Bloggtorka

Publicerat 2017-05-06 klockan 14:30:00 (Svensk tid)
Jag minns att jag en gång skrev en punktlista på tips på vad en kan blogga om när bloggtorkan slår till. Men när den väl gör det så känns ju ingen intressant att blogga om. Jag vet att bloggtorka är något som alla bloggare någon gång råkar ut för, och just nu är det en sådan gång för mig. Att jag till och med googlade "vad fan ska jag blogga om" nyss, och läste egenom 100-tals tips, men inget var något för mig. Igår kväll när jag försökte somna så kom jag på att det jag bloggar om är för det mesta sådant som jag vill skriva om, men kanske inte något som folk vill läsa om. Jag tänker helt enkelt inte längre än vad näsan är lång.
 
Har nu suttit och funderat på vad jag själv vill läsa om på bloggar, men jag vet inte. Vad vill jag läsa om? Vad brukar jag läsa om? Mest kanske vardagsinlägg, men då krävs det ju en intressant vardag. Mina vardagsinlägg hade i princip sett likadanna ut. Jag vaknar, äter frukost, går till jobbet, kommer hem, äter, duschar, städar undan, och så går jag och lägger mig. Jag blir irriterad på mig själv eftersom att jag vet att jag har massor att skriva om egentligen, men saknar inspirationen. Hur gör man för att få inspiration ens. Möjligtvis så har jag prestationsångest också över hur perfekta alla andras bloggar är, speciellt bilderna. Tar jag en bild till bloggen slutar det ofast med att jag tar en halvdålig mobilbild och publicerar utan minsta redigering, medan andra släpar med sig stativ och ljusmätare och den bästa system kameran. Jag måste ändra på det, jag måste använda min systemkamera mera.
 
Vart ville jag komma med det här inlägget som förövrigt är det tråkigaste inlägget jag någonsin publicerat? Ingenstans. Detta är ju ett typiskt bloggtorke-inlägg som inte handlar om någonting. Avslutar med min senaste selfie från Instagram.
 
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: