Sommarplaner (igen)

Publicerat 2017-05-05 klockan 14:52:00 (Svensk tid)
i Februari skrev jag ett inlägg angående mina sommarplaner, men jag känner att jag ville skriva ett till.
 
 
Fick ju en riktig "sommar-kick" igår när jag satt på balkongen och det var så vackert väder, blev inspirerad till att skriva en liten lista på grejer jag vill göra under sommaren och min semester. Jag är en sådan människa att jag inte får något gjort om det inte är planerat, jag är helt enkelt inte så spontan av mig. Under min vintersemester till exempel så gjorde jag knappt något alls, den bara flög iväg! 
 
Julifestivalen, den enda planen som jag har helt fastslagen redan. Beställde biljetterna för en evighet sedan, och ser framemot det så otroligt mycket! Det är alltså en liten festival i en park här i stan, med bland annat bandet Toto som ska spela hela kvällen. Jag har även Priority biljetter, så det kommer ju kännas lite exklusivt hoppas jag! Tror att detta garanterat kommer bli sommarens höjdpunk.
 
Kryssning, vill att det ska bli en tradition för varje sommar, eftersom jag i fjol kryssade över till Estland. Vandrade runt i gamla stan i Tallinn, och shoppingen där var ju det bästa jag hittills varit med om. Vädret hade vi också tur med, och hotellsängen var en DRÖM. Önskar att jag hade den sängen hemma, tror jag aldrig sovit så bekvämt i hela mitt liv! Eller ja, det kanske inte kallas kryssning då en övernattar i land, men principen var ju den samma. Vi åkade båt.
 
Serena, eller annan vattenpark. Jag blir som ett litet barn, jag älskar det, och hade planer på att åka dit redan förra sommaren men det blev aldrig av. För ett par år sedan var jag där på vintern, men det är ju på utsidan som de häftigaste vattenrutschkanorna finns, så det är ju mycket roligare att åka dit på sommaren. När det dessutom är varmt och en slipper frysa röven av sig inomhus i det kalla vattnet.
 
Picnik. Behöver jag ens säga mera? Att sitta på en gräsmatta i tunna kläder och med massa godsaker och bra sällskap är något som jag tycker att varenda människa borde ha på sina to-do-lists inför sommaren. Visst, det kanske kommer en och annan geting eller en flock med myror, men det hör ju sommaren till. Tänk att göra detta vid ett berg med havsutsikt då solen går ner. Det är verkligen sådana stunder jag uppskattar med sommaren.
 
 
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: