Lördagspromenaden

Publicerat 2017-07-15 klockan 17:18:00 (Svensk tid)
 
Nyss hemkommen från Lördagspromenaden, så sitter jag på sängen och väntar på att svetten ska lägga sig. Har hört att det är bättre att göra så än att direkt hoppa i duschen. Varför? Vet ej. Känner mig som en sportnörd då jag svettas, men orsaken till detta är nog värmen ute, inte promenaden i sig. Fun fact, det var andra gången denna sommar som jag gick promenaden utan långa ärmar, jag är en jäkligt frusen individ. Går en länk på 4-6 km varje dag, och idag blev det faktiskt varmt.
 
Träningsskor skulle jag vara i behov av, jag promenerar nämligen i vanliga låga Converse, och jag har alltid tyckt att de är bekväma skor, men måste nog erkänna att jag får ont i fötterna. Bottnet är ju rätt platt och hårt, ger inte mycket stöd för fötterna. Känner mig väldigt klumpig med dem också. Efterlyser tips på bra och billiga träningsskor, som är bra att gå i. Billigt och bra kanske inte går hand i hand, men jag har inte lust att satsa på träningskläder. Jag är ju inte den människan som tränar, jag vill bara . Så, var hittar relativt bra och relativt billiga skor?
 
Nu ska jag slänga i mig matrester; lite korvsås, nypotatis och en maletköttbiff. Så blir det en snabb dusch, och ikväll ska jag träffa Jim!


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: