Bonusway

Publicerat 2017-05-02 klockan 13:48:00 (Svensk tid)
Bildresultat för Bonusway
 
Eller "Ostohyvitys" om du bor i Finland.
 
Vill tipsa om en smart och faktiskt fungerande hemsida, vid namn Bonusway(Finland), Bonusway(Sverige). (tidigare Bonusbay). Detta tipsar jag om utan att vara sponsrad, vill nämna det direkt eftersom de flesta som tipsar om Bonusway faktiskt är sponsrade, men jag är alltså inte det.
 
Vad är Bonusway?
Bonusway är kort och gott en sida som ger dig bonus på dina inköp på nätet. Olika nätaffärer har en viss procent på sidan, och då får du tillbaka t.ex 5% av hela ditt inköp, och detta gäller även trots att du shoppar REA-produkter. Nu är kanske 5% inte så mycket, MEN det är ju bättre än ingenting alls, om du är en sådan som brukar beställa mycket på nätet, så blir det ju en hel del i slutändan. Det lönar sig alltid att använda Bonusway.
 
Hur fungerar det?
Ifall du vill beställa något på nätet, börja alltid med att gå in på Bonusway för att kolla ifall affären finns med där. Du behöver skapa ett konto. med sökfunktionen på sidan kan du lätt kolla ifall affären finns med. Du klickar helt enkelt in dig på sidan du vill beställa från via Bonusway, och då hamnar du på hemsidan helt som vanligt. Du bör dock stänga av AdBlock tillfälligt för att bonusen ska registreras, och det komme Bonusway att påminna dig om så don't worry.
 
När du är inne på hemsidan som du tänker beställa från, så är det bara att göra som du alltid har gjort. Du kommer senare få ett meddelande på Bonusway om att ditt inköp är registrerat, och strax kommer det även komma information om hur mycket pengar det handlar om. Den summan kommer dock inte in på ditt Bonusway konto på direkten, eftersom att affären du beställt från först måste betala sin andel till Bonusway. Detta kan ta från någon vecka till några månader, alla affärer har olika. Den genomsnittliga tiden för utbetalningen ser du på respektive affärers sidor på Bonusway. 
 
När du samlat ihop 15€ eller 150kr, så kan du överföra pengarna från ditt Bonusway konto till ditt vanliga bankkonto.
 
HÄR kan du läsa mera.
 
Populära affärer som finns på bonusway:
Nelly
Zalando
Ellos
Asos
Na-kd
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: