Hejdå April!

Publicerat 2017-05-03 klockan 14:11:00 (Svensk tid)

Eftersom att det faktiskt är 3:dje Maj idag, så känner jag att det är läge att fylla i denna månadslistan för April. Hejdå April, och hej Maj!

Månadens färg: Nu kanske jag är tråkig, men kommer faktiskt att säga SVART. Det är ju visserligen min all-time favoritfärg på kläder, men har även bara haft svart nagellack denna månad. Samma med skorna. Det har ju inte varit så vårigt ute, så vårfärgerna har ännu fått vänta, hihi.

Månadens favorithändelse: Det måste nog vara min vintersemester, om det kan kallas för händelse? Något specifikt som händer under min semester kan jag tyvärr inte komma på. Hela min semester var helt enkelt en favorithändelse!

Månadens dryck: Det är nog Coca-cola, men ifall jag inte får svara det så blir det nog Mjöd, faktiskt. Drack upp en stor flaska med Linda i lördags, och det var sååå gott!

Månadens detalj: Min choker, som jag som sagt även tappade bort i April! (Ps. jag har beställt en ny likadann)

Månadens klädesplagg: Utan tvekan setet från Madlady! Det är ju egentligen två plagg, men jag har nästan inte haft på mig något annat. 

Månadens middag: Hade det varit lunch så hade jag vetat svaret.. men hmm... jag åt visserligen pommes på Harolds för några veckor sedan, så det får väl bli det.

Månadens bästa inköp: Svarta superstretchiga jeans från Pieces, tror jag äntligen har hittat de perfekta!

Månadens bästa beslut: När jag beslutade för att faktiskt boka resan till Stockholm. Det var länge något jag hade tänkt på att jag ville göra, men aldrig gjort för att jag inte ville åka ensam. Nu känns det jättebra, var nog det bästa beslutet i år tillochmed!!

Månadens upptäckt: Att jag upptäckte att det varit inbrott i källaren. Ingen positiv upptäckt, men en upptäckt var det iallafall. Eller ja, det var ju inte jag som upptäckte det eftersom att det var min hyresvärd som berättade det för mig.

Månadens projekt: Kan inte komma på något annat än då jag var tvungen att gå egenom alla grejer jag hade i källaren. Det var ett projekt för sig. Varför hade jag sparat massa skrot?? Haha

Månadens längtan: Sverigeresan! Jag har längtat så mycket, och nu är det faktiskt inte så länge kvar... kommer ha the time of my life!

Månadens uppfyllda mål: Jag har nog inte haft något mål alls. Är kanske något jag borde införa. Istället för att ha mål med året hade det ju varit trevligt att sätta mindre mål för månaderna istället. Att få bilen besiktad var ju visserligen ett mål, men det var ju pappa som uppnådde det målet...

 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: