Horoskop

Publicerat 2017-03-16 klockan 11:47:00 (Svensk tid)
Tror ni på horoskop? Jag gör inte det, men har alltid sett det om en kul grej, har ju läst horoskopet i tidningar när jag var liten, och trots att jag inte trodde på det så ville jag nästan tro, för det var ju kul. Visst, vissa delar kanske stämmer, men ungefär hälften gjorde ju inte det. Det är helt enkelt bara slumpen. Jag tänkte endå idag ta och läsa egenom mitt horoskop för mars, för att se om något som står där kanske redan har hänt den här månaden. Som sagt, jag har svårt att ta horoskop på alvar, men kan ju vara kul!
 
Bildresultat för horoskop stenbock
 
Jag tänker att ett horoskop kan stämma eftersom att de inte alltid står så mycket detaljer, till exempel kan det kanske stå att den här månaden kommer det hända något kul - vilket ju absolut kan hända, oftast händer det väl något roligt varje månad. Skulle det stå mera detaljerat, att den här månaden kommer jag vinna på lotto, så skulle nog inte horoskopet stämma.
 
Jag kollade upp mitt horoskop på sidan Skyhoroskop, och horoskopen för olika hemsidor eller tidningar varierar säkerligen. För mitt horoskop, Stenbocken, för mars står det följande:
  • Mars ägnas åt arbete.
  • Du kommer att nå bottnet, men dina nära och kära kommer att stötta dig.
  • Det skär sig mellan dig och dina kollegor.
  • Ett tips är att inte ägna tid åt personer som inte är värda det.
Att mars ägnas åt arbete är ju inte så konstigt då jag har ett heltidsjobb och de flesta av månaderna ägnas åt det, har inte haft några större problem med mina kollegor heller, vi har kommit bra överrens om man säger så. Det med att nå bottnet måste isåfall vara när jag blev sjuk och min energi inte ens existerade. Att inte ägna tid åt folk som inte är värda det låter som en självklarhet, tror inte att jag har någon person i mitt liv som jag borde säga upp kontakten med heller. 
 
För aprilmånad står det följande;

"En stabil period kommer med april. Situationen i din karriär efter en tidigare upptagen tid lugnar äntligen ner. Stenbocken är på topp. Du kommer säkert att få en välförtjänt utmärkelse för allt ditt hårda arbete. Du kan förvänta dig goda nyheter på jobbet. Bara va försiktig om din hälsa, akta dig för mindre skador.

Din partner delar inte ditt lekfulla humör just nu. Om det är något som stör dem, tala med dem, men ignorera det inte.

Arbetstempot är högt, men stress påverkar dig inte idag. Lös alla problem med ett kallt huvud.

Avslöja dina dolda talanger. Prova någonting som har lockat dig länge men som du inte riktigt vågat släppa ut förrän nu."

Så, nu är det bara att invänta månaden och se vad som händer. Hoppeligen blir det en stressfri månad, och det där med goda nyheter på jobbet tror jag isåfall redan att ha hänt - fick nämligen veta att jag har en vecka vintersemester att ta ut! Att det även står att min partner inte delar mitt lekfulla humör är lite kul, jag har ju ingen partner, och hinner knappast få det heller... tur att jag inte tar horoskop så seriöst.Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: