Nästa vecka

Publicerat 2017-07-12 klockan 12:53:00 (Svensk tid)
 
Nästa vecka, så tänkte jag fira min bloggs 5 års dag! För ungefär en månad sedan så fyllde min blogg FEM ÅR! Det måste verkligen uppmärksammas från min sida, så nästa vecka kommer jag att publicera ett inlägg varje dag. Som en liten teaser så tänkte jag att vi skulle läsa egenom lite gamla inlägg och kolla på lite gamla headers från min tid som skribent på Avigasidan. Ni som följt mig längre än så vet kanske att jag haft två bloggar tidigare här på Blogg.se, men denna blogg är den som jag haft längst. Ni äldre läsare har alltså fått följa med mig genom mitt liv, och fått ta del av mina tankar på denna blogg i fem års tid nu. Så sjukt länge!
 
Att jag för nästan exakt fem år sedan bestämde mig för att starta en ny blogg, och att jag nu hållit mig här så länge, är något som är värt att fira tycker jag. Så otroligt många meningar, ord och bokstäver som har publicerats här, både positivt och negativt. Nu i slutet på Juli kommer ja att försöka göra någon slags förnyelse, som jag även nämde i mitt senaste inlägg då jag hade ångest över bloggen. Ingen stor förändelse, men jag har iallafall bestämt mig för att jag verkligen vill blogga, det har varit min hobby så länge, och att skriva är verkligen ett av mina största intressen. Ska satsa mer på kvaliteten på bilderna, och kommer försöka hinna lägga ner ännu mera tid på bloggen än vad jag gjort tidigare. Ni kommer alltså få följa med mig i mitt liv ännu länge.
 
Min kamera kommer få hänga med mig överallt, eller det är iallafall vad jag ska försöka. Jag kommer samla bloggmaterial vart jag än går. Skämt å sido, men jag känner att jag verkligen vill satsa på bloggen eftersom att det är det jag brinner för. Skrivandet. En proffsfotograf kommer jag nog aldrig bli, men övning ger färdighet! Hoppas att ni vill hänga med mig ännu i fortsättningen♥


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: