärksammas, ni har ju alla ett finger med i spelet, och ni äldre läsare har hängt med mig under så lång tid. En tanke jag har just nu är läsare som jag kanske inte alls känner, som varit med mig under lång tid och vet massor om mig, och mitt liv. Jag har ju faktiskt gjort rätt mycket under dessa fem år! Jag önskar att kanske kunna skapa någon slags relation med er, jag ska bli bättre på att kommentera era bloggar också, för jag läser ett flertal utav era bloggar också. Nuförtiden känns det som att det har minskat med bloggare, det är kanske inte en grej mera. Vill verkligen inte att bloggarna ska dö ut, jag minns för flera år sedan då så gott som alla bloggade. Nuförtiden käns det som att de flesta bara läser bloggar, kommentarerna är få, och för det mesta så är det kändisar som bloggar. Hur som hälst, TACK igen för att just du läser min blogg!♥
 
Onsdagens inlägg är spårlöst försvunnet som vissa av er kanske har märkt, och jag ber om ursäkt för det. Jag lovade ju er ett inlägg per dag denna vecka! Onsdagens inlägg kommer dyka upp på måndag istället! Lördagens inlägg är såklart också på G, kommer antagligen att publicera dubbla på måndag för att ej dra ut på tiden.


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: