Vem är jag egentligen?

Publicerat 2017-01-31 klockan 16:10:00 (svensk tid)
Ibland, en gång i året kanske, så brukar jag skriva ett inlägg om mig själv. Jag kanske har nya läsare som vill veta, utan att behöva googla fram ett inlägg som är cirka ett år gammalt. Samtidigt så vill jag ju även uppdatera lite, jag är ju inte 21 hela livet...
 
 
Jag heter Linda och har nyss fyllt 22 år, jag har ännu ingen ålderskris, men den kommer väl om ett par år kanske (fniss, fniss vi får se). Jag är Finlandssvensk och bor i en liten och trevlig stad nere i södra Finland. Jag jobbar i en mysig blomsteraffär, och bor ensam i en liten lägenhet. Jag är uppväxt ute på landet, jag brukar säga att jag kommer från skogen, eftersom att där vi bodde så fanns det mer älgar, hjortar och mårdhundar än vad det fanns människor. Mitt ute i skogen, helt enkelt, och nära till vatten.
När jag fyllde 18 så flyttade jag hemifrån och blev en "småstadstjej", och det trivs jag med. Många brukar fråga mig ifall jag tänker flytta tillbaka till skogen när jag blir äldre och vill skaffa hus etc. och mitt svar på det är ett "nej", helt utan tvekan.
På fritiden så älskar jag att gå på loppisar och älskar alla marmorfynd jag har gjort. För ja, jag är ett marmor freak. Gillar också att mysa i soffhörnet med lite vindruvor eller choklad (favoriten är Marabou Domino), framför en film eller dokumentär. Jag har lite kärlek för inredning och kämpar helatien med att få mitt hem att se ut precis som jag vill (händer väl kanske om 10 år). Jag älskar även att kolla på intressanta Youtube videos och att lyssna på Podcast, och såklart bloggen! Jag är kanske en stereotypisk 22 åring, jag gillar att festa lite nu och då, shoppa upp halva lönen på snygga kläder eller inredningsdetaljer, umgås med kompisar, rosa tulpaner och som sagt, marmor. 
 
Jag har tidigare studerat till Datanom, eller "datanörd" som jag så vackert har valt att kalla det., blev klar till sommaren 2015. Är alltså även intresserad av programmering och webdesign, men tyvärr är det inget jag brukar syssla med mer än då jag fixar om designen här. Har även ett äldre intresse för fotografering, men det har blivit undansatt på hyllan pågrund av att jag insåg att det är en väldigt ekonomiskt krävande hobby. Har en Sony 100D med kitobjektivet 18-55 millimeter, som blir väldigt sällan använd, tyvärr. Har även lite färska intressen för smink och hudvård! Jag har alltid gillat att skriva, uppsatserna i skolan sen lågstadiet har varit det jag har varit duktigast i klassen på. Jag började blogga redan då jag var liten, tror jag var runt 13 år då jag startade min första blogg, den finns (som tur) inte kvar i dagens läge, haha. Började blogga för Blogg.se i mitten på 2010, men började på denna först 2012. Mitt bloggnamn valde jag pågrund av att jag kände mig lite "avig", vilket jag fortfarande kan hålla med med mig själv om, även fast jag numera utåt verkar som en i mängden. 
 
 
Jag skriver ofta om produkter eller kläder eftersom att jag har intresse för det, köper allting för egna pengar och alla åsikter är ärliga. Ifall jag inte nämner tydligt i inlägget att jag är sponsrad, så är jag alltså I N T E det. Bloggen är inte mitt jobb utan bara ett intresse, och det enda jag tjänar är poäng från blogg.se (inte en egentlig valuta). Jag är meddlem på Bloggerfy, och via dem kan jag få uppdrag att skriva "sponsrade" inlägg.
 
 

Bloggalan 2016

Publicerat 2017-01-30 klockan 15:44:00 (svensk tid)
Sitter just nu och ser på livestreamen från Finlandssvenska bloggalan 2016. Jag var inte själv där, så därför vill jag se den nu i efterhand då jag inte kunde se när de sändes live! Men, nog kan ni ju hålla med om att vad är bättre att göra på en måndagkväll? Jag vill väldigt gärna själv gå på gala, men jag vet inte om jag hade passat in. Känner ingen annan bloggare personligen trots att jag läser deras bloggar, och att själv åka iväg långt bort och gå på en gala där jag inte känner någon är nog lite nervöst.
 
Ifall du råkar bo Ekenäs (eller i närheten) och behöver någon att gå på gala med - kontakta mig! 

Att ha en robotdammsugare

Publicerat 2017-01-30 klockan 15:15:00 (svensk tid)
 
Fick en robotdammsugare till julklapp, och jag hade aldrig kunnat förstå hur mycket den skulle betyda för mig. Hade aldrig tänkt mig att jag skulle kunna ligga på sängen och lata mig samtidigt som "jag" dammsugar, med tydligen så var det fullt möjligt. Jag är förvånad över hur den kan ta sig över höga trösklar, sladdar och även upp på dörrlister! såklart så finns det platser dit den inte kommer åt, men det gör det ju även med en vanlig dammsugare. Två gånger i veckan så startar den och kör runt i lägenheten, och sedan tillbaka till sin laddningsstation. 
 
Den är lite som ett husdjur, jag brukar prata med den och har tillochmed döpt den till Bob. Hade aldrig trott att det ens var möjligt att skapa en relation med en dammsugare, men Bob och jag kommer väldigt bra överens, han sköter sitt jobb väldigt bra och jag har sluppigt dammsuga förhand enda sen i julas! Är detta för bra för att vara sant eller? 

Ett söndagsbad

Publicerat 2017-01-29 klockan 20:53:13 (svensk tid)
Okej, jag är fullt medveten om att jag har skrivit ett x antal inlägg om hur jag älskar att bada. Det gör jag, även ifall min mobil inte ville fånga upp stämningen på bild - ser ni ens vad bilden föreställer? Ja, Samsung s6'an tar bra bilder då det är ljust, men är väldigt kassa när det är mörkt. 
 
Jag har nyss rest mig från mitt söndagsbad, och jag kan inte förstå hur jag kan må så bra efteråt. Ångesten och allting släpper! Att sitta i ett varm pöl med vatten med ett favoritdoftljus (som jag fick i julklapp, tack Linda!) och lyssna på Fredagspodden (ja, på en söndag) i nästan en hel timme - är ju det bästa! Ett moment of joy! Tänk att så små saker kan få en att må så bra..
 
Vad är era "moments of joy"? Har ni något som är som terapi för själen?

Nytt i skönhetsväg

Publicerat 2017-01-29 klockan 13:28:00 (svensk tid)
 
 
Det mesta i sminkväg och hårväg så brukar jag beställa hem från Cocopanda.fi, Vill tipsa alla att göra det eftersom Cocopanda har bra priser, och med stora REA-vågot lite nu och som då.
 
Schampoo, balsam och hårspray av märket Matrix (berättar mer om dem när jag använt slut dem hihi) 5,75€ / 9,45€ / 7,05€
 
Batiste torrshampoo, vilket är min absoluta favorit gällande torrshampoo! Håret blir frächt utan att håret blir "tungt". Hade tidigare förälskat mig i Batistes "XXL volume", men sen jag började med originalet så har jag insett att det är så mycket behagligare att ha i håret. Vill man dock ha volym så kan jag nog rekomendera "XXL Volume"! 6,20€
 
Primer från NYX, denna har jag haft en gång tidigare och den är påväg att ta slut. Älskar hur den känns på huden, men har tyvärr inget att jämföra med då denne är den enda primern jag testat. Denna är dock inte porförminskande. 4,95€
 
Settingspray från Mesauda Milano, och detta har jag redan börjat gilla mer än det jag använde förut från Nyx. Detta sprids ut mera redan i luften, och torkar väldigt fort utan att lämna något överlopps på huden som jag är tvungen att torka bort. 7,50€
 
- Mörkrött matt läppstift från Nyx, jag använder inte läppstift egentligen, men tänkte att jag endå ville ha ett. Och nej, jag är faktiskt inte inspirerad av Noora från Skam, haha. 7,40€
 
- Brow pomade också från Nyx, jag har tidigare bara använt ögonbrynspennor, men tänkte att nu vill jag kunna experimentera lite med annat också! 6,60€
 
- Torrshampoo från Girlz Only, ville helt enkelt testa, mest pågrund av priset. 1,50€
 
- Concealer från Nyx, den med. Denna concealer har jag använt tidigare och gillar den! Täckningen är bra, och har äntligen hittat en färg som passar nu på vintern då man är likblek. 7,10€
 
- Läppbalsam från EOS, dessa är helt underbara, förutom att dom har snygg förpackning så är de allmänt det bästa läppbalsamet jag provat. Perfekt konsistens, inte så glansigt och blött, och återfuktar väldigt bra! 6,20€
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällsfunderingar

Publicerat 2017-01-21 klockan 21:49:14 (svensk tid)

Jag älskar att bara ligga i sängen och göra ingenting - inte ens försöka sova. Det, om något, är som terapi! Jag släpper tankarna fria. Jag är lite dålig på det. Att göra ingenting. Visst, jag kan ta det lugnt, men oftast så ser jag på film eller lyssnar på podcast samtidigt. Att ägna en timme varje kväll åt att bara tänka är nog guld. Iallafall för mig. Inte så att jag ligger och tänker "för mycket" och blir på dåligt humör, utan mer att i överlag TÄNKA. Att sortera positiva och negativa tankar. 


Nu till exempel så låg jag här och tänkte på allt det som oroar mig, och som ger mig ångest. Gick egenom det negativa och försökte liksom acceptera det, och att inte ta allt på så stort allvar. Det mesta är ju psykiskt och sitter i huvudet, så inget blir bättre av att inte tänka på det. 

Jag vet inte hur det är med er, men ibland får jag ångest över att jag känner att mina tankar har trasslat in sig i varandra, jag saknar ett inre lugn.


En tillbakablick

Publicerat 2017-01-17 klockan 20:22:00 (svensk tid)
... Till sommaren! Tror att jag tog bilden då jag var påväg till Salo på en shoppingtur sommaren 2016.
 
Ännu halva Januari och hela Februari tills att ens liiite kunna känna våren. Mars brukar ju också vara vinter, men det är ju endå nästan April då. Mer nästan än vad det är nu. På kvällarna innan jag ska somna så brukar jag ligga och tänka på vad jag vill göra i sommar under min semester. Jag vill tillexempel åka på kryssning, men tror inte att det kommer att bli av iår, tyvärr. Så vill jag såklart göra det där typiska; ligga på stranden, sitta ute på balkongen och bara njuta, och lite shopping skulle inte sitta helt fel det heller. Augustifestivalen vill jag också gärna gå på, den blev inställd i fjol, så jag var tvungen att skicka tillbaka biljetten och vänta ett år. Jag har bara upplevt en riktig semester, så jag kan inte påstå att jag är en äkta semesterfirare - jag vet ju inte hur man gör?? Är det bara att slappa och njuta av sommaren som gäller? 
 
Sommaren tar för snabbt slut! Vips så är den över! Så ska en kanske inte tänka, men jag vill tänka så. Vill bara berädd när det väl händer, och vill ha lite planer och idéer. Såklart så kommer jag tillåta mig själv att sova till 11 vissa mornar, och sedan ligga på soffan hela dagen (perfekt när det regnar ute). Men att ha planer och saker att göra är roligt, och det mår jag bra av. 
 
Kan vi alla hålla tummarna för en varm och lång sommar iår?

Det som tynger mig mest

Publicerat 2017-01-17 klockan 13:31:00 (svensk tid)
Ett lite mer personligt och seriöst inlägg ska detta bli, men jag vill kunna ha ett utlopp för det som är mindre bra också. Bloggen lyssnar alltid.
 
Det jag nu kommer ta upp är en av de jobbigaste sakerna som jag är med om just nu. Det får inget stopp. Ni som varit trogna läsare de senaste, kanske tre(?) åren minns kanske att jag desperat berättade och klagade på min värk i nacken/huvudet/axlarna. Skrev om det mycket i början, men ville inte stämplas som "bloggaren som gnäller". Värken sitter fortfarande kvar, den kommer och går, men jag slipper den aldrig på heltid. Jag vet inte om den kommer från nacken och sedan strålar ut i huvudet, för det är olika varje gång. Ibland börjar det med vanlig huvudvärk som efter några timmar tar sig ner i nacken, och ibland börjar det i nacken. Värken i nacken är inte nackspärr, jag upplever det mest som samma känsla som huvudvärk. Det värker innuti nacken, rätt högt upp. Vilket kanske gör så att jag har svårt att sätta fingret på ibland om det värker bak i huvudet, eller högt upp vid nackkotorna. Värken går sedan ner i högra axeln, och det är ännu svårare att förklara hur det gör ont. Mina muskler där är spända, men även skelettet och senorna (eller ja, allting som finns i axeln) gör ont. Ibland strålar värken även ner som genom en nerv till fingrarna. Då det är som värst så blir jag väldigt trött, och dåsig i huvudet, har svårt att koncentrera ögonen. Ligger bara i sängen och försöker ligga så stilla som möjligt. Värken tar över. Det kommer oftast först på kvällen, runt 20 tiden, men ibland börjar det direkt på eftermiddagen. Det händer heller inte varje dag, vissa kvällar kan vara bättre än de andra.
 
Jag hade kunnat stå ut med värken ifall det funnits någon värktablett jag hade kunnat ta när det är som värst. Jag har alltid tidigare kunnat äta burana, även fast det kanske inte alltid har fungerat helt och hållet. Ungefär i samma veva som värken började så har min kropp utvecklat någon överkänslighet mot burana. Vill inte säga att jag är allergisk, men min kropp reagerar negativt. Det tar bort värken - ja. Däremot så "sväller" min hals upp. Det känns som att det växer fram något i min hals, som irriterar. Första gångerna som det hände så trodde jag att det var själva tabletten som blivit i halsen, för så kändes det. Började sedan ta Aspirin i pulverform, men det hände samma sak med det. Jag antar att det inte är farligt, men det är så obehagligt med en klump i halsen, känns som att jag inte får tillräckligt med luft, trots att jag nog kan andas lika bra som normalt, men det är obehagskänslan. Har även svårt att äta. Detta kan komma en timme efter att jag tagit värkmedicin, och ibland så kan det räcka 5 timmar innan jag känner av något.
 
Så - jag antar att det finns något ämne i både burana och Aspirin Zipp som jag inte borde ta. När jag märkte detta så bestämde jag mig för att prova panadol. Min hals klarade av det galant, men trots att jag tog två piller på raken så bekämpade det inte denna värk. För några veckor sedan så var jag sjuk, och behövde något feber nedsättande så att jag skulle orka jobba, så jag gick till apoteket efter Finrexin. Eftersom att min kollega tipsade om det. Det tålde inte heller min hals. Värken och febern gick iallafall bort och jag blev piggare. Så, jag antar att det enda ämnet som ger sig ann på mina problem i nacken, är jag överkänslig för. 
 
Jag blir så less på denna eviga värk som jag redan levt med i flera år! Jag kan inte fortsätta med att behöva välja om jag vill slippa värken, men istället ha uppsvälld hals! Ibland känner jag att jag verkligen behöver en Burana för att ens kunna somna, men känslan att vakna upp några timmar senare pågrund av en "tilltäpt" hals, är inget jag vill heller. Jag tar väldigt sällan värktabletter, högst kanske en gång i månaden när det är som värst (tar en Panadol, som endå inte fungerar). Jag vill inte bli någon som lever på tabletter, men när de är som värst, de gångerna jag ligger i sängen och känner mig halvt döende, redan kl. 7 en fredagkväll... jag vill slippa det.
 
En kväll satt jag och lekte lite doktor. Skrev upp allt som alla dessa preparat innehåller, för att sedan jämföra och se vilket ämne som finns i alla de tabletter som jag inte tål, och som inte finns i Panadol. Efter två timmar av desperat Googlande så insåg jag att både Finrexin, Aspirin Zipp och Burana innehåller någonting som heter Acetylsalicsyra. Efter ytterligare Googling så läste jag att ifall en är allergisk mot det så uppstår svullnader i ansiktet, eller någon typ av astma. Vilket inte händer mig. På bipackssedeln till Aspirin och Burana står det dock att en "omedelbart måste kontakta läkare" ifall en får svullnad i svalget, och är en allergisk mot Acetylsalicsyra så ska en inte ta tabletterna.
 
Jag vet inte. Jag blir galen. Jag är rädd för att ta tabletterna, men ibland så struntar jag i allt bara jag slipper den förbannade värken. Tack och förlåt för detta gnälliga inlägg, men jag behövde skriva av mig.

"SKAM"

Publicerat 2017-01-16 klockan 15:27:00 (svensk tid)
Ifall du är trött på att höra och läsa ett ord till om den populära Norska serien, så sluta läs nu.
 
Vad hände? Plötsligt tog en serie över världen. Alla har sett "Skam", alla pratar om "Skam", alla älskar "Skam". Och alla försöker sig på att prata norska. Jag läste överallt på internet om "Skam", serien tog världen med storm. Eller ja, iallafall Norge och Sverige. Satt hemma en ledig dag och bestämde mig för att själv börja kolla, tyvärr så gick det inte att se det via Svt Play, eftersom att jag bor i Finland. (Av någon anledning så är ju alltid det man vill se på, inte tillgängligt i Finland). Så jag har sett alla tre säsonger på Nrk.no, alltså utan svensk text. Jag kan säga att jag tänkte på norska efter det, jag förälskade mig i norskan, och har numera även min mobil på Norska. 
 
Ja, såklart så älskade jag serien. Den är så otroligt on point, skådespelarna är såå bra, kameravinklarna, handlingarna, språket... osv. Hade tänkt kort förklara vad serien handlar om, men det GÅR inte att få det att låta ens lika bra som det är.
 
Ifall du inte ännu sett serien och inte vill bli spoilad, klicka bort nu!!
 
Jag shippar Eva och Jonas. Jag levde mig så in i Evas roll att jag själv blev lite hjärtekrossad när det tog slut mellan henne och Jonas i slutet på säsong 1. Jag önskar att kärleken mellan dem kommer tillbaka i säsong 4 (som förövrigt har premiär i Aprill?). Noora är nog min absoluta favoritkaraktär, hon är så grym och definitionen av "Girl power". Första säsongen lämnade dock två stora frågetecken, som jag fortfarande inte riktigt har kunnat sätta fingret på:
 
1. I slutet av säsongen var det menat att tittarna skulle tro att Isak har förälskat sig i Jonas. Han berättade åt Jonas att Eva hade varit otrogen, just pågrund av att det skulle ta slut mellan dem, så att han skulle få ha Jonas i fred. I tredje säsongen kommer det fram att Isak inte alls är kär i Jonas....
 
2. Var Jonas otrogen mot Eva med Ingrid? Jag trodde inte att han var det, men när Eva sedan ser dem på stan, och han endå ljuger om att han inte är med henne? 
 
Har jag några Skam-fans som läser detta? Kan vi inte starta en Skam diskussion i kommentarsfältet? Jag skulle kunna prata i flera år om denna underbara serie. Jag såg den två gånger under en vecka. 
 
 

En typisk söndag

Publicerat 2017-01-15 klockan 20:26:00 (svensk tid)
 
En pizza, en bukett tulpaner, tända ljus - Söndag! Och så datorn, satt och kollade runt en massa på Bubbleroomde hade massa rea just nu. (inte sponsrad, du kan klicka på länken hur mycket du vill utan att jag tjänar en enda cent, tack!).
 
På förmiddagen så gick jag på en "Må bra" mässa med mamma, kollade runt på vitaminer och ekologiska handkrämer och sådant som man tydligen behöver för att må bra! Att ta hand om sig själv är någonting som jag faktiskt är intresserad av. Jag älskar till exempel hudvård och hårvård, ansiktsmasker och krämer är ju typ det bästa. När det kommer till den inre delen av mig själv så är jag dock inte så duktig, äter "dålig" mat och är inte speciellt snäll mot mig själv. Insidan av mig mår helt enkelt inte så bra. MEN, sedan åt vi faktiskt vegetarisk lunch, jättegott såklart! 
 
 

Klagar på Postnord

Publicerat 2017-01-13 klockan 14:13:00 (svensk tid)
Jag känner mig som en i mängden nu när jag ska klaga på Postnord, jag tror nog att Postnord är det företag som fått flest klagomål, haha.
 
Jag blev så arg. Detta hände i början på December, och jag kan inte hålla det inom mig längre. Det var en dag då jag slutade jobbet och hade ett missat samtal från Postnord. Hade också fått ett textmeddelande angående att jag har fått ett paket på posten. Jag hade beställt hem lite grejer veckan innan så jag väntade på flera paket. Då jag kom hem så hade jag fått en lapp från Postnord, de hade varit där tidigare och försökt lämna ett paket som jag hade beställt, som det antagligen hade varit gratis hemleverans på. Jag brukar inte välja hemleverans nämligen, eftersom att jag aldrig är hemma. På lappen stod det att jag skulle logga in på Postnords hemsida för att välja ett nytt datum för leverans, vilket ju var helt okej. Jag åkte endå till posten och hämtade mitt paket, som också hade kommit med Postnord samma dag. Det visade ju sig vara två olika paket. Båda från Postnord, samma dag, samma tid, så högst antagligen samma chaufför. 
 
Sen gjorde jag flera försök att logga in och få ett nytt leveransdatum, vilket inte gick. "Paketet existerar inte", stod det. Min första tanke var bara att chauffören hade skrivit fel inloggningskod på lappen. Jag ringde till Postnord, och hamnade i en väldigt lång telefonkö. Så lång att jag bestämde mig för att prova att ringa senare istället. En ganska kort stund senare så ringde de upp mig från en annan nummer, och berättade att jag är tvungen att komma efter mitt paket från deras terminal i Vanda. Alltså, i VANDA! 115 km härifrån. Så, följande lediga dag så fick jag alltså hoppa i bilen och åka iväg. Som om jag inte hade haft bättre saker för mig den dagen. 
 
Varför kunde de inte lämna båda paketen på posten istället? Varför tog de med sig mitt ena paket tillbaka? Varför kunde jag inte få ett nytt leveransdatum? Vad gick fel där? Jag kommer aldrig mera beställa någonting som kommer via Postnord. Jag kommer INTE åka till deras terminal igen.

Mina fem bästa köp 2016!

Publicerat 2017-01-12 klockan 13:32:00 (svensk tid)
1. En fake MK-väska som jag hittade på ett lokalt loppis. Jag personligen skulle aldrig köpa en väska för ca. 200€, även fast jag gärna hade velat ha en. Så perfekt då jag fyndade denna!! Den är av bra kvalité och är en väldigt bra gjord kopia. Detta är även den snyggaste väskan jag någonsin ägt, och jag dräglar fortfarande över den, haha.
 
Min Samsung Galaxy S6 är kanske det absolut bästa köpet, inte bara 2016, utan för hela mitt liv!! Jag är lite tokig i teknik, och för att jag ska ha ett lyckligt liv så krävs det en bra mobil. Jag lovar att alla ni som använt iPhone4 ännu under år 2016, VET vad jag menar. Kärlek till min S6'a är obeskrivlig!
 
Jag vet, ni som läser min blogg regelbundet har nog läst om denna kudde för många gånger vid det här laget. Jag vill inte tjata om den längre, men den är UNDERBAR. 
 
 
Min plånbok. Long story short; Shoppade i ett köpcentrum i Tallinn, och upptäckte denna. Jag förälskade mig i den direkt, men bestämde mig för att inte köpa den, för jag ville gå runt och kolla i massa andra affärer före och se ifall jag hittade någon ännu snyggare (vet inte hur jag tänkte där, för detta är den snyggaste plånboken någonsin!!). Dagen därpå bestämde jag mig att jag nog trots allt ville ha den, men såklart så hade jag inte varit så klar i huvudet när jag såg den, att jag ens minns på ett ungefär i vilken affär den fanns... och köpcentret var enormt. Så, efter att vi hade letat och besökt typ alla affärer en gång till så hittade vi den - precis innan jag ville ge upp. Det var värt det!
 
Dessa skor! Jag älskade dem så mycket att jag var tvungen att köpa dem igen, år 2017. De gamla gick sönder, och jag kände bara att jag inte skulle överleva utan dem. Jag älskar leopardmönstret på helarna, och bottnet! Detta är det coolaste jag äger. 

Min favoritplats

Publicerat 2017-01-11 klockan 17:11:51 (svensk tid)
Idag plockade jag fram datorn enbart för att jag ville skriva ett blogginlägg. Jag saknade bloggen! Jag vet inte vad som har hänt, men de senaste åren så jag jag verkligen inte prioriterat bloggen. Visst, jag har haft mycket annnat att göra, men största orsaken är nog bara att jag heldre velat lega och kolla på Youtube eller lyssna på Podcast. Jag vill verkligen bli en jävel på att blogga, som jag var förr...
 
På bilden ser ni min absoluta favoritplats på hela jorden! Min säng, som jag egentligen har lite hat-kärlek till, men den är mysig! Till höger på bilden ser ni även mitt nya nattduksbord som jag fick till 22-års present av pappa! För ja, jag har ju hunnit fylla år också! Ni kanske även ser Theresé Lindgrens bok på sängen. Jag var bara tvungen till att ha den! Theresé har ju även iår nyårslöftet: "Skriva en till bok", vilket jag verkligen ser framemot. Hon är sååå otroligt underbar, jag kommer nog skriva ett helt inlägg om henne och hennes bok senare, tror jag, haha!

Ögonblick från mitt 2016

Publicerat 2017-01-01 klockan 14:54:13 (svensk tid)
Mitt 2016 började väldigt lugnt, jag minns att jag hade dragit på mig en förkylning, så det blev inget firande för mig. Vilket inte gjorde mig något egentligen, men det hade ju såklart varit trevligt att få börja året med att vara frisk.
 
I början på året så hände det rätt massor, jag fyllde år och flyttade till denna lilla ettan som jag bor i idag. Jag trivs fortfarande här. 
 
Jag skaffade mig även en ny mobil som jag hade sparat ihop till länge, och fick äntligen lägga min iPhone 4 på hyllan. Det var nog en av de bästa händelserna!
 
År 2016 bestod även av mycket ångest, vilket betyder att jag har mått rätt dåligt. Mitt själförtroende har sjunkigt och jag måste erkänna att 2016 inte var ett speciellt bra år med tanke på hur jag mådde.
 
Så hade jag även min första semester någonsin! Hängde med vänner, festade lite, njöt av sommaren och tog det lugnt. Var även på kryssning till Estland vilket var det bästa på hela sommaren!
 
 
 
Fick även vara med i kampanjen med Mysafety Ab, #mernätkärlek !
 
Lärde mig även åka Airboard, trodde aldrig jag skulle klara av det!
 
Fick upp ögonen för loppisar, och har fyndat massa.
 
Började lyssna på podcasts, och har sen dess gjort det nästan varje kväll...
 
Blev även ännu mer feminist under år 2016!
 
Och sist... jag blev ett marmorfreak...