Ett icke publicerat inlägg

Publicerat 2017-10-26 klockan 19:15:30 (Svensk tid)
Insåg nyss att jag hade bilder på min kamera från en söndag för ett tag sedan då jag hade tänkt göra ett "Bild för bild" inlägg, som aldrig blev av pågrund av att dagen gick så snabbt, och när den väl var slut så hade jag endast TRE ynkliga bilder tagna.
 
Vill inte att de bilderna ska gå till spillo, så nu kör jag ett lite färglöst inlägg med bilder från en dag, för ett tag sedan:
 
Jag inledde morgonen med att sova ut ordentligt, och att ligga i sängen och dra mig. Vilket är just det jag älskar med söndagsmorgnar! Till frukost blev det Tosi tumma Reissumies, men smör, ålandsost och gurka, ett glas granatäppelsaft, och ett stort glas vatten (jag är riktigt bra på att dricka vatten). Till detta även ett vitaminpiller och såklart Theresé Lindgrens nyaste vlogg. Ja, och så får jag inte glömma det tända ljuset - älskar att tända ljus lediga morgnar.
 
Sen blev det ett stort hopp i tiden, jag bestämde mig nämligen för att storstäda lite, och detta resulterade till att jag duschade av alla mina dammiga grönväxter i badkaret. De gillar att bada nästan lika mycket som mig! Förutom Zamioculcasen, som gärna hade velat stå torr ännu liiite till...
 
Sen, helt plötsligt, mitt i storstädningen så råkade jag möblera om litegrann. Tv-bänken står numera mot fönstret, och soffan i princip mitt på golvet. Behändigare blev det kanske inte, men jag ville helt enkelt ha en liten förändring, och på något sätt så blev det mysigare. Nu delar soffan av rummet så att det blir mer som att jag verkligen har ett vardagsrum! Även vita låga byrån fick byta plats med vita höga, det blev bäst så.
 
För att få in lite till i detta halvdåliga inlägg så tänkte jag spoila lite vad jag kommer skriva om i några framtida inlägg, som hoppeligen dyker upp inom en ram på två månader;
 
  • Ett uppdaterat och detaljrikt om-mig inlägg, för nya läsare, eller för er gamla men nyfikna.
  • Ett "hemma hos mig" inlägg.
  • Ett (kanske flera) julrelaterade inlägg, men det hade ni väl förväntat er. 
  • Ett inlägg angående min balkong, som ska fixas inför vintern.
  • Partylight inlägg! (Ser själv framemot detta!
 
 


Nedan kan du skriva en kommentar:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig

Din e-post (publiceras ej):


Länk till din blogg:Skriv din kommentar: