Jag är i Sverige

Publicerat 2017-05-26 klockan 08:50:21 (Svensk tid)

Tänkte kasta in ett kort inlägg nu direkt från hotelsängen, för just nu befinner jag mig i Stockholm! Anlände hit igår, och gick runt på stan flera timmar. Kan tyvärr inte shoppa pågrund av att jag redan hade övervikt i väskan påvägen hit, men det var riktigt kul att bara se omkring sig, Stockholm är så otroligt vackert! 


Vaknade väldigt tidigt idag, åt frukost redan vid 7, och nu ligger jag på rummet och kollar Youtube. Sen ska jag duscha, och sen tänkte jag gå till Åhlens. Skulle vilja köpa nya skor, det kan jag ju faktiskt göra, är ju bara att slänga de gamla, så blir ju ej tyngre. Sen hade jag även tänkt leta upp vattnet, och kanske köpa med någon mat så att jag kan ha lite picnik. Jag tycker det känns så tråkigt att sitta på restaurang ensam, haha.

Ikväll ska jag träffa B, och så ska vi besöka isbaren som finns här på hotellet! Är såå taggad på det, och på att äntligen få träffa honom påriktigt. Och just de, ska även gå i gamla stan och vara en riktig turist och kolla runt i alla små souvenirbutiker!

Men ja, måste ta lite bilder idag så kommer det ett bildinlägg sen när jag kommit tillbaka till Finland!Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: