FEM ÅR #7 | GAMLA BILDER

Publicerat 2017-07-24 klockan 17:36:53 (Svensk tid)
 
 
23.7.2012. En bild på en av Jennis gerbiler! Minns att vi lekte mycket med de små krabaterna och hade dem lösa i hennes rum och matade dem, och försökte hålla katten borta. Sååå söta små möss, tror jag ofta lade upp bilder på dem.
 
29.7.2012. Väldigt liten bild, men är tvungen att visa den endå. Kolla hur kort mitt hår var?? Jag minns inte ens själv att jag haft så kort hår. Nu är det mer än dubbelt så långt.
 
7.8.2012. Jag och min älskade och saknade katt, Pärla. Hon växte jag mer eller mindre upp med, och relationen jag hade till henne var otroligt. Hon var verkligen som en bästa vän. Hon var med på allt, cyklade med henne i korgen, gick på upptäcksfärder i skogen, hade picknik, och så vidare. Hon berättade jag allting för, och hon tröstade mig alltid. Världens bästa katt! Tyvärr så var hon sjuk största delen av sitt liv, hon mådde bra, men hon gnavde av allt sitt hår där hon kom åt, på vintern. Till slut fick hon cancer, för ca 3 år sedan, och var tvungen att avlivas för hon mådde så dåligt.
 
15.9.2012. Detta är strax efter att pappa köpte husvagnen, har spenderat otroligt många nätter där med kompisar, saknar verkligen den tiden så enormt! Tyvärr så fick vi alla olika vägar i livet, och husvagnen är såld nu, så det går inte att göra en reunion, tyvärr.
 
6.10.2012. En liten picknik på stranden. En jäkligt kall sådan med tanke på hur mycket kläder vi hade på oss. Saknar dessa tider så enormt, vi hade så roligt!
 
11.11.2012. En bild på mig från klassresan i högstadiet. Nej, vi hade såklart inte klassresa i november, men bilden är uppladdad då. Helt ärligt så minns jag inte någonting av klassresan, varken var vi var eller vad vi gjorde. Jag hatade skolresor, det var riktigt tråkigt, och eftersom jag inte egentligen hade någon kompis på klassen så var det riktigt jäkla tråkigt. Eller ja, jag hade ju förståss någon som tog bilden, men jag minns inte ens vem det var. Var jag full hela resan eller?
 
1.12.2012. Jag och Linda, på en strand, och jag minns att det var skitkallt, men vi hade endå bestämt oss för att ha photoshoot. Linda är nog en av dem som jag umgåtts mest med, vi bodde relativt "nära" varandra nämligen. Egentligen så gjorde vi inte så mycket, oftast satt vi ute någonstans och bara chillade, saknar det!
 
9.1.2013. Min tårta som Jennis syster hade bakat, när jag fyllde 18 så kom Jenni and the gang och överraskade mig med denna tårta! Kan egentligen inte förkara motivet, det var ett inside skämt. Bilden har egentligen jag ritat.
 
10.1.2013. Mitt älskade fordon före jag tog bilkörkortet. Bilden är ju såklart inte från januari, men har inget annat datum än uppladdningsdatumet att gå efter. Detta är alltså min skoter som jag hade döpt till Kalle, och han finns fortfarande kvar, för ungefär en månad sedan så tog jag en tur med honom.
 
10.3.2013. Bild från mitt rum då jag ännu bodde hemma. Observera att jag har en bild på Justin Bieber och en på William spetz på väggen. Jag kan inte säga att jag var en Believer, men nästan. Detta var nog efter att Justin Bieber hade slått egenom. Eller ja, det gjorde han väl redan 2010...
 
24.8.2013. Här hade jag nyss flyttat hemmfrån, det enda min lägenhet bestod av var tydligen ett matbord och en söndrig och ful soffa. Detta var en bra dag i mitt liv, när jag äntligen rev mig lös från skogen och flyttade in till Ekenäs. Idag kan jag inte förstå hur jag klarade av att bo där nere så pass länge som jag gjorde. Jag kommer aldrig i mitt liv flytta tillbaka.
 
25.8.2014. Detta var en riktigt cool upplevelse! Snorklade i Grekland med två kompisar, det var så sjukt häftigt att se alla levande taggbollar och fiskar. Att snorkla är verkligen något jag måste göra oftare, även trots att det blir i Finland.
 
Och det får avsluta! En sista gång GRATTIS till Avigasidan som har fyllt 5 hela år!! Hur vi ska fira årsdagen nästa år vet jag ej, har ju gått egenom en hel del nu denna vecka, haha. Tack till alla läsare!


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: