En liten lifeupdate

Publicerat 2017-10-23 klockan 13:48:36 (Svensk tid)
Eftersom att det var ett bra tag sen jag senast skrev någonting så tänkte jag att en liten update är på sin plats. Under dessa veckor (?) som det varit dött här så har det egentligen inte hänt någonting, tiden har bara gått så fort och jag har helt enkelt inte någonting att skriva om, och när jag väl har det så har jag ingen energi till att starta datorn och verkligen sätta mig ner och ta tag i bloggen. Ni vet ju hur det är, plötsligt har det gått en hel månad bara.
 
Just nu, som jag nämnt tidigare så har jag väldigt låg energi i kroppen, kanske beror på att hösten kom emot som en vägg och jag ville verkligen inte ha höst. Hade jag fått göra vad jag ville så hade jag nog sovit i en vecka, men det är ju inte ett alternativ just nu. Kan inte påstå att det är så att jag är trött och "mår dåligt" över något speciellt, jag hänger bara inte riktigt med i dagana och det känns som att allting går på rutin, och jag hinner knappt tänka.
 
Nåväl, en grej som knappast någon kan ha missat är hashtagen som har trendat just nu, nämligen #metoo. Jag har såklart mycket att säga om det, men kommer ta upp det i ett annat inlägg istället, insåg att det är ett bra ämne att ta upp i första inlägget på min feministkategori, som har blivit lite försenad. Bara jag har kommit på fötter igen efter mitt mental breakdown som jag inte ens vet orsaken till, så kommer det! Jag är ju tyvärr en av de bloggare som ofta lovar att ta tag i bloggen igen och verkligen lägga tid på den, men det blir aldrig riktigt av till 100%, det beror helt på mig själv och jag är medveten om det. Ge mig en vecka till så ska ni se att jag är igång igen!
 
Bildresultat för metoo
 
Så har jag även börjat sälja bort lite saker och kläder på loppis, eller ja, MYCKET. Jag vill ju hinna sälja bort så mycket som möjligt under denhär månaden som jag hyr bord där, men jag inser nu att jag kommer inte ens hinna föra dit allting innan tiden är slut. Kläder tar så jäkla mycket utrymme, det får inte plats på mitt bord, trots att jag även hyr en klädstång. Jag har iallafall fått rätt mycket sålt, och jag har ju flera veckor kvar ännu. Jag tipsar verkligen om att sälja på loppis, du kommer knappast få allting sålt, det kommer bli en hel del kvar, men oftast så lönar det nog sig. Ska bli intressant att se hur mycket pengar jag får ihop.
 
Har även hunnit vara på ett ljusparty, och jag måste bara säga att det älskar jag! Det är så mysigt att sitta ett gäng samlat i ett mysigt nersläckt vardagrum med massa ljus tända, och sedan bara sitta där och turvist dofta på ljusen. Bara jag fått hem mina produkter så dyker dem garanterat upp på bloggen.
 
Just nu i skrivande stund sitter jag hemma hos mina föräldrar, jag har nämligen startat igång min gamla dator, och har i princip förvandlat min lillebrors gamla rum till ett litet kontor. Nu när jag befinner mig i skogen så ska jag ta tillfället i akt och plocka lite grankvistar och grejer, som ska få pryda min balkong inne i stan. Just nu är där bara blommorna från i somras, som är stendöda, bruna, torra och väldigt fula. Det måste tas tag i! 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: